Kalla Fakta

0
13557

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

16:42 (0 minuter sedan)

   

till kalla.fakta

Till : Svenska Skit Media ( Redaktionen ) !

Hej !

Det är Ahmad Valadi , Made in Iran , sedan 30 år tillbaka Låtsas Svensk .           jag har skickat några gånger tidigare , Mina skrifter  till nästan många kända Svenska Skit Media  , nästan Alla Mina Skrifter , här är resten som jag skickade till Svenska Skit Domstolar , Polis , Säpo , Kommun , mm , Skickar till Er också !

Media i hela världen , är Folkets Tungan ! Bara i Sverige , Media ( Håller Käften ) utan att någon , några sa till De att ( Håll Käften ) !

Det är Sverige ,det  är inte Konstigt !

Det finns ett Ordspråk som säger  : Båt , Ship är säkrare att vara i Kusten , Parkerade nära Strand , men …. byggdes inte för att vara Still , att vara Parkerade på Båtparkering osv !

Vad betyder ? Ju ! Det betyder : Att Medias Roll är inte Liksom Svenska Media att Hålla Käften , att Blunda till Problem , att Blunda till Verkligheten , Att se Orättvisan , och Blunda och Hålla Käften , Att inte Peka på Brister i Samhället , att inte Kritisera Politiker , Ministrar , Att inte Väcka Folk , och många andra saker som om jag ska peka på , det blir en Bok , redan nu .

Svenska Media är bara för att sälja Reklam och tjäna pengar , och lite nyheter om andra länder , och nu som är Aktuell ( Flyktingar som kommer till Sverige , Vilket som om De Stackars Folk Vet om Real Sverige ( Som jag upplevde efter 30 år , med all Orättvisan och Dumheter från Domstol och andra , skulle stanna i sitt Land , trots all Krig och Brister , för att Åtminstone de är med sin Familj , de har sin fru och barn med sig , inte som jag , efter 30 år , ingen familj , frun tack vare Kvinnojouren ” Den privat Bordell ” och Systemet ,  Blev Legitimerade Gata Kvinna , Mina barn , Tack Vare Svenska  SKIT Domstolar , Hit och Ditt ) , det enda Svenska Skit Medias Roll .                                                                           På Persiska Vi säger : Om Någon Fattar , Bara en liten Signal , Räcker det , om inte Fattar , En Biblioteks Böcker räcker inte till att Han / Hon Fattar , Vilket som Ni Media Folk , Tillhör den sista Group ( Även med en Bibliotek fullt med Böcker , Ni kommer inte att Fattar ändå ) för att Om Ni fattade , Vi skulle ha Bättre Samhälle , vi skulle ha ( Rättvisan ) , Vi skulle ha Kunniga Tjänstemän , Vi skulle inte ha så mycket problem i Landet ( ISverige ) !

Som en ansvar Författare , skriver jag med Huvudet Upp , med Rakryggad , för att det är Min Plikt , både ( Mänskliga Plikt , Skyldighet  och Medborgares Plikt och Skyldighet ) att Tänka , Skriva , Peka på saker som är Fel , Saker som Saknas osv , Väcka Folk ! Väcka Politiker mm .

Jag är Författare , Jag kan Skriva till Myndigheter , till Olika Personer , till Olika Länder , lägga till Internet osv , När jag får Orättvisan , när jag bli Dålig Behandlad av System ( Polis – Kommun – Domstol – mm ) Allt jag gör är Solklar

Systemet som gjorde Mig illa , Fattar Mitt Problem , Med Mina Skrivande Fattar Hur mycket jag har Helvete , Men De som kan inte Skriva , De Gör Massa Dumheter i Mörkret , Gömd , för att Bli Kvitt med Samhället , Med Systemet som Gjorde Honom ( illa , illa behandlade , osv ) .

Det är dumt av Er ( Media Folk ) att tror , om Ni skriver inte i er Media ( Tidning ) om Ni inte Visar i Er Media ( Tv ) om Ni inte Pratar om Saker och tings i Er Media ( Tv – Radio ) Då Problemet kommer inte upp , eller Folk , Kommer inte att Fattar till Slut ! Nu är Internets Tid , Om Ni ( Svensk Media ) Ge inte Folk den som Folk är Törstig att Veta , Då de få från internet , från Andra Källor , kanske ännu Fel , kanske de ( Andra länders Media – Internet ) ge information på sitt sätt , som kanske skada Samhället , folket , mer än Eran Tystnad !

Jag minns ( Iransk Revolution  ) , Eftersom Shahen av Iran hade en så Skit Media som Sveriges Media ( Media skrev inte om Verkligheter , om Brister i Samhället  osv ) Exakt som Dagens Sverige ! Då Folk Litade inte på Iransk Media , Folk försökte att Få Lyssna på ( BBC ) tittar på Andra Länders ( Nyheter ) och läser  Andra Länders Tidningar osv , De litade inte Längre på Landets Media !  Och till Slut , Folk som Lyssnade på ( BBC ) och Andra Länders Kommentarer och Råd , Det blev som det blev !

