Domstol – Fru M – G – 2

0
13838

 Till : Tvistemålsenhet !

Till : Fru ( M – G ) !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

För några dagar sedan ( 2017 – 01 – 11 ) kom 2 papper från Attunda Tingsrätt , Med Ditt Namn ( Fru M – G ) under , en Papper var bilaga med en rad , och det stod ( Aktbilaga 151 ) : Natasha  , uppger per telefon att hon återkallar sin talan i dess helhet . ( Vilket jag Fattade inte Vad Betyder , vad handlade om , Återkallade Vad ? ) Och andra papper , skrev samma rad ( se bifogad handling aktbilaga 151 ) och ifortsättningenstår : Tingsrätten har uppfattat att ni yrkar att ni tillerkänns ensamvårdnad om ( D – Valadi ) samt att ( D ) ska ha växelvis boende varannan vecka hos dig respektive hos Natasha .

VI VÄNTAR LITE HÄR : Detta FORM ( Tingsrätten har uppfattat att ni yrkar att ni tillerkänns ensamvårdnad om ( D – Valadi ) samt att ( D ) ska ha växelvis boende varannan vecka hos dig respektive hos ( Natasha ) . jag har ALDRIG bad om Tingsrätten ,UTANvarje gång jag skrev till Domstolen Eftersom den Olämpliga Mamma ” Natasha ” under 3 år och 3 månader VISADE att Hon ( Natasha ) ÄR OLÄMPLIG , enligt ALLA BEVISMATERIAL , Jag ( Ahmad Valadi Pappa till ( D – Valadi ) Vill att ENSAM VÅRDNAD av Min Son ( D ) ska Komma till Mig , och Varannan Vecka från fredag eftermiddag till måndag morgon ska till den Olämplige Mamma ( Natasha ) ! För att det är över 3 år och 3 månader , den Olämpliga Mamma ( Natasha ) hade Ensamvårdnad av Min son ( D ) , men Aldrig varit Hemma att ta sitt Ansvar , Min Son,s Syster ( V – Ch ) som är 4 år Äldre än Min son ( D ) tog hand om sin Bror ( D ) det betyder Min Son ( D ) ! ( Kort Förklaring ) !

Den en rad var så Oklar att jag Fattade inte , vad detta betyder , ÅTERKALLADE VAD ?

Tills jag ringde och pratade med ( Fru M – G   ) som skickade de 2 sidor , Hon ( M – G   ) Förklarade att ( Natasha ) Återkallade den ( Ingen Umgänge Alls till Ahmad Valadi med sin Son ” D ” ) !

Oh Tack GUD ! Den Gata Kvinna ( Natasha ) som visade sin ” Olämplighet ” under de 3 år och 3 månader hittills , Gav Domstolen ORDER att det är ok att Ahmad Valadi , träffa sin Son ” D ” ! Tack Gud ! och Tack Natasha ! Tack Domstol Folket !

Oh Gud ! Oh Gud ! Titta Var jag Bor ! Att en Gata Kvinna ( Natasha ) Ställer så här mycket Problem till Mig och Barnen , ingen ( Domare , Åklagare ) Fattade och Fattar !

Med andra ord : Hennes ( Natasha ) s Olämplighet har Direkt Samband med Eran ( Domstol Folket ) s Olämpligheter ! Jag har förklarat många gånger , jag upprepar inte igen .

Den Gata Kvinna ( Natasha ) ska ÅTERKALLA Hela Sin Äckliga LÖGNER , som sen 2013 – 08 – 28 . 29 , 30 var på Täby Polisen och Utnyttjade Svenska Systemets DUMHETER , och Ställde Mig i HELVETE , och Mina Barn i HELVETE , och Ställde Mig Framför Så Många IDIOTER ( Ahmaghhaa ) inom ( Polis , Kommun Folk , Domstol Folk ) Smutsade Mitt Gott Namn , Heder , 3 år och 3 Månader Mina Dyrbara Tider , som skulle lägga till Mitt Liv , till Mina Barn , Till Mina Uppfinningar , Dikter , CD Inspelning mm , Gick för att Skriva över 1000 Sidor till Domstol Folket och Andra !

