Domstol – Fru M – G – 1

0
8084

Till : Tvistemålsenhet !

Till : Fru ( M – G ) !

Hej  Fru ( M – G ) !!

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Jag har pratat med dig igår och idag på Telefon , Du ställde några frågor till Mig och jag ser ditt namn som Notarie på en av Mina Papper och Dom !

Idag jag kollade lite Snabbt Mina Papper Från Domstol , och Märkte att Rådmannen  ( Fru S – A  ) var några gånger i Mina ärende , som jag skrev i tidigare e – mejl till Domstolen och sagt både gånger till Dig på Telefon Jag VILL   INTE  HA  De som Hittills varit i Mina Ärende , De visade att De FATTAR   INTE tillräcklig , i Mina Ärende De visade så i alla fall !

Den här Rådmannen ( Fru ” S – A ” ) också visade att FATTADE  INTE !

När man Fattar inte Frågan Korrekt , kan inte Svara Korrekt heller !

Om den Rådmannen  Fru ( S – A ) skulle Fatta , Skulle Fatta tidigare , i de 3 – 4 gånger som Mitt Ärende var i Hennes Händer , Om Hon ( Fru ” S – A ” ) Fattade inte de 3 – 4 gånger , FATTAR  INTE  den här Gången HELLER !

Med Full RESPEKT till Alla som varit ( Domare , Åklagare ) i Mina Ärende Hittills , Men De Själva SKITIT på Sin RYKTE , med Sin SKIT  JOBB !  SKIT  DOM  ! SKIT  BESLUT ! SKIT  BETEENDE !Kanske De är Skickliga i Övrigt , i Mina Ärende , som en 10 Årig FATTAR  PERFEKT , De Fattade Inte !

Det handlar om Min Son ( D ) , som det är över 3 år och 4 månader har HELVETE , på Grund av en OLÄMPLIG  MAMMA ( Natasha ) som Hittills tack Vare Alla OLÄMPLIGA  ( Domare , Åklagare ) i Mina Ärende , som var Egentligen ( MEDHJÄLPARE ) till den Gata Kvinna ( Natasha ) att Göra Mina Barn , Mina Änglar ( ” D ” och   ” V – Ch ” ) illa !

Jag TILLÅTER INTE  igen en  ( Okunnig Domare ) Fastnar på Mitt Ärende , och igen ska Ge en Dum  Dom som en IDIOT ( Ahmagh )! Och igen jag ska Lägga Flera månader Mina Dyrbara Tider för att Överklaga  Den Dumma Domen och igen få Negativa Svar från Andra IDIOTER  ( Ahmaghhaa ) som Sitter på ( Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) som bara sitter där för att Godkänner Domstol Folket , s SKIT DOM och SKIT BESLUT ! Igen Flera hundra tusen Kronor Skattebetalarnas Pengar går till Ett SKIT   JOBB !

Det Räcker Hur Mycket Ni ( Domstol Folk ) med Eran Dumhet och Okunnighet Ställde Problem till Mig och Mina Barn !

Visa Lite RESPEKT till Folk , Speciellt till Vi UTLÄNNINGAR !

SKÄMS LITE !

Jag är Ahmad Valadi  ( Författare , Diktare , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Hår Stylist , Bästa Man , Bästa Pappa , Bästa IRANIER , Bästa Låtsas Svensk , Bästa ………. ) , Jag kom inte Hit  för att Bli Behandlad så här Dumt , så här Skit , Jag Skaffade inte Barn att ska Leva så här , Jag Valde att Bo här , för att Jag Trodde att Ni Har LAG ,  Mänskliga LAG , Ni Har Kunniga Domare , Åklagare , Poliser , Kommun Personal osv ! Ni Bara Gav Sverige en DÅLIG  RYKTE , och Svenska Domstolar en SKIT  RYKTE ! 

och Förstörde den Vackra Bilder som jag Hade Från Sverige ! Just  it !

