Till : Åklagarmyndigheten och Domstol Folket som vet inte vad ” RÄTTVISAN ” är !

0
107

Till : Åklagarmyndighetens  Skickliga , Ärliga , Lämpliga , Mänskliga Folk ( Liksom De som var i Mina Ärende ) ( Jag är Säker på , att Ni Fattade på en gång , att jag Skrev ” IRONISK ”  och jag ” SKOJADE  ”  ) Ni Känner Er väl Bättre , och Ni Vet Bättre att Sådana ” Komplimanger ”  är Bara LÖGN och Duger inte Er !

Vilket som Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) Själva , visade Mig så !  

Verkligheten ” och ” Lögn ” är liksom ” SOLEN ” , man kan inte TÄCKA den , Den Avslöjas för sig själv  !

Verkligheten ” och ” Lögn ” är liksom ( Svart och Vit ) , vilket som man kan inte visar ( Svart ) och säger det är ( Vit ) , och visar ( Vit ) och säger det är ( Svart ) ! Vilket som Ni Svenska Ansvariga  ( En del i alla fall ) är PROFFS på det , och TROR , ingen FATTAR och Ni är  så Duktiga att LURAR FOLK och ingen MÄRKER  , ingen FATTAR !

Om Några Olämpliga Svenska ( Domare , Åklagare ) liksom De som var i Mina Ärende , SKITIT på VERKLIGHETEN och RÄTTVISAN och FASTNADE på LÖGN , och istället för att Använda sina  Lila Hjärna och Följer Lagen , Följa Mänskliga Lagen , Följde sin KUK eller FITTA , det är inte Hela Världen , De bara Visade sin Omänsklighet , Visade sin Okunnighet , Visade sin Olämplighet , och Skitit på sin Rykte , Skitit på Landets Rykte , Skitit på Rättvisan , Skitit på Mänskligheten och till Slut Skitit på Mina Rättigheter och Mina Barns Rättigheter , och liksom Oss ( Jag och Mina Barn ) är Tusentals , Hundra Tusentals ( Pappor och Barn ) till , som Ni Domstol Folket Skitit på deras Rättigheter också  !  Det vet Ni Bättre !

 

Hej

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Med detta introduktion vill jag Börja Min Skrift :

Men Innan det , Vill jag  presenterar Mig , att Ni som Läser detta ( Speciellt Ni Domstol Folket ) Tänker inte att jag är en Analfabetisk Människa , Tänker inte att jag är en Oartig Människa , Tänker inte att jag är en Olämplig Människa , Tänker inte att jag är Brottsling , Tänker inte att jag är en Svartskalle som vet ingenting , osv , Nej Nej !

Jag är Ahmad Valadi , Made in IRAN , kommer från en av Gamla Empirier i Världen , med Bästa Kultur och Litteratur i Världen , Jag är Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , var flera år Radioprogramledare , är Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )( Som över 100,000 gånger blev Besökts  på 3 år )  , är Uppfinnare med flera Hundra Uppfinningar ( Vilket som ville Förverkliga  de i Sverige , som trodde är Mitt Andra Land , som trodde är ett Fint Land i Mitten av Europa , med Välutbildade Folk , är ett Fint Land som har Lag , Respekterar Mänskliga Rättigheter , men efter all Orättvisan mot Mig och Mina Barn , Det här SKIT LAND AbsolutFörtjänar inte ” det ) , också är  Hår stylist  !

Har skrivit över 10,000 Fina , Filosofiska och Kärleks Dikter ( Tak  Beyti ) ( Det betyder : Att kunna säga och skriva vad man  ville säga ,  på  ” en rad , som består av  2 delar ” ) , Har Publicerat en Bok ( 747  sidor ) av en del Mina Dikter , som Bjud till Min Mamma och Alla Mammor i Världen ,  Har Publicerat 5 CD av en del av Mina Dikter som också Bjud Min Mamma och Alla Mammor i Världen , Har 40 Videoklipp av en del Mina Dikter på ( Youtube ) !

Hela Mitt Liv , jag Läste och Samlade Fina Dikter , Fina Ordspråk , Fina Skämt , Fina Artiklar , mm , ( Vilket som ville Översätta en del av De samlade Bästa Iranska Dikter och några Mina egna Dikter på Svenska och Lämnar som en Gåva till Svenskar , men efter All Orättvisan mot Mig och Mina Barn , jag Backade , Ni Förtjänar inte ) och det är över 46 år skriver själv , Dikter , Kloka Ord  , Kritik  , Artikel , mm , Vilket som Miljoner Folk Går efter Mina Fotspår och Går efter Mina Dikter och Mina Tankar och Skrifter , och jag VÄGVISAR  Folk på Rätt sätt , inte på Svensk Sätt  !

Bara Angående Mina sista Ärende med den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) ( Tyvärr Min Före detta Fru , Tyvärr Mamma till Mina Änglar , Tyvärr Mamma till Mina Barn ) skrev jag över 1700 sidor och Skickade till Svenska Dåliga Domstolar i första hand och sedan till Statsminister , till Andra Ministrar , till alla Partiledare , till 340 Ledamöter , till Några Skit  Kommuner och deras Olämpliga Ansvariga och Olämpliga Handläggare , till Några Privata Bordeller  ( Kvinnojour ) , till Några Polismyndigheter , till Några Universitet , till Många  Advokatbyrå , till Några Svenska Skit Media , till Några Olämpliga Svenska Journalister , till Några Bokförlag , till Några Svenska Formalitet Organisationer , till Några Iranska Radioprogram , till Tiotals andra Skit Organisationer , till Hundratals Vänner och Bekanta osv , till Mina Barns Dagis och Skolan , till den Gata Kvinna ( Natasha ) s Arbete , mm .

Och Tyvärr , och 1000 gånger Tyvärr till , det är 33 år av Mina Bästa År , bor jag i det här SKIT  LAND ( Som en gång i tiden trodde att är  Mitt Drömland ) , som Mina Rättigheter och Mina Barns Rättigheter Blev Våldtagna , Blev Gruppvåldtagna mest från ( Olämpliga Domstol Folket ) s sidan ,  som var i Mina Ärende .

Jag skrev lite om Mig , att Ni Svenskar som Läser detta på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) ( Speciellt Ni Domstol Folket ) Tror inte att Folk som Kommer från andra Länder , är Alla BROTTSLINGAR , eller är ANALFABETISKA   eller Åt GRÄS i sitt Land och Vet INGENTING , Nej , Nej !

Som sagt jag Kommer från IRAN ( Brukar skriva ” Ironisk ” Made in IRAN ) , Världen Finaste Kultur och Litteratur , ( När Sveriges Befolkning var ” Sjöbanditer ” ” Vikingar ” ) IRAN Hade  Världens Bästa Civilisation , och var en av Världens Stora Empirier , med Bästa Kultur och Litteratur , mm ) och 46 år Skriver jag till Miljoner Folk , och sedan 6 år tillbaka Skriver på Svenska , med Min Dålig Svenska till Svenskarna  ( Mest till Domstol Folket , som Visade att Klarar inte ett Enkelt Ärende ) och Snart jag Kommer att Översätta Mina Skrifter , till Engelska och Andra Språk , för att ännu Flera Miljoner till , Folk Läser Mina Skrifter och Känner Reell Sverige och Sveriges Välutbildade Folk ( Liksom Domstol Folket ) s NIVÅ  !

