Till : Vice Överåklagare Herr P – L

0
13008

till registrator.uc.

Till : Vice Överåklagare Herr :  P –  L !

och Alla som jobbar där , från Dörrvakt till den Klokaste person , för att fatta en enkel sak som ett Barn fattar !

D nr Am 2015 / 7803            Ärende  AM – 1521 16 – 15

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx

Sverige är en Konstigt Land , Det verkar att Allt är Tvärtom Här , Ju mer eran Titel och Lön går upp , Eran Kunskap , Uppfattning kommer ner , sjunker till mindre än ett Barns Nivå ! Mitt ärende från Början var ett Barnsligt Lögn , som Ett Barn , en 10 – 15 Årig kunde och kan fatta på en gång , nu efter 27 Månader så Många Välutbildade Svenskar inom ( Polis – Kommun – Åklagare ” Vice Åklagare , Vice Chefåklagare , Vice Överåklagare ” – Domare , Över Domare , Över Över Domare ) jag vet inte om Ni har ännu mera Titel ( På Svea Hovrätt och Högsta Domstol )  , har fått några Brev , där också var några Konstiga Titel ,

som Man Undrar : Oh Gud ! Varför ingen Fattar Då ! Detta är så enkel som ett Barn , en Idiot , en Alfabetisk  person Fattar , Hur så Många Välutbildade Svenskar Fattar inte , Även om Ni vill inte Fatta , Ni Kan Skriftligt Skriver Till Mig : att I Sverige Utlänningar Har inte Rättigheter , Varför Ni Försöker att Vi Utlänningar Accepterar Vilken Skit ( Bedömning ) Ni OKUNNIGA i Eran Post och Position Gör , Acceptera och Ta emot , och i Många Papper som jag Hade Fått från Åklagarmyndigheten och Svea Hovrätt och Hösta Domstol , Skrev : Åklagarens Beslut Ändras Inte ”  Konstigaste som Man Kan få från En Myndighet som Kan inte ( Rättvisan ) och ändå Stänger Dörrar för att man Försöker att Rätta Till Deras Skit Bedömning och Fel Bedömning !

Jobba Korrekt från Början , då Man behöver inte Överklaga , eller Över Överklaga . Eran  Allihop Okunnighet , Eran Allihop  Dumhet Kostade samhället Hittills över 1 Miljon kronor , och för Mig och Mina Barn 27 Månader Hittills , ett ( Helvete ) för Oss , Kostade Mig Mitt Namn , Mitt Heder , vilket som Ni känner inte Till , vad Namn och Heder Är ! Nej det är inte namn av en spirit som man köper från Systembolaget , Det är någonting Man Kämpar Hela Liv för ett Gott Namn , och Gott Heder , Tyvärr Ni med Eran Okunnigheter , Dumheter , Smutsade .

Det var ett brev med Ditt Namn (  Herr  P –  L  och  Fru  K –  S ) som Nisom sagt , Ni använder inte Hjärnan , bara Ge varandra Falska Komplimanger : Jag har gått igenom ärendet och delar Åklagarens Bedömning , det finns därför inte skäl att ändra Åklagarens Beslut . ( Men Min Vän ! Åklagare Gjorde Fel , Gjorde ett Skit Bedömning , Det är Ditt Jobb att Rätta till nånting som är fel  , inte Skydda din Kompis ” Åklagare ” , Ni bara ge en Dålig Rykte till Sverige och Svensk Rättvisan ( Justice ) . När Du och alla liksom du skriver att : Vi gick igenom allt och Hittade inget fel osv , Det är ÄNNU  VÄRRE ! Ni visar att det betyder inte att nästa steg , och nästa steg ( Det betyder ( Åklagare , Svea Hovrätt , Högsta Domstol Folk ) är Duktigare och Skickligare ) Man ser ingen Skillnad , Alla Lika Dåliga , Alla Lika Skit , Alla Lika Okunniga , Alla Lika Duma !

