Kommun – Järfälla Kommun 1

0
9730

                                     Till : Fru C –  O och alla andra som jobbar med Barn  !

Till : Kommunen Järfälla !

Hej ! Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx Pappa till ( D ) Valadi 100517 –  xxxxAngående Min son ( D ) , Häromdagen jag fått från Min Advokat några papper som Järfälla kommun ,gjorde utredning  med 2 namn under , från Familjerättssekreterare (  Fru L –  S  och Fru  S –  W ) vilket som bara Lögn från Den Ukrainska Olämpliga Mamma ( Natasha  830307 – xxxx ) man undrar varför Ni från Kommun som jobbar med sådana ärende , varför ni kontaktar inte med andra motparten , i det här situation ( Jag ) för att få höra Sanningen , och sedan skickar både till Domstolen ( Dumstolen ) . Tänk en Kirurg vill Operera en Patient , och vill ha en Journal från Patienten , som är avgörande ( Liv och Död ) om journal av patienten är felaktigt , vad tror ni att resultatet på Operation kommer att vara ? Varför ni tror att eran jobb är mindre än en Korrekta information som ska Lämnas  till Kirurgen för Operation  ?Nu ska jag gå igenom  ( Natashas  ) Lögn som de 2 sekreterare  ovan tog emot och skrev och ( Natasha  ) godkände , Kvinnor som ( Natasha )  som Ljuger , de räknar med Eran  dumheter , och när Ni Köper deras Lögn , det betyder att Ni godkänner Eran Dumheter , också eftersom att Ljuga är Gratis och är inte  straffbar , Kvinnor  som  ( Natasha  ) Ljuger , Istället för att Straffa De ( De  liksom ” Natasha ” som Ljuger )   Tvärtom Ni ge De  Belöning och Hjälper till att kvinnor som (  Natasha )  Gör sina Dumheter , då kvinnor som ( Natasha  ) utnyttjar Eran Dumheter .Meningen med att Domstolen ge Kommunen Uppdrag att göra enklare för Domstolen , menar att några korrekta ämne ska komma upp , Annars med falska information , med all lögn , vad ska bli resultatet ( Skit in – Skit ut ) .På Persiska vi säger : Bättre man bli inte gravid , när ska föda döda barn .

Ni kunde ge Mig en tid , att komma till Kommun , jag kunde ta med Mig ( Data , ipad , mobil ) som fanns 1000 tals bilder , både från tidigare när vi ( jag och Natasha  ) bodde tillsammans , och bilder från 2 år tillbaka tills nu med Min son ( D ) ( Det sägs : En bild tallar mer än 1000 ord ) och då tiden  visste inte att man kan filma också ( Video bild  , man kan filma med sin mobil , ipad ) då Ni kunde fatta bättre , När (Natasha ) Säger : Pappa , det betyder jag ( Ahmad Valadi ) Gör inget aktivitet med Min Son ( D ) Då ni kunde se , lyckligtvis nu för tidens bild , film , har datum , tid , även minut och sekund visas , Då kunde ni se vad vi gör , när ( D )  är hos Mig , (Natasha )  vet att Ni bara gör ett Skit jobb , utan att kolla , utan att jämföra med Motpartens berättelse , då de ( kvinnor som  ”Natasha ” ) säger sådan Skiter , och Ni bara Skriver . Om Eran Roll är bara Liksom någon som vill bara skriver , då Hon        ( Natasha  ) kunde skriva själv liksom e – mail och skickar själv en e – mail till Domstol , Är eran roll bara att Skriva några rader och skickar till Domstol ? Sådana Felaktiga rapport , vad kommer detta Skit ( Eran Yttrande ) som är bara Lögn , bara Felaktigt  till Nyttan  ? Liksom många saker som Ni gör i Sverige , som är Fel , Som är Onödigt , som är Skit , som är bara kostsam till samhälle utan att det behövs , utan ätt det kommer till Nyttan , Eran jobb är inte bara ( noll ) utan ( Minus effekt  ) eran Skit jobb , bara Hjälper någon Olämplig Mamma ( Natasha  ) att Utnyttjar eran ( Svenska System ) Dumheter ännu mera , och Ni kallas Detta för ( Rättvisan ) !Och Svenska Dumstol ( Domstol ) ska bedöma efter sådana Falska information . Är det inte tid att Ni Vaknar och använda Hjärnan och Tänka lite på saken och Uppdaterar Eran Hjärnan och Eran sätt som hittills var och är Fel ( i Mitt ärende var så i alla fall ) att Gör ett Korrekt arbete någon gång ? Det är 2 år och 25 dagar  dag och natt , jag sitter och skriver och skickar i väg till Dumstolen ( Domstolen ) Över 700 sidor jag skickade till de , också alla de skrifter jag skickade till Järfälla Kommun , Täby Kommun , och många andra Organisationer , Också öppnade Hemsidan ( Sajt ) (  falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) vilket som efter 55 dagar ( 25336 gånger sajten blev besökts av folk  , 11 votes , 221 shared ) jag hoppas på att Folk som läser Mina skrifter  skriver sina åsikter och uppfattning tills ( Svensk System ) Fattar lite bättre . Nu  vill  jag gå igenom ( Natasha ) s Lögn , som Ni Skrev i eran Yttrande :Modern ( Natasha  ) anser sig som frisk , hon intar dock receptbelagd medicin för sin oro på grund av hennes livssituation .Mitt svar : Detta är inte på grund av livssituation , Hon ( Natasha  ) Var Sjuk även när Hon ( Natasha )  ) var i Mitt Liv , jag har några bilder på Hennes ( Natashas ) Mediciner , från Ukraina och mediciner från Sveriges Läkare  Få ( Natashas)  Sjukjournal , då får Ni se Hur många gånger  Hon ( Natasha ) Gjorde Prover osv , Hon ( Natasha )  Var nästan Blind , vilket jag betalade 50,000 kronor för att Hon ( Natasha ) Operera sina Ögon , över 20,000 för att fixa  sina tänder , Hon ( Natasha  ) även Ljugit om sin Hälsa , Hon ( Natasha ) är både Sjuk ( Psykisk – Fysikalisk ) ,  men för att lämna 2 Barn ensamma hemma dag och natt för att gå ut och festar och knullar med olika Män  , Hon ( Natasha )  mår Bra .                   Tack vare Mig och tack vare Svenska Läkare , Hon ( Natasha  ) Mår jätte  bra nu  , och  nu andra Män bara behöver att Dra Ner Byxorna , för att jag gjorde allt för ( Natasha ) , Hon ( Natasha  ) är en hel Frisk gata kvinna som orkar dygnet runt  , därför lämnar 2 Barn och är ute , på sitt Gata livet .

I nästa rad : Hennes ( Natasha  ) föräldrar bor i Ukraina och de har varit på besök samt att ( D ) har bott hos dem då modern saknat barnomsorg .Mitt Svar : Ni skulle skriva ( D ) ( som då var  4 och ett halv årig ) var i Ukraina , hos Natashas  föräldrar ( 2 Alkoholister ) 6 Månader  ( 2 gånger , varje gång 3 månader , första 3 månader med sin syster ” V ” andra 3 månader helt ensam )  vilket som var mot Mänsklighet ( Ingen normal Mamma skickar 6 månader en så litet Barn 6 månader bortres utan Mamma , Pappa , också 3 månader även utan syster ) När ni skriver så  , Den som läser er Rapport , fattar vilken Typ Mamma Hon ( Natasha  ) Är , som Skitit till sin Mammas Roll , Skitit till Svensk Lag , Skitit till Svensk Dom ( Natasha  hade inte rätt att Skita på Dom , Skita på Min umgänge med Min son ) Natasha  hade inte rätt att Skita på (  D )  Rättigheter att vara med Sin Pappa och Pappas Släkt som alla Älskar (  D ) och ( D )  Trivs i Deras närvaro .  som lämnar Psykisk Spår på ett barn i 4 och ett halv år ålder , hela livet .Ni skrev : ( D )  har bot hos dem ( Natashas  föräldrar , 2 Alkoholister i Ukraina ) då modern ( Natasha  ) saknat barnomsorg .Mitt Svar : Modern ( Natasha )  skickade Barnen till Ukraina ( 6 Månader ) för att Leva som en Gata Kvinna , Knullar Dygnet Runt , med olika Män ( Om ni vill jag kan bevisa , Själva Knullande vi missade , med resten jag kan bevisa er , om Ni själv fattar inte  ) Hon ( Natasha  ) kunde lämna (  D )  Till Mig , varför skicka ( D ) till Ukraina ? Ju för att om ( D ) skulle vara hos Mig , om ( D ) Längtade att få höra sin Mammas Röst , då skulle jag ringa till (  Natasha  ) och ge telefon till Mamma (Natasha ) att ( D ) få prata med sin Olämpliga Mamma ( Natasha  ) men Mamma Natasha  var på Sängen med Någon och ville inte att (  D )s  Telefon stör Mamma Natashas  Knullande , och De som Knullar Mamma Natasha  , samma sak , om (  D ) var Hos Mig , om längtade efter Mamma , och ville vara hos Mamma ( Natasha )  men Mamma Natasha  Ville Knulla 6 Månader Dygnet Runt , Barnfri , på det sätt även De som Knullade ( Natasha ) skulle inte få Störande på grund av Natasha  Barn , eller skulle köra Natasha  hem på grund av Barn , Då Natasha  Kunde sova Över   , Där Hon Knullade .

