Statsminister – Angående ( Jimmie Åkesson ) s Resan till Gränsen ( Turkiet och Grekland )

0
118

Hej Min Kära Besökare !

Sista veckorna jag hade lite tid över och var mera på ( Facebook ) och följde folkets skrifter och Åsikter , också följde ( Jimmie Åkesson ) s Resan till Gränsen ( Turkiet och Grekland ) !

Bland annat , jag skrev också Min Åsikt och Kommentarer till visa ämne , också angående ( Jimmie Åkesson ) Resa till Gränsen ( Turkiet och Grekland ) och några läsare skrev några rader efter Min Kommentar till Min Kommentar , Naturligtvis man kan ha Olika Åsikter om Saker och Tings , men att ha Åsikter som en IDIOT , är ingenting för Mig , och jag blev Tvungen att svara De på  lite Oartigare Sätt  , som Ni läser här . Meningen med sådana Social Media liksom ( Facebook ) Är att man Lär sig Någonting av Varandra , inte Lägger sin Tid ( som är Värdefulla ) och Läser bara SKIT som en del skriver !

Nu som Sveriges Media ( Tidning , Radio , TV , mm ) som Skriver inte om Verkligheten , Försöker inte att Väcka ( Ansvariga och  Folk ) då är Våran ( Vi som lägger tid och lägger någon Post eller vår Kommentar på Socials Media ) s  Plikt och Skyldighet att Tänka innan vi vill skriva någonting .

Jag läste 100 tals Dumma Svar , till vilket ämne , bland annat några Dumma Svar på Mina Skrifter och Kommentarer , då tänkte att istället att Svara De ( En och en ) som hade inte tid , skrev några sidor och skickade till den Sidan jag var , hoppas på att De som Svarade Mig som en IDIOT läste eller läser Mitt Svar !

Skrifterna som kommer under , är självtalande , ni fattar att jag skrev om något ämne , eller svarade till Någon , eftersom Saker och Tings i Skrifterna var Viktig , tänkte även Lägger på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , att Flera Läser de !

Jag brukar alltid säga : Verkligheten man kan säga bara på ett Sätt  ! Som det var , som det är , vilket som blev liksom en av Mina MOTTO !

Tyvärr i Sverige , System Ljuger , Myndigheterna Ljuger , Kommun Ansvariga Ljuger , Media Ljuger , därför Folk som vet inte om SANNINGEN , När Någon Liksom Mig Pekar på SANNINGEN , KRITISERAR om Situationen , Folk TÅL  INTE  VERKLIGHETEN och SANNINGEN , och vill Svara som en IDIOT !

I alla fall som en Ansvar Författare , Journalist , det är Min Plikt och Skyldighet att Skriva KORREKT , även om en del Gillar inte .

Också några sidor skrev jag angående ( Jimmie Åkesson ) s Resa till Gränsen ( Turkiet och Grekland ) som ni kan Läsa och Fundera , Tack ! Mvh  Ahmad Valadi

                           ………………………………………………………………

Du Min Vän ! Folk som väljer att komma till Sverige är inte på grund av ( Pengar eller Blåögda , Klimat , mm ) utan De ( Icke Svenskar ) som Valde att Komma Hit ( Sverige ) Blev och Blir LURADE att komma hit ( Sverige ) ! För att Svenska System Ger inte en Korrekt och Riktigt BILD av Sverige ! Och De som är till slut ( FÖRLORARE ) är Vi ( UTLÄNNINGAR ) liksom Mig !
Besök Min Sajt ( falskaparadiset.se ) för att Se Hur jag FÖRLORADE 34 år av Mina Bästa År i det här SKIT LAND ! Trots att jag är så (  Lag Lydig ) som på 34 år slängde inte en Cigaretts Fimp på Eran Gatan , och Jobbade 32 år av 34 år och Betalade Min Skatt och Moms mm ! Och en sak till : Hotar ALDRIG en UTLÄNNING , Speciellt en ( MUSLIM ) !              Mvh Ahmad Valadi              073 – 655 39 85

Jag Klistrar detta som var svar till en annan Riktig Svensk , som Passar Dig och Alla som Tänker som Du !

Tack !
Du ! Överdriv inte och försök inte att visar om dagens Sverige är SKIT , är på grund av ” UTLÄNNINGAR ” eller ” NYSVENSKAR ” eller ” MUSLIMER ” eller några sådan ” BARN , UNGDOMAR ” som gjorde världens DUMMASTE och OMÄNSKLIGASTE ( Kissade på den stackars Flicka ) ! Om dagens Sverige är SKIT , är på grund av Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Politiker , Olämpliga Partiledare , Dåliga Domstolar och Olämpliga Domstol Folk ( Domare , Åklagare ) , Dåliga Kommuner och Olämpliga Kommun Ansvariga , mm !

För att se hur SKIT DÖMER Olämpliga Domstol Folket , Besök Min Sajt ( falskaparadiset.se ) för att se Hur Våran ( Vi Utlänningar , Vi Nysvenskar , Vi Låtsas Svenskar ) s RÄTTIGHETER blir VÅLDTAGNA , SLAKTADE , och Hur Svenska SKIT SYSTEM , SKITER på Våran ( Vi Utlänningar , Vi Nysvenskar , Vi Låtsas Svenskar ) s RÄTTIGHETER !  

Detta som några Äckliga Utländska Ungdomar gör något Dumt , gör något Omänskligt , har inget med ” ISLAM ” att göra . Det är Tusentals Utlänningar som är Muslimer , Jobbar och Betalar Skatt och Moms och är ” Lag lydigare ” än Riktiga Svenskar , vilket som OM en dag , bara en dag ( Utlänningar ) ( Muslimer ) Jobbar inte , Sverige STANNAR , Svenska Pensionärer som behöver hjälp , Drunknar i sin ( Kiss och Bajs ) !

Som en Ansvar Författare , Journalist skrev om sådana , finns på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och kommer att skriva mera , bara Följa Min Sajt ! Detta är ( Bumerangs Effekt ) ! När Systemet SKITER på FOLKETS RÄTTIGHETER , Speciellt ( UTLÄNNINGAR , NYSVENSKAR , LÅTSAS SVENSKAR ) s RÄTTIGHETER , De SKITER Tillbaka med Ränta ! Här man kan inte skriva Långa Texter för att Ni Riktiga Svenskar Fattar , Följ Min Sajt ( falskaparadiset.se ) ! Tack ! Mvh Ahmad Valadi 073 – 655 39 85

                                      ……………………………..

