Läs och Se Hur SKIT Jobbar Svenska Dåliga Domstolar !

0
141

Till : Tvistemålsenheten ! Avdelning 2 !

Mål nr   T 6741 – 18

Till : Överrådman  Fru ( N – S ) !

Hej !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Med Stolthet Made in IRAN och Tyvärr och 1000 Tyvärr till även Låtsas svensk , sedan 33 år tillbaka .

Härmed vill jag visa lite Svenska Domstolen att vilken ( Kali Bali ) är , är mer liksom CIRKUS inte liksom en Domstol som skulle Åtminstone ( Domstol Folket ) följer Lagen .

Här jag Klistrade några e – mejl som Kommit från Domstolen ( Attunda Tingsrätt ) som efteråt Ni vill se att även i ett SKIT LAND som Folket är Analfabetiska och finns ingen Lag , inga Välutbildade , fortfarande där Deras Domstol och Domstol Folket , jobbar 1000 gånger bättre än ( Domstol Folket ) i Sveriges Dåliga Domstolar !

Det är över 6 år hade gått och över 50 Namn ( Domstol Folket ) från Vanliga Domare , och Åklagare , till Överrådman , Över Överrådman , Överåklagare , Över Överåklagare , och många Tomma Titel till , fattade inte ett enkelt ärende som ett Barn klarar på Bästa sätt , en Analfabetiska person klarar på Bästa Sätt , även en Idiot klarar på Bästa Sätt , medan i Sveriges Dåliga Domstolar , över 50 Namn , FATTADE  INTE ett Barnslig och Äcklig LÖGN från en Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) , och Hittills efter 6 år , Ingen FATTADE , och Bara Ställde mera Problem till Mig och Mina Barn , med Sina Dumheter , med Sina SKIT  DOM och BESLUT Gjorde Mitt Liv och Mina Barns Liv till HELVETE !

Här kommer ett Färskt exempel av Attunda Tingsrättens Olämpliga Domare och Överrådman som det här gången fastnade på Mitt Mål !

Jag hoppar över att sedan ett och ett halvt år som jag bad Domstolen att i Mitt Ärende från Början Några OLÄMPLIGA ( Domare , Åklagare ) varit på Mitt Mål och DÖMDE  FEL , DÖMDE  SKIT redan Från Början , och Varje gång jag Analyserade Deras SKIT  DOM och BESLUT , och Skickade Vidare till de 2 FORMALITET DOMSTOLAR ( Svea Hovrätten , och Högsta Domstolen ) som jag Trodde Där , på de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) Skulle Sitta Super Kloka Folk , som kan Lagen och Rättar till , Domstolen Vanliga ( Domare , Åklagare ) s SKIT  DOM , men Det var inte så , Där Sitter Ännu Dummare Folk , med så Höga Löner , och Deras Roll är att Bara Godkänner Vanliga ( Domare , Åklagare ) s SKIT  DOM och BESLUT ! ( I alla fall så var det i Mina Ärende ) .

Som sagt efter cirka 2 år tillbaka , bad jag Domstolen att Vänligen Hitta en Lämplig , Kunnig , Mänsklig , Kvinnlig Domare till Mitt Mål , och om själv är ” Mamma ” ännu Bättre , för att Fattar Bättre när Jag Förklarar Vad den Gata Kvinna ( Natasha ) Gjorde med Barnen , men som Vanligt som i Sverige Ni Brukar göra Allt Tvärtom , och Absolut Respekterar inte Utlänningar , Attunda Tingsrätt Valde en Manlig Domare , som är Olämplig , Nybörjare , Praktikant till Mitt Mål ( R – G  ) vilket som från  Början Han ( R – G  ) visade sin Olämpligheten , nu vill jag Visar ännu mera Hans ( R – G  ) s Dumheter och Olämpligheter !

Efter cirka 2 år , i alla fall Domstolen TVINGADE  MIG att Accepterar Honom ( R – G  ) !

Efter några gånger Telefon samtal och några gånger skickade till Honom ( R – G  ) Mina Senaste Skrifter , och Han ( R – G  ) hade sagt att Han ( R – G  ) Hade läst några Mina tidigare Skrifter osv .

I mina senaste Skrifter till Domstolen , jag Bad Domstolen att till Mål vill jag ha 4 Personer som VITTNE ( ” V – Ch  ” som är 13 år och 10 månader nu ) , 2 – Fru ” E – K  ” , 3 – Den Äckliga och Smutsiga Arab ” M – A – F  ”  , 4 – Den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ” A – L ” !