Nästa rad i fortsättning : Modern ( Natasha  ) har en Väninna (  Den Äckliga Polska Kvinna  ” A – L ” ) som har hjälpt henne ( Natasha  ) och är fortfarande ett stört stöd .

Mitt Svar : Denna Äckliga Väninna ( A – L  ) Det enda Stöd som Gjorde var att hjälpa att (  Natasha )  sjunka som en Gata Kvinna fortare  , nu ni får läsa Hennes ( Den Äckliga Polska Kvinna ”  A  –  L  ” ) Roll : Hon ( Den Äckliga Polska ” A  – L ” , som snart jag berättar om hennes ( A – L ) Äckliga man ” P –  E – L ” en Sjuk Äcklig Pedofil )s Roll : Den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) kom till Domstolen föra året (  också den 23 September 2015 )  för att Falsk Vittna för att lägga Lögn på Natashas Lögn , för att i fortsättningen sätta en Koppel till Natasha  , och Natasha  Följer Hennes ( Den Äckliga Polska A – L  ) plan .Roligaste var att Hon ( Den Äckliga Polska ” A –  L ” , för sin Vittnesmål Svär till ”Heder och Samvete ” , Vilket som Hon ” A – L ”  Varken Heder , eller Samvete Har ) Om Sverige hade Lag , Jag Kunde Bevisa Alla Hennes ( Den Äckliga Polska A  – L  ) s Lögn , men vi har inte Lag , vi har inte en Lämplig Domstol i Sverige , Därför (Natasha  ) med sina Lögn och med hjälp av  sin Kvinnliga Kropp , med hjälp av en Äcklig Advokat ” Jur.kand.” som mot ” Belöning ” från Natasha  , Lagt Lögn på Natashas  Lögn  och med  hjälp av Sådana Äckliga Väninna (  A – L  ) s Lögn , hittills bara Lurade Svenska Dumstol ( Domstol ) för att Här är Sverige !

Ju ! Den Äckliga Polska Kvinna ( A –   L  ) efter sin Falsk Vittnesmål ( Föra året )  , Tar Natasha  och Natashas  2 Barn ( ” V ” 8 årig , ” D ”  4 årig , då ) hemma hos sig , en liten 2 : a på 54 km2 , där som en Äcklig Pedofil ( P – E – L  ) Bor , också deras 2 Barn , det betyder 7 personer i en 2 :a som finns bara en Toalett , som Dusch är i toaletten , det betyder 7 personer ( 4 Veckor Natashas  Mamma också var där , 8 personer  med en Toalett och Dusch , det betyder om Någon skulle använda Toalett skulle inte låsa Toalett dörren , för att om någon ville duscha ,också skulle kunna använda Toaletten , Tänk Den Äckliga Pedofilen Medan ”  Natasha  ” , ”  Natashas  Mamma ”  , Natashas  8 årig dotter sitter på Toalett , Den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) skulle Naken Duschar , framför en 8 årig Flicka ( V ) , eller en Olämplig Mamma ( Natasha  ) eller Natashas Mamma , Eller På Kvällen som De Äckliga Par ( A – L  och P –  E – L  ) Skulle Knulla Varandra , Natasha  och en 8 Årig flicka ( V )  , som i den ålder är full med frågor om Sex och sådana , var bara 2 – 3 meter från deras Säng , Bara en Sjuk Man , som har Sjuka Tankar för en 8 årig Flicka ( V  ) och en Gata Kvinna ( Natasha ) tillåter att 3 – 4 personer till kommer och Bo på en liten 2 : a som redan är liten för de Själva ( Äckliga Familjen ” L ” ) , Fråga 1000 tals Normala man ingen skulle tillåta att en ensamstående , vacker , ung , Ukrainsk Kvinna ( Natasha  ) och en 8 årig flicka ( V ) och en 4 årig Pojke ( D )  , som är full med Energi , Skulle bor hos De , bara en Sjuk Man , en Äcklig Pedofil , också ingen Normal Kvinna skulle tillåta att en Ung , vacker ( 100 gånger vackrare än den Äckliga Polska Kvinna  ”  A – L ”  ) , en ensamstående Ukrainsk Kvinna ( Natasha  ) och en 8 årig söt flicka ( V  ) bor där på 54 km2 , som redan är liten för de Själva , ändå få 8570 kronor månads hyran för en sådan ( Stable – Stall ) från Täby Kommun , för inneboende , för 4 Månader .      också den Äckliga Polska Kvinna ( A  – L  ) skulle tar sina barn , Natashas  Barn till Dagis och Skolan , och Lämna en Ung , Vacker , ensamstående Ukrainsk Kvinna ( Natasha  ) till Sin Äckliga sjuka Pedofil man ( P – E – L  ) ensam Hemma ( Det var All inclusive ) även Knullande !Även den Äckliga Sjuka Pedofil ( P – E  – L  ) hemma framför en ung , vacker , ensamstående Ukrainska Olämplig Mamma ( Natasha  ) och en 8 årig Flicka ( V  ) skulle gå runt med sin Trosor ( Kalsonger som är liksom kvinnliga trosor )Och den Äckliga Polska kvinna ( A  – L ) hade Roll som en Bordell Mamma , eller en Hallick ,  att ta ” Natasha ” hem till sig ,  till Sin Äckliga Man ( P  – E –  L ) . från vilket håll man tittar på detta är Äcklig , är Sjukt , är Omoralisk . om Ni fattar Förstås

Och till slut ( Natasha ) med Hjälp av de 2 Äckliga ( A – L  , och  P – E – L ) Stulit  alla Mina grejer från min brors Lägenhet som vi bodde i , allt som jag jobbade 27 år för dem , och jag polisanmälde Henne ( Natasha  ) Polisen lagt ner Min Polisanmälan för Grovt Bedrägeri ( Polisen Tänkte att ” Natasha ” hade tagit mina strumpor , kanske  ) även Polisen lagt ner Min Polisanmälan angående ( Grovt Förtal ) och några andra polisanmälan Mot ” Natasha ” , De Äckliga ( ” A  –  L ” , och den sjuka , äckliga Pedofilen ”  P – E  – L  ” ) och den Olämpliga Täby Kommuns personal som godkände att (  Natasha  och 2 Barn ) bor inneboende hos  2 Äckliga , en Sjuk Pedofil ( P  – E – L ) , också Polisanmälan  på Den Äckliga Arab ( M –  A – F ) som jobbar på Kvinnojouren ( Den Privata Bordell Liknande Organisation ) som utnyttjade den Olämpliga  Ukrainska Kvinna  ( Natasha  ) från dagen som ( Natasha  ) hamnade på den Bordell Liknande ( Kvinnojouren ) tills Nu , och alla Mina Polisanmälan Lagts ner , För att här är Sverige !

Rad som börjar så : David har umgänge ………….. . Modern ( Natasha  ) anser att ( D ) far illa av att höra faderns ( Jag ) negativa inställning till moderns vänner . Modern har sett att (  D ) blivit inåtvänd och inte så glad som han brukar vara då han träffa dem . ( D )  blir mycket påverkad av faderns åsikter och fadern förstår inte att han gör illa (  D  ) genom sitt beteende . Fadern tar ( D )  till olika loppmarknader under umgänget och gör ingenting som (  D )  tycker är roligt , ibland får ( D )  leka med sina kusiner hos faderns släktingar .

Mitt Svar : Jag är Ahmad Valadi , är inte ( Idiot ) som Du ( Natasha  ) som skada Mitt Barn , Mitt Hjärta , Mitt Allt ( D ) ! Du ( Den Olämpliga Ukrainska Mamma ” Natasha ” )  Du Skadade Tillräcklig Min son  (  D )  och (  D  ) s Syster ( V ) med Dina Dumheter  , det behövs inte att jag lägger  en ( Epsilon ) mer , allt jag gör , är för att Minskar Dina Dumheter mot ( D ) , Stackars  ( V )  som du ( Olämpliga Ukrainska Mamma Natasha  ) Förstörde ( V  ) s Liv , Dina Dumheter sitter på ( V )s Minne för hela livet på (  V )  , Att ha  (  V )  4 månader hos en Äcklig sjuk Pedofil ( P  – E  – L  )  och Du lärde Barnen att allt som händer  oss ( Natasha  ) är vår hemlighet , säg inte till någon , inte ens till Pappa Ahmad ( jag har kopierade ”  D ” s röst när  Han ( D ) sa detta och många andra saker som  ”  D  ” sa ) .Du ( Olämpliga Ukrainska mamma  ”Natasha  ” ) lyckligtvis jag har Hundratals , närmare 1000 Bilder och Filmer med   ( D  ) och alla platser vi var : Park , lekplatser , strand , Simhallen , Restaurang , Mc Donald , hemma hos Släktingar , Födelsedagar , Olika Centrum , att lära honom ( D  ) att Cykla med sin nya Cykel , och många saker som jag Fångade fina Stunder med Bild och Film .