Jag Skickade Alla Mina Skrifter till Några Svenska SKIT   MEDIA , och De inte Brydde Sig om , Trotts att Detta Händer Dagligen i Svenska Domstolar , men Jag kommer att Skicka Mina Skrifter till VÄRLDEN, s MEDIA , Lägger På Sociala Medier , Face Book , Instagram , På Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och (fakeparadise.se ) tills Hela Världen Ser Var är SVERIGE ( SWEDEN ) och Hur FOLK  Har och Hur Svenska Domstolar Funkar , Hur en Svensk Domare , Åklagare Dömer osv !

Som en Ansvar Journalist , Författare , Pappa , Visar all detta till Världen !

Kommer att Skicka  igen Mina Skrifter  till Statsminister , Några Ministrar , Polismyndighet , Många Kommun , Många Universitet ( Som Gav Er Legitimation , utan att Kollar Eran Kunnighet , som Syns på Eran Dåliga Dom och Beslut och Uppfattning , att ni är Okunniga ) , till Många Organisationer , till Alla !

Mitt Liv , Mina Barns Liv är inte ( DILDO ) i eran Händer för att Ni ska Ha Kul !

IDIOTER ! Ahmaghhaa ! Det är Mitt Liv , Mitt Gott Namn , Heder , Mina Barns Liv Ni LEKER med ,  Inte DILDO !

Så Fru ( M – G ) ! Lämna Detta Mejl till Domstolens ANSVARIGA , och i Detta Mejl är Nästan Alla Mina Skrifter ! Jag Vill Be Domstolen att Väljer en NY , KUNNIG , KVINNLIG DOMARE , som själv är MAMMA , som ska FATTA Hur HELVETE Mina Barn , Mina Änglar ( ” D ” och ” V – Ch ” ) hade och Har med den Olämpliga Mamma ( Natasha ) !

Sist som jag hade Min Son efter 42 dagar , vilket som några månader innan , i Somras ,  ( jag hade inte Min son Hela Sommar ) När jag Träffade Min Son , Hans Dumma Mamma ( Natasha ) hade Färgat Hans ( Min Son ) s  Hår  med så Starka Kemikalier som skadar Barnens Hårbotten ! Även Färgade på Dotter ( V – Ch ) , s Hår ! Jag Själv är Frisör , Vi får inte göra Kemikaliska  Handlingar , liksom ( Färg , Permanent , mm ) till Barn under 18 enligt Lagen , Även över 15 ska en Förälder följer med , och den Olämpliga Mamma ( Natasha ) är inte ens Hemma med Barnen , när är Hemma gör bara sådana DUMHETER  ( Att Färga Håret på Barn som Skadar deras Hår Botten ) !

Också Min Son , s Läppar var så Torra , och Röda som jag tagit några Bilder och Alla som Såg Min Son , På en gång Fattade att Hans Läpparna är Skadade på Grund av att var Torra i den här Kylan flera veckor utan att den Olämpliga Mamma ( Natasha ) smörjer någon gång med nån Läppstift , och jag Smörjde flera gånger , tills det blev Mycket Bättre !

Angående att Min Dotter ( V – Ch ) s Vittnesmål ! Det var ett Brev med Namnet på ( Fru ” S – A ” ) som Skrev att : På Grund av ( V – Ch ) s Låga Ålder , det går inte att Bevittna via Telefon !

DUMT  FÖRKLARING som Vanligt ! För att Denna Stackars Flicka ( V – Ch ) , som första Februari 2017 fyller 11år , Jag Gratulera Henne ” V – Ch ” Redan Nu  ” Grattis på Födelsedagen Min Älskade Dotter ” V – Ch ” , Pappa Ahmad Älskar Dig lika Mycket som Min Son ” D ” och Mina Andra Barn , Puss och Kram Baaba ! ) .

