Statsminister 1

0
8791

Hej Ahmad

Ditt mejl till statsminister Stefan Löfven har överlämnats till Justitiedepartementet.

Vi har tidigare meddelat dig att varken politiker eller tjänstemän i Regeringskansliet får ingripa i självständiga myndigheters handläggning och beslut i enskilda ärenden. Vi kan alltså inte hjälpa dig med ditt ärende eller kommentera de händelser som du beskriver i ditt mejl.

 Med vänliga hälsningar

Fru ( C – K )

Kommunikationsenheten

Justitiedepartementet

Till : Kommunikationsenheten Justitiedepartementet !

Till : Fru ( C – K ) !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx !

Tack för att Ni tog Hänsyn ! Bara Skulle Rätta till en Sak att : Detta är INTE en Enskild Ärende ! Detta Händer Varje Dag i Svenska Domstolar ! Jag ville liksom en Ansvar FÖRFATTARE , JOURNALIST , som Själv Drabbade Också , Meddelar att Vår Statsminister Vet om Verkligheter , Eftersom vi har så Dåliga Media , tänkte att det är Min Plikt att Meddela , Kanske , Kanske , Kanske Någon Ansvarig från ( Statsminister , Justitieminister , andra Ministrar , mm ) Öppna Sina Ögon och Gör Något till Folk , till Svenska Domstolar som jobbar Bara SKIT , i alla Fall i det Område ( Familj , Barn , mellan Man och Kvinna ) , Att Ansvariga ska ha lite Koll till Landet !

Tack att Du Skickade Mina Skrifter till Justitieminister , Hoppas på att Han Lägger lite tid varje dag och Läser Mina Skrifter , liksom en Bok , detta är inte angående Mig och Mina Barn , det Finns 1000 tals Stackars Pappor och Barn som drabbar liksom Mig och Mina Barn och Har HELVETE , ändå Ville jag att Vår Statsminister läser också Mina Skrifter !

Här är resten av Mina Skrifter , Då Vänligen Skicka detta också till Vår ( Statsminister ) och ( Justitieminister ) Låt att De Vet Verkligheter , Alla har inte så Fint som Statsminister och Justitieminister och Andra Ministrar och Kommun Ansvariga mm , Meddela De att visa Folk har HELVETE ! Tack !

Jag Klistrar några Skrifter , och Skickar Några Skrifter liksom Filer , Vänligen Skicka Vidare till De , Tack !

Med …………….. Hälsningar   den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi   2917 – 01 – 23

Åkerbyvägen 96 –   183 35  Täby –   Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil :  073 – 655 39  85