Synd att 34 År av Mina Bästa År , Bodde jag i det här SKIT DIKTATORISKT LAND , som Vi Utlänningar har inte RÄTTIGHETER !

0
83

 

Till : Tvistemåls Enheten !

Till : Tvistemåls Enhetens Ansvarig Chef !

 

Hej ! 

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , med Stolthet Made in IRAN och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , Även Låtsas Svensk , sedan 34 år tillbaka .

Senaste månader jag skickade Flera Mejl till Er , och Bad att Ni ska Välja en Mänsklig , Ärlig , Kunnig Kvinnlig Domare , som själv är Mamma , för att Vi skulle gå igenom över 7 År Attunda Tingsrättens  SKIT  DOM och BESLUT , vilket som var OLAGLIGA  DOM , var Bara SKIT , och var som PSYKISK  TORTYR , till Mig och Mina BARN  , Mina ÄNGLAR , och FÖRSTÖRDE VÅRT  LIV .

Hittills fått bara 2  DUMMA e mejl från Attunda Tingsrätten , och jag Skickade ett mejl och Kritiserade Eran DUMHETER , vilket som jag skickar igen , för att här är Sverige , Ni Förstör inte Själva , Ni Förstår inte med Första gång och Man måste Upprepa Flera Gånger , Kanske , Kanske , Kanske Någon FATTAR ! ( Ni visade Mig så ) !

Och med detta mejl , även Följer Min Skrift till Landets Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politiker , Ledamöter , mm ) också Skrifter till Åklagarmyndigheten , som är Också Olämpliga , Okunniga , Omänskliga Liksom de Olämpliga Domare , och Andra Olämpliga folk som är från de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) och var i Mina Ärende och utan att Använda sin Lila Hjärna , Bara Godkände Atunda Tingsrättens Olämpliga Domare , Åklagarens SKIT  DOM och BESLUT .

Så ! Jag väntar att Ni SKÄMS LITE , och Sluta eran OMÄNSKLIGA  och SVENSK BETEENDE , och Bete Er som en MÄNNISKA , som en Lämplig Domstol Folks NIVÅ ! 

Jag Väntar på att få ett mejl att Ni Valde en Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare , som själv är Mamma till Mitt Mål , och jag Upprepar igen , för att här är Sverige , ett SKIT  DIKTATORISKT  LAND ( som Ni visade Mig så ) att : 

Jag vill inte ha Manliga Domare ( Oavsett Olämpliga , och Om , Om , Om det finns Lämpliga ) !

Jag vill inte ha de Olämpliga Kvinnliga Domare som var tidigare i Mina Ärende !

Jag vill inte ha Nämndemän till Mitt Mål ! Jag Förklarade Varför , Läs den Skrift som följer på slutet av detta mejl .

Jag vill ha Kvinnliga Tolk på Persiska .

Och Bad 4 personer liksom VITTNE , för att undvika mejlet blir ännu längre , deras namn är på skrifter som följer efter skrifter till ( Statsminister , Åklagarmyndigheten ) ,

Vänligen Boka 2 dagar , och kanske 1 dag Reserv att Vi hinner att Gå igenom  Över 7 år Attunda Tingsrättens Olämpliga Domstol Folkets SKIT  DOM och BESLUT , också hinner att ställa Frågor till VITTNENA , och en gång , till Hela Svenska Dåliga Domstolars Historien  , Ni ska Jobbar KORREKT , DÖMER  KORREKT , för Första Gång !  Tack !

Det är Över 7 år , vet inte Vad Gör Mina Barn , Hur har De Hemma , Hur har De på Skolan , och Jag Bara Ser Min Älskade Son 18 Dagar och Några Timmar på ett År , Vilket som Ni Ska SKÄMMAS för Eran OMÄNSKLIGHETEN , vilket som jag kommer att Visar Svensk SKIT  RÄTTVISAN till Hela VÄRLDEN !

 

Vill sluta Min skrift , hoppas på att Ni FATTAR och jag Behöver inte att för ett Ärende som ett Barn Fattar Perfekt , en Analfabetisk Fattar Perfekt , en Idiot Fattar Perfekt , På Persiska Vi säger ( Även en ÅSNA ) Fattar , jag ska Skriva Flera gånger till , SKÄMS  LITE ! Tack !

Den Låtsas Svensk som har Bara Dåliga Minnen under 34 år i det här Super SKIT  DIKTATORISKT  LAND 

Ahmad Valadi         2020 – 08 – 17 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil : 073 – 655 39 85 

e mail :   av55558gmail.com 

Saite : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                               ……………………………..