Om i Sverige Blir också ( Revolution ) ( Islamisk Republik )  det förvånar inte Mig , för att Situationen i Dagens Sverige , är Exakt som då tiden i Iran !

När Folk Litar inte på Landets Media , När Folk tror inte på Landets ( Rättvisan ) när Folk Litar inte på ( Politikernas Löfte ) längre , då någonting är pågår , även om Svenskarna är Naiva , Dumma , Utlänningar Gör ( Revolution ) för att de flesta kommer från ( Krig , Kris , Revolution , Orättvisan , Fattigdom , Våld ,  mm ) och de ( Utlänningar ) är tillräcklig Många , som om De vill , De kan  göra

 det !  De Flesta Utlänningar blev så Dålig Behandlade i det här Land ( På Jobbet , På Domstolar , På Polisen ,  På Restauranger , Disko , Hit och Ditt ) som På Persiska Vi har en Vackert Dikt som säger : Om Hon ” När man älskar någon ” vill ha ett hårstrå , jag ge Huvudet ! Det Betyder : De Har inte Mått ! De kan Överdriva om allt , Även när det är dags att göra ( Revolution ) !

Som en Ansvar Författare , jag Känner att det är Min Plikt , Min Skyldighet att

Peka på saker som egentligen är Eran Roll att tänka på , att skriva , att visa , att pratar om , innan det bli försent , innan Folk Tappar Totalt förtroende till Svenska SKIT Media !

Jag har en Vacker Dikt ( Jag har skrivit över 10,000 vackra Dikter )  som Översättningen är Så : En Läkare kanske vet Hur man Botar en Sjukdom , men vet inte Hur mycket Värk , Ont har den Sjukdom som bara Patienten Vet !

Vad Betyder ? Ju ! Det Betyder : Kanske Ni Svenska Media , System ( Polis – Säpo – Kommun – Domstol – Politiker – Ministrar – Kungen , mm ) vet om Svenskarnas  ( Deras Mentalitet , deras Dumheter , Deras Kunnighet , Deras Aptit , Deras Smak , Deras Positiva , Negativa Sidor , Deras Glädje , Deras Hat ,  Deras Förtroende till Gud , Religion , mm ) men Ni Känner inte till Utlänningars Känsla om allt jag pekade på .

Eftersom Samhället blev ( Vi och De ) och eftersom Ni Svenskar bara Skyddar Varandra ( Bevis : Tittar på Mina Ärende , Domstol Ärende , sedan 20 år tillbaka tills Nu , Hur många gånger jag Överklagade Deras Dumma Dom , Svenskarna bara Skyddade Varandra och Trampade på Rättvisan  ) Så länge Ni är Orsaken till ( Arbetslöshet till Speciellt till Utlänningar , Så länge Ni Orsakar till Segregation , och Samlar Utlänningar i ett Plats , som Ni ser att nu  Även Svenska Poliser Vågar inte ens  att Åka Ditt ! Detta är Medias Roll att pekar på , till Eran Politiker vaknar till Verkligheten , innan det bli ännu värre ! 

Allt detta är Dumt av Er ! Den som Odlar Vind , Skördar Tyfon ! 

Jag vill inte ge Er Falska Komplimanger , bara säger : Ni kan inte Eran ( Roll ) ! 

Försök att Läsa Mina Skickade Skrifter , Åtminstone kan  öppnar lite Eran Blundade Ögon ! 

i en av Mina Dikter , jag skrev : Visa Människors ( Tystnad ) är Farligare än  Högsta Skrik ! Det betyder : De som är Tysta , trots all ( Orättvisan ) trots all Problem som de har fått av Systemet  , det betyder inte att De Fattar inte , det betyder inte att allt är ok , det betyder inte att de är rädda , Deras Tystnad betyder mycket och de är  ännu farligare . På Persiska Vi säger : Åtminstone , om  Fiende vill attackera  , man vet , man ser , för att de är framför dig , men de som man tror att de är vänner , om  de attackerar , man märker inte ,  man räknar inte , man förväntar inte , därför man får mest problem , sår  från sin närmaste , de som man tror inte , i en av mina Skrifter till Säpo , jag pekade på att : Sverige har inte Fiende , bland Grannar , inte ens Ryssland är  Farlig , utan Sveriges Fiende är De Svenskar som utnyttjar sin post och position , om de har Makt liksom ( Domare – Åklagare mm ) med sina Dåliga Dom , lämnar bara Missnöjda bakom Sig , Missnöjda folk , är Farliga , för att De litar inte längre på System , De litar inte på Media ! De litar inte på Rättigheter osv , Då de kan Skita tillbaka till Samhället på sitt sätt . 

Så , jag slutar nu och här , försök att läsa Mina Skickade Skrifter , Lyckligtvis jag har Min Lila Media (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) jag lägger Mina skrifter där , idag efter 5 månader och 10 dagar ( 62,729 gånger blev Besökts , och 400 Shared , och 32 votes ) .

Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensson Ahmad Valadi 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    mobil : 073 – 655 39 85