Domstol Fru S – A – 1

0
12880

Till : Tvistemålsenhet !

Till : Rådmannen  Fru ( S – A ) !

Och Alla Andra som Fattar Lika mycket som en 10 årig  !

Mål nr  T  4448 – 16

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

På Persiska Vi säger : Dar khaaneh agar kas ast , yek harf bas ast !

Det betyder : Om det finns någon hemma , det räcker med ett ord !

Med Andra Ord : Om Ni Fattar  ( lika mycket som en 10 årig  )  Mina Skrifter är Självtalande ! 

Jag skrev så enkel som Även en IDIOT Fattar , Även en Analfabetisk Person Fattar !

Hur så Många Välutbildade Svenskar ( Över 100  Domare , Åklagare , Chef överåklagare , mm ) FATTADE  INTE , en så Enkel Sak , Det är en GÅTA för Mig !

Hoppas på att Åtminstone en FATTAR !

Verkligen Det Äcklar Mig , att jag lagt 3 år och 3  månader hittills för detta , vilket som jag ville lägga till Mina Uppfinningar och Publicera några CD till , med Mina Dikter , men istället det blev det här , över 1000 sidor att skriva till Er , som om Ni Fattade , det skulle Ni Fatta Själva , utan att jag skulle behöva skriva en sida , men ändå jag är glad att jag gjorde Mitt Ansvar som en Människa , som en Pappa , som en Ansvar Författare !

Som Ni vet jag kommer Från IRAN , Världens Finaste LITTERATUR ! och Lyckligtvis hela Mitt Liv , jag samlade Iranska  Super Fina Dikter , och är 42 år skriver själv , har skrivit 10,000 Fina , Vackra , Filosofiska Dikter som jag är Stolt över dem !

Jag skrev 2 sidor med Filosofiska Tankar , men Raderade  efteråt , Tänkte i alla Fall Ni Kommer  inte att Fatta ,   med så Låga IQ , som Ni visade Mig , jag har mycket att göra , Hoppar över visa saker , Skickar de här Skrifter ,  som är Självtalande !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi  2017 – 01 – 05

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil  : 073 – 655 39 85

                                          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Högsta Domstolen ! Den Låtsas Domstol , Den Formalitet Domstol !

Till : Justitieråd : Herr ( A – E ) !

Och Protokollförare : Fru ( A –   R )

Och alla andra som sitter där och TROR att vad de Gör är RÄTTVISAN ( Justice ) !

För att hitta Mig i eran Arkiv , Mål  nr  Ö 5294 – 16

Hej !

Det är ahmad Valadi 570901 – xxxx.

Detta är inte Direkt med Er att Göra , men Indirekt alla som Jobbar där , Leker där , har med Mina Skrifter att Göra !

Mina skrifter är inte bara om Mig och Mina Barn , utan är Representant av 1000 tals Pappor och deras Barn som i Svenska Domstolar , Deras  ( Pappor och Barn ) s Liv , liksom Mig och Mina Barn ,s Liv , är liksom Leksaker i eran Händer .

Varsågod här är Mina Senaste Skrifter , vänligen Läs dem , i alla fal Ni jobbar inte där , Ni har ingenting att göra där , åtminstone läs Mina Skrifter , Kanske , Kanske , Kanske hjälper er att Fattar lite om Verkligheten !

Jag slutar nu , det har kommit några skrift från Sollentuna Tingsrätt , angående den Olämpliga Mamma ( Natasha ) och Hennes ( Natasha ) s Roliga e . mejl , och telefon samtal med Tvistemålsenhet , som jag vill besvara , så Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensk        Ahmad Valadi       2017 – 01 – 02

Åkerbyvägen 96 – 183 35   Täby  – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil  : 073 – 655 39 85

Lyckligtvis Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) efter 16 månader  ( 89,220  gånger blev Besökts , 427 personer  Shared , 37 Votes ) !

                                                 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Fru ( L – H ) ! Håbo Kommun !

Hej !

Det är Ahmad Valadi , ( ” D ” Valadi och ” V – Ch ” , s Pappa !

Här är Analys på Eran ( Din och Fru ” D ” ) från Täby Kommun s SKIT  UTREDNING !

Det är Självtalande , jag lägger inte mera tider , bara Hoppas på att Antingen Ni Slutar Jobbar Själva , eller gå på Kurs att Lära Jobbet , Ni FATTAR  INGENTING !

Det Äcklar Mig att Lägga tid , Mina Dyrbara tid för De som har inte den Minsta av Mänskligheten ! Utan ( Rättvisan ) även Paradis är ” SKIT ” ! Utan Ärliga Människor , Världen är bara ” SKIT ” !

Resten  Du och ( Fru ” D ” från Täby Kommun )  hittar i Min Analys  , Läs , för att om Ni sitter kvar på Eran Post och Position , åtminstone Gör inte om så här SKIT  UTREDNING !

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil :  073 – 655 39 85

                                               xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Enhet 2 !

Till : Mr ( R – B ) !

Och alla andra från Dörrvakt till den Klokaste om det finns förstås !

Hej Mr ( R – B ) !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Här är några skrifter som  Du  inte har det , tänkte eftersom  Du  var Första Domare i Vårt ärende , bättre Du har dem .  Tyvärr När man Bygger Fel från Början , när Grunden är Fel , hur många Våningar Bygger man på den ( Fel Grund ) är FEL :

Jag skrev i Mina skrifter Tydligt att Ni TROR att Eran LAG är Perfekt och Ni TROR att i Eran LAGBOK , Ni Tänkte på Barnens Bästa , men både Ni och Jag vet att det är bara ( Tomma Ord – Skitsnack ) !

