Domstol – Tvistemålsenhet – Till : Fru L – S eller Fru N – s

0
12054

11

Till : Tvistemålsenhet !

Till : Fru ( L – S )  ! eller ( N –  S ) !

Och alla andra på Tvistemålsenhet , från Dörrvakt till den Klokaste , om det finns !

Mål nr  : T 4448 – 16

Hej  igen  Fru ( L – S ) eller Fru  ( N – S )  !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , som onsdag den 17 Augusti  hade tid Kl : 09 : 15 , med dig , några saker vill jag tillägga , innan du ge din Beslut bättre Du Vakna till Verkligheten först , sedan gör för första gången Din Korrekta Beslut och Dom !

På Domstolen Du sa : Du är Lagkunnig , Det är 20 år nu ( Om jag räknar från första fru ” F – M  ” s Äckliga Lögn , och på grund av så många Okunniga , Olämpliga , Ohederliga Domare , Åklagare Då , jag såg inte Mina barn på  6 år , vilket som jag Kommer att Aldrig Förlåta Er , och kommer aldrig att Glömma det , och  nu , som är nästan är 3 år med den Gata Kvinnans Lögn ( Natasha ) s  Lögn , Dina Kollegor ( Över 100 namn , Domare , Åklagare , Överåklagare , Chef Överåklagare , Svea Hovrätt ,s Folk , Högsta Domstol ,s Folk som skulle vara ännu Klokare och Lagkunnigare ) ingen FATTADE ett Barnslig Lögn , de var Också Lagkunniga som Du , eller hur ? 

Det är över 35 månader ( Det betyder om 2 veckor , det blir 3 år ) som tack vare den Gata Kvinna ( Natasha ) s Äckliga Lögn och Sjuka plan och Tack vare alla IDIOTER  ( Domare , Åklagare ) som var i Vårt Ärende , Jag och Mina Barn ( ” V – Ch  ”  och ” D ” , mest  ” D  ”  ) har HELVETE , och Ni LAGKUNNIGA IDIOTER blundade till vad den Gata Kvinna ( Natasha )  Gjorde med Min son  ( D ) och Hans Syster ( V – Ch  ) under 3 år , och Hittills ingen sa även ( Aja Baja ) till Henne ( Natasha )  , För Manliga Domare , Åklagare , även Data Tekniker ( R ) Hon ( Natasha  )  var  bara SEXOBJEKT  enligt alla SKIT  DOM , alla SKIT BESLUT , alla SKIT  FÖRKLARING , och KVINNLIGA Domare , Åklagare med sina Okunnighet , och kanske Hat från Män , speciellt Utländsk Man och Sina KOMPLEX som jag förklarade , plus att Skydda sina Manliga Kollegor , Bara DÖMDE   SKIT , så SKIT som Lukten av SKIT känns när man läser deras SKIT DOM , SKIT  BESLUT !

Var De inte LAGKUNNIGA ? 

Det räcker hur mycket den Gata Kvinna ( Natasha  ) med Eran Hjälp Förstörde Min Son,s Liv och Torterade Min Stackars lila Son och Hans Syster ( V – Ch )  ! Det räcker All Psykiska Misshandel under 3 år som Min son ( D )  Upplevde , Om Du Fattar inte , Vad den Olämpliga Mamma ( Lämplig Gata Kvinna )( Natasha  ) Gjorde , hur mycket Skadade Min Son,s Psyke , som kommer Hela Livet förföljer Min Son ( D )  , sitter Djupt i Minnen  på Honom ( D ) , samma sak till  ( V – Ch )  , Fråga en Svensk Barn Psykolog ( Om Svenska Barn Psykolog Jobbar Liksom Er så SKIT , Fråga en Utländsk Barn Psykolog då ) , jag vet vad jag pratar om , bara 13 år jag Följde en Iransk Värld känd Psykolog som har både Radio – TV Program i Amerika , över 100 CD han har  , och varje år flera Konferenser   i hela världen , jag vet vad jag pratar om , ( Detta även en Analfabet Person i Bangladesh , Afrika , Tredje Världen ) Fattar , Detta ett Barn 10 – 15 årig Svensk Barn Fattar , Hur Ni ( Lagkunniga Svenskar , över 100 namn hittills ) FATTADE  INTE , är en GÅTA för MIG !