Till Enhet 2 !

Till : Herr  ( R – B )  !

Också Till : Andra på Enhet 2 !

Hej Mr ( R – B )  ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Här är Min senaste Skrifter , Vänligen Läs dem om du har tid , och spara på Arkiv på Mitt Namn . Tack !

Den Låtsas Svensk som har 34 år Dåliga minnen i det här Super SKIT  DIKTATORISKT  LAND 

Ahmad Valadi     2020 – 08 – 17 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85 

e – mail :  [email protected]

Saite : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

 

                               …………………………………

Till : Justitieombudsman !

Till : Byråchefen Fru ( C –  S )  !

 

Hej ! 

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

jag har skickat tidigare Mina skrifter till er också , här är Min senaste skrift .

Kanske har inget Direkt med dig att göra , men Indirekt Ju !

Trots att detta Organisation är ( Justitieombudsman ) eftersom är FORMALITET , är liksom en Fin Klänning / Kläder , som Finns inte en Människa i den , Eran Roll , Eran Organisation är samma sak , Bara Formalitet , Bara Slöseri med Pengar , Bara att Lurar Folk , Bara för att Visar Sverige liksom ett Modernt Land , som har Lag , och Alla har Rättighet och Alla är Lika Framföra Lagen , vilket som Helheten är LÖGN , Helheten är SKIT , och Ni vet det , jag behöver inte att Upprepa . 

Åtminstone Läs Mina Skrifter , kanske Ni Lär Er Någonting , och till Framtiden Gör Något Positivt .

Detta Skrift och Tidigare Skrifter visar Vilket SKIT  DIKTATORISKT  LAND Sverige Är eller Har Blivit !

Vänligen Skicka Vidare detta Skrift , till De andra som är Bara en TITEL , låt att de också Lär sig Någonting , Tack !

Den Låtsas Svensk , som har bara Dåliga Minnen på 34 år i det här Super SKIT  LAND    Ahmad  Valadi               2020 – 08 – 15

Åkerbyvägen   96  – 183 35  Täby – Salong Mirakel 

Tel  : 08 – 792 45  52   Mobil : 073 – 655 39 85

e -mail :   [email protected] 

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )

                                 …………………………………..

 

Till  :  Åklagarmyndigheten !

Till : Chefsåklagare  Fru  ( I – I )   !

Också Till Alla andra på Åklagarmyndigheten !

Hej !

Det är Ahmad  Valadi 570901 – xxxx .

Detta är Min senaste skrift , har inget Direkt med dig eller Åklagarmyndigheten att Göra , men Indirekt JU , Du och andra på Åklagarmyndigheten som var i Mina Ärende , är Lika Skyldiga liksom De Olämpliga ( Domare ) på Attunda Tingsrätten , med sina SKIT  Dom och Beslut , också De Olämpliga Folk på de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) med Sina SKIT BEDÖMNING !

Själva Skrifter är Själv talande , därför tillägger inte mera .

Bara Ni skulle veta att det ÄCKLAR MIG , varje gång jag tänker på att 34 år av Mina Bästa år , jag Bodde i det här SKIT  LAND som Ni Domstol Folket vet inte den Minsta av Mänskligheten , inte heller Eran SKIT  LAG !

Den Låtsas Svensk som har 34 år Bara Dåliga Minnen i det här SKIT  LAND    Ahmad Valadi             2020 – 08 – 10

 

Åkerbyvägen 96  – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel :  08 – 792 45 52      Mobil : 073 – 655 39 85

e – mail :   [email protected]

Sajt :   ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                    …………………………………..

Till : Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politikerna , Ledamöter , Andra Olämpliga Ansvariga ( Kommun Ansvariga , mm ) 

 

Hej ! 

Mitt namn är Ahmad Valadi   570901 – xxxx , Med Stolthet Made in IRAN , och Tyvärr och 1000 Tyvärr till även Låtsas Svensk , sedan 34 år tillbaka .

jag har skickat till Er flera gånger Mina skrifter , för att Påminna Er , Eran Olämpligheten , och pekar på att Hur SKIT dagens Sverige har blivit , med Fakta och Förklaring och Exemplar . som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Kritiker , och Låtsas Svensk .

