” Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT LAND ” så visade Olämpliga Domstol Folket ” Sverige ” till Mig !

0
85

Till : Enhet 2 !

Till : Herr ( R – B )  !

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Detta är Min senaste skrift , tänkte som vanligt skickar till dig också , för att du som var första Domare i Mitt Mål , som Dömde FEL , som Dömde SKIT , och efter det , Allt gick åt HELVETE !

Som en Ansvar Författare som Har Bara Dåliga Minnen från Svenska Dåliga Domstolar , sedan 20 år tillbaka , med min Första Dumma Fru ( F  – M ) , och sedan 6 år och 3 månader tillbaka , Mitt ärende med Min Andra Dumma Fru ( Natasha ) , som Du ( Herr  ” R – B ”  ) var Domare till Målet , vill Lära Svenska  Domstol Folket ( Både Lämpliga och Olämpliga ) att :  När  Grunden är FEL , vad man Gör , Blir Fel , Hoppas på att Mina Skrifter Orsakar att Svenska Olämpliga ( Domare , Åklagare ) DÖMER  KORREKT från BÖRJAN till Alla Andra , att Folk Hamnar inte i HELVETE liksom Mig och Mina Barn .

Jag kopierade den Bit från Själva Överklagande till den SKIT DOM , den Olämpliga Domare  Herr ( R – G  ) s Super SKIT DOM , som följer , som  är själv talande :

När Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) Dömer inte Korrekt från Början ( Bara för Några Gånger ” Gratis Ligg ” ) , är Liksom en ( Skit Grund ) som vad man gör efteråt , blir bara FEL , blir bara SKIT !

Som en Ansvar Författare , Journalist , Vill Bjuda Er ( Olämpliga Domstol Folket , liksom de som var i Mina Ärende , Från Första  Domare  Herr ” R – B  ” som Dömde FEL , som Dömde SKIT från Början ,  till den Sista Olämpliga Domare Herr ” R – G  ” ) och Andra , Bjuda detta Historien : Det sägs att : En man var gående och ser att en ÅSNA var fast med en Rep på en Träd , han går fram och Öppna Repet och Befriar ÅSNAN !

Åsnan går på Grannens Gård och Förstör All Grannens Gård !       

Kvinnan ( Ägare till Gården ) som ser detta , Blir Arg , går och Hämtar Gevär och Dödar ÅSNAN !

Ägaren på ÅSNA som ser Detta , att Kvinnan Dödade hans ÅSNA , Blir Arg och DÖDAR  KVINNAN !  Kvinnans Man som ser Sin Fru Död , blir Arg och Dödar sin Granne som Dödade hans Fru ! Polisen Tar Mannen till Polis Station och Mannen Blir Avrättade för att Dödade sin Granne !

Någon som såg Allt från Början , säger till Mannen som Släppte ÅSNAN : Ser Du vad Du Gjorde ?             Mannen säger : Jag Bara Släppte en ÅSNA !

Exakt vad Ni Olämpliga Domstol Folket Gör !   Ni Bara Ger en SKIT  DOM , men Vet inte Hur Eran SKIT  DOM lämnar Dåliga ( Domino Effekter  ) Efter sig !

Du Mr ( R – B ) ! 

Du vet att jag är Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och Du vet det är över 6 år jag håller på att Skriva och Skriva och Överklaga alla Svenska SKIT DOM hittills till Mig , som började med din Herr ( R – B  ) s SKIT DOM .

I  alla Mina Skrifter försökte jag , att Lära Er ( Ni Olämpliga Svenska Domstol Folket ) Någonting , Vilket som jag är Säker på att jag Gjorde Mitt Bästa , Jag Gjorde Min Plikt , om Ni ( Olämpliga Svenska Domstol Folket ) Lärde inte Någonting , är för att här är Sverige , Ni ska Söka Orsaken i eran RAS  , Jag är Säker på att Mina Skrifter i Framtiden kommer att Obligatorisk Undervisas på Svenska Dåliga Universitet , speciellt de Universitet som Ger ut Olämpliga ( Domare , Åklagare , Advokater ) .

Jag skrev många gånger i Mina Skrifter och förklarade : IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Detta som varje gång jag  vill Rättar till den Första SKIT  DOM , Fastnar en Ny IDIOT ( Ahmagh ) ( Domare ) till Målet , är FEL , Vilket som även i SKITIGASTE  LÄNDER , i ANALFABETISKA LÄNDER , I DIKTATORISKA  LÄNDER vet att detta är FEL , men i det här SKIT  LAND även Ni FATTADE INTE en så Enkel Grej !

Jag skrev många gånger till Svenska Olämpliga Domstol Folket : Även om den Första Domare Dömde FEL , Dömde SKIT , om i Fortsättningen ska vara samma Dumma Domare , kan komma ihåg många saker som under Utredningen , kommit upp och kan se Vem ändrade sina Uppgifter osv , och liksom en Pussel , kan lägga alla pussel bitar på rätt plats och till slut kan Döma Korrekt , även om Dömde SKIT i Början .

Men eftersom här är ett Super SKIT  LAND ( Som  Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende Visade Mig med sina SKIT  DOM och BESLUT ) och De  FATTADE  INTE ens så Enkla Saker .

Varje gång Fastnade en Ny IDIOT ( Ahmagh ) Domare till Mitt ärende , och Sista IDIOT Domare är den Olämpliga Domare Herr ( R – G  ) som från Början han ( R – G  ) visade att är en Olämplig Person , och jag skrev i Alla Mina Skrifter om Honom ( R – G  ) . Det Äcklar Mig att Kalla Honom ( R – G  ) för ” Domare ” , man ska Passa till den Titel  som man Bär , speciellt en TABU  TITEL som ( Domare ) som Ni Olämpliga Svenska Domstol Folket ( Liksom de som var i Mina Ärende ) SMUTSADE den Tabu Titel ( Domare )  .

 

Jag är säker på i Framtiden , när Mina Skrifter Spred i Världen , Världens ( Domstol Folket ) Vill SKRATTAR åt  Svenska Rättssystem , med sådana Olämpliga Folk ( Domare , Åklagare ) ( Liksom De Olämpliga som var i Mina Ärende , sedan 20 år tillbaka tills nu ) För att Ni Smutsade den TABU TITEL ( Domare , Åklagare ) som i Hela Världen är RESPEKTFULL   och TABU  TITEL !

Ni SKITIT inte Bara till Mina Rättigheter , Ni SKITIT inte Bara till Mina Barns Rättigheter , Ni SKITIT på Er Själva , Ni SKITIT på Svensk RÄTTSSYSTEM , Ni SKITIT på den TABU  TITEL ( Domare , Åklagare ) , Ni SKITIT på Sveriges GOTT RYKTE , Ni SKITIT på MÄNSKLIGHETEN , Ni SKITIT på ALLT !

( Enligt Mig ” Utan Rättvisan ” även ” Paradiset ” är SKIT ) .

Jag Förklarade många gånger för att Olämpliga Svenska Domstol Folket Fattar och skrev  enkla exemplar för att Olämpliga Domstol Folket Fattar och skrev : IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Detta som varje gång en Ny Olämplig Domare Fastnar på ett Ärende är liksom om man har en Bok som är 500 sidor och man ger boken till 50 personer att varje person läser bara 10 sidor , första person från sidan 1 till 10 , nästa person från 10 till 20 osv , till slut ingen av de 50 person fattar vad Boken handlade om , eller ville säga , vilket som om en person skulle läsa hela Boken , även om en  IDIOT ( Ahmagh ) ändå skulle Fatta mer än de 50 personer som var och en läste bara 10 sidor  av den 500 sidors Boken .

Jag Förklarade detta så enkelt , flera gånger , men det verkar att Olämpliga Domstol Folket i Sverige hade Lovat sig att ( INTE  FATTAR ) .

Kanske De tror att De JÄVLAS med Mig , men De bara Visar Sina DUMHETER , Sina OMÄNSKLIGHETER , Sina OLÄMPLIGHETER , Sina ELAKHET , Sina RASISTISKA BETEENDE , Sina KOMPLEX mm .

Det enda som jag var och är Avundsjuk och Svartsjuk i hela Mitt Liv i det här SKIT LAND , var och är på Eran DUMHETER ! Aldrig i Mitt Liv , jag hade Sett så Många Välutbildade IDIOTER !  