Du Fru Domare ! Jag Tillåter inte någon Gör Min Son ( D )  mer illa , inte den Gata Kvinna ( Natasha  ) inte Svenska Sjuka System , med så Okunniga , Olämpliga , Ohederliga Domare , Åklagare heller . 

Jag Upprepar  : Efter all Dumheter som den Gata Kvinna ( Natasha )  Gjorde under 3 år med Barnen , speciellt Min Son ( D )  , Jag skulle Be Domstolen ( Ensamvårdnad av Min Son ” D ” ) Till Mig , Varannan Vecka till Henne ( Den Olämpliga Mamma ” Natasha  ) , Även Hon ( Natasha  ) får varje dag med Skype se sin son ( D )  , fråga Honom ( D  ) Hur han Hade osv , Även extra vill se Min son ( D ) det är Okej ! 

Min son ( D )  har Mig , en Större Syster ( G  ) en Större Bror ( B ) som älskar sin lila Bror ( D  ) jag ville visar Dig ( Domare )  några Bilder , för att Du FATTAR BÄTTRE , Du vägrade ( Typisk Svensk Domstol , Typisk Svensk Domare ) Jag har stor Familj här , 2 Bröder , 2 Systrar , 12  deras barn , 10 barnbarn , med mina Kusiner och deras Familj och Barn cirka 100 personer , vilket som alla Älskar Mina Barn , enligt 1000 tals Bilder , Filmer , som Du ( Domare ) Vägrade att titta på några av dem . Svenska Domstolar Hittills var Vad som Helst , utan Domstol , för att på Domstol , när man säger någonting , man vill Bevisa det Också , vilket som med Hjälp av Bild , Film , Vittne man Bekräftar Sina Tal , Jag skrev till Domstolen , att jag ville Ni Kontaktar från Domstolen med Min Vittne , Fru ( E – K  ) som 11 månader den Gata Kvinna ( Natasha  ) Bodde hos Henne ( E – K  ) , Hon ( E – K  ) berättade att Min son (  D )  kallade  sin Syster ( V – Ch )  för ( Mamma ) eftersom den Gata Kvinna ( Natasha )  var på sitt Gata Liv , och Kom varje natt Kl : 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 och den stackars Flicka ( V – Ch  ) som då var 9 år , skulle ta hand om Själv och sin 5 årig Bror (  D  ) , för att den Gata Kvinna ( Natasha  ) s KNULLANDE var Viktigare än Barnen , Min Vittne ( E – K  ) berättade att Varje Kväll Barnen (  ” V – Ch ”  och  ” D ”  ) Gråtande gick till  ( E – K )  och Frågade efter sin Olämpliga Mamma ( Natasha  ) som medan KNULLADE inte ens Svarade sin Dotters  ( V – Ch ) s Telefon , Ville inte Hennes Kunder ( Natasha,s Kunder ) bli STÖRDA !

Så , Hittills Ni Domstol Folk Visade att Ni är ( Medhjälpare med den Gata Kvinna ( Natasha  ) att med (  FLIT  ) Gör Mig och Mina Barn (  ” D ”   och  ” V – Ch ”  ) illa , Allt pekar på det , Eran ( Domstol Folket ) s Dumma Dom , Dumma Beslut , Dumma Förklaring , är Självtalande och Bevis .

Hittills Ni IDIOTER ( Domstol Folk ) Använde Eran Makt som ( Domare , Åklagare ) liksom en IDIOT DIKTATOR , ingen av Er Använd Hjärnan  , eller Följde efter Svenska Lag , En Del DÖMDE  med Sin KUK , en del på Grund av Okunnighet , Komplex osv ! 

Vad Ni IDIOTER ( Domstol Folket ) i Mitt Ärende Gjorde hittills , Det var inte Korrekt , det var inte Laglig , Det var inte Mänsklig , och Bara Gav och Ge Dåliga Rykte Till Sverige , till Sverige,s  Domstolar och Svenska Rättvisan , Vad Ni Gjorde , var Fel från Början , Kostsam till Samhället , Påfrestande , Tortyr till Mig och Mina Barn , Ni IDIOTER ( Domare , Åklagare ) För Några Gånger ( Gratis Ligg  ) från en Gata Kvinna ( Natasha  ) SKITIT på Mänsklighet , På Eran Lag , På Allt !