    • Ahmad ValadiHej till Alla som Reagerade på Min kommentar ! Jag är Författare , Diktare sedan 45 år tillbaka , Litteratursamlare sedan 55 år tillbaka , är Uppfinnare med över 400 Uppfinningar , var flera år Radioprogramledare , och sedan 4 år tillbaka Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) mm . Vill Börja med en av Mina egna Dikt : Eshgh raa goyand ke chon khaabi khosh ast …….. Shaayad intor baashad amaa bahre maa kaabous bood !
    • Vad betyder ? Med Min dålig Svenska Ungefär Betyder : Jag hörde att KÄRLEK är liksom ett Gott SÖMN …….. Kanske är verkligen så , men för Mig det var liksom MARDRÖM !

Ahmad Valadi Oj jag tryckte på fel knapp , skriften var inte klar och gick det upp , ok jag fortsätter , med andra ord det betyder : Kanske Sverige är Bra Land för Er , och Ni har Bra Liv och har inga Problem , Vad Bra , Hoppas på att Alla har Bra , men Jag har inte det bra , jag har HELVETE , Mina Barn har HELVETE , inte på Grund av att jag har Gjort något DUMT , eller OLAGLIGT , eller OMÄNSKLIGT , Nej Nej , jag är inte en sådan Typ , jag är Vägvisare till Miljoner Folk , Jag är Förebild till Många , Speciellt Nu , Speciellt Här ( Sverige ) som jag är Representant ( Ambassadör ) för 80 miljoner IRANIER i Sverige , Naturligtvis jag Gör inget Dumt , Inget Omänskligt , Inget Olagligt att 80 Miljoner Iranier SKÄMS för Mig och Mina Dåliga Beteende !

Så Nu ska jag Förklara lite : Jag Beskriver Sverige som jag och Mina Barn Upplevde ( Helvete ) , Jag kan inte Beskriva Sverige på Det sätt som Du / Ni som svarade och Reagerade på Min Kommentar , som kanske har så bra , så bra ! Om Du äter , Du bli Mätt , För att jag blir Mätt , jag måste äta Själv !

Jag har Märkt att Ni Svenskar TÅL INTE SANNINGEN , TÅL INTE KRITIK , Ni vill bara få Höra LÖGN , och FALSKA KOMPLIMANGER om Er och om Sverige ! Snälla Ni , Vakna till Verkligheten !

Sverige har Blivit ett SKIT DIKTATORISKT LAND , Jag Förklarade Tydligt med Fakta , och som Bevis skrev om Mitt Liv , som Bevis , Visade nästan Alla Svensk SKIT DOM och BESLUT , Jag ANALYSERADE alla De SKIT DOM och BESLUT , Allt finns på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) eller ( fakeparadise.se ) , Eran fråga till Mig ( Från Mig ) är Kort , men Svaret är inte Kort , Jag kan skriva 100 tals sidor med Min dålig Svenska , men Ni kan Hitta Alla Eran Svar på Min Sajt .
Du ( Det var någon som svarade på Min Kommentar ) Frågade om Vad är Våran ( Vi Utlänningar ) s SKYLDIGHET ? Allt är Ömsesidig ! När Vi Respekterar Sverige och Svensk Lag , och Svenskarna , Sveriges System , Svenskarna MÅSTE Respektera OSS , och Våran RÄTTIGHETER , Vilket som det är 34 år Mina Rättigheter och sedan 20 år tillbaka även Mina Barns Rättigheter blev VÅLDTAGNA , SLAKTADE , SKITIT på det här SKIT LAND , som kanske är Eran Paradis ! En annan Skrev : Om Du är inte Nöjd här , Varför Du Flyttar inte ? Som Vanligt , som är Typisk Svensk Svar , Bara DUMT , utan att använda Hjärna !

34 år av Mina Bästa År jag Spenderade här , Jag Bildade Familj , Jag Skaffade Barn ( Trots att 2 ggr var jag Gift , 2 ggr Skild , har 4 Barn ) har jobbat 32 år , Har ingenting , Har ingenstans att Bo , Ser inte Mina Barn på Normal Sätt , Tack Vare Svenska Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som Mot ( Några Gånger Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor i ett ärende liksom Mina Ärende , Ger Allt Till Kvinnor , även Ensam Vårdnad , Även Skadestånd , Allt , Allt , för att Få ( Några Gånger Extra LIGG ) , som allt finns i Min Sajt ( falskaparadiset.se ) , Om Du / Ni inte Upplevt detta , Naturligtvis är Svårt för Er att Förstå !

Iran har Världens Finaste , Bästa Litteratur , Bästa och Gamla Kultur , en av de Gamla Imperier , bara över 2550 år Monarki osv , Det finns en Vacker Iransk Dikt som Säger : Ehsaase sookhtan , be tamaashaa nemishavad ………. Aatash begir , ke befahmi ke che mi kesham !

Med Min dålig Svenska Ungefär betyder : Man kan inte ha Sympati med någon som brinner , bara genom att se ……….. Vill du verkligen veta Hur ( Han / Hon )( Den som är i mitten av Eld ) Mår , Sätt Eld på dig !

Att Svara Sådana Dumma , Korta Svar , Utan att veta Vad pågår i Landet osv ! En annan skrev : Oh vad mycket du hatar Kristna ! Oh Gud ! Varför Folk Fattar så Liten ! Om Jag Hatade Kristna ( som han menade Svenskarna ) skulle inte lägga 6 år och 5 månader Mina Bästa år att Skriva över 2000 sidor för att Skicka till Svenska Dåliga Domstolar , till alla på Riksdagen från Statsminister till Dörrvakten , till många andra ( över1000 mejl skickade hit och ditt ) för Er Skull , inte bara för Mig och Mina Barns Skull !      

Naturligtvis Jag Älskar Folk , Jag Älskar Människor , Människor Före sina Nationalitet , Religion , Utbildning , Titel , mm är ( MÄNNISKA ) , Jag Respekterar Alla med Vilken Religion som är Viktig för De . På slutet av Min Skrift vill Låna detta Falska Svensk Motto som var under en bild av ( Jimmie Åkesson ) : Bättre att bli hatad för Sanningen , än älskad för Lögner ! Läs Mina Skrifter på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) ! Snart vill skriva 10 tals sidor , efter att skickat till Alla på Riksdagen , Svenska Dåliga Domstolar , Några Svenska SKIT MEDIA , Några Olämpliga Journalister , Några Kommuner och Olämpliga Kommun Ansvariga liksom Täby Kommun , och 100 tals andra Formalitet  Organisationer , lägger på Min Sajt , Läs den också , är jätte Viktig och intressant . Älskar Er !

