Statsminister 2

0
12458

  Till : Herr Statsminister Stefan Löfven !

Hej Herr Statsminister !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Jag har skickat Mina skrifter några gånger tidigare till Dig  , Hoppas på Din Sekreterare var och är tillräcklig Ärlig och Klok , och lämnade Mina Skrifter till Dig , För att det handlar inte bara att i Sverige som Du är Statsminister , bara Jag och Mina Barn hade  och har  HELVETE ! Utan det handlar om överhuvudtaget ORÄTTVISAN  i Sverige , och att många Organisationer liksom ( Domstolar , Kommuner , Polismyndigheter , mm ) Jobbar så SKIT , som bara Lämnar DÅLIGA  RYKTE  till Sverige , och LÄMNAR  MISSNÖJDA FOLK  Bakom Sig !

Som en Ansvar FÖRFATTARE som är Ansvar Pappa Också , lagt hittills över 3 år och 3 månader Mina Dyrbara Tider för att skriva över 1000 sidor , för att VÄCKA  De ( Domstol Folket , Kommun Folket , Poliser , mm ) som Jobbar så här SKIT !

För  att DU  som Statsminister få veta om det !

Statsminister betyder inte att   Någon sitter där på Riksdagen med Höga Löner och göra några små saker tills  4 år slutar , utan att  Göra  något Märkvärdig !

Mina Skrifter handlar om Sverige som är Mitt andra Land och Mina Barns Hemland !

Om Sverige Fortsätter så Här , så småningom  man ska Klassas  Sverige bland SKITIGASTE  LÄNDER !

Att bo 30 år i Sverige , räcker till för en ( Författare , Diktare , Uppfinnare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Hår Stylist , en Ansvar Pappa ) som har ett öga på Världen , på Landet som Bor i , att Kunna Peka på saker och tings som är FEL , inte bara Fel , som är FARLIG till Landet , Till Landets RYKTE !

Vänligen Läs Mina Skrifter , eller be Din Sekreterare , någon läser och meddela Dig  , Vad  Mina Skrifter handlar om .

Att bo i ett Land , är Liksom  en ( ÄKTENSKAP ) som Båda  ska vara Ren , man ska Lita på Varandra , med  full Respekt ! Om en ska vara ( OTROGEN ) då man kan inte Lita på den person Längre ,  Man tappar Förtroende ! Även om man Förlåter Honom / Henne , Relationen blir Aldrig som Förut !
 Ett Land är samma Sak ! Om Landets Lag är inte Äkta , är inte Korrekt ,  Används inte på Rätt sätt , Då Man Känner sig Lurade , Man kan inte Lita På Landets Lag Längre , Då ( Djungel , s Lag ) som Gäller ! 
När Folk ser att Deras Rättigheter blir SKITIT i Sverige , De SKITER  Tillbaka , Då Landet Blir bara SKIT !

Man ser att Sverige är på Väg  ditåt att Bli TOTALT  SKIT !

Titta på FÖRORTERNA , Redan har blivit ( Ett Litet Land i Förorterna inne i Stora Landet  som kallas för Sverige ) så blir  det när ingenting är på sin riktiga Plats . När Domstol i ett Land som ska  vara Ärligaste Organisation , som ska Räkna Människor ,s Rättigheter , Själv SKITER på FOLKETS  RÄTTIGHET , då  Växer  ett ( Förorts Land ) inne i LANDET !

Med Andra Ord : När Landets Lag kan inte Ge Folkets RÄTTIGHETER  , Vilket GRUPP som kan Ge RÄTTIGHETER , man Tackar och vänder sig Ditt ! Och Vänder sin  RYGG  till Landets SKIT  LAG , som SKITIT  på   Hans / Hennes RÄTTIGHETER ,  och det spelar ingen Roll Hur De  ( Grupperna ) Gör det !

Som en Ansvar Författare , kände att det är Min Plikt att Peka på och Öppnar Eran Ögonen !

När jag Kallar  Nu Mitt Dröm Land ( Sverige ) för SKIT  LAND , för att jag ser inte Skillnader mellan Sverige och Andra SKITIGA  LÄNDER !

När ( ORÄTTVISAN ) här är Lika Mycket som  Länder som har inte alls Lag , Vad är Skillnad ? Jag Kom till Sverige , Jag Bildade Familj , Jag Skaffade Barn , för att Jag Trodde Ni Har Lag , Mänskliga Lag , Med saker som hade hänt Mig och Min Familj och barn , Jag är AVUNDSJUK på de som Bor i DIKTATORISKA  LÄNDER , SKITIGA LÄNDER , Åtminstone där , folk har sin Familj och Barn !

I Mitt Dröm Land , efter 30 år , som jag hade Jobbat 28 år , inte ens slängde en Cigarett Filter på Gatan ,  Laglydigare än vilken Svensk som helst , men fått så mycket Problem , Tack vare så många OKUNNIGA  TJÄNSTEMÄN inom ( Polis , Kommun , Domstol ) som har inget Liv , ingenstans att Bo , Mina Barn har Helvete , inte ens som en Pappa kan Hjälpa Mina Barn , som har HELVETE !

Vad är För Land Här ? Jag känner inte igen det här Land ! För Mig nu Sverige , Mitt Dröm Land , är bara ett SKIT  LAND ! Förklaringen finns i Mina Skrifter !

Vad spelar det för ROLL , Hur man Dödar Folk ! Hänger , Hals hugger , Skjuter , Elektrisk Stol , Luft Ampull , eller  med en Fin KUDDE över Ansikte !

När i ett Land Finns inte ( Rättvisan ) det betyder Landet har ingenting !

Tyvärr Alla Fina Saker som jag Trodde att Ni har ( Liksom  Rättvisan , Lag , Mänsklighet , Respekt , ………… ) Allt var FALSKA ! Allt  var FORMALITET !

I det här  Skit Land ( Som det var Mitt Dröm Land ) som Du är Statsminister , Mina RÄTTIGHETER , Mina Barns RÄTTIGHETER blev Förstörda , Tack vare  så många Olämpliga Domare , Åklagare som Själva SKITER på LAG och FOLK !

Hoppas på att Du ( Statsminister ) Tänker inte att Vi har ( Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) jag har ingen LUST  att SKRATTA !  
De 2 Domstolar är Också FORMALITET  liksom allt annat ,  Där sitter Folk som bara Leker med Människors Liv , Namn , Heder , och för det får så höga Löner ! 
Om KUNGEN  har ingen Makt , och är  FORMALITET  och Symbolik , Åtminstone   för ( Nobel Fest ) och Liknande  är Hans ROLL ! Men Du är Statsminister , Du är Ansvar för Landet !  Du måste veta vad händer i Landet !  Vad händer till Folk , liksom Mig och Mina Barn , Därför jag skriver till Dig , Om du är inte FORMALITET  Förstås !

På Persiska Vi Säger : In Ghaafeleh az ghaafele salar kharaab  ast !

Det betyder : Om Landet är SKIT , är beror på de som är Ansvar för Landet !

Så , Hoppas på i början av Nya Året , Man ser att Ansvariga till Landet , på Toppen Du ( Statsminister ) Vaknar till Verkligheten och Vill Göra Något Positiv till Folket och Landet och Sveriges Gott Namn ! Tack !

God Fortsättning   !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi    2017 – 01 – 06

Åkerbyvägen 96 – 183 35  Täby  – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil : 073 – 655 39 85

Lyckligtvis Min Lila Media , Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) hittills efter 16 månader ( 89,638  gånger blev Besökts , 437 Shared , 38 Votes ) !

SHARE
Previous articleStatsminister – 3
Next articleStatsminister 1