Ett Land som varje år LURAR VÄRLDEN  bland annat med sin ( Nobel Cirkus ) men själv Fattar inte ALFABET av RÄTTVISAN , Vet inte ALFABET AV MÄNSKLIGHETEN , Vet inte Många Viktiga och Mänskliga Saker och delar (      ” FRED ” Nobel Pris ) !

Tyvärr , Tyvärr , Tyvärr och 1000  gånger Tyvärr till , Ni Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Kommun Ansvariga , Olämpliga Täby Poliser , mm Förstörde den Vackra Bilder som jag hade från Sverige och Visade Sverige som ett ” SKIT LAND ” till Mig !

När i ett Land ( RÄTTSSYSTEM ) är SKIT , det Betyder att HELHETEN är ” SKIT ” !

När i ett Land , Lagman ( Domare , Åklagare ) som skulle vara Förebild till Andra  med att vara Människa , med att Följa Lag , att Vara Rättvist , Själva SKITER på ” LAGEN ” , SKITER på ” RÄTTVISAN ”  , SKITER på FOLKETS                 ” RÄTTIGHETER ”  ( Någon liksom Mig ) , ” VÅLDTA FOLKETS RÄTTIGHETER ” ( Någon liksom Mig ) , ” Slaktar  RÄTTVISANdå är ett ” SKIT  LAND ” !

 

Ett Ordspråk  säger : När någonting Ser ut som en Hund , Drycker och Äter som en Hund , Skäller som en Hund , Kissar som en Hund , då är en Hund !

    

Tyvärr , Tyvärr , Tyvärr och 1000 gånger Tyvärr till , Ni Olämpliga Domstol Folket ( Ni som varit i Mina Ärende hittills i alla fall ) VÅLDTAGIT till Mina RÄTTIGHETER , VÅLDTAGIT till Mina FINA  FÖRTROENDE om  Sverige , Vilket som Nu , Även Jag LITAR INTE på Svenska LÄKARE , Tänker så : När i ett SKIT Land Liksom Sverige , ( Domare , Åklagare ) ( Liksom De som var i Mina Ärende ) Följer inte LAGEN   , Känner inte MÄNSKLIGHETEN  , Har ingen SAMVETE , SKITER och VÅLDTA Folkets RÄTTIGHETER ( Liksom Mig ) Hur kan Jag Litar på en Svensk LÄKARE ?

Ni Olämpliga Domstol Folket Orsakade att Jag LITAR INTE längre på Någon Svensk Organisation , LITAR INTE på Någon Svensk Längre !

Jag ska  Bjuda en Fin Iranska Dikt , Översättningen Ungefär är så  : När man tar några Matsked av en Mat från en Kastrull , och Smakar och Äter , Resten av Maten i Kastrullen  , smakar det Samma !

När Domstolen är SKIT , Det Betyder System är SKIT , Kommun är SKIT , Sjukhuset är SKIT , Skolan är SKIT , Universitet är SKIT , Allt annat är SKIT  !

Enligt Mig , Även om i PARADISET skulle vara ORÄTTVISAN , jag Kallar den HELVETE , jag Kallar den SKIT !

Detta är Min Motto : Äkta SKIT är Fortfarande Bättre än  Oäkta  Honung !

På Grund av detta Problem som den Gata Kvinna ( Natasha ) ställde till Mig och på Grund av att Hon ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” ) Stulit Mitt Allt , även 200,000 – 300,000 : kronor vår sparande pengar , och Allt Orättvisan mot Mig och Mina Barn på Svenska Dåliga Domstolar , och på grund av att jag var Upptaget med Mina Skrivande till Domstolar osv , Min Verksamhet ( Salong Mirakel ) efter 25 år ( Då var 25 år ) gick Konkurs , och Mitt Liv blev ännu Mera Komplicerade  och Upp och Ner , jag hade inte Tid att  sköta Mina Bokföring osv  i god tid och blev jag Skyldig flera Hundratusen kronor Skyldig till Staten , och alla Skulder  gick till Kronofogdemyndigheten , vilket som med hjälp av Min Bror och Min Kusin ,  jag Betalade Mina Skulder  .

Eftersom jag var Upptaget med Mina Ärende Angående Min Son som är Mitt Allt och Hans ( Min Son ) s Vårdnad , i det här SKIT  LAND med så Många Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende , med Mina Skrifter osv  hade inte tid att kollar vad Gjorde  Kronofogdemyndigheten .                      

En dag satt jag och kollade Mina Skulder och Hur Mycket jag Betalade till  Kronofogdemyndigheten  , då Upptäckte  jag att Kronofogdemyndigheten Hade Tagit , Bättre sagt , STULIT över  ca 140,000 : – kronor Mina Pengar , Flera gånger jag skrev till De ( Olämpliga Kronofogdemyndighets Handläggare som var i Mina Ärende ) , så Tydligt , Förklarade Hur mycket jag var Skyldig , och Hur Mycket jag Betalade , mellan skillnaden var ca 140,000 : – kronor , och ville Förklaring från De ( Kronofogdemyndigheten ) och Bad De (  Kronofogdemyndigheten ) om en Tydligt och Enkelt Specifikation och Förklaring , som visar Hur Mycket jag var Skyldig , och Hur Mycket jag Betalade , efter flera månader , skickade (  Kronofogdemyndigheten ) några sidor med Siffror och Förklaringar , som Absolut var inte den som jag ville och Väntade , och visar inte Hur Mycket jag Betalade .

Igen Skrev jag till De (  Kronofogdemyndigheten ) och har gått flera Månader och ingen frånKronofogdemyndigheten ) Svarade Mig ! Vilket som i sin Tid , De (  Kronofogdemyndigheten ) Bombarderade Mig med sina Brev och Påminnelser och annat , Nu som De (  Kronofogdemyndigheten ) hade Stulit över ca 140,000 : – kronor Mina Pengar , Det verkar att Alla är Döda , ingen är där att Svara Mig , och det kan inte ta mer än 1 timme att få all information från Data på Mitt Namn , men det verkar att De ville Visar Mig att här är ( VIKINGARNAS  LAND )( Gamla Sjöbanditer )  !

 

När jag kallar Sverige ( En gång i Tiden ” Mitt Drömland ” ) nu för tiden , efter All Problem som hade hänt Mig och Mina Barn , för ( SKIT  LAND ) jag menar med det , Ni ser Beviset , och All Fakta Finns !

Det betyder att : Jag Bor i Vikingarnas Tid , bara Vikingarnas Moderna Tider !

Fortsätter till Målet , I det här skrift , kommer jag att klistrar  några tidigare skrifter till ÅKLAGARMYNDIGHETEN , till Olika Avdelning , till Olika Folk , med Olika Post och Position och Tomma Titel , som får  så Höga Löner från  Vi Skattebetalarnas Skattepengar , vilket som för att Ge en SKIT DOM och BESLUT , De  Domstol Folket ( Domare , Åklagare , mm )( Liksom De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” som var i Mina Ärende )  Absolut Förtjänar inte så Höga Löner

Det verkar att OM jag Skickade All Dessa ” Skrifter ” , Mina ” Överklagande ” till  ” Pizza Butiken  ” i Vår Område , utan Tvekan De Fattade Bättre  , Åtminstone skulle Ha  SYMPATI  med Mig och skulle Ge Bättre RESULTAT än att jag Skickade Mina Skrifter och Begäran och Överklagande , så många gånger till ÅKLAGARMYNDIGHETENS OLÄMPLIGA FOLK , som Följer inte LAG och Bryr inte Folkets RÄTTIGHETER ( Någon liksom Mig ) Känner inte ens Alfabet av Mänskligheten och inte heller Känner Mänskliga Rättigheten   !

