Statsminister – Justitieminister 2017 – 07 – 24

0
8858

.

Till : Justitieminister och Migrationsminister  Herr  Morgan Johansson !

Hej  Herr Minister !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Jag är ( Made in IRAN  ) , sedan 31 år tillbaka även LÅTSAS  SVENSK !

Jag är en Ansvar Författare , Diktare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Journalist , Uppfinnare , Hårstylist , och Grundare till Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) som försöker att visar Reell Sverige till Folk , till Landets Ansvariga och i framtiden till Världen !  Bästa Man , Bästa Pappa , Bästa Människa , Bäst i Allt !

Tanken för att Skriva till Dig som är ( Justitieminister och Migrationsminister ) är att : Med Mitt Liv Historia , Visar Dig ( Riktiga Sverige ) och till slut en Stor Tack till Dig För …………. ( i fortsättningen Du kommer att få läsa och veta  Tack till Vad ) !

Jag skrev detta  tidigare , för din skull skriver jag  igen , för att Du hänger med : I Iran , Mulorna ( Muslimska Imamer ) i Moskè Pratar mest om Paradiset , Livet efter Döden osv ! En gång en man frågar en Mula ( Imam ) : Varför Ni ( Mulorna ) pratar om PARADISET hela tiden , och inte pratar om HELVETE ? Mula ( Imamen ) Svarar : ” HELVETET ” Ni går Själva och SER , ” PARADISET ” som Ni kommer inte att SE , Vi BESKRIVER för ER !

Med Andra Ord det Betyder : Den Falska Bilden av Sverige som Du har i Minnen , Du Lever i , är Något annat , och den Riktiga Sverige  som Vi Utlänningar Liksom Mig och Mina Barn Lever i  , som är HELVETE är något annat , och Du som ( Justitieminister och Migrationsverket ) vet inte om det och kommer inte att Uppleva Heller , Därför jag skriver och Beskriver för att både Du och Andra  Ansvariga och Folk vet Sanningen om Sverige !

Nu angående Min ( STOR TACK ) till Dig ! Jag skulle Tacka Dig  , istället för Alla De 1000 tals Utlänningar som Kom Hit för att Stanna  , och Du Kastade Ut  De från Sverige ! Tusen Tack !

Vet Du Varför ? För att Maximum om De skulle Stanna här , i den  här FALSKA PARADISET , i Bästa Fall , för det Första , Deras Familj skulle Spricka , deras Barn skulle Leva liksom Mina Barn liksom ( Föräldralösa Barn ) deras Fruar skulle Hamna på den Svenska ( Privata Bordeller ) ( Kvinnojouren ) och skulle Bli Legitimerade Gata Kvinna , liksom Min Före detta ( Natasha ) !

När jag efter 31 år i Sverige , som jobbade 29 år Non – Stop , Har ingenstans att Bo , Har inte Mina Barn , Och Ni Hjälpte att Min Fru ( Natasha ) Bli Legitimerade Gata Kvinna tack vare den Svenska Privat Bordell ( Kvinnojouren ) , och Fortfarande Hjälper Ni Henne ( Natasha ) att Sjunker ännu MERA !

Efter 31 år i Sverige , Har bara Problem , från Några IDIOTER bland ( Olämpliga Poliser , Olämpliga Kommun Personal , Olämpliga Domare , Olämpliga Åklagare , Olämpliga Nämndemän ) i Mina Ärende ! Och Tack vare De 2 Dumma Kvinnor i Mitt Liv !

 

Tack att Du Orsakade att De ( Som Ville Söka ASYL ) och Stanna i Sverige , Lämnade Sverige ! Jag Tackar , 1000 Tackar från Deras Sidan ( De som Lämnade Sverige ) , för att Åtminstone De Har sin Familj Nu , var i Världen de Befinner Sig ! Vilket som om De skulle vara här , skulle ha en sådan ( FA – MI – LJ ) var och en på ett ställe !

Du vet Sverige är Bra för Svenskarna , för att här är Deras Hemland , Bra eller Dåligt är Deras Land , Naturligtvis Måste man Älskar Sitt Land Trots ett Dåligt Klimat , Trots massa andra Negativa ( jag läste i en Artikel att cirka 900,000 Svenskar Bor Utomlands , På grund av Jobb , Kärlek , Klimat , mm ) Efter det , Sverige är Bra För ( Katt och Hund ) efter det , är Bra För De som Ljuger , De som är Gärningsman , De som är Kriminell , De som vill Leva Annorlunda  liksom Homosexuella , Naturister , osv !

 

Sverige ( är inte Bra Land ) för De som Vill ( Hålla Familj och Familjelivet ) , För att  ( Uppfostra Sina Barn ) , För  Att ( Behålla Mänskliga Normer )   ( i alla Fall i Mina Ärende Domstol Folket med Sina ( Sjuka Dom och Beslut ) visade så , och De Gjorde enligt Svensk Lagbok Naturligtvis , det betyder Ni Känner inte vad ” Familj ” Betyder , Vad ” Pappa ” Betyder , Vad ” Barn ” och vad ” Barns Uppfostran ” Betyder , Vad ” Heder ” Betyder , Vad ” Mänskliga Rättigheter ” Betyder , Vad ” Mänskliga Normer ” Betyder , mm ) , Vad Uppleva Riktiga Kärlek Betyder osv ! Många Fina Saker , Många Mänskliga Saker Ni Känner inte till , Även om Ni Skrev i Eran Lagbok , men i Verkligheten Finns inte , Ni Känner inte , liksom en Restaurang som i sina Meny skriver många Fina Mat från hela Världen , men i Verkligheten har bara 2 – 3 sorter enkla mat , ( Ni kan se i Mina Ärende ) !

Kanske en del Gillar inte att få höra SANNINGEN  , men som en Ansvar Författare som hade Bott 31 år i Sverige , Detta är en del av Mina Upplevelser , som har Sett , har Läst , har Hört  i eran Media , och i Verkligheten , och en del har Upplevt Själv , Det finns Statistik till allt som jag Säger och Skriver , De är inte Påhittade , bara för att I Sverige Vi har inte Ärlig MEDIA (  Liksom många andra Saker  )  , De Viktiga Saker , Dåliga Saker , kommer inte Upp , och Systemet Lurar sina egna Folk , och Fina Svenska Folket , Tyvärr LITAR PÅ Systemet ! Eller De Låtsas att De Lita på Systemet !

