Polis – Säkerhetpolisen

0
112935

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

00:49 (13 timmar sedan)

till sakerhetspolis.

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx

Som en Ansvar Författare , tänker att Ni som är ( Säkerhetspoliser ) borde Läsa Mina Skrifter , och Känna Sverige Bättre , 

Bland Mina Skrifter som jag skickade till Civilminister ( A –  Sh )  , hans Sekreterare skrev några rader till Mig , att Han ( A –  Sh ) läste en del Mina Skrifter och skickade till Justitieminister som skulle vara rätt person och rätt Avdelning , och i fortsättningen skrev Hon ( Civilministers sekreterare ) Att Vi Lägger inte oss till Varandras område , Jag skrev tillbaka : Det är bra att Alla ska sköter sitt , så det ska vara , men samtidigt alla ska ha en lite koll på andra också , Det är liksom om det är 20 personer är i båten , vad spelar det för  Roll  vilken av de 20 personer gör ett hål i båten , i alla fall båten sjunker . Därför Ni måste ha ett öga på varandra också , parallellt med att sköta sitt .

Då Eran Roll är att ha Koll på allt , Läs Mina Skrifter och sedan spara i Arkiv på Mitt Namn ! 

När Ni läser detta , vill ni se att Hur Skit t Svenska Domstolar jobbar som bara lämnar Missnöjda Bakom sig , vilket som är Farligt till samhället , och för Sveriges Dåligt Rykte ! 

Tänkte nu som Vi har inte en Ärlig Media i Sverige , som pekar på ( Orättvisan ) i Sverige , åtminstone , påpekar till Er , som är Ansvar till Säkerhet för Landet ! 

I Medicinsk sidan ,  man säger : Förhindra är bättre än att väntar att Sjukdomen kommer sedan man Botar , därför man har Vaccin och lite information som folk ska göra själv , till exempel att tvätta händerna , inte kommer i kontakt med de som är infekterade , eller för att skydda sig för Kön sjukdomar använder kondomer osv !

Eller på sommaren när det är varmt , marken är torr och är brand fara , kommunerna tillåter inte att folk Grilla var som helst , med tanke på skogs brand osv , att ha koll på landet är också viktigt , Fiende är inte alltid främmande , granne som kommer med sin militär och vapen , även egna folk , som fattar inte är farlig till landet . Det kan vara Politiker , det kan vara Minister , det kan vara Militären , det kan vara Domstol folk , det kan vara läraren , och som en  Ansvar Författare , det är Min plikt att meddela ER att Svenska Domstolar ( Dumstolar ) lämnar Missnöjda efter sig , och när folk tappar förtroende till Landet och Landets Lag , då De kan Skiter på Landet , När de får Skit från Landet , De kan Skiter Tillbaka till Landet , det är en Naturligt Reaktion från Människor ! 

Så , härmed skickar jag Mina Skrifter , försök att Läsa och Spara på Mitt Namn .

Tack !

Jag vet det är Svårt för Ni Svenskar som en Utlänning , en Låtsas Svensk vill säga till Er , det och det och det som Ni gör , är Fel , men Det spelar inte för Roll   ( vem säger ) , Utan ( Vad Säger ) . 

Jag vill inte att Ni ska säga till De ( Som jobbar Skit i sin post och Position bland Domstol folk ) Aja Baja , men jag ville att Ni vet att , Detta är en Faktor till att Folk ( Missnöjda Folk )  Fastnar till Maffia Grupp , eller fastnar till  Religion Grupp , eller Rasistisk Grupp , eller Själv Bildar en Gäng , eller liksom Amerikansk Filmer , tar Lagen på sina Egna Händer ! osv .

Jag vet att Ni vet , jag ville bara påminna  att ni  uppdatera eran kunskap att ibland ( Små saker ) är Farligare än stora saker , för att man bryr inte om sig till små saker , man bara fokusera sig till stora saker , därför de små saker växer och växer tills det bli stor fara . 

