Kommun – Järfälla Dagis , Fru L

0
12579

Hej !

Efter några gånger e – mail med Dig , det verkar att du , en Utbildade Svensk ( ? ) kunde inte fatta att Min Fråga angående : ( I den Dagis , enligt Lag , enligt Dagis Policy , om föräldrar kan inte hämta sitt Barn , Hur gammal ska vara Syskon för att kunna hämta sin Syskon ? Detta är en Allmän Fråga ? 

Det borde någon som är Ansvar till en Dagis som folk lämnar Sina Barn där , veta och Svara , Det enda Du Svarar inte  , eller Gömmer dig Bakom ( Du är inte Vårdnadshavare ) vilket som Min Fråga har inget med om jag är Vårdnadshavare eller ej , Detta Visar att Ni gör ( Olagliga Saker i Dagis , en av de är att en 9 årig kan Hämta sin Bror ) i den här Sjukt Samhället , i den här Mörkret , vilket som Nu efter 

Klockan 15 : 00 på eftermiddag , överallt är Mörkt !

Tror Du om du svarar inte på Min Fråga , Jag kan inte få veta från andra håll ? 

Redan jag skrev eran Skit Service på Dagis och Lagt på Min Hemsidan , Att Komma i Kontakt med Andra Föräldrar är också , är inte Svårt , Att kontakta Lokal Tidning är också inte Svårt , jag ville ha Respekt till Er , Därför kontaktade dig som Ansvarig Person : Du Tror Ditt Dumma Svar ( Angående ”  D ”s Utveckling , du är inte Vårdnadshavare ) detta hade ingenting med om jag är Vårdnadshavare eller Ej !

Du vet att jag är Pappa till (  D )  ! Om Ni Fattar vad ( Pappa ) betyder ! För att i Sverige Det är Många Saker Ni Fattar inte , en av De är  ( Vad Pappa Betyder ) !

Du nämnde Enligt Dom ( Natasha  ) är Ensam vårdnadshavare ! Detta är Vad Jag Kämpar för Det ! Att Svenska Dumstol ( Domstol ) Efter Några Lögn , Kommunen Skit Utredning , Ge Ensamvårdnad av Mitt Barn ( Ahmad Valadi ) s Son till en Gata Kvinna ( Natasha  ) enligt alla Bevis material ! För att Kunna Väcka Domstol Folk , som istället för att Ge Fängelse Straff till en så Olämplig Gata Kvinna ( Natasha  ) som är Orsaken till all Dumheter , till att Barn ( V  och D  ) har Helvete ) Ge Ensamvårdnad och Andra Belöning , Det är Svenska Domstol som Fattar Inte , Det är Deras Dom som är Dum ! Det är över 2 år jag Kämpar för att Väcker De ! ( Domstol Folket ) ! Men du vet detta Ordspråk : Man kan väcka de som sover på Riktig , men inte De som Sover på Låtsas ! 

Domstol Folk , Sover på Låtsas ! För att De vet från Början De Jobbade Bara ( SKIT ) Nu bara försöker att Skydda Varandra ! 

Exakt som Dagis  Personalens Dumma Svar ( Det Händer ) som Matchar med Ditt Dumma Svar ( Eftersom du är inte Vårdnadshavare ) Vi kan inte säga till Dig , Kan ett barn hämtar ett barn från Dagis ?

Du vet att jag Håller på att få Min Son,s Ensamvårdnad från en Gata Kvinna ( Natasha  ) som är bara med Barnen bara en halv timme , en timme så tidigt på morgonen , innan Barnen Vaknar , annars Resten är Ute och Knullar och med Telefon Säger till Sin Dotter ( V  ) vad ska Hon ( V  ) Göra !

Jag skickade några Filer att Du Läser , för att Fatta Situationen !

Jag skickade till Järfälla Kommunen Också , Jag kommer att igen Kontakta De , Kontakta Lokal Tidningen och skriver några rader och kopierar på 50 – 100 exemplar och delar bland de som har sina Barn på den här Dagis , som deras Motto är ( Det Händer ) ! Även om Barn Bli Blind , Det ingår , Det kan Hända !

Som jag Alltid skriver till Domstol Folk , med Sina Skit Arbete ( Skäms Lite ) jag säger till Dig och Dina Personal på Dagis ( Skäms Lite ) !

Hoppas på att detta Räcker det för att Få dig att Vaknar , om det inte , jag skickar mera Mina Skrifter , för att Du vet att det är inte Svenska Domstols Dumma Dom , bestämmer vem är Ansvar , vem är inte Ansvar , Som Pappa Till (  D –  Valadi , Hittills som är 26 Månader skrev jag över 1000 Sidor och Skickade till Svenska Dumstol ( Domstol ) , Om de Fattade skulle inte Godkänner en Gata Kvinna ( Natasha )  som Ensamvårdnad till 2 Barn !

Hoppas på att Du Fattar Nu vad Pappa Betyder !

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85