I Min senaste Skrifter till Polismyndigheten , som jag Brukar att Skicka Mina Skrifter , att De också Uppdatera sig till Verkligheten , Skrev Jag : Publicera Mina Skrifter och Översätta till Många Språk , speciellt De Språk som Folk från De Länder Vill Komma till Sverige , På Grund av den Falska Information om Sverige , som visade i Världen liksom ( Paradiset ) vilket som i Verkligheten är ( Falska Paradiset ) enligt 31 år Mina Dåliga Erfarenheter att Bo i Sverige , och lämna i Alla Länders  Svenska Ambassad , och Alla Länders Flygplats , Passkontroll , Tågstation , Båtstation , På Internet , hit och Ditt , låt att folk tar och läser på sitt Språk , och Fattar Verkligheten om Sverige och att Leva i Sverige , Låt Folk med Korrekta Information kommer HIT !

Annars om De Kommer Hit och Känner sig LURADE , och Deras Familjeliv Spricker , Deras Fruar Hamnar på de Privata Bordeller ( Kvinnojouren ) och Blir Liksom Min Före Detta ( Natasha ) en ( Legitimerade Gata Kvinna ) , om Deras Barn lever som ( Föräldralösa Barn ) , Liksom Mina Barn , De Skriver inte Liksom Mig , Utan De ( SKITER ) till en Sådant SKIT  LAND , som Hade Tagit deras Allt , Var och en på sitt Sätt , det beror på Varifrån Kommer De , Som en Ansvar Författare , Journalist , är Min Plikt att Skriva om det .

På Persiska det finns en Vacker Dikt som är så : Afsoos ke maa , piire jahaandide nadidim ……………. Roozi ke residiim , be ayaame Javaani !

Det betyder : Vad Synd att när jag var ung , det fanns inte en Ärlig , Klok Lärare , Väg visar Mig Livets Korrekta Vägar !

Med andra Ord : Vad Synd att när jag ville komma till Sverige , fanns inte Korrekta informationer om Sverige ,  Goda Saker om Sverige , som var bara LÖGN , som var bara Falska , som var inte i Verkligheten Annars Skulle ALDRIG komma Hit och Bilda Familj och Skaffa Barn , att efter 31 år , ingenstans att Bo , ingen Familj , Min Fru tack vare Systemet ( Polis , Kommun , Domstol ) och tack vare den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) blev en Legitimerade Gata Kvinna , Mina Barn Lever som Föräldralösa Barn , Tack vare så Många IDIOTER inom Domstol Folk !

För att Du ( Justitieminister och Migrationsminister ) Fattar ännu Bättre , jag Bjuder detta Skämt , jag skrev tidigare i Mina Skrifter , vill skriva en gång till för att Hjälper Dig att Fattar Bättre Mina Skrifter , och Skämtet är så : En man var Trött , ser en Park med Fina Blommor , Fina Träd och bekväma Bänkar , Tänker att gå in och Vilar och Njuter av den Vackra Parken , utan att Veta Parkens Regel och Lag . När sitter på den Bekväma Bänken , drömmar om Kvinnor att i en så Vacker Park om det var någon Kvinna att Älska med , det skulle vara Perfekt !

Med sådana Tankar får ( STÅND ) på sin PENIS ! Då kommer 4 Vackra Nakna Tjejer och Säger : Parkens Lag är så : Om någon Man får Stånd , Ska KNULLA 4 Tjejer , Då Han Älskar med de 4 Vackra Nakna Tjejer och var i Sjunde Himmeln , När Tjejerna Går , Han PRUTTAR av Trötthet ! Hell Plötsligt Kommer 4 Stora Nakna Män och säger : Parkens Lag är så : Om Någon Pruttar Här , 4 Män ska KNULLA Honom ! Efter att de 4 Män Knullar Honom , Han Springer mot UTGÅNGEN !

En av Parkens Personal säger : Välkommen Åter ! Han säger : Aldrig ! Jag får STÅND en gång i Månad , men jag PRUTTAR 20 gånger om Dagen !

Med Andra Ord , Det Betyder : Ge en Korrekt Bild av Sverige ! För att Folk som Vill Komma Hit , vet Korrekta information om Sverige , Vet Verkligheter om Sverige !

För att ha Levande Exempel , Ni kan Skriva om Mig och Mitt SKIT  LIV i det här SKIT  LAND !

Låt att Folk veta att Här Många Fina Saker i Lagboken är Bara FORMALITET , Många Organisationer Liksom ( Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) Är FORMALITET ! Skriv att Här , En Kvinnans (  LÖGN  och FITTA  ) Gäller , ( Liksom Min Före Detta ” Natasha ” ) Skriv att Kvinnans ( Lögn och Fitta ) är Tyngre än Mannens Bevis Material , Fakta !

Skriv att Här Domarna , Åklagarna Har Fria Händer att DÖMA Hur SKIT Som Helst , En del efter några Gånger ( GRATIS  LIGG ) kan Döma med Sin KUK , Ge en Levande Exempel ( Natasha ) !

Skriv att När en Domare DÖMER , Oavsett Hur SKIT ” DOMEN ” ÄR , Det Gäller , ingen får Ändra , inte ens  ( Svea Hovrätt , inte ens Högsta Domstol ) , Alla Skyddar Varandra och Varandras SKIT  DOM !

Skriv att Många Fina MOTTO ( Liksom : Barnen i Första Hand , För Barnens Bästa , Bäst för Barnen , Alla är Lika framför Lagen , mm ) Är bara TOMMA ORD , Är bara FORMALITET , mm !