Även om Hon ( Den Gata Kvinna ” Natasha ” ) Gör det ( Att ÅTERKALLA Hela Sina Lögner ) Det Hjälper inte , För att Redan Barnens Liv Blev Helvete , Barnen Skadades PSYKISK för Hela Livet , Mitt Liv blev HELVETE , Mitt Gott Namn , Heder blev Smutsig , Hon ( Natasha ) Redan Hade Sjunkit till Botten , Det enda som kan vara Positiv , är att De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) inom ( Polis , Kommun Folk , Domstol Folk ) som KÖPTE Hela SKITEN från Början , Fattar att Hur DUMT De var , Hur Lätt Blev De Lurade av den Gata Kvinna ( Natasha ) Hur Mycket Deras ( Polis , Kommun Folket , Domstol Folket ) Dumheter , Okunnigheter , Kostade Samhället och Kostade Oss ( Mig och Mina Barn ) !

Det är Liksom att Läkare på Misstag ( Amputera ) Mina Ben , Mina Barns Ben ! Hur kan Man ERSÄTTA då ?

Jag har en Dikt som säger : Gar az talaa baashad asa , baaz ham nagirad jaaye paa !

Det Betyder : Även om Käppen är Gjord av GULD , Fortfarande kan inte Ersätter Fötter !

En annan Min Dikt är detta : Dar aatash gor gereftan , bas ajab niist ……… Dar aab aatash Gereftan , in ajiib ast !

Det betyder : Att Brinna i eld , är inte så Konstigt ……….. Att brinna i Vattnet , detta är Konstigt !

Med Andra Ord : All detta ( Helvete ) inte hade Hänt Mig och Mina barn i ( Syrien , Irak , Afghanistan , De länder som har Krig mm ) utan hade hänt Oss här i Sverige !

 

Jag Kommer Aldrig att Förlåta Dig Natasha , Jag kommer Aldrig att Förlåta Er som Jobbade i Våra Ärende som en IDIOT ( Ahmagh ) ! Jag kommer Aldrig att Glömma Detta !

 

Som sagt , Även om den Gata Kvinna ( Natasha ) ERKÄNNER att Från Början allt Byggdes På LÖGN , Hjälper INTE Mig och Mina Barn Ett Dugg ! Bara Hjälper att De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) som Jobbar i Viktiga , Känsliga Post och Position , Liksom ( Poliser , Kommun Folket , Domstol Folket ) Fattar att Deras Dumheter , Okunnigheter kan FÖRSTÖRA Folkets Liv , och vill Jobba Bättre från och med Nu ! Att inte Någon Pappa ska Drabba som Jag , och inga Barn ska Drabba liksom Mina Barn ! Just it !

I Fortsättningen på den sidan står : Ni ges tillfälle att yttra er över om tingsrätten uppfattat era yrkanden rätt samt över Natasha, s återkallelse .

Yttrandet ska ha kommit in till tingsrätten senast den 25 januari 2017 .

Tingsrätten avser därefter avgöra målet slutligt . Om ni inte har hört av er till tingsrätten inom tidfristen ovan kan målet ändå komma att avgöras .

VI VÄNTAR LITE HÄR : Eftersom jag vill efteråt lägga detta på Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) därför jag skriver Domstolens Förklaring , det betyder ( Fru M – G ) ,s Text , För att bli lättare för Folk som Följer Min Hemsidan , Att hänga med och Förstå och även Domstol Folket som läser detta , ska Förstå också .

Igen skriver jag :

– Jag vill ha Ensam Vårdnad av Min Son ( D – Valadi 100517 – xxxx ) till Mig ( Ahmad Valadi ) Och Varannan Vecka till den Olämpliga Mamma ( Natasha ) som 3 år och 3 månader hade haft Ensam Vårdnad av Min Son ( D ) efter sina Äckliga , Barnsliga Lögner , och Tack vare några Olämpliga Domare / Åklagare , Fick ( Ensam Vårdnad av Min Son ” D ” ) men Hon ( Natasha ) Visade att Är Olämplig Mamma , liksom Olämpliga Domare , Åklagare i Vårt Ärende ! Enligt Alla Bevis Material som redan jag skrev på flera hundra sidor !

– Jag Vill att den Äckliga Arab ( M – A – F ) som Jobbar på den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) som har KNULLAT den Gata Kvinna ( Natasha ) 26 Månader ” Non – Stop ” ska vara Vittne , och den dagen som är vår Huvudförhandling , ska Ni boka Hela dagen , som jag Hinner med många Saker , jag har Många Frågor från den Äckliga Arab ( M – A – F ) som är Knuten till vår Ärende , och Visar Den Gata Kvinnans ( Natasha ) s Olämplighet , och Visar den Äckliga Arab ( M – A – F ) s Äckliga Roll , och visar den Privat Bordells Roll ( Kvinnojouren ) , och Domstol Folket ,s Okunnighet , Olämplighet Hittills .

