Det Äcklar Mig när jag ser så här Mycket ORÄTTVISAN i det här SKIT LAND !

0
140

Till : Tvistemåls  Enheten !

Till : Ansvarig Person  på (  Tvistemåls Enheten ) !

UPPREPAR : Till : Tvistemåls ENHETSCHEF !

Hej igen

( Det är 7 år bara för ett Enkelt ärende , som ett Barn Kunde Döma  Bättre än Alla Ni  OlämpligaDomare , Åklagare ” i Mina Ärende , och om jag ville räkna Alla de Olämpliga Folk från de 2 Formalitet Domstolar ” Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ” som deras Titel hade många ” Över ” framför Sina  Tomma Titel ” Över Rådman , Över Över RådmanÖveråklagare , Över Överåklagare ” och Några Tomma Titel till , blir över 50 Namn  ) , Ni ska veta det , att Det ÄCKLAR MIG varje gång jag vill skriva till Er ( Er betyder : Ni Olämpliga Domstol Folket , liksom de som var i Mina Ärende )( Men för Mina Barns Skull jag Gör det )  , Det är 7 år Nu , Försöker med Mina Skrifter , med Mina Analys på Eran SKIT  DOM och BESLUT , och Överklagande på Eran SKIT  DOM och BESLUT , Visar Eran DUMHETER , Visar Er att Verkligen Ni FATTAR  INGET , Jag Undrar  Hur Fick Ni  Eran ( Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd ) ? .

Att Jobba som ( Domare , Åklagare , mm )  är så Viktig och Känslig Ämne , Lika Viktig och Känslig Ämne som ( Medicin Ämne ) som ( En Läkare ) .

Även om Ni Köpte Eran ( Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd )  på Något Pressbyrå , eller Vunnit på Lotto , Skulle Ni Kunna FATTA  BÄTTRE och MERA än som Ni Visade Mig ! 

Men det verkar att Ni Spenderade Några År på Universitet ( Tyvärr måste säga Svenska Dåliga Universitet ) , ( för att FATTA SÅ HÄR LITE ) bättre sagt ( För att Fattar INGENTING )  Jag kommer att Skicka Resten av Mina Skrifter till De Dåliga Universitet som Gav Er ( Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd ) ( Jag Skickade redan en del ) , De ( Universitetet som Gav Er ” Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd ”  ) har rätt att Veta att Ni Lärde ingenting .

I så fall om De  ( Universitetet som Gav Er ” Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd ”  ) vill SKÄMMAS , ska Göra det , eller Vill ÅTERKALLA , ÅTERTA  , MAKULERAR  Erat ( Legitimation , Diplom , Licens , Tillstånd ) ska Göra det

För att Ni ( som Jobbade så här SKIT i Mina Ärende ) är inte LÄMPLIG ALLS att Döma Folkets Ärende , Ni Leker med Människors Liv och Namn och Heder ( Liksom Mig ) , Ni Bara Ger en DÅLIG  RYKTE till Svensk RÄTTSSYSTEM  och till Sveriges Gott RYKTE  !

Det Äcklar Mig när jag Tänker att De som Skulle Respektera LAGEN  ( Domstol Folket ) , De som Skulle Följa Lagen ( Domstol Folket ) , De som skulle vara FÖREBILD ( Domstol Folket )  Själva SKITER På LAGEN , De som Dömer Folk för ( VÅLDTÄKT ) Själva VÅLDTA till Folkets RÄTTIGHETER  och VÅLDTA  LAGLIGT och på RIKTIGT Skyldiga Kvinnor i ett ärende ( Liksom den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ”  i Mitt ärende ) , och Visar De ( Skyldiga Kvinnor ) Liksom ( Natasha ) OSKYLDIG , VINNARE , en STACKARS  KVINNA , Det ÄCKLAR  MIG !

Speciellt i ett SKIT  LAND liksom Sverige som Alla Fina Saker som står i Lagboken , egentligen är FALSKA , är LÖGN , är på LÅTSAS , på Verkligheten Allt är SKIT !

Jag hoppar över Min Kommentar  nu ! Ni Själva  Vet det , Liksom allt annat som är Formalitet i det här SKIT  LAND , även Eran Roll , Eran Titel är på Låtsas , Ni Duger Absolut inte i en ( Domare , Åklagare ) s NIVÅ , Kanske Ni Passar till Svenskarna som för De ( Svenskarna ) ( SKIT och HONUNG ) är Likadana , ( RÄTT och FEL ) är Likadana , Annars om De ( Svenskarna ) FATTADE  SKILLNADEN mellan ( SKIT och HONUNG ) skillnaden mellan  ( RÄTT och FEL ) Skulle Protestera efter Varje SKIT  DOM som De ( Svenskarna ) skulle FÅ , och Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) skulle Lära ER att DÖMA KORREKT !

Skulle Protestera för Allt Annat som är FEL , Protesterar för Allt Annat som är SKIT !

Det gör inget , Här är Sverige , Svenskarna är VANA och NÖJDA och STOLTA ÖVER sitt SKIT  LAND , och Allt som är FEL , Allt som är SKIT , När Allt  i ett Land är SKIT , Naturligtvis Folk Fattar inte vad är  RÄTT och vad är HONUNG ) osv !

Men som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Människa , Pappa , Iranier , Låtsas Svensk , Det är Min Plikt , Min Skyldighet att Skriva om Saker som är FEL , som är SKIT och Skadar FOLK och Folkets Rättigheter och Landets Gott Rykte , och Skadar Mänskligheten ( Som Ni Olämpliga Domstol Folket , visade Mig att : Ni Känner inte det ! ) .  SKIT SAMMA !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Med Stolthet Made in IRAN , och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , även Låtsas Svensk !