Låt att Folk vet  Verkligheten om Sverige ! Sedan Väljer att Komma till Sverige , Så Min Vän ! Vår Justitieminister ! Vår Migrationsminister ! Lägg några Tusen Kronor , Publicera Mina Skrifter , på Några Språk , Även Bland De Utlänningar som Redan Bor i Sverige , Då Får Du se att 99 , 99 % av Folk som Ville Komma till Sverige , Ångrar sig , och 90 % av De Utlänningar som Bor Här , Lämnar Sverige ! Då Alla Kommer att Tackar Dig ! Svenskarna på Sitt Sätt , och Utlänningar på sitt Sätt , och Jag Tackar Dig på Mitt Sätt !

På det sätt Ni Får Spara Miljarder Kronor Årligen , och Rasistisk Hat Försvinner , och Domstol Folket får Dömer hur SKIT som Helst till Svenskarna  !

Jag skrev tidigare och skriver en gång till , till Dig ( Justitieminister , Migrationsminister ) efter 31 år i Sverige , efter All Problem som Jag fått på Grund av Svenska Dumma ( Polis , Kommun Personal , Domstol Folk ) i Mina Ärende , som Gjorde Mitt Liv och Mina Barns Liv ( HELVETE ) Med Hög RÖST , med Rak Rygg säger : Jag Blev LURADE  , FÖRLORADE  , och KNULLADE !

Du Justitieminister ! Som en Ansvar Författare som Kommer från ett Gammalt Kultur , Bästa Litteratur i Världen ( IRAN ) som själv Upplevde all Detta ( HELVETE ) säger : Många Fina saker Ni vet inte ens ALFABET av det , en av Dem är RÄTTVISAN !

Detta som Ni ville Lära Mig ( Ahmad Valadi ) Min Pappas Roll , är Liksom att Ni Vill Lära Mig Persiska , som vet inte ens Alfabet av det ! Samma sak , Ni vet inte ens den Alfabet av Mänskligheten , Ni visade Mig så i alla fall !


 Du får Läsa Mina Skrifter , att veta Hur Domstolar som Du är  JUSTITIEMINISTER  jobbar , Ordet ( SKIT ) Fortfarande kan inte Beskriva Det , Jag som är Uppfinnare Håller på att Hitta ett Ord som Matchar , som Passar !

Jag har kommit på ett ORD , men vill Vänta lite till , om jag hittar inte Bättre , Då Använder det i Mina Skrifter !

Så var Ärlig med Folk , Speciellt Utlänningar De Glömmer inte Eran DUMHETER , De Tackar Er med Ränta på Sitt Sätt ! Jag Skrev en Vacker Dikt för detta , Skriver igen för Din Skull : På Persiska vi säger : Gar nashod paaye Pedar , Daste Pesar mi shekanad !

Det Betyder : Om det går inte att Bryta Pappas Fot , Bryter Sonens Hand !

 

Med Andra Ord det Betyder att : Folk  ( Speciellt Utlänningar ) som Blir Dålig Behandlade i Svenska Domstolar , och på grund av det , Deras Liv blir Helvete ,  De Glömmer  inte , och inte Liksom Mig Skriver till Er , utan , om De kan inte Göra ILLA Direkt  den Personen som är Orsaken till Deras Helvete , Gör Andra ILLA  med Ränta , och SKITER tillbaka till LANDET med Ränta ! Var och en på Sitt Sätt ! Liksom den Dikt som är 6 Rader innan .

Det var Min  Plikt som en Ansvar Författare att Pekar på det !

Sådana Folk ( Speciellt Utlänningar ) som blir Dålig Behandlade  i Svenska Dåliga Domstolar  , Tappar FÖRTROENDE till Landets LAG och RÄTTVISAN , och Folk ( Speciellt Utlänningar ) Känner detta APARTHEID och Känner att De har inte RÄTTIGHETER i det här SKIT  LAND !

Kanske meningen är så , och Ni gör detta MEDVETEN  och med MENING !

 

Du Justitieminister ! Om Du läser Mina Skrifter och ser att  Hur SKIT  DÖMDE Svenska Domare , Åklagare i Mina Ärende , Först Du Kommer att SKÄMS , och efteråt om Du är Ansvar och Ärlig , måste Du Ta Ut Deras ( Domare , Åklagare i Mina ärende hittills ) ( Legitimation , Licens , Diplom , Certifikat )  för att inte Riskerar Svenska Domstolens Goda Rykte ! Och inte Leker med Människors Liv , Heder , Namn osv !

 

i en av Mina skrifter som jag skickade till ( SÄPO ) skrev jag till De : Eran Roll är att Bevaka Sverige från FIENDE och TERRORISTER osv , Jag skrev : Sverige har inte FIENDE , inte TERRORISTER Heller , Sveriges Fiende är De Dumma Domare , Dumma Åklagare som med Sina SKIT DOM , ODLAR MISSNÖJDA , ODLAR  TERRORISTER ! Sveriges Fiende är Bland Er !

Du Justitieminister ! Det är 3 år och 9 månader Min Före Detta ( Natasha ) Gjorde alla Typ Dumheter Mot Barnen , mot Mig , Mot Samhället , 3 År och 9 Månader , men inte ens en ( Aja Baja  ) till Henne ( Natasha ) , och Hela tiden Hjälpte Henne ( Natasha ) och även Fixade Skadestånd till Henne ( Natasha ) och den Sista Dumma Dom var den Dummaste av Svenska Dåliga Domstol Folk ! Deras Sätt att DÖMA Påminner Mig detta Iransk Skämt : Rektor av Skolan ringer till Pappa av en Elev och vill att Pappa skulle komma till Skolan , Pappa till Elev Kommer , Rektorn säger : Din Son Hade Våldtagit alla Elever i Skolan , därför  tänkte jag att ringer dig att komma hit ! Pappa till eleven säger : För det här Ni ringde Mig ? Jag trodde att Min Son Krossade Sönder ett Fönster , Ni ville att jag skulle betala för Fönstret !