Skulle Du ( En Olämplig Ukrainska Kvinna , ” Natasha ” ) som Din ” Fitta ” och Knullande med Alla Män går före Barnen för Dig , skulle Lära Mig ( Ahmad Valadi ) som Skriver till Miljoner folk , Som är förebild för Miljoner , som är Bästa Pappa , lära Min Pappas Roll ?Det är  över 2 år Dag och Natt , jag sitter framför Data , och Skrev över 700 sidor till Domstol för att Väcka De ( Domstol Folk ) för att Skydda Min Son ( D  ) och Hans Syster ( V  ) som jag var 5 År Hennes ( V  ) s bästa Pappa , vilket som Du ( Den Olämpliga Ukrainska Mamma ” Natasha  ” ) Som Knullade med Hur Många Män i din Runtomkring , International Kunder ( Arab , Svensk , Irani , osv ) Jag Kämpade för Mitt Barn ,   enligt 1000 bilder och filmer och enligt (  V ) , vilket som jag Kämpa att få (D ) ensamvårdnad  också Stackars ( V ) , för att Du ( Natasha  ) Barnfri , utan Bekymmer Knullar med Vem Du Vill , Dygnet runt , tills du orkar , tills du bevisar att du är  ( Made in Ukraina ) , med din Polska Äckliga Väninna ( A – L ) !

Varje gång som Min son  (  D )  är hos Mig , jag väger ( D  ) och tar Bild , och när jag lämnar (  D )  jag tar en bild till , alltid 700 – 800 gram Han ( D  )  går upp i vikt , föra Månad som  Min son ( D )  kom jag Vägde ( D ) , Han var 18,1 kilo , när jag ville lämna  ( D )  , vägde 18,8 kilo . men föra veckan , den 18 september 2015 )  (som  ( D )  kom till Mig , Han ( D  ) vägde med kläder 17,1 kilo , och när jag ville lämna honom ( D ) han vägde 17,8 Kilo , det betyder på en Månad (  D )  istället för att gå upp i Vikt , missade över 1 kilo , det betyder att När Du ( Den Olämpliga Ukrainska Mamma ”  Natasha ”  ) är ute och Knulla runt , och lämnar 2 barn ensam hemma , en 9 årig ska hämta ( D )  från Dagis , ska ge lite Mjölk och Korn flacks , eller lite Smörgås , för att Mamma ” Natasha ”  ska Knulla med vem som helst , antingen kommer på Natten , eller sover  över där som Knullar , och 2 barn är ensam hemma , så blir det med Barn, Stackars (  V )  , som Du ( Olämpliga Ukrainska Mamma ” Natasha ”  ) Klippte relation mellan Mig och ( V ) och (  V )  med Min Släkt , bara för att Du ( Natasha  ) ville inte att Kanske (  V ) Avslöjar Dina Smutsiga Hemligheter !

Alltid när Min son ( D )  var hos Mig , förut , innan Den Fucking ( Svensk Kontaktförbud )  Jag Skrev i Min e – mail till den Olämpliga Ukrainska Mamma Natasha  ) vad vi ( Jag och Min son )  gjorde  , vad (  D )  åt , även när (  D )  Bajsade , också skickade (  D ) s  Bilder från var vi var ( Mc Donald , hemma , Park , Lekpark , hos Släkt , Täby Centrum osv ) Även vi lämnade 3 minuters Skype Video meddelande , Allt finns att bevisa , även redan jag skickade många sådana e – mail som jag Skickade till Domstol ( Dumstol ) .Alltid när jag lämnar (  D )  , jag Hälsar till (  D ) s Mamma och Syster , många gånger med Presenter till  ( V )  och Förut ( Innan Kontaktförbud ) till ”  Natasha ”  Också , När ( D )  är Hos Mig , får full Omsorg , god Mat , Frukt , Saga , Duscha , Klippning , osv , med Harmoni , Bara Han ( D )  får Höra att jag Älskar Honom , och Älskar Hans Mamma och Syster , Aldrig , aldrig jag pratade skit om ”  Natasha ” , även en Dum Pappa vet att man ska inte blanda Barnen  för sådana saker , Han ( D ) är bara 5 år , Även om man säger  dåliga saker om Hans Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Han ( D )  begriper inte  , Han ( D )  kan fatta när man säger : Hälsa Mamma och din syster( V ) , jag Brukade och Även Nu när jag ska lämna Honom ( D )  till Dagis eller förut  via Min Släkt till Hans ( D ) s  Olämpliga Mamma ( Natasha  ) brukade pussa Honom ( D ) flera gånger och sa några mina Pussar till Mamma , Några till  din syster (V ) , Glöm inte att Ge De , Nästa gång som jag träffade (  D )  , frågade jag : Gav du Mina Pussar till Mamma och din syster (  V )  ? Han ( D ) Skrattade och Svarade : Nej ! jag brukade säga : Fuskis , du tog alla Pussar för Dig ? och han ( D ) Skrattade igen . Så behandlar jag Min Son ( D )  med Trygghet , med Kärlek , med fina ord om Hans Mamma ( Natasha  ) och Syster ( V  ) .                                                                      Jag är Ahmad Valadi , det är över 40 år Skriver för Miljoner folk , även till Idioter Liksom den Olämplig Ukrainska Mamma ( Natasha  ) , jag skrev över 10000 vackra , djupa , filosofiska Dikter  , Du ( Den Olämplig Ukrainska Kvinna  ” Natasha  ” ) vill  Lära Mig Min Pappas Roll ? Bättre Du sköter De Män som Knullar Dig , och Låta jag Sköter Barnen ! Hittills jag bara fokuserade på Min son (  D )  , om jag Börjar att Fokusera på Stackars ( V )  det blir Dubbel så Mycket sidor att Skriva .Jag Brukade gå varje dag till  ( D ) s Dagis , när ( D )  gick Dagis i Täby ,  och jag  var där med min Son några Minuter att Han ( D  ) känner att Han ( D  ) har Pappa som älskar Honom ( D )  mer än hela Världen , vilket som Du ( Den Äckliga Olämpliga Ukrainska Kvinna ” Natasha  ” ) Stannade hemma med den Äckliga Sjuka Pedofilen ( P –  E  – L  ) medan Den Äckliga Polska Kvinna ( A –  L ) Lämnade Dina Barn ( D ) och (  V ) till Dagis och Skolan , för att De ( Natasha  och Den Äckliga sjuka Pedofilen ” P -E –  L  ” )  hinner med en Snabbis Knullande  ! Så Äckligt Liv !

Nu för tiden som ( D ) började Dagis i Kallhäll , jag tänkte att Ringa till Min sons ( D )s  Dagis och pratar med Min son (  D ) att Säga Pappa Älskar dig , Hälsa Mamma och  din syster ( V )  , för att 2 Veckor för ett Barn , är inte 2 veckor utan är 2 år , jag ville på det sätt Minskar  Hans ( D )s Längtan till den Dagen som Han ( D ) ska vara med Mig , några gånger jag ringde , idag den Fredag 25 September när jag Ringde till Dagis och Ville pratar med Min Son ( D ) Dagis Personal sa : Den Olämpliga Ukrainska Mamma ” Natasha ” hade sagt att Dagis Personal får inte tillåta att jag ( Ahmad Valadi ) Pappa till (  D )  ,  Pratar med Min Son !                                             Ett  Land som Domstolen Ge Ensamvårdnad till en Sådan Skit Mamma ( Liksom  ” Natasha ” ) som Köper Hennes ( Natasha )s Lögn och Hjälper en Sådan Olämplig Kvinna ” Natasha ” , Måste Hon ( Natasha  ) Utnyttjar av Svenska Sjuka Lagar i sådana situationer !Svenska Lag ska Bestämma Hur mycket jag ska Älskar Mitt Barn , Hur ofta ska jag ser Mitt Barn , Hur många  gånger ska jag Krama och Pussa Mitt Barn , och Svenska System ska Bestämma att Ge fria Händer till en Olämplig Ukrainska  Kvinna ( Natasha  ) att Skada Mitt Barn Hur Mycket Hon ( Natasha )  Vill , Och Systemet Sverige är Med Henne ( Natasha  ) och på Hennes ( Natasha ) s Sidan .Jag kan inte ens ringer till Min sons Dagis och frågar Hur mår Min Son ? jag kan inte ens Skydda Mitt Barn ! Vilket …………Land ! ( Fyll i själv passande ord , innan land ).

I Onsdag den 23 September Vi ( Jag och Natasha  ) hade Domstol angående            ( Ofredande ) vilket som var ( Väckande )  , Den Olämpliga Ukrainska Kvinna             ( Natasha  ) Bara Sa Sitt Namn Korrekt , annars Resten , Liksom den Äckliga Polska Kvinna ( A  – L ) bara Ljugit , jag Ska säga några saker som hade hänt där :     Åklagare ( En Kvinnlig ) Frågade  ”Natasha ” : Hur Länge Barnen Var i Ukraina ? Hon ( Natasha  ) istället för att Svara : Första gång 3 månader både Barn , sedan efter 4 veckor , igen Skickade(  D )  ensam med sin Äckliga Mamma ( Som Spelade Roll av en Bordell Mamma , och Hallick till sin Dotter ” Natasha  ” ) ( Natasha )  svarade : Barnen behöver att träffa sin Mormor morfar , eller Hur ? och Svarade inte på Frågan .