Mvh Ahmad Valadi                 073 – 655 39 85 ( Svarar inte Dolda Nummer ) Tack !

Ahmad Valadi Jag brukar att kalla IDIOTER för IDIOTER ! Du IDIOT ! ( Till en person som svarade på Min Kommentar ) När du vet inte Vad är Vad , Öppna inte MUNNEN , Att Skriva som en IDIOT , Alla kan , Först Läs Min Historia , och Se att i det här SKIT LAND finns inte LAG , finns inte MÄNSKLIGHETEN , finns inte RÄTTIGHETEN , sedan REAGERAR ! Jag Klistrar här också det som jag svarade på några som Reagerade Spontant , utan att Läsa Mina Skrifter på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) , att Du och alla andra som hamnar här Läser , Gå på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och Läs , jag är Säker att Du SKÄMS efteråt att Du är Svensk och här är Ditt Land , som Allt är FALSKT , Alla Fina Saker som Står på LAGBOKEN är FALSKT , Finns inte på VERKLIGHETEN , Läs Först , sedan jag tar emot Din ( FÖRLÅTELSE ) ! Tack ! Mvh Ahmad Valadi

                                      …………………………………………………………

Sveriges problem kortfattad är : Olämpliga Ansvariga , och Svenskarnas sätt som Överdriver om Sverige , och på Lögn vill visar Sverige Bästa Land , vilket som är 1000 % Lögn , Verkligheten om Sverige är : Ett  SKIT  DIKTATORISKT  LAND , Beviset är Mitt Liv efter 34 år i det här SKIT LAND ! Besök Min Sajt ( falskaparadiset.se ) jag förklarade en del där ! Bland annat skrev jag och Skickade till Alla Landet Olämpliga Ansvariga , liksom : Statsminister , Alla Ministrar , Alla Riksdagsledamöter , Migrationsverket , Några Kommuner , Några Universitet , Polismyndigheter , Många andra Svenska Formalitet Organisationer , mm .

Jag skrev till De : Vill ni att Folk från andra Länder Kommer inte till Sverige , Ljug inte till Världen om Sverige , Visar Reell Sverige , som är ett SKIT DIKTATORISKT LAND , som Finns inte RÄTTVISAN , som FAMILJ Betyder INGENTING , BARN  Betyder INGENTING , som Finns inte MÄNSKLIGHETEN , som Finns inte MORAL , som Finns inte MEDMÄNSKLIGHETEN , som Finns inte KULTUR , som Finns inte Lämpliga ANSVARIGA , som Finns inte ÄRLIG MEDIA , som Finns inte Lämpliga JOURNALISTER , som Finns inte RÄTTIGHETER till Vi UTLÄNNINGAR , och All Fina Saker som Står i LAGBOKEN är FORMALITET , Finns inte på VERKLIGHETEN , Levande Exempel Mitt Liv efter 34 år i det här SKIT LAND , som Jobbade 32 år och Betalade Skatt och Moms och Följde Lagen mer än Svenskarna och Har INGENTING , inte ens Mina Barn , Tack vare Dåliga Kommun Handläggarna och och Olämpliga Domstol Folket , Bara PROBLEM i det här SKIT LAND !

Jag skrev till Statsminister och Andra Olämpliga Ansvariga : Översätt Mina Skrifter och Översätt till Olika Språk , speciellt De Länderna som Folk mest kommer Därifrån till Sverige eller Vill Komma till Sverige , som Tror att här är ( PARADISET ) , Vilket som ( FALSKA PARADISET ) stämmer Bättre , Här är Rena ( HELVETE ) , och Dela Mina Skrifter om 34 år LIV i Sverige som var inget Liv utan HELVETE , Dela Mina Skrifter på Olika Språk i De Länderna som mest folk kommer därifrån hit , på Tågstation , på Flygplats , på Socialmedia , på deras TV , på Deras Media , Hit och Ditt , Då får ni se att ingen vill Komma i det här SKIT  DIKTATORISKT  LAND , Även De Utlänningar som är redan Här , Om De har Möjligheter , Vill Flytta Härifrån , och Lämnar det här SKIT LAND till Er Svenskar !

Då Eran Olämpliga Ansvariga Har inte Något Anledning att Gömmer Sig Bakom Utlänningar , Flyktingar , Ensam kommande Barn , och Klagar att Om Sverige är SKIT , är på Grund av ( Utlänningar , Flyktingar , Ensam Kommande Barn osv ) . Titta på Texten Ovan : För hälften av Sveriges asylmottagnings kostnad hade vi kunnat hjälpa hela världens Flyktingar ( Av : Hans Rosling ) ! Om det är så här , det betyder att Vilka Olämpliga Ansvariga Sverige har ! Ibland man ser på Svenska SKIT MEDIA att : Ensam Kommande Barn kostar varje dag 2000 : – kronor eller mera ! Man Undrar : Vad Gör Ni för De ( Ensam Kommande Barn ) ? Bor De ( Ensam Kommande Barn ) på Bästa och Dyra Hotell ? Äter De ( Ensam Kommande Barn ) på Dyra Restauranger ? Köper Ni Dyra Märke Kläder åt De ( Ensam kommande Barn ) ? Vart De ( Ensam kommande Barn ) vill gå , Åker med Limousin Bilar ? Vad Gör Ni för De ( Ensam kommande Barn ) ? Det enda visar att De som är Ansvariga , Slösar med Pengar , Fuskar med Faktorer och Stjäl Miljoner kronor och Stoppar i sina Fickor , Annars Vad Gör Ni för De ( Utlänningar , Flyktingar , Ensamkommande Barn ) ? Eftersom det finns ingen Kontroll här i det här SKIT LAND , därför Alla Utnyttjar sin Post och Position , Kommun Ansvariga som har Tillgång till Pengar , Utnyttjar Budgeten , Domstol Folket Utnyttjar sin Post och Position ( Gratis Ligg från Skyldiga Kvinnor i ett Ärende , liksom Mitt ärende ) plus sin Höga Lön , och Andra Folk , samma sak !