 Det är  cirka 3 och ett Halv år ( V – Ch ) är Ansvar till sin Bror ( D ) , Lämnar och Hämtar sin Bror ( D ) från och Till Dagis och nu för tiden från Fritid , All ( D ) s Ansvar är med Henne ( V – Ch ) ,  Hon ( V – Ch ) är Liksom ( Lila Mor ) till sin Bror ( D ) Naturligtvis Hon ( V ) Kan Besvara Några Frågor via Telefon !

Hon ( V – Ch ) är Nyckel Person ) till Mitt Mål att jag ska Bevisa att Den Gata Kvinna ( Natasha   )  är en OLÄMPLIG   MAMMA , är en Olämplig VÅRDNADSHAVARE , Speciellt ( ENSAM   VÅRDNADSHAVARE ) som Några Olämpliga Manliga Domare , Åklagare efter att Ha Utnyttjat Henne ( Natasha ) , Gav Henne ( Natasha )  Ensam Vårdnadshavare !

Också med den Äckliga Arab ( M – A – F ) som Jobbar på den Privat Bordell , som Ni kallar ( Kvinnojouren ) som KNULLADE den Gata Kvinna ( Natasha ) 26 Månader Non – Stop , och Utnyttjade även Den Stackars Flicka ( V – Ch )  också , och Nu för tiden kallar ( Natasha ) för ( HORA ) i sin sms , e – mejl , eller Telefon Samtal som hade med Min Vittne ( Fru ” E – K ” ) som Föra året Var Min VITTNE , men Eftersom Hon ( Fru ” E – K ” ) Samma Dag ( den 13 Februari 2017 har Domstol , i Attunda Tingsrätt , med sin Före Detta Man ( Den Psykopaten ” Stora V ” ) , som Nu är en av den Gata Kvinna ( Natasha ) s KNULLARE ! Därför Kunde inte Vara ( VITTNE ) den här Gången i Mitt mål , men gav Tillstånd att jag ska Använda Gamla Vittnesmål , och några Hennes ( Fru ” E – K ” ) s         e – mejl som skickades till Mig , Och Den Äckliga Arab ( M – A – F ) Kallade ( Natasha )  i sina sms och e – mejl till ( Fru ” E – K ” )  för ( HORA ) !

Jag har flera Frågor från den Äckliga Arab ( M – A – F ) som Visar ( Natasha ) s Olämplighet ! Som Mamma och som Vårdnadshavare !

När jag håll på att skriva detta ,  Min Data fick problem , jag glömde att Spara vad jag skrev , och Startade om Data för att Problemet Försvinner , efter att startade om , Mina skrifter Försvann  och jag blev Tvungen att Skriva igen , under tiden kom 3 e mejl från Domstolen , Ena Var Datum och Tid på Vårt Ärende , ena var Domstolen som Avslog den Gata Kvinna ( Natasha ) s Skit Begäran att  ville ha en Notarie ( Herr ” R –   J ) som Vittne , att Han  ( R – J ) ska Bevittna att  Han ( R – J ) inte KNULLADE  Natasha .


 Du Idiot ! Ahmagh ! ” Natasha ” Om Någon som Jobbar i sådana Platser , säger  INTE att Knullade eller inte Knullade , en Gata Kvinna som Du   ( Natasha ) ! Och RISKERA sitt Jobb , Rykte , mm ? Själva Scenario är Självtalande , Liksom när man ser en Gravid Kvinna , Behöver inte Se När Hon  ( Den Gravida Kvinna ) Knullade , Resultatet är Självtalande ( Vi Hoppar över de som Bli Gravid Via Laboratoriet  ) !

Liksom din Beteende och all Dumheter du Gjorde och  Gör  och Domstol Folket Gjorde För Dig ! (  Att Fixa  ” Ensam Vårdnad  ” till Dig , Att Få  ” Skadestånd  ” För Dig , från Min Fickan ,  Att vara Hela tiden BAKOM DIG !!! mm ) Sådana saker är Självtalande att vad hade hänt mellan Er !