Det är så att : Efter 7 år SKIT DOM och BESLUT från Olämpliga Domstol Folket ( Attunda Tingsrättens Olämpliga ” Domare , Åklagare ” som var i Mina Ärende ) som FÖRSTÖRDE Mitt Liv och Mina Barns Liv , och  Gjorde Mitt Liv och Mina Barns Liv HELVETE , Smutsade Mitt Gott Namn och Heder , den 12 Maj 2020 Skickade jag ett Mejl till ( Tvistemåls Enheten ) efter 40 dagar kom inget Svar från De ( Attunda Tingsrätten ) och jag igen Skickade ett Mejl till ( Den 24 Juni 2020 ) till ( Attunda Tingsrätten ) med Oartiga Ord , som De FÖRTJÄNAR , För att De ( Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende hittills visade att  De Fattar inte När Man Skriver Artig och Fin ) ( Aldrig , Aldrig , Aldrig i Mitt Liv jag var så här ” OARTIG  ” i Mina Skrifter som jag är Nu , för att Jag Försökte Hur som Helst , så Artig som Möjligt , men  Hjälpte inte , Jag Var Tvungen att skriva på det Sättet , Kanske , Kanske , Kanske Någon bland Domstol Folket FATTAR  .

Som en Ansvar Författare , Journalist ( Som skriver till Miljoner Iranier , Afghaner , Tadzjiker , Kurder , mm ) är Min Plikt att Skriva Korrekt även till Svenskarna och Pekar på Verkligheten , Jag kan inte KallaSKITEN ” för ” HONUNG ” bara för att en del ska bli Glada , Jag säger ( SKIT ) till ( SKITEN ) och ( HONUNG ) till ( HONUNG ) , Om Jag Kallade De som Dömde SKIT som en IDIOT i Mina Ärende , för ( IDIOT ) , hade inget Val , Kan inte LJUGA liksom ER .

 

Det finns ett Ordspråk som säger : Alla Muslimer är inte ” Terrorister ” men ” Alla Terrorister Var Muslimer ” ! ( Med Full Respekt till Muslimer ) men För att Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende ska Förstå , och Svenskarna som läser detta , ska Förstå , Jag är Tvungen att Använda Vad som helst !

Använda ( Mina Egna Dikter , Mina Tankar och egna Ord , Analysera Deras SKIT DOM och BESLUT , använda Iranska Ordspråk , använda Iranska Fina Dikter , mm , använda Artiklar , använda Andra Länders Ordspråk , mm ) .

Till Olämpliga Domstol Folket : Liksom De som var i Mina Ärende : Vad jag menade med Ordspråket Ovan ? Ju ! Med Min Dålig Svenska , jag Menade  : Vill inte säga att Alla SvenskaDomare , Åklagareär Dumma , är Olämpliga , är Idioter , men Alla De SvenskaDomare , Åklagare ” som var i Mina Ärende Hittills , VAR DUMMA , VAR  IDIOTER , VAR OLÄMPLIGA !

Räkna inte detta ( KRÄNKNING ) eller Liknande , ABSOLUT  INTE  , utan det är SANNINGEN , Sanningen man kan säga bara på ett Sätt , som det är , som det var , Alla Deras ( Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende ) SKIT  DOM och BESLUT  FINNS , Alla Mina ANALYSDeras SKIT  DOM och BESLUT Finns , Alla Mina Överklagande på Deras SKIT  DOM och BESLUT  Finns , och jag Vill Först och främst Visa till Svenskar och Sedan till Hela Världen .

Torsdag den 25 juni 2020 kom ett Mejl från ( Attunda Tingsrätten ) från ( Registrators Avdelningen ) , eftersom jag vill Lägga detta Skrift på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) också och vill Skicka till Många Andra ( Statsminister , Alla Ministrar , Alla 340 Ledamöter , Alla Partiledare , Alla Politiker , Några Kommuner , Polismyndigheten , Några Universitet , Några ” Kvinnojourer ” Jag Kallar de för ” Privata Bordeller ” ( jag förklarade tidigare Varför )  till Några Svensk SKIT  MEDIA , Några Svenska Olämpliga Journalister , Några Svenska Författare , Några Svenska Bokförlag , till ” Nobel Akademi ” , som jag kallar för ” Nobel Cirkus ” jag förklarade varför , till Många Andra , och Naturligtvis till Attunda Tingsrätt , De 2 Formalitet Domstolar ” Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ” , till De Andra Formalitet Svenska Organisationer ( JO , JK , mm ) , till Human Rights Watch , till Amnesti International , osv , ( Vill Skicka till GUINESS Rekord Bok ) också , och Visar Eran DUMHETER , Visar Eran ORÄTTVISAN , Visar Eran RASISTISKA BETEENDE , Visar Eran OLÄMPLIGHETER , Vill Visa Eran OMÄNSKLIGHETEN , Vill Visa Vilket SKIT  LAND har Blivit Sverige , Vill Visa Vilken CIRKUS är Svenska Domstolar , osv  ………. !

Innan Jag Klistrar det e – mejlet  som kom från Attunda Tingsrätt ( Torsdag den 25 juni 2020 ) från ( Registrators Avdelning ) , Klistrar jag  Min e – mejl som skickade för ca 55 dagar sedan , och efteråt Klistrar det e – mejlet  som kom från Attunda Tingsrätten ( Registrator Avdelningen )  ( Den torsdag den 25 juni 2020 ) , för att jag vill Skriva Mina Ord efteråt :

Från: Ahmad Valadi [mailto:[email protected]]
Skickat: den 24 juni 2020 19:08
Till: TAA – Enhetsbrevlåda Tvistemål och Ärende <[email protected]>
Ämne: Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Till : Tvistemålsärende  Avdelningen ( Den  Cirkus Liknande Avdelningen  )!

Till : Någon  LÄMPLIG  ANSVARIG som FATTAR vad ” RÄTTVISAN ” är ! 

Hej ! 

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , med Stolthet Made in IRAN och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , även Låtsas Svensk , som det är cirka 7 år ( Jag och Min 10 årig Stackars Son  ” D –  Valadi 100517 – xxxx ” ) har HELVETE tack vare  De  Olämpliga Domstol Folket ( som var i Mina Ärende ) och Tack vare Barnens Olämpliga Mamma ” Natasha 830307 – xxxx ) .

