Kommun – Dagis , Järfälla Kommun

0
13705

till  Fru C – O

Till : Fru  C –  O !

Och andra Ansvariga som jobbar med Barn ( Barn Enhet ) osv !

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx   D –  Valadi,s ( 100517 –  xxxx  ) Pappa !

Tyvärr jag Måste Meddela Dig att Jag är absolut inte Nöjd med Järfälla Kommuns Beteende angående Min Oro till Min Son ( D  ) och Hans Syster (  V –  C  060201 –  xxxx  ) som Nu för tiden är totalt Ansvar till sin Bror ( D ) , Hämtar (  D )  från Dagis , är med sin bror ( D  ) hela Kvällen , hela natten , det är 9 årig (  V )  måste fixa smörgås till sig och till sin bror ( D  ) och den Olämpliga Ukrainska Mamma ( Natasha  830307 –  xxxx  ) är på Sin Gata liv , och bara med Telefon ringer till (  V  ) och säger vad ska Barnen ( V – och  – D )  göra  och (  Natasha )  är Ute på Sitt Gata Liv , och Säger till Barnen att Mamma är på Jobbet , Ni kan Sova , Jag kommer sedan , Också hade sagt till Barnen att Detta är Våran Hemligheter , säg inte till någon , och Barnen tror att Om de sover , Mamma (  Natasha )  Kommer , men Mamma (  Natasha )  är ute och Knullar hit och Ditt , och sover över där som knullar  , och  De som Knullade Henne ( Natasha  ) så Tidigt på Morgonen kör Henne ( Natasha  ) hem , att (  Natasha )  innan Barn Vaknar , vara Hem och Väcker Barn , att Barn ska Tror att Deras Mamma Kom hem , när de Sov , det betyder att (  Natasha )  är bara Hemma en Halv timme , en timme på morgonen , som bara lämnar (  D )  på Dagis , för att (  V )  går Själv till Skolan ,

Min son (  D )  , varje gång som är hos Mig ( Varannan Vecka ) jag väger Min son (  D )  , och när jag lämnar (  D )  jag väger Honom ( D  ) Hela Tiden hans Vikt gå ner , jag har bilder med datum , (  D )  är under vikt , under alla normer ( Vikt , Längd kurvor ) för att Barnen har inte Mamma , En 9 årig ( V )  är Ansvar till Min 5 årig son ( D )  ! 

Vilket jag Kommer att Polisanmäla ( Järfälla Kommun och ”  D ” ,s Dagis ) att enligt vilket Lag tillåter en 9 årig som själv är ett Barn går och hämtar en 5 årig ( Min son ) från Dagis ) ? 

Jag frågade Många Mina Svenska Kunder , alla sa att detta är Olaglig , även en kund sa : en gång jag hann inte att gå till Dagis för att hämta Min 5 Årig Dotter från Dagis , jag ringde till Min 11 årig son , att gå till Dagis och hämta din Syster , Dagis Personal accepterade inte att lämnar den 5 årige Barn till Hennes 11 årige Bror , Hur Ni ( Järfälla Kommun och  ”  D  ” s Dagis ) tillåter att en 9 årig ( Violetta )  , som redan behöver att en Vuxen tar hand om Henne ( V  ) tar så Mycket Ansvar ? Jag vill ha Skriftligt Svar från Er ( Järfälla Kommun ) Angående Detta ! 

Kan en 9 årig Barn Hämtar sin Bror från Dagis ? ta Ansvar för sin Bror , på Väg hem , Ute och leker , och i hemma , ensam , Dag och Natt , i den här Sjukt Samhället , med så Många Pedofiler , Rasister och Psykiska Sjuka Folk ? 

En gång , för några Månader sedan jag ställde samma Fråga till Dig , Du Svarade ett Dumt Svar : Det beror på ! Jag sa : Det beror på Vad ? Om det är Svensk Barn , eller Utländsk Barn ? Jag vill inte ha Dumma Svar igen , jag vill Lagliga Svar , som om det är också Dumt , jag kan kritisera och lägger på Min Hemsidan och skickar till Myndigheter som kan tänka på sådana saker . 