Efter flera månader , Domstolen Svarade att Ok , utom ” V – Ch  ” som är 13 år , De andra ( Fru ” E – K ” 3 – Den Äckliga och Smutsiga Arab ” M – A – F  ”  , 4 – Den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ” A – L  ” ska få Höras liksom VITTNE !

Vilket som om detta ( Att  ” V – Ch  ” ska inte få höras , och ett annat ämne , Den Gata Kvinna ” Natasha  ” s e – mejl till Domstolen ) och om de andra 3 VITTNE , skulle skriva några Rader !

Jag Kopierade några e – mejl och klistrade här ( Nedan ) som visar Vilka IDIOTER ( Ahmagh ) sitter på Svenska Domstolar , både som Domare på den TABU  STOLEN ( Domare Stol ) och Vilka Olämpliga är Ansvar och är Chef till sådana Olämpliga Domare liksom Herr ( R – G  ) som Domstolen ( Bättre Sagt , den Överrådman Fru ” N – S  ” ) Tvingade Honom ( R – G  ) till Mitt Mål !

Några tidigare e – mejl som jag Bad Domstolen att till Mitt Mål , vill jag ha 4 Personer som Vittne , jag Hoppar över , för att Hinner inte , men Ni ( Domstol Folket Har ) Kanske efteråt för att Lägga till Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) jag Klistrar på det här och Lägger på Min Sajt , att Folk Hänger med , också de e – mejl som kom från Attunda Tingsrätt som ville att jag skulle lämna information ( Telefonnummer , e – mejl , Bostads Adress , Person Nummer mm ) Skicka till Domstolen !

Vilket som jag Gjorde , Då Jag Hoppar över , Fortsätter från den mejl som är för datum (  2019 – 11 – 04 ) som kommer direkt efter , och vet inte varför när jag kopierade från e – mejl , och klistrade , blev så !

Först skulle peka på en sak : Där som står ( Kärande : Ahmad Valadi 570901 – xxxx ! och Min Adress , sedan Kommer ” Svarande ” som står ” Natasha ” 830307 – xxxx , istället för Adress , som skulle vara :  xxxxxxxxx x  – Lgh xxxx –  xxx xx Bålsta C / O   ” V – B ”  , också ( Medborgare i Ukraina ) Detta är Onödigt , för att den Gata Kvinna ” Natasha  ” Tack Vare Mig det är över 10 år Bor Här , Har Svensk Pass , Har Uppehållstillstånd och är Bästa Svensk Lämpliga Mamma , Enligt Olämpliga Svenska ( Domare , Åklagare ) !

I detta mejl  som följer nedan , som ni kan läsa , men jag skriver lite enkelt med samma innehåll , att  bara komma till Saken , domaren eller Domstol Folket Skrev : Eftersom ” V – Ch  ) är 13 år , också ”Natasha ” Ville inte att Hennes Dotter ” V – Ch  ” Skulle få Höras som Vittne , via Telefon , även den Gata Kvinna ( Natasha ) skrev : Jag Tror inte att det behövs att De andra 3 personer ” A – L  ” , Den Äckliga Arab ” M – A – F  ” och Fru ” E – K  ) ska komma som VITTNE , i Alla Fall de ska säga samma sak som förut , Ni kan Läsa Gamla Vittnesmål och Fräschar upp eran Minne !

                                                       ………………………………………………….

Domaren Skrev  så  : Ahmad Valadi har åberopat vittnesförhör med ”  V – Ch ”  , dotter till ( Natasha )  att höras om hur Ahmad Valadi har varit som styvpappa till henne . Ahmad Valadi har även åberopat vittnesförhör med ( A – L ) , ( E – K )  och ( M – A – F ) , att höras om de uppgifter de lämnat vid huvudförhandlingar i tidigare mål. Allt som det får förstås i syfte att visa att Ahmad Valadi är lämplig som vårdnadshavare samt till styrkande av att ( Natasha )  brister i sin förmåga som vårdnadshavare. 

( Natasha )  har motsatt sig de av Ahmad Valadi åberopade vittnesförhören eftersom de inte kommer att tillföra något nytt eller relevant i målet .