 De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) liksom ( De som var i Mina Ärende ) Dömer SKIT , Gör Vad De Vill , för att De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) liksom ( De som var i Mina Ärende ) Vet att här är Sverige , ett SKIT  LAND som det finns ingen Kontroll på Vad De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) Gör , och en Utlänning Liksom Mig Har Ingen CHANS mot De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) , och De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ”  ) Vet Väl att ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) är bara 2 FORMALITET  Domstolar , där sitter ännu Olämpligare Folk , än ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) själva ( Så var det hittills ) Därför De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) Gör Vad De Vill , för att De ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) Vet Även om Någon Utlänning ( Låtsas Svensk ) Liksom Mig ( Det ÄCKLAR MIG om Ni Räknar MigSvensk ” efter All ORÄTTVISAN mot Mig och Mina Barn , för att Både Jag och Ni vet , att det är LÖGN  att Ni Räknar Utlänningar Liksom Mig ” Svensk ” ) Överklagar , Kommer inget Vart , är Liksom ( Ekorrhjul ) eller är Liksom ( Treadmill , ” Trampkvarn ”  ) som hur Mycket man Går på den , hur Mycket man Trampar på den , eller Springer på den , Man kommer ingenvart , och Roligaste var att  , i Mina Ärende , När Jag Överklagade med FAKTA och ANALYSERADE Deras (  De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) s SKIT  DOM och BESLUT , Det blev VÄRRE !

Istället för att De IDIOTER ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) SKÄMS att DÖMDE FEL , SKÄMS att DÖMDE SKIT , och OFFICIELLT Ber om URSÄKT och RÄTTAR  TILL sina  SKIT  DOM och BESLUT , STRAFFADE  MIG MERA !

Vilket SKIT  LAND !           Vilket SKIT  LAND !           Vilket  SKIT LAND !

Ett  Reellt exempel som Bevis   : Sista Domen som var ca 2 – 3 år tillbaka , jag samlade all information , samlade all Dåliga , Omänskliga saker som den Gata Kvinna ( Natasha ) , den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Gjorde mot Barnen , som  Skadade Barnens Nu och Framtiden , Vilket som även i SKITIGASTE  LÄNDER , när en Olämplig Mamma liksom den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Gör så här Dumt mot Barnen , får Fängelse Straff , därför  jag Bad Domstolen , att efter 4 år Psykisk Tortyr till Mina Barn , Mina Änglar  , från den Olämpliga Mamma ( Natasha ) s sidan , ( Då var 4 år , nu är över 6 år )  vill jag ha Ensamvårdnad av Min Son ( D ) till Mig och Varannan Vecka till den Olämpliga Mamma ( Natasha ) , Den Dumma och Olämpliga och Manliga och Svenska Domaren , Minskade Min Andel , Jag som hade Min Son Varannan Vecka hos Mig Då , blev en gång i Månad , TYPISK Sverige , Typisk SKIT  LAND !

( Trots att Första Domaren DÖMDE  FEL från Början , Istället för att Delar Vårdnaden 50 – 50 , gick efter Täby Kommunens SKIT  BEDÖMNING ) .

Kommer tillbaka till Målet , Hans ( Den Dumma och Olämpliga Domaren ) s Förklaring till Varför Han  ( Den Dumma och Olämpliga Domaren ) DÖMDE så här SKIT , var jätte Rolig , Kort skriver jag för att Du som läser detta Hänger med :  Han ( Den Dumma och Olämpliga Domaren ) efter All Dumma Saker som den Gata Kvinna ( Natasha) Gjorde mot Barn i alla År , som Skadade Barnen både Psykisk och Fysikalisk , som jag skrev liksom en Lång Lista , Trots att Allt som jag skrev , var liksom Titel , var liksom Toppen av en Isberg , och Verkligheten var 1000 gånger Större och Barnen Upplevde detta Helvete , ändå ( Den Dumma och Olämpliga Domaren ) skrev i sin SKIT DOM så här : Hon ( Natasha ) är Lämplig som Ensamvårdnadshavare , Hon ( Natasha ) Tänker på Barnens Bästa  och Barnen Trivs bra med Henne ( Natasha  ) , motsvarande Han ( Ahmad Valadi ) är Olämplig Vårdnadshavare , För att KRÄNKER HENNE ( Natasha ) i SINA SKRIFTER !

Och Minskade Mina Tider som var Varannan Vecka , jag hade Min Son ( D ) hos mig , från fredag eftermiddag , Klockan runt 17 : 00 till måndag morgonen därpå Klockan 08 : 00 ( ett år var 07 : 00 ) , till en gång i Månad , och Hade några ” OM ” , Om den dagen som är Min Tur att Ha Min Son , eller Lämna Min Son , är RÖD i Almanackan , då blir ingen Träff  , jag och Min Son ska Vänta en Månad till , det Betyder Nästa Månad ( 2 Månader Väntan att Ser Min Son ) !

Vilket som den Gata Kvinna ( Natasha ) Skickade Varje år Barnen Ensamma till Ukraina ( 3 månader ) och ett år ( 6 månader ) vilket som efter så Långa Period ( 3 månader , 6 månader ) när Min Son ( D ) Träffade Mig , Sa : Jag Trodde Du var DÖD !

Ser Ni Vilken SKIT  DOM ? Vilken OMÄNSKLIG DOM ? Vilken ANIMALISK DOM ?  Vilken DUMMA   DOM ?  Vilket SKIT  LAND ?

Ser Ni Vilka IDIOTER ( Ahmagh ) Sitter på Svenska Dåliga Domstolar och Bestämmer Om Folkets Liv , Barnens Liv !  Oh GUD !  Oh GUD !    Var är Här ?

Jag Svarade till den Olämpliga Domare  : Du IDIOT ( Ahmagh ) ! En Olämplig Mamma ( Natasha ) som Gjorde så här Mycket Dumheter mot Barnen , Skadade Barnen Psykisk och Fysikalisk , som sitter på Barnens Minne för hela Livet  , är LÄMPLIG ENSAM VÅRDNADSHAVARE ?  

En Olämplig Mamma ( Natasha ) som Lämnade 2 Barn ( 4 årig – 8 årig ) ensamma Hemma , och Själv PROSTITUERADE och Kommit Hem klockan 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00  ( Enligt Min Vittne , Fru ” E – K  ” ) , och Barnen Sovit GRÅTANDE varje Kväll , Varje Natt , Årtal , som även Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) Bevittnade , Du ( Olämpliga Domare ) Räknar Henne ( Natasha   ) Godkänd , LÄMPLIG ENSAM VÅRDNADSHAVARE

Vill Du säga att Svenska Lämpliga Mammor är Lika Olämpliga  som den Gata Kvinna ( Natasha  ) ? Var Din Mamma Lika Lämplig , som den Gata Kvinna ( Natasha ) också ?

Om enligt Dig ( Olämplig Domare ) en Olämplig Mamma liksom den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) är Godkänd LÄMPLIG ENSAM VÅRDNADSHAVARE , det betyder enligt Dig ( Olämplig Domare ) Bästa Svensk Pappa , Lämpliga Svensk Pappa , måste vara  De som VÅLDTA  SINA BARN !

Är detta inte ( KRÄNKNING ) till Svenska Fina Mammor ? Som jag känner De 30 år ( Då var 30 år , nu är 33 år ) !

Din ( den Olämpliga Domare ) s Dumma Dom är ( KRÄNKNING ) till Fina Svenska Mammor , inte Mina Skrifter , är Kränkning till den Olämpliga Mamma ( Natasha ) , den Gata Kvinna ( Natasha ) !