 Vänligen skicka Skriftligt till Mig Vad säger Lagen i detta ? Redan jag lagt allt på Min Hemsidan (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) Föra Veckan i (  D ) s Dagis ( Teknikvägens Förskolan )  , ett Barn kastar sin mössa på träd , mössan fastnar på trädet , och pojken hittar en sten och kastar mot trädet för att få mössan att ramlar ner  , vilket som sten landar på Min Son,s Näsan , sten större ett ägg , jag skickar bild på Min sons näsan , , vilket som näsan blev dubbelt så stor , kom blod , och huden sprack från 3 plats , tänk om sten skulle träffa Min son,s Ögat , utan tvekan han var Blind , i Måndags som jag lämnade (  D ) , frågade vem är Ansvar ? då jag pratade med den Ansvarige och en annan , och Frågade Vad är Detta ? De idioter istället för att säga : Vi är jätte Ledsen och så , De sa : Det händer ! Jag sa : Ni är här , Ni får Betalt för att ( Det  inte Händer )  , Deras Dumma Svar , deras beteende , som De var Glada att detta inte hänt ett Svensk Barn , Det Kändes Så , deras Dumma Svar ! jag såg flera sten så stora liksom 10 x 10 cm , sa : Varför Ni personal , plockar inte stenarna att det händer inte igen ? De bara tittade som en Idiot ! Det Känns att de vet inte Sin Roll liksom en Ansvar person , Vi lämnar inte Våran Barn på Dagis att händer sådana Saker , Hoppas på att Ni Kontaktar Dagis , jag kommer att kontakta också med Dagis Huvud ansvarig och visa Min Missnöje av detta .

Angående Min son  (  D )  som hans 9 årig syster ( V  ) har Hans Ansvar , Ni kan Pratar med Själva(  V )  , för att om Ni Kontaktar Den Olämplig Kvinna ( Natasha )  ) Hon ( Natasha )  ) kan Ljuga , men (  V )  även om Ljuger , Ni borde Fattar , som jag sagt , jag vill Skriftligt Svar vad Ni har Gjort efter Min Oro anmäl till Min Son ! och Hans Dåligt situation .

Föra Månad jag Polisanmälde 2 Järfälla Kommun kvinnlig Personal )  , för att de Gjorde ett Skit Utredning ( Yttrande ) som var bara Skit , vilket som Detta Skit Utredning skulle Lämnas till Domstol och detta skit yttrande , skulle Lura Domaren , Det finns på Mina Skrifter !

Hittills Ni gjorde inget som var laglig , efter 1 år som jag har kontakt med Er och berättade all Dumheter som ( Natasha )  gjorde mot Barnen , speciellt Min son (  D )  . 

Jag vill att ( Järfälla Kommun ) Gör ett Korrekt jobb ! jag väntar på besked från Er sidan . om alla punkter som ni ser i  Min skrift . Tack !

Min Hemsidan efter 83 dagar  ( 47,239      gånger blev besökts ,  311  gånger delade ( Shared ) och 14  votes . 

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   mobil : 073 – 655 39 85                                                                                                                                     Ahmad Valadi ( D –  Valadi ) s Pappa

Ahmad Valadi <[email protected]>
2 nov. (1 dag sedan)    
till Laila

Hej !

Efter några gånger e – mail med Dig , det verkar att du , en Utbildade Svensk ( ? ) kunde inte fatta att Min Fråga angående : ( I den Dagis , enligt Lag , enligt Dagis Policy , om föräldrar kan inte hämta sitt Barn , Hur gammal ska vara Syskon för att kunna hämta sin Syskon ? Detta är en Allmän Fråga ? 

Det borde någon som är Ansvar till en Dagis som folk lämnar Sina Barn där , veta och Svara , Det enda Du Svarar inte  , eller Gömmer dig Bakom ( Du är inte Vårdnadshavare ) vilket som Min Fråga har inget med om jag är Vårdnadshavare eller ej , Detta Visar att Ni gör ( Olagliga Saker i Dagis , en av de är att en 9 årig kan Hämta sin Bror ) i den här Sjukt Samhället , i den här Mörkret , vilket som Nu efter 

Klockan 15 : 00 på eftermiddag , överallt är Mörkt !

