Polis – 3

0
8673

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

12:38 (4 minuter sedan)

till registrator.ka.

Rättsavdelningen !

Rättstillämpning 3 Stockholm !

Till : Jurist Fru (  A –  S )  !

Och andra på Rättsavdelningen !

Diarienr ( åberopas )  A030.222/2026

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx

Tack för din tid som bläddrade Lagboken  för Min skull och skrev några paragraf av Lagboken , men Min vän det behövdes inte , kanske det var dumt av mig att bad om det ( De frågor som den kvinnlig polisinspektör ställde till Mig )  , detta dumhet från Min sidan , påminner Mig detta skämt , jag bjuder på : Pappa säger till sin son , gå knaka på grannensdörr och få deras hammare , pojken går och kommer utan hammare och sa : granne ville inte låna ut det , pappa säger : gå fråga andra granne . Pojken går och kommer utan hammare , och säger : de gav inte . Pappa säger : Skit samma , gå och hämta våran egna  hammare då ) .  jag bara bad om att få ( Skriftlig de frågor som den Kvinnlig Polisinspektör , kommer inte ihåg hennes namn , frågade Mig framför Min Advokat , vilket som jag fick att spelar in hela förhöret , jag tänkte istället för att lyssna  flera timmar den kopierade förhöret , tills kommer till  den delen som frågorna ställdes , jag bad om Skriftligt av de frågorna som Hon ( den kvinnliga polisinspektör ) tittade på sin Dataskärm och frågade Mig , att skulle kunna skriva ut bara den bit av frågor , var lätt som plätt ( som Barnen säger ) titta en så enkel grej blev Flera hundra timmars arbete för Polisen , Kopplade en Jurist , hamnade på Rättsavdelningen , oh Gud ! jag bad bara om de frågorna , till Min Arkiv , för att från 20 år tillbaka ( Min första Fru,s Lögner )  tills nu ( sedan 31 månader som Min andra fru började sin Teater och sjuka plan  ) jag fått bara Dumheter från de två Olämpliga kvinnor , och Polisens Dåliga arbete , Kommunens Skit arbete , Domstolens Super Skit arbete , Åklagarnas Super Skit arbete , jag hade sparat alla papper , alla handlingar , alla skit utredningar , alla skit Dom , alla skit Beslut , för att kunna bevisa Hur SKIT Svenska ( Polis , Kommun , Domstolar ) Jobbar  , hittills jag skrev över 1000 sidor , jag vill i framtiden göra en bok , flera böcker .

Redan satsade på min Lila Media , Min Website (falskaparadiset.se) och

(fakeparadise.se) , för Min Arkiv , för att visar Svenska Systemet ,s Dumhet jag sparar alla Material , för att i framtid allt som jag skriver , säger , ska vara med Fakta , så enkel det var , behövdes inte Lagbok , vilken paragraf osv .

Tack ändå , Ju mer jag fortsätter med mitt ärende , desto mer jag ser att hur Okunniga folk Sköter Landet .

Jag brukar säga : När man förstå inte Frågan , kan inte ge en Korrekt Svar , det verkar att det blev ( Missförstå ) från den kvinnlig polisinspektör , jag ville inte ( Hemliga Kod ) till alla Polisens Hemliga information ? jag ville bara den bit av frågor , som Hon läste från sin Dataskärm , bara markera , sedan trycka på Skriva ut ! Så enkelt de var , men eftersom här är Sverige , liksom den Ordspråk ( Att skjuter en Fluga med Kanon ! Så mycket jobb , så mycket kostnad till Landet för Vad ? Min begäran skulle ta bara 1 minut ! Markera , klicka på ( Skriv Ut ) Just it !

jag skickar till dig en stor del av Mina Skrifter , läs de som en e – bok , hjälper dig att känna Sverige bättre , och som en Jurist ( Advokat ) ser hur ( Polis , Kommun Personal , Domare , Åklagare ) leker med  människors Liv , Namn , Heder , i det här land , med namn av Lag !

I ett Land , även om har det bästa Lag , men Lagmän gör ett Fel Dom , Beslut , det är lika med att Landet har Skit Lag eller har inte Lag ! Bättre att man Bor i ett Land , som Vanliga Folk Fattar inte , än att Bo i ett Land som deras Välutbildade Fattar inte , ( De som borde Fatta ) för att vanliga Folk har inte någon Roll ( Till exempel )  i Mitt Liv , medan de Välutbildade IDIOTER ( Polis – Kommun Personal – Domare – Åklagare ) ( I Mina ärende var så i alla fall ) . deras Okunnighet , Dumhet , Påverkar Mitt Liv ! Gjorde Mitt Liv till ( Helvete ) !

Glöm det Mitt ärende , lägg din tid att läsa Mina skrifter istället , jag lovar att du kommer att lära mer än vad du lärde i Svenska Universitet ! Varsågod  !

Hejdå Min vän !

Den Låtsas Svensson   Ahmad Valadi     21 – 04 – 2016

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  – Salong Mirakel !

SHARE
Previous articlePolis – 2
Next articleUniversitet