En sak till jag pekade på , i Mina Skrifter , eftersom är Viktig och Ni visade Mig att Ni Känner inte , Tänkte igen Skriva om det ! 

( Samvete ) ! Jag vet att  detta Ord  är lite ” Främmande Ord ” för er , för att Många av ER Känner inte till , eller Många av ER  Har inte det alls , eller Många av ER Stängde av det Totalt , därför för det mesta All problem börjar härifrån på Svenska Dåliga Domstolar !

Som en Ansvar Författare , försöker att Förklarar så Enkelt som möjligt som ett Barn Fattar , som en Analfabetisk Person Fattar , som en IDIOT ( Ahmagh ) Fattar , då hoppas på att Ni Svenska Domstol Folket ( Lämpliga och Olämpliga ) FATTAR  Också !

På Persiska Vi säger : När Gud Skapade Människan ( Oj Förlåt ! Jag visste inte att Ni Känner inte ” GUD ” heller , Skit Samma ) Människan Består av : Många Organ ( Kropps Delar ) osv , Vi har Känsla , Vi kan Tänka , Vi kan Skratta , Vi  kan Gråta , Vi kan Ställa Problem till Andra ( Liksom  Olämpliga Svenska Domstol Folket ,  Gör )( Liksom de som var i Mina Ärende ) och Vi kan Lösa Problemet  ( Vilket som jag Gjorde och Gör , både som Författare , och som Uppfinnare , och även  med Mina  Skrifter  för att kanske Lära Er Någonting och Lösa Eran Problem , som är Många , men en i Taget . ( Vilket som Mina Problem är På Grund av Eran Problem )( ” Eran ” Betyder ” Ni Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende )  !

På Persiska Vi Säger : ( Samvete ) är ( INBYGGD DOMARE ) i Människans Kropp !

Vad Betyder ? Ju ! Det Betyder : När man Gör Något Bra eller Dålig mot Någon , för det Första Man Själv Avgör det , ibland det kan hända på ( Noll Sekund ) ibland det tar Timmar , ibland det tar Dagar , ibland det tar Veckor , ibland det tar Månader , ibland det tar Årtal ( När Hjärnan Blir Upptaget med en Sak ) Som Vi Säger : ” Samvete ”  Liksom en ( Lämplig Domare ) Avgör saken , Dömer vad Vi Gjorde och Gör ! ( Bara rättar till inte liksom enSvensk Domare ” , för att SvenskaDomare , Åklagare ” i Mina Ärende Visade Mig att : De Vet ingenting om attDöma Korrekt ” som en Lämplig , ÄrligDomare , Åklagare ” ) .

Detta som man gör något Dumt , Hela Dagen , Hela Natten Hjärnan blir Upptaget med detta , Det är ( Samvete ) , Vilket som Det är ( Bristvara ) i Sverige , speciellt bland ( Olämpliga Domstol Folket ) som var i Mina Ärende ) , för att Om Man Har ( Samvete ) och DÖMER  SKIT , Kan inte SOVA , Kan inte ÄTA , Man Känner Sig SMUTSIG , Man Känner Sig OMÄNSKLIG , Man Känner Sig ORÄTTVIS , Man Känner Sig inte ens som en MÄNNISKA , mm . 

Eftersom Ni Domstol Folket som var i Mina Ärende , Efter Eran SKIT  DOM , hade inte sådana SYMPTOM  ( Kan inte SOVA , Kan inte ÄTA , Man Känner Sig SMUTSIG , Man Känner Sig OMÄNSKLIG , Man Känner Sig ORÄTTVIS , Man Känner Sig inte ens som  en MÄNNISKA , mm ) Det Betyder att : Antingen Ni Har inte Alls ( Samvete ) , eller Antingen är på ( Viloläge  – Standby läge ) eller Antingen Det är på ( Off Läge ) , eller Antingen om Man STARTAR OM , kanske , kanske , kanske det blir någonting , Annars Ni Skulle SKÄMMAS för att Ni DÖMDE så här SKIT , Dömde som en IDIOT ( Ahmagh ) som FÖRSTÖRDE Mitt Liv , Förstörde Mina Barns Liv och Ställde Oss i HELVETE !

Detta som Ni Olämpliga Domstol Folket , efter varje SKIT  DOM , Sover Gott , Betyder inte att Ni Har ( Gott Samvete ) för att Ni Dömde Korrekt !   Nej Nej ! Det Betyder : Ni har inte Alls ( SAMVETE ) !

Det sägs att 2 Kvinnor satt sig på en Bänk på en Park , den ena Kvinna säger : Jag Knullar varje dag 1000 Gånger ! En man som var i närheten och Hörde detta säger : Antingen Du vet inte Hur Man KNULLAR ? Eller Vet inte MATEMATIK ?

Det betyder : Ni Olämpliga Domstol Folket Antingen Vet inte Vad ( Att Döma Korrekt ) Betyder , eller  Ni vet inte Vad ( Gott Samvete )  Betyder ! ?

Annars även på Diktatoriska Länder , den SKIT Diktaturen efter All Omänskliga Order som Ger till sina Soldater , och Dödar Folk , Skiter på Folkets Rättigheter , mm , På Kvällen Sover .

Det verkar att i det här SKIT  LAND , Domstol Folket och många Andra Ansvariga , har Diplomatiska IMMUNITET , liksom Diplomater , som Får Göra vad som helst , utan att stå framför Lagen  för Sina Dumheter !

Detta Historien jag skrev flera gånger i Mina Skrifter till Svenska Olämpliga Domstol Folket , Vill Skriva igen , kanske , kanske , kanske den här Gången Ni Fattar : Historien är Så :

I gamla tiden , det var en KUNG , som var KÄR på sin SYSTER och Ville GIFTA SIG ( KNULLA ) sin Syster , men Enligt LAGEN kunde inte det , Kungen säger till Landets Lagmän : Jag vet inte , Hitta en LÖSNING till detta .

Efteråt Lagmän Hittar en PARAGRAF på Lagboken som var så : KUNGEN FÅR GÖRA VAD SOM HELST ! Det betyder : Även KNULLAR SIN SYSTER !

Exakt som en del Olämpliga Ansvariga  , en del Olämpliga Domstol Folket Gör i det här SKIT  LAND !

Det verkar att en ( Domare , Åklagare ) Får Göra Vad Som Helst ! Upprepar Vad Som Helst !

Våldta Folkets RÄTTIGHETER , Våldta på Riktig SKYLDIGA KVINNOR i Ärendet liksom den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) som Gjorde Alla Typ Dumheter och Olagliga Saker , Dömer HUR  SKIT SOM HELST , också liksom den Historien Ovan ( Kungen som ville Gifta sig med sin Syster ) även , även , även Gifter sig med sin Mamma , med sin Syster , med sin Dotter ! Även Utanför LAGEN !

Det Verkar att Olämpliga Domstol Folket har Fria Händer att Göra Vad som Helst , även SKITER på LAGEN !

Tyvärr Ni Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende Hittills , Visade Mig en Sådana SKIT  LAND , Även De 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) som jag Skickade Alla Mina Skrifter som var ( Överklagande på De SKIT  DOM som Vanliga och Olämpliga ” Domare , Åklagare ” Gav i Mina Ärende , Plus Lite Skrifter som liksom en Ansvar Författare , som Allt var för Landets Bästa , var för Folkets Bästa ) Ändå INGEN FATTADE !

Det Betyder Alla är Lika SKIT ! Det Verkar att Allt De ( Olämpliga Domstol Folket ) Gjorde Var KORREKT , Var LAGLIG , Var Typisk Svensk , och Jag Hade FEL , Jag Gjorde FEL , Jag Vet inte Vad Jag Pratar om , jag vet inte vad jag Skriver om , Jag som Skriver Över 45 År !    Jag som Skrev Över 10,000 Vackra , Fina , Kärleksfulla , Filosofiska Dikter , Så Djupa Kloka Ord som så småningom blir ORDSPRÅK !

Jag som Miljoner går efter Mina Fotspår ( Mina Skrifter ) !

När i ett SKIT  LAND , en Olämplig ( Domare , Åklagare ) s SKIT  DOM är HÖGRE än Själva LAGEN , är HÖGRE än Själva VERKLIGHETEN , Tänk Vilket SKIT  LAND är där !