3 – Jag vill att Min Dotter ( V – Ch 060201 – xxxx ) som är liksom ( Lila Mor ) till Min Son ( D ) , och All Min Son,s Ansvar är med Henne ( V – Ch ) , det är över 3 år och 3 Månader den Stackars Flicka ( V – Ch ) som istället för att leva som ett Barn , sedan 3 år och 3 månader tillbaka är Ansvar för Sin Lila Bror ( D ) Jag vill att ( V – Ch ) ska vara VITTNE ) via Telefon ) som är Också AVGÖRANDE i vårt Ärende , Spelar inte DUMT igen , att Hon ( V – Ch ) är ( LÅGA ÅLDER ) jag Förklarade att När ett barn liksom ( V – Ch ) över 3 år är Ansvar för sin Bror , kan Svara några Frågor Också !

– jag vill att Ni ( Domstol Folk ) Meddelar Mig i god tid , jag vill Min Domstol ska Vara ( OFFENTLIG )att folk kommer och Sitter där , jag vill meddelar på Några Iransk Radioprogram Som Flera gånger jag hade ringt till de och hade INTERVJU angående Mina Problem , Också vill jag kontakta Muslimska Moske och Föreningar , i Förorter ,  Också skriver till Svenska SKIT MEDIA , om de vill skicka sina REPORTER , Jag vill att Folk som har tid , och kan komma till Domstolen , kommer och sitter och Upplever svensk RÄTTVISAN , Vänligen Meddelar Mig i God tid som jag Hinner att Ordnar detta .

5 – jag ville att Den Domare för Mitt Ärende ska Vara en KUNNIG , LÄMPLIG , KVINNLIG DOMARE , som ÄR MAMMA Själv , för att FATTAR Mina Barns Liv , som är HELVETE , ( Jag vill inte ha De Okunniga , Olämpliga Domare , Åklagare som Hittills Varit i Mitt Mål ) , För att De ( Domare , Åklagare ) Hade visat att De är OLÄMPLIGA , OKUNNIGA !

– Jag Bad Domstolen att ändra den tiden som var måndag den 13 februari , till tisdag den 14 februari ( Boka hela dagen som vi hinner med allt ) och dagen efter ( onsdag den 15 februari , liksom Reserv , också hela dag ) !

När Domstolen Valde den Lämpliga Kvinnliga Domare som är själv Mamma , skicka Hennes Namn till Mig att jag för säkerhets skull , skickar alla Mina Skrifter att Hon ( Domare ) lägger 2 dagar att läser alla Skrifter , tittar på sina Kollegor , s SKIT DOM , SKIT BESLUT , jag vill inte Igen enIDIOT , en OKUNNIG ) DOMARE sitter där ( På TABU STOL , DOMARE STOL ) en Okunnig Person , bara för att SKYDDA sina Kollegor , och Dömer lika SKIT liksom tidigare Okunniga Domare , Åklagare !

Jag Accepterar inte MeraDUMHETERfrån Domstol Sidan , Det Räcker All HELVETE Vi ( Jag och Mina Barn ) Fått på Grund av Så Många Olämpliga , Okunniga Domare / Åklagare !

7 –En Viktig sak , som det verkar att Hittills ingen av sista Domare / Åklagare FATTADE Hoppas på den Nya Domare ska Fatta , och det är så : Flera Gånger jag skrev till Domstolen , till de Okunniga , Olämpliga Folk att en Domare ska vara 3 i ett , och efteråt gjorde 4 i ett och Förklaringen var 1 – Att vara Lag Kunnig i en Skicklig Domarens Nivå . 2 – Att vara liksom enPSYKOLOG , som kan ( Kropps språk – Body Language ) det betyder att när Någon Pratar , ska den Skickliga Domare Kunna även Läser Ansikte , Läser Ögonen , kollar på Kroppens Reaktion som en Skicklig Psykolog , för att Fattar Vem Ljuger , Vem säger Sanningen .

3 – Att vara Noggrann som en Skicklig INSPEKTÖR , som kan Använda Hjärna 4 – Att vara en Fin MÄNNISKA !

