Till Er som sitter på Riksdagen

0
8064

Till Er som  ” är på Riksdagen ” , jag säger inte ” Jobbar på Riksdagen ” , för att ( att Jobba  på Riksdagen ) är något  annat och att bara ( vara på Riksdagen ) är helt Annat . När man Jobbar någonstans liksom ( Riksdagen ) man måste se något Resultat  av eran jobb , något Förbättring till Landet , till Folket , vilket som man ser inte , När Sverige är så här Mycket SKIT , i alla Branscher , i alla Området . i alla Nivåer , det betyder Ni JOBBAR  INTE , eller Ni KAN  INTE  JOBBET , Ni vet inte ens varför Ni Sitter där !
Ni bara får så Höga Löner , en Bra Titel , utan att Jobba för en Tusen del av den Höga Lön som Ni får .

 

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Jag är ( Made in IRAN ) och sedan 32 år tillbaka Tyvärr även ( Låtsas SVENSK ) !  Jag är Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Hårstylist , och sedan 3 år tillbaka Grundare till Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) vilket som Hittills över 100,000 gånger blev Besökts ! Jag har bott över 32 år här (  I Eran SKIT  LAND ) Om Ni läser Mina Skrifter , Ni fattar Varför jag Kallar nu för tiden Sverige ( Mitt Drömt Land  ) , för SKIT LAND  !

Mina Skrifter är en Bekräftelse till att Sverige har blivit  ett SKIT  LAND , också är en Bekräftelse till att Ni som är på ( Riksdagen ) , Ni som är Landets Ansvariga Kan inte Eran Roll och Ansvar , därför Sverige  har blivit  ett  SKIT  LAND  !

Mitt ärende som ni kan läsa i Mina Skrifter , är ett  Bevis till att ( Polisen  i Täby , Kommunerna i Täby , Järfälla , Håbo  , Domstolar  ” Attunda Tingsrätt , Svea Hovrätt , Högsta Domstol ” mm ) , Svenska Skit Media , mm Hur SKIT Jobbade , och all detta betyder Sverige har Blivit ett SKIT  LAND !

 

Utan Rättvisan även Paradiset är SKIT , Sverige utan Rättvisan också är SKIT !

Slatan Ibrahimovic är inte Riktig Svensk , är  liksom Mig  en Låtsas Svensk , men mer än vilken Svensk som helst , åtminstone inom Sport  , vilken sport som helst  ( Åka Skidor , Tennis , Golf , Basketboll , Ishockey , mm ) , gav Sverige Goda Rykte och Glädje och Stolthet till Svenskarna  , mer är även ” Björn Borg ” inom Tennis , som är Svensk , Det betyder : Man behöver inte att vara Svensk  , för att  Älska Sverige , för att tänka på Sverige och Sveriges Bästa , även  Bland Utlänningar är Många som Älskar Sverige och Svenskarna !

Mina Skrifter bland annat är  för Sveriges Bästa  , för Folkets Bästa , om Ni Fattar Förstås !

 

För Er som är Svensk , och Sitter på Riksdagen , också  Vanliga Svenskar , Tänk inte att bara för att Ni är Svenskar , Ni Älskar Sverige Mer än Mig , som Kallar Sverige  nu för tiden för ( ett SKIT LAND  ) , Om jag Kallar så , Åtminstone är jag Ärlig , Skriver Sanningen , att Landets Ansvariga ska Vakna  och Göra Någonting åt så här Mycket FEL , Gör någonting åt så här Mycket ORÄTTVISAN , Gör någonting åt så här Mycket SKIT alla ORGANISATIONER !

 

Sveriges Gott Rykte kommit inte på en Dag och en Natt , detta kommit på 100 tals år , är på grund av 1000 tals Kloka , Lämpliga , Ärliga Ansvarigas hårda arbete , vilket som nu tack vare Olämpliga Ansvariga i alla Branscher , i Alla Nivåer , alla De Gott Rykte , håller på att Bli bara Negativ , bara SKIT , därför kallar jag ” SKIT  LAND ” för att Varnar Er , för att Väcka Er , för att Sverige går inte åt Helvete ännu mera  !

Om Ni tycker att  Sverige är ett Bra Land ,  vad Bra , kanske Ni har bra , som har Höga Löner för att göra nästan Ingenting , men för Oss och många liksom Oss är HELVETE , därför Vi Kallar Sverige ett SKIT  LAND !

