Kära Besökare

0
11100

11

                                                           Till alla kära besökare !

Jag tackar er allihopa , för att ni lagt eran dyrbara tider , för läsa mina skrifter , jag säger en gång till : Detta är inte bara mitt problem , detta är ( Samhällets problem ) därför jag lagt 2 år av mina dyrbara tider , för att Fokusera på det , Som en ansvar Författare kändes att det är min plikt , jag ville inte någon uppleva detta Helvete , som jag upplevt , tack vare 2 kvinnor ( Tyvärr mina Fruar ) och tack vare Svenska Dåliga System ( som kunde inte sitt jobb ) , Mitt liv , mina barns liv blev Helvete , Mitt namn , mitt heder blev smutsade , jag ville inte att någon skulle uppleva detta ( Tortyr , Psykisk Tortyr ) , hoppas på att de som jobbar med människors ärende , vilket som att säga ( Leker med människors liv , namn , heder ) Duger bättre , jobbar korrekt from och med nu !

Allt det beror på Er ! Det är Ni som ge de fria händer att göra så här ! När ni bli ( Felbehandlade ) och struntar , de tror att de jobbade korrekt och fortsätter , egentligen det är Vi som  ge de tillstånd att jobba så här Skit ! Tyvärr nu för tiden alla är upptagna med någonting , ungdomar med sin Mobile ,  ipad , Data och vuxna med jobbet , räkningar , familj , barn , this och that , därför ingen bryr sig om ( andra , runt omkring sig , inte ens sig själv ) därför det bli liksom detta ordspråk ( Alla tittar , men inte alla ser ) vi är så upptagna med våran grej , som knappast kommer ihåg vad hade hänt runtomkring oss !

Men jag tackar er att ni tog er ansvar och besökte min Sajt , Tyvärr , Rubriken (  Kommentar ) fick problem , det är flera veckor nu , jag bad min kompis som hjälpte mig med Sajten , att hitta felet och fixa den så fort som möjligt , naturligtvis jag väntar att läsa eran ( Kommentarer – Kritik – Råd – Upplevelser – mm ) Ett samhället Berikar när alla samarbetar , när alla läggar sina Hjärna , sina Tankar , sina krafter , sina Medmänniskan tillsammans ! Tillsammans man kan göra mycket saker , också på bättre sätt .

Jag skrev tidigare : För att ha en renare samhälle , åtminstone folk ska hålla rent framför sitt hem , det betyder vi alla är ansvar , om ( Svenska Systemet ) jobbar inte bra , det är på grund av att Vi tog inte vår ansvar , vi kritiserade inte , väntar inte att Svenska Media skulle göra det , Svenska Media är …………

Ni kan lägga ett lämplig ord själv , jag lägger ( Skit ) ni kan lägga vilket ord som ni tycker duger de ! 

Detta är Medias Roll och Ansvar , att tar upp samhällets problem , men för svensk Media andra länders problem är viktigare , eller att inte bryr sig om Samhällets problem är lättare , försök istället att använd min sajt för dina Hjärtliga ord . 

STOR kram till Er fina människor , som ni vet att jag älskar er jätte mycket och har STOR respekt för er , och har STOR respekt för Sverige !

                                    Lyckligtvis , Kommentar plats är fixat , vill ni skriva några rader , skriva din kommentarer , kritik , dina upplevelser , din åsikt , din …….. du är välkommen att skriva nu ! Tack ska ni ha !  Jag älskar er jätte mycket !    STOR kram !       Mvh   Ahmad Valadi

 

SHARE
Previous articleOm Mig
Next articleKära Besökare !