Sista 4 gånger som vi hade Domstol , den Gata Kvinna ( Natasha ) istället för att sitter på Domstol Salen , som Domaren Kunde Följa Hennes ( Natasha ) s Ansikte , Ögonen , när Hon ( Natasha ) LJUGER , Hon ( Natasha ) Varit i ett annat Rum , och via Kamera och Mikrofon Svarade , Vilket som till Före Domare ( Det var en Kvinnlig Domare ) jag skrev innan , även på Domstolen jag sa : Jag vill att Hon ( Natasha ) ska vara Här , för att Du ( Domare ) ska Kunna samtidigt som Hon ( Natasha ) Pratar , Du ( Domare ) ska Kunna som en PSYKOLOG , Tittar på Henne ( Natasha ) och Hennes ( Natasha ) s Kropps Språk ( Body Language ) , Som Vanligt Hon ( Domare ) Fattade inte och Visade bara Sin KOMPLEX , att här ( Det betyder på Domstolen ) Jag Bestämmer ! ( Många Gånger jag sa till Domarna som sa så ) : Ni Bestämmer om Ni Bestämmer Korrekt ! Men Här är Sverige , Många Saker som Ni Gör är 100 % FEL , och Ni är STOLTA ÖVER Dem , jag sa till den Kvinnlig Domare ( Föra Året ) Om Du Fattar inte Skillnaden , när Någon sitter här , och Sitter på ett annat Rum , Då jag kan gå ute , sitter i Bilen , då och då kommer ut tänder en Cigarett , i Frisk Luft och Via Telefon kan Fortsätta Domstolen ! Om Du ( Domaren ) Fattar inte Skillnaden !

Så , Den Gata Kvinna ( Natasha ) som Hittills över 3 år och 3 månader bara Lurade Systemet , Ska sitter på Domstol Salen att När Försöker att Ljuger och Spelar Teater som en Skådespelerska , Domaren ska Kunna Upptäcka att Hon ( Natasha ) Ljuger !

Hälften av Domstol Jobb är PSYKOLOGI , Vem Ljuger , Vem säger Sanningen ! och detta är Domarens Jobb , och Skicklighet att Upptäcka , Vilket som Hittills bara Några IDIOTER ( Ahmagh ) Varit på Mina Ärende , ( Allt finns att Bevisa , därför jag är 1000 % säker på vad jag Säger , vad jag Skriver ) !

Mina Ärende var så Enkel , som ett Barn ( 10 – 15 årig ) Fattar på en gång , utan Tvekan !

Den Brittiska Filosofen ( Bertrand Russell ) Sa en gång : Att Tro på Vad ( Prästerna ) säger är Lättare än att Man Tänker På saken , Därför det finns Många som Tro på Religion än att ha ( Kunskaps männen ) ! Med Andra Ord : Det är Lättare för Svenska Domstol Folket ( Domare – Åklagare ) att Tro på Kvinnans Lögn ( Liksom den Gata Kvinna ” Natasha ” ) än att ANVÄNDA HJÄRNAN ! ( Vilket som Svenska Okunniga Domare / Åklagare Gjorde så i Mina Ärende Hittills , Ingen Används Hjärnan , De bara Köpte den Gata Kvinnans ( Natasha ) s Äckliga LÖGN och Dömde efter det ! Och Resultatet blev Naturligtvis SKIT !

Meningen att man gå till Universitet är att Man Fattar Bättre och Mera , vilket som det verkar att i Sverige , även detta är Tvärtom , för att De Välutbildade ( poliser , Kommun Personal , Domstol Folk ) Fattade inte en Enkel Grej ( Ett Barnslig Lögn från den Gata Kvinna ” Natasha ” s sidan från Början , och den Gata Kvinna ” Natasha ” för varje gång tillägger mer och Mer Lögn på sina Äckliga Lögner , och ingen Fattar .

jag ska ta Reda på det , Är det Fel på Svenska Universitetet eller Felet ligger på Eran Låga IQ ? för att en ( 10 – 15 Årig ) Fattar Mitt Ärende på en Gång !

Jag skrev flera gånger att : Även om Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ( Poliser , Kommun Folket , Domstol Folket ) med Eran Dumhet , Okunnighet Orsakar att en Gata Kvinna ( Natasha ) som är Orsaken till Alla Problem Hittills ( VINNER ) ändå Ni kan INTE ÄNDRA SANNINGEN !

Sanningen Fortfarande är KVAR , Ni ( Domstol Folk , Kommun Folk , Poliser ) Bara Visade Eran Okunnigheter och Landets ORÄTTVISAN ! Just it !