Samma sak som  i den här historia , för den Olämpliga Pappa , vad Hans Äckliga Son Gjorde ( Att Våldta alla Elever  ) var ingenting , För Svenska Dåliga Domare , Åklagare , vad den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Gjorde mot Barnen , mot Mig , mot Samhället ( Under 3 år och 9 månader ) var ingenting , För att Gjorde mot en Utländsk Barn ( Min Son ) . Och Dumma Domstol Folket vill ( TVINGA MIG ) att jag Acceptera saker som jag inte Gjorde , och De IDIOTER ( Domare , Åklagare ) Vill Tvinga Mig att jag            ( ACCEPTERAR Deras Dumma DOM ) !    Detta är Liksom STATLIG  MAFFIA !

 

De IDIOTER ( Domare , Åklagare ) vill Tvinga Mig att jag Slutar att ( KÄMPAR ) för Mina ( RÄTTIGHETER ) , att Slutar att KÄMPAR för Mina Barns RÄTTIGHETER !

Att Jag Slutar att Visar Deras ( Dumma Domare , Åklagare ) s DUMHETER !

 

Mina Skrifter är Liksom SPEGEL , Om De ser en FUL  ANSIKTE , det är inte Mitt Fel , Det är inte Spegels Fel , De Själva är Fula ! Det Betyder : Jag bara Visar De ( Domare , Åklagare ) Deras Dumma Dom , Det är Min Plikt att Försvara Mitt Gott Namn , Det är Min Plikt att Kämpa för Min och Mina Barns Rättigheter !

Om det skulle vara så , att Man skulle Acceptera Vilket Skit , vilket Dumhet , Vilket Orättvisan , varför vi går Skolan ? Varför Vi Lär Oss ? Varför Vi Följer Lag ? Varför Vi har Domstol ? Varför Vi har Advokat ? Varför vi har Polis ? osv !

Jag skrev tidigare , skriver en gång till för Dig ( Justitieminister ) : I Smutsiga Miljöer bara Växer Bakterier , Mikrober , Parasiter , Mögel , mm , och i ett Land som Folk har inte RÄTTIGHETER , Växer Missnöjda , Maffia Grupp , Terrorister , mm .

Att Ha ( Missnöjda Grupp , Maffia Grupp , Terrorister , mm ) i ett Land är Farlig , men Farligare är De IDIOTER som är ORSAKEN till Detta ! Det Betyder : Dumma Domare , Dumma Åklagare som med Sina DUMMA DOM , Orsakar ORÄTTVISAN , och Orättvisan ORSAKAR ( Missnöjda , Maffia Grupp , och även Terrorister ) !

 

När Folk som Får inte sina Rättigheter , en del Tar Lagen i sina Egna Händer och Gör Visa Dumheter , eller De fastnar på Någon Maffia Grupp att tillsammans Känner sig Stark och Gör Dumheter , eller De som Ni Kallar för ( TERRORISTER ) De själva är OFFER till ORÄTTVISAN i Samhället eller Världen !

 

Det Betyder om Man Ska Straffa , De IDIOTER ( Olämpliga Domare , Åklagare ) som är Orsaken till att ( Missnöjda , Maffia Grupp , Terrorister ) Bildas måste Straffas i Första Hand , sedan De ( Missnöjda , Maffia Grupp , Terrorister ) om Gör något Dumheter ! Om man ska Göra RÄTTVISAN !

Jag skrev många gånger , skriver en gång till för Din Skull ( Justitieminister ) : Idioter är Farliga till Varje Samhälle , men Välutbildade IDIOTER , liksom ( Dumma Domare , Åklagare ) är Ännu FARLIGARE !

Det är Ni ( Domstol Folket mest ) Själva som Gör Samhället OBALANS och FARLIG !

Orättvisan är Värsta , jag skrev många gånger : Även om Orättvisan ska vara i Paradiset , Bättre med HELVETE !

Med Orättvisan mot Utlänningar , Ni bara Visar  Eran RASISTISKA Känslor , Reell Ansikte , När Ni SKITER på Utlänningars Rättigheter , med eran Dumma Dom , Ni Ger Fria Händer till De ( Utlänningar ) att De SKITER  TILLBAKA också , vilket som De ( Utlänningar ) är BÄST  PÅ ( ” Att Skita i ” jag menar ) ! Titta redan Svenska Poliser VÅGAR  INTE  ens att gå till FÖRORTERNA , ( För att De ” Förorts Folket ” är själva OFFER till Landets ORÄTTVISAN  , för att De Känner sig Utanför  ) Titta på Malmö , Göteborg  Redan Brottsliga , Maffia Folket  Tagit över Staden , snart Hela Sverige blir så , När Orättvisan Sprider , Sprider ” SKITEN ” Också ! Orättvisan Orsakar att Folk Tappar ” FÖRTROENDE ” till ” Landets LAG ” och Tappar              ” RESPEKT ” till Landets Ansvariga !

Emiliano Zapata hade Sagt : If there is no Justice for the People , let there be no Peace for the Government !

De som Ni Kallar för ” TERRORISTER ” , för er är ” Terrorister ” , för sitt Land , för sitt Folk , De är ” HERO ” ! De Kämpar mot ” ORÄTTVISAN ” ! Liksom ( Zoro , Robin Hood , Sprtakus , Emiliano Zapata , osv ) Trots att De Själva var OFFER !

När 2 Länder Krigar med Varandra , Det kan hända att någon Soldat , någon Officer , till exempel gör Sabotage i Fiendes Mark , Spränger en Bro , någon Viktig , Strategisk Plats osv , Detta är samma sak , som en Terrorist gör  Attentat i andra Länder , Namnet är Olika , men Helheten är Samma !

Vill man ha FRED i Världen , Då Måste ” ORÄTTVISAN  ” Försvinner !

På Persiska Vi Säger : Det är Ansvariga , s Ansvar , att Lär Folk , Hur ska Folk Respektera DE ( Ansvariga )  och Landet !

 

Familj är den Minsta Samhälle , om Föräldrar som har 2 – 3 Barn och inte Respektera Barnens Rättigheter , och hela tiden bara Älskar ett Barn och Struntar den Andra / De andra Barn , Orsakar att Även Barnen kan inte Älska Varandra , Samhället och Landet och Världen är ännu Större Samhälle , När Ni IDIOTER  ( Domstol Folket ) Kan inte Ge RÄTTVISAN , Ni bara Gör Landet OSÄKER plats .