Om ni Räknar sådana ORÄTTVISAN för ( LAG och RÄTTVISAN ) Bättre att Ni Låter att Folk Löser sina Problem Själva , På det Sätt Folk Får Sina Rättigheter Bättre , Nu på Svenska Dåliga Domstolar , en del som bara Bär den Tabu Titel ( Domare , Åklagare ) Får så Höga Löner , Plus Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor , liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) och Visar De ( Skyldiga Kvinnor liksom ” Natasha ” )  ( VINNARE ) och ( OSKYLDIG ) och VÅLDTA till Våran ( Jag och Mina Barn ) s RÄTTIGHETER !

Om Ni Kallar ett Sådant SKIT  LAND för ( Bra Land ) varsågoda , Ni får Göra det , men jag Kallar en sådant Land för ( SKIT  LAND ) och jag är Säker att Normala Folk i Hela Världen Också Kallar för ( SKIT  LAND ) !

Detta som på FÖRORTERNA en del Tagit LAGEN i Sina Händer , Egentligen är ( MOTVIKT ) till den ORÄTTVISAN som Finns i det här SKIT  LAND !

Vilket som VÄXER och VÄXER för Varje DAG , för att ORÄTTVISAN i det här SKIT  LAND , VÄXER och VÄXER för Varje Dag !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , mm som Själv UPPLEVDE All Sådana (  Eran SKIT  DOM och OMÄNSKLIGHETER ) , Kände att det är Min Plikt , det är Min Skyldighet att ( VARNAR  ER i GOD TID ) , innan Landet Blir Mer SKIT än som det är NU !

Tänkte att Först Visar till Er ( Domstol Folket , som All SKIT i Landet har sina Rötter DärDomstolen ” , sedan  visar till Landets Olämpliga Ansvariga , sedan till Svenskarna , sedan till Folk i Hela Världen ) att Vilket SKIT LAND och FARLIGT LAND har Blivit Sverige !

Utan LAG , Utan RESPEKT till LAG , Utan RESPEKT till FOLK , Utan RESPEKT till FOLKETS RÄTTIGHETER , man kan inte Sköta Landet !

Araber har en Väldigt Fin Dikt ( Ordspråk ) som säger : Almolko yabgha maal KOFR , Va Layabgha maal ZOLM !

Med Min Dålig Svenska , Betyder : Ett Land Klarar  sig utan ( RELIGION ) men Klarar inte sig med ( ORÄTTVISAN ) !

Jag är Säker att Ni FATTAR  INTE MENINGEN , men det var Min Plikt att skriva Ändå !

Vad kan man säga : När Man  Bor i ett SKIT  LAND , All Sådana ( ORÄTTVISAN , DUMHETER , OMÄNSKLIGHETER , SKIT SYSTEM , SKIT mm ) är också ( INGÅR ) , Ni Olämpliga Svenska Domstol Folket Visade Mig Sverige så , Ni Visade Mig Sverige ( Mitt Drömland ) Exakt som en SKIT DIKTATORISKT  LAND !         

Ni Förstörde den Vackra Bilder som jag hade från Sverige !

Bara Tillägger : Om en Riktig SKIT DIKTATORISKT  LAND har en DIKTATOR , Här Vem som Helst som har något Post och Position , är en SKIT  DIKTATOR  , bara i Mindre Skall !

När en Domare , Dömer inte Korrekt från Början , När i Fortsättningen RÄTTAR INTE till sin SKIT DOM , När Andra istället för att Rättar Till , den Första Domarens SKIT  DOM , De JÄVLAS och DÖMER ännu VÄRRE , Det Betyder där är ett SKIT DIKTATORISKT  LAND , även om har ett Annat Namn !

På Riktiga Diktatoriska Länder , Den Äckliga Diktaturen Dödar Folk , Gör ” Orättvisan ” med Namn av ( RELIGION  eller GUD eller LAG ) , i det här SKIT  LAND , Små Diktaturerna ( Olämpliga Domstol Folket ) Gör Samma Sak ( Förstör Folkets Liv , Förstör Folkets Gott Namn och Heder , Liksom Min , Gör Orättvisan , Dömer SKIT , mm ) med Namn av ( LAGEN ) och De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Gömmer sig Bakom Ordet ( LAG ) och Gör exakt liksom  Vad den Äckliga Diktaturen Gör med Namnet av ( GUD , RELIGION , LAG ) !

Det betyder Ingen Skillnad , bara i Mindre SKALL  , och Olika Namn !

Liksom man Dödar någon med ( Avrättning , Skjutning , Gift , Gas Rummet , Luft Ampull , Electrics Stol , Bränner liksom i Auschwitz Camp , eller man Dödar Någon med en Fin och Mjuk KUDDE ?

Bara för att Något SKIT  LAND Dödar Folk med en Fin och Mjuk KUDDE betyder inte Waaaaw Vilket Fint Land !       

Vilket som Egentligen Bättre med en SKIT  DIKTATUR än 1000 Tals Mindre SKIT  DIKTATURER , som jag Förklarade liksom Svenska Olämpliga Domstol Folket , som Gör Vad Som Helst Utanför LAGEN och Ändå Gömmer sig Bakom ( LAGEN ) och När Man Överklagar och Bevisar att De ( Olämpliga Domstol Folket ) DÖMDE  FEL , DÖMDE SKIT , DÖMDE  som en IDIOT ( Ahmagh ) , DÖMDE  som en IDIOT DIKTATUR , som Allt är SOLKLAR ,  Ändå Händer Ingenting för Bättring , Värre det Blir , att Rättar Till , inte , att ERKÄNNA sitt FEL , att ERKÄNNA sitt SKIT DOM , inte !

Det Finns ingenstans att Man Vänder sig Ditt , för att få Sina RÄTTIGHETER , Vem som Kommer efter , Bara vill Skydda sin Kollega ( Tidigare Dumma Domstol Folket ) också De Ger en SKIT  DOM Till !

Jag skrev detta Ordspråk flera gånger , skriver igen , för att i det här SKIT  LAND , det verkar att Ni FATTAR  INTE  SJÄLVA , och När man ( Någon Liksom Mig ) Hjälper Er att FATTAR med Hjälp av ( Ordspråk , Dikt , Exempel , Skämt , Artikel från Tidningar , och Själva Verkligheten , Egna Dikter , Egna Kloka Ord ) som Visar TYDLIGT att Ni Olämpliga Domstol Folket Dömde FEL , Dömde SKIT , Ändå FATTAR  NI INTE , Ändå ERKÄNNER Ni INTE ! Tänk Vilket SKIT  LAND , Vilket FARLIGT LAND är här .

Ordspråket : Om någonting ser ut som en HUND , Skäller  som en HUND , Drycker och Äter som en HUND , Kissar som en HUND , Då är en ( HUND ) !

När Ni Olämpliga Domstol Folket ( som var i Mina Ärende ) Dömde SKIT , ändå TVINGA MIG att ACCEPTERAR DET och HÅLLA KÄFTEN , utan att PROTESTERAR , utan att GNÄLLA , utan att Kämpar för Mina Rättigheter , utan att Kämpar för Mina Barns Rättigheter , Då är Liksom de DIKTATORISKA LÄNDER som har en Äcklig Dum DIKTATUR som Bestämmer hur  SKIT som Helst , exakt liksom vad  Ni Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende Gjorde , Då är ingen Skillnad mellan ER ( Ni Olämpliga Svenska Domstol Folket ) och De Äckliga Diktaturer  i Diktatoriska Länder !

Med All Bevis Material , Med All Tecken , med 1000 Tals , 1000,000 Tals Exempel ( Ärende ) Liksom Mina Ärende , Sverige är en SKIT DIKTATORISKT  LAND !

När Kommun Ansvariga Gör SKIT , man kan inte Ändra på den , När Kommun Handläggare Gör en SKIT  UTREDNING som Påverkar hela Ärendet , och Man kan inte Ändra  på den , När en Olämplig ( Domare , Åklagare ) Dömer SKIT , Dömer Utanför LAGEN , Dömer efter att Ha Fått Några Gånger ( GRATIS  LIGG ) från den Skyldige Kvinna i Ärendet liksom den Ukrainska Gata Kvinna  ( Natasha ) i Mina Ärende , som Gjorde Alla Typ Dumheter och Olagliga och Omänskliga Saker , och ändå Blev  ( VINNARE ) till Målet varje Gång , och Man Kan inte Ändra den SKIT  DOMEN , då betyder att här är ett SKIT DIKTATORISKT   LAND !