Igen Åklagaren frågade :  Hade du sagt till ( D )s Pappa att Du ska Skicka (  D ) till Ukraina ? Hon ( Natasha  ) Svarade : Ja ! ( Vilket som var Lögn , När var Min Advokats tid att fråga Natasha , Hon ( Min Advokat ) sa till Natasha  : Du sa att Ahmad visste att  ( D ) är i Ukraina , men det finns några  e – mail och sms och ” telefon meddelande också ” att Ahmad frågade dig : När , Var , Hur Ska jag få  (D ) , dagen som är Hans ( Ahmad ) s Tur att ha Sin Son  ? Det betyder att Han ( Ahmad ) visste inte att Du Skickade sonen ( D ) till Ukraina , annars varför han skulle Via  sms , e mail , även ( Telefon meddelande ) frågar dig detta , även  efter att Ahmad  fick veta att Du ( Natasha ) utan Hans ( Ahmad Valadi ) s medveten och tillstånd skickade hans son ( D )  till Ukraina , även du svarade inte konkret när ( D ) Kommer tillbaka ? Du ( Natasha )  efter några gånger , efter Ahmads e – mail , sms Svarade : När Han ( D ) Kommer jag meddelar Dig ( det betyder ” Jag ” ) Hon ( Natasha  ) Hade inget att säga , bara svarade något annat , eller sa : jag vet inte , jag Minns inte , Jag mådde dåligt då , jag orkade inte , eller pratade Ukrainska med sin Tolk , att Vinna tid att tänka hitta på ett Lögn , annars ( Natasha,s  Svenska var mycket bättre än den Översättarens  Svenska ) .

Bland annat Natashas Lögn var det att Hon ( Natasha ) sa :  att Ahmad varje dag ringde med Skype och pratade med sin son ( D ) , vilket som på 6 månader , jag försökte att med Skype ringa till ( Natashas Äckliga Alkoholist Föräldrar ) , Natashas Bröders Skype , lämnade hur många gånger skrift meddelande , skickade Skype Video meddelande , att vänligen Min son ( D ) är Ensam Där , jag vill att Minskar Hans ( D ) s ensamhet , kanske över 100 tals gånger , De Omänskliga , Äckliga Folk inte kopplade min Skype att jag ser Min Son och Pratar med  ( D ) med Skype , bara  i De 6 månaders Period  6 – 7 gånger  de gav telefon till ( D ) att pratar med sin Pappa , efter 100 tals gånger som jag ringde men bara  ( 6 – 7 gånger jag kunde prata med Min son , med dålig kvallite ljud )  , Lyckligtvis Allt man Gör i Skype , Fastnar Där , Det finns på Min Skype , jag kan Bevisa , och alla de 100 tals gånger som jag ringde till Ukraina  ( Bara lyckades att prata med Min son 6 – 7 gånger )  jag spelade med Min Mobil , också Specifikation av Mobilen finns , de period bara Min Mobil Kostnad att ringa till De Omänskliga Folk i Ukraina ( Natashas Familj ) var över 1500 : Kronor , Allt finns att Bevisa , och Många Andra Lögn från ( Natasha ) och Hennes Äckliga Polska Väninnan ( A –  L  ) .

Stackars (  V )  , Den Lila Ängel , som i 9 års Ålder ska Bära 1000 tals sin Olämpliga Mamma ( Natasha ) s Äckliga Hemligheter  och Dumheter , också vara Lila mor till sin 5 årig Bror ( D ) , och ( D )  berättade att när (  V )  och ( D )  bråkar med varandra och (  V )  Slår  ( D )  , och(  D )  Slår tillbaka (  V )  , När Mamma  ( Natasha )  efter sin Knullande kommer Hem och Barnen berättar att de bråkade och slog varandra , Den Olämpliga Ukrainska Mamma ( Natasha )  ) också Slå (  V )  och  ( D )  ( Jag Kopierade ( D ) s Röst med Mobil , när han ( D )  sa att Mamma ( Natasha )  slår de , Även när (  D )  var i Ukraina ,(  D ) s  Alkoholist  morfar  slog (  D )  , jag har kopierade med mobil ) och (  Natasha )  Skrämde Barnen att Detta är Vår Hemlighet , ni får inte säga till någon , inte ens till Pappa ( Ahmad ) Det finns på ( D ) s  Röst som jag spelade in med Mobil . Och en sådan Olämplig Mamma ( Natasha ) vill lära Mig Min Pappas Roll , som Dör för Mina Barn , som Lever för Mina Barn , som är över 2 år kämpar för Mina Barns Rättigheter med Hela Svensk System !Kommunen Järfälla i Början av sin Utredning Skrev att De fått 600 Sidor Mina Skrifter , angående Oro till Mina Barn ( ” V ” och ” D ” ) men de skrev inte , Hade de Läst de , eller bara räknade Sidorna ?Om jag Struntade Mina Barn , om jag Skitit Mina Barn och Min Pappas roll , jag hade inte  ens problem med Min första Fru ( Iransk Fru ) inte heller med (  Natasha , Den Olämpliga Ukrainska Fru ) . Det känns att om en Pappa vill ta sitt ansvar som en Ansvar  Pappa , får problem i Sverige  .

I fortsättningen på Järfälla Kommuns Yttrande : David brukar berätta för modern ( Natasha  ) att Pappa är uppe länge på nätterna , vilket gör att han ( Ahmad ) inte vaknar på morgonen då (  D ) försöker väcka honom  ( Det betyder , jag ) .

Mitt Svar : Skulle jag lägga Mig klockan 20 : 00 – 21 : 00 på kvällen som Min son lägger sig ? Jag lägger bredvid Honom ( D ) och säger en saga , Pussar , klappar och Masserar Honom ( D ) tills han  sover gott , då Han ( D ) Har Trygghet .Föra gången som  ( D )  var hos mig sa : Vad är för Mamma som jag har , Hon ( Natasha  ) säger aldrig Saga till Mig ( Jag har kopierade   ”D ” ,s Röst med Min mobil , om Ni vill ni få lyssna på det ) för att Mamma ( Natasha )  är inte Hemma att säga Saga , Mamma (  Natasha )  då håller på att säga Saga till de som Knullar Henne ( Natasha  ) för att de sover gott efter Knullandet .Säg till den Olämpliga Ukrainska  Mamma ( Natasha ) bättre en Pappa vara hemma med sin Son och Sonen med sina Pussar Väcker Pappa , Än en Olämplig Mamma ( Natasha ) Lämnar 2 Barn ensamma Hemma , sover ensamma , utan att Mamma skulle vara närvarande att säga en saga till De , eller läser en Bok till De , men istället , på Morgonen innan Barnen Vaknar , efter en Knullande Kväll hos  Arab , Kurd , Svensk , X och Y kommer tyst hemma och Väcker barn för att de ska till Dagis och Skolan !Du ( Natasha  ) behöver inte att Lära Mig ( Ahmad Valadi ) Min Pappas Roll , om jag får Min Energi tillbaka , jag ska Skriva en Bok inte till Pappor , utan till Bästa Pappor  att Hur kan de komma till Min Nivå ! Det är över 2 år jag kämpar för Mina Barns Rättigheter , och skrev över 700 sidor till Domstol , och Över flera hundra till Dig ( Du Olämpliga Ukrainska Kvinna ” Natasha ” för att Väcka dig ) Du vill Lära Mig  ( Ahmad Valadi )  Min Pappas Roll ? Vad Äcklig ! en Gata Kvinna ska Lära Mig ( Ahmad Valadi ) som själv  väg visar Miljoner  folk , Min Pappas Roll , vad Äckligt !

I Järfälla kommunens fortsättning kommer ( Bakgrund ) : Modern uppger att hon ( Natasha  ) inte orkar berätta sin historia när hon ( Natasha  ) levde med fadern ( Ahmad ) . Hon ( Natasha  ) berättat den vid ett flertal tillfällen varje gång fadern ( Ahmad ) anmäler eller stämmer henne ( Natasha  ) . Modern ( Natasha  ) hänvisar till dom 2014 – 07 – 22 Mål nr Y 3625 – 13 .

Mitt Svar : ( Natasha )  Skäms att Berätta , inte ( Orkar inte ) , också Hon ( Natasha  ) är Rädd att när Hon ( Natasha ) Berättar , kommer inte ihåg , vilka Lögn hade sagt tidigare , kanske säger någonting  , som trots att det är Lögn , inte passar med tidigare Lögn , och bli avslöjade , Sanningen man kan säga bara på ett sätt , hur många gånger man berättar , vilket jag gör . När Hon ( Natasha  ) ge Felaktiga informationer , när Hon ( Natasha ) bara Ljuger , ska jag inte ( Rättar till ) ?

