Polisanmälan den Psykopaten Stora V

0
12497

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

08:52 (2 timmar sedan)

till TAA

Till : Enhet 2 , 3 , 4 , 5 , om det finns 6 , 7 , 8 osv !

Också till : Herr R –  B !

Och alla andra från Dörrvakt till den Klokaste !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx .

Som Ni kanske vet , jag begärt Domstolen ( Ensamvårdnad ) av Min Son ” D ” Valadi 100517 –  xxxx ) för andra gången !

Första Gång , de som Dömde , De Dömde med sin ( KUK ) efter sin Belöning från den Gata Kvinna , och visade Henne ( Natasha ) den Olämpliga Gata Kvinna , som ( Sankta Maria ) , en Olämplig Gata Kvinna som gjorde alla typer Dumheter mot Barnen  , mot Mig , mot sig själv , mot samhället , vilket som om vi hade lag och ärliga Domstol folk , ärliga åklagare , hon ( Natasha  ) skulle få Fängelse straff , men istället fick , Belöning , Skadestånd , berömd , Stöd , m . m .Och jag som Blev rånade , utnyttjade , Mitt Namn , Heder , Religion , Nationalitet blev Smutsade av Henne ( Den olämpliga Gata Kvinna  ” Natasha ”  ) och Svenska Sjuka System , Okunniga  ( Polis – Kommun Personal – Domare – Åklagare ) med sina SKIT Jobb , Dumma Dom , osv !Visade som en ( Monster ) !

med detta e – mail skickar jag en e – mail , som jag skickade till Polisen , Klistrar in , för att i det Data , jag har inte programmet Word , att Klistra i Word , att bli liksom File , men nu jag klistrar på den här e – mail istället , Det är självtalande .

så vänligen skicka vidare till den rätt person också som ska jobba ( Leka ) med Mitt nya ärende , på pappret som jag fått från domstol , det stå ( Enhet 5 ) då skicka en kopia av detta och Mina gamla skickade file ( Filer ) ,jag vill inte att igen  ,de ska göra ett Skit arbete , skicka vidare , en kopia på ( Enhet 5 ) .

Jag vill sluta , Varsågod här är den !

6 mars (2 dagar sedan)


 

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx !

Det är så här : Napoleon hade sagt att : Det kan hända att ett litet Fel , lite Slarv från någon , ett land förlora kriget ! Han ( Napoleon ) förklarade till sina soldater :

Tänk att den person som sätter (Häst Sko ) slarvar med spikar , och i kriget , en soldat ska rida häst och vill meddela att vi behöver mer Vapen och soldater , men den Hästsko ramlar av , Hästen Ramlar , soldaten Ramlar och skada sig , då kan inte i god tid meddelar att få hjälp , Vapen och mer soldat , då landet kan förlora Kriget !

Vad jag menade med det ? Ju ! jag menade att ( Täby Polisens Dåliga jobb ) från den dagen ( 2013 – 08 – 28 , 29 , 30 ) som den Olämpliga  Ukrainska Gata Kvinna  ( Natasha  830307 –  xxxx ) går till Täby Polisen för att Falskanmäller Mig , om Polisen som tog emot Henne ( Natasha  ) Fattade , för att Stoppa Hennes ( Natasha  ) s Barnsliga Lögn , också om De ( Täby Polisen , skulle Kalla Mig för Förhör samma dag , då skulle jag berätta all Saningen då med hjälp av 1000 tals Bilder och Filmer , Då Polisen skulle inte bli Lurade , och Kunde stoppa ( Natasha )s Lögn redan från Början , Då man kunde spara över 1 Miljon kronor Skattebetalarnas Pengar , (  Natasha )  Behövde inte att Lägga 100 tals mera Lögner på sitt Första Lögn   , Hon ( Natasha  ) behövde inte att Sjunka Till Botten , Hon ( Natasha  ) Behövde inte Knulla med ( Advokat – – Polis –  Domare – Åklagare – Kvinnojour Personal ) att de ska hjälpa Henne ( Natasha  ) , Hon ( Natasha )  behövde inte bli en Legitimerade Gata Kvinna som det är Nu , Hon ( Natasha ) behövde inte att göra Barnen illa, Jag Behövde inte att Ha (  Helvete )  som jag har Nu , jag behövde inte att lägga 29 månader Mina Dyrbara tider för att skriva över 1000 sidor till Domstolar , Poliser , Kommuner , Media , Hit och Ditt , Mitt Liv skulle inte bli Förstört , Mitt Namn och Heder och Nationalitet och Religion Skulle inte bli  ” Smutsad ”  av en ” Smutsig Gata Kvinna ” ( Natasha ) , Jag behövde inte att bli Dömd av Några IDIOTER  ( Domare – Åklagare ) som för Sin Belöning från den Gata Kvinna ( Natasha  ) Dömde med sin ”  KUK  ”  , inte med ”  Hjärnan eller efter Svensk Lag  ” , Lika SKIT  med Kvinnliga ( Domare – Åklagare ) och Deras SKIT DOM ! ( Allt finns att Bevisa , Alla Deras SKIT Dom är Självtalande , ändå jag ”  Analyserade ”  några av de ( Dumma dom , Dumma Beslut ) !