Då Betyder att den Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som Dömde så Här SKIT , som Dömde med Sin KUK , som Dömde med Sin FITTA , är en SKIT LILA DIKTATUR , En Diktatur i Mindre SKALL  som Har Fria Händer att Göra Vad som Helst , Upprepar Vad Som Helst , Våldta Någons Rättigheter ( Någon liksom  Mig och Mina Barns Rättigheter )  , och Våldta på Riktig , Skyldiga Kvinnor i Ärendet ( liksom den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” ) !

Om jag ville Leva så Här SKIT , på en SKIT DIKTATORISKT  LAND , Åtminstone skulle jag Välja ett SKIT DIKTATORISKT LAND som hade Bättre Klimat , hade Bättre Folk , hade Varma Folk , Varför Här , med så SKIT  KLIMAT  , med Folk som är KALLA   , Folk som är DEPRIMERADE , Folk som är TYSTA , Folk som vet inte den Minsta av Mänskligheten  och Medmänskligheten , Folk som Bryr sig inte om Någonting , Folk som är Liksom ett ( Lik ) som bara Rör sig ! (  Vi säger så på Persiska ) ?

Även på SKITIGASTE DIKTATORISKA LÄNDER , Median Skriver om Saker och Tings som är FEL , som är OMÄNSKLIG , som är SKIT , vilket som i det här SKIT DIKTATORISKT LAND , även Svenska SKIT  MEDIA , Pekar inte på Så här Mycket SKIT Överallt  , Skriver inte om det ( Så här Mycket SKIT Överallt ) , Journalisterna i hela Världen , även i SKITIGASTE LÄNDER Skriver om Sitt Landets Problem , Här Dumma Svenska Journalister skriver om Världens Problem och Blundar till Landets Problem , vilket som är SKIT ÖVERALLT , PSYKISK SJUKA  FOLK ÖVERALLT , ORÄTTVISAN ÖVERALLT , SMÅ DIKTATURER ÖVERALLT .

Det enda som Landet håller på med , är ( NOBEL CIRKUS ) som med detta ( CIRKUS ) Lurar Världen att här är ett Bra Land , som Alla har Tak Över Sig , och Alla är Lyckliga och Alla är Lika Framför Lagen !

Hela Landet är liksom FÄNGELSE , och en Fängelse har också TAK över Sig och över FÅNGAR !

Det är över 33 år jag Blev Behandlade som en ( KRIGSFÅNGE ) som bara JOBBAR , för att SYSTEM ska Ta Sin ANDEL ( SKATT , MOMS , AVGIFT , BÖTER ) Har inget LIV , efter 33 år i det här SKIT  LAND som jobbade över 31 År , Har ingenstans att Bo , Tack vare ( SKIT  Täby Kommun och Täby Kommuns Olämpliga Ansvariga ) , Vad är det för SKIT  LAND  HÄR ? Som man har ingenting av Sig ? Inte ens sin Familj , inte ens Sina Barn !

Vad är för SKIT  LAND som är SKITIGARE än den SKITIGASTE  SKIT DIKTATORISKA LÄNDER ?

Var är här som jag  Förstörde 33 år av Mina Bästa år i det här SKIT  LAND , som har ingen LAG , som Lagmän Följer inte ens  Landets SKIT  LAG , Alla Ansvariga ( Stora och Liten ) Gör Vad de Vill  som en SKIT  DIKTATOR , Ingen Känner till Mänskligheten , ingen har Medmänskligheten , Människor har ingen Rättigheter , En Ansvar Pappa Liksom Mig , kan inte ens Hjälpa Sina Barn , kan inte ens Skydda sina Barn , Kan inte ens Se Sina Barn  ( 18 dagar och Några Timmar på 1 år har jag Min Son hos Mig  , bara för att Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende , Ville KNULLA Några Gånger GRATIS  den Skyldige Kvinnan ” Natasha ” i Ärendet , Dömde så här SKIT ) Det verkar att De Olämpliga Domstol Folket , Räknade Mig som en del Olämpliga Svenska Pappor  som bryr sig inte om sina Barn , som även Våldta sina Barn , det spelar ingen roll , ser sina Barn eller inte , Vad är det för SKIT  LAND  HÄR ?  

På Persiska vi har ett Äckligt Skämt , som Passar Sverige och Sveriges SKIT RÄTTSSYSTEMET  :

Det sägs att en Äcklig Man Håll på att VÅLDTA ( KNULLA ) ett BARN , Stackars Barn Skrek och Ropade på HJÄLP !

Den Äckliga Mannen ( Våldtäktsmannen ) Säger till Barnen : Bättre att Du Hålla KÄFTEN , för att Även om Någon Kommer , för  att Hjälpa , kommer och HJÄLPER  MIG ! ( Det betyder : Även De som Kommer , Kommer att KNULLA  DIG ( VÅLDTA  DIG ) !

Exakt som Svenska Dåliga Domstolar ! Man Blir Dåligt Behandlade , Man Blir SKIT  DÖMD , Våran Rättigheter Blir VÅLDTAGNA , när Man ÖVERKLAGAR , Ropar på Hjälp , De som Kommer , Istället för att RÄTTAR  TILL den Tidigare SKIT  DOM , Även De , VÅLDTA VÅRAN RÄTTIGHETER , även VÅLDTAGIT på RIKTIG den Skyldige Kvinna ” Natasha ” enligt all deras  Beteende och själva SKIT DOMEN , även De ( När man överklagar , nya Domare som ska Döma igen ) Ger En SKIT  DOM , för det mesta Ännu Värre SKIT DOM , Värre än den Första , Värre än den Andra , osv , exakt som Skämtet Ovan ! Då Våran RÄTTIGHETER Blir ( GRUPP VÅLDTAGNA ) i det här SKIT  LAND !

Ett SKIT  LAND som man ( Någon liksom Mig ) får inte sina Rättigheter , bland så många Olämpliga , Omänskliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , mm , Försöker att Lära Er ( Ni Olämpliga Domstol Folket ) Övertyga Er ( Ni Olämpliga Domstol Folket ) också Landets Olämpliga Ansvariga , från ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Ledamöter , Kommun Ansvariga , osv , att : i ett Land , Allt Hänger ihop , exakt som en Människans KROPP som jag beskrev i Min Skrift i Början !

All Sådana  Dumheter , Orättvisan , Omänskligheter , mm , Lämnar Sina Dåliga Spår på Folket , Lämnar sina Dåliga Spår på Landet , Lämnar sina Dåliga Spår på Allt !

Jag skrev många gånger att Detta som på Förorterna , en del Tagit Lagen på sina Händer , har sina Rötter på Svenska Dåliga Domstolar , med sådana Olämpliga Domstol Folket , som Våldta Folkets Rättigheter , därför en del Utlänningar på Förorterna SKITER TOTALT på svensk LAG , SKITER TOTALT på Olämpliga Domstol Folket och Får sina RÄTTIGHETER på Sitt Sätt , Som Ni ser Hur ? Vilket som även Svenska Poliser Vågar inte Patrullerar där .

Ju mer Svenska Dåliga Domstolar Dömer SKIT , speciellt till Utlänningar på Förorterna , Desto Mera Utlänningar Blir Tillsammans , Desto Mera SKITER på LANDET som Respekterar inte Utlänningars Rättigheter !

Jag skrev Många Gånger : Hundar kan Bråka med Varandra , men när ser Vargar , De ( Hundar ) Blir Tillsammans !

Som en Ansvar Författare Skrev många Gånger att : Om Sverige har Blivit så här SKIT , har sina Rötter på Dåliga Domstolar och Olämpliga Domstol Folket !

Om jag kan ( Övertyga bara en ” Olämpliga Domstol Folket ) , Om jag kan VÄCKA Bara en Olämpliga Domstol Folket , Liksom De som varit på Mina Ärende , Om jag kan Väcka Bara en Olämpliga Svenska Ansvariga , Om jag kan bara Väcka  en Svensk , jag Gjorde Stor GREJ , som att Få ( Nobel Pris ) för det , är Ingenting , är så liten , Måsta Få ( Mänsklighetens Pris ) !

( SKITEN ) är ( SKIT ) , även om Ni Svenskar vill  Kalla för ( HONUNG ) eller Ger ANNAT Namn !

Verklighetenman kan inte Ändra , Trots att Svenska System Gör det till Sina Folk ( Ändrar Verkligheten ) , för att är Medveten att Svenskarna Använder inte Sina Hjärna , Accepterar Totalt , utan att Använda sina Hjärnan !