Samtidigt försökte att Förklara lite till  Honom ( Den Olämpliga Domare )  om  Ordet  ( Kränkning ) !

Jag Skrev : Trots att Svenska är inte Mitt Språk ( Modersmål ) ändå vill Förklara Vad Ordet ( Kränkning ) Är !

Kränkning ” Betyder att : Man säger Något ( Negativ ) om Någon , till Någon som är inte Sant , som Stämmer inte ! Till exempel  : Jag säger till Någon ( Tjuv , Alkoholist , Knarkare , Terrorist , mm ) Som ( Han – Hon ) är Inte , eller säger till en Kvinna ( Gata Kvinna ) som ( Hon ) är inte , Då är ( KRÄNKNING ) också ( Grov FÖRTAL ) , Men om Någon är ( Tjuv , Alkoholist , Knarkare , Terrorist , Gata Kvinna , mm ) Då är inte ( KRÄNKNING ) Längre !      Utan det är liksom ( Presentation , Rapport ) !

Också gav ett exempel : På Sjukhuset , när en Kirurg vill Opererar någon Patient , För det Första , Kirurgen ska vara KIRURG , för det Andra , Kirurgen Behöver en ( KORREKT  PATIENT JOURNAL  ) , Vad jag Skrev om Henne ( Natasha ) Var liksom den ( Korrekta Patient Journal  ) till Kirurgen !

Vad jag Skrev om Henne ( Natasha  ) , jag hittade inte på , Hon ( Natasha ) Redan Hade GJORT  det , jag bara skriver liksom ( TITEL ) , liksom ( Toppen av en Isberg ) , annars Verkligheten om Vad den Gata Kvinna ( Natasha  ) Gjorde är 1000 gånger Större !

Även Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) Bevittnade och Bekräftade .

Jag skrev de Korrekta Uppgifter om Den Gata Kvinna ( Natasha  ) , För att blir Lättare för en Domare att DÖMA  KORREKT , för att Domaren Fattar Varför som en Ansvar Pappa , Vill jag Ha Ensam Vårdnad av Min Son ( D ) till Mig , för att den här Kvinna ( Natasha ) är OLÄMPLIG som MAMMA , är OLÄMPLIG som VÅRDNADSHAVARE , speciellt ( Olämplig Ensam Vårdnadshavare ) Hon ( Natasha  ) är bara ( LÄMPLIG  som  ” GATA  KVINNA  ” ) !

Jag skriver om Saker som är Sann , som hade Hänt , som jag kan BEVISA  med FAKTA  och VITTNE , också med Min Analys på sådana ” SKIT DOM ” !

 Jag Skrev : Om den Gata Kvinna ( Natasha  ) var ” Alkoholist , Knarkare , Tjuv , mm ) Då skulle jag skriva till Domstolen att : Hon ( Natasha  ) är Olämplig  Mamma , är en Olämplig Vårdnadshavare , för att  ( är  Alkoholist , är Knarkare ) därför är inte Lämplig att Ha Mina Barn , för att Tar  hand om Barnen !

( TJUV ) är Också , för att Stulit Mitt Allt , även Stulit saker från Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) s Lägenhet , vilket som Min Vittnen ( Fru ” E – K  ” ) Polisanmälde Henne ( Natasha  ) och kan Godkänna  detta ( Att Hon ” Natasha  ” bland annat , är TJUV !

I varje Skrift frågade jag De Olämpliga Domare som Godkände Henne ( Natasha  ) Ensam VÅRDNADSHAVARE , VAD MER skulle Hon ( Natasha  ) Göra för DUMHETER , som enligt Er och enligt Svensk Lag , skulle Räknas ( OLÄMPLIG  VÅRDNADSHAVARE ) ? Speciellt ( ENSAM VÅRDNADSHAVARE ) ?

Hittills jag fick inget Svar ! Vilket som även i SKITIGASTE LÄNDER för varje Dumheter som den Gata Kvinna ( Natasha  ) , den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) hade Gjort och Gör , skulle få Fängelse Straff , men i det här SKIT  LAND , Fick BERÖMD , Fick STÖD , Fick SKADESTÅND , även ( ENSAM VÅRDNAD ) !

Vilket SKIT  LAND !    Vilket SKIT  LAND !    Vilket SKIT  LAND !

Stackars BARN ! Stackars BARN ! Stackars BARN ! Stackars MÄN ! Stackars Vi UTLÄNNINGAR ! Stackars Vi ( LÅTSAS  SVENSKAR ) i det här SKIT  LAND

I Mina Ärende  ( Svea Hovrätten och Högsta Domstol Folk ) istället för att Rättar Till Deras ( De Olämpliga ” Domare , Åklagare ” ) s SKIT  DOM och BESLUT  , De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ( Domstol Folket ) Bara Godkände sina Kollegors  ” SKIT DOM och BESLUT ” !  

Vilket SKIT LAND !             Vilket SKIT  LAND !                 Vilket SKIT  LAND !

Tyvärr  Ni Visade Mig Sverige Så här SKIT  ( Sverige som var Mitt Drömland , som jag Trodde det Finns Lag här , Det Finns Demokrati , Det Finns Välutbildade Folk , Det Finns Rättvisan , mm ) Ni Visade Mig Sveriges Domstolar så här ” SKIT  ” !

Ni Visade Mig att Ni Känner inte ens ” ALFABET av MÄNSKLIGHETEN ” , Ni Visade Mig att Ni Känner inte till ” RÄTTVISAN ” , Ni Visade Mig att Alla Fina Saker , Mänskliga  Lagar som Står på Svenska Lagboken och jag Trodde Ni har det , Var och Är Bara ” LÖGN ” , Var och Är Bara ” BLUFF ” , Var och Är Bara ” SKIT ” !

Innan jag Fortsätter skulle bara påpeka  att ” NästanVad Ni Gör är                    ” ANNORLUNDA  ” jämför med hela Världen och Världens Lag , Även Mänskliga Lag , Nästan Allt Ni Gör är ” FEL ” , är ” KONSTIG ” , är ” SKIT ” !

Jag vet att Ni Vet det , men ändå då och då jag Pekar på Några av Dem i Mina Skrifter ! Kanske i framtiden jag Fokuserar bara på det och skriver en Bok  just för att visar Nästan Vad Ni Gör är ” FEL ” , är ” OMÄNSKLIG  ” , är ” SKIT ” !

En av Levande  Beviset att : ( Sverige Har Blivit  ettSKIT  LAND  ” ) är  Mina Ärende , sedan 6 år tillbaka Mitt  Ärende med den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) s Äckliga Lögner och sedan 20 år tillbaka , Mitt Ärende med Min Första Dumma Fru ( F  – M ) s Äckliga Lögner ,  som Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) Visade Mig att Ni FATTAR  INGENTING , Visade Mig att Ni Känner inte ens ALFABET av MÄNSKLIGHETEN , Visade Mig att Ni Följer Inte ens SVENSKS  LAG , inte heller  FÖLJER  DJUNGELS  LAG  , och Roligaste är att  Folk i Världen ( De som vet inte Verkligheten om Sverige ) TROR att Sverige är en av  de Bästa Länder i Världen ! 

Oh La La !

