DO – Den Svensk Formalitet Organisation

0
7708

En Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

02:36 (7 timmar sedan)

till do

Till : Er på DO , ännu en  till Svensk  Formalitet Organisation !

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx  ( Made in Iran ) och sedan 30 år tillbaka är ( Låtsas Svensk ) !

Meningen att jag  började Min anmälan ( Ironisk ) är : Det är 30 år av Mina bästa år , jag Bor i ett Land som jag Trodde att det finns Lag där  , att det finns Rättvisan där ! 

Efter 30 år Svenska Systemet med sina Dåliga Behandlingar , visade att här , varken Lag , eller Rättvisan har Ni . Förklaring kommer , vänta lite !

Låt att jag presentera Mig  först , att Ni ska inte tro att jag kommer från Djungel , Nej nej Jag kommer från IRAN , ett Vackert gammalt land , med flera tusen år  Civilisation , Bästa  Kultur och Litteratur ! 

Själv är Författare , Diktare , Litteratursamlare , Över 40 år skriver jag , har skrivit över 10,000 vackra , Filosofiska , kärleks Dikter , har publicerade en Bok ( 747 sidor ) har gjort 5 CD med en del av Mina Dikter , de finns på youtube ( 40 Videoklipp ) , flera år var jag Radioprogramledare , Är Uppfinnare med över 400 Uppfinningar , och jobbar som Frisör ( Enligt Mina Kunder , Bästa Frisör , som de hade haft ) , och sedan 5 månader och 10 dagar öppnade en Hemsidan (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) vilket som efter 5 månader och 12 dagar 

( 62,927       gånger blev Besökts , 402 Shared , 32 votes ) nu som klockan är 02 : 33 Fredag den 2016 – 02 – 12 .

Det är så här : sedan 20 år tillbaka , när Min första Fru ( F – M  700321 – xxxx ) med sina Lögner ställde himla problem till Mig , då jag fattade att i Sverige vi har inte Rättvisan , Domstol Folket är Okunniga , nästan bättre sagt ( IDIOTER ) också sedan 28 månader tillbaka , den andra fru , från Ukraina ( Natasha  830307 –  xxxx ) med sina Barnsliga Lögner , Förstörde Mitt Liv , förstörde Mina Barns Liv , och Domstol Folk ( Domare – Åklagare ) fattade inte ett Dugg ! inte ens lika mycket som en 10 årig , Kanske Ni tror jag Överdriver , nej nej ! jag skickar till er nästan alla Mina skrifter ( Jag skrev över 1000 sidor hittills  och skickade till de som jag med bevis kallar de för ( IDIOTER ) , När Ni Läser Deras Bedömning , Deras Dumma Dom , Mina Analys till Deras Skit Dom , Mina Skrifter , Ni också kallar De för ( IDIOTER ) , eller Ni vet väl , Så det ska vara , eftersom här är Sverige .

Hittills  skickade jag  över 1000 sidor till : Sollentuna Tingsrätt , Svea Hovrätt , Högsta Domstol , Åklagarmyndigheten , Migrationsverket , Polisen , Säpo , Några Kommun , några Kvinnojour ” Den Privata Bordell ” , några Skit Svensk Media ” DN, SVD, Expressen , Aftonbladet, Metro , Mitt i , Kalla Fakta , Uppdrag Granskning , Några Iranska Radioprogram , Civilminister Ardalan Shekarabi , JK , Några Mina Vänner , kunder , Mina Barns Dagis och Skolan mm . 

Nu vill jag samla Mina Krafter att Skicka Mina Skrifter till Europa Domstol , till  Andra Länders Media , På Youtube ( Internet ) för att Bevisar att Vi har inte ( Rättvisan ) i  Sverige , jag kan inte tänka Mig , att bara jag hade Otur , och bara jag  blev så här Dåligt Behandlat , Skit Behandlat , jag ser att väldigt många ( Svenska , Utländska ) också drabbade  , därför Nu som en Ansvar Författare skriver och kämpar för att Väcka de som jobbar på en så Viktigt och Känsligt Post och Position ( Domstol  )  , och Kan inte ett Dugg av Sitt Jobb , och lämnar bara Missnöjda bakom sig , och Lämnar en Dålig Ryckte till Sverige och Sveriges System ( Kommun , Polis , Domstol , mm ) också Missnöjda folk som bli Så här Dålig Behandlade , Litar inte längre på Systemet också missnöjda folk är farliga till Samhället , för att de kan skiter på allt .