Därför Även Systemet Försöker inte att Ändra på Någonting som är FEL ,  Försöker inte att Göra den Korrekta till Landet och till Folket !

När Folk Fattar inte Skillnaden Mellan ( SKIT och HONUNG ) När Folk vet inte Skillnaden mellan ( KOPPAR och GULD ) varför ska man Ger De ( HONUNG och GULD ) då ?

Svenska Systemet Vet Väl att Svenskarna Använder inte sina Lila Hjärnan , Fattar inte för att Protesterar , om Någonting är Fel , om Någonting är Omänsklig , om Någonting är SKIT !

Du Mr ( R – B )  ! Du som var Första Domare till Mitt Mål med den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) , Du som Dömde FEL , Du som Dömde SKIT , Du som Dömde efter Täby Kommuns SKIT UTREDNING , Du som Dömde efter Täby Polisens SKIT UTREDNING , Du som Dömde efter Kvinnojouren ( Den Privata Bordeller ) s SKIT RAPPORT , Du som Inte Brydde dig på Mina Korrekta Information , Du som Brydde inte på 1000 tals Filmer och Filmer och Fakta , Du som Använd inte din Hjärna som en DOMARE , Du som Gav en SKIT DOM efter All Äckliga och Barnsliga Lögner som den Gata Kvinna ( Natasha ) lämnade , All Lögner som den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) Lämnade , All Äckliga Lögner som den Äckliga Advokaten ” Jur.kand. Herr ( D –  B  ) Lämnade för sina ( Belöning ) s skull från den Gata Kvinna ( Natasha  ) Om du kallar dig för Människa , Om du kallar dig för Lämplig Domare , Om du Tror att Du har ( Samvete ) Om du Följer Svenska Lagen , Om du Tror på ( Rätt ska vara Rätt ) , Om du Tror på Mänskliga Lag , Du DÖMDE FEL , Du DÖMDE SKIT , Vilket som det är över 6 år Mitt Liv , Mina Barns Liv är ett HELVETE , på Grund av Din SKIT  DOM .

Det är Din Plikt , Det är Din Skyldighet , Det är Din Mänskliga Plikt att ERKÄNNA att Du Gjorde DUMT Från BÖRJAN , att inte var så Noga och DÖMDE en SKIDOM som är Eran VARDAG , som är Typisk Svensk , Vill att Du pratar med din Avdelnings Chef , att Ger dig 2 Veckor Tjänstledig , att Du gör inget , Bara Gå igenom Mitt Ärende , Från Början , tills Nu ,  Jag vet att Du är inte en IDIOT ( Ahmagh ) , Bara Du Dömde som Vanlig , som Ni är Vana , som är Normal i Sverige , det Betyder ( Att DÖMA SKIT ) , men nu det handlar om Mig ( Ahmad Valadi , Med Stolthet Made in IRAN , och Mina Barn , s Rättigheter )  och den här Gången  Använd Din Hjärna , då får du se att : Du Dömde FEL , Du Dömde SKIT och efter Dig och Din SKIT DOM , Alla Dömde SKIT , Alla Dömde Svensk , som också är Synonym till ( SKIT ) , för att Ni Lärde inte att DÖMA MÄNSKLIG och KORREKT !

Jag vill att Hjälpa Dig ( Herr ” R – B ” ) att Du ska vara den Första Svensk Domare , som Vill DÖMA  KORREKT för Första Gången , i Hela Sveriges Rättssystems Historia , Exakt liksom den Första Människa som Hade sina Fötter på MÅNEN och Mars  !

Lägg 2 Veckor , Läs Noga Täby Polisens SKIT RAPPORT , som den Gata Kvinna ( Natasha  ) var hos Täby Polisen ( Den 28 , 29 , 30 augusti 2013 ) för sina Sjuka Plan , med Äckliga och Barnsliga Lögner , Läs Noga Täby Kommunens SKIT UTREDNING , Läs Noga Kvinnojouren ( Den Privata Bordell ) s Ord , som Alla ( Kvinnojours Ansvariga ) hade sagt : Ingen Trodde på ( Natasha ) s Påhittade HistorienLyssna Noga den Gata Kvinna ( Natasha ) s Förhör med Mina Analys på det , Lyssna Noga på den Äckliga Polska Kvinna (  A – L  ) s Äckliga Lögner och Förhör , med Mina Analys på det , Lyssna Noga på den Äckliga Advokaten ” Jur.kand. Herr ( D –  B  ) s Äckliga Lögner som Lagt på den Gata Kvinna ( Natasha  ) s Äckliga Lögner för att LURAR  DIG ( Domare Herr ” R – B ”  ) , för att Få Sin BELÖNING ( Gratis Ligg ) från den Gata Kvinna ( Natasha  ) , Läs Mina Överklagande på din SKIT DOM , och Efteråt Läs Alla SKIT HANDLING och SKIT  DOM som Kom efter Dig och Din SKIT  DOM , Läs Alla Mina Skrifter som Tog för Mig Över 6 År Hittills , Läs och Lyssna på Alla Förhör , som Finns på Domstolen , och Var den Enda Svensk Domare som Vill ERKÄNNA att DÖMDE  SKIT och Nu Vill RÄTTA TILL !

Kanske du tror att det är DUMT , men NEJ , Jag Skojar inte , Sedan över 6 år Tillbaka Du Herr ( R –  B ) DÖMDE  FEL , DÖMDE  SKIT , nu ska Du också ( RÄTTAR  TILL ) !

Låt att det ska vara Första Gången som på Sverige Dåliga Domstolar Någon Domare som Dömde FEL , som Dömde SKIT , Nu vill  Rättar till och Döma  KORREKT , och Låt att Tack Vare Mig , den Person ska Vara Du Domare Herr ( R – B  ) ! ( Trots att det ÄCKLAR MIG att Manliga Domare ska vara På Mitt Mål , efter All SKIT  DOM , efter  All ” Gratis Ligg ” från den Gata Kvinna ” Natashaefter All Orättvisan mot Mig i det här SKIT  LANDS Domstolar ) .

Vad Du inte Fattar , Jag Hjälper Dig att Du FATTAR , Det är över 45 år skriver jag till Miljoner Folk och Folk liksom Dig  , och även Folk Över din Nivå också !

När Grunden Är FEL , när Grunden är SKIT Vad man Gör Blir det FEL , Blir det SKIT !

Liksom DOMINO ! När Första Ramlar , Ramlar Alla !

Efter din Domare  Herr ( R – B  ) s SKIT DOM , det är Över 6 år , jag och Mina Barn , Mina Änglar har Vi HELVETE , Den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) SJUNKIT till BOTTEN , Har Blivit  en Legitimerade Gata Kvinna , Har Blivit liksom ( SEXOBJEKT ) till Olämpliga Svenska Domstol Folket ( Enligt all Bevis och Fakta och Själva SKIT  DOM hittills ) Och den Gata Kvinnan ( Natasha ) s BETEENDE , som istället för att Vara Rädd , skulle Skämmas , Gjorde och Gör Värre och Värre , varje gång , varje år , för att Vet att Med Några Gånger ( GRATIS LIGG ) Olämpliga Svenska Domstol Folket , Ordnar Allt för Henne ( Natasha ) och detta Ni ( Olämpliga Svenska Domstol Folket ) Lärde Henne ( Natasha ) !

Det sägs : Att Glida och Ramlar i SKITEN är Mänsklig , vem som helst kan Glida och Ramla och Hamnar i ” SKITEN ” , Huvudsaken är att Man Vill Inte Stanna iSKITEN ” , utan Försöker att Komma utUR  SKITEN ” och Försöker att Hålla sig RENT igen !

Med Andra Ord , det Betyder : Försök att med en KORREKT  DOM , efter att Ha Läst Allt , efter att Ha Lyssnat Allt , efter att Ha Tittat på 1000 tals Bilder , TVÄTTA BORT SKITEN från Ditt NAMN , och Mitt NAMN och Svenska Rättssystem !

Så Enkelt det är ! Vad som Helst , om Man Kan , Blir det Enkelt , är liksom 2 x 2 Lika med 4 !

En Pappa Frågar sin älskade Son : Vad blir 2 ånger 2 ? Sonen tänker och tänker och säger 16 .

Pappa klappar på Sonens huvudet och säger : Älskade Son ! 2 gånger 2 blir det 4 , man kan Acceptera 5 också , Maximum 6 , men Aldrig 16 .