Eftersom jag har Bott här 33 år och Hade och Har Bara Dåliga Minnen av Systemet , speciellt Svenska Dåliga Domstolar och Olämpliga Domstol Folket ( liksom de som var i Mina Ärende  och Dömde SKIT , som Allt finns att Bevisa  , Handlingar är Offentliga , även finns på Min Sajt  ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” ) och som en Ansvar Författare Vill Rätta Till Detta Sats  (  Sverige är en av  de Bästa Länder  )  som är FEL , som är LÖGN , och Korrekta Formen   är : ( Sverige är en av BästaSKIT ” LAND ) Då Stämmer Bättre  och Beviset är Allt ORÄTTVISAN som hade Hänt Mig och Mina Barn , och Liksom Mig  och Mina Barn är Flera Hundra Tusen , Stackars Folk  ( Pappor och Barn ) .

Trots att Svenska SKIT  MEDIA Skriver inte om Dåliga Saker som Händer här , Skriver inte om Verkliga och Dåliga Saker som Finns Här , men om Man bara Tittar lite Runtomkring sig , Ser , om Man är inte BLIND , eller DUM !

 När i ett Land liksom Sverige , Finns inteRÄTTVISAN ” Folk liksom Mig och Mina Barn Har inte RÄTTIGHETER , och Våran Rättigheter Blev och Blir VÅLDTAGNA , GRUPP VÅLDTAGNA , i Svenska Dåliga Domstolar , Det Betyder Resten är Lika SKIT , Frågan är : Hur kan man Kallar Sverige för : ( En av Bästa Land i Världen ) ? HUR ?

Den Korrekta Formen är ( Sverige är en av de ” BÄSTA SKIT  LANDi Världen ) ! Och Värre och Värre Blir det , för Varje Dag !

Häromdagen jag hörde på Nyheterna att Sveriges Ekonomi är så SKIT liksom Allt Annat , Trots att System Får så Mycket ( Skatt och Moms ) och Avgift på Allt och så Mycket påhittade Böter . Istället för att Minskar Pensions Ålder som Folk som Jobbade 40 år , Vilar några år , Reser lite , Gör något som hann inte när de jobbade , och får några År sin Pensions pengar , innan Dör och Lever Några År som en Människa , och på det sätt , De som är Arbetslösa , Får Jobb , Istället De ( System ) Vill att Folk ska jobba till 67 års ålder , om vill även kan jobba till  79 år , och Dör vid 80 årsålder !

Bara Sådana Omänskliga Förslag , Bara Charlatanism , Bara Lurar Folk , Bara Rånar Folk , och till Slut Skiter på Folkets RÄTTIGHETER ( Liksom Mina Rättigheter ) !

För att Landet  HAR  INTE  LÄMPLIGA  ANSVARIGA , För att Landet HAR INTE RÄTT SYSTEM , För att NI SJÄLVA  FÖLJER INTE LAGEN , För att NI SJÄLVA  SKITER PÅ LAGEN , SKITER PÅ RÄTTIGHETER och RÄTTVISAN .

För att ALL FINA  SAKER som står i LAGBOKEN , ÄR FALSKA , ÄR LÖGN , ÄR  FORMALITET , ÄR SKIT !

För att NI ÄR INTE ÄRLIGA , För att det  FINNS  INTE  KONTROLL  på  LANDET och VAD  ANSVARIGA  GÖR , För att Ni är Bara UTE EFTER ATT RÅNA FOLK , För att FOLK  LÄRDE INTE ATT VARA  ÄRLIGA , För att NI ANSVARIGA  ÄR INTE ÄRLIGA .

För att för Er Svenskarna ( FALSKA  RYKTE , FALSKA  KOMPLIMANGER ) ÄR VIKTIGARE  ÄN VERKLIGHETEN !

Även Eran ( Nobel Akademi ) som Jag Kallar för ( NOBEL  CIRKUS ) för att ÄR  INTE ÄKTA , Är FORMALITET , är För att LURAR  VÄRLDEN !

Verkligheten Ni kan Se i Mina Ärende , Orättvisan Ni kan Se i Mina Ärende , Olämpliga Välutbildade Domstol Folk , Ni kan Se i Mina Ärende osv .  

Eftersom det är Viktig , Jag ska  Bjuda igen denna  Fin Iranska Dikt , Översättningen Ungefär är så  : När man tar några Matsked av en Mat från en Kastrull , och Smakar och Äter , Resten av Maten i Kastrullen  , smakar det Samma !

När Domstolen är SKIT , Det Betyder System är SKIT , Kommun är SKIT , Sjukhuset är SKIT , Skolan är SKIT , Universitet är SKIT , Allt annat är SKIT  !

Enligt Mig , Även om i PARADISET skulle vara ORÄTTVISAN , jag Kallar den HELVETE , jag Kallar den SKIT !

Detta är Min Motto : ” Äkta SKIT ” är Fortfarande Bättre än ” Oäkta  Honung ” !

Som en Ansvar Författare , som Tyvärr och 1000 gånger Tyvärr till , Sverige är Mitt Andra Land och 33 år av Mina Bästa År Blev Förstörda och Våldtagna i det här ” SKIT  LAND ” , och på Grund av att Tyvärr och 1000 gånger Tyvärr till ,  Här är  Mina BarnsFödelseland ” , hade skrivit flera Gånger till Svenska Dåliga Domstolar och Till Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) att : Döm Så här SKIT till Svenska Pappor , och Svenska Barn , Kanske en sådan SKIT  DOM Passar Svenska Pappa och Barn , inte Någon Liksom Mig och i Min NIVÅ , och inte till Mina Barn , inte till Ahmad Valadi , s Barn !

Jag Skrev Flera gånger och Skickade till Landets Olämpliga Ansvariga , från Statsminister , Ministrar , Partiledare , Ledamöter , Kommun Ansvariga , Domstol Folket , mm att : Vill Ni Spara Pengar , Istället för att Råna eran egna Folk , istället för att Råna Stackars Pensionärer , istället för att Göra Andra Dumheter , eller Tigga från Folk , Hitta på Dumma Avgifter på Allt ,  Först och Främst Alla Organisationer liksom Domstolar , ska Jobba Korrekt och Normal , annars det blir Kostsam till Samhället och Skattebetalarna , Folk Blir Psykisk Sjuk av en ORÄTTVIS  DOM , Folk Litar inte Längre på Systemet , Folk som Deras Rättigheter Blir Skitit och Våldtagen , SKITER  TILLBAKA Till Systemet med RÄNTA  och DRICKS , Levande exempel ( FÖRORTERNA ) !

Samma sak skrev jag till Alla Landets Olämpliga Ansvariga Folket  att : Om Ni Skulle Visa en Korrekt och Reell Bild av Sverige , Då Folk Riskerar inte Sina Liv och Kommer inte till Sverige som är ( FALSKA PARADISET ) som är Rena ( HELVETE ) som är Bara SKIT , och Blir Värre och Värre för Varje Dag !

Man Hör på Nyheterna , Hur Mycket ( Försäkringskassan ) Jobbar Dålig , Lämnar bara Missnöjda Bakom Sig , Hur Dålig Jobbar ( Migrationsverket ) Bara Lämnar Missnöjda Folk Bakom Sig , Hur SKIT Jobbar Kommunerna , som Lämnar Bara Missnöjda Folk Bakom Sig , och Missnöjda Folk bara har en TANKE , och är : ATT  SKITA  TILLBAKA  PÅ EN SÅDANT  SKIT  LAND  , MED RÄNTA  OCH DRICKS !

Det är NATURLIGASTE  MÄNSKLIGA  REAKTION !