Även i Skitigaste Länder Folk har Mer Rättigheter än i det här SKIT  LAND ,  Även i Skitigaste Länder  man Gör inte så här med KRIGSFÅNGAR som Ni ( Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende )  Gjorde Med Mig och Mina Barn , Även De som är Brottsling , Terrorist , Knarkare , Knark Smugglare , Alkoholister , Våldtäktsmän , mm Har mera Rättigheter än Jag som är ( Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , mm ) Vad är det för SKIT  LAND här ?     SKÄMS  LITE !

Det är över 44  dagar sedan jag skickade ett mejl , och bad Svenska Skit Domstol ( Attunda Tingsrätten ) som Boka en Tid och Väljer en Mänsklig , Kunnig , Lämplig Kvinnlig Domare , som vi skulle gå igenom 7 år Eran SKIT DOM och BESLUT , 7 år PSYKISK TORTYR till Mig och Mina Barn , ingen Besked hittills .

IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Visar Lite RESPEKT  till Vi Utlänningar ! Visar Lite MEDMÄNSKLIGHET !   Visar att Ni är MÄNNISKOR och  ÄR INTE  ETT  DJUR !

IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Man är Barn bara en Gång , vilket som Mina Stackars Barn , Hade HELVETE i det Här SKIT  LAND , i sin Barndom , speciellt Min Son ( D –  Valadi 100517 – xxxx  ) Redan 7 år av Hans ( D  )  Bästa år hade Han ( D ) HELVETE , tack vare en Olämplig Mamma ( Natasha 830307 – xxxx ) och Tack vare Alla De Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende , och DÖMDE  SKIT , DÖMDE som en IDIOT ” Ahmagh ” ) ! DÖMDE  TYPISK Svensk  , det betyder SKIT !     

I det här  SKIT  LAND , Tack vare Olämpliga Domstol Folket  i Mina Tidigare Ärende , med Min Första Dumma Fru ( F  – M ) Även jag hade inte Träffat Mina Barn från tidigare Äktenskap sammanlagt över 6 ÅR .                FY på ER !       SKÄMS  LITE !

Det går inte att Få så Höga Lön som en ( Domare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , Över Överrådman , Över Överåklagare , och Några Tomma Titel till med några Över Före sin Titel ) men Fattar inte Lika Liten som en IDIOT  !      Döma som en Super IDIOT ” Ahmagh ” !

Vad är för SKIT  LAND  här ?  Vilka är Ni ?  Som Följer inte även  Eran SKIT  LAG , som Följer inte den Minsta av MÄNSKLIGHETEN ?     Vilka är Ni ?                            

På Persiska Vi säger : Även en ÅSNA skulle Reagerar Bättre än ER !    SKÄMS  LITE !

Min Stackars Son ( D ) Träffar Sin Pappa , Sin Bror och Syster , Sin Stor Släkt bara 18 Dagar på ett ÅR , FATTAR  NI Vad Betyder detta ? IDIOTER ( Ahmaghhaa ) !

Jag Tror inte att Ni FATTAR  DET , Annars Skulle inte Döma så här SKIT !

Hittills Bara Olämpliga ( Domare , Åklagare ) ( Manliga , Kvinnliga ) Fastnade på Mina Ärende , med detta Förklaring att Olämpliga Manliga ( Domare , Åklagare ) Mot Några Gånger ( Gratis LIGG ) från den Skyldiga Kvinna i Ärende ( Natasha ) Dömde med sin KUK , och Olämpliga Kvinnliga ( Domare , Åklagare ) också Dömde som en IDIOT ( Ahmagh ) , som Syns på en gång , när man tittar på Alla deras  SKIT  DOM och BESLUT hittills . Vilket som Ni ( Domstol Folket ) vet Själva , men jag Kommer att Visar till Hela Världen , att Världens Folk Ser att Vilket SKIT  LAND är Sverige , eller bättre sagt : Vilket SKIT  LAND Sverige Har Blivit !      Bara om jag får lite Tid och Kraft !

Det är cirka 7 år , Dag och Natt sitter jag Framför Data och Skriver till Er ( Olämpliga Ansvariga  ) , från Statsminister , till Vanliga Svenskar , det betyder : ( Från Topp till  ) redan har skrivit över 2000 sidor och Skickade till Er Allihopa ( Från Topp till  ) , Om Ni FATTADE  INTE , det är inte Mitt FEL , Sök FELET  hos ER Själva  .

Som en Ansvar Författare , Journalist , Låtsas Svensk , Skrev KORREKT , och skrev På Lätt Svenska som även ett Barn , även en Analfabetisk Person , även en Idiot , FATTAR ,  på Persiska Vi säger Även en Åsna Kommer att FATTAR , om Ni som Fått Mina Skrifter , FATTADE  INTE ÄN , Beror på Många Saker , Många Faktorer är Inblandade , och Huvud Orsaken är att Här är ett SKIT  LAND , som Har Olämpliga Ansvariga som Finns Inte LAG , eller Ansvariga och Lagman Själva SKITER  på LAG , och Ingen Kontroll över Vad Ansvariga , Vad Kommun Ansvariga , Vad Domstol Folket , mm GÖR , Därför Sådana Olämpliga Folk ( Domstol Folket ) , Gör Vad De Vill , för att De Vet att Här är Sverige , Ett SKIT  LAND , som har inte LÄMPLIGA  ANSVARIGA , och Alla är Lika SKIT  liksom De , Naturligtvis i ett SKIT  LAND som Hela System är SKIT Alla Ansvariga är Lika SKIT , ingen Får STRAFF , ingen Får Spark från Jobbet , ingen Bryr Sig Om !     SKIT  LAND Betyder Det !

Så , Vad jag ville , står i tidigare e – mejl , som jag Klistrar igen , för att Sparar tid , Om Verkligen Det Finns inte Lämplig , Mänsklig , Kunnig , Kvinnlig Domare på ( Attunda Tingsrätten ) ( Vilket som sedan 20 år tillbaka tills nu bara Olämpliga Domstol Folk Fastnade på Mina ärende ) vänligen Skriv till Mig att Jag kan Söka i en Annan Domstol , Tingsrätt , Kanske , Kanske , Kanske där ( En annan Domstol , Tingsrätt ) ska finnas Några eller en Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare , som DÖMER  Mitt Enkelt Ärende KORREKT , som ett Barn KLARAR på BÄSTA  SÄTT ! Tack !