 Vilket som Om Vi Hade LAG , om Vi hade Lämpliga , Ärliga , Kunniga , Mänskliga Domare , Åklagare i Vårt Mål , Efter All TORTYR , DUMHETER som Du IDIOT ! Ahmagh ( Natasha ) som Du Gjorde , Du skulle Få Flera År Fängelse Straff !

Vad Du ( Natasha )  Gjorde i den Period ( 3 år och 4 Månader ) till Barnen , ska Klassas  liksom ( VÅLDTÄKT ) som en Äcklig Pappa Gör till sina Barn , Du Gjorde (PSYKISK VÅLDTÄKT – PSYKISK ÖVERGREPP – PSYKISK  MISSHANDEL ) Till Mina Barn , Mina Änglar ( ” V – Ch ” och ” D ” ) !

Och andra delen av e mejl var angående Min Begäran till Domstolen att jag bad att Flyttar Datum av Vårt Mål , från Måndag den 13 Februari 2017 till  Tisdag den 14 Februari 2017 och dagen efter liksom Reserv ! som också fick Avslag från ( Rådmannen Fru ” S – A ” ) som nu jag Be Domstolen att  : Jag Vill  Inte ha Någon av De Tidigare Domare , Åklagare i Mitt Mål i Fortsättningen , För att De Bevisade att De är OKUNNIGA !

Den Damen ( S – A ) är en av De , som varit tidigare i Mina ärende och visade att är inte Tillräcklig Kunnig , som jag vill inte Ha Henne på Mitt Ärende ! Ingen av De som ha Varit Hittills i Mina Ärende , Jag vill inte ha De !Tack !

Detta Är Liksom , när man går till Någon Tandläkare , Läkare , Kirurg , Frisörer , om Man är inte Nöjd med Deras Jobb , Man Går inte hos De mera , Samma sak , Bilverkstad , Butik , mm , om Man är inte Nöjd , Man vill att Någon Kunnig Person ska ta Hand om Hans / Hennes ( Tand , Hälsa , Hår , Bil , mm ) !

Hoppas på att Domstolen Visar RESPEKT  till Min Begäran , Jag Vill inte IGEN en DUM  DOM , Igen Fastnar Okunniga DOMARE , ÅKLAGARE på Mitt Ärende , Det Räcker Hur Mycket Problem , jag och Mina Barn Fått på grund av Så Många Olämpliga ( Domare , Åklagare ) !

Andra e – mejl var Rolig , var Telefonsamtal  som Notarie Fru ( M – G ) Gjorde med den Gata Kvinna  ( Natasha ) som i första raderna skrev :

Natasha uppger per telefon att hon vidhåller de yrkanden hon framställt tidigare i målet och att hon inte längre avser återkalla sin talan .( Eftersom jag lägger detta efteråt till Min Hemsidan , för Besökare till Min Hemsidan : Hon ” Natasha ” menar : Ingen Umgänge Alls till Mig ! ) !  Oh Gud ! Titta en Gata Kvinna Kvinna  (Natasha ) som är inte ens Lämplig till Sig Själv och Till Samhället , Vill att Domstol Folket Ge Dom ( Ingen Umgänge Alls ) Till Mig ( Ahmad Valadi , Författare , Diktare , Uppfinnare , Radioprogramledare , Litteratursamlare , Hårstylist , mm ) som Lever För Mina Barns Skull ! Som Lagt över 3 år och 4 Månader Mina Dyrbara Tider och Skrev över 1000 Sidor och Skickade till Domstolar , Några Universitet , Några Advokatbyrå , Några Svensk SKIT MEDIA , några Privat Bordeller ( Kvinnojouren ) , Några Iranska Live Radioprogram , Några Kommuner , Några Polis Stationer , Säpo , JK , DO , Statsminister , Några Ministrar , Barnens Dagis och Skolan , Den Gata Kvinnans ( Natasha ) s Gamla och Nya Jobb , Några Vänner och Kunder ,  Till Organisation ” Pappa Barn ”   , Mina Advokater , Hennes ( Natasha) s Advokat och till Slut på Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , vilket som Hittills efter 16 Månader  ( 91,250  gånger blev Besökts , 426 personer Shared , 39 Votes ) , Jag Lovar till nästa År den Siffra ska vara mellan 500,000 till 1,000,000 ggr  Besökts .