Ett Land som Mina  Rättigheter  blir VÅLDTAGNA , är ett SKIT  LAND , ett Land som Mina Barns  Rättigheter  blir VÅLDTAGNA är ett SKIT  LAND , ett Land som jag som Pappa kan inte Skydda Mina Barn , Hjälpa Mina Barn , Träffa Mina Barn , är ett SKIT  LAND , ett Land som Alla ( Polisen Täby , Kommunen Täby , Järfälla , Håbo , Attunda Tingsrätt , Svea Hovrätt , Högsta Domstol , mm ) Jobbar SKIT , Jobbar FEL , Dömer SKIT och ingen Fattar att RÄTTAR  TILL , är ett SKIT  LAND , ett Land som Man efter 32 år i Sverige , som jobbade över 30 år och betalade Skatt och Moms , har ingenstans att Bo , är ett SKIT  LAND , och 100 tals till andra Orsaker att Sverige är ett SKIT  LAND !

Tänk inte jag vet inte vad jag säger , Nej Nej ! Jag är Ahmad Valadi , Made in IRAN , över 43 år skriver jag , har skrivit över 10,000 Vackra , Korta Dikter , har Publicerad en Bok ( 747 sidor ) har 5 CD , som finns 40 Videoklipp av en del av Mina Dikter på Youtube , flera år hade Radioprogram , har över 400 Uppfinningar , Jag vet vad jag Säger , vad jag Skriver , därför Alltid skriver jag att : Jag står för alla Mina Ord , även alla Täcken på Mina Skrifter !

 

Jag har en Vacker Dikt ( Min egen Dikt ) som är så : Kas ra nazar be hosn niist , mardom naghiseh binand ……………. Dar koor kas che biinad , gheyr az do cheshme koorash ! ?

Ungefär det betyder : Folk ser inte hos  folket , deras  Goda Saker , Goda Sidor    , ser bara  de  negativa hos någon ……….. Vad man ser hos en Blind person  är , bara Blinda Ögonen ! 

Med andra ord Det betyder : Den första som man ser hos en Blind är ” Blinda Ögonen ” Trots att den Blinda Person har Hur mycket som Helst Goda Sidor , Goda Karaktär , Mänskliga Normer osv !

Med andra ord det Betyder : I Mina Skrifter Fastnar  inte på Ordet ( SKIT  LAND ) Trots att detta är Sanningen , trots att detta är med FAKTA , trots att detta är med BEVIS , ändå Letar efter Andra Saker , viktigare Saker som är för att Ha ett Bättre Sverige !

Kritik är inte alltid för att Kränka , Kritik är för att Varnar Ansvariga i God Tid , för att Rätta till i God Tid , för att Rädda  (  det kan vara Landet , det kan vara Folket  ) i God Tid  !

 

Korrekta Kritik är Bättre än Falska Komplimanger ! ( Allt Ni kan hitta i Mina Skrifter ) , Jag Brukar att Säga till Svenskarna  som vill läsa Mina skrifter  : Vänligen Läs Mina Skrifter som en Människa , inte som en Svensk , För att när man läser som en Människa , man ser Saker och Tings som  det är , ( om är Fel , om är Korrekt ) men när man Läser som en Svensk , om ser att en Utlänning , en Låtsas Svensk liksom Mig , Kritiserade Hans / Hennes Land , Blir Arg och Ser inte Verkligheten , Vill inte möta  Verkligheten , Kanske det är Normalt Reaktion , Alla Måste Älskar Sitt Land , och Sina Folk , men Viktigare än den är att Bevara Landet på Korrekt Sätt , Mina Skrifter är för att Kunna Ha ett Bättre Sverige ! Om Ni Fattar Förstås !

Ger ett exempel , för att blir ännu enklare att Ni Fattar , speciellt med Min Dålig Svenska , Kritik är Liksom : När en liten sten träffar Bil Fram Rutan , lämnar ett litet håll  efter sig , vilket som med dagens Teknik , man kan Reparerar Hålet , men om man inte reparera , med kallt och värmt väder , detta hål , blir Spricka , då måste man Byta hela Fram Rutan !

