Till Alla kvinnojour

0
13548

Till Alla kvinnojour  ( Bordell Liknande ) Organisation !
Hej !
Ett Ordspråk säger : Ett Lögn är ett Lögn , även om Alla tror på Det , Sanningen är sanningen även om ingen tror på den .
Mitt namn är Ahmad Valadi ( 570901 – 2131 )
År 2000 jag publicerade min första Bok , och efteråt  jag gjorde 5 CD , med Mina Dikter , i Introduktion av Boken , och CD , jag  Bjud  Min Bok och 5 CD till Min Mamma och alla Mammor i Hela Världen , och Jag Kallade Mammorna ( Gud på Jorden ) och ( Herre Gud )  Gud till Himlen ,  jag skrev detta att Ni fattar att jag har sådan syn till  Kvinnor , Mammor  , och jag Lever för Mina Barn , och jag Dör  för Mina Barn , om Ni vet Detta om Mig , då Ni Missförstå inte Mig , jag kommer från en Sådana Kultur ( Iran ) . Det är ( lite skillnad ) mellan Min syn som kommer från en Gammal Kultur som IRAN  och eran syn till ( Kvinnor – Mammor – Barn ) , Mina är Äkta , medan  Eran är Falsk , Eran  På pappret  ser  vackert  ut  , men  i Verkligheten , är Vad Ni Håller på , på ( Kvinnojouren ) .
Ett ordspråk säger : Om en kvinna råkar illa  ut för ett Brott , Hon är ett ( Offer ) men om det händer igen , Om Hon tillåter att det händer igen , Hon är själv ( Medhjälpare  ) Till Brott .
Innan Ni läser detta , Låt jag säger att Min Åsikt som en Författare , Diktare Är  : Man och Kvinna är Liksom Vingar för en Fågel , Ingen Fågel kan Flyga med En Ving , Det spelar ingen roll Man få bort vilken ving , den vänstra , eller den högre , om man räknar , Man och kvinna som 2 ving för en fågel , om man räknar man som högra ving , kvinna som vänstra ving , eller tvärtom , vad spelar det för roll , vilken ving är svagare , vilken är starkare , om de vingar är inte lika , en fågel kan inte flyga , Det som Ni Gör i Sverige ( Att  bara tänker på kvinnor och kvinnor och kvinnor ) är lika fel som de Länder  som   Man är allt och kvinnor räknas inte  , Vilket som jag vill påpeka på det  att väcka samhället om det , bara om det är systematik , att det ska vara så här ,att N vill  lura egna  folk , då blir det svårare , jag försöker ändå .
Jag   Polisanmälde  Eran Dåliga Organisation ( Kvinnojouren ) , och en Äcklig Manlig personal  ( Mazen  Al  Farhan )  , enligt Mig och många andra  ( Bordell Liknande ) Organisation , vilket  för min Dåvarande Fru ( Nadiya Frimet 830307 – 8185 ) var  inte ( Liknande Bordell ) utan riktigt  ( Bordell ) , Förklaring följer , Polisanmäl följer , jag hoppas på att innan , Ni  bedömer , innan Ni Missförstå Mig , innan Ni gör någonting ,  läs minst 2 gånger , Mina Skrifter , jag säger minst 2 gånger , för att hittills de Välutbildade Svenskar som var inblandade i Mitt ärende ( Mina ärende ) ( Polis – Kommun Personal – Åklagare – Domare )  visade , att de fattar inte ett Dugg , därför , jag räknar  Er också från samma Nivå , läs  minst 2 gånger , för att Kvinnojouren har inte bra Rykte , och vad ni gjorde med Min Dåvarande Fru ( Nadiya ) det finns ingen Tvekan att ( Bordell ) passar perfekt till Er Organisation  , man ser Nadiya , och Hennes Karaktär Nu , Hon är en Riktigt Gata Kvinna Nu , Hon trampade på allt , Alla Mänskliga Normer , Det verkar att Hon ( Nadiya Frimet ) Tack vare Er ( Kvinnojouren ) och De Äckliga  Manliga kvinnojours personal liksom    ( Mazen  Al  Farhan  691027 – xxxx ) även om 1 % man tvekade , det blev 100 % att detta Organisation ( Kvinnojouren ) är en Organisation ( All inklusive , även Man , Även Sex , Även Group Sex ,  Även Kondom , Även  den , Även den Andra  osv ) , För att kvinnor som Nadiya som Hamnar på kvinnojouren , inte saknar sin Man , inte Saknar Närhet och  Sex , som bli Tvingen att Återvända till sin Man , All finns på ( Kvinnojouren ) .