Tills jag får Min Son,s Ensamvårdnad , från en Olämplig Mamma ( Natasha ) som några Okunniga , Olämpliga Domare / Åklagare Räknade Henne ( Natasha ) ( Lämplig Ensam Vårdnadshavare ) , enligt Eran Dåliga Lag , eller enligt de Olämpliga Domare : Om den Fredag som jag skulle hämta Min son från Dagis / Fritids , om det är Röd Dag eller Fritids är Stängd , eller om den Måndag som jag ska lämna Min Son till Fritids , om det är en Röd dag eller Fritids är Stäng , då man Förlorar att träffa sitt Barn , vilket som föra gång , efter 2 veckor som jag väntade , inträffade på att före måndag var röd dag , jag förlorade min Tur , och det blev 4 veckor , jag tittade på Almanacka, även nästa 2 veckor ( Den tredje gånger ) är också den fredag är 06 – 01 – 2017 är Röd dag , det betyder igen jag och Min stackars Son ska väntar tills Fredag den 20 Januari 2017 , Detta är Svenska Bäst för Barn ! Vilket SKIT  LAND ! Man ska vänta flera veckor , flera månader ( Min son var 6 månader i Ukraina ) för att man ska se sin Son i det här SKIT LAND , som Barn är i Första Hand , För Barnens Bästa !

Jag skrev : IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! om Fredag är Stäng , är Röd dag , man kan hämtar sitt Barn en dag innan ( en Torsdag ) samma sak , om den Måndag som man skulle lämna sitt Barn , om det är Röd dag eller Fritid är Stängd man kan Lämna Barnen en Tisdag , Även en IDIOT Fattar detta , och så Många Svenska Välutbildade ( Domare , Kommun Personal  ) och de som skrev Lagen i den bit FATTADE INTE ! Vad ska man säga  , det är Sverige !

 I Somras flera Månader jag såg inte Min Son  tack vare den Gata Kvinna ( Natasha ) och tack vare så okunniga Domare / Åklagare .

jag skrev : Nu ska Min son Tro att Pappa Älskar inte Honom ( D ) därför jag hämtar inte Honom ( D ) , om jag säger detta är tack vare en Olämplig Mamma ( Natasha ) och är på Grund av att här är Sverige !

När jag håll på att skriva detta , det blev Ny År , Fyrverkeri , Ljud , och sådana saker , Jag vet inte varför jag tänkte på De stackars Folk som kommit från Krig ( Syrien , Irak , Afghanistan , …. ) hit  med tanke på att här är Deras Paradis ( Som jag Trodde också  en gång i tiden , men nu är  ” Falska Paradis  ” för Mig och Mina Barn )  .  Fyrverkeri för er  är Symbol för Glädje  , för de stackars Folk , bara Påminde Krig , och alla de Dåliga Dagar , Veckor , Månader , Årtal  under Kriget , Snart de Stackars Folk  ( Utlänningar ) Upplever att : De Missade mindre om De stannade i sitt Land även Under Kriget !, Åtminstone De var tillsammans , som en Familj , Snart  Deras Fruar hamnar på den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) liksom Min Fru ( Natasha ) och Blir Riktiga Gata Kvinnor och blir Utnyttjade av den Privat Bordell ,s Personal ( Liksom den Äckliga Arab ” M – A – F ” ) , sedan Poliser , Advokater , Domare , Åklagare , Vem som helst Utnyttjar De  , och deras Barn , liksom Mina Barn , Ensamma hemma  liksom Föräldralösa Barn , för att detta är ( För Barnens Bästa ) och Männen , Varannan vecka , varannan månad , varannan års Pappa ( För Barnens Bästa ) tills  De Fattar att : Här är den Falska Paradiset  som De Stackars Folk Trodde ( Som jag trodde en gång i tiden  också )  Här ” Alla är Lika framför ……..  ! 
Detta påminde Mig en av Mina Dikter , som handlar om Kärlek , men med andra ord passar Här Också , Min Dikt är så : Rahe por pich o khame esgh mapooid , ke bichaare shavid ……………. Be khodaa rafteamo in raho , pashiman cho sagam !
Det Betyder : Bättre att man inte gå efter Kärlek , och Kärlekens jobbiga vägar ……….. Jag svär till Gud , jag har passerat denna väg ( Kärleks Vägar ) och Ångrar Mig som en Hund !

Med andra ord : Min Erfarenhet efter 30 år i Sverige , med all Problem  som jag hade fått , Jag Ångrar Mig  ( som en HUND ) att Valde Sverige som att Bo , att Bilda Familj , att Skaffa Barn , med all Orättvisan som jag har sett sista 20 år , med all Dumheter  och Orättvisan som jag hade sett från Sveriges Okunniga Domare , Åklagare , Poliser , Kommun Personal , Jag Beundrar De Diktatoriska Länder , som trots All Skit , är ÄKTA .

Som en Ansvar Författare känner att det är Min Plikt att Skriva om detta och Väcka Er , Om Ni Vill Ni kan Stoppa all sådana Dumheter , bara om Ni Jobbar Korrekt , och enligt Lagen !

Ser Ni på Världen , Allt som händer i Världen och i Europa ( Belgien , England , Nice , Berlin , mm ) är Vad Europier ODLADE Själv , Nu är Dags att SKÖRDA !

Exakt vad den Gata Kvinna ( Natasha ) Gjorde för Dumheter och Lögner , Nu måste SKÖRDAR !

Som Ni Svenskar Säger : Hur man Bäddar , Sover man ! Oroligheter i Världen är Resultatet av De IDIOTER som Bestämmer över Världen och Folk !

Om Sverige är SKIT , som det är Nu , är Tack Vare att Vi har inte KLOKA , ÄRLIGA  Statsminister , Ministrar , Politiker , Partiledare ! och också tack vare att Ni som är Lagman , SKITER på Lagen och Rättvisan !

Sveriges Problem är att : De som Borde Fattar , FATTAR INTE !

