Domstol Tvistemålsenhet – Till Fru L – S 2

0
9721

11

Till : Tvistemålsenhet ! 

Till :  Fru  ( L – S )  !

Och alla andra på Tvistemålsenhet , från Dörrvakt till den Klokaste , om det finns !

Mål nr  : T 4448 – 16 

Hej  igen Fru  ( L – S )  !

Det är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx , som onsdag den 17 Augusti  hade tid Kl : 09 : 15 , med dig , några saker vill jag tillägga , innan du ge din Beslut , Liksom en Kirurg som innan Operation , måste titta på Patienten Journal , eran Dom är också som en Operation , vilket som hittills Dina Kollegor , bara Dömde SKIT , bara Beslutade SKIT ! Det måste vara bekant för dig , det är inte NYTT .

Sverige är ett Konstigt Land , för saker och Tings , ni är så noga som jag skrev att i Sverige , Strumpor är viktigare än sko , sko är viktigare än fötter , fötter är viktigare än själva person , med andra ord , strumpor är viktigare än själva person . 

jag ger ett exempel , om någon vill bygga någon våning på sin mark , kommunen ge så mycket krav , och förstås att huvud trycket är själva GRUNDEN , vad betyder ? Det betyder : Man kan inte bygga ett hus på dålig GRUND , Grunden är Viktigast , om Du Fattar Detta , det blir lättare att förstå resten , i Domstolen jag sa till dig , Hittills i Mitt ärende , alla Gjorde FEL , Själva Domen ( Första Domen ) som gav ( Ensamvårdnad av Min son ) till en Olämplig Mamma ( Natasha )  som med sina Sjuka Plan och Lögner byggdes var FEL , det betyder ( GRUNDEN ) Var FEL , och efter detta gick allt Fel , Att ge Ensamvårdnad till Henne ( Natasha  ) det betyder att De IDIOTER ( Domstol Folk ) Köpte Hennes ( Natasha  ) s Lögn och Räknade Mig som OLÄMPLIG Vårdnadshavare , Vilket som De Själva var OLÄMPLIGA , som jag visade på över 1000 sidor hittills , och jag kommer att skriva 1000 sidor till , tills De IDIOTER som Dömde så Här SKIT    ,  ERKÄNNER att De Gjorde FEL  redan från Början  , detta var liksom att den Gata Kvinna ( Natasha  ) hade sagt att det var Ahmad Valadi som blev Gravid och Födde  vår son ( D )  , och Ni IDIOTER ( Domstol Folket ) Köpte detta , utan att Använda Hjärna , utan att Kolla med Sjukhuset , utan att ens ville kolla innan Ni skulle Döma , Är det sant ? Trots att jag sa från Början , att detta är Fel , Detta är Lögn , kolla med Danderyds Sjukhus , det var Hon ( Natasha  ) som är Kvinna , det var Hon ( Natasha  ) Födes Vår Son ( D )  , ändå Ni IDIOTER ( Domstol Folk ) Skrev i Eran SKIT DOM , att det är Ahmad Valadi Blev Gravid och Födes  ( D )  , Nu vill jag att Dra ner Byxor och Visar till Ni IDIOTER ( Domare , Åklagare ) i Mina Ärende , att Titta Jag har KUK , Bästa Kvalitet   , Islamisk , Omskuren , Års modell 1957 ,  fungerar mycket bra , Helt Frisk , Vad den Kvinna ( Natasha  )  hade Sagt ( Att jag Födes  ” D ”  , att jag har  ”  FITTA ”  ) är Fel , är Lögn , Ändå De IDIOTER ( Domare , Åklagare ) skriver i sina SKIT  DOM , SKIT FÖRKLARING Dömer Mig som vad från Början , den Gata Kvinna ( Natasha  ) hade Ljugit , även att Dra ner Byxor och Visar sin KUK hjälper inte , att De IDIOTER ( Domare , Åklagare ) ska Rättar till Sig , och ERKÄNNER att De Dömde FEL  från Början , Alla Deras ( Domare , Åklagare ) SKIT  )  DOM är ( OLAGLIG ; OGILTIG , OMÄNSKLIG  . Då du ( Domare ) behöver inte räkna Tidigare Dumma Dom , som Grund , De Tidigare Dom , är Automatisk  MAKULERADE    och är inte GILTIG !                                                                             Eller Liksom att Domstol Folk räknar någon Skyldig  för Mord , ingen lyssnar på Honom ( Den Oskyldige person , som Dumma Domare , Åklagare räknade Honom Skyldig Mördare ) efter några år , Verkligheten kommer upp , Riktiga Mördare grips , då Domstol Folk , Ber om Ursäkt , och Befria Honom , och Ge SKADESTÅND för Sina Dumheter , och alla de år som Hans Liv blev Förstörd ! 

Jag kommer att Stämma Svenska Dåliga Domstolar för 20 år TORTYR , till Mig och Mina Barn , med så SKIT  DOM från så många OKUNNIGA , OLÄMPLIGA , OHEDERLIGA Domare , Åklagare i Mina Ärende ( Dom från Min första Fru ” F – M  ” och sedan 3 år tillbaka , med den Gata Kvinna ” Natasha  ” ) Jag Kräver SKADESTÅND !

Att Spendera Pengar från Andras Plånbok är Lätt , Jag Undrar Om det var Eran Barn som Råkade illa ut , som Min Stackars Son ( D ) Verkligen skulle Ni Döma så här SKIT ? Det tror jag inte !  

jag gav detta exempel att Du ( Domare  Fattar Hur Dumma var dina Kollegor ( Domare , Åklagare ) i Mina ärende , Varför jag Försöker att Åtminstone Du FATTAR , för att jag vill inte att Du ska Göra Deras ( Tidigare Domare , Åklagare ) s  Dumheter en gång till , att Du ska Bygga på en Dålig Grund , Först Rättar Till deras ( Tidigare Dumma Domare , Åklagare ) s  SKIT DOM , sedan Bygg din  Korrekt Dom på den  ! 

Som sagt : Vill jag Ensam Vårdnad av Min son ( D ) till Mig och Varannan Vecka till den Gata Kvinna ( Natasha  ) det räcker 3 år All Dumheter  som den Gata Kvinna ( Natasha  ) gav till Min Son ( D ) , och Skadade Min Son ( D )  Psykisk , Hoppas på att Du ( Domare )  ska inte Tortera Min Son ( D )  på Grund av en Gata Kvinna ( Natasha  ) som ska få Fängelse Straff . Jag ska Skicka till dig ( Domare ) Analys av dina Kollegor ,s SKIT DOM , att du ser HUR SKIT Svenska Domare , Åklagare Jobbar !

Så Innan Du ( Domare )  Dömer Fel , Vänligen läs detta , trots att det är en del av Mina skrifter , ändå hjälper dig att Fattar Bättre Situationen , då man kan Döma Korrekt , ( Om vi Utlänningar är Dömd i Förväg  )  Döm som en Kunnig Svensk Domare som istället för att Analysera Din SKIT DOM , Tackar Dig för ett Bra Dom ! Jag Accepterar inte Mera DUMHETER från Domstol Sidan , Skäms lite ! 

 Den Låtsas Svensk Ahmad Valadi som bär på sina Axlar 20 år Eran ( Ni Dumma Domstol Folkets Dumma Dom ) 2016 – 08 – 19