Kvinnojouren – Den Privat Bordell

0
21457

Angående Min förre detta ( Natashas ) som tack vare Er blev en Riktig  Gata Kvinna !

Ahmad Valadi <[email protected]>;

20:35 (1 timme sedan)

till kontakt

Hej till Er på Kvinnojouren ( Den Privat Bordell ) enligt Min Förre detta ( Natasha  ) s Äckliga Liv , efter att Hamnade på en Kvinnojour !den  ( Privat Bordell ) .

Hej igen !

Mitt namn är Ahmad Valadi , jag har skickat tidigare flera gånger Mina skrifter , tänkte skicka resten som jag skrev  hittills , för att nästan i alla Mina Skrifter , jag pekade på Eran ( Kvinnojouren ) s SMUTSIGA  Roll i Samhället , Eftersom det handlar om Er , därför bättre Ni får Mina skrifter också .

I tidigare e – mail som jag skickade till er , jag presenterade mig , ändå ni kan läsa i Skrifter också .

Jag förklarade så Tydligt som även en Idiot , ett Barn Fattar , det ska inte vara något problem för er att Fattar , Ni kan Hitta Min förre dettas Namn ( Natasha  )  , Namn på den Äckliga Arab ( M – A –  F  ) som jobbar på Kvinnojouren ( Privat Bordell ) som KNULLADE , ( Natasha  ) som hamnade på eran ( Bordell )  26 månader , och utan tvekan , andra Kvinnor som hamnade på den privat Bordell ( Kvinnojouren ) .

Efter att Min förre detta fru  ( Natasha  ) hamnade hos er ( Privat  Bordell  ) blev en Riktigt Legitimerade Gata Kvinna ! Tack vare Er !

Resten ni får läsa i Mina skrifter ,Det Äcklar Mig ! Även när jag vill skriva till Er ,

Då slutar jag nu , ändå om ni undrar över någonting , ni kan kontakta Mig  .

Bland annat jag öppnade en Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) som  efter  ett år  och 3 dagar (  73,774 gånger blev Besökts , 427 gånger  Shared , och  37 votes ) .

Gör Mig en Tjänst , Skicka vidare till andra Kvinnojouren ( Privata Bordell ) för att jag har inte alla 400 ( Kvinnojour , Tjejjour ),s e – mejl adress , de ( Privat Bordell )  ! Också Mina tidigare Skickade Filer , Tack !

För resten : Vilket SKIT LAND , som behöver över 200 Kvinnojour , och 200 Tjejjour , eller hur ? Istället för 400 ( Kvinnojour – Tjejjour ) ( Privat Bordell ) som går Miljarder Kronor för det årligen , Staten ska lägga ner alla De 400 ( Privat Bordell ) och Öppna några Vanliga , Lagliga ( BORDELL  ) Då Sveriges Problem kommer ner  till  % 1 , Landet Sparar Miljarder kronor , plus Miljarder Kronor Vinst från de Riktiga , Vanliga , Lagliga ( BORDELLER ) , Bostads Problem också Försvinner , för att alla Lägenheter är Ockuperade av 400 ( Privat Bordeller ) ! Också lär Folket lite Mänsklighets Första Regel , i Skolan , Då det behövs inte 400 Privat BORDELLER ! Också Familjelivet blir Starkare , Kvinnor Blir inte Lurade , och Behöver inte Ljuga för att Hamna  på en Privat BORDELL , för att VINNA  DOMSTOLEN ! 

Om ett litet Land som Sverige Verkligen Behöver 400 ( Kvinnojour , Tjejjour ) då Betyder Samhället är Sjukt , Folk är Sjuk , , då Landet  behöver 400  ( Psykiska Sjukhus ) inte 400 ( Kvinnojour , Tjejjour ) !

den Låtsas Svensk   Ahmad valadi     2016 – 08 – 03

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85