 Jag ska en gång till Bjuda alla Okunniga , Olämpliga , Ohederliga ( Domare , Åklagare , Överåklagare , Chef Överåklagare , Poliser , Kommun Folket , mm ) som Jobbade i Mina Ärende , som Deras Namn är Under Mina Ärende ( Polisanmälan , Kommun Utredning , Dom , Beslut , Förklaring , mm ) Detta Historia , som Passar EXAKT vad De Okunniga Folk inom ( Polis , Kommun Folk , Domstol Folk ) Gjorde och Gör i Mitt ärende och utan Tvekan De Gjorde och Gör i Andras Ärende också !

Historien är så : 2 Personer köper var sin ( Ko , Kossa , Cow ) , den ena säger : Hur ska vi veta vilken är din , vilken är Min ? Den andra som var lite Klokare säger : jag Skär av Min Ko,s Svans , då den som har inte Svans , är Min ! Efter en timme , den Andras Ko,s Svans fastnar någonstans och Skär av , då den första man frågar : Vad ska vi göra Nu då ? Den andra säger : Jag Skär av Min Ko,s ena Örat , då den som har ett Öra , är Min ! Efter en timme , den andra ,s Ko ,s Öra fastnar någonstans och Skär av ! igen den första man frågar : Vad ska vi Göra nu då ? Den andra Man säger : Jag Tar av ett Öga på Min Ko , då den Ko som har ett Öga , Är Min ! Efter en timme , en Gren fastnar på den andra Ko,s Ögat , och Ögat ramlar av ! igen den första Man frågar : Vad ska Vi göra Nu ? Den andra man , den Kloke säger : Vet du vad ? Den ko som är Svart är Din , den Ko som är Vit är Min !

Mina Ärende Hittills var så ENKELT , som Om Ni FATTADE , det skulle Ni Fatta från Början , och Stoppa ett Barnslig LÖGN redan Från Början ( Från 2013 – 08 – 28 , 29 , 30 ) Som den Gata Kvinna ( Natasha ) var på Täby Polisen , Om Polisen Täby FATTADE ett Barnsligt Lögn , det skulle inte gå Över 3 år och 3 månader Hittills , och Kostar Samhället över 2 – 3 Miljoner Kronor , och Roligaste är Fortfarande Ingen bland så många ( Poliser , Kommun Personal , Domstol Folk ) FATTADE ! ( Över 100 Namn , Så Högutbildade Svenskar ) !

Jag SKÄMS framför Mina Barn att Jag ( Ahmad Valadi ) Bor i SVERIGE , som Välutbildade Folk , Fattar Ingenting ! och Bara Ställer Problem till Mig och Mina Barn !

IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Om Ni Jobbar Korrekt från Början , ( Liksom Den Skämt Ovan ) man kan spara Miljarder Kronor Årligen , man kan använda de Enorma Pengar ( Sparande Pengar från att Stoppa ett Skit Arbete ) till Vård , Till Skolan , Till Pensionärer , Till Polismyndigheter och Bevakning , Till Många Viktiga Saker , Plus att Man Lämnar inte Tusentals Missnöjda Bakom Sig !

Titta nu , för varje Sak Svenska Organisationer TIGGER , till exempel : Cancer Forskning Tigger att Folk Hjälper med 50 – 100 Kronor ! För andra Forskningar samma Sak !

Om Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Jobbar Korrekt Från Början , Man Kan Spara Miljarder Kronor , och Pengarna kan Gå till Alla Typ Forskningar , istället för att TIGGA !

Enligt Statistik , Cirka 40 % Svenska Pensionärer Lever Under Överlevnads Nivå !

Ni Måste SKÄMMAS ! Pensionärer som Hela Sitt Liv , Jobbade , Slet Sig och i Sin Tid Betalade Sin Skatt , nu igen Ni Drar Skatt på Deras Pensions Lön ! Detta är RENA RÅN !

Titta på Eran Statistik : Häromdagen jag Hörde att ( MALMÖ ) blev på andra Plats att är Dåligt Stad i Europa ( Om jag Fattat Korrekt , För att Samtidigt jag Hörde detta , jag Gjorde Mina Saker , Att Skriva Till Domstol ) och Detta är Bara Början , Så Småningom Sverige Ska Bli Liksom Amerika , att Folk ska Bära ( VAPEN ) För sin Säkerhets Skull , För att Ni ( System ) kunde inte Skötta Landet på Korrekt Sätt !

Det enda man ser på Svenska SKIT MEDIA , och Politiker och Ministrar , Partiledare Pekar på Är att : På Grund av Utlänningar Vi har Problem !

IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) De flesta Stackars Utlänningar Jobbar inom ( Städ , Vård , Transport ” Taxi , Buss , Tåg ” , Restaurang Bransch , Alla Hårda , Obekväma Tider och Jobb ) De som har inget Jobb , Det är Systemets Fel som kan inte Fixa Jobb Åt De !

                                                                                                                                                                              

En Utlänning som Jobbade inom Vård och Tog Hand om Pensionärer , berättade en gång : Om Vi Utlänningar inte Tar Hand om Svenska Pensionärer , De DRUNKNAR i Sina SKIT !

Eller : Om Utlänningar som är i Alla Branscher , bara 1 Timme Jobbar Inte , Stannar Sverige !

De Flesta är Här på grund av deras Land Blev Ruinerade På Grund Av Krig , som Europiska Vapen INDUSTRI skulle Överleva och Få Vinster !

De är inte här för att Sverige Har Bästa Klimat , De är här för att Badar och Solar , och Sverige är Bäst i Allt ! De Blev TVUNGNA att Komma Hit ! Försök att Vara REALISTISK !

Låt att Folk , Speciellt ” Utlänningar ” TROR att ” Alla är Lika Framför LAGEN ” Är inte bara TOMMA ORD ! ( För Mig och Mina Barn var Bara TOMMA ORD ! ) .

Om Utlänningar Känner Sig ” Lurade ” , Känner att Landet , Landets LAG , Landets ANSVARIGA ( Från Statsminister , Ministrar , Politiker , Kommun Ansvariga , Domarna , Åklagarna , Poliser , mm ) SKITER på Dem och Deras RÄTTIGHETER , För att Bli KVITT med Landet och Alla som SKITIT på De och Deras RÄTTIGHETER , De SKITER TILLBAKA !

Detta är den Enda , De ( Utlänningar ) är Duktiga På ! Plus att De som Känner sig LURADE , och FEL BEHANDLADE , har Lätt att Fastna på ( GANG , MAFFIA GROUP , och Liknande ) och Då blir Svårare och Svårare att Skötta Landet !

Jag skrev många Gånger I Dåliga Miljö , Smutsiga Miljö , Växer bara ( Mikrober , Baciller , Bakterier , Parasiter , Mygel , mm ) och i Dåliga Samhälle , Folk , speciellt Missnöjda Folk , Fastnar på MAFFIA GROUP , eller Själv Bildar små GANG , eller om De Fastnar på Religion , Blir de EXTREMISTER !

Missnöjda Folk , Speciellt Utlänningar , är Liksom TICKANDE BOMB , är Liksom ( Nafta – Bensin ) som om kommer på Eld , Bara Elden Blir mer och Mer ! Hoppas på att De som är Ansvar för Landet , Fattar !

På Persiska Vi Säger : När Mammor är Dåliga , Då Samhället Blir Dålig !

När Ni ( Domare , Åklagare ) som är Lagman , Lagkunnig , Själva SKITER I på Lag , På Folkets RÄTTIGHETER ( Liksom Mig och Mina Barn ) När Ni Respekterar inte Folkets Rättigheter Hur Vill Ni att Folk Följer Lagen och Respektera LAGEN ?

Som en Ansvar FÖRFATTARE känner att det är Mitt Ansvar att Peka på Sådana Viktiga Saker !

På Persiska Vi Säger : Den som Ser att jag Gör Fel , Misstag , Dåliga Saker , Olagliga Saker och Säger inget och Rättar inte Mig , och Döljer Mina Fel , Misstag , mm , Är inte Min VÄN !

Min Vän ska vara liksom SPEGEL , Visar Mina Dåliga Sidor Direkt !

Eftersom Här är Mitt Andra Land , Mina Barns FÖDELSELAND , Känner Mig Ansvar att Skriva Sådana Saker , Även om en Del inte Gillar , Sanningen man kan säga bara på ett Sätt ! Som det Var , Som det Är !

Om Detta , jag skriver i Framtiden Mera och Öppnar ämnet med mera exemplar !

En Vacker dag , Ni kommer att Tackar Mig , för att jag Ville Väcka Er i God Tid , innan det Blir FÖRSENT , Sverige är inte Det Vackert Land som 31 år Sedan jag Valde att Bo i , Och ville Bildade Familj , och Skaffade Barn , Detta som Jag Ser Nu , Upplevde sista 20 år är Bara SKIT !

Det finns hur mycket som helst att skriva och peka på , Försöker att Skriva i nästa och nästa och Många andra nästa skrifter !

Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas svensk  Ahmad Valadi   2017 – 01 – 18

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85