Detta enkel exempel är för att Ni Fattar att ett Lands Problem är samma sak , men Miljoner gånger Större !

Små problem som Fixas inte i god tid , blir  bara Större , vilket som vilken Idiot som helst vet att då kostar Samhället ännu mera , också Psykisk  Skador till  Folket .

Med andra Ord det betyder : Istället för att som en Idiot tittar bara på Ytan , bara tittar på hur Bra Ni har  ( vilket Som Ni vet också att det är Tomma Ord )   , Ni  ska se Landets Problem  , Djupt , om Ni  vill Lösa Problemet !

Kritik  Betyder ” Verklighet ” , Kritik Betyder ” Orättvisan ” , Kritik Betyder ” Att Lösa Problemet i god tid ” för att Spara Pengar , för att Folk Litar på Systemet  , Kritik Betyder ” Att Man Älskar  Landet ” , Kritik Betyder ” Respekt till Landet och Folket ” , Kritik Betyder ” Ansvar ” , Kritik Betyder ” Mänsklighet ” , Kritik Betyder att : Man Skiter inte på Landet , liksom andra som Bryr inte sig om , Kritik Betyder att ” Bry sig om Landet och Folket och Folkets Psykisk Hälsa ” Kritik Betyder ” Många Saker Till ” !

 

Verkligheten man kan Säga och Skriva och Bevisa bara på ett Sätt : som det Är , som det Var !

Om en del Svenskar Tål inte Verkligheten , det är inte Mitt Problem , Jag Säger med Fakta , Jag Skriver med Fakta , Jag Bevisar med Fakta !

Om en del Svenskar gillar inte Mitt sätt att Skriva , det är inte Mitt problem , som en Ansvar Författare  , som en Ansvar Journalist , som en Ansvar Människa , det är Min Plikt att Skriva Korrekt , Kritisera Korrekt , om några gillar inte få höra Sanningen och träffa Verkligheten , det är Deras problem !

Allt som jag skrev ,  Vi ( jag och Mina Barn  ) Upplevde det  , och liksom oss är  tusentals till  , både bland Svenskar och Utlänningar , Naturligtvis det är Min Plikt att Skriva om det , för att Hindra att Sverige som är Tyvärr Mitt Andra Land och är Tyvärr Mina Barns Födelseland ( Jag är säker på att Ni inte Räknar De ” Våran Barn som är Föda Här , Svensk  heller , inte Deras Barn och Barnbarn Heller ) blir ännu mera SKIT !

Till Er som är på Riksdagen , en del 4 år en del mer , som Gör inget för Landet  , som Gör inget för Folket , Läs Mina Skrifter , Jag är Säker på att Ni Lär av Mina Skrifter , mer än Vad Ni inte Lärde Er i Svenska Universitet på flera år  !  För att Om Ni Visste , Ni skulle Använda den kunskap , Då hade Vi ett Bättre Sverige , Sverige har Blivit ett SKIT  LAND för att Ni som Sitter på Riksdagen , FATTAR  INTE , Landets Ansvariga FATTAR INTE , Systemet är SJUKT Eran Domstol System är både SKIT och SJUKT !  ( Så var i Mina Ärende ) !

När Ansvariga är Okunniga , Olämpliga , Oärliga , då Landet är Så  ( Det betyder SKIT ) , och Naturligtvis  hur många som helst  Psykisk Sjuka Folk  !

 

Ni som är på Riksdagen , bara Bär ett Tom TITEL , och Tyvärr får så Höga Lön ,  För att Göra INGENTING , Liksom andra Ansvariga , liksom Domstol Folket , som bara Gjorde SKIT DOM , bara Dömde SKIT ( De som varit på Mitt ärende i alla fall ) , kanske är Bättre att Ni Gör ingenting , för att  annars Liksom Domstol Folket  som Gör Bara SKIT DOM ,  som Gör bara FEL , och blir Mera Problem till Folket och Landet ( De som var i Mina Ärende , var så  i alla fall ) !

På Persiska Vi säger : Den Kvinnan som bara Föder Döda Barn , är Bättre att inte blir Gravid alls !

Vänligen Antingen Gör inget , om Ni vill Göra ett SKIT JOBB , ett DUMT IDE  och LAGSTIFT !