Det finns ingen Kontroll i det här SKIT LAND , det finns inte Lämpliga Journalister som Ställer Frågan från Ansvariga , Visar med Fakta att en Ensam Kommande Barn Verkligen Kostar så här Mycket ? Om Verkligen är Så , om Ni Ger en hundra del av den Summa ( Cash ) till De ( Ensam Kommande Barn ) , Utlänningar , De kan Lämna Sverige och Bor i Sitt Land eller annat Land !

Allt är Falsk här , även Sådana Siffror som står på den här Artikel Ovan ! Kan du ( Hans Rosling ) Visa Bevis , Fakta , för vad du säger ? Vänligen nästa gång skriv med Fakta , Tack ! Om jag säger någonting , om jag säger att Sverige har blivit ett SKIT DIKTATORISKT LAND , jag visar Fakta , som finns på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) , som ni kan Besöka Min Sajt och läsa ! Tack ! Mvh Ahmad Valadi 073 – 655 39 85 ( Svarar inte Dolda Nummer ) !   2020 – 02 – 28

                                             …………………………………

Ahmad Valadi Stackars de som Tror att SVERIGE är DRÖMLANDET ! De vet inte Verkligheten om Sverige , Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT LAND ! För mig var så efter 34 år i det här SKIT LAND !

Om ni visar REELL Sverige , till Världen , till De IDIOTER som Tror att Sverige är Drömland och vill Komma Hit , Då Behövs inte att ens Hjälpa med BISTÅND även på Grekiska Gränser , Publicerar Mina Skrifter , Översätta på deras Språk , låt De Läser och ser sin Framtid efter 34 år i det här SKIT DIKTATORISKT LAND ! Jag klistrar några rader som jag skrev för några dagar sedan , Hoppas på att det hjälper !         2020 – 03 – 02

                                                  …………………………………………………….

Hej ! Vänligen Besök Min Sajt ( falskaparadiset.se ) för att se Hur SKIT dagens Sverige har blivit , Dagens Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT LAND , där som Finns inte RÄTTVISAN , där som Finns inte Lämpliga Ansvariga , där som har inte Ärlig Media , har inte Lämpliga Journalister , där som har inte Lämpliga Kommun Ansvariga , mm , är SKIT , och Dagens Sverige är ( MULTI SKIT LAND ) ! Läs Mina Skrifter på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) Tack ! Mvh Ahmad Valadi               073 – 655 39 85

                                                       ………………………………………

Hej ! Detta som ” Jimmie Åkesson ” är på plats och delar ” Flygblad ” bland Folk och Be de att inte Komma till Sverige , för att Sverige är ” FULLT ” , hjälper inte , För Sveriges Bästa och för De Stackars Folkets Bästa , som Tror att Sverige är ( Paradiset ) Han ( Jimmie Åkesson ) skulle skriva på den ( Flygblad ) : ” Sverige är FULT ” , ” Sverige är SKIT ” , Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT LAND ” , ” Sverige är ett LAGLÖST LAND ” , ” Sverige har inte Lämpliga Ansvariga , Har inte Lämpliga Politiker , Har inte Lämpliga Partiledare , Har inte Lämpliga Kommun Ansvariga , mm ” och för Referens , kunde Hänvisa Min Sajt ( falskaparadiset.se ) som är beviset av 34 år Mitt Liv i det här SKIT LAND , Trots att 32 år jobbade jag , betalade Skatt och Moms , Var och är Lag lydigare än Svenskar , och Allt som jag Trodde att Sverige hade och har ( Lag , Rättvisan , Mänskliga Lag , mm ) var FALSK , var LÖGN , var SKIT !           Då Kunde Ge Bättre Effekt !

Att vara Ärlig med Världen och speciellt De Stackars Folk som Tror att Sverige är ( PARADISET ) därför vill komma Hit , Ger Min Meddelande : Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT LAND , här är ( FALSKA PARADISET ) , Här finns inte ( RÄTTVISAN ) Kom inte Hit , Ni Förlorar eran ALLT !      

Hoppas på att Ni som Läser detta , visar inte Reaktion liksom en IDIOT , Gå på Min Sajt Först , Läs Varför Jag Kallar Sverige ( Mitt Drömland ) nu förtiden ( SKIT DIKTATORISKT LAND ) Ni kommer att Lära Mycket av Mina Skrifter , för att Allt som jag Skrev , Skrev med FAKTA !

När jag Läser Folkets Svar , ser Hur Oartiga Svenskar är , som ( Tål inte Riktiga Kritik , Tål inte få höra Sanningen , mm ) !               Och Jag TÅL INTE IDIOTER och IDIOTISKA SVAR , Gå på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) Läs först , då får Ni se varför jag Kallar ( Mitt Drömland ) för ( SKIT DIKTATORISKT LAND ) !

Jag är Författare , Diktare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Hår stylist , och Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , över 45 år skriver jag , har skrivit över 10,000 vackra fina , Filosofiska Dikter , Har Publicerat en Bok ” 747 sidor ” Har Publicerat 5 CD , Har 40 Videoklipp av en del av Mina Dikter på ” Youtube ” , har Över 400 Uppfinningar , Har Skrivit över 2000 sidor bara Angående ( ORÄTTVISAN ) och Skickade till Svenska Dåliga Domstolar med så Olämpliga ( Domare , Åklagare ) Har Skickat över 2000 e mejl till Svenska Formalitet Myndigheter , Statsminister , Ministrar , Alla Ledamöter , Några Kommuner och deras Olämpliga Ansvariga , mm , Det betyder : Jag vet vad jag Skriver , Jag Upplevt All sådana HELVETE , och Allt är med Fakta och Mina Analys , så innan visar Reaktion som en IDIOT på Min TEXT som är 1000 % Sanningen , Läs Mina Skrifter på Min Sajt , Jag är 99,99 % Säker på att efteråt Ni SKÄMS att Hela tiden Ni Trodde att Sverige är ett Bra Land , vilket som Sveriges SKIT MEDIA och Systemet Försöker att LURAR ER med detta FALSKA INFORMATION ! Om jag pekar på Saker och Tings som är Fel , betyder inte att jag GILLAR INTE Sverige , Tvärtom , Här är Mina Barns Födelseland , vill inte att Bli Ännu Mera SKIT ! Förstå Mig Rätt !  Mvh Ahmad Valadi    2020 – 03 – 05 ( Svara inte på Hemlig Nummer ) !     073 – 655 39 85

                                                      …………………………………….

Fortsättningen på ( Jimmie Åkesson ) s Resan till Gränsen ( Turkiet , Grekland ) !

