Domstol – Högsta Domstol 1

0
9784

Till :  Herr ( M –  W )  !   Kanslichef på Högsta Domstol !

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Tack för att ni skickade ett mejl att Ni åtminstone fått Mina Skrifter , Det finns ett Ordspråk som säger : Alla Tittar , men alla Ser inte , Tyvärr Ni Domstol Folket är också från den Grupp som Bara  Tittar och inte Ser ( Det betyder inte Fattar ) ! Om en Vanlig Person Fattar inte , det är inte så Viktigt , men om i ett Land som Sverige , De som BORDE  FATTAR , FATTAR  INTE ( Liksom Domstol Folket ) Då betyder , Landet är ett SKIT LAND , som De Högsta Välutbildade Folket Fattar inte , inte ens Enligt Sitt Lag , Vilket som jag Försöker att Skriva och Skicka Överallt , Tills Ni som Tror , Bara För att Ni har Makt , Ni  Som Tyvärr Bestämmer om Folk , Åtminstone Bestäm Korrekt , inte som en IDIOT  DIKTATOR , FEL , SKIT , bara för att Ni Har Makt ! Jag kommer att skicka till Hela Världen , att Folk Ser , Vad Betyder att Bo i Sverige ! Ett Land utan Mänskliga Lag , utan Kunniga Lagman , Levande exempel Mitt Liv sista 20 år , med så många Okunniga , Olämpliga , Ohederliga Domstol Folk , Som även är Inte Ärliga att ERKÄNNA sitt FEL , ERKÄNNER Sin SKIT  DOM , och de 2 Domstolar ( Svea Hovrätt – Högsta Domstol ) som Skulle Rätta Till om på Vanliga Domstolar , Domare , Åklagare , som Dömer Fel , Dömer Skit , Försöker att  bara Skyddar den Okunniga Domare , Åklagare , som Dömde SKIT , Lycka Till , Skydda Varandra , Dölja Varandras SKIT , Kommer en Vacker Dag som Ni kan inte ens Andas av Lukten av SKITEN som Ni Domstol Folket Lämnade bakom Er ! 

Jag skriver tills Landets Ansvariga Fattar , också Folket som är Skattebetalarna , som Själv Drabbar på Grund av Så Okunniga Domstol Folk , som Deras ( Domstol Folket ) s  Dumheter är Kostsam till Samhället , inte bara lämna Missnöjda bakom sig .          Jag vet inte vad är din Roll , i Högsta Domstolen , Är du Lagkunnig liksom Domare och Liknande , eller liksom någon Sekreterare som skickar mejl med 2 – 3 rader , Du Min Vän ! Domstol Folket Jobbade SKIT , Dömde Fel , Tyvärr ( Svea Hovrätt  och Högsta Domstol Folket Gjorde samma Dumheter , samma Fel , samma Skit , För er är Slut , för att Även  om Ni Jobbar 10 gånger Mer SKIT  och Dömer SKIT  , i alla fall  Ni får Eran höga Lön , Ni kommer inte att Fatta , Vad betyder att Bli Dömd FEL , att Bli Dömd SKIT , att på grund av Eran Okunnighet ,  Någons Gott Namn bli Smutsade  ,(  liksom Mitt Gott Namn ) , Ni fattar inte detta , men , jag kommer att skriva , och skickar till Er , till Andra ,  som en Ansvar Författare , för att Själva ( Rättvisan ) Det kan ni inte , Ni visade Mig , under 20 år som Mina Ärende Hamnade på Svenska Domstolar , Tack vare 2 Mina Dumma Fruar  ( F – M  –  och Natasha  ) , Annars det skulle Aldrig , Aldrig jag skulle ha något Ärende hos Domstolar .  

Problemet är att Ni på Högsta Domstol , tror att Högsta Domstol är sista Domstol som Även om Ni Dömer Hur SKIT , Hur FEL , det är så , ingen kan ändra , Sista Domstol är ( FOLKET ) i Sverige och i Hela Världen ! Jag Vill att Folket som är Bästa Domare , Dömer Mig , Jag lägger allt på internet , Helt Laglig , Den Guld som är ÄKTA , är inte Rädd för ( Prövosten ) !                                                                  Hoppas på  att Du Skickar vidare till Alla Avdelningar på Högsta Domstolen att De läser , Mina Skrifter .                                                                                                 Mina Skrifter , en del är på Grund av Mina Ärende , en del är LÄXA till Er , För att Ni är Orsaken till att Sverige blir ännu mera SKIT som det är nu , om Ni följer Dåliga Nyheterna , varje dag några Bil bränns , Lyckligtvis tack vare Svenska Dåliga System , som varje del , liksom ( Domstol , Polis , Kommun , osv ) var och en med Sina Dåliga Jobb Lämnar bara Missnöjda Bakom sig , Lycka till Fortsätt med eran dåliga Arbete , tills Sverige också bli liksom andra SKIT LÄNDER , som man ser på TV , Vet Ni , Alla kan inte Skriva , och visar sin Missnöje av Eran DÅLIGA DOM , DÅLIGA BETEENDE , andra bara SKITER till Landet , var och en på Sitt Sätt , Jag försöker med Mina Skrifter , Väcka Er , Jag kommer att skicka till Statsminister , några Ministrar , hit och ditt , Media , mm , kanske någon FATTAR att ( Allt är Ömsesidig ) När Ni ( Lag , Lagman ) Skiter på Folk , Folk också Skiter Tillbaka till Lagen och allt annat , Det ligger i Människors Natur ! Jag som en Ansvar Författare som själv har Råkat illa , sedan 20 år tillbaka tills nu , har Upplevt detta , därför skriver jag , men Andra Skriver inte , Bara SKITER i Tillbaka till Landet som har inte Lag , som  Folk får inte  sina Rättigheter ! 

Att Skita i ,  är det Enklaste som Folk kan Göra , det är Enklaste REAKTION , och Lyckligtvis stor del av Folkets SKIT är På Grund av Svenska Dåliga Domstolar !

Jag kommer att Skicka till Alla som deras Namn var i Mina Ärende , jag vet inte om Du fått Mina tidigare skrifter eller ej , ändå jag skickar till Dig resten av Mina Skrifter , om Du är en Ansvarig Person på Högsta Domstol , läs , kanske hjälper Dig att Fattar varför jag lagt  3 år Mina Dyrbara Tider för att Skriva över 1000 sidor och skickade till Domstolar . 

Så Min vän , läs Mina skrifter liksom en Bok , med Min dåliga Svenska , men ändå man kan Förstå . 

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi   2016 – 09 – 19 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52  Mobil : 073 – 655 39 85 

Jag skickade en gång , alla skrifter med en mejl , det var tungt , kom tillbaka , jag skickar resten med nästa mejl , vänligen skickar vidare till andra avdelning och person i Högsta Domstol , Tack !

Lyckligtvis Min Hemsidan  ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadse .se ) efter 13 månader , lite mindre , än 13 månader ( 75,972  gånger blev Besökte , 430 Shared , 37 Votes ) .