Låt jag presentera Mig , för att Ni inte tänker att jag inte fattar vad jag säger , jag står för alla Mina ord . Jag är författare , Diktare ( sedan 40 år tillbaka , Har skrivit över 10,000 fina dikter , kloka ord , Publicerade en bok , 745 sidor , Gjorde 5 CD , som finns på Youtube , 40 Video klipp , ca 400 minuter ) nu håller jag på att skriva Min andra Bok , som Handlar mest om den Ukrainska Charlatan , den Olämpliga Mamma ( Nadiya Frimet ) redan skrivit över 600 sidor A4 , som redan skickade till ( Sollentuna Tingsrätt  – Svea Hovrätt – Högsta Domstol – JK –  Kalla Fakta – Uppdrag  Granskning  – Radio P1 ” Kaliber ” – Metro Tidning – Täby Kommun – Järfälla Kommun – Migrationsverket –  Barnen Dagis och Skolan ,  Några personer  , många står i kö  för att  jag skickar till de  .    det finns flera hundra sidor som är på papper , jag måste översätta från Persiska till Svenska  och skickar i väg igen till alla som jag skickade  hittills , jag kommer att skicka till Er också , för att jag tänker Ni är Huvud Personer som Måste Läsa , för att Vakna ,  i själva Polisanmälan och i skrifter , många saker  handlar om Er och eran  Äcklig , Smutsig  Organisation ( När ni läser mina skickade Skrifter , då fattar Ni varför jag Kallar eran Organisation , Äcklig , Smutsig ) så , nu vill jag Öppna lite Ämne som en Författare , för att en Journalist , en Författares Roll är , att Väcka folk , vilket som jag Håller på . Jag var flera år Radioprogramledare , bästa Radioprogram , vilket jag fundera att Börja igen min Radioprogram just för att Kunna Öppna Kvinnojourens Roll , för att bevisa till folk att  Ni , ( Kvinnojouren ) är Orsaken till att Många  Familjeliv Sprack .
Jag är Uppfinnare med över 400 Uppfinningar , jag är Samlare , Jag samlar Bästa Dikter , Bästa Ordspråk , Bästa Skämt , Bästa Bilder , Bästa Dokumentär och Filmer , och jag är Skicklig Frisör ( 40 År erfarenhet ) så Ni ser att jag pratar inte i Luften , jag  är medveten om vad jag säger , vad jag skriver , jag kommer att Ställa några Viktiga Frågor till Er ( Alla Kvinnojouren ) och vill att Ni Besvara på Mina Frågor , inte bara till Mig ,  till Samhället .