Hej !                                                                                                       

Jag är Ahmad Valadi , med Stolthet , Made in IRAN , som har Världens Finaste Litteratur och Kultur , en av Gamla Imperier i Världen , med Flera Tusen år Civilisation  och Över 2550 år bara Monarki , och Tyvärr och 1000 gånger till Tyvärr , även Låtsas Svensk , sedan 34 år tillbaka . innan jag  skriver några rader , skulle Tacka Alla som Läste Mina tidigare skrifter och Tackar De som svarade  ( Med en Like , med några Ord , med några Rader , eller svarade  som en IDIOT ) ! Jag hade inte Tid och Lust att Svara tillbaka en och en , tänkte att bästa är att Läser Folkets Svar först  , Studerar Folkets Reaktion , och Noterar Vad Folk Skrev och Hur Folk Reagerar på Mina Sanna Skrifter  och Korrekta Kritik !

För det första , skulle säga : Jag är Glad att Ni Svenskar Älskar Ert Land , så det ska vara , men  om någonting är FEL , det är FEL , Oavsett om händer i Amerika eller Annat Land , eller i Lila Sverige !  En del Fattade inte att ( Kritik ) betyder inte alltid ( Negativ ) , ( Kritik ) betyder att Man Pekar på den , för att Väcka Ansvariga , för att Ansvariga skulle ta Hänsyn på den och ( Rättar till ) det , också Väcker Folk !

Detta som jag skrev om Sverige och Orättvisan i Sverige , om Ni Hörde , Jag UPPLEVDE det , Naturligtvis Ni kan inte Fatta Min Situation !        Jag kom inte Hitt att Blir Behandlade så här SKIT på Svenska Skit Domstolar !                Vilket som Allt pekar på att Vi Utlänningar ( Låtsas Svenskar ) är Dömda i förväg , på Svenska SKIT Domstolar , med sådana Olämpliga ( Domstol Folket ) som var i Mina Ärende ! Kanske en del Svenskar Tål ( ORÄTTVISAN ) men jag ( Tål inte ) , speciellt i ett Land som Sverige som jag Trodde att det Finns LAG där och det Finns RÄTTVISAN där , därför Valde att BOR här , därför Bildade Familj här , därför Skaffade Barn här , men sedan 20 år tillbaka tills nu , Mina Rättigheter , Mina Barns Rättigheter Blev Våldtagna och SlaktadeSvenska Skit Domstolar , Också Känner Mig LURADE , för att Alla FINA och MÄNSKLIGA SAKER som jag Trodde att Sverige HAR , och Sverige hade Sagt till Världen att har , liksom ( LAG , MÄNSKLIGA LAG , RÄTTVISAN , mm ) och därför Valde jag att Komma hit , men nu Olämpliga Domstol Folket Visade att Sveriges Domstol Folket  Känner inte ens ALFABET av MÄNSKLIGHETEN , och FÖLJER INTE ens LAGEN , och Var och en är en LILA  DIKTATOR , och Var man Vänder Sig , Det är bara FORMALITET , och De IDIOTER ( Domstol Folket ) bara SKYDDAR VARANDRA , Och Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Riksdags Ledamöter , mm ) är Bara FORMALITET , Vet ingenting om Sådana Saker ( Orättvisan , mm ) Vilket som Allt sådana Hänger ihop med Landets Situation , Hänger ihop med All Elände som Händer på Förorterna ( Som jag förklarade i Mina Skrifter , som Finns på Min Sajt ” falskaparadiset.se ” ) Ni kan gå och Läsa .           

Naturligtvis efter över 20 år ( ORÄTTVISAN ) till Mig och Mina Barn , nu Sverige är ett SKIT  LAND för Mig !  Även om i Paradiset finns inte Rättvisan , jag Kallar för ( SKITEN ) !

Bland annat , Jag är en Författare , Journalist , en Ansvar Författare , Journalist , Jag skriver inte på det sätt som Svenskarna Gillar , utan jag Skriver SANNINGEN , Jag Skriver med Respekt och Plikt , jag Skriver med Fakta , Jag Skriver Allt som Hade Hänt Mig , och Jag Står för Mina Skrifter  , jag Står för Mina Ord , även Alla Täcken på Mina Skrifter !

Att skriva Korrekt är Min Plikt och Skyldighet , det är över 45 år skriver jag till Miljoner Folk , Mina Skrifter Sitter Kvar , Vilket som jag vill Visa till Hela Värden , inte bara till Svenskar !

Tyvärr Några som Svarade Mig på ( Facebook ) Svarade som en IDIOT !

Många Skrev : Om du är inte NÖJD här , tar Väskan och Flyttar härifrån och Liknande IDIOTISKA  TEXTER !

I tidigare Skrift , skrev jag att : Jag Brukar Kallar ” IDIOTER ” för ” IDIOTER ” , Oavsett om är en Analfabet Person , eller en Domare , en Åklagare , en Minister , en Statsminister , osv , Om Någon Beter sig som en IDIOT , jag kallar De för ” IDIOTER !

Bara om Någon är Välutbildade och ändå IDIOT , det är ännu VÄRRE !

IDIOTER ! Efter 34 år i Sverige , efter 32 år som jag Jobbade och Betalade Skatt och Moms , Betalade Alla typ Svenska Påhittade Avgifter , efter att Mina Barn är Föda här , Gick och Går Skolan Här , och Här är TYVÄRR och 1000 gånger till TYVÄRR är Deras ( Mina Barn ) s FÖDELSELAND , HUR kan jag Packar Min Väska och GÅR ?

IDIOTER ? När Mina Barn har sina Rötter Här , När Här är Deras Födelseland !

Kanske en IDIOT  Svensk ,  liksom De som Svarade Idiotisk , GÖR SÅ , men  Jag Gör inte Så , Jag Står och Kämpar för Mina RÄTTIGHETER , Mina Barns RÄTTIGHETER , och Naturligtvis Andras RÄTTIGHETER  . Jag Står och Kämpar för att FÅ  BORT  SKITEN ( ORÄTTVISAN )  För att Tvinga Landets Olämpliga Ansvariga , Landets Olämpliga Domstol Folket , Landets Olämpliga Kommun Ansvariga , Speciellt Täby SKIT Kommuns Ansvariga , mm ) Följer LAGEN , För att Väcka Folket , Annars Även om Jag Flyttar , SKITEN är Kvar , det betyder ( Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Kommun Ansvariga , mm ) !