Med Andra Ord , Betyder : Jag kunde Acceptera Om Eran DOM var Lite SKIT , Jag Kunde Acceptera om Eran DOM var Lite Till ,  SKIT , men Jag  kan INTE  ACCEPTERA  SÅ HÄR MYCKET SKIT  DOM  , som varje Rad av Eran ( Allihopa ) SKIT DOM , Luktar ( SKIT och FITTA ) !

Parallellt med Min Överklagande av den Sista Svensk SKIT  DOM , som skickade till de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) vill jag att Du Domaren Herr ( R – B  ) ska Göra som jag skrev att Du Herr ( R – B  ) ska GÖRA ! Tack !

Jag vill ha Ensam Vårdnad av Min Son  ( D ) , som Tack Vare Dig ( Mr ” R –  B ” )  och Andra Olämpliga ( Domare , Åklagare ) Hade och Har 6 år och 3 månader HELVETE , kanske jag och Mina Andra Barn och Min Stor Familj kan Hjälpa Min Stackars Son ( D ) att Reparerar Lite Hans ( Min Son ) s PSYKISKA  SÅR !

Om jag skulle lägga den här över 6 år , för att Läsa Vilket Ämne på Universitetet , Nu hade jag Slutat det Ämnet och Fått Min ( PHD ) i det Ämnet , vilket som jag Lagt över 6 år ( 6 år och 3 månader hittills ) för Att Lära Er ( Olämpliga Domstol Folket ) Alfabet av Mänskligheten , Alfabet av att hur Dömer man  Rätt och Korrekt som en Lämplig , Mänsklig , Normal ( Domare , Åklagare ) !

Hoppas på att till Slut , Någon av Er ( Olämpliga Svenska Domstol Folket ) Lär sig  NÅGONTING av Mina Skrifter , Trots att Mina Skrifter var ibland lite Oartig  ( Jag hade inget annat val , jag var tvungen ) , men Mina Skrifter var och är ÄKTA  och KORREKTA !

Liksom detta Ordspråk : Ger inte FISK till den som är Hungrig , utan Lär Honom / Henne att FISKA !        Över 6 år Skrivande till Er ( Olämpliga Svenska Domstol Folket ) var för att Lära Er Någonting från Grunden , från Alfabet av Den !

För att Lära Er att : I ett Land när Rättssystemet är SKIT , det betyder Allt Annat är SKIT också !

För att visar en Bild av Sverige : När det Gäller Pengar , om Någon är Skyldig Skatteverket bara 100 Kronor , om det ska Dröja 100 År , Skatteverket Förföljer den Skyldige Person , även om det  Kostar Miljoner Kronor till  Skatteverket , för att få den 100 kronor efter 100 År med Ränta och Fördröjnings  avgift , gör det , men när det Gäller Mänskliga Rättigheter , som Olämpliga Domstol Folket Dömde SKIT , ingen BRYR SIG OM , det betyder i det här SKIT  LAND , en 100 lapp är Viktigare än Människors Liv , Människors Rättigheter , Människors Heder och Gott Namn !

Vilket SKIT  LAND !             Vilket SKIT  LAND !                Vilket SKIT  LAND !

Detta som på slutet av varje SKIT Svensk Dom , de skriver : Hur man Överklaga ?

Eller : Prövningstillstånd Krävs ! Och När man Överklagar , De 2 Formalitet Domstolar Skriver : Vi ger inte ( Prövningstillstånd ) ! Påminner Mig detta Skämt : Det sägs att en man Gnäller från sin Fru till sin Vän , och säger : Jag är Trött på Min Fru , hela tiden kräver Pengar från Mig till den och den andra . Hans kompis frågar : Vad gör Hon med Pengarna ? Vad Köper Hon med Pengarna ? Mannen säger : Jag vet inte vad Hon Gör med Pengarna , för att jag Gav Aldrig någon Pengar till Henne !

Exakt Liksom Svenska Dåliga Domstolar !    Ena efter sin SKIT  DOM skriver : Prövningstillstånd Krävs ! Den Andra Svarar : Vi Ger inte Prövningstillstånd ! Roligt eller hur ? Typisk Svenskt !      Det betyder liksom Allt annat ” SKIT ” !

Man undrar 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolar ) , med flera hundra Personal , Miljoner och Miljarder kronor Skattebetalarnas pengar går till Deras Höga Löner , för att Göra ingenting , för att svara ( Vi ger inte Prövningstillstånd ) !

Eller efter Mål nummer klistrar en Schablon ( Vi gick igenom Allt , hittade inte Fel på Själva Domen , det betyder Själva Domen sitter fast , vi ger inte Prövningstillstånd ) Någon liknande SKIT Text!

Man undrar om Själva Domen som är SKIT och enligt De 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten ) s Personal är OK och RÄTT , Vad behövs de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) med Flera Hundra Personaler , som Deras Höga Lönner Årligen är Miljarder Kronor , för att Göra Ingenting , bara skriver : Vi ger inte PrövningstillståndVad behövs de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstol ) ?        

Vilket SKIT  LAND !           Vilket SKIT  LAND !           Vilket SKIT LAND !

IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Även Om jag var  1 % Skyldig , Även om den Gata Kvinna ( Natasha  ) s Smutsiga Lögner , den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) s Smutsiga Lögner , Även om den Äckliga Advokaten ” Jur.kand. ” Herr ( D –  B  ) s Smutsiga Lögner var 1 % Korrekta , Då skulle jag TA  DET LUGNT , skulle inte Fortsätta över 6 år , Skulle vara RÄDD ,  att den 1 % ( Min SKYLDIGHET ) Skulle komma Upp , Skulle Bli Avslöjade , och Skulle Ta det Lugnt , och på det här 6 år och 3 månader , Olämpliga Domstol Folket , Pekade inte på Mina SKYLDIGHETER , Pekade inte på Mina DUMHETER , Pekade inte på Mina OLÄMPLIGHETER !

Hela tiden jag skrev till de IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ( Domstol Folket ) : IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Kan ni Pekar på en , Bara en av den Gata Kvinna ( Natasha ) s Lämpligheter ? Kan ni peka på en , Bara en av Mina Olämpligheter ?

Jag skrev Många gånger : IDIOTER ! (Ahmaghhaa ) ! Om Eran SKIT  DOM var Korrekta , om den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) s var en Lämplig Mamma , Skulle jag Kämpa 6 år och 3 Månader ? Med en SKIT och SJUKT  SYSTEM ? Med så Många Olämpliga Domstol Folk ?

Jag fick så här SKIT  DOM och BESLUT , för att en del Olämpliga ( Domare , Åklagare ) ville Få Några Gånger ( GRATIS  LIGG ) från den Skyldiga Kvinna ( Natasha ) , från den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) och från den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) inte för att jag Gjorde Något Dumt , inte för att jag Gjorde Något Olagligt , inte för att jag Gjorde Något Omänskligt !

Därför hittills Jag hade inte Fått Mina RÄTTIGHETER !

Så Mr ( R – B )  ! Liksom Mig som ERKÄNNER att blev LURADE att Trodde att Sverige var ett FINT LAND , därför Valde att Bo här , Därför Bildade Familj här , därför Skaffade Barn här , och efter 33 år Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) visade Mig  att Sverige är ett SKIT LAND , och jag Förlorade 33 år av Mina Bästa år i det här SKIT  LAND ( som jag trodde att är Mitt Drömt Land , och ville Förverkliga Mina Uppfinningar här ) Du och De andra Olämpliga Domstol Folket som kom efter Dig , kan också ERKÄNNA att Ni GJORDE FEL , Ni  DÖMDE SKIT !

Att Göra Misstag är Mänsklig och att Erkänna till sitt Misstag är också Mänsklig , vilket som  visar att man är en Människa , med Mänskliga Normer !

Så Mr  ( ” R – B  ” ) ! Jag väntar på din Reaktion som en Människa , som jag Förklarade så enkelt på Min Skrift , hoppas på att Du FATTAR ! Och Efter Dig alla Andra som kom efter Dig och Dömde FEL , Dömde SKIT också FATTAR !

Jag ska bjuda en av Mina Egna Dikter och efteråt förklara varför jag valde just detta Dikt , Dikten är så : Cheshmei raa cheshme goyand , ko ze khod aab aavarad ……………. Gar ke satl satl aab dar aan rizi ke digar cheshme nist !