För Säkerhets skull , för att här är Sverige , för att Ni visade Mig att Ni har Svårt att FÖRSTÅ , ändå Skriver en gång till , Väldigt Lätt och Tydligt :

Härmed jag Ahmad Valadi 570901 – xxxx , med Stolthet Made in IRAN , och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , även Låtsas Svenskvill Be Domstolen att Väljer en Mänsklig , Lämplig , Kunnig KVINNLIG  DOMARE till Mitt Mål , som vi skulle gå igenom 7 år SKIT  DOM och BESLUT från Olämpliga Domstol Folkets hittills .

Eftersom här är Sverige , ett SKIT  LAND , och Ni har Svårt att FÖRSTÅ  ( Som ni visade Mig så ) , Upprepar att : Jag  ( VILL   INTE  HA ) Manliga Domare , Oavsett ( Olämpliga , eller Om , Om , Om det finns Lämpliga ) , För att Ni FATTAR Bättre , Manliga är De som Har ( KUK ) mellan Ben , För att Allt Pekar på att Olämpliga Manliga ( Domare , Åklagare ) Mot Några Gånger GRATIS  LIGG från Skyldiga Kvinnor i ett Ärende , Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) Visar De ( Skyldiga Kvinnor liksom den Ukrainsk Gata Kvinna ” Natasha ” ) OSKYLDIG , VINNARE !  

 Så Var i alla fall Mina Ärende , som Syns på en Gång , och Deras SKIT  DOM och BESLUT , Luktar SKIT och FITTA , Man ska Vara DUM , om inte Fattar det .

Vill inte Ha Olämpliga  Nämndemän till Mitt Mål Inte Alls ) .

 Vill inte Ha De Tidigare Olämpliga Kvinnliga Domare som var i Mina ärende hittills , De visade sig att : DE  FATTAR  INTE ETT DUGG !

Vill Ha Kvinnliga TOLK på Persiska , till Mitt Mål .

Och eftersom här är Sverige , för att Ni FATTAR  KORREKT , Mänskliga , Lämpliga , Kunniga Kvinnliga Domare är De som är ( Kvinna , Har Bröst , Har FITTA mellan Ben , och Blir Gravida , Blir Mamma , mm )  .         

 Hoppas på att den här Gångenefter 7 ÅR Ni FATTAR ! Amen !

Vill ha Svar så fort som Möjligt , Vill att den Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ska Boka Tid , och Ha tillräcklig Tid att Läser en del Mina Skrifter , och Läser Alla SKIT  DOM och BESLUT Hittills och Läser Mina ANALYS och ÖVERKLAGANDE på sådana SKIT  DOM och BESLUT , för att för FÖRSTA GÅNGEN på Svenska Dåliga Domstolars Historia  , DÖMER KORREKT , i en Domares NIVÅ !

Som Vanligt , jag står för Mina Ord , även alla Tecken i Min Skrift !

Ju mer jag känner Människor , desto mer jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minnen i det här SKIT  LAND

Ahmad Valadi   2020 – 06 – 24       ISverige  –  IStockholm  

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52      Mobil  : 073 – 655 39 85

E – mejl : [email protected]

Sajt :  ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

PS : 

Med detta e mejl skickar några  andra skrifter , som ni vet att Hela System är Sjukt och Skit , inte Bara Ni Domstol Folket !  

                              ……………………………

Till : Tvistemåls Enheten !

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Härmed vill jag Be Domstolen att Boka en tid ( Det kan vara 2 dagar ) för att Vi skulle gå igenom 6 och ett halvt år Orättvisan mot Mig och Mina Barn , 6 och ett halvt år SKIT DOM och BESLUT från Olämpliga Domstol Folket till Mig och Mina Stackars Barn ,  speciellt Min Stackars Son ( D –  Valadi 100517 – xxxx ) .

Vänligen till Mitt Mål , Vill inte ha någon Manlig Domare , Vill inte ha  heller Nämndemän  ( På skriften undan förklarar varför ) , Vill inte Ha De Olämpliga Kvinnliga Domare som Tidigare var i Mina Ärende , i Mina tidigare Skrifter även i det  här Skrift som jag klistrar och skickar , Ni kommer att Fattar Varför . Visar Lite Respekt till Vi Utlänningar , Vi Låtsas Svenskar ! 

Vänligen Välj en LÄMPLIG , KUNNIG , ÄRLIG , MÄNSKLIG KVINNLIG  DOMARE ( Om det finns Lämpliga Kvinnliga Domare på Attunda Tingsrätten över huvud taget , Annars vänligen Meddela Mig att Jag Kontaktar Solna Tingsrätten eller andra Domstolar ) som själv är  Mamma , till Mitt Mål , Och Vänligen jag Vill Ha Kvinnlig Tolk på Persiska Också ! Tack !

Vill inte Skriva mera , för att för det mesta vad jag skulle säga , finns i den skrift som följer .

Hittills Bara IDIOTER ( Ahmaghhaa ) , OLÄMPLIGA var i Mina Ärende , Vänligen , Vänligen , Vänligen Välj en LÄMPLIG , KUNNIG , ÄRLIG , MÄNSKLIG KVINNLIG  DOMARE , som Själv är Mamma till Mitt Mål , Tack ! 

Vänligen till Mitt Mål , vill jag ha Kvinnlig TOLK på Persiska , Tack !

Redan har gått 6 och ett halvt år PSYKISK TORTYR till Mig och Mina Stackars Barn , SKÄMS LITE , Vill ha Svar så fort som Möjligt , Tack !

Den Låtsas Svensk som har över 20 år Dåliga  Minnen av 34 år i det här SKIT LAND     

Ahmad Valadi      2020 – 05 – 12                                

 ……………………………

Till : Tvistemålärende Enhets Ansvarig  !

Hej !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

I Tisdags den 12 maj , skickade jag ett mejl , vilket som brukade att komma ett Automatiska meddelande att Attunda Tingsrätten har fått meddelande , därför skickar jag igen , min Begäran som kommer direkt efter min Text , plus några sidor till , so är till ( JO , och till Täby Skit Kommuns Ansvariga ) eftersom Allt hänger ihop , är bättre att läsa de också och spara i eran Arkiv på Mitt namn . Tack !