Den Gata Kvinna ( Natasha ) Skriver Liksom med ( KOD ) till de Manliga Domare , Åklagare , om de kan Fixa ( Ingen Umgänge Alls till Hennes ” Natasha ” s Före detta Man ” det betyder ” Jag ” De får sin BELÖNING liksom Förr eller Mera , eller Hur De Vill ! Hittills var så i alla fall , Alla Papper finns , och Deras Skit Dom Bekräftar Detta !

Det Tolkas bara så , Med Tanke på Vad som hade Hänt Hittills i Vårt ärende !

Manliga Domare , Åklagare Utnyttjade Henne ( Natasha ) och Dömde med Sin KUK och Kvinnliga Domare , Åklagare bara Visade sina KOMPLEX inte sina Kunskap , Komplex för att Kvinnor är Under Män ( Inte på Sängen jag menar , i Övrigt , att de är under en Mans Nivå , deras Lön är Mindre och deras Kunnigheter är Mindre än en Man osv , och Detta Komplex Visar sig mer , när en Kvinna får Makt , Post och Position liksom ” Domare , Åklagare ” ) I Mina Ärende var så i alla Fall , ingen Använd HJÄRNA , ingen Följde LAGEN , enligt Alla Skit Dom , Alla Skit Beslut , Alla Skit Förklaringar som är Självtalande !

Man kan inte Tolka På Annat Sätt !

På annan Rad av Telefon Samtal av Den Gata Kvinna ( Natasha ) med ( Fru ” M – G ” ) Står : Hon ( Natasha ) uppger att hon vill ha tolk till Ryska till Huvudhandlingen ( Vilket som Hon ” Natasha ” Kan Svenska Perfekt , Bättre än Alla Tolk som Hittills Varit på Vårt Ärende ) !

Och i nästa Rad angående ( Herr ” R – J ” ) som jag förklarade några rader innan .

Sedan i Fortsättningen : Natasha uppger att hon inte vill närvara vid en huvudförhandling på Attunda Tingsrätt utan vill närvara via Videolänk från en annan Tingsrätt . Oh la la !

Den här Gata Kvinna ( Natasha ) Hittills Bara Utnyttjade Eran DUMHETER !

Hälften av Domstol Jobbet är PSYKOLOGI ! Liksom på Medicinsk sidan man säger : En Korrekt DIAGNOS är Hälften av   Behandling ( TREATMENT ) , jag skrev flera gånger tidigare , eftersom Ni Fattade inte än , skriver jag en gång till : Domstol är en TABU Plats ! Där ska Sitta en Kunnig , Ärlig Person som Heter DOMARE ! ÅKLAGARE ! som Ska Ge en Korrekt Dom , som i den ( Rätt ska Vara Rätt ) ! och jag skrev att en Domare , Åklagare ska Vara Fyra i Ett , det betyder : 1 – Lag Kunnig som en Domare , Åklagare . 2 – Vara så Kunnig liksom en PSYKOLOG ! som kan KROPPSSPRÅK ( BODY LANGUAGE ) , för att när någon pratar , Svarar på Frågor , Domare , Åklagare ska Titta på den Person och Följer Kroppsspråk ( Body Language ) för att Folk kan LJUGA , men Kroppen , ÖgonenAVSLÖJAR på något sätt , om Domaren , Åklagaren är Duktig , Annars Varför Vi går till Domstol ? Varför Vi har Domstol ? Varför ska Skattebetalarnas Pengar går till så Höga Lön till en Domare , Åklagare ? Om De ( Domare , Åklagare ) ska inte Fattar , Kan inte Upptäcka ett LÖGN ?