I fortsättningen :  ( D ) har varit hos hans mormor i Ukraina på grund av att modern tidigare saknat förskoleplats . Modern ( Natasha  ) anser att hon ( Natasha )  måste arbeta för att kunna försörja familjen .

Mitt Svar :  ( D )  hade plats i Dagis i Täby ,  ( Natasha )  kunde ge (  D )  till Mig , jag kunde lämna  ( D )  till Dagis och hämta honom ( D ) från Dagis ,  ( D )  kunde bo hos Mig , varför lämnas ensam till Ukraina ? Jag förklarade om (  D )  skulle vara här och hos Mig , i alla fall om han ( D ) ville få höra sin Mammas Röst , eller skulle vara med Mamma ( Natasha  ) , då (  Natasha )  varken hade tid att pratar med (  D ) , eller tar emot (  D ) ,  för att Hon ( Natasha  ) hade planerat  att leva 6 Månader Barnfri , liksom en Gata kvinna , Dygnet runt med olika män , sover över i olika säng , olika män , reser med De , gå ut med De , Knulla med De , bara på den anledning , inte på grund av att  ( D ) hade inte Dagisplats .

I fortsättningen : I Januari 2015 följde ( D ) sin mormor till Ukraina , han ( D ) återkom till henne ( Natasha  ) i april .  ( D )  följde mormodern igen i till Ukraina efter påsken till Juni . Därefter åkte modern och (  D )  på semester till Malaga en vecka .

Innan jag svarar på den bit , jag vill ge några korrekta Datum : 24 – 25 – 26 – 27 December 2014 var jul period , vilket som jag var ledig från Mitt jobb de röda dagar , jag skickade några sms till (  Natasha )  och gratulerade Julen och skrev att jag köpte Julklappar till Alla ( Natasha  och Barn ) och frågade (  Natasha )  Hur ska jag lämna dem  till  (  Natasha )  och Barnen , efter några meddelande , som fick inget svar ( För att  ( Natasha )  Var  Barnfri och började sitt Dygnet Runt ,s Gata Liv ) , 26 eller 27 ( jag kan titta på Allmanak   igen ) jag åkte till Kallhäll för att Lämna Julklappar , på väg ditt , jag lämnade telefon meddelande till (  Natasha ) s  mobil att jag är på väg ditt , jag är på halva väg , Då (  Natasha )  Lyssnade meddelande och Ringde tillbaka , jag sa kan du var snäll och ta Barnen att jag se de kort stund , när jag lämnar Julklappar  ?  ( Natasha )  sa : Barnen är på en Barn Klass , jag sa : vad Synd ,  (Natasha  )  sa : skynda dig ,  jag vill gå ut , vilket som redan Barnen en vecka innan den datum som jag ville lämna julklappar barnen var i Ukraina , den Äckliga Arab ” M –  A – F ” som jobbar på Kvinnojouren Bordell Liknande hade Köpt biljett till (  Natashas  Äckliga  Mamma och Barn och Körde de  till Arlanda , att Han ” M –  A – F ”  kunde Knulla  ( Natasha )   6 månader Barnfri dygnet runt  ) , Fredag den 2 Januari  2015 var Min tur att ha Min son hos Mig , vilket som Min son det var mer än 10 dagar innan , var i Ukraina , Lördag den 3 Januari åkte jag till Kallhäll för att kollar vad gör (Natasha )  som skickade 2 Barn till Ukraina , då såg jag att Klockan över 22 : 00  (Natasha )  Kom med en Äcklig Arab ( M  – A  – F ) efter sin intensiv Knullande , eftersom jag sa till (  Natasha )   framför den Äckliga Kvinnojour personal ” M – A – F ” att jag kommer att Polisanmäla dig för att du skickade Min son utan Min tillåtelse , då den här Kväll (  Natasha )  lägger en Polisanmälan , som skulle vara ( Motvikt till Min Polisanmälan , som jag sa , jag kommer att göra det ) ,7 Januari 2015  jag Polisanmälde (  Natasha )  för att Hon ( Natasha  ) skickade David till Ukraina .                                                                                                                    igen Fredag den 9 Januari åkte jag till Kallhäll för att den Äckliga Arab ( M – A –  F ) gav fel telefon nummer till Mig , jag ville få hans korrekta mobil nummer och  igen  den Äckliga Arab ( M –  A –  F )   efter att Våldtagit Lagligt  ( Natasha )  , kör Henne     ( Natasha  )  Hem , för att (  Natasha )  får villar till Nästa dags Knullande .22 Januari 2015  lämnade jag Polisanmälan till den Äckliga Arab ” M – A – F ” som utnyttjade sin Position liksom någon som jobbar på Kvinnojour och Våldta Kvinnor liksom (  Natasha )  , helt Lagligt , Helt Gratis , också Polisanmälde  Själva Kvinnojouren , Den Bordell Liknande .  29 Januari 2015  Polisen Täby ville att jag Skulle hälsa på De , jag blev glad att de ska ge Mig besked  att Vad Gjorde  de med Mina Polisanmälan  Mot ( Natasha )  , Den Äckliga Arab ” M –  A – F  ” och Kvinnojouren , men De hade lagt ner Mina polisanmälan , även några tidigare Mina polisanmälan mot (  Natasha  – Den Äckliga Polska Kvinna  ”  A –  L ”  och den Äckliga , Sjuka Pedofilen ” P –  E –  L ” och Täby Kommuns  Personal som Godkände att (  Natasha )  och Mina Barn ( V och D  ) bor hos 2 Sjuka folk , Då Polisen förklarade att detta är för att  ( Natasha )  anmälde Dig för att du ( Ahmad ) Var Där !  ( och fick veta  vilka Knulla Henne ) i pranteses är Mina ord , inte polisens , då på en gång de ( Polisen Täby ) ringde en Åklagare , på telefon de sa någonting , vad , det vet jag inte , hur de förklarade , det vet jag inte , på en gång den Manliga Åklagare ( N –  R ) gav 6 månader Kontaktförbud , för att jag Stör inte ( Natasha  och Natashas  Kunders Knullande , att minskar deras Orgasm ) vilket som närmare att den 6 månader kontaktförbud skulle tar Slut , igen (  Natasha )  beställde  Förlängning på Kontaktförbud , igen Svenska System gav Henne ( Natasha  )  Belöning att Hon ( Natasha  ) 6 månaders till Knullar med vem Hon ( Natasha  ) vill utan att jag Stör Deras Knullande , och ingen Tänkte på Mina Stackars Barn , som Dag och Natt är ensamma hemma och en 9 årig flicka ( V ) är ansvar till Min son ( D ) och (  Natasha )  bara med telefon från Olika sängar säger till Sin Dotter ( V  ) vad skulle Hon ( V ) göra , och hålla Munnen för Mammas Hemligheter , Bara för att här är Sverige !

Fredag 20 Mars 2015 (  D )  Kommer från Ukraina och var Hos Mig efter 3 Månader , igen Fredag den 3 April 2015  , det var Min Tur , (  D )  var hos Mig . Fredag den 17 April 2015  var Min tur att  Min son ( D )  skulle vara hos Mig , Min Advokat ringde och sa :  ( Natasha )  skickade  (  D )  till Ukraina , Hur länge inget vet , igen 3 Månader (  D )  var i Ukraina Hos 2 Alkoholister ( Natashas  Äckliga Föräldrar , som spelade Rollen liksom Bordell mamma och Hallick till ”  Natasha ”  , att Ha Barn hos sig att  ” Natasha ”  kan tar emot Mera Kunder  på den 6 Månader  barnfri period , och kunna Knulla dygnet runt och skicka pengar till Föräldrar ) När  ( D )  Kom , han glömde totalt Svenska  , pratade med mig Ukrainska ( Jag spelade med Min mobil ) det tog 2 dagar , han ( D ) bara pratade Ukrainska , och jag försökte att prata Svenska långsamt att Han ( D ) kommer i gång med Svenska , (  D )  berättade att Äckliga Morfar Slog Honom ( Jag kopierade med Mobil ) . ( D )  fyller år 17 Maj 2015  , eftersom Han ( D ) var i Ukraina , jag firade hans ( D ) födelsedags fest , Lördag  den 13 Juni  2015 , att Han ( D ) få sina presenter och upplever sin Födelsedag , några Mina Släkt var med , och igen Fredag den 26 Juni 2015 ( D ) var hos Mig , osv .

Mitt Svar : som jag sa , De som Ljuger , kommer inte ihåg  saker och tings och datum ( D)  Åkte till Ukraina , ca en vecka innan Jul 2014 , och kom tillbaka efter 3 månader , var här en månad , igen Skickades den här gången helt ensam 3 månader till , till Ukraina hos 2 Alkoholister ( Natashas Föräldrar ) .

I fortsättningen på Järfälla Kommunens Skit yttrande  : Modern säger att hon ( Natasha  ) har meddelat fadern ( Ahmad ) de gånger (  D )  har följt med sin mormor .