Häromdagen , läste jag lite om Kvinnojouren , och hur Många Kvinnojour finns i Hela Landet , om jag läste Korrekt  , Vi har ( 200 Kvinnojour ) i Hela Sverige , Detta Visar Hur ( Sjukt  , Skit , Smutsig ) Samhälle Vi Har , Detta Visar Hur Sjukt  Sverige Är . Det finns ett Ordspråk som säger : Alla tittar , men alla inte Ser ! Det betyder : Många Vet inte Vad Egentligen Ni Gör , När jag Öppnar Detta Ämne , Ni Måste Besvara Till Mig och till Alla ,  om Alla Mina frågor , som Är Väckande , Även kan vara intressant för Er , för att Hittills ingen har sett på Kvinnojouren  från Den Vinkel . Jag kommer att Bevisa att Eran Roll är Mer ( Negativ ) än ( Positiv ) , Ni bara tänker på att Fixa Jobb Åt Er Själva , trots att Några Jobbar Ideal  ändå  Några tänker bara på sin Höga Lön och Sin Nöje , Åtminstone Manliga Personal liksom den Äckliga Arab man  ( Mazen Al Farhan ) som jobbar på Kvinnojourens ( Bordell Liknande ) och Utnyttjar kvinna som Nadiya , Bättre ord ( Våldta laglig , kvinnor som Nadiya , från Dagen som Nadiya  hamnade på Kvinnojouren ( 2013 – 09 – 05 ) , tills nu , Hon ( Nadiya ) blev och blir Utnyttjade , bättre sagt  blir laglig  Våldtagen av ( Mazen  Al  Farhan ) som jobbar på Kvinnojouren  , jag har sett de ( Nadiya och Mazen Al Fahan ) i 2 tillfälle , som jag skrev i Mina skrifter , Ni kommer att läsa , missa inte den .
I Sverige det finns 200 Kvinnojour  som deras Roll är att Förstöra Familjeliv , många andra organisation  med andra namn , med samma syfte , att förstöra familjeliv ,  men det finns inte en enda  organisation som Hjälper Familjen , att inte spricka , och behåller sin familjeliv .
När Någon är Sjuk , man ska ta Henne till Sjukhuset för att Göra Henne frisk , att Hon fortsätter sitt Normalt Liv , inte att Gömma Henne ,  Liksom  Eran ( Kvinnojourens ) Roll , istället for  att Ni Hjälper Kvinnor  Som egentligen behöver  Psykisk Hjälp , Ni Gömmer  De (  Henne ) , Liksom att Sopa Skiten under Mattan   , Skiten är kvar , bara är under Mattan , Exakt som Eran Jobb och Roll , Nu jag påpekar kort , När jag vill Lägga på internet , eller göra Bok , Jag förklarar tillräcklig som Alla Även Ni på Kvinnojour kommer att Fatta . De flesta Kvinnor som kommer till Er , De Ljuger för att Kunna vinna mot sin Man , och Får Ensamvårdnad av Barnen , och en Del vill utnyttja  bara Eran Titel att i utredning , när de   skriver : ( Hon har varit i Kvinnojouren ) för att detta , Gör att De Skickliga Svenska Domare , Ge i 99 , 99 % Ensamvårdnad till Den Stackars  Kvinna som har varit i Kvinnojouren , Det finns ingen Statistik , att De kvinnor som Hamnade på Kvinnojouren , Är de Glada Nu , Har Deras barn ett  Normalt Liv , Utan sin Pappa ? Det Tror jag inte , Även de Kvinnor som med Lögn , Med Eran Hjälp får Anonym Adress , Skyddad identitet , egentligen , de får inget Liv , Hela Livet måste Leva som Ett Tjuv som är Rädd att Bli Upptäckt , För att De Vet att De Med Lögn , Ställde Problem till sin man och Barnen , Och Ni på Kvinnojouren tror att Ni gör ett Mänsklig Jobb , detta är rena Fängelse för denna kvinna ,  Säg till Mig , De andra Europiska Länder som är 5 – 10 gånger mer befolkning än Sverige och Har inte Liknande ( Kvinnojouren ) Organisation , Dör Dagligen 100 tals Kvinnor av sin Man ? Vad skulle Hända i Sverige om Det fanns inte ( 200 Kvinnojouren ) ? Vi bor inte i Djungel ( Skogen ) om en Kvinna ringer till  ( 112 ) efter 3 Minuter 2 Polis Patroll är på Plats , Vad är Eran Roll ? jag skrev i Mina Skrifter : De flesta Familjeliv som Sprack Tack Vare Er ( Kvinnojouren ) egentligen , Kunde Lösa sig med en Förlåt , från man sidan , och  en Bukett Blomma , och att Lova att inte upprepas , och i värsta Fall , att söka lite Familjerådgivning , eller Gå hos