Det Finns en Vacker Iransk Dikt som Säger : Folk Tro på  ( Ko , Kossan ) som ( Gud , Gudinna ) men tro inte på ( Jessus ) som Profet ) !

Exakt som Ni IDIOTER ( Domare , Åklagare ) som Godkänner en Olämplig Mamma , en Gata Kvinna ( Natasha  ) som under 3 år gjorde Alla Typ Dumheter Mot Barnen , som Sitter på Barnens Minne hela Livet , och så Många IDIOTER ( Domare , Åklagare ) Blundade till  det , och Jag som är ( Ahmad Valadi ) har inte Gjort något Dumt , något Olaglig , något Omänsklig , något Fel , Blev Straffad , Jag som Blev Ruinerade , Jag som Mitt Liv blev Helvete , Jag som Mitt Gott Namn blev Smutsade  av en Smutsig Kvinna ( Natasha  ) 

Blev Straffade , Jag som blev Stulen med allt från den Gata Kvinna ( Natasha  ) blev Straffade , Min Stackars Son ( D  ) som Redan 3 år hade upplevt ( Helvete ) nu du Domare på Domstolen Hotar Mig att : Risken Finns att Du Förlora Din Son ( D )  ! Ni Vill även Straffa Min Son som redan är 3 år har Helvete , Blivit TORTERADE av en Olämplig Mamma ( Natasha  ) som med KNULLANDE med Domare , Åklagare , Räknades ( Lämplig Ensam Vårdnadshavare ) Vill Ni Straffa Mig och Min Son ( D ) , på Grund av en Gata Kvinna ( Natasha  ) som är Orsaken till All Problem , och  Besvär ? 

Istället för all Dumheter som Ni visade Mig Hittills , titta för Min Son det är 35 Månader , dag och Natt skrev jag över 1000 sidor och skickade till Ni IDIOTER ( Domstol Folket  ! i  Mitt  ärende och till många Universitet , som Ge (  Licens , Diplom , Certifikat )  till så Olämpliga Folk ! Skickade till Statsminister , några Ministrar , Några Svenska Skit Media , några Iransk Radioprogram , några Kommun , några Dagis och Skolan , DO , JK , den Gata Kvinnans Jobb , många andra , Öppnade Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och (fakeparadise.se ) , Du Domare ! All Detta Visar inte till Dig , Vem är Lämplig , Vem är inte Lämplig ? Om Verkligen Du kommer inte att Fatta , Det Betyder Du är OLÄMPLIG som Domare , liksom alla Andra Olämpliga Domare , Åklagare Hittills i Mina Ärende .

Som sagt på Domstolen , som skrev till Dig och Skickade med mejl , igår och i förgår och detta , Allt Dina Kollegor ( De Idioter Domare , Åklagare  ) Gjorde Hittills var och Är ( FEL , SKIT ) och är Liksom en ( FEL GRUND – SKIT GRUND ) Vad Ni Gör på en ( FEL  GRUND – SKIT GRUND ) Blir det ( FEL – SKIT ) .

Du ska Först  RÄTTAR  TILL , ALL TIDIGARE SKIT DOM , när Sanningen Kom Fram , När Du RÄTTADE TILL , Då på en Korrekt GRUND , man kan Bygga vad man vill !

Om Den Gata Kvinna ( Natasha  ) Vill sova Gott på Nätterna , Ska Gå Till Polisen Täby , och Säger Sanningen , och Rättar Till All SKIT , All LÖGN som 2013 – 08 – 28 , 29 , 30 hade sagt då , ska säga nu SANNINGEN , Tills Ni IDIOTER ( Domstol Folk ) FATTAR  att , Från BÖRJAN   Ni  FATTADE  INTE , eller Ville  INTE  FATTAR , för att det Handlade några gånger GRATIS  LIGG ) från en Gata Kvinna ( Natasha  ) !