Väntar på Korrekt och Laglig och Mänsklig svar från er sidan så fort som möjligt , Tack !

Den Låtsas Svensk som har 34 år Dåliga Minnen i ett SKIT LAND 

Ahmad Valadi   2020 – 05 – 18 

                             ……………………………

OBS : Som ni märkte , jag skrev så Tydlig , och för att Ännu Markera , även med FÄRG visade , för att blir Lättare att Förstå , nu e – mejlet som kom från ( Attunda Tingsrätten ) ( Registrator Avdelning ) , jag säger Mina Ord efteråt , Fokusera först på e – mejlet nedan :  

 

Registrator Attunda Tingsrätt – TAA
tors 25 juni 14:35 (för 11 timmar sedan)    
till mig

Hej,

 

Som tingsrätten uppfattar syftet med din skrivelse nedan undrar du om du har möjlighet att väcka talan om vårdnad av din son vid någon annan tingsrätt än Attunda tingsrätt.

Rätt forum i vårdnadsmål är tingsrätten på den ort där barnet har sin hemvist. Med ” hemvist ” avses den ort där barnet var folkbokförd den 1 november föregående år vilket i detta fall är Uppsala tingsrätt.  

Hoppas detta besvarar din fråga.

Med vänlig hälsning

Registrator
Attunda tingsrätt

 

Mina Ord Nu :

Är det inte så att : Registrators Roll är att Tar emot ( Brev , e – mail ) och Registrerar att vilken dag , vilken tid kommit och sedan Skickar vidare till den Rätta Avdelning , om det står Namn på någon , Skickar till den Person ?

Detta som någon från Registrator Avdelningen Skriver till Mig att : Om Tingsrätten fattade Rätt , Vill du veta att om du kan Fortsätta i en annan Domstol , Tingsrätt , Svaret är ( JA ) eftersom din son bor i Bålsta ( Håbo Kommun ) i så fall blir ( Uppsala Tingsrätt ) .

Jag tackar för informationen , Frågan är : Har jag frågat : Kan jag byta Min Domstol ?

Eller jag ville att Min e – mail skulle gå till ( Tvistemåls Enheten ) som står så Tydligt .

Jag är Rädd att den person från Registrator Avdelningen , tror att Gav Mig Rätt Svar och ( INTE SKICKAR  VIDARE ) Min Begäran , Min Missnöje av 7 ÅR Domstol Folkets SKIT DOM och BESLUT till ( Tvistemåls Enheten ) !

Jag skrev till ( Tvistemåls Enhetens Ansvarige ) Att : Välj en Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare till Mitt Mål .

Och några Andra Begäran , Att : Jag vill inte Ha Olämpliga Manliga Domare till Mitt Mål .  Jag vill inte Ha de Olämpliga Kvinnliga Domare som var tidigare i Mina Ärende .

 Jag vill Absolut inte Ha Olämpliga Nämndemän  till Mitt Mål .

 Vill Ha Kvinnliga Tolk på Persiska till Mitt Mål  och till Slut , Skrev : OM det finns inte ( Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ) på Attunda Tingsrätten , ( Tvistemåls Enhetens Ansvarige ) Skulle Skriva och Meddela Mig att : Tyvärr på Attunda Tingsrätten , vi har inte ( Mänskliga , Lämpliga , Kunniga Kvinnliga Domare ) Alla är Lika SKIT som var tidigare i Dina Ärende , då Vänligen Sök i Andra Tingsrätten , Kanske , Kanske , Kanske De ( Andra Tingsrätten ) Har en ( Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ) som kan Ta emot Ditt  Enkla Mål .

Den Person från ( Registrator Avdelningen ) som Skrev till Mig , det verkar att Läste Min e – mail till Slutet , för att Detta som jag skrev ( OM det finns inte Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ) På Attunda Tingsrätten , Skriv till Mig att Jag Byta Min Domstol , var nästan på Slutet av Min e – mejl  ) Hur kunde inte Fatta att Min e – mejl handlade inte om att : Kan man Söka en annan Domstol och Fortsätta sitt Ärende där ?

Om jag hade en sådant Fråga , Kunde Ringa till Domstolen och Fråga från Telefonisten , eller skulle be Telefonisten att Koppla Mig till Avdelningen som kunde Besvara Mig .

Jag vet att Min Svenska är inte Perfekt , men det betyder inte att Min Svenska är så DÅLIG som den Person på ( Registrator Avdelningen ) och Alla Andra ( Tyvärr Välutbildade Svenskar ) inom Domstol Folket som var i Mina Ärende , och 1000 tals Andra från ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politiker , 340 Riksdags Ledamöter , Några Kommun Ansvariga , Några Kommun Handläggare , Några Svenska SKIT  MEDIA , Några Olämpliga Journalister , Några Poliser , Några Universitet , Några Advokatbyråer , Några Advokater , mm , INGEN  FATTADE ! Det måste vara Någonting FEL  Hos De , Annars även en IDIOT , även en SUPER  IDIOT  FATTAR Mina Skrifter , Hur De som jag Nämnde ovan , FATTADE  INTE  DÅ ?

Detta Betyder att : Ni Svenskar  , speciellt Ni som Jobbar på Domstolar ( Om man kan kalla  Sådana  SKIT jobb för ” JOBB ” ) , Använder inte Eran LILA  HJÄRNA !

All detta , speciellt den Person från ( Registrator Avdelningen ) och Alla Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende , Påminner Mig  Detta historien :

På Universitet Professor ville ge läxa till sina Elever som läste Medicin och skulle bli Läkare i framtiden , och ger alla elever ett Plast Mugg med Urin i den och en Mugg med Urin i den till  sig också , och säger till Elever : det kan hända att en Läkare skulle även Lukta på Patientens  Urin , även Smaka på den ( Urin ) för att kunna ge en Korrekt Diagnos , och vill elever liksom Honom ( Professor ) stoppa sin Finger på Urinen och sedan stoppa fingret i Munnen , för att Elever känner smaken på Urin ( Urin Luktar och Smakar olika , till exempel om det är Infektion , Diabetes , mm )  , Elever gör så efter Professorn , och Professorn säger : Det verkar att Ni ( Elever ) Lyssnar inte Noga , Tittar inte Noga , för att Jag ( Professorn ) Stoppade min ( Pekfinger ) i Urinen , men Stoppade ( Fuck finger ) i Munnen .