Psykolog , men När de Hamnar Hos Er , Går till en annan Väg , Liksom de Länderna som är ( Sol Garanti ) Att komma Till Er är ( Spricka Garanti – Att Sjunka till Botten Garanti  ) , Nadiya är ett Levande Exempel , och jag är 200 % Säkert att alla som Hamnade på Kvinnojouren är Likadana , eller ännu Värre situation , och Deras Barn ännu Sämre med Psykisk Tillstånd . För Visa Kvinnor Liksom Nadiya , Kortaste Väg , Säkraste Väg , är att komma till Kvinnojouren , och Låta Kvinnojouren Skötta Resten  , det betyder att Ni är Orsaken till att Kvinnor som Nadiya  istället för att försöka att leva Normalt , istället för att Lösa problemet Normalt , från Lagliga Vägar , använder kvinnojouren  för sina Sjuka plan , annars vi ville Skiljer oss , vi var tillsammans till Sollentuna Tingsrätt och lämnade vår Ansökan , 3 månader gick efter den 6 månader betänketid , jag sa till Nadiya : Vill du jag ringer till Domstol och Be att De ska lägga Ner vårt Ärende ? Hon ( Nadiya ) sa : Nej , Låt Den gå Vidare , För att Hon ( Nadiya ) hade ett Sjukt Plan , Kort efter min förslag att Vill du vi Lägger ner vår Skilsmässans Ansökan ? Hon ( Nadiya ) Falsk Polisanmälde Mig för 2 År Våldtäkt , för att Komma i Eran Varma Famn , och Låta Ni Sköter allt Åt Henne , Hon ( Nadiya ) Viste Väl  att Där i ( Kvinnojouren ) All är inklusive ( Sex , Man , Kondom , Group Sex , mm ) Vilket Hon ( Nadiya ) Fick det från Första dagen , att Eran Manliga Personal  ( Mazen  Al  Farhan ) Knullar Henne Tills Nu , Och möjligen Några Andra Kvinnojourens Manliga Personal , också knullar Kvinnor som Nadiya  .  Detta är Eran Roll , För Kvinnor som Nadiya , Nu Hon ( Nadiya ) är en Riktigt Gata Kvinna , som för att Leva livet som en Gata Kvinna , Skickade 2 Barn ( en 4 årig och en 8 årig ) med sin Mamma till Ukraina , Hittills 3 Månader , för Att Leva som en Gata Kvinna som Ni Gav Henne Certifikaten , Fortfarande Den Arab Kvinnojourens Manliga Personal   ( Mazen  Al  Farhan )  , Knullar Henne Gratis , Laglig , bättre Sagt ( Våldta Henne  ” Nadiya ”  Gratis och Laglig ) för att Här är Sverige , Ni bara Hjälper att Kvinnor som Nadiya Sjunker till Botten .
Vad  Kvinnojouren Gör är liksom , att för en enkel   värk , smärtan ,  som det räcker att ta en Alvedon , Ni operera i Onödan , vilket som även om behövs att Operera , Det måste vara sista steg , Det betyder  : En Kvinna skulle kunna bevisa att Hennes man gjorde och Gör Henne Illa , och Hon Gjorde Allt , att söka hjälp ( Kommun , familjeterapi , polisanmälan , osv ) inget Hjälpte , Han är så Dum som bara Fortsätter att Göra Henne Illa , Då ska Bli den Operation ( Kvinnojouren )  men Ni bara köper Lögner , och Gör Allt , efter ett Barnslig Lögn , Liksom att det finns en  liten  prick på en jätte Dyr klänning , som man kan få bort den , så enkel , Ni Inte ens försöker att få bort den prick  från den Dyrbara Klänning  , utan ni tar en sax , och förstör den dyrbara klänning och är nöjd att nu det finns inte den Prick kvar  , Ju den prick  finns inte , men det finns inte den ( Dyrbara Klänning ) heller , Det är vad Ni Gör på Kvinnojour , eller man Säger att :  Skjuta  Kanon för att döda en Myra , Är det inte Dumt  Vad Ni Gör ?       Den  som Ni Gör är inte ” Korrekt  ” , Är inte  ” Mänsklig ” , och Är den Värsta Alternativ till Kvinnor , som Ni Tror , Att Ni Hjälper De , Ni Bara Utnyttjar av Deras ( Kvinnor som Hamnar på Kvinnojouren )s  Dumhet , Jag Håller på att Bevisa till Alla , Speciell Till De Kvinnor som Vet inte Om Er , och Ni kan Lura De . Ni bara Tänker på att Ni inte Bli Arbetslösa  , Och Utnyttjar av så mycket Budget och Post och Position , och Eran Manliga Personal , som Får ( Gratis Ligg )  av Kvinnor som Hamnar Där liksom Nadiya , Detta är eran Roll .