BESLUT 

  1. Tingsrätten avvisar den av Ahmad Valadi åberopade bevisningen avseende vittnesförhör med ( V – Ch ) . 
  2. Tingsrätten ogillar ( Natasha ) s yrkande om avvisning av vittnesförhör med Fru ( A – L ) , Fru ( E – K ) och ( M – A – F ) . De vittnesförhören ska alltså tillåtas .                Tingsrätten konstaterar att ( V – Ch )  idag är 13 år, därmed ska tingsrätten pröva om hon får höras som vittne. Med hänsyn både till hennes ålder och till att hennes  förälder, ( Natasha ) , motsatt sig vittnesförhöret anser tingsrätten att det saknas skäl för att tillåta vittnesförhör med ( V – Ch ) . Det kan mot bakgrund av hennes ålder och omständigheterna i övrigt i målet antas att hennes vittnesförhör skulle bli utan avgörande verkan i målet . Det framstår därutöver inte som lämpligt att ( V – Ch )  hörs inför rätten, då det riskerar att innebära allvarligt men för henne med anledning av den pågående tvisten mellan hennes mor och Ahmad Valadi, som hon tidvis bott tillsammans med. 

Tingsrätten anser emellertid att det saknas tillräckliga skäl för att avvisa bevisningen såvitt avser vittnesförhören med Fru ( A – L ) , Fru ( E – K )  och ( M – A – F )  . Dessa vittnesförhör ska därmed tillåtas. 

                                                ……………………………………………….

NU MINA ORD : När den Äckliga och Smutsiga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) med sina Äckliga Lögner mot Mig hamnade på den Privata Bordell ( Kvinnojouren ) 2013 – 09 – 05 , Då  ” V – Ch  ”  var 7 år , och  Min son ” D ” var 3 år , och Min 3 årig Son liksom en Gärningsman blev Förhört hos Kommun , hos Kvinnojour Personal , Dagis Personal , kanske hos Polisen , och Detta var nästan Varje År , speciellt Varje Gång som Kommunerna ( Täby , Järfälla , Håbo ) fick Order , Uppdrag Från Domstolen , Min Stackars Son ( D ) var Liksom en Gärningsman under Förhör .

Samma sak den Stackars Flicka ( V – Ch  ) som 5 År Hade Fått Bästa Pappa i Världen ( Ahmad Valadi ) och Stor Familj ( Ahmad Valadi , s Stor Släkt ) som alla Älskade och Älskar Henne ( V – Ch  ) Nu ska efter sin Olämpliga Mammas Sjuka Plan ( Ljuga om sin Bästa Pappa ( Ahmad Valadi ) , Hos Polisen , hos Kvinnojouren ( Den Privata Bordeller ) hos Kommunen , Skolan  , här och Där . och Detta Upprepade Varje År , Varje Gång som den Gata Kvinna ( Natasha  ) Skulle Hitta på Något Nytt Lögn , naturligtvis skulle Träna med Barnen Flera Gånger tills att Barnen Säger inte Sanningen och Avslöjar sin Sjuka Mamma ( Natasha ) !

Tänk Vilka Tryck var på den Lila Ängel ( V – Ch  ) att Skulle Säga Äckliga Lögner om Mig , som den Gata Kvinna ( Natasha  ) Tvingade Henne ( V – Ch  ) att Säga här och Där , också Började att Hjärntvätta ( V – Ch  ) och Visar Mig som en MONSTER till Henne ( V – Ch  ) för Sina Sjuka Planer !

Och Hittills som hade gått över 6 år , Den Stackars Flicka ( V – Ch  ) skulle Ta hand om Själv och sin Lila Bror ( D ) , från 7 års ålder tills nu , Plus att Tack Vare en Smutsig Mamma ( Natasha ) Hamnade på Farliga , Smutsiga Platser , i Närhet av Smutsiga , Äckliga Pedofiler ( ” P – E – L  ” – ” M – A – F  ” och sedan 4 år tillbaka i närheten av den Psykopaten ” V – B  ” ) som i Mina Skrifter jag Förklarade allt , också enligt Min Vittne , Fru ” E – K  ” Eftersom ” V – Ch  ” som Hade och Har en Smutsig Mamma ( Natasha ) , Hade och Har en Dålig Förebild ( Natasha ) och Varit på Smutsiga Miljöer med Smutsiga Män ( ” P – E – L  ” – ” M – A – L  ” och ” V – B  ” ) Redan är på ( FEL BANA )  !