Bara Ni ska Veta att : Aldrig , Aldrig , Aldrig Jag Förlåter Er , Aldrig , Aldrig , Aldrig Jag Glömmer vad Ni Gjorde Mot Mig och Mina Barn !

Om någon frågar mig om Sverige , om Mitt Dröm Land , efter all som Hänt Mig , och eftersom jag har inte Lärt Mig att Ljuga , bara Säger : Det är  ” SKIT  “!

Vänligen Läs Mina Skrifter om Du har tid . Tack !

God Fortsättning och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk Ahmad Valadi    2017 – 01 – 01

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong  Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil : 073 – 655 39 85

                                             xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Tvistemålsenhet !

Mål nr  T  4448 – 16

Angående : Vårdnad om Barn m.m .

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Jag skickade en e – mejl , detta är Komplettering av det .

Eftersom jag har Grundat en Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och hittills efter 16 månader ( 88,930 gånger blev Besökts  ) under tiden , Flera gånger jag hade Radio Intervju , hos Iranska Radioprogram , och Många gånger jag pratade om Min Hemsidan på Våran Iranska Lokal Radio , Också Många vänner och Kunder vet om Min Hemsidan , varför jag skriver detta ? Ju , för att Jag ville Be Domstolen att Den Nya tider som Ni vill Ge Mig ( Jag bad att Ni ändra den tid som Ni gav 13 – 02 – 2017 ) Jag vill Min Domstol ska vara ( ALLMÄN ) att Folk som vill komma och Sitter och se och hör Min Domstol !

Om Ni meddela Mig i God tid , Jag vill i Alla Iranska Radio Program som är Direkt Sändning Ringer och Be Folk som har Möjlighet , och vill se Svenska Domstol , kommer och Sitter där och vara där Hela Huvudförhandlingen ! Folk Känner Mig , Jag Själv var Radioprogramledare , Plus att Folk vet  att jag är Diktare , Författare , De har Lyssnat Mina Program Flera år , Jag vill att Folk ska komma Ditt och få Höra Mitt Liv i ISverige !

Jag kommer även skicka Meddelande till Svenska SKIT  MEDIA , också till De som Följer Min Hemsidan , om De Vill , Komma till Domstolen den dag ! Tack !

Om Folk som kommer , på 5 minuter , jag Kortfattat berättar vad Gäller saken , sedan vi Börjar som Vanlig , Eftersom den Äckliga Arab ( M – A – F ) som Jobbar på Den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) ska vara där , jag ska ställa några Frågor , då Folk kan Fattar ( Kvinnojourens Riktiga Roll ) som är ( Privat Bordell ) All inklusive ! 

jag vill att Folk  som kommer till Domstolen ( Även Några som Kommer )  ser att Hur Kvinnojour  Äckliga Manliga Personal Utnyttjar Kvinnor liksom den Olämpliga Mamma ( Natasha ) !

Vänligen Meddela Mig i God Tid , så Fort som Möjligt , att jag Hinner att Meddela Folk , Speciellt IRANIER , via Iranska Radioprogram , i alla Fall De är Framtidens ( OFFER ) ! Manliga Liksom Mig , Kvinnor , Framtidens Gata Kvinna , liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) !

Jag vill be  Iranska Radioprogramledare , som Gjorde Intervju med Mig , Nu som en Journalist kommer där och lyssnar , ser , och efteråt Pratar i Sin Radioprogram om Vad De Såg och Hört ! När Svenska SKIT MEDIA Täcker inte Oss ( Utlänningar ) , När Svenska SKIT MEDIA pekar inte om ORÄTTVISAN i Sverige , När Svenska SKIT MEDIA Blundar till så här Mycket Olämplighet Från Domstol Folk , Kommun Folk , Poliser , mm Åtminstone Utländska Folk ( Iranska Radioprogramledarna  liksom Ansvar Journalist , pekar på visa Saker .

I Framtid när jag få lite Min Kraft Tillbaka , Ännu mera i Förorterna , Bland Utlänningar , Muslimer  , Pratar om Mitt 30 års liv i Sverige , Liksom ( FÖRELÄSNING ) !

Bättre Folk Träffar Verkligheten ! Jag har 20 år Erfarenhet av Svenska Dåliga Domstolar , och Svenska Dåliga ORÄTTVISAN , jag kan vara liksom ( Vägvisare , Guide ) för Folk ! En Tänd Ljus kan Tända 1000 Ljus ! Ordspråken säger !

Väntar på Eran Besked ! Tack !

När Ni Valde den Kunnige Kvinnliga Domare , då vill jag för säkerhets Skull , Skickar Alla Mina Skrifter , att Hon ( Domare ) Dömer som en Domare , inte som en IDIOT , inte liksom De som Dömde SKIT Hittills ! Tack !

God  Fortsättning och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk  Ahmad  Valadi   570901 – xxxx .

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52 mobil : 073 – 655 39 85

                                                 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Till : Tvistemålsenhet !

Till : Rådmannen  Fru ( S – A ) !

Också Tingsnotarien  Fru ( E – S ) !

Mål nr   T  4448 – 16

Saken : Vårdnad om Barn m.m , nu frågan om avvisning av bevisning !

Men Nu : Överklaga om eran Proffsiga BESLUT !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Härmed vill jag ( Ahmad Valadi ) Överklaga Eran Beslut angående ( Vittnesmål ) av Min Dotter ( Violetta Chornei 060201 – xxxx ) via Telefon !