För att Ni Tänker inte att Alla som kommer från Andra Länder , är Brottsling och Vet ingenting , Har inte Läst Böcker , Har ingen Utbildning och Åt Gräs i Sitt Land och Kommit hit för att Få Bidrag och Våldta Folk och Göra Dumma Saker , Presenterar jag Mig : Jag är Författare , Diktare , Journalist , Kritiker , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , Har skrivit över 10,000 Fina , Filosofiska , Korta Dikter , Har Publicerat en Bok ( 747 sidor ) Har Publicerat 5 CD , Har över 400 Uppfinningar , Hela Mitt Liv , Antingen hade Läst eller Skrev , bara Angående Mina Ärende hos Svenska Dåliga Domstolar , skrev över 2000 sidor , som Skickade till Svenska Dåliga Domstolar , till Er på Riksdagen , till Några Dåliga Kommuner , till Polismyndigheten , till Några Svenska SKIT  MEDIA  ( Kalla Fakta , Uppdrag Granskning , DN , SvD , Aftonbladet , Expressen ,  Amelia , Mitt i , Täby Tidning , mm ) , till Hundratals Olämpliga Svenska Journalister , till Några Bokförlag , till Några Advokatbyråer och Hundratals Advokater , till Några Svenska Dåliga Universitet , som ger ut Olämpliga Folk  , och De är Överallt , till Några Svenska Formalitet Organisationer liksom ( JO – JK ) till Några Kvinnojouren ( Privata Bordeller ) , till Några Bokförlag , till Några Iranska Radioprogram , till Några Skolor , Till Human Rights Watch , Till Amnesty , Till Många Vänner och Bekanta , plus att Lagt  på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) mm .

Skrev detta att Ni Tror inte att jag är en Analfabetisk Person , är en Brottsling , och vet inte Vad jag Säger , Tvärtom Miljoner Folk går efter Mina Fotspår ( Mina Skrifter , Mina Dikter , Mina Kloka Ord mm ) , och sedan 7 år tillbaka , håller på att Skriva om Allt som är SKIT , om Allt som är FEL , om Allt som är OLAGLIG , om Allt som är Svensk ( Jag Upptäckte att det  är också Synonym till SKIT ) som Ni Visade Mig .

På Persiska Vi har ett Ordspråk som säger : Det är Min Hunds Olämpligheten , som Tjuven kommer till Mitt Hem och Tar ( Stjäler ) Mina Grejer !

Eftersom Ni visade Mig att Ni FATTAR  INTE  TILLRÄCKLIG , försöker att Förklara och med Exemplar , och på Lätt Svenska , som Ni Verkligen FATTAR , För att Svenska Dåliga Domstol Folket , även FATTADE  INTE Mina Skrifter som Skrev på Lätt Svenska  , det betyder Domstol Folket inte ens Fattat Sitt SKIT SPRÅK , Vilket som Ni får Läsa i Mina Skrifter som är Klistrade i det här e – mail  som Följer !

Med Andra Ord , detta Iranska Ordspråk Ovan Betyder :

På Grund av att här är ett SKIT  LAND  ( som Ni visade Mig så )  Därför Har inte Lämpliga Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Partiledare , Politiker , Ledamöter , mm ) , och På Grund av Olämpliga Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politiker , Ledamöter , mm ) Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) Gör Vad De Vill , SKITER på LAG , VÅLDTA FOLKETS RÄTTIGHETER ( Liksom Mina och Mina Barns Rättigheter )  Dömer SKIT , och på Grund av Domstol Folkets Olämpligheten (  Liksom De som var i Mina Ärende ) En Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) Gör Alla Typ Dumheter , Gör Alla Typ Omänskliga Saker , Gör Alla Typ Olagliga Saker mot Mig och Våran Barn !

 

Och om Någon i Min NIVÅ  har ett SKIT LIV efter 34 år i det här SKIT  LAND , som jobbade 32 år och Betalade Skatt och Moms osv , och är 1000 % Laglydig , 

är för att Här är ett SKIT  DIKTATORISKT  LAND !

 

Hoppas på att Nu Ni Fattade meningen av Ordspråket Ovan  ( Det är Min Hunds Olämpligheten som Tjuven kommer Hem till Mig och Tar ” Stjäl  ” ) Mina Grejer ) !     Om Fortfarande FATTADE INTE Kontakta mig , Jag Skriver ännu Enklare , tills Ni FATTAR !

 

Var Glada att här är Sverige , och Svenska Folket Liksom Er , FATTAR INTE , för att om De FATTADE , Ni ( Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , mm ) Skulle inte Skötta Landet så Här SKIT , som Dagens Sverige är , Åtminstone Folket  Protesterade , Demonstrerade , Skrek Åt Er  osv . 