Även som en Ansvar Författare skrev jag till Landets Olämpliga Ansvariga : Vill Ni Spara Pengar , Vill Ni att Folk Kommer inte Längre till Sverige , Då Publicera och Översätta Mina Skrifter på Många Språk , och Delar till Hela Världen , Speciellt De Länderna som Har ( Problem , Krig , Fattigdom mm ) och Folk Tror att Sverige är Deras ( PARADISET ) Då Folk Ser Verkligheten om Sverige , som är ett ” SKIT LAND ” , som är ” HELVETE ” , som FOLKETS RÄTTIGHETER ( Liksom Mig och Mina Barn ) BlirVÅLDTAGNA ” , Folk Ser Mitt Liv efter 33 år i Sverige , Folk Ser Mitt Liv ( Någon i Min NIVÅ ” Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hårstylist , som Skriver 46 år , Har Publicerad en Bok ” 747 sidor ” Har Publicerad 5 CD , Har 40 Videoklipp på ” Youtube ” Har Jobbat 31 år , och inte Slängde en Cigarettfimp på Svenska Gator ) Har en Sådant SKIT  LIV , Då inte ens Tjuvar , inte ens Terrorister , inte ens Brottslingar , inte ens Mördare , inte ens Fattiga , inte ens  Tiggarna , inte heller Turister , Nästan  ingen , vill Komma till en sådant ” SKIT  LAND ” !

Folk som Tänker att komma till Sverige , kan se Mitt SKIT  LIV efter 33 år i Sverige , jag som Följer Lagen , jag som är Förebild till Min Familj , Mina Barn , Många Miljoner Iranier osv !

Då Behövs inte att ( Migrationsverket ) efter några år som Skattebetalarnas Pengar använt till Folk som Kommit till Sverige , Asylsökande , Ensam Kommande Barn , osv , som var här flera år , väntar för att få Uppehållstillstånd , och All detta Kostade Samhället , Många Miljarder Kronor Skattebetalarnas Pengar nu Migrationsverket ska Kasta Ut De (  Folk som Kommit till Sverige , Asylsökande , Ensam Kommande Barn , osv )   !

Är det inte DUMT ?  Istället Visar Reell Sverige till Världen , Då Ingen vill Komma till en Sådant ” SKIT LAND ” , som det ” Finns inte RÄTTVISAN ” !

Som sagt : Inte ens Tjuvar , inte ens Terrorister , inte ens Brottslingar , inte ens Mördare , inte ens Fattiga , inte ens Tiggarna , inte heller Turister , Nästan  ingen , ingen vill Komma till en sådant ” SKIT  LAND ” !

Jag Lovar , Bara Visar REELL  SVERIGE till Världen ! Då Ni kan Spara Miljarder Kronor Årligen ! Åtminstone Var Ärliga  med Er Själva !

Är Liksom någon kvinna lägger en Fin Bild av en Vacker och Ung Kvinna på sin Internet Profil , eller en Bild av sig som är 40 år gammal bild , när hon var Ung , och när någon Man vill träffa Henne , då träffar en Äcklig Käring !

( Så var i Mina Ärende  i alla fall ) 33 år av Mina Bästa År , jag Spenderade i ett SKIT  LAND , som Mina Rättigheter , Mina Barns Rättigheter Blev VÅLDTAGNA , blev GRUPP VÅLDTAGNA , speciellt i Svenska Dåliga Domstolar , av Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende , vilket som Även Kunde inte Se Mina Barn , Kunde inte Hjälpa Mina Barn , som Kunde inte Se Deras ( Mina Barn ) s Uppväxt , som Kunde inte Uppfostra De ( Mina Barn ) På Mitt Sätt och Lära De ( Mina Barn ) Alla  Fina och Mänskliga Saker som jag Lärde Mig från Min Gamla och Fina Koltur ( IRAN ) !

Och Hur Mycket Jag Skriver till Olämpliga Domstol Folket , Hur Mycket jag Skickar Fakta , angående att Vad den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Gjorde och Gör , Psykisk och Fysikalisk Skadar Mina Barn , Ingen Fattade  , eller Ville inte Fatta , eller Mot Några Gånger ( Gratis Ligg ) visade den  Gata Kvinna ( Natasha ) Liksom Sveriges Bästa MAMMA !

Naturligtvis det Betyder : Vilket ” SKIT  LAND ” !!!!!

Jag Kom inte Hit , för att Leva så här SKIT ,  Jag kom inte Hit att Bli Behandlade så här SKIT , jag Skaffade inte Barn att Mina Barn skulle Leva så här SKIT !

För Mitt Gott Namn och Heder , jag Kämpade hela Mitt Liv , Naturligtvis jag Tillåter inte Någon Smutsar det , Inte en Smutsig Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) inte en Smutsig , Äcklig Polska Kvinna ( A –  L  ) , inte Heller Några Svenska Olämpliga Domstol Folket ! ( Liksom De som var i Mina Ärende hittills ) .

Så med detta Skrift , klistrar jag några tidigare skrifter och Skickar igen , och Hoppas på att till slut NÅGON  på ” ÅKLAGARMYNDIGHETEN ”  FATTAR !

All jag vill , är samma som finns på Mina Tidigare Skrifter , vilket som är 6 Polisanmälan som är Mina Rättigheter , är Mina Mänskliga Rättigheter , och Jag Vill Ha de , och Ni ( Åklagarmyndigheten ) MÅSTE  Följa Lagen .

Jag vill att Mina Ärende Ska Lyftas Upp och Dömas på Rätt Sätt , av Lämpliga Åklagare ! TACK !

Bara Ni skulle Veta att : Jag blev så Dålig Behandlade i Svenska Dåliga Domstolar , av Olämpliga Domstol Folket som Mitt Liv och Mina Barns Liv Blev bara HELVETE , därför jag Kommer ALDRIG , ALDRIG , ALDRIG och 1000 gånger ALDRIG TILL , att FÖRLÅTA  ER , och Kommer  ALDRIG , ALDRIG , ALDRIG och 1000  gånger ALDRIG TILL , att GLÖMMA DETTA  !

Som en Ansvar Författare känner att det är Min Plikt och Ansvar och Skyldighet att med Mina Skrifter Väcker Folk , Speciellt De som Tror att är Välutbildade men Fattar inte lika Mycket som en Analfabetisk Person , vilket som finns Gott om i Sverige !

Det är över 20 år nu , Svenska Domstol Folket ( som var i Mina Ärende ) med sina SKIT  DOM och BESLUT , Orsakade att Jag Bryr Mig om att Skriva om Saker som är FEL , som är ORÄTTVIS , som är OMÄNSKLIG , som är KOSTSAM till Samhället och till Folket  , också hänger ihop med Sveriges Gott Rykte som Tack Vare Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folk , Olämpliga Kommun Ansvariga , mm , Landet blev en av De ” BÄSTA  SKIT  LAND ” !

Till Domstol Folket : Att DÖMA SKIT , och Skriva  den SKIT  DOM och BESLUT med Fina Ord som är lite Högklassiga  Ord som Används på Domstolar , är inte VIKTIG , så Länge DOMEN är FEL , så Länge DOMEN är SKIT , Bättre Man DÖMER KORREKT och Skriva med Vanliga Ord och även använder Slang Ord , eller med Felstavning eller Fel Grammatik , men KORREKT  DOM !

Det är Liksom att i en Skål Gjord av Guld man BAJSAR , Det ger inte Mer Värde till  ” BAJSET ” , men om det är GOTT MATT , HONUNG , även på en PLASTIK SKÅL , Fortfarande Gott Mat är Gott Mat , Honung är Honung !

Ni Domstol Folket Tror , När Ni Ger en SKIT DOM , och Skriver med Fina Ord , Högklassiga Ord , Vi Ska Säga WOWWWWW  ! Och Tackar ?