Jag vill bara Rättar till Eran SYN till Saken : När ett Barn ( V – Ch ) från 7 års ålder Stannar Barnvakt till sin 4 år Yngre Bror ( Min son ” D ” ) , när ett Barn ( V – Ch ) som var bara 8 år , 6 månader går och Hämtar sin 4 årige Bror ( D ) från Dagis , passerar gatan , och stannar med sin 4 årige Bror ( D ) ensam hemma upp till 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 , och Gråtande går till Granne ( Fru E – K ) frågar om sin Olämpliga Mamma ( Natasha ) medan den Olämpliga Mamma ( Natasha ) var på sitt Gata Liv och KNULLADE med Folk , Även Nu den Flicka ( V – Ch ) är Ansvar för sin lila Bror ( D ) , Lämnar sin Bror ( D ) till Förskolan , Hämtar sin Bror ( D ) från Fritids , i det här Mörkret , Är hemma ensamma , Värma upp lite gammal mat , Nattar sin Lila Bror ( D ) , även nu barnen ( ” D ” och ” V – Ch ” ) är ensamma  , all ansvar är med ( V – Ch , Ni skrev i Eran Proffsiga Beslut : Med hänsyn till målet  ART i förening med ( V – Ch ) s LÅGA  ÅLDER  Anser tingsrätten att Det inte är LÄMPLIGT att Hon ( V – Ch ) HÖRS som VITTNE i Målet .

Ni Svenskar är Gulliga , Speciellt Ni Domstol Folk !

Alla Eran (  Zhest , Figur , Poze , Lagliga Förklaringar mm ) Är Bara FALSKA ,  är Bara FORMALITET och är samtidigt DUBBEL , kanske DUBBEL  gånger  DUBBEL Falska FÖRKLARINGAR !

Detta är Liksom : Att här Barn i 12 – 13 ålder börjar att ha SEX ( enligt tidningar för tonåringar , som tonåringar frågade om Sex  , och Sex som De hade haft  , trots att deras signatur under deras frågor var bara 12 – 13 – 15  från Tidningens Sex Expert  , som jag tittade många  exemplar , när min Dotter var tonårig ) medan för Körkort ska de vara 18 , och för att köpa ( Sprit – Tobak ) 23 ( Tror jag ) .

På Persiska  när en Tjej som Gjorde  Värsta saker som skulle inte Göra enligt alla Normer , Vi säger : Det var bra att Du ( Det betyder den Tjejen ) inte gick ensam på Bio , eller ännu Värre ( Tuggade  Tuggummi ) !

Det betyder att man Blundar till saker som är 100 % Fel och inte Reagerar , men Blir  100 % Orolig för saker som är inte ens Viktig 1 % .

Exakt liksom Ni ( Domstol Folk ) att Ser inte Farliga Saker , Saker som Skadar Barnen , men saker som är inte ens 1 % farlig ,  1 % Skadlig ,  nästan ingenting , Ni har 100 tals Lagstifts , men för Viktiga Saker , Skadliga Saker , Knappast Ni Fattar , eller har Lagstift !

Liksom den Håbo Kommun / Täby Kommun , s Personal som Gjorde en Super Proffsig Utredning , som man Gör bara i Sverige , de IDIOTERNA ( Kommun Personal ) i sin SKIT  UTREDNING Gjorde exakt liksom Er ( Domstol Folk ) !

Den Stackars Flicka ( V – Ch ) det är 3 år och 3 månader har Helvete , är Ansvar  för sig och sin Lila Bror ( D ) , enligt Min Vittne Fru ( E – K ) eftersom har inte  Lämplig Mamma , vilket som även den Olämplig Mamma ( Natasha ) är inte Hemma , som Åtminstone ha Kol på sin Dotter ( V – Ch ) den Stackars Flicka ( V – Ch ) redan är på Fel Väg och Bete sig som en ( Gata Flicka ) ( Enligt Min Vittne Fru ” E – K ” som 1 år var  ( Natasha ) s Värd !

Var inte RÄDD om ( V – Ch ) ska via Telefon svara på några frågor ! Var RÄDD för saker som Verkligen man ska vara RÄDD !

Problemet är att Ni Tror att Folk är IDIOTER !

IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Om Folk Visar inte Reaktion , till Eran Dumma Dom , Dumma Beslut , Dumma Förklaring ! Det betyder inte att De Fattar inte , utan De Bryr inte om , De SKITER  i på Vad Ni Gör , Vad Ni Dömer , till  Eran Beslut !

Tyvärr Ni Lär Folk att Vara   Passiva , att inte Tänka , att inte Klaga , att inte Kritisera , bara som en FÅR följer efter vad Ni Bestämde för De , Bestämmer för De  !

Ingenting är Äkta här , inte ens ( Kärlek ) är Äkta Här ! Inte ens ( Äktenskap ) är Äkta Här , ingenting har sin Riktiga Mening , jag kommer att  skriva om dem i framtiden , Det känns att det är Min Plikt som en Ansvar Författare att pekar på det , även om det ska vara Främmande för Er !

Så ! Slutar med Eran FORMALITET förklaring (  Med hänsyn till ( V – Ch ) s Låga Ålder , det går inte att göra ” Vittne Förhör ” ) jag vill att Ni gör det att den Gata Kvinna ( Natasha ) Skärper sig lite , och den Stackars Flicka ( V – Ch ) inte Känner sig Ensam , Maktlös , Hjälplös m.m . Jag vill att Hon ( V – Ch ) ska Leva som ett Barn i sin Ålder , inte att ha så Mycket Ansvar i den Ålder ! ( Att vara Ansvar till sin Bror ( D ) hittills över 3 år och 3 månader !

Man är BARN bara en Gång , den Stackars Flicka ( V – Ch ) i den Ålder ( Från 7 års ålder tills nu som är 10 år och 11 månader ) var ( Lila mor ) till sin Lila Bror ( D ) !

Naturligtvis Hon ( V – Ch ) kan vara VITTNE via Telefon !

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi   31 – 12 – 2016

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil : 073 – 655 39 85

God Fortsättning och Gott Nytt År !

                                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Tvistemålsenhet  någon Ansvar och Kunnig Person !

