Statsminister – 3

0
8898

En Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Till : Statsminister Herr Stefan Löfven !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , 

Jag skickade några e – mejl  till dig , hoppas på din sekreterare som tar hand om dina mejl ,, lämnade till dig , för att jag skrev som en Ansvar Författare , och eftersom du är Statsminister , du är ansvar för Landet , trots att alla Kommuner , Alla Organisationer , alla har sina Ansvar , men eftersom de sköter inte sig korrekt , då till slut du är ansvar för Landet som är Statsminister . 

Som en Ansvar Författare , som själv upplevde all detta Orättvisan i det Land som du är Statsminister , pekade på många saker , som om du inte är vaken , om du gör inget för det , då Landet blir ännu mera SKIT än som det är Nu ! Om du följer Nyheterna , Sverige är inte längre Lugnt , Fint som det var liksom 30 år sedan som jag kom till Sverige , Nu Mitt Dröm Land är Liksom ett SKIT LAND , inte bara för Mig , och Mina Barn , Många säger det , och det Syns på en Gång , och Värsta är Svenska Domstolar , som har OKUNNIGA , OLÄMPLIGA Domare , Åklagare som med Sina Okunnighet , Olämplighet bara Lämnar MISSNÖJDA folk bakom sig , Jag pratar inte om de som Gör Fel , De är inte Farliga , De vet att när man gör något Dumt , man får Straff , jag pratar om de som får Dåliga Dom , Straff bara på grund av ( Okunniga , Olämpliga Domare , Åklagare ) s Okunnighet . Jag är en av De , som det är 20 år drabbar inte för att jag Gjorde något Dumt , Något Fel , Något Olaglig , Något Omänsklig , Nej Nej , jag är Ahmad Valadi , Är Författare , Diktare , Uppfinnare , Radioprogramledare , Litteratursamlare , Hår Stylist , har publicerade en Bok , 5 CD , har över 400 Uppfinningar , har skrivit över 10,000 Fina Dikter , Miljoner går efter Mina Fotspår , jag Gör inget Dumt att Smutsar Mitt Gott Namn , men i det här Land , som nu för tiden jag Kallar i Mina Skrifter ( SKIT  LAND ) Mitt Liv blev Helvete , Mina Barns Liv blev Helvete , Mitt Gott Namn blev Smutsade  av Svenska Dåliga Domare , Åklagare .

Som en Ansvar Författare , påpekar , Folk som  blev Skit Behandlade av Okunniga , Olämpliga Domare , Åklagare , alla visar inte sin Missnöje liksom Mig med sina Skrivande , utan De SKITER Tillbaka till Landet som Räknade inte deras Rättigheter , Det är Ditt Ansvar som Statsminister , Ha lite Koll på Svenska Domstolar , Mina Skrifter är Självtalande , jag förklarade om Domstolar , Speciellt om ( Svea Hovrätt – Högsta Domstol ) och deras Passiva Roll , som går Miljarder Kronor årligen på ( Svea Hovrätten – Högsta Domstol ) som deras Roll är ( Noll ) bättre sagt ( Minus ) , Bilda en Organisation som ska ha koll på Domstolars SKIT Dom , som bara lämnar MISSNÖJDA  folk bakom sig !

Bilda en Organisation som Missnöjda Folk som blev Dålig Behandlade i Svenska Domstolar , Tillåt inte att De ( Dåliga Domstol Folk ” Dåliga Domare , Åklagare , Åklagare ” ) Smutsar Ditt Namn , i alla fall Du är Statsminister , Du är ansvar för Landet , Men om Du är Också ( FORMALITET STATSMINISTER ) liksom många saker som är Formalitet i det här Land , Glöm det , Detta Skrifter är inget för Dig , 

Fortsätt med din Formalitet Roll , att 4 år passerar och Du får Din Höga Lön och Fallskärm , men om du är Ansvar för Landet , Gör något för det ( ORÄTTVISAN ) för att Detta bara lämnar Dåliga RYKTE till Sverige och Sveriges Domstolar , och till Slut Dålig Rykte till Dig som Statsminister .

Folk som Bli Dömd Fel , vilket som ingen ( Domare , Åklagare ) ERKÄNNER att Gjorde Fel , Gjorde Skit , och Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) är bara FORMALITET , Miljarder Kronor årligen går till de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten – Högsta Domstol ) för att Göra ingenting , Deras Roll är bara ( Minus ) , De får så Höga Löner för att Skiter på Folk och Folkets Rättigheter , bara Godkänner Domare , Åklagarens  Dumma Dom , Jag står för alla Mina ORD ! 

Bilda en Organisation att Folk , Missnöjda Folk vänder sig Ditt , och Med Fakta visar till den Organisation som Du Bildar , då Du får se att Hur många Missnöjda Finns ! Missnöjda som Svenska Domstolar SKITIT på deras RÄTTVISAN , utan Tvekan , SKITER  TILLBAKA  till Landet , var och en på sitt sätt .

Som en Ansvar Författare som känner sig Ansvar , säger att i Normala Länder som Välutbildade Folk Sköter Landet , Gör att ( Kriminella Folk ) blir Normala Folk , och tar sitt ansvar , i Sverige , Tack vare Dåliga Domstol Folket ( Dåliga Domare , Åklagare ) De Gör Vanliga Folk till ( KRIMINELL ) ! 

Hoppas på att Du som Statsminister Förstår Min Dålig Svenska , om Du fattar inte jätte Gärna jag kan Förklara med andra ord , Det är Mitt Ansvar och Specialitet !

Jag vill inte Mina Barn bor i ett SKIT LAND som har ingen LAG , eller Dåliga Domare , Åklagare ! Gör något åt detta innan LANDET  blir ännu mera SKIT ! Tack !

En Låtsas Svensk som tänker på Sverige mer än många Äkta Svenskar Ahmad Valadi      2016 – 09 – 21

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52  mobil : 073 – 655 39 85 

Så här är Mitt sätt att  Protestera  mot Svenska Domstolar ( även Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) med så Okunniga , Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende ) , men andra protestera på sitt sätt , det betyder : SKITER I på Landet som inte Räknade deras Rättigheter ! Gör något åt det ! Orättvisan !

SHARE
Previous articleStatsminister4
Next articleStatsminister 2