Liksom detta Ordspråk som säger : Alla Tittar , men Alla Ser inte , eller : Alla Hör , men Alla Lyssnar inte !

Exakt liksom den Tjänsteman på ( Registrator Avdelningen ) och Alla Olämpliga Domstol Folket som hittills var i Mina Ärende , ingen Använd sin Lila Hjärna , som Syns på en gång när man tittar på Deras SKIT  DOM och BESLUT och FÖRKLARING och BETEENDE !

På Persiska Vi har många Ordspråk , jag valde 2 av dem som passar nu och passar De Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende och Dömde SKIT :

På Persiska Vi säger : Min Ko ( Kossa ) ger ingen Mjölk , men Peppar Peppar , Kissar Jätte Mycket !

Eller detta : Min Häst har ingenting , kan inte bära Last , man kan inte Rida på den , men har ett par Fina Testiklar !

Med Andra Ord det betyder : Att Vara Stolt Över saker som är inte Värt ett Dugg , som är inte Värt ett Öre ! Som egentligen man skulle Skämmas för den .

Varför Valde jag detta Ordspråk ? Ju ! För att det Passar De Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende , Så enkelt Ärende som ett Barn kunde  Klara på Bästa Sätt , men Ni KLARADE INTE !

Det betyder  att : Ni Bara Bär ett Tom Titel , utan att Kunna Fatta i en ( Domare , Åklagare ) s NIVÅ !

På Persiska Vi Säger : Är Liksom en Fin och Dyr  Kläder , som finns INTE en Människa i den !

I Tidigare Skrifter skrev jag att : SKIT  LAND betyder att Landets ( Domare , Åklagare ) Får Höga Löner som en ( Domare , Åklagare ) men Fattar inte lika Mycket ( Liten ) som en IDIOT , och Dömer som en IDIOT , inte Dömer i en Lämplig ( Domare , Åklagare ) s NIVÅ !

Har ni hört detta Ordspråk ? : Man Skördar , vad man Odlade !

Detta som Några Amerikanska Poliser , istället för att Skydda Folk , Själva Använder Våld , och även  ( Övervåld ) egentligen Förstör för Andra Fina Poliser , vilket som Folk Gav en LÄXA till Amerikanska Poliser , efter att Miljontals Demonstrerade , Skrek , Förstörde Allt , Plundrade Allt , Tvingade att Amerikanska Poliser på KNÄN , Bad om Ursäkt !

Olämpliga Folk i vilken Organisation , även Förstör för Andra som är Lämpliga , Mänskliga , Lagliga !

Detta som en del Olämpliga Domstol Folket ( Domare , Åklagare , mm ) liksom De som var i Mina Ärende , som Själva SKITIT på LAGEN , Själva SKITIT på FOLKETS RÄTTIGHETER , Själva VÅLDTAGIT på FOLKETS RÄTTIGHETER ( Liksom Mig och Mina Barn ) och Lagligt VÅLDTAGIT  SKYLDIGA  KVINNOR  i ett Ärende ( Liksom den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” i Mina Ärende ) , för att Visar De ( Skyldiga Kvinnor i ett Ärende , liksom den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” i Mina ärende ) OSKYLDIG och VINNARE i Ärendet !

Man Tror att Alla ( Domstol Folket ) är Lika SKIT , Alla är Likadana , Alla är Olämpliga , Alla SKITER på LAG , Alla Våldtar Skyldiga Kvinnor i Ärendet osv !

I Mina Tidigare Skrifter , jag skrev att : Alla de Brottslingar  , speciellt De med ( Utländska Bakgrund  ) , Vad De Gör ( Skiter på Allt , Skiter på Lag , Skiter på Folkets Rättigheter , Bränner Bilar , Skjuter på Folk , Rånar Folk , Våldta Folk , mm ) Egentligen Har sina Rötter Svenska Dåliga Domstolar , är en REAKTION på Landets Dåliga AKTION mot De ( Utlänningar , De som bor på Förorterna , De som har ingen Rättigheter , De som Känner sig Utanför , De som Känner Apartheid , De som Känner sig Kränkta , De som Känner sig Lurade , De som Känner sig Våldtagna , De som Deras Rättigheter Blir Våldtagna av Svenska Olämpliga Domstol Folket , De som Känner Sig att på Svenska Domstolar , De har ingen Chans mot en Svensk , trots att den Svenske är 100 % Skyldig osv , Därför De ( Utlänningar ) Tar Lagen på sina egen Hand och TACKAR  TILLBAKA , med LITE  RÄNTA , med LITE DRICKS  på sitt Sätt !

Någon / Några Våldtar , Någon / Några Bränner Bilar , Någon / Några Rånar Folk , Någon / Några Slår Folk , Skjuter på Folk , Någon / Några Skiter på det här SKIT  LAND , Någon Liksom Mig Kämpar  7 år med Mina Skrifter som är Mina PROTESTER mot så här Mycket ORÄTTVISAN , mot så här Mycket Domstol Folkets DUMHETER , OLÄMPLIGHETER mm .

Detta som en del Utlänningar SKITER på LANDET ( Sverige ) är för att Sverige är inte Liksom ett Fint Land i Mitten av Europa , som har LAG ,  Dagens Sverige är Lika SKIT , eller ännu SKITIGARE än De Länder som Brottslingar Kommer Därifrån , Därför De ( Utländska Brottslingar ) Känner Sig Hemma , och Gör Exakt Vad De Gjorde om De var Kvar i Sitt SKIT  LAND , för att De ( Utländska Brottslingar ) Ser inget Skillnad mellan Sina Tidigare SKIT  LAND och Dagens Sverige som Är också Ett SKIT  LAND , eller enligt De ( Utländska Brottslingar ) Ännu SKITIGARE !