 

En Iransk Värld Känd Diktare  ( Saaeb Tabrizi ) säger  : Hiich Zanjiiri , beh az SIRI  nabaashad Shiir  ra !

Det Betyder : Bästa medel för att Hålla en LEJON att vara Lugn och inte Attackera , är att Vara Mätt , Att Vara Mätt är Bättre än vilken Kedja som helst !

Med Andra Ord det Betyder : Om Folk får Sina Rättigheter och den Minsta att Leva , med Sin Familj , det räcker för Miljoner , kanske Miljarder Befolkning i Världen !

 

Om Ni ser att Världen är SKIT , är en Farlig Plats , Folk är liksom Rörlig Måltavlan , För att Allt är FEL från GRUNDEN , Jag menar i Världen , men Levande exempel här i Sverige , Mitt Ärende , som Några Domare , Åklagare DÖMDE  FEL från Början , Dömde SKIT från Början , Byggde GRUNDEN FEL från Början , det hade gått hittills 3 år och 9 månader , efteråt Allt De IDIOTER ( Domstol Folket )  Gjorde , Var FEL ! Var SKIT ! Världen är Samma Sak ! Om man inte Gör Rätt från Början , eller Om man inte Rättar Till FELET , Vad man Gör , i FORTSÄTTNINGEN Blir FEL !

Livet är Matematik ! Allt är Matematik !

Om man ska Bygga en Skyskrapa , om Man Räknar Fel från Början , Om Man Bygger Grunden Fel , Då Även om man Bygger 100 Våningar på den Fel Grund , Fortfarande är Fel , och Faran är 100 gånger Mer !

Napoleon brukade säga till sina Soldater att : Det kan hända att ett Litet Slarv , litet Fel , från en Person , orsakar att ett Land Förlorar Kriget och Landet ! ( Förklaringen finns i Mina tidigare Skrifter ) .

Liksom Mitt Ärende , ( Dumma Domare , Dumma Åklagaren ) s Dumma Dom Lämnar Sina Dåliga Spår ! Någon Liksom Mig som Bli DÖMD så här SKIT , Bli Dömd så här ORÄTTVIS kommer inte att Lita på Landets Lag Längre , Kommer inte att Lita på Landets Välutbildade Folk Längre , Man Frågar sig : När en Domare , Åklagare Fattar inte sådana enkel Sak ( Vårt Ärende ) som en 10 årig Fattar Perfekt , Då man Tappar Förtroende till Landets Välutbildade och Ansvariga Totalt !

När en Kvinna Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) som Gjorde Världen Dummaste Saker och Gjorde Barnen illa både ( Psykisk och Fysikalisk ) och istället för Straff , Fängelse Straff ( Mot några gånger ” Gratis Ligg ” , enligt alla Bevis material , och själva Skit Dom ) , får Hjälp , Stöd , Berömd , Skadestånd och till Slut Vinna Målet , Naturligtvis vill inte leva Normal , Laglig , Mänsklig , Utan Gör Vilket Dumheter som helst , och Tänker så : Maximum med Några gånger ( Gratis Ligg ) jag ( Natasha ) Klarar Mig igen !

Ett Barn liksom Mitt Barn som Hamnar i detta ORÄTTVISAN , växer och Fattar att Världen är ett SKIT STÄLLE , Här är ett SKIT LAND , Rättvisan Finns inte , och All detta Orättvisan Lämnar Sina Dåliga Spår på Barnen , Vilket som Förföljer Hela Livet , Hela Vuxen Livet , Vilket som Även om Blir Domare , Åklagare , Blir Någon Liksom De Dumma Domare , Åklagare i Mina Ärende som Har ingen Känsla , Har ingen Mänskliga Känsla , ingen Rättvisa , för att Barnen Lärde inte sådana i sin Barndom , Samhälle var inte Rättvis mot Honom ( Någon liksom Min Son ) , Sådana Barn i Framtiden Blir inte Människa , Utan Blir liksom en Robot , i Vilket Yrke som jobbar , SKITER PÅ LAGEN , SKITER PÅ ALLT , Liksom Alla Tjänstemän ( Polis , Kommun Personal , Domstol Folk ) i Mina Ärende !

Lyckligtvis Allt i Livet Hänger ihop ! Jag har en Dikt som säger : Vad man gör , Bra eller Dålig , Liksom BUMERANG kommer tillbaka till den Person , till Landet osv !

All Terror , All Attentat , All Våld mm som Händer i Världen är Frukten av Dumheter som Ansvariga för Världen , Ansvariga till Landet Gjorde och Odlade , Nu De SKÖRDAR !

Respekt är Ömsesidig , Om Jag Respektera Lagen , Lagen MÅSTE Respektera Mig och Mina Barn Också ! Annars om Lag och Lagman Skiter på Mina och Mina Barns Rättigheter , Då Bara ( SKITA I TILLBAKA ) som Gäller !       Alla Gör Så !

När en Svensk Dumma Domare , Åklagare DÖMER som en IDIOT , och Överklagande Hjälper inte , och det finns ingenstans att Vänder Sig och Visar detta ORÄTTVISAN , vad Ska Man Göra ? Vad är Skillnad Mellan Er ( Dumma Domare , Åklagare ) som Dömer FEL , och Vill inte ERKÄNNA , Vill inte RÄTTA TILL , med en IDIOT DIKTATOR som Vill att Folk FÖLJER efter Hans DUMMA Regel och Lag ? Följer efter Hans Omänskliga Lag !

Annars man ska Tänka att Detta är DOLDA RASIST , som är Solklar , är inte Dolda Längre , Det är meningen att Vi Utlänningar och Våran Barn ( Trots att är Föda här och Tyvärr här är Deras Födelseland Måste få Problem , Detta är Programmerade ) ! Man kan inte Tolka på Annat Sätt ! Eller Ni är Så Dumma , som FATTAR INTE MER ÄN DEN som Ni Gjorde !