Ni har fått nästan alla Mina skrifter , Ni ska få detta också !

För några timmar sedan , jag skickade ett mail till ( Stora ” V ” ) som är Den Gata Kvinnan ( Natasha ) s nästa ( OFFRET ) , Vilket som ( Natasha  ) Bor med Honom ( Den stora ” V ” ) , Trots att Han ( Stora ” V ”  ) är en Kriminell , en Maffia ( Enligt hans ” Stora  ” V ”  ” )  s förre detta ” E – K  ” som var även Vittne i Mitt Ärende ) . Trots att den man ( Stora ” V ”  ) är en Kriminell , en Maffia , ändå kändes att det är Min Mänskliga Plikt , Min Skyldighet att Han ( Stora  ” V ” ) borde veta vem ( Natasha  ) är , och vad Hon ( Natasha ) gjorde med Mig och Barnen , även med sig själv , Om Han ( Stora ”  V ”  ) var Normal , skulle vara Tacksam att jag Öppnade Hans Ögon till Verkligheter , men Han ( Stora ” V ”  ) reagerade på annat sätt som Ni får läsa Hans ( Stora ” V ” ) s  2 skickade e – mail , som är ( Hotfull ) ! i Fortsättningen , jag klistrar Hans ( Stora ” V ”  ) s 2 e – mail hittills !

Först jag Klistrar Min e – mail som jag skickade till Honom ( Stora ” V ”  ) sedan hans ( Stora ”V” ) s 2 Hotfulla e – mail !

( Bara tillägga varför i Skrifter Jag skriver ” Stora ”  V  ” ? För att Hans ” Stora V  ” s son också heter ” V  ” då i skrifter Jag Skriver ” Stora V  ” och till Hans Son ” Lila V ” ) Hoppas på att Ni förstår nu , Tack !

Så , här är Min e – mail till Honom ( Stora ” V ” ) med många Mina Skrifter :

Hej !

Det är Ahmad  ( ”  D ” och  ”  V – Ch ” ) s Pappa !

Ett Ordspråk säger : Tillåt inte den som Lurade dig , Lurar Andra Också !

Kände att det är  Min Plikt och Min Skyldighet att Öppna Dina Ögon mot Verkligheter !

På Persiska vi har ett Ordspråk som säger : Den som Våldta sin Mamma , tänk vad han gör mot andra !

Vad betyder ? Ju ! Det betyder : När en Kvinna , som gör Dumheter mot sin Man ( Som är gift med ) inte sambo , särbo  som bara KNULLANDE gäller , när en kvinna Falskanmäler Sin Man som hämtade Henne , och Hennes Faderlös Dotter , från ett Fattigt Land  , Skit Land liksom ” Ukraina ” , som Kvinnor Säljer sin Kropp för att överleva , och Behandlade Henne ( Den Gata Kvinna )  som en Drottning , Behandlade  Hennes Faderlös Dotter , som Min  Dotter , och Har ett Barn med Henne , Hon ( Den Gata Kvinna )  Gjorde  så här Dumt mot Mig  , Förstörde Mitt Liv , Falskanmälde Mig för 2 år Våldtäkt , Smutsade Mitt Namn , Heder !                                                                        Hade tagit Mitt Allt med hjälp av den äckliga Polska Kvinna  ( A –  L  ) , och Hennes Äckliga Pedofil Man  ( P –  E –  L ) ,Hade Stulit över 300,000 kronor vår gemensamma pengar mm .  Om Henne och den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) Du får läsa Mina Skrifter och  vad var mellan De ( Den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna och den äckliga Pedofilen ” P – E – L  ” ) .