Vilket som nu även Svenska Poliser VÅGAR  INTE ens  PATRULLERAR på Vissa OMRÅDET ( FÖRORTERNA ) , Där nästan Alla är BEVÄPNADE , för att De ( Utlänningar ) även ( Utländska Brottslingar ) Vet att i det här SKIT LAND , Finns inte LAG , Finns inte Rättvisan , Därför De Vill Få Sina Rättigheter på Sitt Sätt !

Som en Ansvar Författare , Säger : Detta är bara Början !

Jag är Säker på att Kommer en Vacker Dag att Svenska Olämpliga Domstol Folket som är HUVUD ORSAKEN till All ORÄTTVISAN i LANDET , ska Liksom De Amerikanska Poliser på KNÄN , BER  OM URSÄKT  från FOLK ( Speciellt Vi UTLÄNNINGAR  , som Ni Olämpliga Domstol Folket , liksom De IDIOTER som var i Mina Ärende ) ( Det Äcklar Mig  även om Ni vill Räkna Mig ” Låtsas Svensk , efter All Orättvisan Mot Mig och Mina Barn ) , Jätte Gärna Räknar Mig  ” Utlänning ” ” Jävla Svartskalle ” , Åtminstone är ÄKTA , är 1000 gånger Bättre än att varaLåtsas Svensk ” som är OÄKTA !

Allt som är Oäkta , Avslöjas när som helst , De som har Mask på Ansikte , Masken Ramlas av en dag , Lukten av Skiten man kan inte Dölja , även om man Sköljer Skiten med Rosvatten !

Exakt Liksom Er , som Försöker att Håla Masken att Sverige är ett Modernt Europiskt Land , som har Lag och Folk har Rättigheter och Ni Känner till Mänskligheten osv , men nu Masken är Borta och Eran Reell och Fula Ansikte KOMMIT  FRAM , och man ser att här är ett SKIT  LAND som inte ens LAGMÄN Följer inte LAGEN och Själva SKITER på LAGEN !

Det sägs att : Barnen Lyssnar inte på Föräldrar , utan Ser Vad Föräldrar Gör  !

Detta som Folk , Speciellt Utlänningar , SKITER på ALLT , SKITER på LAG , SKITER på LANDET , är för att Ser att Ni som är LAGMÄN SKITER på LAG och SKITER på FOLKETS   RÄTTIGHETER ( Speciellt Utlänningars Rättigheter ) då De ( Folk , Speciellt Utlänningar ) SKITER  TILLBAKA till  Landet , till ALLT , med RÄNTA och även GER LITE DRICKS också ! Därför Sverige är inte Liksom ett Europiskt Land .

Det sägs att : UTAN  ELD , BILDAS  INTE RÖK !

Med andra Ord , jag menar att : Folket ( Speciellt Utlänningar ) s ” Reaktionär en ” Normal och Mänsklig Reaktion ” på Eran ( Landets Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket ) s Sjuka och Dumma  ” Aktion ” !

Detta som en del Utlänningar ( Brottslingar ) Gör Dumma Saker ( Skjuter Folk , Rånar Folk , Våldtar Folk , Bränner Bilar , mm ) Är Egentligen ( MOTVIKT ) till All ORÄTTVISAN som Ni Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Kommun Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , mm ) Gjorde och Gör Mot Folk ( Speciellt Utlänningar ) !

Man kan säga att De ( Utländska Brottslingar ) är Eran Kollegor , De Skiter på Lag och Landet och Folk liksom Er !

Jag Skrev många gånger att : Man SKÖRDAR vad man ODLAR !

En av Mina egna Dikter , med Min Dålig Svenska är så  : Jag vill inte säga vad är bra , vad är inte bra , bara säger : Vad Du ens  Gör , liksom ” Bumerang ” kommer tillbaka till dig !

Detta som Dagens Sverige är SKIT , är för att Ansvariga SKITIT på FOLKETS  RÄTTIGHETER och FOLKET också TACKADE  TILLBAKA ( SKITIT  TILLBAKA ) !

Det sägs att en Iranier bråkade med en Arab , den Araben pratade naturligtvis Arabiska , den Iranier som Fattade inte vad Araben säger , tänker  kanske den Araben  säger Dåliga ord till Honom , säger : Jag förstår inte vad du säger , men för Säkerhetsskull : Jag knullar också din Mamma , din Syster , din Fru , din Dotter ! ( Sådana dåliga ord som man säger till varandra när man bråkar och är Arg …. ) .

Vad jag menade med det ? Ju ! Jag menade att : Sådana Utlänningar som Gör Dumma Saker , Gör för Säkerhetsskullefter Eran ( Olämpliga Landets Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Kommun Ansvariga , Olämpliga ….. ) s Dumheter mot De ( Utlänningar ) , är liksom Handpenning , är liksom ( Motvikt ) .  Dagen som De ( Utlänningar ) Fattar Vad Egentligen Ni ( Olämpliga Ansvariga ) Gjorde med De ( Utlänningar ) och Deras ( Utlänningar ) s Rättigheter , då måste Svenskarna söka ett Annat Land för att BO !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , …. Ser den dagen så Tydligt !  

På Persiska Vi har Många Fina Ordspråk som Passar nu och här och Er , men  blir en Bok , jag väljer bara en , på Persiska Vi säger : Javaabe naakhodaa baa naakhodaa , toop ast dar daryaa ………..

Med Min Dålig Svenska , ungefär är så : På havet , när en Fartygs  Kapytan ( Banditer  ) Skjuter Kanon till en annan Fartyg , Svaret från andra Fartygs Kapytan  är också med ” Kanon ” !

Det sägs : När man Biter handen av Någon som ger Blommor , måste Pussa Foten av den person som Sparkar på Honom .

Med andra Ord , menade jag att : Ett SKIT  LAND liksom Sverige , Förtjänar sådana Typ Folk ( Brottslingar , Terrorister , Charlataner , Maffia Typ , Våldtäktsmän , Gata Kvinna Liksom  ” Natasha ” i Mina Ärende ) osv .