Mål nr    T 4448 – 16

Angående : Vårdnad om Barn  m . m .

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Det finns några saker som jag vill tillägga och Be Domstolen att ta Hänsyn , Tack !

På det pappret som kom från Domstolen , Ni Bokade tid ( 2017 – 02 – 13 ) och Reservdag ( 2017 – 02 – 14 )

1 – Härmed vill jag Be Domstolen att ÄNDRA den dagen ( 2017 – 02 – 13 ) jag är lite förtroende person , och Nummer ( 13 ) i vår Kultur , är bara ( OTUR ) vilket som hittills några datum på Domstol , som det var ( 13 ) på någon månad , och det var bara SKIT , också Domstol salen nummer ( 13 ) samma sak ( SKIT ) , så vänligen ÄNDRA den tiden ,  och dagen efter som Reserv Tack !

2 – Den Schema som står på Huvudförhandlingsplan är så kort tid , för att jag har massa Frågor från Den Äckliga Arab ( M – A – F ) som jobbar på den Privat Bordell , som ni tror det är ( Kvinnojouren ) , också jag vill visa många Bilder från Min son ( D ) , under den 3 år ( Efter Skilsmässan ) som Domstol Folket ska Se när Min son är hos Mig , vad Vi Gör , också några Bilder från Min Stor Familj , när ( D ) är Hos Mig och Min Stor Familj !

Jag har delat Bilder som är Bara ( D ) och Mig , som jag Brände hos en Kompis , på en DVD , som tänkte Skicka till Domstolen , till den Domare som ska vara Domare till Vårt Ärende , men tänkte att kanske bättre att jag tar med Mig , för att vara säker att Ni tittar och den DVD , Försvinner inte på Domstolen , som Ni visade Mig att Ni har ingen ORDNING ALLS !

Man ser på RESULTATET av alla Mina Handlingar , det betyder den här tiden som Ni skrev i Scheman är väldigt liten , Boka Hela Dagen , som jag kan Förklara Till Domaren Alla Dumma Saker som den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Gjorde och Gör mot Barnen !

3 – Jag vill inte ha De OKUNNIGA Domare / Åklagaren som Hittills Varit i Mina Ärende , Inte Manliga , inte Kvinnliga heller ! De har Visat att De FATTAR  INGENTING , Jag Analyserade Deras SKIT DOM , DERAS  SKIT  BESLUT !

Så ! Vänligen För Vår Ärende , Välj en  KUNNIG Kvinnlig Domare som Själv är Mamma , för att FATTAR när jag Berättar vad den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Gjorde och Gör med Barnen ! Tack !

När Ni valde en Kunnig Kvinnlig Domare , som är Mamma , Lämplig Mamma ,

Be Henne ( Den Valde Kunnig Kvinnlig Domare ) att 1 – 2 Dag / Dagar bara sitter och Läser Mina Skrifter , och Alla de SKIT  Domstol DOM och BESLUT , och ÅKLAGARNAS SKIT DOM och BESLUT ! Det har gått 3 år och 3 månader som jag och Mina Barn har Vi HELVETE , jag vill inte ha IGEN  en gång till , En FORMALITET  Domstol , med SKIT  RESULTAT ! Tack !

4 – Jag Bad Domstolen att Min Dotter ( V – Ch 060201 – xxxx ) Ska vara Vittne i Vårt Ärende , Via Telefon , Hon ( V – Ch ) kan vara i Skolan ( Gröna Dalens Skolan ) Ni kan Kontakta Skolan , att den dagen som Vi har Domstol ( Det Nya Tiden som Domstolen ska Ge ) då ( V – Ch ) kan vara i ett rum med någon Skolan Personal , och Svara på några Frågor !

Det har kommit ett brev från Domstolen att ( Domstol Accepterade inte Vittnesförhör ) med ( V – Ch ) , Det var Dumt av Domstolen , för att den här Stackars Flickan ( V – Ch ) som jag var 5 år Hennes ( V – Ch ) s Bästa Pappa , från 7 års ålder , från den Datum ( 2013 – 09 – 05 ) som den Olämpliga Mamma ( Natasha ) för Sina Sjuka Plan , Hamnade till den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) som blev KNULLAD 26 Månader ” Non – Stop ” av den Äckliga Arab ( M – A – F ) som ska vara Vittne , ( från den Datum ( 2013 – 09 – 05 ) tills Nu , Den Stackars Flicka ( V – Ch ) är Ansvar till sig själv och Sin Bror ( D ) ! Lämnade och Hämtade sin Bror ( D ) till och Från ( Dagis ) när de Bodde på ( Kallhäll ) , Även Nu , sedan några månader tillbaka , som Min son ( D ) Började Gröna Dalens Förskolan , ( V – Ch ) 10 årig är Ansvar till Min son ( D ) , Lämnar och Hämtar ( D ) , är med ( D ) hela Kvällen och Natten , ge mat till ( D ) , Nattar sin Bror ( D ) , Barnen Sover Själva , för att Deras Olämpliga Mamma ( Natasha ) är På sitt GATA  LIV , efter sin vanlig Jobb , och Kommer hem , så sent som Barnen redan Sovit , Så , när ett Barn ( V – Ch ) från 7 års Ålder , var Ansvar till sin Bror , ( D ) Naturligtvis kan svara på Några Frågor , Hoppas på att Ni Spelar inte DUMT , att Hon ( V – Ch ) är Minderårig !

Den här Stackars Flicka ( V – Ch ) med en så Olämplig Mamma ( Natasha ) även var i Fara från några Mammas ( KNULLARE ) , en av de är den Äckliga Arab ( M – A – H ) som Min Vittne ( Fru E – K ) berättade att ( V – Ch ) hade många Bilder , Filmer , från den Äckliga Arab ( M – A – F ) i sin Mobil , och när pratade i Telefon , med den Äckliga Arab ( M – A – F ) kallade Honom ( den Äckliga Arab ” M – A – F ” ) ( ÄLSKLING ) !