Jag har många dikter som passar här , jag skrev några av de i Mina tidigare Skrifter , också skulle säga att Man får sina värsta Slags , problem från sina Närmaste , Liksom jag fick från Mina Fruar  ( F – M och den ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” )  , de som jag  gav de allt , bland annat vi har Barn med Varandra  .                                                                                             Det betyder Sveriges Fiende är inte Grannar , eller Utlänningar som är här , utan är Bland Er , Som jag pekade på  de ( Liksom Domstol Folk ) som lämnar Missnöjda efter sig , med sina SKIT Dom och Okunnighet och Orättvisan !

När Vi har SKIT Media , som skriver inte om  sådana saker , När Svenska Skit Media , Kritiserar inte , att Domstol folk Skäms , för att jobba bättre , Då bara Missnöjda växer och växer , och sådana Missnöjda tappar förtroende till Landets Lag , och De Skiter på Lag , för att  Lagen som skitit på de .

Så , kände att det var Min Skyldighet och Plikt att skriva om sådana saker , och eftersom jag upplevde detta , och som en Ansvar Författare , istället för att Ljuga , istället för att falsk ge Er Falska Komplimanger , säger sanningen , Vill Ni vakna , varsågod , vill ni fattar , varsågod ,, vill ni bli ledsen , varsågod , men ändå det är Min Mänskliga Plikt , Min Skyldighet att peka på , Trots att Hittills Alla ( Domstol folk – Åklagare , mm ) istället för att Skäms för 20 år dålig dom mot Mig , Skäms för all Dumheter som De gör mot Mig , De bara Skydda varandra , och Jävlas med Mig , Det syns på Deras Dom , det syns på deras beteende , men jag visar till hela Världen , Mitt fall , jag visar till hela världen  ” Svenska Orättvisan  ” !

Läs Mina skrifter noga , kanske Ni tror , vad Mina Ärende , har med ( Säkerhetspolisen ) att Göra ? Men Exakt , Ni ska Fokusera på detta ! För att Eran Roll är att Skydda Landet , och jag säger , Bevara Sverige från Dumma Svenskar , bland ( Domstol folk – Åklagarna – mm )  som orsakar problem till Landet , speciellt till Utlänningar , Vi Låtsas Svenskar !

Det finns ett Vacker Iransk  Ordspråk som säger : Hundar kan vara fiende med varandra , men när de ser Varg , De bli Tillsammans och attackera Vargen !

I Mina skrifter Ni kan Hitta mycket Väckande saker , Trots att Sverige System ( Polis – Kommun – Domstol Folk – Åklagare ) med sina Skit Dom , förstörde Mitt Liv , Mina Barns Liv , men För Mina Barns Skull , som här är Deras ( Födelseland ) jag Kämpar , jag vill inte att Mina Söner i framtid , ska ha Helvete som jag har ( Tack vare Svenska Dåliga Lag ” Kanske ” , eller Dåliga Lagman ” utan tvekan ” ) .

Jag kämpar med Min lila Media , Min Hemsida (falskaparadiset.se) och

(fakeparadise.se) går fram sakta men säker ! redan efter mindre än 5 månader ( 61,852 gånger blev besökts , 400 shared , 32 votes !

Problemet i Sverige är : Att eftersom System var inte ärligt med sina folk , även folk lärde sig att inte vara Ärligt , Det betyder man säger en sak , men gör andra sak , På Persiska vi säger att man Blinkar att vill svänga till Höger , men Svänger till Vänster , När Folk i ett Land tappar förtroende till Sitt Land , då blir svårt för även ( Säkerhetspolis ) att Kunna Studera Folket !

Jag önskade att om jag hade tid , att peka på ännu mera saker , men det räcker för idag , då och då  skickar jag några filer med några rader , hoppas på att Ni använder på rätt sätt , och spara i Arkiv på Mitt Namn ; Tack !

Den Låtsas Svensson Ahmad Valadi      2016 – 01 – 28

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   mobil : 073 – 655 39 85

Jag blir tacksam om Ni på något sätt meddela Mig att Ni fick Mina Filer , flera gången jag skickade Mina skrifter till er , men vet inte om det kom fram eller ej , till Stockholm Polisen som jag skickar , de både Skriftligt och via mail de meddelar Mig att de hade fått , bara från Er , jag fick inget ! Tack !

21 bilagor

SHARE
Previous articleUniversitet
Next articlePolis – Säpo 1