Så ! Eftersom hittills ingen Organisation i Sverige jobbar på det sätt som de är bildats att göra det som deras namn och titel säger , man litar inte längre på någonting .

Till exempel : Svenska Domstolar ska vara ett Ställe , där ska ( Rätt vara Rätt ) vilket som deras Jobb inte ens är  i Närheten av Rättvisan ! Svea Hovrätten och Högsta Domstol , som Bildades för att om Domstol Folk Gör Fel , Där ska de Rättar till , vilket som De vet inte ens  Sin Roll , De bara Sitter där för att Skydda Domstol Folk , som Dömde SKIT , inte för att Rätta till deras Fel Bedömning , och Bara Miljarder Kronor årligen Budget går för ingenting ! Jag tror Lika med ( DO ) och ( JK ) , i alla fall här är Sverige , allt jag säger ,  är inte Långt från Verkligheten . 

 Om De Organisationer liksom ( Svea Hovrätt , Högsta Domstol , JK , DO , mm ) 

Som där Händer ingenting , bara Formalitet  Organisationer ,bara tomma namn , bara för att folk tror att Vi har den och den andra i Sverige, men i Verkligheten händer ingenting där , bara Liksom Sjätte och Sjunde Finger , som bättre att man inte Har de , För att Ni fattar Bättre jag skriver ett Skämt , då blir lättare att fattar varför om er ( DO , JK , Svea Hovrätt , Högsta Domstol ,mm ) Jag säger Så . 

Skämtet är så : Ett barn frågar sin Pappa : vad är Verklighet och vad är Dröm ? Pappa Säger : Gå till din Mamma , och ställ det här fråga och kom till mig , med hennes Svar , Fråga Henne : Om man betala 1 Miljon kronor , knullar du med 10 män samtidigt ? Pojken går till sin Mamma , ställer frågan , Mamma Svarar : Ja visst det !   Pojken kommer till sin Pappa , och lämnar Mammas Svar . Pappa säger till sin son , nu gå till din syster och fråga henne också , och kom med hennes svar . 

Pojken går till sin syster och frågar henne , samma frågan , Systern utan tvekan säger : Ja visst det !  Pojken går till sin Pappa , och lämnar Systerns svar till honom . Pappa säger : Ju min älskade son : Dröm är att vi har 2 Miljoner kronor  , men verkligheten är att vi har 2 Horor hemma ! 

Det betyder  Att : Ni tror att Ni har Domstol , och Ni tror att Domstol folk , Åklagarna kan sin sak , Ni tror att Ni har nästa och nästa Domstol ( Svea Hovrätt , Högsta Domstol ) om Första Domstolen Gör fel , på nästa och nästa Domstol , det betyder på ( Svea hovrätt och Högsta Domstol ) De rättar till , och Ni tror att Ni har Lag och Rättvisan , mm , men Verkligheten är Mitt ärende , Mina ärende som det är 28 månader , ingen , jag bekräftar , ingen fattade lika mycket som en 10 årig , och  om jag ska räkna tidigare ärende , med Min första Fru ( F – M  ) det blir 20 år jag har ( Helvete  ), på grund av de 2 kvinnor i Mitt Liv ( Den Iransk fru ” F – M  ” och den Olämpliga Ukrainska legitimerade  Gata Kvinna ” Natasha  ” ) och deras Lögner och sjuka planer och tack vare Sveriges Sjukt System , med så Okunniga ( Poliser , Kommun Personal , Dumma Domare , Dumma Åklagare , mm ) .

Jag står för alla Mina Ord , Bevis till allt jag säger och Skrev , Följer med Min e – mail , Över 1000 sidor Mina Skrifter , på bifogade filer ,som  är Bevis till Mina Oartiga men Sanna till Systemet och de som jag pekar på att är Okunniga och Idioter . När någon bete sig som en IDIOT , då är en IDIOT , oavsett om det är en  Analfabet person , eller välutbildade  Svensk Domare , Åklagare , Polis osv !