  Du måste Tänka , Vad kommer att Hända dig , som har inte något Bindelse med Henne ( Inte Barn med varandra )  , bara ( En  GEMENSAM  KNULLANDE SÄNG )  , Om det bli Dags , Hon ( Den Gata Kvinna )  kan Anmäla Dig för Riktiga  ( Våldtäkt ) till Henne och Hennes Dotter , Anmäler Dig för  (  Våld )  mot Henne och Hennes Dotter och många andra saker  ! Någon som gjorde så här Mot Sina Barns Pappa ( Jag ) Så Här mycket Dumheter , att anmäla Dig , det är ( Lätt som plätt ) För Henne .Tveka inte .

Titta vad Hon ( Den Gata Kvinna )  gjorde med  ”  M – A – F  ” , Den Äckliga Arab , som jobbar på Kvinnojouren ( Den Privat Bordell ) Han som KNULLADE  Henne 26 Månader , Dag och Natt i sin Butik ( M –  Data )  , i sin Bil , i sin Lägenhet , i Hennes Lägenhet , När det var dags , när Utnyttjade tillräckligt den Äckliga Arab ( M – A – F  ) när Har fått Tillräckligt Pengar och Presenter från Honom ( M – A – F  ) ,  bara Spolade Honom som Skit  ,  Vill Du veta vad Han ( M – A – F  )  Säger om Den  ” Ukrainska Gata Kvinna ” , kontakta Honom ( Den Äckliga Arab ” M – A – F  ” ) som KNULLADE 26 Månader Henne dag och natt  !

Också de Iransk Män , som en av De ( F ) som är Hennes Arbetsgivare ( Svart Jobb ) Han hade spred Rykte att Efter Jobbet , Vi KNULLAR Henne BAKIFRÅN ! Och till en av De ( Iranier )  , Hon hade sagt : Varför Ni vill inte bor med Mig ? Ni vill bara KNULLA Mig !

 Eller Den Ryska Taxi Förare som Mot ”  KNULLANDE ” , Kör Henne Hit och Ditt , Eller De som KNULLADE Henne och Körde Henne hem ,  Mitt på Natten , eller Tidigt på Morgonen !

Hon bara Utnyttjar Män ! Hon är med Många andra Män  Parallellt med Dig , Hon är med Dig , för att i den tidpunkt , som Hon Blev Kastade Ut från Din förre detta ,s hus  ,  Du kunde ha Henne i Ditt Hem , Om Hon Hitta bättre tillfälle , eller Hon står i Bostadskö sedan år 2009 , om Hon får sin Lägenhet , SKITER på Dig på en gång  , och med några Falska Anmälning  mot Dig , sätter Dig i Fängelse och  får även ( Skadestånd )från Din sidan också   och skrattar åt dig  , och KNULLA med andra och andra !

Människor är inte den som De visar att de är , utan De är Den som redan de  Hade visat vem de är  ! Hoppas på att Du fattar , Hon kan Hålla Masken  för Dig , men Hennes Real Ansikte är : Den som Hon Visade , med vad Hon Gjorde Med Mig och Barnen ,   och jag skrev på över 1000 sidor  !

Hon kan Visa Mig som en ( Monster ) för Dig , Men kan 1000 tals Bilder och Filmer Ljuger ?

De som Lär inte från Andras Dåliga Erfarenheter , De får uppleva Själv !

Jag hörde att Du ville ha Barnvakt till din son ,  men  nu  Du blev istället Barnvakt till Hennes Barn ! och Du kommer att även Förlora att ha Din son , s vårdnad på grund av Henne ( Den Gata kvinna )  ! Så blir det , när man lyssna inte till vänliga råd !