Hela Världens Befolkning vet att Ni Svenskar är ( NAIVA ) ( DUMMA ) ( LÄTT LURADE ) ( MM ) , även ( Landets Olämpliga Ansvariga , Landets Olämpliga Domstol Folket , Landets Olämpliga Kommun Ansvariga , mm ) Vet OCKSÅ detta , att Ni Svenskar är ( DUMMA och TÅLIGA ) Hur Mycket System ( LURAR  ER ) Hur Mycket System ( TRYCKER på ER )( På Persiska Vi säger : KNULLA  ER )  , Hur Mycket System ( RÅNAR  ER ) , Hur Mycket System Gör ( ORÄTTVISAN mot ER ) Ni Dumma Svenskar ( SÄGER  INGENTING ) , ( GNÄLLER  INTE ) , ( PROTESTERAR  INTE ) och Svenska SKIT MEDIA bara Skriver  LÖGN och DÖLJER  ALL SKIT , och  Visar  Sverige är en av ( Världens Bästa Land att Bo i ) ! HUR  IDIOTER ?

                                                                                                                                    Ser Ni inte så här mycket SKIT  ÖVERALLT ?        Våld , Bråk , Våldtäkt , Rån , Skjutning , Sprängning , Arbetslöshet , Bostads Brist , Orättvisan , Knark problem , Sprit problem , Psykisk Sjuka Folk , Självmord , Skilsmässa , Skilsmässobarn , Kultur Krock , Rasistiska Beteende , Religions Problem , Svenskarnas Dubbel gånger Dubbel Moral , Svenska Skit Klimat , Svenska Mörkret ,  Skriv och Visar att Tack vare Sveriges Skit System och Olämpliga Ansvariga , Svenska Pensionärer Går Runt och stoppar sin hand enda till Armhål och  letar efter TOMMA BURKAR för att PANTAR , för att Tjänar några extra Kronor , mm !

På Vilket Sätt Sverige är en av Världens ( BÄSTA  LAND ) att BO i ?

Hoppas på att Några IDIOTER skriver inte att : Sverige var Paradiset förut , efter att Invandrare kom till Sverige , Vi ( Svenskar ) Fick Alla sådana  problem ( Våld , Våldtäkt , Rån , Knark , mm ) , Eran Lagbok skrev inte sedan 30 – 40 år tillbaka , som är Mest Utlänningar kom till Sverige , Eran Fängelser , Psykiska Sjukhusar , Byggdes inte sedan 30 – 40 år tillbaka , som Mest Utlänningar kom till Sverige , Långt Långt innan , Sverige Hade ( Våldtäktsmän , Rånare , Mördare , Alkoholister , Psykopater , mm ) Därför Byggdes Tillräcklig med ( Fängelse , Psykisk Sjukhus , mm ) Bara en Litet Land som Sverige har ( 200 Kvinnojour ” Privat Bordell ” och 200 Tjejjour ) Detta var inte efter att Utlänningar kom till Sverige , Sverige Förbered Allt !

Och Många IDIOTER Tror att Om en Utlänning har Mobil , Bil , osv , Antingen Hade Stulit den , eller Kommunen Köpte Åt De ( Utlänningar ) med Svenskarnas Skatte Pengar !

Tittar lite Runtomkring Er ! Nästan Alla Restauranger , Små Butiker , Utlänningar Driver , Nästan Alla Taxi , Buss , Tåg , Utlänningar Driver , Nästan Alla som Jobbar inom Vård , det är Utlänningar , Om Ni Svenskar Jobbar ett enkelt jobb och bara 8 timmar om dagen och bara 5 dagar i Veckan , De Flesta Utlänningar som är inom ( Restaurang , Vård , Transport , mm ) jobbar mellan 10 – 15 timmar , 7 dagar i Veckan , Året Runt , Vilket som om Utlänningar Som Jobbar , Jobbar inte en Dag , bara en Dag , Hela Sverige Stannar , Minsta är att Svenska Äldre som Behöver Vård , Drunknar i sin ” Kiss och Bajs ” !

Be Skatteverket att Ger ut en Rapport att Bland Utlänningar som Jobbar , Hur Många Miljarder Kronor Ger Skatt och Moms och Alla Svenska Påhittade Avgifter till Skatteverkets Kassan , Och Hur Många Miljoner , Miljarder ( Sveriges System ) Ger liksom BIDRAG till De Utlänningar som är Gamla och kan inte Jobba , eller Söker Jobb och Hittar inte Jobb , eller Svenska Arbetsgivare Vill Inte Anställa De ( Utlänningar ) !

Då  får Ni se att Vi ( Utlänningar ) är Liksom ( KRIGSFÅNGE  , SLAV ) Här , och Våran RÄTTIGHETER Blir VÅLDTAGNA och SLAKTADE Överallt , mest på Svenska SKIT DOMSTOLAR , Levande exempel , Mina Ärende sedan 20 år tillbaka tills nu !

Svenska SKIT MEDIA skriver så Dålig om Utlänningar , som Folk Tror att Svenskarna Viste inte Vad  ( Våld , Våldtäkt , Alkohol , Knark , Stöld , Mord , mm ) är och Tack vare Vi Utlänningar Svenskar Lärde Sådana Dåliga Saker , Annars De ( Svenskar ) Trodde att ( Kuk ) är bara för att man Kissa med den  , inget annat !           Skäms Lite !

Och Tyvärr Svenska SKIT MEDIA , och SD medlemmar , från ( Jimmie Åkesson till De som är liksom en Lamm bara Följer ) utan att Använda sina Lila Hjärna , med sina Sjuka Syn på saken Håller på att Sverige Blev ( Vi och De ) det betyder ( Svenskar – Utlänningar ) , vilket som All Dumheter som Händer på Förorterna är Reflex av Sådana Syn som Svenskar som Tänker liksom SD Folket är Orsaken , och Några Faktorer till , Jag har Noterade all sådana , det går inte att skriva Nu och Här , skriver och Lägger på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) följ där .

                                                                                                                                  Jag minns att i början som jag kom till Sverige , på Nyheterna var att en Svensk kvinna som Bodde i USA , med sin Pojkvän Skjutit 2 poliser , vilket som den Svenska Kvinna fick 30 år fängelse , eller suttit 30 år i fängelse , för några år sedan kom till Sverige och skrev en Bok om sitt Liv osv , Jag minns att jag läste om henne , eller hörde på Radio , Att Hon ( Den Svenska Mördare Kvinna ) berättade om sig så här : från 15 års ålder , hon Prostituerade , Var Tungt Knarkare , Smugglade Knark med sin pojkvän och när Polis Misstänker De och ville Stoppa de , de skjuter och Dödar 2 Amerikanska Poliser .