Ni sitter där och Får Så Höga Löner , för att Dömer KORREKT , inte DÖMER SKITMänniskors Liv , Gott Namn och Heder är inte Leksak eller Dildo i Eran Händer , inte Mina i alla Fall !

Respekt ska vara Ömsesidig i Allt , i en Vänskap Relation , i en Äktenskap , i ett Land mellan Folk och System osv .

Om Landets System , Om Landets Ansvariga Förväntar RESPEKT från FOLKET , Speciellt Vi UTLÄNNINGAR ( Vi LÅTSAS  SVENSKAR ) ( Trots att efter 33 år , så här mycket Dumheter och Orättvisan Mot Mig och Mina Barn , Det ÄCKLAR  MIG , även om Ni vill Kalla Mig , Räkna  Mig , även ” Låtsas Svensk ” ) , Först Måste Själva  Respekterar Folket , Speciellt Vi Utlänningar ( Låtsas Svenskar ) !

Detta som en del Utlänningar på Förorterna Respekterar inte på Landet och Landets Lag , är för att System och Landets Lag Respekterar inte De !

Använder detta Ordspråk , kanske Hjälper att Ni Fattar : Den som Bor i Palats Gjord av GLAS , Ska inte Kasta STEN till Någons KOJA !

Också vill Bjuda Er detta Fina Sats , av ( Albert Einstein ) tror jag : Den som Gör samma Dumhet som tidigare , men Förväntar sig , en annan Resultat , är en Dumskalle !

Med Andra Ord jag Menar : Om Domstol Folket i Mina Ärende , Både Mina Ärende hos ( Åklagarmyndigheten ) och Mitt Ärende hos Attunda Tingsrätten som är på mitten av December , Domstol Folket ( Domare , Åklagare ) Ska inte Använda Sina Lila Hjärna , och DÖMER igen Lika SKIT , då Blir Resultatet  Samma Sak , LIKA  SKIT som FÖRUT , LIKA  SKIT som VANLIGT !

Jag vill inte igen Olämpliga Domstol Folk Fastnar på Mina Ärende , Det Räcker !

Det har Gått Över 6 År ” HELVETE ” till Mig och Mina Barn , för ett Enkelt Ärende som även en IDIOT ( Ahmagh ) Fattar  det på Bästa Sätt men Tyvärr så Många ( Domare , Åklagare ) i Mina Ärende under 6 År , Fattade inte Lika Mycket som en IDIOT ( Ahmagh ) , SKÄMS  LITE !

Jag skrev detta Flera Gånger : Om jag har ett SKIT  LIV , Om Mina Barn har ett SKIT  LIV , är för att Här är ett SKIT  LAND ! För att Landet har inte Lämpliga Ansvariga , För att ingen Ansvarig Följer efter LAGEN , och när Ansvariga Följer inte efter Lagen , är Lika med att Vi har ingen LAG , med andra Ord : Är Lika med  SKIT !

Fy på Er !         Shame on You !        Nang bar Shomaa Baad  !

Det ÄCKLAR MIG när jag Tänker på Mina Ärende och så många Olämpliga ( Domare , Åklagare ) i Mina Ärende med sina SKIT DOM och BESLUT, som skulle INTE hända även i SKITIGASTE  LÄNDER !

Vill Bjuda Er en av Mina Egna Dikter som Passar Här, Hoppas på att Ni FATTAR :

Goh agar ham baa asaal makhloot gardaad , hamchenaan esmash ” Goh ” ast .

Med Min Dålig Svenska , Översättningen ungefär blir så : ” SKITEN ” är ” SKITäven om man Blandar den med ” HONUNG ” !

I Medicin ämne , Det sägs att Korrekta Diagnos är nästan Hälften av att BOTA , på Domstolar är Samma Sak , Ni ( Domstol Folket ) Måste FATTAR  Helheten av  Ärendet först , sedan DÖMER  KORREKT , vilket som i Mina Ärende , det Visade sig att : Antingen De Olämpliga ( Domstol Folket ) Verkligen FATTADE INTE , eller Kvinnor liksom Den Gata Kvinna ( Natasha  ) är Liksom ( Sexobjekt ) för De Olämpliga Manliga Domstol Folket  , och efter Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor liksom ( Natasha  ) i Ärendet , Dömer med sin Kuk , eller på Grund av att jag är en Utlänning ( Låtsas Svensk ) eller Kombination av Alla Alternativ , Blev ( Fel Diagnos ) Blev ( Skit Diagnos ) och Resultatet Blev ( SKIT  DOM och BESLUT ) Det betyder : Typisk Svensk !   

I Mina tidigare Skrifter , skrev jag att : För det mesta , De Olämpliga Domstol Folket som med sina SKIT DOM och BESLUT Bara Lämnar MISSNÖJDA FOLK bakom Sig , och Om Missnöjda Folk SKITER Tillbaka på LANDET , som är en NATURLIGT MÄNSKLIG REAKTION , Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) som SKITIT  på RÄTTVISAN och Deras RÄTTIGHETER , är ORSAKEN !

Därför Bjuder jag en av Mina Egna Dikter , som Passar nu och här :

Aadami chon gasht mostaasal , shavad chon diiv o dad …………. Gorbee darmaande hataa az palang ham badtar ast .

Med Min Dålig Svenska , Ungefär är så : När ” Människor ” får inte sina ” Rättigheter ” , blir de liksom ” Monster ” ………… Liksom ” Katten ” som om hamnar i ” Knipa ” är Farligare än en ” Leopard ” !

Också detta Dikt , Min Egen Dikt , som kanske hjälper Er att Funderar lite :

Sokoote mardam az rooye rezaa niist ………….. Sokoot yaani neshestan taa be vaghtash .

Med Min Dålig Svenska , Ungefär Betyder : Folkets Tystnad betyder inte att de ( Folk ) är Nöjda …………… Deras ( Folket ) s Tystnad betyder : Att De ( Folk ) väntar tills en Rätt Tid kommer , tills en Rätt Tillfälle !

Som en Ansvar Författare , Ansvar Journalist , Kritiserar , Ser Framtiden och Analyserar , Hoppas på att bland Er , Någon FATTAR !

På Slutet av Min Skrift , Vill Bjuda Er detta Fina Dikt , Ordspråk , Kloka Ord , som Passar Perfekt ett SKIT  LAND , som har bara  FALSKA  FINA MOTTO :

Ju mer jag känner MÄNNISKOR  , Desto mera jag BEUNDRAR  ( Respekterar ) VARGAR !

Och Kompletterar med en del av Min Egen Dikt :

Gorg haaye hame aalam , hamegi mesle hamand !

Med Min Dålig Svenska , Ungefär är :  Världens Vargar är Lika Varandra !

Så ! En gång till : Jag vill att en Lämplig Åklagare ( Om det finns överhuvudtaget , annars ni kan kontakta vilken Skolan , vilken 10 årig Elev kan Fatta och Klarar Perfekt  , Be om Hjälp att en 10 årig hjälper Er ) , Tar upp Mina Ärende ( 6 Polisanmälan mot några Äckliga , Smutsiga Folk , som deras Namn är på själva Polisanmälan , och jag Klistrar igen de ( 6 Polisanmälan )  , TACK !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minne i det här SKIT  LAND  

Ahmad  Valadi              2019 – 10 – 22         IStockholm – ISverige

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil  : 073 – 655 39 85

E – mejl   : [email protected]

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )

                           ……………………………………………………….

Reg Åk Norrort Sthlm

tis 22 okt. 16:11 (för 3 dagar sedan)    
till mig

Hej!