Du fattade inte varför Din före detta ( E – K )  visade sin Oro till sin Son ! som den Iransk Ordspråk ovan : Din son , s Mamma , Hade sett på 11 månader , Vilken Skit , Olämplig Mamma , Hon är till sina egna Barn , nu en så Olämplig Mamma ( Den Ukrainska Gata Kvinna ) ska Vara ( Bonus Mamma ) till Hennes    ( E – K ) s Son !

 Jag Beundrar en så Mamma ( Din förre Detta )  , som tänker på sin Sons Liv , Hälsa , Psyke osv ! Annars Vem Du Knullar med , angår inte  Henne ( Din förre detta ) , Hon ( Din förre detta )  reagerade för att Du är med fel person ! Du och Din Son är i fara ( Enligt Din förre detta ) vilket som stämmer 100 % , Därför när man vill jobba någonstans , de ( Arbetsgivare )  vill ha  ( referens ) från tidigare jobb , därför när man vill få låna pengar från Bank , (Bank)  kollar , om man har anmärkning osv . Vad  Människor gjorde , försvinner inte , bara de kan göra igen och igen , Därför  Din förre detta ( E – K )  varnade Dig för den här  Gata Kvinna ! Och Du trodde att Hon ( Din förre detta ) är Avundsjuk , eller vill Jävlas med dig , nej , Hon ( Din förre detta ) var Orolig för Dig och Din Son !  och jag försöker att visar Hennes ( Den Gata kvinnan ) s real Ansikte .

Hon ( Din förre detta ) Hade sett att den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna , vad gjorde med Mitt Liv , som har Barn med Henne ( Den Gata Kvinna )  , har varit 5 år ( V – Ch ) s  Bästa Pappa , och behandlade de som (  Drottning och Prinsessan )   , Din före detta ( E – K )  hade sett vad Hon ( Den Ukrainska Gata Kvinna ) hade gjort med den Äckliga Arab ( M – A – F  ) , Hade sett 11 månader mitt på Natten , Vilka Bilar stannade  och lämnade Henne ( Den Gata Kvinna ) efter Sin KNULLANDE , och många saker som Hon ( Din förre detta ) Vet om den Ukrainska Gata Kvinna , Därför ville inte att Du ska vara nästa ( OFFRET )! Annars Hon ( Din förre detta ) Skiter i , totalt , Vem Du KNULLAR med  , Det angår inte Henne ( Din förre detta )  Du var med Många Kvinnor efter Din Skilsmässa , Har Hon Brydde sig om ?

Just om den här Gata Kvinna , Hon ( Din  Förre detta ) visade sin Oro till Dig och Din Son !

Hon ( Den Ukrainska Gata Kvinna )  hittills KNULLADE   med Advokat , Domare , Åklagare , Polis , Kommun Personal , Kvinnojour personal ( M – A – F  )  andra personal   , med  X och Y . På det sätt  Hon ( Den gata Kvinna ) kunde  Vinna den och den andra Dom , men hur länge Hon  kan lura Systemet ?                    Är alla Lika Dumma liksom De som jobbade i Våran Ärende ? En del Manliga Jobbade så här SKIT , för Sin ( Belöning )s Skull från Henne ( Gratis Ligg ) .

 Du kan tänka på Hur Lätt  Hon  Började att KNULLA  med Dig , då bli lättare att Fatta Mina ord !                                                                                                        Jag har öppnat en Laglig Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )  , Hittills över 64,043  gånger  Besökte Min Hemsidan ( på 6 månader och 5 dagar , 404 Shared , och 33 Votes  )  !                     Folk är bästa DOMARE !

Så länge jag vet att jag inte gjorde något Dumt , något Fel , något Olagligt ,  något Omänsklig mot Henne , eller mot Någon annan  , jag Håller Mitt Huvud Upp , Rakryggad , och är stolt över Mig och Min Mänsklighet och Karaktär ! Och säger vad som är Korrekt .