ELLER ………… .

Du Justitieminister ! Vänligen Ha lite Koll på Domstol Folket ! De som har varit i Mina Ärende , De Dömde som en IDIOT , inte som en DOMARE , ÅKLAGARE !

Jag står för Mina ORD , Allt Finns att Bevisa , Deras Dumma Dom är Självtalande , Bara ska jag säga att De ( Olämpliga Domare , Åklagare i Mina Ärende ) Ge ( Dåliga Rykte ) till Sverige och Sveriges Domstolar och ( Lämpliga Domare , Åklagare ) och till Dig ( Justitieminister ) !

Bara en Kort Paragraf från den sista Dumma Dom : Sidan 6 , några rader i slutet av sidan :

Tingsrätten kommer därför fram till att det inte finns anledning att ifrågasätta ( Natasha ) lämplighet som vårdnadshavare . Det har framkommit i målet att hon har Sonen ( D ) s bästa för ögonen och allt tyder på att ( D ) har det bra hos henne .

Ahmad Valadi framstår däremot som olämplig att handha vårdnaden på grund av ständigt återkommande mycket kränkande uttalanden om främst ( D ) s mor samt hennes dotter och sambo . Ahmad Valadis begäran om ensam vårdnad ska därför lämnas utan bifall .

Tänk , den här Olämpliga Mamma ( Natasha ) som jag Kallar Henne ( Natasha ) ( Gata Kvinna ) i Mina Skrifter , Efter så Smutsig Liv som hade och har , under den 3 år och 9 månader , som hela tiden Lämnade 2 Barn ( Då barnen var ca 4 år och 8 år – 5 år och 9 år – 6 år och 10 år – och nu som Barnen är ( Min son ” D ” är 7 år och Min Bonus Dotter ” V – Ch ” som jag älskar Henne ” V – Ch ” Lika mycket som Mina Andra Barn ” är 11 år ) varit ensamma Hemma och Hon ( Natasha ) Själv Varit på Sitt Gata Liv och Kommit Hem Klockan 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 ( Enligt Min Vittne Fru ” E – K ” och enligt Min Son ” D ” )

Vilket som den Stackars Flicka ( V – Ch ) var och är ( Lila Mor ) till sin Lila Bror ( D ) ! Man kan säga att Första Dumma Domaren Gav ensamvårdnad av Min Son ( D ) till ett Barn ( V – Ch ) inte till Henne ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” ) !

Och massa andra Dumheter till , liksom att Skicka Min 4 årig Son ( D ) 6 månader ensam till Ukraina mm ( En Stor Lista med Hennes ” Natasha ” s Dumheter till Min Son ) , Det betyder : Enligt den IDIOT DOMARE att Lämna 2 Barn ensam Hemma och Leva som en Gata Kvinna i Sverige är Helt Ok , och är Bra till Barnen , och enligt svensk Lag en Sådan Smutsig Mamma är ( Lämplig Ensamvårdnadshavare ) och Jag som Skrev om Vad Hon ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” ) Gjorde och Gör , för att Dumma Domstol Folket FATTAR Varför jag Vill ha Ensamvårdnad av Min Son ( D ) till Mig , Räknas som OLÄMPLIG ! Ser Du Vilket SKIT LAND ! Vilka DUMMA  DOMARE ! VILKA SKIT FÖRKLARING ! VILKA SKIT ORSAK !

De Dumma Domare , Åklagare som Godkänner en sådan Gata Kvinna ( Natasha ) som Lämplig Ensam Vårdnadshavare , med andra Ord vill Säga att : Svenska Mammor som är Lämpliga , är Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) ! Är det inte ( KRÄNKNING ) till Fina Svenska Mammor ?

Antingen …….. Eller ! Om Hon ( Natasha ) efter all Smutsiga Liv , Efter all Dumheter mot Barnen under 3 år och 9 månader , Är Lämplig Ensam Vårdnadshavare , Det betyder : Alla Svenska Mammor som är Lämpliga , Lever så Smutsig Liv , liksom den Gata Kvinna ( Natasha Eller ……. Svenska Dumma Domare , Åklagare i Mitt Ärende , för Några gånger ( Gratis Ligg ) från Henne ( Natasha ) Räknade Henne ( Natasha ) LÄMPLIG Ensam Vårdnadshavare !

Om Första delen ( ANTINGEN ) Stämmer , Vänligen Ni Domstol Folk Skriv TYDLIGT för Mig att : Alla Lämpliga Svenska Mammor är Liksom den Gata Kvinna ( Natasha Att Jag Rättar Till Mig , och Min Åsikt om Svenska Fina Mammor , som alla är Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) och Lägger på Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) att Folk ( Mina Besökare ) vet att Svensk Nivå för en Lämplig Mamma , för en Lämplig Ensamvårdnadshavare är någon i Den Gata Kvinna ( Natasha ) s Nivå , och En Pappa i Min Nivå , som är ( Författare , Diktare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare ” Med över 400 Uppfinningar , Liten och Stor , vilket som jag ville Förverkliga dem här , men med sådana Omänskliga saker som Ni Gjorde med Mig och Mina Barn , Ni Förtjänar inte det , och är Hårstylist , Bästa Människa , Bästa Man , Bästa Pappa , och sedan 2 år tillbaka Grundare till Hemsidan ” falskaparadiset.se ”

Och ” fakeparadise.se ” , Har Publicerade en Bok ” 747 sidor och har 5 CD , som finns 40 Video Klipp av Mig på ” Youtube ” och den Bok och 5 CD , jag Bjöd till Min Mamma och Alla Mammor i hela Världen , och Kallade Mammor ” GUD ” på Jorden ! ) och det är 3 år och 9 månader för Min Son ( D ) s skull som har HELVETE , hade Skrivit över 1000 sidor för att visar till Dumma Domstol Folket Hur HELVETE Min Son ( David ) har , enligt Svenska Dumma Domstol Folket i Mina Ärende , De IDIOTER Räknade Mig ” OLÄMPLIG ” !

Vilket SKIT LAND ! Vilket SKIT LAND ! Vilket SKIT LAND !                          