Mitt Svar : Om jag viste , tror ni skulle jag tillåta att Min 4 och ett halv årig son skulle 6 månader åka till Ukraina till 2 Alkoholister ?  , som bara resan ditt är 30 timmar , och (D )  kunde inte deras språk . i Domstolen som vi hade i 23 september 2015 , både Åklagare och Min Advokat frågade ( Natasha )  ( Visste Ahmad att Du skickade ( D )  till Ukraina ? ) Hon ( Natasha  ) svarade :  ja . Min Advokat sa : om Ahmad visste att (D )  är i Ukraina , varför han ( Ahmad ) skickade sms , e mail , telefon meddelande frågade dig ( Natasha  ) När , Var , Hur ska jag kommer att få  ( D )  ( som  var Min tur att varannan vecka ha Min son  ) . Trotts att första 3 månader som (  Natasha )  Skickade  ( D )  utan Min medvetande och Tillstånd , och trots att jag Polisanmälde Henne ( Natasha )  ) när hon ( Natasha  ) såg att ingenting hade hänt , polisanmälan till kvinnor liksom Hon ( Natasha  ) är bara Skit , igen skickade (  D )  3 månader till , till Ukraina , igen utan Min tillstånd , utan Min medvetande . Och igen Skitit till Svensk Lag , Skitit till Svensk Dom , igen Skitit till Mänskligheten , bara för att här är Sverige !

I fortsättningen : Modern ( Natasha  ) uppger dock att hon ( Natasha  ) och fadern ( Ahmad ) har djupa samarbetssvårigheter , vilket gör att hon ( Natasha  ) yrkar på fortsatt ( Ensamvårdnad ) och att  ( D )  skall fortsätta att ha sitt ( Stadigvarande boende ) hos henne ( Natasha  ) .

Mitt Svar : 29 September vi har Domstol angående Min son  (  D )  , vilket jag begärt Min sons Ensamvårdnad , Det räcker hur Mycket den  här Olämplig Ukrainska Mamma ( Natasha  ) Skadade Psykisk och Fysikalisk Barnen , speciellt (  D )  , under den 2 år och en månad . jag  även bad Domstolen om  (  V )s Vårdnad till Mig , Hon   ( V ) är exakt som (  D )  och Mina andra Barn för Mig , Jag var 5 år hennes ( V ) s bästa Pappa . För  ( Natasha )  Barnen är bara Pengar ( Barnbidrag , Underhållsstöds pengar ) Just it .                                                                                 ( Natasha )  passar inte Mammas roll , Hon ( Natasha  ) passar bara som en Gata Kvinnas Roll , vilket Hon ( Natasha  ) bevisade under 25 Månader Hittills .Jag skaffade inte Barn att tillåta någon , Barnens Olämpliga Mamma ( Natasha  ) eller Sveriges System med sina Dumheter gör Mina Barn illa  .

I fortsättningen : Modern ( Natasha  ) är osäker på hur (  D )  skall träffa sin far då faderns ( Ahmad ) motiv är att han ( Ahmad ) bara vill krångla till och förstöra för Henne ( Natasha  ) . Fadern ( Ahmad )  ringer moderns släktingar och stör dem nattetid . Han ( Ahmad ) bryter även Kontaktförbudet , vilket modern fick i Januari 2015 och det är förlängt till Januari 2016 . Modern tycker att fadern ( Ahmad ) har fixerat sig vid henne ( Natasha  ) .Mitt Svar : Alla Mina e – mail , sms visar att jag hade inget  problem med att samarbeta , Det var Hon ( Natasha  ) som  gjorde alla Dumheter .                          Angående att jag ringde de Omäniskor ( Natasha,s  Släktingar ) i Ukraina ,  det var den period som Min son ( D ) var där och på 6 Månader , de idioter ( Natashas  Äckliga Släktingar ) bara 6 – 7 gånger gav telefonen till Min Son ( D ) att jag få pratar med Min Son och Säga Honom ( D ) att Pappa älskar Honom ( D ), Hur Brytt jag  mot Fucking Kontaktförbud ? Jag skrev till Domstolen att Ni Stänger  Fötter och Händer på en Ansvar Pappa ( Jag ) och Öppnar  Fötterna på en Olämplig Mamma ( Natasha  ) !

Detta Kontaktförbud bara hjälpte att (  Natasha )  lämnar barnen dag och natt för att gå ut och  Knulla  med olika Män , Vilket som om Jag hade inte Kontaktförbud , skulle med Fakta bevisa Dumstolen ( Domstolen ) att hur många nätter Mina Barn ( D och V ) var ensamma hemma , och vilken tid av Natten eller tidigt på morgonen kom den Olämpliga Mamma ( Natasha )  , och med Vem ? Då Ni kunde Fatta att 2 Barn ( 5 år och 9 år ) bor ensamma hemma , och 9 årig Syster ( V ) tar hand om sin 5 årig Bror   ( D ) Mamma  ( Natasha )  är bara ute efter sitt Gata Liv .Då  Ni kan Nöja er med (  D ) s Rapport så länge ( Om Ni vill jag kan hjälpa er att Ni fattar med Fakta Vilka Knullar  (  Natasha )  ! (  D )  är 5 år  och 5 månader , kan säga att Han och (  V )  är ensamma , att Mamma (  Natasha )  är inte Hemma att säga Saga , och Barnen Sover ensamma , och Mamma (  Natasha )  , Sover över där Hon ( Natasha )  Knullar , och tidigt på morgonen , innan Barn vaknar , kommer hem och Vaknar Barnen , för att De ska till Dagis och Skolan , och Natasha  Till Sitt Jobb !

I fortsättningen : Modern ( Natasha  )  har inget emot att fadern ska ha umgänge med ( D )  . Hon ( Natasha )  ) är däremot mycket orolig och tycker det är farlig för  ( D )  för hans ( D )  hälsa och hans ( D )  mående att utsättas för faderns negativa påverkan . Modern ( Natasha  ) anser att fadern  ( Ahmad ) måste sluta att säga till    ( D )  att i moderns ( Natasha ) s   umgängeskrets finns Pedofiler och att modern        ( Natasha  ) är en Hora .

Mitt Svar : Vilken Fin Mamma ( Natasha  ) Hon är Orolig för  ( D )  ! Oh Tack Gud ! att Min Son ( D ) har en så Lämplig Mamma ( N  ) som tänker på (  D ) s Hälsa och Psyke . Du idiot Mamma ( Natasha  ) ! Du Olämplig Mamma ( Natasha  ) ! När Du      ( Natasha ) Efter en Sjukt plan , efter en Äcklig Lögn , Falsk Polisanmälde (  D ) s Pappa , och 3 månader varit med  ( D )  i den Privat Bordell  ( Kvinnojouren ) då var     ( D ) bara 3 år , och du ( Natasha  ) även ringde inte en gång att  ( D )  få Höra sin Pappas Röst , Du ( Natasha  ) ska spelar Roll av en Orolig Mamma ?

Du ( Natasha  ) Olämpliga Mamma , när Du ( Natasha  ) tog Barnen till en ( Stabel – Stall  ) på 54 km2 med 4 personer till ( En Äcklig , sjuk Pedofil ” P –  E –  L  ” och en Äcklig Polska Kvinna ” A –  L ” ) Du tänkte inte på Barnens ,  ( D ) s Hälsa och Psyke ?När Du ( Natasha  ) Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Skickade en 4 årig , 6 Månader till Ukraina , till 2 Äckliga Alkoholister ( Natashas Föräldrar ) som  ( D )  berättade att Äckliga Morfar Slog Honom ( D ) Vilket jag spelade på min mobil , för att Knulla Dygnet Runt , 6 månader Barnfri , tänkte Du ( Natasha )  inte på  ( D ) s Hälsa och Psyke ? Även Din Äckliga Familj  kopplade inte Min telefon att jag pratar med Min Son ( D )  , bara 6 – 7 gånger på 6 månader , inte ens 1 gång med skype ( och Du ” Natasha  ” den Olämpliga Mamma på Domstolen Ljugit att Ahmad med skype pratade med sin Son varje dag ? Lyckligtvis Skype registrerar allt , när man ringde , om man lämnade videomeddelande , om kontakten kopplades eller ej , hur många sekunder ringde och ingen svarade ) Du ( Natasha  ) Ljuger för att Du ( Natasha )  vet Svenskar ( De som jobbar i Domstol ) är Idioter och Lögn köpare .Du ( Natasha  ) Olämpliga Mamma , efter 6 Månader som  ( D )  kom tillbaka från Ukraina , Dag och Natt är ensamma hemma med sin 9 årig Syster ( V  ) för att Mamma (  Natasha )  Ska leva Gata Liv och Knullar med olika Män hur mycket Orkar , Du var inte Orolig för(  D ) s Hälsa och Psyke ?Du ( Natasha )  ) den Olämpliga Mamma , när jag tänkte på ( D ) s Psyke , att ringde till ( D ) s Dagis att Säga Pappa Älskar Dig ( D ) saknar Dig ( D ) hälsa Mamma och     ( V )  , och Du ( Natasha  ) Idiot , säger till Dagis personal att De ( Dagis personal ) ska inte ge telefon till (  D )  , Du är Orolig för ( D ) s Hälsa , Psyke ?