De sista 4 – 5 gånger som vi hade Domstol , den Gata Kvinna ( Natasha ) LURADE Domaren och Åklagaren och Istället för att Vara på Tingssalen framför Domare , Åklagaren , var en annanstans och Via Videokamera Besvarade , Vilket jag sa Flera gånger , men De Okunniga Domare FATTADE INTE ! Föra Gången jag sa till den Kvinnliga Domare att Hon ( Natasha ) Ska vara här på Tingssalen för att När Hon ( Natasha ) Ljuger , Du ( Domare ) ska Fatta ! Domaren sa : Det gör inget , ingen Skillnad ! Jag bestämmer här !

Jag sa : Om du ( Domaren ) vet inte Skillnaden , jag kan gå ut , sitter i Bilen , då och då kommer ut och Röker och Via Telefon ( Mobil ) Följer Domstolen ! Då Hon ( Domaren ) Fick Sitt Svar och Blev Tyst !

3 – Så Noga liksom en ( INSPEKTÖR ) . Och till Sist , 4 – Att Vara en MÄNNISKA !

För att : om Någon Tjänsteman , liksom ( Domare , Åklagare är en Riktig Människa , Då Skiter inte på LAG , Skiter inte på Rättvisan , Utnyttjar inte Sin Post och Position , och för Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Folk liksom ( Natasha ) Skiter inte på ” Lag ” , på ” Rättvisan ” och på ” Mänskligheten ” . Och Kvinnliga Domare / Åklagaren Dömer inte med Sin Komplex , utan Med Hjärnan och enligt Lagen !

Problemet är Domaren / Åklagaren Gömmer sig Bakom detta ( Jag Bestämmer Här ) ! När De gör något DUMT ! Föra Året till den Manliga Domaren som Gjorde ett SKIT DOM , och Tagit Bort Min VITTNE ( Fru ” E – K ” ) på egen hand , för ( Natasha ) s Skull , När jag Protesterade att Han ( Domare ) hade inte Rätt att Ta bort Min VITTNE , Han ( Domaren ) Sa : Jag Bestämmer Här ! Jag Höjde Min Röst till Honom ( Domare ) och Sa : Du Bestämmer om Du Bestämmer KORREKT ! inte Bestämma som en IDIOT !

Det finns många Yrke Liksom ( PILOT ) när folk sitter på en Passagerare Flyg , Naturligtvis PILOTEN Bestämmer , men det betyder inte att Han ( Piloten ) Ska Flygga var Han ( Pilot ) Vill , utan enligt Schema , om Alla Köpte Biljett till Paris , Han ( Piloten Kan inte Flyga till London , bara för att Han är Pilot och Bestämmer , Eller en Läkare Får inte Skriva FEL MEDICIN bara för att Han / Hon är Läkare och Bestämmer !

Det verkar att bara i Sverige , Svenska Domare / Åklagare får Göra Vilken DUMHET som Helst , Utan att det ska Finnas någonstans som Man kan Överklagar Deras SKIT DOM , Oavsett Hur SKIT deras Dom , Beslut ska Vara , eller Någon Organisation som Ska Granska Deras Jobb ! Därför en Del Olämpliga ( Domare / Åklagare ) Gör vad De Vill , Utnyttjar Vilken Kvinna i Målet liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) för att Utnyttjar Efteråt sin Post och Position liksom ( Domare , Åklagare ) !

 I Mina Ärende Man kan se Detta Mycket TYDLIGT ! Att Manliga Utnyttjade den Gata Kvinna ( Natasha ) och SKITIT på LAGEN , SKITIT på RÄTTVISAN och SKITIT på MÄNSKLIGHETEN och SKITIT på Svenska GOTT RYKTE !

Om Den Gata Kvinna ( Natasha ) ska inte vara på Domstol Salen , Meddela Mig i God tid , att Jag kan Stanna Hemma med Lätt Kläder , Hem Kläder , Pyjamas med Dagens Teknologi , Via ( SKYPE , IMO , Andra Gratis Video Samtal ) Kan Hemifrån Sköter Domstolen !