Din skrivelse föranleder ingen åtgärd hos Åklagarmyndigheten utan behöver i så fall preciseras.

 

Med vänlig hälsning

 

Registrator

 

 

 

Åklagarområde Stockholm | Norrorts åklagarkammare

Box 950 | 191 29 Sollentuna

www.aklagare.se

                                              ……………………………………………….

 

Ahmad Valadi <[email protected]>

tors 24 okt. 16:54 (för 18 timmar sedan)    
till registrator.aknorrort-stockholm

                                                       ………………………………………………….

Till : Åklagarmyndigheten !

Till : Någon Ansvarig !

Till : Chefsåklagare Fru (  I –  I )  !

Hej !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Häromdagen ( 22 oktober 2019 ) skickade jag Min senaste Skrift som var Min Begäran angående Mina 6 Polisanmälan som jag Anmälde flera år sedan och några OLÄMPLIGA Åklagare Lagt Ner Mina Polisanmälningar , vilket som enligt LAG , enligt Svensk Lag , De ( Polisanmälningar ) Var och Är Mina RÄTTIGHETER och någon Åklagare , FÅR  INTE SKITER I på Mina RÄTTIGHETER och Lägga Ner De ( Någonting som är Mina Rättigheter ) .

Då vill jag att en LÄMPLIG KVINNLIG ÅKLAGARE , Lyfter Upp Mina Ärende ( Mina Polisanmälningar ) och Dömer enligt Svensk Lag .

Trots att Min Skickade Skrift var Tydligt , ändå jag fått ett kort mejl från Åklagarmyndigheten som jag klistrar här och stod ( Hej!

Din skrivelse föranleder ingen åtgärd hos Åklagarmyndigheten utan behöver i så fall preciseras. ) , då  skriver  jag igen och klistrar igen och Skickar jag igen , Hoppas på att det här gången Någon på Åklagarmyndigheten FATTAR och Tar Upp Mina Ärende .

För att den Olämpliga Åklagare som Lagt Mina Ärende Fattar , och Ni andra på Åklagarmyndigheten också Fattar , försöker att med enkla exemplar i Mina skrifter , hjälper att Domstol Folket ( Domare , Åklagare ) Fattar Bättre , och Dömer inte SKIT , som De Dömde i Mina Ärende , till Andra .

Detta som en Olämplig Åklagare Lagt Ner Mina Polisanmälningar är Liksom Någon TJUV Stulit Mina Grejer värde 1 Miljon kronor , och Tjuven Finns , Mina Grejer som Tjuven Stulit från Mig , finns på Tjuven Hem , och Jag Polisanmäler , Istället för att Tjuven Får STRAFF , och Jag Får Mina Grejer Tillbaka , en Olämplig Åklagare Dömer att Ärende skulle Läggas Ner , Det Betyder Tjuven går på Fri Fot , och Åklagaren  Skitit på Mina Grejer som var Värt (  till exempel ) ca 1 Miljon Kronor ! Om i detta exempel , man vet inte vem Tjuven är , var Grejerna är , man kan Förstå att en Åklagare kan Döma ( Så länge Tjuven är inte Gripen , så länge Grejerna inte hittade , då vi lägger Ner ärende , om Tjuven Hittas , Om Grejerna Hittas ) Då vi Lyfter Upp Ärendet på Nytt , Då Fattar Man , men i Mitt Ärende De Äckliga Folk som jag Anmälde De , Finns , Vad De Äckliga Folk Gjorde för Olagliga , Omänskliga Finns , Varför Ska Läggas Ner ? 

Detta om TJUV och GREJER var ett exempel , men Vad som hade Hänt Mig , är inte exempel , Är Verkligheten och Hade Hänt och De Äckliga Folk som Gjorde detta Olagliga och Omänskliga Finns , och Mitt Gott Namn och Heder Står på Spel , inte Den Olämpliga Åklagarens ( Gott Namn och Heder ) , därför De ( Åklagarna som var i Mina Ärende och Lagt Ner Mina Ärende ) Dömde så här SKIT och LAGT  NER Mina Polisanmälningar .

Skriver en gång till : Härmed jag Ahmad Valadi 570901 – xxxx Begär Åklagarmyndigheten att Väljer en Lämplig Kvinnlig Åklagare ska Lyfta Upp Mina 6 Polisanmälningar som är angående Några Äckliga , Smutsiga Folk som deras Namn står på Polisanmälan och Vad De Gjorde för Olagliga , Omänskliga . Tack ! 

Varför  vill  jag ha ( Lämplig Kvinnlig Åklagare ) ? För att All Pekar på att Manliga ( Åklagare ) även ( Manliga Domare ) mot Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor i Ärende , liksom ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” och den Äckliga , Smutsiga Polska KvinnaA – L  ” ) Antingen Lägger Ner Ärende , eller Blundar på Deras Dumheter och Olagliga och Omänskliga som De Gjorde  , och Visade  De ( Så var i Mina Ärende , och Jag Visade med Förklaring och Analys ) OSKYLDIGA , Därför  ( Vill inte Ha Manliga Åklagare ) till Mitt Mål , Samma Begäran hade jag från Attunda Tingsrätten , men De Fattade inte , eller ville JÄVLAS , och Trots att Flera gånger jag Bad att till Mitt Mål , ( Vill jag inte Ha Manlig Domare ) ändå De ( Attunda Tingsrätten ) Valde en Manlig Domare och TVINGADE Mig att gå på det , De Ville Visa Mig att : Det är De som Bestämmer , och Folkets Begäran är ingenting , eller Ville Visa Mig att Jag är en Utlänning , och Ville Visa Mig att ( Alla är Lika Framför Lagen ) är Bara TOMMA  ORD , är Bara BLUFF  , är Bara LÖGN , är Bara SKIT

Hoppas på att Ni på Åklagarmyndigheten är inte liksom Folk på Attunda Tingsrätt och Respekterar Utlänningars Enkla Begäran . 

Så i BIFOGADE Skrifter som Följer efter detta , Ni Hittar Mina ( 6 Polisanmälningar ) och Lite RÅD , som en Ansvar FÖRFATTARE , som jag är Säker på att Ni inte Lärde Er på Svensk Universitet , jag BJUDER PÅ

I så fall , om fortfarande Ni Fattar inte , Vänligen Kontakta Mig ,  Meddelar Mig  att jag skriver Ännu ENKLARE . Min Motto ( egen Motto , jag kom på ) är : Om man Fattar inte ( FRÅGAN  ) Korrekt , kan inte ge  en ( Korrekt SVAR  ) !

Med andra Ord , det Betyder : Om Ni Fattar inte Ärendets Helhet , Kan inte Döma Korrekt , Resultatet blir ( Lika SKIT  DOM och BESLUT ) som var Hittills !

Vill Sluta och Klistrar igen , de Skrifter som jag Skickade ( 22 oktober 2019 ) med Tanke på att kanske det här gång , någon annan Läser detta , eller Den som Läser , Fattar ! Tack !

Den Låtsas Svensk som har 33 år Dåliga Minnen i det här SKIT  LAND   

Ahmad Valadi   2019 – 10 – 23 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52  Mobil  : 073 – 655 39 85 

Sajt   : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

e – mejl   : [email protected]

OBS ! Till Åklagarmyndigheten och Attunda Tingsrätten , Jag Skickade De 6 Polisanmälan och några gamla skrifter som handlade om ( Just den bit ) !

Kanske i framtid jag klistrar de 6 Polisanmälan här , annars det finns bland gamla skrifter i Sajten . Tack !