Eller en Annan som jag Minns , det var en 18 årig Svensk på Grekland , på en Diskotek , med Kniv dödar en 20 årig Grek , vilket som Också Suttit på Fängelse där flera år , och liknande är 1000 tals ! 

Jag ska Bjuda en del av Min Egen Dikt , som passar nu och här : Mes ke baa taarife Zargar , Zar nemi gardad ! Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : KOPPAR  blir inte GULD , även om Guldsmed säger det är GULD !     Verkligheten är SJÄLV TALANDE !

Detta som en Svensk Parti Ledare ( Jimmie Åkesson ) Åker till Gränsen ( Turkiet och Grekland ) och Delar REKLAM ( FLYGBLAD ) , för det Första var så BILLIGT , för  en ( Parti Ledare ) , som Många Tror att Han ( Jimmie Åkesson ) passar Sveriges framtida ( Statsminister ) går Delar REKLAM ( FLYGBLAD ) Att : Kom inte till Sverige ! Sverige är FULLT ! Vi har inte PENGAR att Ge Er , Vi har inte Bostad ! Kom inte till Sverige !

Jag Skrev även i Mina Tidigare Skrifter , Vill Ni att Folk ( Invandrare ) Liksom De som är på Gräns av ( Turkiet och Grekland ) Kommer inte till Sverige , Var Ärlig med Världen och med Folket , Skriv Sanningen om Sverige , Behövs inte att Säga att ( Sverige är ett SKIT DIKTATORISKT  LAND ) Om Ni bara Pekar på Korrekta Siffror om ( Våld , Våldtäkt , Bråk , Rån , Dagligen Skjutning , Dagligen Sprängning , Maffia Grupper , Knark problem , Sprit problem , Arbetslöshet , Bostadsbrist , Psykisk Sjuka Folk , Ensamhet , Skilsmässa och Skilsmässobarn ,  Orättvisan , Självmord , Kultur krock , Rasistiska Beteende , Religions Problem , Svenskarnas Dubbel gånger Dubbel Moral , Svenska Skit Klimat , Svenska Mörkret , Skriv och Visar att Tack vare Sveriges Skit System och Olämpliga Ansvariga , Svenska Pensionärer Går Runt och  stoppar sin hand enda till Armhål i Smutsiga Papperskorgar och  letar efter TOMMA BURKAR för att PANTAR , för att Tjänar några extra Kronor , mm ) Folk Fattar , också  Gör en ( 3 – 5 minuter ) s Videoklipp om All sådana Skit som jag Nämnde Ovan , vilket som det finns 100 tals till Dåliga Saker , Är Så SJÄLV TALANDE , och för Levande BEVIS , Levande REFERENS , HÄNVISAR  Min Sajt ( falskaparadiset.se ) eller ( fakeparadise.se ) också , som handlar om Mitt Liv efter 34 år i det Här SKIT  LAND , som har Bara PROBLEM , som har Bara HELVETE , Har ingenstans att Bo , tack Vare Täby Skit Kommuns Ansvariga , som deras Höga Löner är från Mina och Andras Skattebetalare  , utan att De IDIOTER ( Täby Skit Kommuns Ansvariga ) Tänker på Vi Täbybornas Bostad , någon  liksom Mig , som Jobbade 32 år och Betalade Skatt och Moms osv , och Tack Vare Olämpliga Domstol Folket som för Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor i Ärendet , liksom Mina Ärende , Ger Skyldiga Kvinnor ( All  Rättigheter , Ensam Vårdnad av Barn , Skadestånd , mm ) och Någon i Min Nivå ( Författare , Diktare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hår Stylist , mm ) att ser  Mina Barn , sammanlagt bara 18 dagar och några timmar på ett ÅR , och 2 av Mina Barn Hade inte Sett på 5 ÅR , i det här SKIT  DIKTATORISKT LAND !

Om Ni Visar Reell Sverige , som är SUPER SKIT LAND , Då även om Ni HOTAR DE ( Stackars INVANDRARE som är på Gränser Turkiet och Grekland ) med GEVÄR , eller BJUDER DE ( Invandrare ) Var och en , en ( VILA ) ingen vill komma till en Sådant ( SKIT  DIKTATORISKT  LAND ) som Systemet Känner inte ens ( ALFABET av MÄNSKLIGHETEN ) och en del FOLK Också !

Bara ville Påminna Svenskarna , Speciellt De IDIOTER som utan att Använda Sin Lila Hjärna och Tror att De Stackars Folk som är Landlösa Nu , som är Hemlösa Nu , Alla är ( VÅLDTÄKTSMÄN ) vilket som om De ( Stackars Folk ) är På FLYKT nu är Tack Vare De Länder bland annat Sverige , som för att Sälja sina Fucking Vapen och Krigs Material , Startar Krig Här och Där , och därför Folk Blir Tvungen att FLY från en Sådan HELVETE ( Deras Land som är Krig där ) som en del är Tack Vare Länder som Tillverkar Vapen och Krigs Material ( som Sverige är på Listan ) och en del är på Grund av Deras Dumma Ledare , och Andra Orsaker ( som det går inte att öppna ämnet här och nu , jag skriver och lägger på Min Sajt ) !

Ville Påminna Svenskarna om en Sak till : Har Ni Glömt att cirka 100 år tillbaka ( Korrekta siffror vet inte ) när Sverige var så FATTIG , cirka Över 1,000,000 Svenskar Flyttade till USA och Andra Länder ! Också läste någonstans att : Cirka 900,000 Svenskar Bor Utomlands !

Naturligtvis Bland De ( Fattiga Svenskar som Flyttade till USA och Andra Länder ) var Alla Typ Folk ( Välutbildade , Analfabetiska , Tjuvar , Prostituerade , Knarkare , Alkoholister , Psykopater , Vilda och Bråkiga Folk , Våldtäktsmän , Mördare , mm ) . Också Ville Peka på att : Har Ni Glömt att SHAHEN av IRAN Hjälpte Sverige med Miljarder Kronors ( BIDRAG ) , som Aldrig Iran Fick det Tillbaka , för att det var ( BIDRAG ) !

( Svenska Skit Media Skrev om det , jag tog en Bild av det med Min Mobil , har någonstans ) !