Du är en Skit , Du är en Olämplig Mamma , Du är en Gata Kvinna , som för Dig , Din ”Fitta ” går före Barnen . Jag behöver inte att belasta på Min Son ( D )  att Hans Mamma är en ” Hora ” jag har respekt till Min son , Aldrig jag  säger  så , utan   Du     ( Natasha  ) med Din Beteende säger till  vem som helst ,   vem du är , även till dina Barn  , jag bara skriver och Rapporterar till ( Domstolen ) jag bara skriver om Saker och tings du Gjorde och Gör . i Domstolen som var 23 september , Du försökte att spelar Teater att jag ( Natasha  ) även kan inte säga vad Ahmad Kalla Mig , Jag sa :   (  Natasha )  skämdes inte att Göra det ( Att Knulla med vem som helst , att leva som en Gata kvinna ) och nu här i Domstolen även kan inte säga ” Ordet ” ? jag bara Berättar om vad du Gjorde och  Gör My Love ! ! Jag sa : Vem du knullar med är inte Min sak , men när Min son är ensam hemma dag och natt med sin 9 årig Syster ( V ) och på en månad , istället för att gå upp i vikt , missade 1 kilo , då är Min Grej , då är Mitt Ansvar , Du Damen ( Natasha  ) Du kan Knulla med Hela Sverige , det är inte Min Grej , jag behöver inte att säga till David , Han Fattar Själv , Dagens Barn som leker med ( Ipad , Smart phone , Data , Data Spel ) kan mycket mer än sin ålder . Han ( D ) redan vet vem du är , bara säger på sitt sätt , jag spelade med Min mobil , Ni får Höra ( Vad är det  med Mamma som jag har , att är inte hemma att säga saga till mig ” D ” ) . Istället för att Du ( Natasha  ) Skydda Dina Barn , Du Skyddar en Äcklig Pedofil ” P –  E –  L ” fråga 1000 tals normala , friska Män , ingen accepterar att 3 – 4 personer till ( Natasha  – Natashas då 8 årig dotter ” V ” –  ” D ”  då 4 årig – Natashas Äckliga Mamma ) Skulle Bo på 54 km2 som redan var liten för 4 personer , bara en Sjuk äcklig Pedofil som hade Sjuka Tankar att Utnyttjar din 8 årig Dotter ” V ) och att Knullar Dig ( Natasha  ) accepterar att 3 – 4 Personer ( Natasha  och Barnen , Natashas Mamma ) Bor där , och den Äckliga Polska Kvinna ” A –  L  ”  få 8570 : – kronor i månad från Täby Kommun för 4 Månader , det betyder Ca : 34,000 : Kronor.Allt Du ( Natasha  ) Gjorde och Gör är Sjukt , var och är Äckligt ,Du är Orolig för  (D)?

När Han ( D ) är hos Mig ? Vet du inte vem jag är ? Jag var Bästa Pappa till Din Faderlös Dotter (  V )  , vilket som Bästa Svensk Pappa , kunde inte göra vad jag gjorde till din  Faderlös Dotter ( V )  , till sina Äkta Barn , enligt 1000 tals Bilder och Filmer och alla som känner oss och själva  ( V )  , Du är Orolig För (  D )  , När Han ( D ) är hos Mig ? Ser Du inte att det är över 2 år , för Hans ( D ) Skull , Hans Rättigheter , Hans ( D ) Hälsa , Psyke , Framtid , som Du ( Natasha  ) en Olämplig Ukrainsk Mamma , förstörde , jag  kämpar , Ser du inte ? Ser du inte  att jag kämpar för att få Min Sons ( D ) Ensamvårdnad , för att Han ( D ) har en Olämplig Mamma ( Natasha  ) som Hennes ( Fitta ) och De som Knullar Henne ( Natasha  ) går Före Barnen!

I fortsättningen på Järfälla kommuns Skit utredning : Under äktenskapet var fadern den som bestämde i familjen och han ( Ahmad ) dominerade och ville att alla skulle göra på hans villkor . Detta gör att  ( D )  har stor respekt för fadern och lyssnar och tror på det han ( Ahmad ) säger .Mitt Svar : När vi bodde tillsammans , från kl : 8 : 30 som vi lämnade barnen på Dagis och Skolan , jag kom hem runtomkring 19 : 00 hemma , ( Natasha )  Tog Barnen från Dagis och Skolan vid 16 : 30 –  17 : 00  vem hade mer tid att påverka Barnen ?       Om (  D )  har Respekt för Mig , det är för att Han ( D ) ser att jag Älskar Honom ( D )  , att jag ställer upp för Honom ( D ) att jag är alltid med Honom ( D )  !

I fortsättningen av Järfälla Kommunens Skit utredning : i domen som nämns ovan framkommer att modern ( Natasha  ) utsatt för Våld och Sexuellt våld av fadern ( Ahmad Valadi ) .Mitt Svar : Ser Ni hur Kommunen Jobbar  ! i slutet av sin Skit utredning , skrev någonting som  var inte Dom , Det var ett Dumt Lögn Från en Olämplig Ukrainsk Kvinna ( Natasha  ) som Räknade med  Svenskarnas Dumheter inom ( Polis – Kommun – Kvinnojour – Åklagare – Domstol Folk ) men Hennes ( Natasha )s Lögn blev  avslöjade , lagts ner , de kastade ut (  Natasha )  från Bordell Liknande ( Kvinnojouren ) , och titta på sättet de skrev ( Utsatt för våld , och sexuellt våld av fadern ) utan att skriva : vilket som blev avslöjade (  Natasha ) s Lögn och lagts ner , och  ( Natasha )  kastades ut från Bordell Liknande (  Kvinnojouren ) .(Natasha )  utsatt för Sexuellt utnyttjande i den över 2 år och 3 veckor från ( Advokat , polis , Kvinnojourens Manliga personal ” Den Äckliga Arab M –  A –  F  ” – Den Äckliga Pedofilen ” P – E – L ” Den Äckliga mannen som (  Natasha )  jobbar Svart hos Honom , och Han sa : Jag Knullar (  Natasha )  alltid  efter jobb  ” Bakifrån ” och många andra Män !På Persiska vi säger : Denna kvinna dansar utan Musik , tänk vad Hon gör med Musik  ! Vad betyder ? Ju ! Det betyder : Domstol Folk åtminstone till Mina ärende  , visade att De fattar inte ett Dugg , nu tänk att Kommer sådana Skit Utredning till Deras Bord , Vad tror du att resultatet blir det ? Skit in – Skit ut !

Man undrar  : Är verkligen en sådan Skit Utredning  avgörande för Domstol  ?För en och en halv sidor av (  Natasha ) s Lögn och Järfälla Kommunens Super Skit Yttrande , jag skrev 15 sidor , vilket som bara för den här skit ( 1 och en halv sidor )  , lagt  flera dagar att skriva detta 15 sidor , det är över 2 år , mitt liv är Helvete på grund av Svenska Systemet ( Polis – Kommun – Kvinnojour – Åklagare – Domstol Folk ) Dumheter  , som kan inte sitt jobb , som en 16 årig kan Lura hela Systemet , som en Olämplig Ukrainska Kvinna ( Natasha )s Lögn kostade Samhället hittills över 1 Miljon Kronor , och för Mig och Barnen , över 2 År Helvete !Allt Ni gjorde Hittills i Mina ärende ( Både med Första Fru ”  Den Iransk Fru  ” och nu med den Olämpliga Ukrainska kvinna ” Natasha  ” ) var och är Skit , Skit , Skit !Och Ni kallas detta för ( Rättvisan ) och Lag .

Och den Olämpliga Ukrainska Kvinna ( Natasha )  för över 2 år som Knullade dygnet runt med Arab , Turk , Kurd , Svensk , Iransk , osv , speciellt den 6 månader som skickade Barnen till Ukraina , För ( Sveda och Verk ) och För ( Kränkning ) från De som Knullade Henne ( Natasha  ) Våldtagit Henne ( Natasha  ) Via sin Advokat skickade ( 17200 kronor ) Faktura för Skadestånd Till Mig ! Hon ( Natasha  ) Tänkte att Här är Sverige , När Ni är Så Dumma som Köpte Alla Hennes ( Natasha  )s Lögn , Ni köper detta Också , Ni bevisade Henne ( Natasha   ) att Ni är Dumma , därför Hon ( Natasha  ) Bara Beställer ( Liksom Kontaktförbud  Förlängning  ) och Nu detta ( Skadestånd ) För Hennes ( Natasha  ) s ( Sveda och Verk ) Vilket Land !