Också den Gata Kvinna ( Natasha ) lämnade ( V – Ch ) Flera gånger hos den Äckliga Arab ( M – A – F ) och Hämtade ( V – Ch ) så sent på Natten ( Efter att ha kommit tillbaka från sin GATA LIVET ) !

Jag vill att ( V – Ch )   ska vara liksom  VITTNE , för att Jag Vill Ställa några Frågor som den Stackars Flicka ( V – Ch ) Befria sig från All Ansvar , Barn ska Leva som ett Barn , vilket som den Stackars Flicka ( V – Ch ) Hade Helvete Hittills , Bara den 5 år som jag var Hennes ( V – Ch ) s Bästa Pappa Hon ( V – Ch ) Levde Gott . Tack !

Med detta , jag klistrar Min senaste Skrift , som är Analys av Håbo Kommunens SKIT  UTREDNING ! Vänligen Lämna till den Valda Korrekta  Kvinnliga Domaren

! Tack !

Trots All Problem från Er sidan , God Fortsättning och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svens Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil  : 073 – 655 39 85

                                               xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

                                              

Till : Tvistemålsenhet ,s Ansvarig ! ( Någon som FATTAR ) !

Angående  Mål nr  T 4448 – 16

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Det är så här : Enligt en Dumma Dom som finns från föra Året , i August månad Tror Jag , vilket som var ( Muntligt förberedelse ) En Okunnig , Olämplig Kvinnlig Domare ( Jag har inte alla papper att hitta Hennes Namn ) Skrev i sin SKIT DOM så Här : Tills Huvudförhandlingen sker ( Vilket som det ska bli i Februari månad ) Varannan vecka Min son ( D – Valadi 100517 – xxxx ) ska vara hos Mig , men : Om den Fredag som jag ska hämta Min son ,från Fritids är en Röd dag , eller Fritiden är Stängd , eller om den Måndag som jag ska lämna Min son ( D ) till Fritid i Bålsta ( Vilket som också var DUMT av Domstolen som skrev ännu Dumt att Klockan 07 :00 vi ska från Täby vara i Bålsta 55 Km i det här SKIT Klimat  , det betyder jag måste väcka Min 6 årig son Klockan 04 : 00 – 04 : 15 också IDIOTISK från Svenska Dumma Domare att tänker inte på att detta handlar om en 6 årig Barn ) om  Fritid är Stängd , eller är en Röd dag , då Vi ( Jag och Min son ) ska Hoppa över att Träffas , och det blir nästa gång , om det händer igen att en  Fredag eller måndag är igen Röd dag , eller Fritid är stängd igen man ska Vänta 2 Veckor till , vilket som redan nu att Hämta Min son hade blivit blev ( 2 gånger 2 veckor ) som på Grund av att föra gången den Måndag som jag skulle lämna  Min son ” Om jag hade Min son ” var Röd Dag , det betyder redan 4 veckor Vi ( Jag och Min Son ) hade inte sett varandra , och igen för tredje gång efter varandra , den Fredag som jag skulle få min son ( 06 – 01 – 2017 ) är en Röd dag ( trettondedag  jul ) det betyder att en 6 årig ska vänta 42 Dagar väntar tills se sin Pappa och sina Syskon och sin Stor Familj !

Detta är Sjukt , Detta är Omänskligt , Detta visar att Ni Fattar inte den Minsta av Mänskligheten ! Jag skrev till De Okunniga Domare som Dömer så här SKIT och Omänsklig , att Varför Ni tänker inte att om den Fredag är Stängd eller är en Röd dag , man kan hämta sitt Barn , dagen innan ( Torsdag ) samma sak om den Måndag som man vill lämna Sitt Barn , är en Röd dag , eller Skolan , Fritid är Stängd , man kan lämna Barnet på Tisdag , även en IDIOT  FATTAR detta , medan Svenska Domstolar , bestämmer att denna gång ska Försvinna !

Varför ett Barn ska Vänta 4 Veckor , 6 veckor att Träffa sin Pappa ( i andra ärende kan vara en Mamma som har varannan vecka att ha sitt Barn ) !

Jag skrev till  Svenska Okunniga Domstol Folket ( I Mitt ärende ) När ett Barn  i Min sons Ålder ( Nu 6 år och ett halvt år ) ser inte sin Pappa en Längre tid , 2 Veckor , 4 Veckor , 6 Veckor eller mer ( i Somras jag hade inte sett Min Son på 8 gånger , 2 Veckor , det betyder 8 x 14 = 112 dagar , och år 2014 , 6 månader , för att den Gata Kvinna ” Natasha ” Skickade Min då 4 årige son till Ukraina ensam , för att KNULLAR 6 Månader med Olika Män , Barn Fri ) ! Då Barnen  ( Min Son ) Tror att Pappa  Ahmad Älskar inte Honom ( D ) , Annars varför inte kommer att se Honom ( D ) att Hämtar Honom ( D ) att vara med Honom ( D ) ? Jag skrev till Okunniga  Ohederliga , Olämpliga ( Domare / Åklagare i Mitt Ärende ) Kan jag säga till Min 6 årig Son ( D ) Detta är på Grund av Din Sjuka , Olämpliga Mamma ( Natasha ) s Sjuka Plan , jag kan inte se Dig ( Min Son ) då Han ( Min Son ) kommer att Hatar sin Mamma  ( Natasha ) , sin Olämpliga Mamma ( Natasha ) , Om jag säger till Min son att All Detta Sjuka , Omänskliga Kommer efter Din Mammas Dumheter , är Från Svenska Dåliga Lag och Okunniga , Olämpliga , Omänskliga ( Domare / Åklagare ) Då Han ( Min Son ” D ” ) Ska Hata Sverige , Sveriges Dåliga LAG ( i den bit ) och Svenska Dåliga Domare / Åklagare ( I Vårt Ärende ) , Om jag säger inget , Han ( Min Son ” D ” ) ska Tror att Pappa Ahmad Älskar inte Honom ( D ) !