En sak till : Jag Hörde att Du duschar  Min son  , jag skulle be Dig att Sluta att göra det , det är  ” D ” , s Mamma skulle göra det , och det var Dumt av Dig att Klippte Min Son ,s hår , Mitt i Vinter så här Kort , som Han kommer att Frysa i Huvudet , Hans Pappa är Frisör , Det var också Dumt av Dig att  Du gå med Din Son till Salong och Klippte  Er på Salong , och Klippte  Min Son på Toalett  ! Han har Pappa som är Frisör  ! som har koll på sin son , även Nagel , även Hår , och hans Hälsa och Psyke !

Vänligen ha respekt till Mina Barn ( ” D ”  och  ” V ” ) , Trotts att Du KNULLAR med deras Mamma ! Jag säger inte Du bor med Deras Mamma , för att Hon ( Den Ukrainska Gata Kvinna ) KNULLADE  och KNULLA med Många Män  , och är inte bara Du , men eftersom Du är nära Mina Barn , Du är deras Barnvakt  , jag skriver till Dig ,  jag hoppas på att Du Följer efter Mänskliga Lagar , att inte visar Dig Naken framför Barnen osv ! Liksom den äckliga Pedofilen ( P – E – L ) som framför en Ung , Frånskild , Ukrainsk  Gata Kvinna , och Hennes 8 årig Dotter ( Då var ”  V – Ch ” 8 år ) Han ( Den äckliga Pedofilen ” P – E – L  ” ) var med sin Trosor ( Kalsong ) , i lägenheten ( En liten 2 : a på 54 km2 ) som även Deras Fucking säng , var 2 – 3 meter från ( ” V – Ch ”  och Hennes Olämplig Mamma ( Den Gata Kvinna )  ! och  När de ( Den äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” och Hennes äckliga Pedofil man ” P – E – L  ” ) Knullade varandra , ( ” V – Ch ”  och den Gata Kvinna )  , var bara 2 -3 meter från deras KNULLANDE Säng  !

När den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna kom till Mitt liv ,”  V – Ch ”  Var 3 år , och när Hon ( den Gata Kvinna ) gick efter sin Sjuka Plan ( 05 – 09 – 2013 ) ( V – Ch )  var 7 och ett halvt år , Aldrig , Aldrig jag visade Mig med Kalsonger ( Som är Boxer short , lång nära till  knän )  , Alltid med Pyjamas  hemma eller med Ute Byxor ,  till (  Lila ” V – Ch ” )  som då  Var 3 år , tills den datum ( 05 – 09 – 2013 ) som Hon ( Den Gata Kvinna ) Stack till sin Privat Bordell ( Kvinnojouren ) som jag beskrev , att  den Äckliga Arab ( M – A – F  ) som jobbar på den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) KNULLADE  den Gata Kvinna  26 Månader Dag och Natt .  Roligt att det var Han ( M – A – F   )  som Upptäckte att den här  Gata Kvinna  KNULLADE  med Andra Män , Parallellt som KNULLADE  med Honom   ( M – A – F  )  ! och berättade till Din förre detta ( E – K )  ! och Han ( Den Äckliga Arab ” M – A – F ”  ) kallar den Gata Kvinna för ( HORA ) när Han pratar med Din förre detta  ( E – K )  om den Ukrainska Gata Kvinna !

Ha respekt till Mina Barn , trotts att där är Ditt Hus , Tänk om Din son skulle vara hos någon man  , och den främmande Man   skulle Duscha  ( Din son )  eller Visa sig  Naken till  ( Din son )  ! Hoppas på att Du Fattar !

Du är en Pappa , Du  borde Fattar ! Tack !  Försök att Vakna Också ! öppna ögonen !      Jag skickar Mina Skrifter att Du ser Din Framtid med hjälp av Mitt Liv ( som den Gata Kvinna  gjorde mot Mig )  ! Vilket som är Min Rättighet att Skickar till Dig och Vem som helst , för att Folk ska veta ( Sanningen ) om Mig ! och vad har hänt Mig .

När Hon ( Den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ) bodde hos Din förre detta , Gav en bild av Mig  som en ( Monster ) till Din Förre Detta ( E – K )  , vilket som jag med hjälp av Mina Skrifter och Min Hemsidan , Förklarade Vem jag är ! Därför  ”  Var ”  Hon ( Den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ) är , med ” Vem ” Hon är ,  jag skickar Mina Skrifter för att De inte tänker Fel om Mig , och Hon visar Mig som en ( Monster ) !och visar sig som en Stackars kvinna !