Med Min Dålig Svenska det betyder : Fontän ska ha vatten ifrån sig ……. Om man häller vatten med hink hela tiden , då är inte Fontän !

Vad jag menade med det ? Ju ! Jag menar : Att ha Respekt till Någon och Någonting måste Vara Hjärtlig , ( Domare , Åklagare ) är ett Yrke som i hela Världen är Respektabel , liksom ( Läkare ) men om en ( Domare , Åklagare ) själva SKITER på LAG , Själva SKITER på RÄTTIGHETER , är Fortfarande RESPEKTFULLA ?

Om en Läkare Orsakar en Patients Död med sin Misstag , med sin Fel medicinering , är Fortfarande RESPEKTFULLA ?

På Diktatoriska Länder Folk Respekterar den Olämpliga Diktaturen , men är inte Hjärtlig , är inte Äkta , är på grund av att Folk  är Rädda för att få mera Problem  eller  hamnar på Fängelse osv !

En Domare , en Åklagare är Respektfull så Länge Dömer Korrekt , enligt LAG , inte att Dömer SKIT och Folk Vågar inte att säga till den Olämpliga ( Domare , Åklagare ) Att Du Gjorde Fel , att Du Dömde SKIT , för att är Rädda för  att Få mera STRAFF !

På Diktatoriska Länder , när Någon , Någon Journalist , mm säger sanningen , eller Kritiserar och Pekar på Saker och Tings som är Fel , Får Straff , Får Fängelse Straff , Tortyr , men detta betyder inte att DIKTATUREN hade RÄTT !

Detta betyder : Vilket SKIT  LAND , detta betyder : Landet har inte Mänskliga LAG , detta betyder : Att Landet har ett SKIT SYSTEM , som med VÅLD Styr Landet och Skrämmer FOLKET !           Exakt liksom Sverige !

Här också är ett SKIT DIKTATORISKT  LAND , bara med Många Små Dumma DIKTATORER i varje Organisationer och Kommuner och Departement , liksom Domstolar !

Visar Mig att Sverige har LAG , har MÄNSKLIGA LAG , visar Mig om Ni Gör FEL , Ni RÄTTAR TILL enligt LAG , Visar att Jag Hade FEL , Annars Jag Visar till Hela Världen att : Här är ett SKIT DIKTATORISKT  LAND , som Har inte MÄNSKLIGA LAG , Folk Liksom Mig och Mina Barn , Har inte RÄTTIGHETER ( Beviset alla Eran SKIT DOM sedan 20 år tillbaka , tills nu , senaste ärende sedan 6 år och 3 månader tillbaka tills nu , Mitt ärende med den Gata Kvinna ” Natasha  ” som är Olämpliga Domstol FolketsSEXOBJEKT ” enligt alla Bevis Material och själva SKIT DOM och BESLUT ) , och Folkets RÄTTIGHETER ( Liksom Mig och Mina Barn ) Blir VÅLDTAGNA och Blir GRUPP VÅLDTAGNA , exakt liksom på Vilket SKIT  DIKTATORISKA LÄNDER , Kanske ännu Värre !

Det sägs att Små TJUVAR Rånar Bank , Stora Tjuvar Öppnar Bank !

Med andra ord man kan säga : Dumma Folk VÅLDTA någon och hamnar på Domstolen , medan Riktiga VÅLDTÄKTSMAN sitter på själva Domstolar och Våldta Folkets Rättigheter och även på Riktig VÅLDTA SKYLDIGA KVINNOR i ett Ärende , liksom den Gata Kvinna ” Natasha  ” utan att Någon Misstänker De , Sista Olämpliga Domare var den Olämpliga Domare Herr ( R – G  ) som Dömde som en IDIOT ( Ahmagh ) bara för att Fått Några Gånger ( GRATIS  LIGG ) , Följ Hela Ärende sedan 3 år tillbaka , Följ Mina Skrifter , Följ Hans ( R – G  ) Ord och Tal både i e – mejl som kommit från Domstolen med Hans ( R – G  ) Signatur , och Hans Tal på själva Domstol Salen , och Hell Plötsligt Allt Vänder Sig , 4 Mina ( Vittne ) Tagit Bort , och Hon ( Natasha  ) som Gjorde Alla Typ Dumheter , Alla Typ Omänskliga och Olagliga Mot Barnen , Mot Mig , Vilket som även i SKITIGASTE  LÄNDER har Fängelse Straff , i det här SKIT  LAND , Blev  Sveriges Bästa MAMMA och Lämplig Ensam Vårdnadshavare , Tack Vare ( Gratis LIGG ) från Skyldiga Kvinnor liksom den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) , detta betyder ( Lagliga Våldtäkter ) som har ingen Straff , och ingen Misstänker , ingen Märker !

Det Betyder : Små Tjuvar Rånar Bank , medan Stora Tjuvar Öppnar Bank !

Och Vanliga Våldtäktsman , Våldtar  Någon och stå Framför Lagen , medan Riktiga Våldtäktsmän är De som Våldta Helt Laglig och sitter på Domstolen , och Dömer Andra Våldtäktsmän ! ( Vilket Som Ni Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende visade Mig så ) !

Med andra Ord  det betyder : Vill Du Våldta Folk Laglig utan att bli avslöjade , utan att Få Straff , Läs på Universitet ämne att bli ( Domare , Åklagare ) !

Tyvärr Ni Olämpliga Domstol Folket som Varit i Mina Ärende , Visade Mig Sveriges Rättssystem på det sätt , och jag som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , mm som Själv Upplevde all ORÄTTVISAN sedan 20 år tillbaka tills nu , är Tvungen att Skriva om det !   

Ett exempel för att Ni Domstol Folket ( Oavsett Lämpliga och Olämpliga ) Fattar : Tänk att Ni går på Sjukhuset med eran Barn , för en enkel Förkylning , och Läkare Bestämmer att Amputerar eran Barns Fötter , för en enkel Förkylning , och Läkaren säger : Jag är Läkare , jag Bestämmer här ( Exakt liksom Ni Olämpliga Domstol Folket säger på Domstolen : Jag Bestämmer här )  som Pappa Vad Gör Du ? Tillåter du att den Olämpliga Läkare Amputerar ditt Barns Fötter ? Eller Du Stoppar Honom / Henne ( Dumma Läkaren ) och Tar ditt Barn och Går därifrån och sedan Anmäler den Sjuka , Olämpliga Läkare ! ?

Ni Olämpliga Domstol Folket ) Tror Ni när Ni Dömer SKIT , är Mindre än den Olämpliga Läkares Bedömning att för en enkel Förkylning , vill Amputerar Både Ben på någon ?

Eran ( Domstol Folket ) s SKIT  DOM och BESLUT , har samma Effekt , som en Olämplig Läkare med sin Dumhet Dödar en Patient eller Amputerar Fötterna på en Patient som hade bara en enkel Förkylning , och Läkarens Bedömning var inte Korrekta Lösningen ! Bara när en Läkare gör ett Misstag , det Syns på en gång , medan Eran ( Domstol Folket ) s Dumhet ( SKIT DOM ) Lämnar Spår som Både syns på en gång och  sitter för evig !

Även om Ni kan inte Döma Liksom en Lämplig ( Domare , Åklagare ) s NIVÅ , Åtminstone Döm som en Människa !

Det är över 6 år och 3 månader , den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Gjorde och Gör Alla Typ Dumheter och man Hittar inte ens en RAD att Olämpliga Domstol Folket Pekade på den , inte ens en ( Aja Baja ) !

Olämpliga Domstol Folket i Vårt Ärende , även Förstörde Måttet till Allt , En Gata Kvinna ( Natasha ) som Gjorde Alla Typ Dumheter och Smutsiga Saker , enligt några Olämpliga Domstol Folket ( Efter Några Gånger Gratis Ligg ) Räknades liksom Sveriges Bästa Mamma , Vilket som den Gata Kvinna ( Natasha ) som Skulle SKÄMMAS för sina Dumheter och Smutsig Liv , Tänker att är en Lämplig Mamma , liksom Alla Andra Svenska Lämpliga Mammor , Därför SKÄMS Inte och FORTSÄTTER med sitt SMUTSIG LIV , för att Olämpliga Domstol Folket Mot Några Gånger ( Gratis LIGG ) Räknade Henne ( Natasha  ) Lämplig Ensam Vårdnadshavare !