Problemet  i Sverige är : Att Ni Kan inte göra Normala saker som Alla Andra gör i Andra Länder , Ni vill Göra Nånting Annorlunda , Till Exempel om Alla Människor i Världen ,  Äter med Hand och Matsked , Eller Gaffel  , Pinnar ,  Ni Vill Göra detta  Med Fötter , Bara för Att Ser Annorlunda Ut , Även om Det är Dumt , Även om det Är Fel , Även om Det är Konstigt , Bara Ni vill  Göra Annorlunda .                              Kvinnojouren  , Som nyligen Öppnade (  Tjejjouren ) , jag läste på Metro Tidning , Jag Skrev i Mina Skrifter : Även om Ni Öppnar ( Äldre Kvinnojour , Ny Födda Tjejjour ) Hjälper Inte , Samhället är Sjuk , Felet ligger  Där ( Att Ni känner inte Vad Familj Är ) Vad Äktenskap betyder , Vad Moral Är , De viktiga Saker som en Människa måste veta , Känna , och Ha , Ni Vet inte , Känner inte , och Har inte . Felet ligger Här . Att Ha 200 Kvinnojour i ett litet Land Som Sverige , med 9 Miljoner befolkning , Med så Hög Skilsmässa , Så Hög Självmord , med så Hög Våld , Våldtäkt , Brott , Mobbning ,  osv , Detta betyder : Ett Sjukt Land , Ett Sjukt Samhället , Kanske Fel Lag ,  När Samhället är Sjukt , Påverkar folket Hälsa  också  . Man ser på Folk , och Samhällets Problem som Jag Påpekat och Tyvärr Eran Roll  ( Kvinnojouren )  är det ( Värsta ) Trots att Ni Tror att Ni Hjälper Kvinnor , men Ärlig Talat , Ni gör det Värsta Mot ( Kvinnor ) , Titta den Här Gången från Den Vinkel , Då Fattar Ni Vad jag Säger .                 Jag är Säker att Ni Vet redan , Ni Utnyttjar Bara De Kvinnor som Fattar Inte , Ni bara Håller Masken , ( Liksom Många Andra Organisationer i Sverige som Har Mask på Ansikte , men real Ansikte är något annat )  att ni är en Organisation som Hjälper Kvinnor , vilket som är Tvärtom , Ni bara Hjälper Kvinnor Att Sjunka till Botten , Liksom ( Nadiya Frimet ) Min Dåvarande Fru .
Jag står för Mina Ord , om Ni undrar Över Någonting , Bara Kontakta Mig , Om Ni Vill Ni Kan Ta Upp Ärendet i Media , Jag Kommer att försvara Mig och Mina Ord , Jag är Säker på Mig och Mina Tal , och många tänker som jag ,  Om Ni är Också Säker på Er , och Vad Ni Gör ( Varsågod ) Sätt Fart , Annars Ni Kan vara Ärlig och säga till Folk , Vad Ni Håller på egentligen  , och vad är Eran Real Syfte , bakom  den  (Mänskliga Rubrik ” Kvinnojouren ” ).
