Kvinnojour – Media

0
9898

till redaktion

Till er på Redaktionen !

Hej och God Fortsättning !

Mitt namn är Ahmad Valadi , Jag har skickat tidigare flera gånger och varje gång med några filer av Mina Skrifter , och varje gång klagade på så Dåliga Media som vi har i Sverige , Vilket som Ni ( Eran Media ) är en av De .

På Persiska vi säger : För att visa Kött inte bli Förstörda ( I gamla tider ) De Använd Salt och Saltade Köttet med , liksom ( Rök ) som också i gamla tider folk skulle göra ( Gormet ) för att Kunna behålla Köttet , en längre tid , och den Ordspråk säger : Vad ska man Göra när själva Saltet är ( Dåligt ) . eller Vi säger : i alla Länder när det finns inte Någon Ansvar Organisation , som man klagar av någon Organisation , man vänder sig till Media ! Då Media Skriver , Pratar , Visar om det Problemet , eller den som är Samhällets problem , tills Folk och Landets Ansvariga , Politiker ,  Ministrar , mm Vaknar till , men i Sverige , Liksom Allt annat som är Tvärtom , även Svenska Media , som Borde Väcka Folket , Politiker , Ministrar , Ansvariga mm , Själv Somnar Gott , och någon måste Väcka De Först !

Jag vet att Ni är Vanna med Falska Komplimanger , och att Någon Kritiserar  Er , Ni Tål inte , Också Typisk Svensk , Tål inte Kritik , Speciellt en Utlänning , en Låtsas Svensk ska Göra det ( Att Kritisera Systemet , Media osv ) .

Men jag kommer att Skicka Mina Skrifter , Mina Kritiker om Sverige , Speciellt Svenska ( SKIT MEDIA ) till Andra Länders Media , Då Ni Får Veta vad Medias Roll Är , Då Ni ska Vakna ! Då ska Ni Fatta , Vad Media Roll Är !

Som en Ansvar Författare , Det är Min Plikt , Min Skyldighet att Skriva och Väcka Folk , Ni är Media , Ni Borde Vara Vaken , eftersom Ni Sover Djupare än Folk , Jag tänker , före Folk , Bättre jag Väcker Er ( Media Folket ) .

Så Härmed Skickar jag några Mina Skrifter , Om bland Er någon är Halv sömnig , Kan Läsa Detta och Väcker andra i Er Media !

Om Svenska Media ( Skit Media ) jag kommer att Skriva en annan gång , och Lägger på Min Hemsidan , Eftersom Vi har inte en Ansvar Media i Sverige , eftersom Vi har inte en Ärlig Media i Sverige , Eftersom Media Folket är i Djup Sömn , Då Bestämde jag att Öppna en Hemsidan ( En Liten Media ) som Heter :  ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , det är 4 månader och 4 dagar sedan , jag öppnade Min Hemsidan , redan  60,452 gånger blev Besökts , av Folk , och 396 gånger ( Shared , och 31 Votes ) Det är bra Början . Så småningom Folk ( Besökare av Min Hemsidan ) fattar att Sveriges Media är Bara en Stor Skit , som istället för att pekar på Problemet vi har i Samhället , försöker att Blunda till de  eller Soppar Skiten under Mattan , eller Döljer Verkligheter och Bara ge en Falsk Bild av Sverige !

Jag hade Flera år Radioprogram , Jag är Författare , Diktare , Litteratursamlare , Jag är Uppfinnare , Jag kommer att lägga all Min Energi och Kraft och Kunskap för Att i Första Hand Visar ( Svenska Dåliga Medias ) Dåliga Roll ! Vilket som När jag Hade så Mycket Problem ( Helvete ) från Systemet ( Polis – Kommun – Domstolar ) Dåliga Jobb , Vilket som jag är en av Tusentals Pappa som Drabbar i ett Sjukt System , i Ett Skit Land , och Hur mycket jag Ropade på Hjälp , Hur många gånger jag skrev och Skickade till Svenska Skit Media , ingen av De , Hjälpte , inte alls Brydde sig om , för att det handlade om En Utländsk och Utländska Barn , och Andra Sidan ( Svenska Dåliga System ) med Alla Riktiga ( Svensson ) !

Det gör inget , Nu är ( Internets Tid ) ! och varje Aktion har en Reaktion !

Jag med Min Lila Media ( Min Hemsidan ) och med Hjälp av Folket som har Vaknat på Grund av Mina Skrifter och så småningom med Hjälp av Andra Länders Media , Både ( Utifrån och inifrån ) försöker att Visar ( Eran Real Ansikte ) Det betyder ( Svenska Medias  Real Ansikte ) och Dåliga Roll .

Till Dess , här är Mina Sista Skrifter , Ni Kan Läsa och Skäms att Sådana Orättvisan Händer Dagligen Tusentals i Sverige , Vilket som om Vi Hade en Ansvar , Ärlig , Klokt Media , Man Kunde Minska till ( Noll ) all ( Orättvisan ) , men Här är Sverige , ( Falska Paradiset ) som Min Hemsidan är Så , Vilket som när jag säger Till Någon , Fattar på En gång , vad handlar om !

Så Till er på Redaktionen ! Varsågoda , Jag skickar ett Spegel ( Mina Skrifter ) att Ni ser Er i Det !

Till Slut jag ska Bjuda Er på Redaktionen av ( En av Sveriges Dåliga Media ) Detta Berättelse : i Gamla tider i Iran , en Bonde går till Kungen och Säger : igår Kväll , Natt , när jag var i Sömn , Tjuvar Kommit och tagit några Mina Ko ( Kossan ) ! Kungen säger : Varför Sov Du Då ? Bonden Säger : För att Jag Trodde att Du ( Kungen ) är Vaken !

Hoppas på Ni fattar , Det var ( Ironisk ) Passande till Er och Eran Dåliga Roll !

Med vänlig hälsningar   Den Låtsas Svensson   Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   mobil :  073 – 655 39 85

Eftersom jag hade inte Programet Word i Min Data , jag kunde inte Sätter Texten på Mina Skickade e mail på Word att Bli liksom ett Fil , ändå jag Klistrar De under Min E mail till Er , Tack !