Vilket som är Stor ( Kränkning ) till Fina Svenska Lämpliga MAMMOR !

Ser Ni ? Olämpliga Domstol Folket Mot Några Gånger ( GRATIS  LIGG ) Från SKYLDIGA Kvinnor liksom den Gata Kvina ( Natasha  )  SKITER på Alla Svenska Fina MAMMOR , och SKITER på Folkets RÄTTIGHETER , och SKITER på Landets RYKTE och SKITER på Landets RÄTTSSYSTEM och SKITER på MÄNSKLIGHETEN !

Olämpliga Svenska Domstol Folket visade att Allt är TVÄRTOM i Sverige , här  Skyldiga Kvinnor mot Några Gånger ( Gratis LIGG ) blir VINNARE på Svenska Dåliga Domstolar ! Här på Svenska Dåliga Domstolar ( FITTAN ) Går Före LAGEN , ( FITTAN ) Går Förre RÄTTVISAN , ( FITTAN ) Går Före ALLT !     

Så Ni Olämpliga Domstol Folket visade Mig Sverige !

Allt pekar på att Ni Olämpliga Domstol Folket med FLIT Gör så här Mot Vi UTLÄNNINGAR och Våran BARN !

Allt pekar på att Verkligen  Ni Vet inte Alfabet av Mänskligheten , Ni Vet inte Alfabet av Rättvisan !

På Persiska vi säger : Folk är Bästa Domare ! Om Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) Tror att Ni Dömde Korrekt , Ok , Jag Lägger Allt på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och väntar att Folk DÖMER , Dömde Ni Korrekt eller inte ! ? Också Världens Folk ska Veta Hur Vi Utlänningar  blir Behandlade på Svenska Dåliga Domstolar !  

Som en Ansvar Författare känner att det är Min Plikt och Skyldighet att Skriva och Pekar på sådana ORÄTTVISAN som Skadar Folkets LIV   och Landets RYKTE !

Jag är Jätte Ledsen att jag är Tvungen att Skriva så här , och Pekar på Visa Yrke , Pekar på Visa Yrkesmän , Visa Olämpliga Folk från Visa Länder osv som Gjorde och Gör Dumma Saker , Omänskliga Saker , som kan Smutsar Gott Rykte på Andra på samma Yrke , från samma Land osv !

Naturligtvis Ärliga Folk , Fattar Väl , När jag skriver om Något Ämne , Jag menar inte De Ärliga i samma  Yrke , utan jag menar De Olämpliga som Utnyttjar Sin Post och Position , Till exempel ( Olämpliga Domare , Olämpliga Åklagare , Olämpliga Advokater , Olämpliga Poliser och Polischeffar , Olämpliga Kommun Ansvariga , Olämpliga Kommun Handläggare , Olämpliga Arbetsförmedlings Handläggare , Olämpliga Läkare , Olämpliga Chefar på Företager och Butiker , Olämpliga Lärare , Olämpliga Gymnastik Lärare , mm ) som Utnyttjar sin Post och Position , eller Äckliga Pappor och Äckliga Låtsas Pappor som Gör Barnen Illa ,  som Då och Då man Läser någon Artikel om De , att De Utnyttjade Sexuellt Någon , Trots att Sveriges SKIT  MEDIA Skriver inte om Alla sådana Äckliga Händelser , och Försöker att Visar Sverige liksom ett FINT  LAND , men Verkligheten är att här är ett SKIT  LAND , om den ( metoo ) Rörelse skulle Fortsättas , Då Mer än Hälften av Befolkning skulle peka på Vem och Vilka Gjorde De ILLA , och VÅLDTAGIT De .

På Persiska det finns en Vacker Dikt : Gar hokm shavad ke mast girand …….. Dar shahr har aanke hast girand !

Med Min Dålig Svenska , det betyder : Om det blir Lag att Gripa de som är fulla av Alkohol …………. Då måste man Gripa Allihopa !

Med Andra Ord , det betyder : Om man Skulle sätta Skyldiga Folk framför Rätten , Då ska man sätta Alla , även själva Lagmän !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , mm Försöker att med Mina Skrifter Ger ett ( SPEGEL ) till Folk , att Var och En Tittar på Sin Reell Ansikte , För att Många av Oss , Verkligen Vet inte Vem Vi är !

De Flesta Lever med en MASK på Ansikte , Mina Skrifter kanske ger De detta Chans att Ta Bort MASKEN och Ser sin Reell Ansikte !

Och Allt är för att Vi ska ha ett Bättre LAND , att Ha en Bättre VÄRLD , att Ha en Bättre FOLK !

Annars det var Lättare för Mig att SKITA i på ALLT liksom Alla Andra , och Leva Livet , men som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , mm Lagts Över 6 år och 3 månader att Skriva All Detta och Grundade en Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och Lagt Mina Skrifter där , för att Många får Chansen att Läsa , Kanske , Kanske , Kanske Hjälper att Vi Får ett Bättre Sverige , som Tyvärr och 1000 Tyvärr till , är Mitt Andra Land och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , är Mina Barns FÖDELSELAND , Vill inte att Bli MER  SKIT än Det är NU !

Ett Ordspråk säger : Alla Tittar , men Alla  Ser inte !

Saker som jag har Upplevt , saker som jag har Sett , saker som jag har Tänkt , saker som jag har pekat på , kanske inte Många Har Upplevt , kanske Många har inte Sett , kanske Många har inte Tänkt , kanske inte Många har Pekat på , Då Hoppas på Ladets Ansvariga , Rättssystems Ansvariga osv , och Folket Läser Noga och Funderar Lite , Dagens Sverige är ett SKIT  LAND , Dagens Sverige är ett DIKTATORISKT SKIT  LAND , Jag UPPLEVT med KÖTT och SKINN och BEN !

Vill Ni Lura Er som Vanlig , att Sverige är en FINT  LAND , Varsågoda !

Min Plikt var och är att Skriva KORREKT , att Skriva ÄRLIGT , att Skriva MÄNSKLIGT ! Vilket som jag Gjorde det , Resten är Upp till Er , Var och En !

Jag vill att Alla de Olämpliga ( Domare , Åklagare , Kommun Handläggare , Poliser ) som var i Mina Ärende och DÖMDE  SKIT , JOBBADE  SKIT , OFFICIELLT BER  OM URSÄKT från Mig och Mina Barn !

Eran  Ursäkt Ändrar ingenting , kan inte ger tillbaka 6 år och 3 månaders Mitt Liv och Mina Barns Liv som Blev FÖRSTÖRDA , som Blev HELVETE , För all Sådana Omänskliga Dom , för 6 år och 3 månader Psykisk Tortyr till Mig och Mina Barn , KRÄVER  jag SKADESTÅND Passande Min Nivå ( Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hår Stylist , mm ) och till Mina Barn , och till SÅRET som vi fått , Kanske det blir liksom ( PLÅSTER på SÅRET ) som ALDRIG KOMMER ATT  BLIR BRA  , och  kanske Ni Olämpliga Folket i Mina Ärende som Gjorde så här Dumt och Omänskligt Mot Mig och Mina Barn ,  Lär att inte Gör så här Omänskliga mot Andra . Bara för att här är Sverige och Ni får Göra Vad Ni Vill !

Jag Kommer att Visar Världen , den ” Reell Sverige ” som Ni Olämpliga Domstol Folket Visade Mig , det Betyder ( Ett SKIT DIKTATORISKT LAND ) som är Värre än De SKITIGASTE  DIKTATORISKA  LÄNDER i Världen !

Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Orsakade att jag Litar inte ens på Någon , inte ens Litar på en Svensk LÄKARE !  

Ni Förstörde den Vackra Bilder som jag hade från Sverige och Svenskarna ! Ni Förstörde Allt !

Fy på Er !           Shame on You !      Nang bar Shomaa Baad !

Det var en Bild av ( Jimmy Åkesson ) med en Text under : DU ! Bättre att bli hatad för Sanningen än Älskad för Lögner ! 

Trots att detta Kloka Ord Passar inte Svenskarna , speciellt någon Liksom ( Jimmy Åkesson ) ändå Lånade jag det , för att Sluta Min Skrift !

Ju mer jag Känner MÄNNISKOR  , Desto mer jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !  

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minnen i det här SKIT  LAND

Ahmad Valadi              2019 – 12 – 27

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil   : 073 – 655 39 85

Sajt   : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )

E – mejl :   [email protected]

                              ………………………….