 Jag sa Detta även på Domstolen , att jag kommer att göra det ( Att Skriva Om Henne , Om Mitt Liv osv )  , Dels för att det  är Min Mänskliga Plikt , Dels för att , det  är Min Skyldighet att Varna Folk för Henne , och Dels för att Skydda Mitt Namn och Heder som Hon Smutsade ! Att Berätta om Sin Biografi är helt Lagligt , att berätta om den person som Lurade Mig , Förstörde Mitt Liv , Smutsade Mitt Namn , Mitt Heder , är lagligt ,  att berätta om den Person som Stulit Mitt Allt ( 300,000 kronor och allt från Mitt Hem ) är Min Rättighet och är Lagligt  ! Om Hon ( Den Gata Kvinna )  Tror att Hennes Berättelse om Mig är Korrekt , Då Hon ska vara glad att jag själv , med Mina Skrifter ,  Visar Vem jag är !

Resten är upp till Folk ! Vill de använda HJÄRNAN  , eller vill de använda sin KUK !

Vad man gör har ett namn , vad man gör , har konsekvenser , Det borde Den Gata Kvinna veta och Lära Sig att leva som en Människa  !  Hon kan inte bara Utnyttja Folk ! ( Liksom jag ) Ta deras allt , falskanmäla de och smutsa deras Namn och Heder och gå och KNULLA med Andra och Andra !

På Persiska Vi säger : Den Kvinna som bli Gravid , måste födda Själv !

Den Ukrainska Gata Kvinna ska stå för sina Dumheter ! och stå för  Konsekvenserna !                                                         Den som Odlar Vind , Skördar Tyfon !

Som en Ansvar Författare , var och är Min Plikt att Väcka Folk ! Nu ville jag att väcka Dig !

Jag har 100 tals papper , som hann inte att skriva än , jag kommer att skriva så småningom , och skickar hit och ditt och lägger på Min Hemsidan också !

Allt Du undrar över  , Finns i Mina Skrifter ! Jag skrev till Alla ! Även Du !

Som jag brukar att skriva till Domstolen , jag står för alla Mina Ord !

Den Guld som är äkta , är inte Rädd för ( Provösten ) ! Jag är 1000 % säker på Mig , och Mina Ord !  om Hon ( Den Gata Kvinna )  är också säker på Sig och Sin Berättelser ( Falska , Sjuka , Lögner ) , Då  Vi Låter att Folk Dömer !       Folk är Bästa Domare !

Hejdå !

All detta som jag vet och du visste inte , är bara Toppen av isberg , Sanningen om Henne ( Den Ukrainska Gata Kvinna ) är 100 tals gånger mer  än detta , vilket som kommer upp en vacker dag , Man kan inte leva hela tiden med mask på ansikte , Hon bara utnyttjar folk . Lär dig från Mitt liv , att du bli inte nästa Dumma ”  Offret ”   !

Kände att det var Min mänskliga Plikt , Det var det !

Det finns många filer till , som kanske en annan gång jag skickar , och många sidor som jag håller på att  skriva , för att skicka hit och ditt , och lägger på Min Hemsidan !

Också med detta e – mail en familj  bild ( Jag och ”  Natasha ” och Barnen ) som togs ca 3 år sedan plus 126 Filer med Mina Skrifter , som Ni har också ( Jag skickade till Er ) !

Jag skickade Min e – mail ( Lördag den 05 – 03 – 2016 Kl: 21: 40 ) och Han skickade Första e – mail ( Söndag den 06 – 03 – 2016 Kl: 00 : 01 och den andra 02 : 03 ) Nu jag klistrar Hans ( Stora ” V ” ) s 2 e – mail , Varsågoda :

V –  B 

00:01 (2 timmar sedan)

till mig

svenska

sundanesiska

   

Översätt meddelande

Inaktivera för: svenska

Hej Abdul! 

Skriv inte till mig aldrig igen! 

Det var min första och min sista varning till dig!

Kom inte nära till mig och till min Familj! 