Vilket som Min Vittne Fru ” E – K  ” berättade att ( V – Ch  ) som då var 9 – 10 år , på sin mobil hade 100 tals Bilder och Filmer från den Äckliga , Smutsiga Arab ( M – A – F )  , och När Pratade med den Äckliga Arab ( M – A – F )  på Telefon och vanlig , Kallade den Äckliga Arab ( M – A – F  ) för ( ÄLSKLING ) !

Vilken Tjej i den Ålder 9 – 10 år säger till sin Mammas KNULLARE för ( ÄLSKLING ) ?

Så ( V – Ch  ) som nu är 13 år och 10 månader som har Passerat  All Sådana Förhör hos ( Polisen , Kommun , Kvinnojouren ” Privata Bordeller ” , Skolan , här och där , NATURLIGTVIS kan Bevittna på Domstolen via Telefon ! Hoppas på att Ni FATTAR !

Också Ni Fattade att i detta e – mejl Domstol Folket Accepterade att De 3 ( Fru ” E – K  ” – Den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ” A – L  ” – Den Äckliga , Smutsiga Arab ” M – A – F  ” ) skulle som ( VITTNE få HÖRAS ) !

I Onsdags den 13 November  som var Första delen av Domstol med Rådman ( R – G  ) som jag Missfattad och Bokade på ( 13 och 18 December ) ändå kunde jag Via Telefon vara med , Flera Gånger jag Frågade Domaren ( R – G  ) När Ska Vi ha Vittnena (  Fru ” E – K  ” – Den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” – Den Äckliga Arab ” M – A – F  ” ) ?

Domaren ( R – G  ) Svarade : På måndag efter Klockan 13 : 00 , även innan Dagens Handling skulle Ta Slut , Frågade jag igen och Svaret Var : På måndag den 18 November 2019 , efter Klockan 13 : 00 !

Efter cirka 4 timmar  samma dag som var första Delen av Dom , det betyder : Onsdag den 13 November 2019 , Vår Handling tog slut cirka 11 : 30 tror jag och jag gick till Mitt Jobb ( Salong Mirakel ) , kom ett Mejl från Domstolen , som jag Kopierar och Klistrar Här , Ni får se att Allt Vände sig 180 Grader , Mejlet är Själv talande , bara Vill Skriva Några Rader för De som Följer Mina Skrifter på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) att den dagen som kom detta e mejl ( onsdag den 13 November 2019 ) på eftermiddagen började att Skriva Till Domstolen , och inte sovit en Mint , för att Hinna att Skicka till Domstolen och Be Avdelning 2 , s Chef Överrådman Fru ( N – S  ) att Allt Pekar på att den Gata Kvinna (  Natasha  ) och Den Äckliga Polska Kvinna ( A – L )  Förhandlade med den Olämpliga Domare ( R – G  ) att Mot 10 tals , 100 tals gånger ( Gratis Ligg ) Han ( R – G  ) Ska Hitta på någon Laglig Förklaring och Få Bort ( VITTNENA ) då får Du ( R – G  ) Hur Många Gånger ( Gratis Ligg ) Du vill , från De !

Detta Har ingen Annan FÖRKLARING ! Man kan inte Förklarar på Annat Sätt ! Ni kan Fråga 1000 tals Folk !

Så ! Du Överrådman Fru ( N – S  ) ! Från i förgår  morgon ( onsdag den 13 november 2019 klockan 08 : 00 som jag vaknade , tills nu som är ( fredag den 15 November 2019 ) och Klockan är 02 : 35 och Mina Skrifter är inte Klar , för att Skicka till Domstolen , hade inte Sovit 1 minut , vill skicka detta att på Morgonen du kommer ditt , och se detta , STOPPA den måndag den 18 November , del 2 – För att Om ( VITTNENA ) ska inte Vara , det är Dumt att Vara Där , Avboka den Tiden i God Tid , Meddela Mig och den Gata Kvinna ( Natasha ) i God Tid , Både Med Telefon och Mejl att Mötet för måndag den 18 November är AVBOKADE , och Ta Bort den Olämpliga Domare ( R – G  ) Från Mitt Mål och Hitta en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare Till Mitt Mål , om själv är Mamma ännu Bättre , Ge Henne en Vecka att Läser en Del Mina Skrifter och Mina Analyser på Eran SKIT  DOM och BESLUT , att Bekanta sig med Mitt Ärende , sedan Ni Kan Boka Nya Tid , Låt att detta 6 år Mardröm , detta 6 års HELVETE Tar Slut ! Tack !