Om Ni Fattar inte Skillnaden , Varför ska Man Stressa sig att Komma Ditt ? och

Bli Genomsökts i Entre´ , som är Verkligen KRÄNKANDE , och vara Inlåst flera timmar , Jag kan Vara Hemma Alla Mina Papper runtomkring Mig och Via ( Datans Kamera ) Koppla Mig till Domstolen och Följer Huvudförhandlingen ! Meddela Mig om den Gata Kvinna ( Natasha ) ska igen LURAR DOMAREN ? och Sitter någon annanstans .

Du Fru ( M – G ) ! i de 3 e mejl som kom från Domstolen , jag såg inte att Står att den Äckliga Arab ( M – A – F ) ska vara som VITTNE i Vårt Mål , i tidigare brev som står tid och datum , fanns , men i den ni skickade igår på e – mejl , och idag jag fått brev , men jag såg inte , vänligen meddela Mig att Han ( Den Äckliga Arab ” M – A – F ” Kallades som VITTNE , på måndag den 13 februari , och i tidigare brev , Ni räknade 30 minuter för Honom , 30 minuter är lite , Minst 1 timme , eller 90 Minuter , Ska vara för Hans ( M – A – F ) s VITTNESMÅL , Tack !

Angående ( V – Ch ) s VITTNESMÅL , jag vill att Någon som Fattar på Domstolen ska Ordna att ( V – Ch ) Via Telefon Bevittnar , Hon ( V – Ch ) är HUVUD PERSON till Detta Mål , Att Jag Bevisar ( Natasha ) s OLÄMPLIGHET ! Annars det blir bara en SKIT , FORMALITET DOMSTOL , igen en SKIT DOM , igen Överklaga , igen samma SJUKA CIRKEL ! Igen Samma SKIT !

Också Jag vill att detta Domstol ska vara OFFENTLIG , Allmän , som Folk kan komma och sitter där och få Höra Min Historia , och Ser att Hur SKIT hittills Svenska Domstolar Jobbade , Hur Deras Skattepengar Används för Sådana Saker som ett Barn Fattar och Svenska Domstol Folk Fattade inte och hittills nästan Kostade Samhället över 2 Miljoner kronor !

Meddelar Mig i God tid , jag vill Ringa till De Flesta Iranska Radioprogram , som hittills flera gånger jag hade INTERVJU med de och Deras Lyssnare Hörde , attom Folk har tid och vill Se RIKTIGA   SVERIGE kommer till Domstolen , också Tänkte att Ringa till Några Islamiska Organisationer och Moské och Imamer, och i Förorterna sätta Lapp , att Folk som kan komma , kommer och Se Sin Framtid , Sina Barns Framtid och Sina Frus Framtid , vill också Hinna att Meddela några Svenska SKIT MEDIA , om de Vill skickar Sina ” Reporter ” ! Vänligen Meddela Mig i God tid att jag Hinner att Ordna Detta ! Tack !

Så Fru ( M – G ) ! Vänligen lämna Min e – mejl ( Detta ) till Domstol Ansvarig , och till den Nya Kunniga , Kvinnliga Domare , som sitter en , två dagar Läser skrifter och Bekanta Sig , med Vårt ärende , att inte Igen blir en SKIT DOM ! Tack !

Hoppas på den Nya DOMARE , Den Kvinnliga , Kunniga , Ärliga , Lämpliga Kvinnliga NYA  DOMARE  Ska FATTA  DETTA !

Den Låtsas svensk , som har bara Dåliga Minne från Svenska Domstol och alla Okunniga , Ohederliga Domare / Åklagare i Mina Ärende , både i detta mål , med den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) och sedan 20 år tillbaka med Min Iranska Fru ( F – M ) ,

Ahmad Valadi   2017 – 01 – 27

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85