Tror Du om du svarar inte på Min Fråga , Jag kan inte få veta från andra håll ? 

Redan jag skrev eran Skit Service på Dagis och Lagt på Min Hemsidan , Att Komma i Kontakt med Andra Föräldrar är också , är inte Svårt , Att kontakta Lokal Tidning är också inte Svårt , jag ville ha Respekt till Er , Därför kontaktade dig som Ansvarig Person : Du Tror Ditt Dumma Svar ( Angående ”  D ”s Utveckling , du är inte Vårdnadshavare ) detta hade ingenting med om jag är Vårdnadshavare eller Ej !

Du vet att jag är Pappa till (  D )  ! Om Ni Fattar vad ( Pappa ) betyder ! För att i Sverige Det är Många Saker Ni Fattar inte , en av De är  ( Vad Pappa Betyder ) !

Du nämnde Enligt Dom ( Natasha  ) är Ensam vårdnadshavare ! Detta är Vad Jag Kämpar för Det ! Att Svenska Dumstol ( Domstol ) Efter Några Lögn , Kommunen Skit Utredning , Ge Ensamvårdnad av Mitt Barn ( Ahmad Valadi ) s Son till en Gata Kvinna ( Natasha  ) enligt alla Bevis material ! För att Kunna Väcka Domstol Folk , som istället för att Ge Fängelse Straff till en så Olämplig Gata Kvinna ( Natasha  ) som är Orsaken till all Dumheter , till att Barn ( V  och D  ) har Helvete ) Ge Ensamvårdnad och Andra Belöning , Det är Svenska Domstol som Fattar Inte , Det är Deras Dom som är Dum ! Det är över 2 år jag Kämpar för att Väcker De ! ( Domstol Folket ) ! Men du vet detta Ordspråk : Man kan väcka de som sover på Riktig , men inte De som Sover på Låtsas ! 

Domstol Folk , Sover på Låtsas ! För att De vet från Början De Jobbade Bara ( SKIT ) Nu bara försöker att Skydda Varandra ! 

Exakt som Dagis  Personalens Dumma Svar ( Det Händer ) som Matchar med Ditt Dumma Svar ( Eftersom du är inte Vårdnadshavare ) Vi kan inte säga till Dig , Kan ett barn hämtar ett barn från Dagis ?

Du vet att jag Håller på att få Min Son,s Ensamvårdnad från en Gata Kvinna ( Natasha  ) som är bara med Barnen bara en halv timme , en timme så tidigt på morgonen , innan Barnen Vaknar , annars Resten är Ute och Knullar och med Telefon Säger till Sin Dotter ( V  ) vad ska Hon ( V  ) Göra !

Jag skickade några Filer att Du Läser , för att Fatta Situationen !

Jag skickade till Järfälla Kommunen Också , Jag kommer att igen Kontakta De , Kontakta Lokal Tidningen och skriver några rader och kopierar på 50 – 100 exemplar och delar bland de som har sina Barn på den här Dagis , som deras Motto är ( Det Händer ) ! Även om Barn Bli Blind , Det ingår , Det kan Hända !

Som jag Alltid skriver till Domstol Folk , med Sina Skit Arbete ( Skäms Lite ) jag säger till Dig och Dina Personal på Dagis ( Skäms Lite ) !

Hoppas på att detta Räcker det för att Få dig att Vaknar , om det inte , jag skickar mera Mina Skrifter , för att Du vet att det är inte Svenska Domstols Dumma Dom , bestämmer vem är Ansvar , vem är inte Ansvar , Som Pappa Till (  D –  Valadi , Hittills som är 26 Månader skrev jag över 1000 Sidor och Skickade till Svenska Dumstol ( Domstol ) , Om de Fattade skulle inte Godkänner en Gata Kvinna ( Natasha )  som Ensamvårdnad till 2 Barn !

Hoppas på att Du Fattar Nu vad Pappa Betyder !

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85