Angående den Gata Kvinna ( Natasha  ) s Mejl Till Domstolen , jag vill Analyserar ( RAD på RAD ) Nu hinner jag inte , bara Kort om detta att Hon ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” är Orolig om att Jag Ska Lära Min Älskade Son ( D ) som är Mitt Allt , som för Hans Rättigheter , och för Hans Syster ( V – Ch  ) s Rättigheter , det är över 6 ÅR Kämpar Dag och Natt med en SJUKT  SYSTEM , med så många IDIOTER inom Polis , inom Kommun , inom Domstol Folket , mm Har Skrivit över 1700 sidor bara med 1 finger , kan inte skriva med alla fingrar , och skickade 1000 tals e mejl , först till Domstol folket , sedan Statsminister , mm !

Ni vet att Jag är Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och Hår Stylist ) Jag Har Publicerat en Bok ( 747 sidor ) Publicerade 5 CD av en del av Mina Dikter , Har 40 Videoklipp av en del av Mina Dikter , som Finns på ( Youtube ) !

Jag Bjöd Min Bok och Mina 5 CD till Min Mamma , och Mina Barns Mamma , och Alla Mammor i Världen , Vilket som Nu efter All Dumheter som Mina Dumma Fruar , Mina Barns Mamma Gjorde , Måste Tar Bort De 2 Olämpliga Mammor !

I Början av Min Bok , Jag Kallade Mammor ( Gud På Jorden ) och ( Herre Gud ) Gud för Himmeln , Gud för Efter Döden !

” Gud ” Betyder ( SKAPARE ) och Mammor också är ( SKAPARE ) , Då Mammor är Gud på Jorden !

En Person som Tänker så här Till Kvinnor och Mammor , Lär inte Sina Barn Dåliga Saker , Miljoner Går Efter Mina Fot Spår ( Skrifter ) ! Jag är Väg Visare till Miljoner Folk , Naturligtvis Vet Vad jag Skriver , Det är över 45 år Skriver Själv !

Ska Påminna den Gata Kvinna ( Natasha ) När Du Var i Mitt Liv , Jag Behandlade Dig Liksom en DROTTNING och Din Faderlös Dotter ( V – Ch ) Liksom Min Egen Dotter , liksom en PRINSESSAN !          Enligt 1000 tals Bilder och Filmer , Enligt ( V – Ch ) enligt Alla som Känner Oss !

Du Gata Kvinna ( Natasha ) ! Jag är Ahmad Valadi , Made in IRAN ! Bästa Människa , Bästa Pappa , Bästa Bror , Bästa Vän !

Jag är inte Liksom Din HALLIK  PAPPA !

Resten jag skriver sedan och Skickar till Domstolen !

Kommer att Klistrar den mejl som Tog Bort VITTNENA från ÄRENDET !

Allt pekar på att ( FITTAN ) Går Före LAGEN i Sverige , ( FITTAN ) Går före RÄTTVISAN !

Slutar Min Skrift , Trots att det finns 100 tals sidor som jag skrev på Persiska som måste i framtiden Skriva de och Skicka till Er !

Ju mer jag känner Människor , Desto mera jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !

Hejdå till Nästa Hej !

Den Låtsas Svensk    Ahmad Valadi  2019 – 11 – 15

                                                 …………………………

Parter: Ahmad Valadi ./. Natasha

Målet gäller: vårdnad om barn

Tingsrätten har mottagit yttrande och bilagor, se aktbil. 514-516, från svaranden som

översänds för kännedom.

Fru ( J – Ö )

Telefon 08-561 695 00

Bifogade handlingar: aktbilaga 514-516

                                      …………………………………..

Arkiverad: den 5 november 2019 10:33:24

Från: ( Natasha ) !

Skickat: den 4 november 2019 20:38:56

Till: TAA – Enhetsbrevlåda Tvistemål och Ärende

Kopia: Herr ( R – G )  – TAA

Ämne: mål 6741-18 ( till Herr ” R – G ” )

Precision: Normal

___________________________________

Hej,

mitt namn NATASHA OCH JAG Sänder över ”riktigt bevis” på det hur lämplig Ahmad Valadi är som vårdnadshavare:

Alla dessa bilder kopierade jag från hans hemsida på nätet ( ahmad Valadi- registrerade den här smutskastning o, där han lagt upp alla dessa bilder på mig , mina barn , mina vänner, mina föräldrar utan

tillstånd av någon av oss samt mig ( där har han möjlighet att kränka och förolämpa mig och min familj ) .