För att Fortfarande att Göra ingenting är mer Ekonomisk till Landet och Mindre Skador till Folket , Annars Gör Någonting som är Bra till Landet och till Folket !

Människor med sina Mänskliga Beteende kallas för ” Människa ” inte bara  om de ser ut som en Människa !

Det verkar att detta ” Ordspråk ” ” Motto ” Tänk bara på dig och Skit på Andra ” Stämmer Perfekt till Er som sitter på Riksdagen , Alla Ansvariga , Kommun Ansvariga , mm , Man ser detta som är ( Solklar ) att Ni som sitter på Riksdagen , tänker bara på Er Själva  och Skiter på Folket ! Annars varför man ser inte att Folk har Bra ? Pensionärer har Helvete  ( Enligt Statistisk hälften av Svenska Pensionärer lever under  Minimum Standards Nivå ) ! Förorterna , Utlänningar har Helvete , en del utan Jobb , utan Bostad , utan den Minsta av Minimum Standard ? !

Men i den Kultur som jag Kommer ifrån ( IRAN ) våran ” Motto  ” är 180 grad ( Degree ) mot eran , Den Världskänds Iransk Diktare  ” Saádi ) ca 700 år tillbaka hade lärt Oss : Bani aadam aazaaye yek peykarand ………….. Ke dar aafarinesh , ze yek goharand  ……….. Cho ozvi be dard aavarad roozegar ………. Degar ozvhaa ra namaanad Gharaar ………..  To kaz mehnate diigaraan bi ghami ……… Nashaayad ke naamat nahand aadami !

 

Det var  Fantastik  , eller hur ?  Liknande ni kan inte hitta någonstans , i ingen Lands Litteratur , Översättningen med Min dålig Svenska blir ungefär så :

Människor i hela världen är liksom Kroppsdelar …….. för att från skapelse är från samma Mamma , Pappa ” Adam – Eva ” …….. Samma sak som när en del av kroppen gör ont ………. Påverkar även andra delar av kroppen , hela kroppen gör ont ………… Du som bry inte om andras Problem och Värk  ……… Man kan inte kalla dig ens ” Människa ” !

Ser ni Skillnaden mellan Er och Folk från Andra Kultur och Litteratur , och ni vill Tvinga Folk från en så Fin Kultur , Blir SVENSK ! Låt Folk från andra Kultur Behåller sina Fina Kultur , Litteratur , Språk , mm ! Tack !

 

Jag hörde detta Dikt på Persiska ( Ovan ) sitter på UN ( United Nations )( F N ) s Byggnads från utsidan !

 

På Persiska vi har ett Skämt och är så : En Man på sängen , efter en dålig Sex med sin fru , frågar sin fru : Du Älskling ! Önskade du om  du skulle vara en MAN ? Hans fru svarar : Nej ! men jag önskade Om Du var en MAN !

Med andra Ord det betyder : Man önskade  Ni som Sitter  på ” Riksdagen ” Ni Ansvariga , Fattade Politik , Kunde Eran Plikt och Roll , Tänkte på Folkets Bästa  , på Landets Bästa Också !

Lyckligtvis jag kommer från ett Gammalt , Fint , Kulturellt Land ( IRAN ) med Världens Bästa Litteratur , Jag har så Fina Saker i Min Ryggsäck , Läs Mina Skrifter för att Lära i Första Hand Fina , Mänskliga Saker från Min Kultur , och Lära Känna Sverige Bättre , och Fattar Varför jag Kallar Sverige ett SKIT  LAND nu för tiden i Mina Skrifter ! Landet som jag trodde det var Mitt Drömt Land en gång i tiden ! Tack !

På Slutet av Min e – mail vill jag Bjuda  Er ” Winston Churchill “ s Kloka Ord : När Vältränade Hästar får inte att vara på Tävlingen , Naturligtvis Vilken Åsna som helst kan komma till ” Final punkter  ” och känner sig  ” Vinnare “ !

 

Utan ( Mvh ) Den Låtsas Svens som FÖRLORADE 33 år av sina Bästa År i ett SKIT  LAND  , som Känner inte ens Alfabet av Mänskligheten och Känner inte alls RÄTTVISAN  !   Ahmad Valadi   2018 – 05 – 12

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52      Mobil : 073 – 655 39 85

e – mail :     [email protected]