Det är 4 år Mina Barn ( ” D ” och ” V – Ch ” ) får sina Julklappar långt efter Jul ( År 2013  – 2014 , efter 4 Månader , År 2014 – 2015 efter 6 månader – år 2015 – 2016 efter flera Veckor – det här Jul som gick 2016 – 2017 , ska blir efter 42 dagar !

Hela Föra Året ( 2016 ) jag hade Min son bara 20 gånger , det betyder ( 20 x2 dagar ” Lördag och Söndag = 40 Dagar , om man räknar 20 gånger  Fredagar som klockan 17 : 00 jag hämtar Min Son från Dagis – nu Fritids , tills Klockan 21: 00 som Han Sover , det blir 20 gånger 4 timmar = 80 timmar , och Måndagar som blir bara 2 timmar vi äter Frukost och på väg Han Sover i Bilen , det blir 20 gånger 2 timmar = 40 timmar ) FY  PÅ  ER !  SHAME  ON  YOU ! NANG  BAR  SHOMA  BAAD !  Jag skaffade inte Barn att ska Leva Så här SKIT !

Nu Fattar Man , Sådana Barn , Liksom Mina Barn ( ” D ” och ” V – Ch ” ) även om i Framtiden , Blir ( Domare , Åklagare ,  Kommun Personal , Polis , Advokat , mm ) då Blir någon Liksom Er ( Alla som Varit i Mina Ärende ) För Att När ett Barn VÄXER så här SKIT , Utan KÄRLEK , Utan Respekt , Utan Mänskliga Normer , Liksom ( Föräldralösa Barn ) Växer med KOMPLEX , Växer utan MÄNSKLIGA  KÄNSLOR , Även SKITER på LAGEN , LAGLIG , Liksom Alla i Mina Ärende ! Detta är Psykologin av Sådana Barn Liksom Mina Barn ( Om detta ämne , jag skriver mera i Framtiden , tills De som Skriver Lagstift , tills De Som vill Döma , Dömer som en Människa , Bete sig som en Människa ! ) .

Ett Barn Liksom Mina Barn ( ” D ” och ” V – Ch ” ) kan inte Skydda Sig , kan inte Försvara Sig , Kan inte Säga sin Protest , Det är Min Plikt som en ANSVAR  PAPPA att Kämpa för Deras ( Mina Barns ) RÄTTIGHETER och Allt Annat !

Plus att jag är Ansvar FÖRFATTARE , jag Måste Peka på sådana SJUKA LAG , Sjuka DOMARE / ÅKLAGARE som Dömer efter Sina KOMPLEX , eller UTNYTTJANDE av den Kvinnliga Parten , liksom ( Natasha ) Ingen av Er Hittills Följde efter LAGEN !  Inte Heller Följde efter MÄNSKLIGA  LAGEN , som är  HÖGRE än Vilket Lands Lag ! Ni Bara SKYDDADE  VARANDRA ! och Varandras DUMMA DOM och BESLUT ! Om detta jag Skriver i Framtiden !

IDIOTER ! Ahmaghhaa ! Att vara Pappa är en FÖREVIGA  ANSVAR , inte efter Svenska Lag , i Bästa Fall ( Varannan Vecka , upp till 18 år ) !

Pappas Ansvar och Roll är tills Han ( Pappa ) DÖR !

Samma sak till Mammor , vilket som Även Ni Fattar inte Detta ! Man ser på Eran Dumma Dom , Dumma Beslut ! Vilket som Ni Olämpliga , Okunniga , Omänskliga Domare / Åklagare Visade till den Olämpliga Mamma ( Natasha ) att Göra Barnen ILLA , och Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Bara Hjälpte Henne ( Natasha ) att Göra det ! bara för att Här Sverige ! ( Inte ens ett Djur , Fåglar , mm ) Gör inte sina ( Ungar , Valpar , mm ) ILLA , Alla Djur kan Sitt Ansvar , Titta på ( Natur Program ) på TV , när det Gäller Djur !

Jag Skaffade inte Barn , att skulle  Leva Så Här , Under även ett DJURS  NIVÅ !

Och all Detta hade Hänt i Sverige , inte ( Syrien ) ! Ett SKIT LAND med FALSKA  MOTTO ( Barn i Första Hand – För Barnens Bästa – Bäst för Barn ) mm . 
Så ! Omedelbart Ta Bort detta SKIT Dom , Kontakta Min Sons Fritid att på Torsdag den 5 Januari , jag hämtar Min son från Fritid och lämnar Honom ( D ) på Fritid , Måndag den 9 Januari ! ( Meddela Mig via e – mejl och Brev ) Också Meddela den Olämpliga Mamma ( Natasha ) tills på Februari , jag Får Min Sons ( Ensamvårdnad ) Till Mig och ( Varannan Vecka ) till den Gata Kvinna ( Natasha ) !