Vilka SKIT DOMARE ! Vilka DUMMA DOMARE ! Oh GUD ! Oh GUD ! Oh GUD !

om den Andra Delen ( ELLER ) Gäller , Då Deras ( Dumma Domarnas DOM ) Är OGILTIG , Är SKIT och MÅSTE ÄNDRAS OMEDELBART , och De Olämpliga Domare , Åklagare skulle OFFICIELLT BER OM URSÄKT från MIG och MINA BARN !

Den Dumma Domarens Beslut Betyder : Att Göra Smutsiga Saker , Leva Som en Gata Kvinna , Lämna 2 Barn ensamma Hemma till 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 för en Mamma Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) är helt Ok i Sverige , och Kvinnan Räknas LÄMPLIG ENSAM VÅRDNADSHAVARE , men att Skriva om Det , för Mannen ( Mig ) som Bara ville Rapportera till Domstolen , för att Dumma Domstol Folket Fattar , Varför jag ville Ha ensam Vårdnad av Min Son , Min Rapport Räknas ( KRÄNKNING ) , Då Mannen ( Jag ) Räknas ( OLÄMPLIG ) enligt Olämpliga Svensk Domare , Åklagare !         

Det är SKIT Vartenda ORD i den Dumma Domen ! Eller Hur ?                                      

Den här Dumma Domare ( Sista Domare ) , Liksom Tidigare Dumma Domare , Åklagare , Dömde som en IDIOT , inte som en DOMARE , inte i en DOMARENS NIVÅ !

Att Ni Olämpliga Svenska Domstol Folket vill Lära Mig ( Ahmad Valadi ) Min Pappas Roll , är Liksom att Ni vill Lära Mig Persiska , som Ni kan inte ens Alfabet av den !

Med så Dåliga Dom , Ni visade att Ni ( Domstol Folk i Mina Ärende ) Vet inte ens Alfabet av svensk Lag , och Alfabet av Mänskliga Lag ! Ni vill Lära Mig Min Pappas Roll ?

Jag som Miljoner går efter Mina Fotspår ? Jag som Väg Visar Miljoner Folk ?

Jag har skrivit över 10,000 Fina Dikter ( Vi har olika former Dikter , den Kortaste formen är bara en Bit , som kallas för ” Mesraa ” efter den , är 2 Bit , som kallas för ” Tak Beyti ” och man ska Kunna Säga vad man vill säga på en Rad ” 2 Bit ” vilket som jag har Flera Tusen sådana Dikter , Plus visa Dikter som är en Sida och visa Dikter flera Sidor ! Bland De Dikter , jag har skrivit en Dikt till Min Dotter ( G ) och en Dikt till Min första Son ( B ) vilket som jag älskar de 2 Dikter mer än Alla Mina Fina Dikter , lika Mycket som De Fina Dikter som jag Skrev till Min Mamma !

Nu Dikten till Min Älskade Dotter ( G ) : Dokhtaram ! Daaneh naboodi ke bekaarimat o Khod sabz shavi …….. .……. Maa be paaye to shodim zard , ke to iinak sabzi !

Det Betyder : Min Älskade Dotter ! Du var inte en Frö , att vi bara Odlar dig och du bara växer …………… Vi ( Jag och din Mamma ) slet oss , som du är Grönt ( Ung , Frisk , Fräsch ) nu ! På Persiska har finare mening , med Min Dålig Svenska blev så !

Och Dikten till Min Älskade Stora Son ( B ) : Pesaram ! Taaje saram ! Ey to foroughe basaram …………… Be Khodaa bito , yeki shaakhee bi barg o baram !

Det Betyder : Min Älskade Son ! Du Min Krona ! Du Mina Ögonens Syn ! ………. Jag Svär till Gud , utan dig , jag är liksom en Torkade Gren utan Frukt !

På Persiska är ännu finare , men med Min Dålig Svenska , kunde inte översätta Bättre !

Jag Lever för Mina Barns Skull , och Dör för Mina Barns Skull ! Jag är Ahmad Valadi ( Made in IRAN ) !

Tyvärr i det här SKIT LAND , med sådana SKIT Domare , Åklagare även då ( med Min första Dumma Fru ) blev en SKIT DOM , och den Olämpliga Fru ( Mamma till Mina första Barn ) Orsakade att jag kunde inte se Mina Barn på 5 år ! Jag kunde inte Uppfostra De ( Mina Barn ) , Kunde inte Lära De ( Mina Barn ) All Fina Saker som jag lärde Mig i alla år , Såg inte Deras Uppväxt , Var inte med De ( Barn ) när De Behövde Mig ! Bara för att här är ett SKIT LAND !

Den här Gata Kvinna ( Natasha ) med hjälp av Er ( System ) Gjorde alla sina Dumheter , alla sina Omänskliga saker mot Barnen , mot Mig , Mot sig själv , mot Samhället ! Samma sak med Första Dumma Fru och Hennes Dumheter och Lögner !

All detta Orättvisan visar att : Ni Fattar inte vad betyder ( Pappa ) och vad betyder ( Barn ) , Ni Fattar inte Relation mellan ( Pappa och Barn ) Ni Fattar inte Många Mänskliga Saker , Vilket som Förstörde Mitt Liv , Förstörde Mina Barns Liv ! Och Ni vill Lära Mig Min Pappas Roll ?

För all sådana Omänskliga Dumma Dom , Jag FÖRLÅTER INTE ER !

Inte ens ( ISIS ” Daesh ” , Talibanerna , Al Ghaaede , Bokoharam , Diktatorer ) skulle Göra så här med Folk , som Ni IDIOTER Gjorde mot Mig och Mina Barn !

Detta är ” RENA TORTYR ” Mot Mina Barn , Mot Mig ! Jag Förlåter Er ALDRIG !

På Persiska vi har ett Vacker Ordspråk , som Säger : Han Gråter med ( Bonden ) som VARGEN hade Dödat Hans ( Bonden ) s Får , med Hjälp av Honom ( Mannen ) , och Äter KEBAB med VARGEN !