Vad är för Land ? Vad Håller ni på med ? Kallar Ni detta för (  Rättvisan ) ? Verkligen för en sådana Skit Jobb , Studerade Ni flera år i Universitet ? jag är ledsen , men jag måste säga , jag måste Väcka Er , Som en Ansvar Författare jag kan inte Blunda Till All Dumheter som Ni gjorde hittills till Mina ärende , och möjligen detta är Eran Vardag , jag måste peka på att detta är värre än vad de som Halshuggar folk och lägger filmen på ( Youtube ) Ni också Halshugger ( Mänskligheten ) Ni också Halshugger ( Rättvisan ) , Detta är Värre för att Ni filmar inte från Eran skit jobb och lägger inte på (  Youtube )  , ända skillnaden .

Annars vad spelar det för roll , vem gör Felet !  en Amerikan , en Svensk , en från ( IS ) eller en från ( ISverige ) , Fel är fel . Det enda som jag märkt efter 30 år i Sverige , Att Ni är  Stolta Över All Som är Fel , och Allt Fel Ni Gör , Vilket som Så småningom jag pekar på De i Mina Skrifter , Hoppas att Eran ( Stolthet ) tillåter Er att Läser Verkligheten och om Ni vaknade , Rättar Till Er !

Det är Mycket och säga , det är över 20 år Ni gjorde Mitt Liv och Mina Barns Liv ( Helvete ) med Eran Dumheter , Okunnigheter , detta jag öppnar en annan gång ,

Nu härmed jag skickar några Filer , läs och Skäms för Eran Tomma brev Ni Skickar till Folk : Vi gick igenom Allt , Hittade inget fel på tidigare Dom som en Okunnig Åklagare , Domare Gjorde . Sluta med Detta Skit Jobb , Jobba Korrekt och Normal Från och med Nu .

Bland Skrifter är Analys på den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) s Lögner och All Skit som Kom ut från Hennes  ( A – L ) s  smutsiga Mun ! Om det är inte ( Mened ) Kan Ni förklara Vad ( Mened ) enligt Svenska Lag Är ? Vad mer Hon ( Den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” ) Skulle säga som Skulle Räknas som Mened ? också Finns den Olämpliga Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha ) s Förhör , Ni kan Läsa , jag försöker att skicka Ljud fil av den dagen , kanske Hjälper att Ni Fattar Hur Skit Eran Kompisar och Ni Själva Jobbar !Människors Liv , Namn och Heder är inte Leksak eller Dildo ,Försök att Fatta Detta ( Ni Allihopa ) .

Rättvisan ( Justice ) är en Tabu Ämne , Domstol är en Tabu Plats , Där ska bara Rättvisan Vinner , Vilket som i Sverige var och är Tvärtom , Liksom Många Andra Saker , Jag kommer att Peka på de i Mina Framtida Skrifter .

När en Svensk Domstol , Godkänner en Olämplig Ukrainsk Legitimerade Gata Kvinna liksom ( Natasha  ) liksom ( Ensamvårdnadshavare ) Det betyder Själva Domstolen är ( OLÄMPLIG ) ( OLAGLIG ) ( OMÄNSKLIG ) .

Varsågod , Här är Lite Material , Använd Hjärna , om Du har ( Samvete ) använd det Också , Hjälper för att jobba Korrekt och Bättre ! Använd Eran Kunskap Också förstås !

Så , Härmed vill jag att Du tar upp Ärendet igen Som ( Mened ) och gör ett korrekt Arbete , Tack !

Det är Mycket att säga , men jag måste skicka mail till andra Åklagare och Tjänstemän i Mitt ärende som Deras namn är under alla Papper som jag fått från ( Domstol , Svea Hovrätt , Högsta Domstol , Hit och Ditt ) då jag slutar Nu ,

Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensk Ahmad Valadi    06 – 12 – 2015

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   mobil : 073 – 655 39 85

Här är lite av Mina Skrifter om Svenska ( Orättvisan ) gå igenom allt och sedan skriv , ” Vi gick igenom allt ” och den Falska förklaring  som Ni bruka skriva ,

jag skulle också påminna att Min Lila Media ( Min Hemsidan ) (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) hittills efter 96 dagar ( 59236 gånger besökts – 386 shared – 28 v) .

Vänligen meddela Mig att Du efter att ha läst Den fil med Analys an Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) s Skit Vittnesmål och vill Aktivera Mitt Anmälan Mot Henne ( A – L  ) om ( Mened ) Tack ! 

170 bilagor