Idag , Måndag den 2 Januari ringde jag till Min Sons Fritid och Bad Personalen att Vänligen Får jag Prata med Min Son ( D ) och säga ( Gott Nytt År och God Fortsättning och säga att Pappa Älskar Honom ” D ” och Hans Julklappar från Mig och Syskon och Släkting Väntar På Honom ” D ” ) Först De sa ” D ” äter Lunch , jag frågade vilken tid är bättre , de sa efter lunch , jag ringde efter lunch , de sa barnen är ute ring mellan 14 : 00 – 14 : 30 som Barnen kommer in och vill Äta Mellanmål , jag ringde 14 : 30 typ , då Fritids Ansvarig ( Fru ” K – P ) säger till Mig : Det är inte Vår Uppgift att lämna Telefonen till Barnen att Pratar med sina Föräldrar ! Hennes ( Fru ” K – P ” ) Dumhet orsakade att jag Fråga Henne : Kan du skriftligt säga detta att Jag kan inte ens ringa till Min Sons Fritid och pratar 2 Minuter med Min Son och säga : Gott Nytt År och säga Pappa Älskar Honom ! att Psykisk Min son Mår Bättre och Orkar att Vänta några dagar till , Nu som jag fått ( Fjärde Fucking Kontaktförbud tack vare några Olämpliga Domare / Åklagare , och Tack vare den Gata Kvinna ” Natasha ” ) !

Även jag sa till den Fritids Ansvarige ( Fru ” K – P ” ) att : Jag ville Över Huvud taget Polisanmäla Eran Skolan ( Gröna Dalens Förskolan ) , eran Fritid att : Tillåter att Min son Går Hem med sin 10 årig Syster ( V – Ch 060201 – xxxx ) i det här Sjukt Värld , i det här Skit Land , i det här Sjukt Samhället som finns Hur Många Psykopater som kan Göra Barnen illa !  ( Om en Psykopat med sin Skåpbil , stoppar barnen i sin Bil , i det här Mörka Vägar , och Gör Barnen ILLA  , Vem är ANSVAR ?  Kan jag Polisanmäla en 10 årig  ” V – Ch ” varför du kämpade inte med Psykopaten att Han tagit Min Son osv , Vem är Ansvar ? En Olämplig Mamma ” Natasha ” som även Föra Året ( V – Ch ) 9 årig , hämtade ( D ) från Dagis i Kallhäll , jag ska Polisanmäla Den Dagis Också , eller den Fritid är Ansvar ? ) . Om Vanliga Folk vet inte sådana , Ni som Jobbar På Domstol , Ni har Dagligen sådana Ärende ( Våld , Våldtäkt , Våldtäkt till Barn , Mord , mm ) !
Jag sa till den Damen ( K – P ) kan Du Skriva till Mig : Kan en 10 årig Barn ( V – Ch ) som Själv behöver att en Vuxen Lämna och Hämta Henne ( V – Ch ) kan hämta Sin 6 årige Bror ( D ) från Fritids ? Hon ( K – P ) sa : Det är inte Vår Ansvar , Vem Tar Barnen ! Det är Föräldrars Ansvar ! Jag Sa : Skriv allt du sa till Mig via e – mejl , jag ska Analysera och Meddela Kommunen och Domstolen ! Jag sa : När  Ni Svenskar vill  vara  Elak , Ni Blir  ” ELAKASTE  “, jag fick även Hennes ( K – P ) s e mejl att skickar Henne ( K – P ) Mina Skrifter , som Hon ( K – P ) Fattar att Även Andra ( Kommun Personal , Domstol Folk , mm ) Bete sig OMÄNSKLIG liksom Hon ( K – P ) !

Och detta är ( Barn i Första Hand – Bäst för Barn – För Barnens Bästa ) !

Så ! Jag Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Pappa till ( D – Valadi 100517 – xxxx ) , vill Be Domstolen , någon som Fattar  , att Meddela Mig , Fritid , den Gata Kvinna ( Natasha ) att på Torsdag 2017 – 01 – 05 jag hämtar Min son och lämnar Måndag därpå ,  tills Vår Huvudförhandling sker på Februari , som jag vill ( Ensamvårdnad ) av Min son ( D ) till Mig och Varannan Vecka till den Gata Kvinna ( Natasha ) !

 Jag fått 3 sidor e mejl från Domstolen ( Tvistemålsenhet ) som den Gata Kvina ( Natasha ) både Skriftligt och via telefon hade kontaktade Domstolen , jag kommer att Analysera dem och Skickar till Er !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi  2017 – 01 – 02

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45  52 mobil : 073 – 655 39 85

Jag skickar igen Mina Skrifter med Detta e Mejl , eftersom det kan vara vem som helst tar emot detta , då vill jag att den Person få lite information , om Mig , om ( D ) och den Gata Kvinna ( Natasha ) !

Om Min Oro för ( V – Ch ) med en sådan Olämplig Mamma ( Natasha ) jag skriver en annan Gång , den Gata Kvinna ( Natasha ) som är en Dålig Förebild till 
( Violetta  )!

Den Låtsas Svensk  Ahmad Valadi  2017 – 01 – 02

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil  : 073 – 655 39 85

Lyckligtvis Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) hittills efter 16 månader ( 89,250  gånger blev Besökts , med 427 Shared , 37 Votes ) !

                                             xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Här är Mina senaste skrifter , som Ni har inte i eran Arkiv , Vänligen Skicka en Kopia till Täby Polisen och Sollentuna Polisen .

I IRAN när det var Ny år , Lärarna brukade ge oss Extra Hemläxa , och jag tänkte att kanske är bra att Ni , speciellt Täby Polisen Gör lite Hemläxa ( Home Work ) att Läsa Mina Skrifter , kanske det hjälper att Ni jobbar bättre i Framtiden ! Tack !

God Fortsättning och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk Ahmad Valadi   2016 – 12 – 31

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil : 073 – 655 39 85

                                         xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hej Charlotte !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , som sedan några månader tillbaka hade tid med dig , detta skrifter är inte direkt med dig att göra , men alla som var i Mina ärende , jag brukar att skicka Mina Skrifter till De , här är Mina sista skrifter , vänligen läs de , så småningom jag vill skicka alla mina skrifter till Täby  Kommun , s Ansvariga , för att jag har Dåliga Minne från Täby Kommun , sedan 20 år tillbaka , men jag gör  det i sin tid .

God fortsättning och Gott Nytt År !

Den låtsas Svensk  Ahmad Valadi