Han visar sitt riktigt ansikte hur respekterar han kvinnor och vilken förebild som en bra man , pappa och  människa han är… vad är det verkligen han kan lära min son? Att hata sin mamma ,hata alla kvinnor? Och prata om kvinnor som gatokvinnor? är det därför vill ni pröva på nytt målet? det därför ahmad valadi blivit bättre pappa så att han kan uppfostra och utveckla min sons åsikt angående kvinnor? Jag är väldigt imponerad av Er, herr ( R – G ) , att ni kan göra en sådan bedömning : och öppna det hör målet på  nytt utan någon nytt i målet!

och de här bilderna som är faktiskt min egendom han ( ahmad valadi) lägger ut för allmänheten och låt alla titta och läsa hans dumheter ( med andra ord kan jag inte beskriva det som finns på den här sidan)  utan att han ahmad valadi tänker ( som en riktig bra pappa till hans biologiska son ” D ”  och min dotter

” V – Ch ”  ) hur det kan påverka deras liv, deras psykiskt mående i framtiden )

jag är väldigt besviken på Svenska rättsväsendet som låt sådana människor ( ahmad valadi) pröva samma mål vid flera tillfällen utan några lämpliga orsak , även efter när ni har fått utredningen från Håbo kommun…

och till och med får beslut av Er- Herr ( R – G )  att höra en och samma person som vittne fast i tidigare mål ( men med samma innehåll ) de personerna redan hade talat om det som de kunde berätta!——-

Varför ni inte bara Läser på nytt tidigare vittnestalan ——-för att kunna uppfrescha sin minne???? Varför ska man kalla de igen och störa dem BARA för att börja om? Helt obegripligt!

På sådana förhandlingar där jag tvungen att närvara vartannat år känner jag mig bara KRÄNKT och FÖROLÄMPAT vidare( även efter skilsmässan!!!) av den här mannen som kallar sig bästa pappa , samtidigt som Svensk tingsrätten hjälper honom i detta! – Ni LÅT HONOM PRATA ILLA OM KVINNOR ÄVEN I TINGSRÄTTEN !!!

och han får ingenting för detta!!! HUR LÄNGE DEN HÄR MANNEN SKA FORTSÄTTA TRAKASSERA MIG GENOM TINGSRÄTTEN OCH NI HJÄLPER HONOM MED DETTA!!!

Hur är det möjligt ??? hur kan en man bete sig så UTAN KONSEKVENSER ???

Hur länge Allas tålamod räcker för detta ????

Här : alla bilder med mina och mina barns personliga uppgifter som släpper ut i nätet den olämpliga människa ( ahmad valadi) att FÖRSTÖRA MITT OCH MINA BARNS LIV!!!!! !

                                                                 …………………………………………..

Mål T 6741-18 Avdelning 2

Anges vid kontakt med domstolen

Dok .Id 960694 Sida 1 (1)

Besöksadress Postadress Telefon Fax Öppettider

Tingsvägen 11 Box 940 08-561 696 02 måndag–fredag

Webbplats 191 29 Sollentuna E-post

08:00–16:30

 

www.attundatingsratt.domstol.se [email protected]

Ahmad Valadi

Ahmad Valadi ./. Natasha

angående vårdnad om barn

Av Rättegångsbalken 35 kap. 7 § framgår följande:

”Rätten får avvisa bevisning

– om den omständighet som en part vill bevisa är utan betydelse i målet,

– om beviset inte behövs,

– om beviset uppenbart skulle bli utan verkan,

– om bevisningen med avsevärt mindre besvär eller kostnad kan föras på annat sätt, eller

– om beviset trots rimliga ansträngningar inte kan tas upp och avgörandet inte bör

fördröjas ytterligare.”

Tingsrätten avser att avvisa vittnesförhören som du åberopat med ( M – A – F ) , Fru ( A – L )  och  Fru (  E – K ) . Du får härmed tillfälle att yttra dig över

frågan om avvisning senast vid den muntliga förhandlingen den 18 november.

Fru ( J –  Ö )

Telefon 08-561 695 00

                                                     ……………………………………….