Med Andra ORD det Betyder : En sort Dubbel Moral ! När någon Ansvarig ( Domare , Åklagare ) gör så här Dumt , och Andra Ansvariga Andra ( Domare , Åklagare , även på Svea Hovrätt , och Högsta Domstol ) SKITER på Mina och Mina Barns RÄTTIGHETER , och bara Skyddar Sina KOLLEGOR som Dömde Världens SKITIGASTE DOM , och istället för att Rättar till den DUMMA DOMEN , bara Tänker på sina TUMMA , FORMALITET   TITEL !

Det betyder : Ni inte ens på Formalitet Sätt , Gråtit med Mig , Bara Ätit KEBAB med Vargar ( De IDIOTER ” Domare , Åklagare ” i Mina Ärende , som Förstörde Mitt Liv och Mina Barns Liv , med Sina Sjuka , Dumma DOM ) !

Jag undrar : Om i Svenska Skit Domstolar , Ni Bryr inte om på Mannens Berättelser , På Mannens Fakta , På Mannens Vittnes Berättelse , Vad Behöver Vi Domstol Till ?

För en sådana Dumma Dom , man Behöver inte Domstol , man Behöver inte att Vara DOMARE , Vilken IDIOT som helst kan ge en så Dum DOM !

Det enda man kan säga är att : Svenska Domstol är för att en del vill visar sin Komplex ,

Att De är ( Domare ) , Att De har Makt , Att De Bestämmer ! Men De IDIOTER fattar inte att De Bestämmer , om De Bestämmer Korrekt , enligt Lag , inte som en IDIOT , eller Dömer med sin KUK !

Du Justitieminister ! Alla som Blir Dålig Dömd liksom Mig , Säger inte sina Hjärtliga Protest , Protesterar inte Orättvisan till sig och Sitt Barn , Liksom Mig , under Ljus , Framför Eran Ögon , och Skickar till Er sina Skrifter liksom Mig , utan De andra Gör sina Saker ( Protest , Missnöje , Orättvisan mot sig , Sabotage mm ) i Mörkret , För att få sina Rättigheter på sitt sätt , med egen hand , med Ränta , för att Bli Kvitt med Er !

De ( Som i Mörkret vill göra sig kvitt och får sina Rättigheter ) är Farliga , och Ni ( Olämpliga Domare , Åklagare ) är Orsaken att ” Sådana Missnöjda Föddes ” i Samhället ! Vilket som är Farlig till Samhälle och är Kostsam också .

Tyvärr , på det sätt Folk Tappar sin Förtroende till Systemet , och när Folk Tappar Förtroende , Det är Svårt för Systemet att få Folket att Lita På de igen ! Det blir liksom i en Relation , någon är ( Otrogen ) då Relationen blir Aldrig som Förr !

Jag Tillåter inte Någon Gör Mina Barn illa , inte ens Barnens Olämpliga Mamma , inte ens Svenska Dåliga Domare , Åklagare ! Jag tillåter inte att Någon Förstör Mitt Liv , Mina Barns Liv ! inte en Gata Kvinna ( Natasha ) inte Heller några Olämpliga Svenska Domare , Åklagare ! Jag tillåter inte någon Smutsar Mitt Gott Namn , inte en Gata Kvinna ( Natasha ) inte heller några Olämpliga Svenska Domare , Åklagare ! Eftersom jag är 1000 % säker på Mig , Därför vill jag att ” FOLK ” som är Bästa Domare DÖMER , Därför jag Grundade Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) att Folk Läser Mina Skrifter och Veta ( Hur SKIT Svenska Olämpliga Domare , Åklagare DÖMER ) !

I Min Kultur ( Iransk Fin Kultur ) När man Älskar någon , Något , man bryr sig om det , Om jag Kämpar för Mina Barns Rättigheter , det betyder att De ( Mina Barn ) är Mitt Allt , Om jag kämpar för Mina Mänskliga Rättigheter , det betyder att : Mina Rättigheter är Mina Rättigheter ! Om Jag kämpar för Mitt Gott Namn , det betyder att Jag Kämpade hela Mitt Liv för Mitt Gott Namn !

Om jag Skriver om Saker och Ting som är Fel i Sverige , det Betyder att jag Bryr Mig om Sverige , jag vill att det här Land som är Mitt Andra Land , och Mina Barns Födelseland ska inte vara ett SKIT LAND , Jag vill inte att Mina Barn som hade och har ett Helvete i sin Barndom , ska ha en gång till Helvete som ( Pappa ) också !

Om Svenska System Rättar inte sig , och att jobba så här Skit blir som Trend , Vilket som det är , Även Mina Söner som i framtid är Pappa , ska De också Uppleva detta Omänskliga Orättvisan , som jag upplevde sedan 20 år tillbaka tills Nu !

Fel är Fel ! Oavsett Vem Gör det , Vilka Länder Gör det ! Så här Mycket Fel som Svenska Dumma Domare , Åklagare Gjorde i Mina Ärende måste komma till Guiness Rekord Bok ! Därför vill jag pekar på Saker och Tings som är Fel , att Landets Ansvariga RÄTTAR TILL DEM !

Du Justitieminister ! Tyvärr Dumma Domstol Folket i Mina Ärende , Förstörde den Vackra Bilder som jag hade från Sverige ! Jag känner Dig Ansvar för All Dumheter som De Okunniga , Olämpliga Domare , Åklagare Gjorde i Mina Ärende ! Allt Finns att Bevisa , Allt är Självtalande , Mina Skrifter och Analys finns Också !

Som vanligt många saker fick inte plats i det här skrift , om jag känner att det behövs jag skriver igen till Dig , Tack !

Lyckligtvis Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) hittills efter cirka 2 år ( 97,243 gånger ) blev Besökts !

Jag står för Alla Mina Ord , även Alla Täcken i Mina Skrifter !

Den Låtsas Svensk       Ahmad Valadi   2017 – 07 – 24

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52     Mobil : 073 – 655 39 85  

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

SHARE
Previous articleKära Besökare !
Next articleStatsminister 6