domstol Fru M – G

0
11965

 Till : Tvistemålsenhet !

Till  Fru ( M – G ) !

Hej Fru M – G !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Tack ! Jag fått ditt mejl , angående att Huvudförhandlingen som skulle vara 13 – 14 februari är inställd . Vänligen meddela Domstolen att Hittar en Ny Kvinnlig Domare som är Lagkunnig till Mitt Mål , ( Jag vill inte ha de tidigare Domare , de har visat att är Okunniga , jag och Mina Barn fått redan 3 år och 4 månader Helvete på Grund av de ” Okunniga Domare ” ) så , Så fort Domstolen Valde en Ny Kunnig Kvinnlig Domare , som själv är Mamma , Be Henne ( Den Nya Kvinnlig Kunnig Domare ) att Läser Mina Skrifter , Läser Alla Domstol Dumma Dom , Liksom en Skolbarn som läser en Bok och sedan skriver en UPPSATS att vad Fattade av Boken , Den  Nya Kunniga , Ärliga Kvinnliga Domare ska läsa i Lugn och Ro och Noterar för sig , att När Kommer till Huvudförhandlingen ska veta Vad den Gata Kvinna ( Natasha ) gjorde med Barnen , Med Mig , Med Sig och Med Samhället , Ska veta Hur  DUMT Domstol Folket Gjorde Hittills , och Vem jag är och Vad Gjorde jag som en Ansvar Pappa , Ansvar Författare , Ansvar Låtsas Svensk !

Jag Accepterar inte en gång till en OKUNNIG Domare Fastnar på Mitt Ärende !

Nu även Svensk Domstol ,s RYKTE står på Spelet , inte Bara Mitt Liv , Mina Barns Liv , Mitt Gott Namn och Heder på Spelet .

Jag håller på att skriva några sidor , har skrivit 20 sidor , är inte klart , många viktiga saker är på Mina Handskrivna Skrifter , som jag vill skriva till Domstolen , till den Nya Kunniga , Ärliga Kvinnliga Domare som ska en gång för Alltid i Svenska Domstol Historia Jobbar , Dömer KORREKT , LAGLIG , MÄNSKLIG !  Då Vi Firar tillsammans ! Att Svenska Domstolen kan Döma Korrekt , Om De Vill ! Om De ( Domare , Åklagare ) Använder Hjärna , Använder Lag Boken , inte bara Använder sin KUK , Sin Dumhet , och Utnyttjar sin Makt , som Domare , Åklagare !  Jag vill Se Svenska RÄTTVISAN ! Jag vill att den Vackra Bilder som jag hade från Sverige ( Mitt Dröm Land ) Kommer Tillbaka ! Jag vill se att Sverige är ett Land som Har LAG !

Ni Hörde Väl detta Ordspråk : Man kan Lura en för Alltid , Alla för en vis Tid , men man kan inte Lura Alla för Alltid !

 När Folk Gör Misstag , När Folk Gör Dumt ,  När Folk Gör Olagliga Saker , Enligt Lag Får Straff , Nu i Mina Ärende Själva Lagman ( Domarna , Åklagarna , Poliser , Kommun Folk , mm ) Gjorde FEL , Gjorde Olagliga , Gjorde Dumt ! Med sina Dumma DOM , med Sina Dumheter ! som Syns på en gång i Mina Ärende !

Liksom Föräldrar som deras Roll är att ska Vara  Korrekt Vägvisare till Sina Barn , men själva är på Fel Väg , och är Dålig Förebild , Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) och Alla som Var i Mina Ärende , som Istället för att  Följer LAGEN , SJÄLVA  SKITIT PÅ LAG ! SKITIT på RÄTTVISAN , SKITIT på MÄNSKLIGHETEN , SKITIT på Svensk Gott RYKTE ! Allt Ni kan se i Mina Ärende !

Jag är Ahmad Valadi , Hela Mitt Liv Kämpade jag  att Vara (  Den Perfekta Mannen  ) som ha Huvudet Upp och Säga till Mina Barn , till Andra Lev Liksom Mig !

Så , Vänligen skicka vidare  Min e – mejl till Domstolen och till den Valda Nya Kunniga , Ärliga Kvinnliga Domare ! Tack !

Häromdan jag skickar Min senaste Skrift till dig också att du lämnar vidare till Domstolen och den Nya Valda Kunniga , Ärliga Kvinnliga Domaren ! Tack !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi   2017 – 02 – 07

Åkerbyvägen 96 – 183 35  Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil  : 073 – 655 39 85

                            

​​ 

  

                                                             Till : Åklagarområde Stockholm , Norrorts åklagarkammare i Stockholm 

Till :  Kammaråklagare  Spec Fru ( A –  L )  !