De Utlänningar som FATTAR , Protesterar , Kritiserar , Skriker åt Er  på sitt sätt , och De Utlänningar som FATTAR ÄNNU  MERA ( Brottslingar ) , TAR  LAGEN på Sina EGNA  HÄNDER , För att De ( Brottslingar  , Utlänningar ) vet att Ni ( Olämpliga Ansvariga ) Ger inte Deras ( Utlänningar ) s RÄTTIGHETER , därför De ( Brottslingar ) Får sina Rättigheter , Väntar inte på Svenska Formalitet Lagliga Vägar , som är Bara LÖGN , som är Bara FORMALITET , som är Bara SKIT ! 

Eftersom  vill Skicka 100 tals e – mejl hit och ditt , vill sluta Min Skrift , Resten Ni kan Läsa i Mina Skrifter !

Bjuder Er ett Iransk Skämt : En man var ute och skickar en sms till sin fru , som var hemma och väntade på honom att äta tillsammans .

Hej Älskling ! Jag är ute och på väg hem , Tror att vara Hemma om en Timme , om jag var inte hemma om en timme , Läs detta ( sms ) varje timme igen och igen ! 

 

Med andra Ord , det Betyder : Så Länge Ni FATTAR  INTE , Läs Mina Skrifter  IGEN  och IGEN  och  IGEN ! Tack !

Och Slutar med en av Mina Egna Dikter som skrev JUST till  ( För ) Sverige : Be hamchin keshvari , baayad faghat Riiiid ….. Ke dar aan hich neshaan az Adl o Daad nist !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : Man ska bara SKITA på en sådant SKIT  LAND ……. Som det finns inte Rättvisan och Folk får inte sina RÄTTIGHETER !

Jag som skrivit över 10,000 Fina , Filosofiska , Kärleks Dikter , På Grund av All Orättvisan till Mig och Mina Barn , Nu För tiden Skriver Bara Sådana SKIT Dikter som Ni Förtjänar ! 

Vilket som Andra Missnöjda Utlänningar , som Deras Rättigheter Blev Våldtagna , Blev Skitit av Svenska SJUK och SKIT SYSTEM ( Liksom Mina och Mina Barns Rättigheter ) , Tackar på Sitt Sätt , Tackar på Annat Sätt , Tackar Liksom Er , som Man läser på Svenska SKIT  MEDIA !

Vilket som De IDIOTER ( Svenska SKIT MEDIA och Olämpliga Journalister ) Skulle Skriva om ORSAKEN , som är Olämpliga Landets Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Poliser , Olämpliga Kommun Ansvariga mm , inte Bara Skriva en Utlänning Gjorde Si , Gjorde Så !

 

Till Svenska Olämpliga Journalister : Nästa gång som Ni Skriver om något Brott , Mord , Våldtäkt , Knivhugg osv , istället för att Titta bara på YTAN , går lite DJUPARE till Saken , då Ser Ni Eran Händer ( Eran Betyder : Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Polisens Dåliga och Olagliga Beteende mot Utlänningar , Olämpliga Kommun Ansvariga och Olämpliga Handläggare mm , Om Ni vill Kalla Er ( Lämplig och Ansvar Journalist ) annars Ni Kallas för ” Svensk Journalist ” , som är Lika med SKIT , som är Lika med ” OLÄMPLIG ” , som är Lika med ” LÖGNARE  ” som är lika med ANALFABETISK , som LURAR  Folk !

När i ett Land liksom Sverige . Rättssystemet är SJUKT  och SKIT , det betyder ALLT  ANNAT är SJUKT och SKIT ! 

Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minnen under 34 år i det här SKIT  DIKTATORISKT  LAND   

Ahmad Valadi      2020 – 08 – 10 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 -792 45 52    Mobil  : 073 – 655 39 85 

e – mail  : [email protected]

Sait : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                     ……………………………………

OBS !

Med detta Skrift , jag Klistrade den Skrift som är Runtomkring detta Skrift med Rubriken (   Är ” Attunda Tingsrätten ” en DOMSTOL ? Eller CIRKUS ? Eller STALL ) ? För att inte upprepas , Klistrade inte här , men Ni kan Läsa från Titel (   Är ” Attunda Tingsrätten ” en DOMSTOL ? Eller CIRKUS ? Eller STALL ) ?  Tack !