Om jag ska fortsätta att skriva Allt som jag Noterade häromdagen , efter att Folk Svarade på Min Kommentar , då blir en Bok , jag Skriver och Lägger på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) , för att det är Viktig och Handlar om Sverige som Tyvärr är Mitt Andra Land , och 1000 Tyvärr till är Mina Barns FÖDELSELAND , därför jag BRYR  Mig om Allt som handlar om Sverige och Svenskarna och även Invandrare i Sverige !

Det skulle vara LÄTT om jag skulle Liksom Svenskarna Bara SKITER I ALLT och INTE BRYR MIG om Allt som är FEL , Allt som är SKIT , Allt som SKADAR  LANDET , Allt som PÅVERKAR LANDET och FOLKET , Men  det är Över 6 och ett halvt År , Satt Mig framför Data och Skrev Över 2000 Sidor , och Skickade till Alla Olämpliga Ansvariga , bland annat ( Jimmie Åkesson ) till Några Svenska SKIT Domstolar och till Över 50 Olämpliga ( Domare , Åklagare ) mm !

För att så länge jag har Mina Fötter  Här , Här är Mitt Land , Jag Spenderade 34 år av Mina Bästa År HÄR , i det här SKIT  DIKTATORISKT  LAND ! Även om Några IDIOTER säger : Om Du Trivs inte Här , Packar din Väska och Dra Åt HELVETE !           Jag är i Mitten av HELVETE !

Don , t  Worry !

Gärna du får Kritiserar Mig och Mina Skrifter , men innan det , Åtminstone Läs Mina Skrifter , och Vet Vad Har Hänt Mig , och Varför jag Kallar ( Mitt Drömland ) nu förtiden för ( SKIT DIKTATORISKT LAND )  Annars det ÄCKLAR MIG om en  IDIOT som vet inte Vad är Vad , Ska Skriva om Mig och Mina Skrifter , även ett Ord , Jag Tål inte IDIOTER !

På Slutet av Min Skrift , Vill Bjuda Er ett Skämt , men innan det , en gång till vill Tacka Alla som Svarade till Mig , men Snälla Ni , Skriv inte i en IDIOTS  NIVÅ , Innan ni vill Skriva till Mig , Andas Djupt , låt att Oxygen och Blod kommer till Eran Hjärnan , sedan Skriv till Mig .

Kanske jag kan inte Svara Er , en och en , Accepterar detta Skrift liksom Mitt Svar , och Resten Ni Hittar på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) eller ( fakeparadiset.se ) ! Tack !

Skämtet är så : Det var en Psykisk Avdelning , som skulle anställa en Ny Psykolog , Avdelnings Chef går runt med nya Psykologen för att visar avdelningar och Cafeteria , Restaurang , och Presenterar andra Personal och Patienter .  På en avdelning det var en Man som Skrek Högt och Ropade ( Maria ! Maria ! Maria ! ) , Nya Psykologen frågar : Vem är Han ? Varför han skriker och bara Säger  ( Maria ! Maria ! Maria ! ) ?    Avdelnings Chef säger : Han Älskade en Tjej som hete ( Maria ) och kunde inte Gifta med Henne ( Maria ) , och blev Galen och bara säger ( Maria ! Maria ! Maria ! ) ! 

De fortsätter , kommer till en annan Avdelning som en Man var i en BUR och Skrek hela tiden ( Maria ! Maria ! Maria ! ) ! Nya Psykologen frågar : Vem är Han då ? Varför är i en BUR då ?

Avdelnings Chef säger : Han Gifte sig med samma Tjej ( Maria ) !

Med andra ord , det betyder : De Stackars Folk som är på Gränsen ( Turkiet och Grekland ) Tror att Här är ( Paradiset ) och Vill Komma Hit , Medan De Flesta ( Invandrare ) som Redan är Här , Har HELVETE och Om De Kunde , skulle Lämna HÄR !

Till Er som läser detta , låt att jag Slutar med detta : för cirka 32 år tillbaka  , Täby Polisen Kallade Mig till Stationen för att Ger Mig ( Svensk Passport ) !

Den Polis inspektör som ville ge Mig Passet , Gratulerade Mig och sa : Från och med NU du är en Svensk , vilket som det INNEBÄR att : Var i Världen om Du Får Problem , Sveriges System , vill Hjälpa Dig , exakt som Vi Hjälper en Riktig Svensk !

Vilket som efteråt , efter All Problem som jag Fått från ( Täby Polisen  , Täby Kommunen , Svenska Skit Domstolar och Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende ) Skrev i Mina Skrifter till Olämpliga Domstol Folket , också Skickade till Statsminister , Alla Ministrar och 340 Ledamöter och många Andra : Fy fan ! Trots att Alla Mina Problem är Från Er ( Svenskar ) Här i Sverige , När Ni kan inte Hjälpa Mig Här ( Sverige ) som Alla Mina Problem , Ni ( Täby Polisen , Täby Kommunen , Alla Olämpliga Domstol Folk i Mina Ärende ) Ställde till Mig , Hur Skulle Ni ( Svenska System ) Hjälpa Mig i Andra Länder ?     Stora Lögnare !

Eftersom mest handlar om ( Jimmie Åkesson ) SD , s Partiledare , som Delade ( Flygblad ) bland Invandrare att : Kom inte till Sverige , Sverige är Propp Fullt , Vi har inte Pengar att Ge Er , Vi har inte Bostad att ge Er och Liknade Texter , och enligt Svenskarna : Vi har redan Tillräcklig ( Våldtäktsmän ) Behöver inte Mera .

Det är en Bild av ( Jimmie Åkesson ) och en Text under , så här : Du ! Bättre att bli Hatad för Sanningen , än Älskad för Lögner !

Jag Undrar : Tror Han ( Jimmie Åkesson ) Själv på detta ? Eller liksom Allt annat i Sverige ,  är bara TOMMA  ORD !      Eller när det gäller ( Utlänningar ) Stämmer det , men när det Gäller ( Svenskar ) , och Honom ( Jimmie Åkesson ) själv , Stämmer  det inte !

Mvh     Ahmad Valadi  2020 – 03 – 08    ( Svarar inte Dolda Nummer        073 – 655 39 85 )

Gratulerar ( Internationella  Kvinnodagen ) till Alla Kvinnor i Världen , Speciellt Svenska Fina Kvinnor , också Utländska Fina Kvinnor , som egentligen är också Svenskar !                                            ………………………………………………….