Sedan Alla De IDIOTER ( Domare , Åklagare ) Som Lekte med Mitt Liv , med Mina Barns Liv , och Gjorde Vårt Liv till ( HELVETE  ) , och Smutsade Mitt Gott Namn , Ska OFFICIELLT  Ber om URSÄKT  från Mig och Mina Barn , sedan jag Skriver Min  ( SKADESTÅNDS   BELOPP )  , som är Passande en Person liksom ( Ahmad Valadi ) och Hans BARN ! För 20 år TORTYR  från Er Sidan till Mig och Mina Barn , av detta 20 år , bara cirka 3 år på grund av den Gata Kvinna ( Natasha ) . 

Så Småningom , jag ska Skicka Alla Mina Skrifter till Andra Länder ,s Media , Satsar mera på Internet ( Face Book ) och Liknande , Ska Kämpa att Göra en eller  Flera Böcker med Mitt Livs  Historia i ( FALSKA  PARADISET ) som  Ni IDIOTER GJORDE  ( HELVETE ) Till Mig och Mina Barn ! Jag Vill att Mitt Livs Historia ska Bli Liksom den ( Inte Utan Min Dotter ) som blev Även Film , jag Vill Också Visar till hela Världen , Eran ( Domstol Folket ) s Skicklighet , Kunnighet , Ärlighet , Rättvisan osv !

Så Damen ! ( Domaren ) ! Det räcker all TORTYR som jag och Min Son hade haft på 3 år , på Grund av den Gata Kvinna ( Natasha  ) och alla ( Okunniga , Olämpliga , Ohederliga Domare , Åklagare ) ! Det räcker ! 

Gör ditt bästa , att du Smutsar inte Ditt Gott Rykte , Liksom Tidigare ( Okunniga , Olämpliga , Ohederliga Domare , Åklagare ) hittills i Mitt Ärende , Tack !

Människors Liv , Heder , Namn , Religion , Barn , är inte för att Ni ( Domstol Folk ) Leker med .

Min älskade son ska tror att Hans Pappa Älskar inte Honom , därför Kommer inte att Hämta Honom , under den här 3 år ( först 4 Månader jag såg inte Min son , Då han  var bara 3 år , för att den Gata Kvinna ” Natasha  ” ville Hamna på den Privata  Bordell ” Kvinnojouren ” för att få ( Certifikat ) för att Bli en ” Riktig Legitimerade Gata Kvinna  ” , Vilket Hon ( Natasha  ) Fick ( Mycket Väl Godkänd ) och en Äcklig  Manlig Arab ( M – A – F  ) som Jobbar på den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) KNULLADE  den Gata Kvinna ( Natasha  ) 26 Månader ( Non – Stop ) plus alla andra som KNULLADE  Henne ( Natasha  ) som Natasha  Lämnade 2 barn ensamma ända till 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 plus de Iranier , som en av De är Natasha,s Arbetsgivare på något Svart Jobb , Han Heter ( F  ) det var Han och andra man Spred att efter Jobbet Vi KNULLAR  Natasha  ( BAKIFRÅN ) , jag Upprepar hela tiden att De Ärliga  ( Domare . Åklagare ) och Svenska Ärliga Folk ska Tänka att Hittills så Många Okunniga , Oärliga , Ohederliga Domare , Åklagare Godkände en Så SMUTSIG  Kvinna  ( Natasha ) , en så Olämplig Kvinna liksom ( Lämplig Ensam Vårdnadshavare ) , sista några månader , hittills det blev sammanlagt 120 dagar jag har inte sett Min Son , Min son inte sett sin Pappa , Sin Syster ( G ) sin Bror ( B  ) Sina Kusiner , sin Stor Släkt , på grund av så många Okunniga , Olämpliga , Ohederliga ( Domare , Åklagare ) !

Så , Du Domare , Hoppas på att Du är ( Lagkunnig ) som du sa på Domstolen att Du är !

Vill Sluta , trotts att hur mycket som helst är Kvar , men jag skriver och skickar till Er ändå , att blir liksom ( Home Work , Hemläxa ) till Er , för att Ni visade att Verkligen Ni Fattade inte en så enkel sak , att Upptäcka ett Barnslig Lön från den Gata Kvinna ( Natasha  ) !

Hejdå till nästa Hej  !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi         2016 – 08 – 22 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85 

Lyckligtvis Min Lila Media , Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) hittills efter 1 år och 3 veckor ( 74,620  gånger blev Besökts , 427 Shared , 37 Votes ) .