Jag kommer att skicka detta till Några Kvinnojourens  e mail Adress , och vill be er att Ni Skickar Vidare till De Andra Kvinnojouren Låt alla 200 kvinnojouren läser detta , och Fundera lite om vad jag skrev , kanske det hjälper för att ha en Bättre Samhälle , En Bättre Familjeliv , Jag skrev Detta kortfattad , jag öppnar ämnet , när jag ska lämna skrifter för att göra en bok , och när jag ska lägga på internet , jag skrev kort för att det bli lättare att förstå varför jag skickar detta till Er .
Vad Ni undrar över Mina Skrifter om Er , Jag är Ansvar , Jag Står för Mina Ord , och är Redo att Svara Er , Om Ni Har Någon Fråga till Mig .
Den Låtsas Svensk , som Drabbade Jätte Mycket Här , efter 29 År  En del från Er sidan ( Kvinnojouren ) Ahmad   Valadi
Åkerbyvägen 96 – 18335 Täby – Salong Mirakel –  Ahmad Valadi
08 – 792 45 52   mobil : 073 – 655 39 85               2015 – 03 – 18    ( ISverige )( IS )eller Sverige , Det är samma sak .
Ps !
Igår , Tisdag  den  17 Mars 2015 var speciell dag för iranier , eftersom på Fredag  , den 20 Mars är Iranier , Kurder ,  Afghaner , Tajiker ,s Ny År , igår samlades flera Tusen Iranier , Afghaner Kurder , Tajiker  samlades på Kungsträdgården , Jätte Stor Scen , Många Artister från Amerika , och Artister som Bor Här , Gjorde så fin Konsert , vilket som en Känd Iransk Tv Channel hade Direkt Sändning på Parabol , Miljoner tittade på Det ,   också  Flera Hundra samlades på Husby och Firade denna Tradition , Någonting var Konstigt att Ingen Svensk  Media ( Metro , Dagens Nyheter , …….. ingen , ingen , skrev en rad om detta , trotts att det var Fyrverkeri och allt annat ,   Bara Tv 4 , 2 minuter  pratade om det ) Detta bara Tolkas på ett sätt , lyckligtvis idag , våran ( Radio program , bara iranier har nästan 20 Radio Channel  ) pratade om Detta , Alla Iranier , Kurder , Afghaner , Tajiker Fattade  Svenska Medias Real  Ansikte , Detta Gör att Utlänningar Litar Inte På ER längre  , men Föra Året när Några Missnöjda unga  Utlänningar  som kommer från fattiga delen av landet , som Arbetslöshet är Ca 50 %  kastade sten mot brandbilar , och brände några bilar för att visar sin Missnöje och Vrede , om  Samhälle som Gör ingenting för De ,  , Alla Svenska  tidningar skrev med sina Största Bokstäver , liksom jag skrev i Mina skrifter  :  om en Svensk Butik Ägare ringer och säger en Utländska  barn , ungdom , Som  hade tagit en Godis värd 20 kronor och ville inte betala , kommer 5 Polis Pattroll på 2 minuter på Plats , men om en Utlänning Polisanmäler en Svensk  för hur Alvar sak , ingen bryr sig om , bara för att Här är Sverige ( Vi har 2 Lag , en för Svenskar , en för Utlänningar , Liksom gamla tider i Amerika , som Svarta  hade ingen Rättigheter ) , Samma Sak händer i (  Svenska Domstolar ) , Mina Ärende , Levande Exempel , Vilket som jag kämpar 18 Månader Nu , skrev över 600 sidor  för att bevisa ( Svenska falska  Rättvisan ) och Nu i fortsättningen  vill jag Visar Eran ( Kvinnojourens ) Real Roll , Real Ansikte .