Sverige Passar inte Någon i Min Nivå ( Författare , Diktare med över 10,000 Fina Dikter , Litteraturssamlare , Journalist , Radioprogramledare , Uppfinnare med över 400 Uppfinningar , vilket som jag ville Förverkliga här ” Mitt Andra Land ”  men efter All Orättvisan mot Mig och Mina Barn , Sverige  Absolut FÖRTJÄNAR   INTE det , Grundare till Sajten ( falskparadiset .se ) och ( fakeparadise.se ) , Hår Stylist , mm .

På Persiska Vi säger : Maahi az sarg ande gardad , nej ze dom !

Med Min dålig Svenska ungefär betyder : En Fisk blir Rutten från Huvudet , inte  Svansen  !

Vad jag menade med det ? Ju ! Jag menar att : Om Sverige är ett SKIT  LAND som det är Nu , är inte på grund av Några Utlänningar som gör Dumma Saker , utan är på Grund av Olämpliga Ansvariga och Olämpliga Domstol Folket ( Liksom de som var i Mina ärende ) som gör Landet SKIT !

Polisens Roll är för att Skydda Folk från Idioter , från Tjuvar , från Brottslingar , osv , inte att Själva Gör Folket ILLA , inte att Själva använder VÅLD , ÖVERVÅLD mot Folk  .

En Läkarens Roll är att Hjälpa Folk att inte blir Sjuk , om Folk är Sjuka , Hjälper att Sjuka Folk blir Friska , och är inte för att DÖDA  FOLK , med sin Dålig Diagnos och Fel Medicinering osv .

En ( Domare , Åklagare ) s Roll är att : Följer LAGEN , Respekterar Folkets RÄTTIGHETER , och Vara RÄTTVIST , inte att Vara liksom Svenska Olämpliga  Domstol Folket ( liksom De som var i Mina Ärende ) som Själva SKITER på FOLKETS RÄTTIGHETER , Själva VÅLDTAR  FOLKETS RÄTTIGHETER , som Själva VÅLDTAR LAGLIG   SKYLDIGA KVINNOR I ÄRENDET ( Som Syns på en gång i Mina Ärende ) osv !

Samma sak , en PAPPAS  Roll är att SKYDDA sina BARN , inte att VÅLDTA sina BARN !

När ingenting är på Sin Korrekta Plats , Naturligtvis en del Folk ( Speciellt Utlänningar ) som Deras Rättigheter blev Våldtagna i det här SKIT  LAND , SKITER på LANDET , SKITER På LAG , SKITER på FOLK , SKITER på ALLT !

När Ni Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) Blir Glada När Ni SKITER på Folkets Rättigheter ( Liksom Mig och Mina Barn ) , När Ni Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) Blir Glada när Ni VÅLDTA på Folkets RÄTTIGHETER ( Liksom Mig och Mina Barn ) , När Ni Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) VÅLDTA LAGLIG SKYLDIGA KVINNOR i ÄRENDET ( Liksom Mitt Ärende ) osv , Naturligtvis Sådana Utlänningar ( Brottslingar ) Också Blir GLADA liksom Er ( Ni Olämpliga Domstol Folket ) När SKITER på Landet , när SKITER på LAG , när SKITER på FOLK , när SKITER på ALLT !

En Iransk Diktare ( Ebne Yamin ) hade sagt detta Dikt cirka 700 år tillbaka :

In jahaan , mazraee aakharat ast ……… Har che khaahad delat eydoost , bekaar !

Med Min Dålig Svenska ungefär betyder : Eftersom man Skördar den man Odlar , Odlar vad du vill , För att i alla fall du kommer att Få Skördar det samma .

Jag är Säker på att i alla fall Ni FATTAR  INTE , men som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , det var Min Plikt , Skyldighet , Mitt Ansvar , att Skriva det .

Väl ! Vänligen Försök att FÖRSTÅ den här gången , Om Ni Fattar inte , Läs Flera Gånger , tills Ni FATTAR , Om ändå Ni FATTADE  INTE , Kontakta Mig , Jag kan Skriva Ännu LÄTTARE , tills Ni FATTAR , eller Ring Mig , jag Försöker att Säga på Något Sätt att Ni FATTAR , Vad jag vill , Vad är Min Begäran .

För Säkerhetsskull skriver igen på Slutet av Min e – mail : Vänligen Välj en Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare till Mitt Mål .

Och några Andra Begäran , Att : Jag vill inte Ha Olämpliga Manliga Domare till Mitt Mål .  Jag vill inte Ha de Olämpliga Kvinnliga Domare som var tidigare i Mina Ärende .

 Jag vill Absolut inte Ha Olämpliga Nämndemän  till Mitt Mål .

 Vill Ha Kvinnliga Tolk på Persiska till Mitt Mål  och till Slut  : OM det finns inte ( Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ) på Attunda Tingsrätten , ( Tvistemåls Enhetens Ansvarige ) Skulle Skriva och Meddela Mig att : Tyvärr på Attunda Tingsrätten , vi har inte ( Mänskliga , Lämpliga , Kunniga Kvinnliga Domare ) Alla är Lika SKIT som var tidigare i Dina Ärende , då Vänligen Sök i Andra Tingsrätten , Kanske , Kanske , Kanske De ( Andra Tingsrätten ) Har en ( Mänsklig , Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare ) som kan Ta emot Ditt  Enkla Mål .

Vänligen Ansvariga på ( Tvistemålsenheten ) Svarar , inte Någon från ( Registrator Avdelning ) eller Dörrvakter , eller Städare / Städerska på Attunda Tingstätten . Tack !

Som vanligt , jag står för Min Skrift , Mina Ord , även Tecken i Mina Skrifter .

På Slutet Bjuder detta Text , som var med ( Jimmy Åkesson ) s bild : Bättre att bli Hatad för Sanningen än Älskad för Lögner !

Den Låtsas Svensk som har Förstört 34 av sina Bästa År i det  här SKIT  LAND

Ahmad Valadi     2020 – 07 – 09    ISverige   – IStockholm

Åkerbyvägen  96 – 183 35           Salong Mirakel

Tel : 08 – 792  45  52       Mobil : 073 – 655 39 85

E – mail :  [email protected]