Kommun – Dagis , Järfälla

0
9388

Ahmad Valadi ( D )s Pappa

Ahmad Valadi <[email protected]>

19:09 (12 minuter sedan)

   

Till : L

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx   Pappa till (  D )  Valadi 100517 –  xxxx

Jag ska klaga på 2 saker , Du som är  Ansvar person till (  Teknikvägen Förskolan )  som Min son ( D )  Valadi ) går i , jag vill ha Skriftligt svar , som jag skrev till Järfälla kommun , jag vill ha Skriftligt svar som en Ansvar person , enligt Lag , inte svar som en idiot !

För några dagar sedan , ett barn ( Svensk Barn ) kastar sin Mössa på trädet , och istället för att ropa på en Fröken , eller istället för att en fröken skulle vara där , och se detta , den pojke tar en sten från Dagis gård ( Måste vara så stor sten , större ett ägg ,) och kasta mot mössan , vilket som stenen landar på Min Sons Näsa ( Fattar du vad betyder , det betyder bara 1 centimeter till Min Sons Vackra Ögon ) Näsan blir dubbelt så stor , kommer blod , och näsa huden  spricker från 3 plats , 

i Måndags 19 – 10 – 2015 som jag lämnade Min son till Dagis , jag frågade vem är Ansvar här ? de pekade en Kvinna , jag gick fram , det var en annan fröken bredvid henne också , Jag ställde Fråga till De : Vad är detta ? Var var Ni ? De Idioter istället för att Be om ursäkt till det som hade hänt , som kunde göra Min Son Blind för Hela Livet , De Sa : Det Händer ! Jag sa : Ni får Betalt för att ( Det  Inte Händer ) ! 

Deras Dumma Svar , Deras Olämplighet , jag vill Anmäla först till Dig , som Ansvar person , sedan jag anmälde till Järfälla Kommun , om jag får tid , ska jag kontakta Lokal Tidningen som täcker Järfälla , Kallhäll , Vi lämnar Barn , för att vi tror att personalen kan sin Roll som Dagis Personal , där jag såg så många sten från Valnöt storlek , till 10 x 10 cm storlek , jag sa : varför Ni personal plockar inte de stenar , Väntar att igen händer ? 

Den dagen jag sa inget , för att jag ville först skriva till dig som är Ansvar ! Jag vill inte se sådana Dumheter igen , inte till Min son , inte till något annat Barn . 

Jag vill ha alla Barnens Föräldrars e- mail Adress , jag vill komma i Kontakt med de , och berättar om Vad som har hänt Min Son , Jag vill att Andra Föräldrar ska Vetta att Den Dagis Motto är ( Det Händer ) !

en annan sak : Min son (  D )  , Hämtas av sin 9 Årig Syster ( V –  C 060201 –  xxxx  ) jag vill ha skriftligt om Dagis Policy och Lag , ( Kan ett barn ” 9 årig ” Hämtar från Dagis ett 5 årig Barn ” ? ) Eller till Utländska Barn ,  Eran Lag Gäller inte !  För att När jag säger till Mina Svenska Kunder , De säger också att Detta är Dumt , en kund berättade att en gång , Hon kunde inte gå till dagis att hämta sin 5 årig son , hon ringer till sin 11 årig barn att gå och hämta din Bror , Dagis personal accepterade inte att lämnar barnet till en 11 årig ! Hur Eran Dagis Ge ansvar av Min Son till ett Barn ( 9 Årig ) som själv behöver en vuxen att bevaka Henne ( V ) ? 

Jag håller på att Få Min son,s ensamvårdnad från Min sons Olämpliga Mamma ( Natasha  830307 –  xxxx ) vilket som på 26 månader visade vilken typ Olämplig Mamma Är , Förklaringar finns på Mina Skrifter som jag skickar tills Ni fattar Bättre , Så jag vill skriftligt svar , jag vill använda till Domstolen , för att bekräfta den Olämpliga Mammas ( Natasha  ) Real Ansikte  , i Mina skrifter , jag förklarade att Hon ( Natasha ) är bara med Barnen en halv timme , en timme på Morgonen , resten Hon ( Natasha  ) är på Sitt Gata Liv , och med telefon säger till sin Dotter  ( V )  , vad ska Hon ( V  )  göra , att Hämta Sin bror ( D )  från Dagis , leker lite ute , igen ringer till sin Dotter ( V  ) att nu gå hem , gör dina Läxa , gör smörgås till dig och din Bror ( D  ) och efteråt gå och lägg er , Mamma är på jobbet ,  kommer sedan , Stackars Barn tror att när de sover , Mamma ( Natasha ) Kommer , de vet inte att Mamma är Ute och Knullar och Sover någonstans och De som Knullade Henne ( Natasha  ) kör Henne ( Natasha  ) så tidigt på Morgonen hem , för att Mamma Natasha hinner innan Barn vaknar , vara hemma , för att väcka Barnen , och Barnen ska Tro att Mamma var hemma , Min son har en sånt Helvete , och Stackars (  V )  som istället för att leva som en 9 årig , ska ha så mycket Ansvar , Och Mamma (  Natasha )  Hade sagt till Barnen att Detta är Våran Hemligheter , Ni får inte ens säga till Pappa eller Någon , Det betyder att (  V )  Både Måste ta Ansvar till sig och Sin Bror ” D  ” och Hålla Munnen , och Bär Sin Äckliga Mammas Hemligheter , Ser Du vilket Helvete de 2 Stackars Barn Har , och Svenska Dumma Domstol Folk istället för att stoppa den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha )  , Bara ge Henne Stödd , Belöning mm . 

Titta på Min sons Vikt , jag har en bild som togs 04 – 04 – 2015 , ( D ) vägde 17 kilo , det betyder efter 6 månader , han väger samma som 6 månader sedan , för att en 9 årig kan inte ge riktigt mat till en 5 årig , Hoppas på att du fattar åtminstone !

Så Läs Mina Skrifter , och Besvara Mig Skriftlig med Dagis Lag och Policy .

och Skicka till Mig andra Barns Föräldrar e Mail adress , Hoppas på att du gå själv till Dagis och titta på marken , hur stora lösa sten finns där , för att inte händer igen till Min son eller andra barn , Säg till Personal att plocka alla sten och vassa pinnar som kan det vara Farligt  till Barnen  Tack !

jag väntar på svar så fort som möjligt , försök läs detta ! Redan jag skrev och  lagt i Min Hemsidan (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) allt som hänt Min son ( David ) !

Med ……..bara dåliga Minne av Svenska System efter 30 År   Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52  mobil : 073 – 655 39 85