Det var Dumt av Svenska Media  ! De visade i det här land Verkligheten är ( Vi och De ) som jag sa liksom i Amerika i Gamla tider ( Vita och Svarta , vilket som Svarta hade ingen Rättigheter ) med detta , Den Masken som hela tiden Ni försökte hålla framför Eran Ansikte , ramlade och real Ansikte Kom ut , och det var inte Vacker . Man kan  fuska  för att visa  Miljoner till Tusental – Man kan  visa Tusental till Hundra , och visar  hundratal  till en . Detta som Svenska Media  gjorde , var Liksom att  blunda ögonen , och eftersom de blundade , då detta hade inte hänt , men detta är Liksom  ,man  sågar den Gren som man sitter själv på den , Ni Bekräftade Att Sverige är ett Land , ( Vi och De ) Lika Skit som andra Diktatoriska Länder , Som ni hela Tiden kritiserar De , medan Ni är Värre , Bara På Papper , Ni Skrev fint , Verkligheten är  Vad Ni Gjorde , Vad Ni Gör , och Min Situation , och Tusentals Utlänningar Som jag , som Drabbade i ( ISverige ) . Det finns en Super Vacker Iransk Dikt som Säger :  (In  jahaan , mazraee  aakherat  ast ………..  Har che  khaahad  delat  ey  doost  , bekaar !  ) Det Betyder :  Samhället är liksom en Gård , vad du önskar odlar , det betyder  , vad du odlar , du kommer att skörda , Liksom detta Ordspråk :  Den som Odlar Vind , Skördar Tyfon  , eller Liksom Min egen Dikt som säger : Gör vad  du än gör , Bra eller Dåligt , Tänk bara , att allt du Gör , kommer tillbaka till Dig , som En Bumerang .
Jag försökte att Väcka Er , Så enkel jag skrev att Alla , Även Ni , Fattar , Hoppas på Att Ni Fattar .
Det är Dumt av Er, om Ni Tror att  Vad Ni Gör ( All Dumt Ni Gör )  ingen fattar  , Jag skrev i Mina Skrifter , Detta är Liksom ett Äktenskap , När 2 personer som är i ett Äktenskap , När de inte Litar på Varandra längre  , Det är Körd , samma sak , när Folk ( Speciellt Utlänningar ) Litar inte Längre På Er , på  Landets Lag , På  Lagman  , På Systemet ,  när man känner sig Utanför , När man känner sig , Lurade , När man känner sig Orättvis Behandlade , Ingen Glömmer Detta , Alla Tackar  En vacker Dag på sitt sätt  , med Ränta . Som en Författare , Tänkte att Påpeka på Detta , För att Väcka Er Innan det bli försent  , När kommer den dag ,   ingen Litar på Er , och Eran Lag  Längre .
Jag har en dikt ( Min egen Dikt )  som översättningen är så : Vad än man gör , Oavsett ,  Bra eller dålig , kommer tillbaka till personen som en  (  Bumerang   ) . Lycka Till , Fortsätt med Eran Dumhet er .
Det betyder : Alla Dumheter som Ni Gör Mot ( Kvinnor ) kommer tillbaka från kvinnor sidan Till Samhället , och Allt Dumheter , Ni Gör Mot Utlänningar , Kommer tillbaka till Samhället ( Med lite Ränta ) , All Dumheter Ni Gör , till   Skilsmässa Barn , De som Ni Ta deras Pappa ifrån De ,   När De Barn bli Ungdom , Samhället Får Tillbaka sin Dumhet mot de ( Barn , Ungdomar ) med  ( Ränta ) , Varje Aktion , Har Reaktion .  Som en Ansvar Författare , försökte jag väldigt Kortfattad , Påpeka på Några saker . I Min Bok , och när jag Lägga på internet , skriver jag lite Djupare .
Det är upp till Er , Vill Ni Vakna i God tid , eller vill Ni vakna Med Missnöjda Folkets Skrikande .
Eftersom  allt jag skrev hittills , jag skickar en kopia till ( Domstolar ) , även detta , tänkte , i Slutet av detta skrifter , Ge Mitt Råd till Er ( Kvinnojouren ) och Systemet ( Domstolar ) .
Den Låtsas Svensk – Den Ansvar Författare Ahmad Valadi        2015 – 03 – 21  ISverige – IStockholm