Om Polisen Täby , när ( Natasha )  ( 2013 – 08 – 28 . 29 . 30 ) var Hos polisen för att starta sin Teater ( 2 år Tvingade till sex , och efteråt enligt Natashas  Äckliga Advokat ” Jur.kand ” med   ” Våld ”  , för sin Belöning ) om Ni skulle Säga : Du Damen !            ( Natasha  ) även en Analfabet Kvinna fattar om Hon Utsatt för ( Våld , Våldtäkt , Kränkning , osv ) från Sin Man eller vilken man vad skulle göra , Hur en Välutbildade Kvinna som Du  ( Natasha ) visste inte vad skulle Göra ? Om Polisen Täby skulle kalla Mig för Förhör , Skulle jag berättar att på över 4 och ett halv År , jag sov med Min Älskade Fru ( Natasha  ) bara 5 gånger , Hon ( Natasha  ) sa Du Snarkar , jag kan inte sova , för att Min Älskade Fru ( Natasha )  Sover Gott , jag lämnade Min Bästa Sultan säng till Henne ( Natasha  ) och jag sovit på en obekväm Bedd Soffa , i vardags rummet , jag kunde säga till de ( Polisen ) att om jag var så Kåt , skulle jag tillåta Henne ( Natasha  ) att Hon ( Natasha  ) åker till Ukraina varje år 3 Månader  ? Om jag var så Kåt som Hon ( Natasha  ) Beskrev , Vem skulle jag knulla på 3 månader som Hon ( Natasha  ) var i Ukraina ?Om Polisen skulle säga till Mig , från Början , Jag skulle gå med min Data ( Laptop ) och visade de ( Poliser ) 1000 tals Filmer och Bilder att De Tittar och bedömer , i någon av de 1000 tals bilder , filmer , som är i olika sammanhang , ser Hon ( Natasha ) som en Kvinna som är Missnöjd med sitt Liv , eller liksom en Kvinna som tvingas till Sex ? Då skulle jag berätta för De ( Poliser ) att jag behandlade Henne ( Natasha  ) som en Drottning , och hennes ( Natasha ) s Faderlös Dotter ( V ) som Min Dotter , som en Prinsessan , men här är Sverige , om De Jobbar Korrekt man ska bli Förvånad , Polisen skulle Veta detta : om en Kvinna utsätter för en Dumhet ( Våld – Våldtäkt – Kränkning osv ) Hon är ( Offer ) men om händer en gång till , flera gånger till , då Hon är ( Medhjälpare ) till Brott !Problemet är att Lögn , Föder Lögn , och efter ett Tag , personen som Ljög , själv tror på sitt Lögn , och för att Skydda sitt första Lögn , måste Ljuga hela tiden !

Om Polisen Täby ville att jag gå ditt , jag kunde visa (  Natasha ) s Real Ansikte och (Natasha) s Syfte , för Detta Lögn ( Att Kunna få Systemets Medkänsla , att få en lägenhet  )  Då kunde jag stoppa att ”  Natasha ”  Sjunka så här Mycket som Nu , som är Sex Objekt för vem som helst ( Advokat – Polis – Arbetsgivare – vänner – ovänner – Kvinnojour Personal – osv ) .Jag Minns att i Domstolen (  Natashas Äckliga Advokat ” Jur.kand ” som Utnyttjade Natasha  , därför Lagt Lögn på Natashas Lögn och var solklar att Han Utnyttjade sin Klient , hela tiden försökte att upprepa att (  Natasha  blev Våldtagen av sin Man )  , jag sa : Om jag var en sådan man , du ( Natasha )  var en Olämplig Mamma då att lämnade Din Faderlös  Dotter  ( V  ) ensam med en Våldtäktsman ( jag )  ( Hemma , att jag ta (  v )  till Skolan , Park , Skridskor kurs , att köra (  V )  till kompisar osv ) , Problemet är att Här är Sverige , De som Borde Fattar , Fattar inte .

Istället för all Skit Jobb som så många Svenskar ( Tyvärr Välutbildade ) gjorde som kostade Samhället över 1 Miljon Kronor , om De ( Systemet Sverige ) skulle Ge Mig , 1 – 2 Personer , vi kunde gå igenom 1000 tals bilder och Filmer , då skulle de se att Hur jag behandlade (  Natasha  och ”  V ” )  , Då  ( Natasha )  Behövde inte att Ge sin kropp till Advokat , Polis , Kvinnojours Personal , Vänner och Ovänner att De Hjälpa Henne ( Natasha  ) med Hennes ( Natasha  ) s Sjuka Lögn och Plan , och jag och Barnen hade inte över 2 År  ” Helvete ” .Det känns att Utlänningars Liv , Heder , Namn är inte Viktig för Er , inte ens Utländska Barns Liv , det syns på Erat Sätt att Jobba , i det här Land , Utländska Män har ingen Rättigheter , Man kan inte ens Skydda sitt Barn , man kan inte ens att Hjälpa sina Barn , Vad är  det för Land här ? Och Sådana Folk ska Bestämma över Människors Liv , som jag . Kan man tänka att Deras Dom är Korrekt ? kan man tänka att deras Skit Dom är Lagligt ?  Giltigt ?När Att Ljuga är Gratis , När Ni är Så Dumma , så Okunniga ,  Kvinnor Liksom ( Natasha )  Utnyttjar Systemet , När Ni är Lögn Köpare , När Ni istället för att Straffa en Olämplig Kvinna ( Natasha  )  som Gjorde All Dumheter , Skitit på Svensk Lag , Skitit på Svensk Dom osv , Hjälper Henne ( Natasha  ) för att göra ännu mera Dumheter , och istället för Fängelse Straff , Ni ge Belöning till Henne ( Natasha  )Hon ( Natasha  ) bara Fortsätter med sin Dumheter .

Nu som  (Natasha ) Vet att  ( D )  Trotts att  ( Natasha )  hade sagt till Barnen , hade Tvingat Barnen att Detta är Våran Hemligheter , inte ens säg till Pappa , Hon              ( Natasha  ) kommer att vara mera Dumt mot   min son ( D ) , Lyckligtvis jag begärt Ensamvårdnad av Min Son ( D ) Hoppas på att efter över 2 år , Någon Fattar .Jag vill Sluta Nu , resten jag skriver i Nästa Skrift . Liksom en Lärare som ge ( Home work ) till sina Elever , Eran (  Hem läxa ) är att Läsa Noga , 2 – 3 Gånger Mina Skrifter , för att Ni visade Mig att Ni har inte Kunskap  för en enkel Sak .Jag står för alla Mina ord , Jag kan bevisa allt som jag skrev i Min Skrift , speciellt Eran Okunnighet och  ( Natashas Dumheter och Lögn , som även en 15 årig Fattar på en gång , en Analfabet Person fattar på en gång .

Lyckligtvis Min Hemsidan ( Sajt ) ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) på 57 dagar , hade besökts av folk ( 27 568 gånger  + 234 share ) idag Måndag den 28 September 2015  kl : 04 . 17 .  jag kommer att Lägga alla Mina Skrifter i Min Sajt i framtiden ( Efter Edit ) , jag vill folk ser Hur Systemet Sverige behandlar Utlänningar  ( Låtsas Svenskar )  och utländska Barn !Allt som jag skrev om Min son  ( D )  och alla Psykisk och Fysikalisk Misshandel som (Natasha ) Gav  ( D )  , Gäller (  V )  också , plus att den stackars Lila Ängel ( V  ) drabbade ännu mera ,  (Natasha )  hade tagit Hennes ( V ) s Bästa Pappa ( Ahmad Valadi och Mina släkt från  ( V ) plus att den Stackars Lila flicka ( V )  , har varit 4 månader i närheten av en Äcklig Pedofil ( P –  E –  L  ) Plus att Hon ( V )  Fick Ansvaret av sin 5 årig Bror ( D ) Plus att Hon ( V ) Ska Bära Alla Sin Olämpliga Mammas ( Natasha ) s  Äckliga Hemligheter , Hoppas på Någon Bland Er ( Domstol Folk ) Fattar !                                                                                                              Det tror Jag inte , för att Ni Bevisade att Eran Bekymmer är Bara Att  ( Natasha )  och De som Knullar  ( Natasha)   Får Orgasm utan något problem från Mig och Mina Barns  Sidan .Ni Gjorde Mitt Liv , Mina Barns Liv , Till ( Helvete ) , Ni förstörde Mitt Liv , Mina Barns Liv , Ni Smutsade Mitt  Namn , Mitt Heder , Mitt Nationalitet . Jag Förlåter inte Er !

Jag kommer att Överklaga Detta i Europa Domstolen , Jag kommer att Skicka alla Mina Handlingar och Skrifter till Alla andra Länders Media , När vi har inte en Lämplig , Ansvar , Ärlig Media Här i Sverige .

Om ni undrar över någonting i Mina Skrifter , Skäms inte , kontakta Mig .Den Låtsas Svensk som har ett Stort Sår , Ärr på sitt Kropp och Själ från Systemet Sverige , och de 2 Olämpliga Kvinnor  ”  Iransk Fru  ” ” Natasha  ”           Ahmad Valadi        2015 – 09 – 28

 Du som vill veta vilka är de , som är i Min Historien , skicka en e – mail till Mig på (  [email protected]  ) då jag skickar till dig all information . Försök då och då kolla Min Sajt , för att jag kommer att lägga mera Mina Skrifter här ! Tack !Mvh    Ahmad Valadi                                  Jag  Älskar Er Jätte Mycket !   STOR  Kram ! 2015 – 10 – 01