Jag var i eran sajt och läste lite , någonstans står : …………. Däremot gör vi inte bedömning av enskilda ärenden ! 

Med Min dålig Svenska , jag begrep inte vad betyder ! Om någon som jag , som blev Dålig behandlade , om jag vänder Mig  till Er , kallas för Enskilda Ärenden ? 

Om det är så , jag kan Bjuda Er ett Skämt istället ! Det sägs att en Dåre ville åka Hiss , han ser en skylt i hissen som står ( Max 11 personer ) han undrar : hur länge ska jag vänta att kommer 10 personer till ! 

Vad är Eran Roll egentligen ? Bara 100 tals personer sitter där , med så höga Löner , för att göra ingenting ? Skit samma ! Det är inte Första Svensk Organisation , som är Formalitet Organisation ! 

Som en Ansvar Författare , bara säger att Orättvisan lämnar dåliga spår efter sig , försöker med ett skämt och en Tänkvärd sagt , väcka Er , eftersom jag kommer att skicka detta till Andra organisationer , också till Min Hemsidan , i alla fall många kommer att läsa detta , hoppas på att några vaknar , några fattar .

Skämtet är så : Ett barn ser att Hans Mamma har en vacker klänning , pojken frågar : Mamma ! Har Pappa Köpte denna klänning till dig ? Mamma säger : Nej ! Dagen efter Kvinnan hade en dyr halsband , Pojken frågar : Mamma ! Har Pappa köpt den dyra halsband ? Mamma Säger : Nej Älskling ! Om jag skulle vänta på din Pappa , jag hade inte dig heller !  Det betyder : Folk som ser inte Rättvisan från Lag , De Skiter på Lag , och Tar Lagen på sina Händer , var och en på sitt sätt , eller Skiter på allt , tills de känner att de är Kvitt med samhället som gav inte deras ( Rättighet ) och de som med Lögn , Lurade Systemet , Lurade Personal , Tror att Alltid de kan vinna med Lögn och sin Kvinnliga Kropp ! Liksom den här Olämpliga Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha ) , Hon kommer aldrig att vill leva ärlig , Normal , för att Systemet Sverige Lärde Henne ( Natasha  ) Gör vad du vill , Gör viket Fel som helst , Vi ( System ) Hjälper dig , bara om ( Polis , Domare , Åklagare , Advokat , mm ) vill sin Belöning , var Generös !

Också det här , kanske Ni hörde , jag upprepar : Ett barn önskade att ha en cykel , hela tiden bad Gud att ge honom en cykel , kom ingen cykel från Gud , Då han Stulit en Cykel och sa till Gud : Nu jag hoppas att du förlåta Mig !

Vad betyder ? Ju ! Det betyder att : Folk som ser att Lag , kan inte ge de deras ( Rättigheter ) , vill inte ge de deras Rättigheter ,  De Skiter på ( Lag ) och De får sina Rättigheter på sitt sätt , på egen hand !Om kan inte , Bara SKITER på allt , Detta Alla kan ! Det betyder System med sin Orättvisan , är Orsaken till att Många gör Fel .

Jag har noterad många saker , som jag vill skriva dem och skicka till alla som jobbade så Skit i Mina Ärende , och lägger på Min Hemsidan , att Folk läser , tänker , vaknar ! och känner Sverige bättre !

Jag är säker att Ni ( DO folk )  , efter att ha läst Mina skrifter ( Bifogade filer ) få en ny syn på Sverige , som är liksom Vilket Diktatorisk land , vilket land som har inte Lag !

Vill sluta nu , i nästa e mail , jag skickar till er , vad jag skriver  till andra  ( Polis , Domstol , Åklagarmyndigheten , Svea hovrätt , Högsta Domstol , mm ) också om det är Direkt till er på ( DO ) ! Eran Organisations namn ( Diskrimineringsombudsman ) man tror Oh Gud ! Vilket Land ! Allt är på sin rätt Plats , men verkligheten är Bara ( SKIT ) med stora Bokstäver , Tro inte , varsågod Här är BEVISET : ( Bifogade filer )

Hejdå till nästa Hej !     Den Låtsas Svensson  Ahmad Valadi             2016 – 02 – 12

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    mobil : 073 – 655 39 85

121 bilagor