Det är en varning! 

” V – Ch ” är inte din dotter! 

Och ”  Natasha ” är min älskling!

Jag tillåt ingen men ingen att snacka skit om min familj!

Fattar du? 

FATTAR DU? 

Skriv inte till mig! 

Kom inte nära till mig! ALDRIG! 

Jag vill inte se dig eller höra av dig! 

Låt oss vara och leva vår liv! Fattar du??

Fuck your self asshole! 

Re: ” D ” s Pappa

Viktigt huvudsakligen på grund av personerna i konversationen.
Klicka för att informera Gmail om att den här konversationen inte är viktig.

Inkorgen ×
V –  B        

02:03 (58 minuter sedan)

till mig

svenska

sundanesiska

   

Översätt meddelande

Inaktivera för: svenska

Du förolämpade mig och MIN kvinnan som jag ÄLSKAR !!!!! 

Det är oacceptabel! 

Hur har du modet att kalla min älskling hora? 

Skäms på dig,du smutsig hårig gris! 

Allah förbannelse slå ner på dig för det!

Djävulen ska ta dig och brinna dig i helveten för brottet!                                                                                                    Vara för evigt förbannade från idag!

                                xxxxxxxxxxx                         xxxxxxxxxxxxx                                 xxxxxxxxxxxx


Så Nu ( Natasha ),s Team är Perfekt ! ( Natasha )  är en Gata Kvinna , en Olämplig Mamma , Han ( stora  ” V ”  ) en Maffia Kille , en Kriminell !

Som Ni ser på Hans e – mail !

Jag Oro anmälde till Håbo Kommun för Barnen som bor i en sådan Miljö , Fortfarande den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) kommer sent Hemma ( enligt min son,s berättelse ) Hon ( Natasha  ) Kommer hem , när Barnen är i Sängen , eller redan sovit , Barnen är för det mesta med den Olämplig Man ( Stora  ” V ”  ) , Jag är rädd för  ( ”  V –  Ch ”  060201 – xxxx ) som jag var 5 år Hennes ( V – Ch  ) s Bästa Pappa ! Det är Han ( stora  ” V ”  ) som lämnar och hämtar (  D )  till och från Dagis , Det är Han ( stora  ” V ”  ) som är hela tiden hemma med Barnen , och den Olämpliga Gata Kvinna ( Natasha )  som har ensamvårdnad av Barnen ( Enligt Den Dumma Domstolen ) är aldrig hemma , egentligen en Kriminellt , en Maffia Kille ( Stora ” V ” )  har ( Ensamvårdnad av Mina Barn , ”  V – Ch ”  och ”  D ”  ) inte den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) .

Jag är säker på att från och med nu , Han ( Stora ” V ” )  ska vara Dum mot ” D ” , på grund av Mig , och kan skrämma Barnen (  ” V – Ch ”   och ” D ”  ) att de får inte säga till någon ( inte Skol Lärare , Kurator , Dagis Personal , inte heller till Mig , till någon ) vad som händer hemma , även om händer massa Dumheter ! Jag ville med detta e mail , förklara situationen , och samtidigt vill anmäla Honom ( Stora ” V ” ) för ( Hot ) !

Så ! Härmed jag Ahmad Valadi 570901 – xxxx         vill Polisanmäla den här Mannen ( Stora  ” V ”  ) för : Olaga Hot ! vilket som syns på en gång i Hans Hotfulla e – mail !

Enligt Hans ( Stora ” V ”  ) före detta Fru ( E – K  ) Han ( Stora ” V ”  ) hade slagit sin förre detta Fru ( E –  K ) flera gånger , som Hon ( E – K  ) polisanmälde Honom ( stora ” V ”  ) när De bodde tillsammans .

Han jobbar som Vakt i en Vaktbolag , jag är säker på att Sådana Typ folk , har även Pistol ( Olagliga pistol , gevär och liknande ) eller Kriminella Kompisar som gör allt !

Vänligen skicka en kopia av detta till Täby Polisen Också , Tack ! och Ta detta på ALVAR ! Tack !

Så , Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensson Ahmad Valadi    2016 – 03 – 06

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85

133 bilagor