Och Alla andra på denna Enhet från Dörrvakt till den Klokaste ( om det finns förstås )

Ärende   AM  – 8067 – 15       Handläggare  101 – 7

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Härmed skickar jag Mina sista skrifter , för att du och Andra hänger med situationen . Eftersom den här hänger ihop med sista skrift som jag skickade 1 Augusti , jag klistrar en gång till den som skickade tidigare , vänligen läs noga , för att du och andra bara ställer problem till Folk , var glad att här är Sverige , Hur Skit Ni jobbar , ingen kollar , ingen säger någonting , Varsågod här är Min sista Skrift . 

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi   2016 – 09 – 22 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52  Mobil  073 – 655 39 85

Hej igen !

Jag klistrade tidigare e mejl text att du vet vem jag är , här är Fortsättningen av Mitt ärende , jag vill alla som på något sätt var inblandade i Mitt ärende och Jobbade ( SKIT ) och inte Använd Hjärna Då , Åtminstone läser Mina Skrifter att Vaknar till Verkligheten och inte Gör så här med Andra , Jag är säker på att Mina Skrifter kan Väcka Er , utan Tvekan ! Jag är Författare , Diktare , Uppfinnare , Radioprogramledare , Litteratursamlare , jag kan Min Sak , Om Ni kan inte Eran Roll och Ansvar , Jag kommer att skicka till Alla som deras Namn var under Mina Papper , Detta Skrifter är Liksom SPEGEL , att De ( Alla som varit i Mina Ärende , liksom Du ser se Själv ! Tack !
De Skrifter kanske Direkt  har inte något med dig att Göra Nu , men Du är också en av De som utan att använda Hjärna , Bara Skyddade sina Kollegor som Jobbade SKIT , som DÖMDE  SKIT osv , Försök läs som en Bok , varje dag några sidor , Tack !

En Iransk Berömd Psykolog ( Dr Holakoui ) Brukar i sina program ( TV – Radioprogram ) säga att : Det är Min Plikt att Säga KORREKT ( Väg visar KORREKT ) även om en del inte gillar , Jag ska Låna den bit från Honom , och använda till Mitt Skrift att ( Som en Ansvar FÖRFATTARE , det är Min Plikt att Skriva  KORREKT , även om De som jobbade i Mina Ärende , liksom ” Poliser , Kommun Personal , Domare , Åklagare , mm ” inte Gillar att se Sin Reell Ansikte i Mina Skrifter , Det är Min Plikt att skriva  om Någonting som är FEL , och Lämnar Så Mycket Dåliga Effekt efter Sig , Psykisk , Ekonomisk , mm , för att FELET blir  RÄTT !

Om Jag bara skulle tänka på Mig och Mina Barn , och Struntar Andra ( Pappor , Mammor , Barn ) då skulle jag bara Skriva och Skicka Direkt till Er ( Alla som var inblandade i Mina Ärende ) men jag tänker på Andra Också , därför Lagt över 3 år och 3 månader Hittills , för att RÄDDA ANDRA också ! FEL är FEL , Oavsett Vem Gör , Var Gör ! Om Man inte RÄTTAR  TILL , Den SJUKA CIRKEL bara Fortsätter från en Generation till Andra och Andra Generationer .
En Vacker Dikt säger : Om du känner ( Ont , Värk , Smärtan ) Du är LEVANDE , men om du Känner Andras ( Ont , Värk , Smärtan ) Du är en MÄNNISKA ! Därför tänker Jag på Andra också , Jag vill inte att Andra Pappor  Få detta HELVETE som jag har , Andra Barn Liksom Mina Barn Drabbar och ha HELVETE ! Också andra Kvinnor Sjunker inte Liksom den Olämpliga Mamma ( Natasha ) som Tyvärr är Mamma till Mina Änglar ( V – Ch och ” D ” ) !

På det sätt Barnen som är Framtidens FÖRÄLDRAR , Skadar Mindre ! Också Landet kan Spara Miljarder Kronor , om Ni Jobbar Korrekt , Jag Förklarade i Mina Skrifter !

Vi IRANIER är FÖRTROENDE  FOLK , jag också TRO på GUD , Vi säger : Gud , Natur , Skapelser , Som Skapade Människan , Placerade en ( INBYGGD  DOMARE ) i Människan som Kallas För ( SAMVETE ) , och jag Kommit på att 2 Grupp Folk är Lyckliga  1 – som Har det och ett ( Gott , Rent Samvete ) Liksom Mig , och 2 – De som Har inte Alls , eller har en Dålig , Mörkt Samvete , Liksom Er ( Ni som Leker med Människors Liv , Namn , Heder , Rättvisan , mm ) med Eran SKIT  JOBB , och Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) !

Liksom SPERMA som Miljoner kommer och Normalt ( Tvilling , mm vi hoppar över , vi säger Normalt )   bara En Träffar Ägget  och Befruktar och Bli en MÄNNISKA , Även om Mina Skrifter Väcker En Bland Er ( Ni alla som var inblandade i Mina Ärende och Jobbade SKIT , DÖMDE SKIT ) Jag Gjorde Mitt Ansvar ! Om En Bland Er , Hans / Hennes SAMVETE Vaknar Till , och Bli AKTIV , och Vill RÄTTAR Till Sin SKIT DOM och Andras SKIT  DOM ; BESLUT , och Vill ( RÄTT  SKA BLI  RÄTT ) Jag Gjorde Mitt Jobb PERFEKT , Både som en MÄNNISKA , som en Ansvar Pappa , som en Ansvar FÖRFATTARE , som en IRANIER , som en LÅTSAS   SVENSK !

Tyvärr Hittills Ni Visade bara Den Dåliga Sidor av LAGEN , Den Dåliga Sidor av Er ! Ni Bara  FÖRSTÖRDE den Vackra Bilder som Jag Hade Från Sverige !


Nu Ni bara Förtjänar  detta 2 IRANSKA   ORDSPRÅK , som vi Använder när Någon är STOLT över någonting som egentligen Skulle SKÄMMAS  ! Hoppas på att Ni FATTAR !

Min  ( Ko , Kossa , Cow ) Ger inte MJÖLK , men Peppar Peppar  ( KISSAR  JÄTTE  MYCKET ) ! och den Andra :  Min Häst har inget , man kan inte RIDA på den eller Något , men har Så Fina TESTIKLAR  !

Vill du göra Mig en Stor Tjänst , skicka Vidare till Dina Kollegor i Din Avdelning och Andra Avdelningar , Tack !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi    2017 – 01 – 19

                                             xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Till : Assistentåklagare  Fru ( S – N ) !

Och Alla Andra på Avdelningen från Dörrvakt till den Högsta Åklagare !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Detta e mejl har inget Direkt med dig att Göra men du var i några Mina Ärende , för att blir lättare , Mål nr  , Ärende nr  AM – 8067 – 15 ( en av papper framför Mig ) Du Jobbade Lika SKIT , liksom Andra dina Kollegor , Förklaringar och Analys på Alla som Jobbade , Dömde SKIT i Mina ärende finns på Mina Skrifter , För att Du FATTAR  lite Bättre jag Skickar till Dig också .

Om du vill göra Mig en Tjänst , Skicka Mina Skrifter till Dina Kollegor , Speciellt till De som Deras Namn var och är i Mina Ärende , Jag vill Skicka till Alla , men ändå om du skickar , jag är tacksam , tills jag hinner att skicka till de . Tack

Bara för att Väcka Er , Jag skriver och med Förklaring , med hjälp av Dikter , Ordspråk , Skämt , Mina egna Dikter och Förklaring , Analys försöker att Öppna Eran Ögon !

Tyvärr Ni bara Bär en så TABU  TITEL ( Domare – Åklagare ) utan att veta Vad en ( Domare – Åklagare ) s Roll är !

Även om Ni kan Hela ( LAGBOKEN ) men när Ni kan inte Använda på Rätt Sätt , Resultatet är Lika med ( NOLL ) är lika med SKIT , Det finns inget Skillnad mellan en som Bär Tabu Titel ( Domare – Åklagare )  som kan inte RÄTTVISAN med en Vanlig Okunnig Person som kan inte Lag , Bara Eran Roll är FARLIGARE , för att Ni har MAKT som en ( Domare – Åklagare ) För att Ni Fattar Bättre  , Jag ge ett exempel :  Det  är Liksom en APOTEKARE  som jobbar på APOTEK , Känner 1000 tals Mediciner , men Ge FEL  MEDICIN   till Folk , det Betyder Resultatet SKIT , i Värsta FALL  DÖD  till PATIENTEN !

Eran OKUNNIGHET  , är Samma Sak ! När Ni DÖMER  SKIT , är Exakt Liksom en APOTEKARE som ger FEL  MEDICIN !

Men Eftersom Här är Sverige , och Vi har inte en Lämplig Organisation som har Koll på Vad Ni Gör , och om Ni tror att Vi har ( Svea Hovrätt , Högsta Domstol ) De är bara  FORMALITET , De bara får Höga Löner för att Sverige ska visa till andra Länder att Vi har 2 Domstol till , i så fall om Folk är inte Nöjd med sin Dom ,

De 2 FORMALITET Domstolar ( Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) Påminner Mig Detta SKÄMT  :  En Äcklig Man håll på att KNULLA  ett Barn , Stackars Barn Skrek och Ropade på Hjälp ! Den Äckliga Mannen sa till Barnen : Bättre att Du Hålla Käften , för att även om Kommer Någon , Kommer att Hjälpa Mig ! ( Det Betyder även De som kommer ,  KNULLAR DIG , det betyder Barnet )  Exakt liksom  ( Svea Hovrätten och Högsta Domstol ) s ROLL , De är för att Hjälpa Er ! och ( Kxxxxx…………….   Oss ! ) inget mer !

Hoppas på Mina Skrifter kan Väcka Någon Bland Er ! Amen !

Läs Mina Skrifter kanske Du lär dig någonting som Du inte Lärde dig i Universitetet eller inom alla år som du jobbade på den Tabu Platsen !

Den Låtsas Svensk Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52  mobil  : 073 – 655 39 85