Angående ( Nobel CIRKUS ) – Greta Thunbergs ( CIRKUS ) – Jimmie Åkessons DUMMA TAL – mm

0
87

Till : Nobel Akademi ( Nobel CIRKUS ) !

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Med Stolthet Made in IRAN , och Tyvärr och 1000 Tyvärr till  , även Låtsas Svensk .

Är Författare , Diktare , Litteratur  Samlare , Journalist , Radioprogramledare , Uppfinnare , Kalligrafi Elev , Hår Stylist , Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) , Har Publicerat en Bok ( 747 sidor ) Har Publicerat 5 CD , Har 35 Videoklipp av en del av Mina Dikter och Tiotals Videoklipp av Mina Radioprogram på ( Youtube ) , Över 45 år håller på att Skriva , Har skrivit ca 10,000 Fina  Filosofiska , Kärleksdikter , Har över 400 Uppfinningar , har skrivit Över 2,000 sidor bara Om  Orättvisan på Svenska Skit Domstolar och om  Sveriges Domstol Folkets Dumheter och Olämpligheter , och Deras SKIT DOM och BESLUT , Kritik om Landets Olämpliga Ansvariga , om Svenska SKIT MEDIA och Svenska Olämpliga Journalister , Om Kvinnojouren ( Privata Bordeller ) s Dåliga Roll , osv .

Skrev lite om Mig för att Ni ( Dumma Svenskar , som Ni visade Mig så ) skulle inte Tänka att jag är en Analfabetisk Utlänning och är en Brottsling liksom Alla andra Utlänningar ( Som Ni IDIOTER Tänker så ) .

Har bott cirka 35 år i det här SKIT  LAND , och har Förlorat  35 år Mina Bästa år i det här SKIT  LAND , och Förklarade varför jag Kallar Dagens Sverige för ( SKIT LAND ) ( Jag vet att Ni Vet själva  , jag  ville bara Bekräfta ) .

Jag har Skickat  tidigare Mina Skrifter till Er på ( Nobel Akademi ) , eftersom Ni är inte ÄKTA  , Ni är FALSKA och Ni håller på att LURA VÄRLDEN , jag kallar Nobel  Akademi  för ( Nobel CIRKUSEN ) och förklarade varför , och Ni själva Vet BÄTTRE !

Fråga Er : Om en ” VARG ” går i enFÅR ” s  Skin , Blir ” FÅR ” ?

Om en ” KVINNA ”  klä sig en ” MAN ” s  Kläder , Blir en ” Man ” ?

Om en ” MAN ”  klä sig  ” KVINNLIGA ”   Kläder , Blir en ” KVINNA ” ?

Om NÅGON  håller en ” FIN Människans MASK ” på ansikte , Blir en ” FIN  MÄNNISKA  ” ?

Problemet är att Ni Försöker att Ha en ” Fin Människans Mask ” på Ansikte och Tror att ingen Fattar och Räknar Er , som  ” FINA  MÄNNISKOR ” !

Eller  ( Nobel Akademi )  ( Nobel CIRKUS ) som  Ger ( Nobel Pris ) till några , för att  Lägga     ” LOCK ” på  ( All SKIT  ) som   ( FINNS )  HÄR  , och Tror att Ingen FATTAR !

Är Liksom när ett Barn Blundar , bara för att själv ser inget , Tror att ingen Ser ( Honom / Henne ) , exakt Hur Ni ( Svenskar , Landets Ansvariga , Nobel Akademi , Skit Media  , mm ) Tänker och Bete Er !      

Ni Tror att Världens Folk , Fattar ( Lika Liten ) som Ni ( Svenskar ) ? !

Eller i en Relation , när Både är OTROGNA , då ingen av De ( Otrogna Par ) , säger något till den Andra , och Både försöker att Hålla Käften och Hålla Masken och LJUGER till Varandra !

På Persiska Vi har ett Skämt som är så : En Blind man med 2 av sina Vänner som kunde Se , ville Äta ( Jordgubbar ) och bestämmer att ta  en Jordgubbe  för varje gång .

Efter några Minuter den Blinde man säger : Jag tror att Ni tar 3 Jordgubbar varje gång ?

De andra säger : Hur så ? Ser Du ? Den Blinde man säger  : För att jag tog 2 Jordgubbar varje gång och Ni sa inget !

När i ett SKIT  LAND liksom Sverige , När System Gör så här Mycket DUMHETER , mot FOLK och FOLKET  GÖR  INGET , har en Förklaring : Antingen Folk Fattar inte Alls , Eller det spelar ingen Roll för De ( Svenska Folket ) , Hur SKIT LANDET Är , för att FOLKET Älskar inte Sitt SKIT  LAND , därför Bryr Sig inte om , Vad System GÖR , För att Om Man Älskar Sitt Land , Visar Reaktion om Landets Olämpliga Ansvariga Gör så här Mycket DUMHETER , Protesterar , Demonstrerar , Skriker , Gör Någonting .

Eller System Uppfostrade FOLKET på det sätt att inte Använder  Sina Lilla Hjärna och Liksom en ( FLOCK LAMM ) bara FÖLJER och ACCEPTERAR och kallas detta för ( Att Följa LAGEN ) Oavsett Hur SKIT den är , Eller  , Liksom man kastar en Ben framför en HUND , för att Hunden blir TYST och LYDA , System Räknar Folket liksom en ( HUND ) och Kastar en Bit BEN framför FOLKET och FOLKET är TYSTA , och Skakar sin Svans ,  Eller det är Meningen att Folk ska Vara  ” TYSTA  ” , Eller en KOMBINATION av Alla Alternativ Ovan !

Annars Varför INGEN PROTESTERAR ? Varför INGEN KRITISERAR ? Varför INGEN MEDIA FOKUSERARså här Mycket SKIT ÖVERALLT ?

På det Sätt , Landets Olämpliga Ansvariga Lär INTE  Sig att Göra Något ” KORREKT FÖRSLAG  ” till  ” Landet ” , och till ” FOLKET ” !

När Folket är Tysta , När Svenska SKIT Media är TYSTA , Trots så här Mycket SKIT Överallt , även Olämpliga Domstol Folket Lär inte Sig att ( DÖMA  KORREKT ) !

Landets Olämpliga Ansvariga Tänker Så : När för FOLKET ( Svenskarna ) ( SKIT ) och ( HONUNG ) är samma , Varför Ska Man GER DE ( Svenskarna ) ( HONUNG ) då ?

I Frankrike när System gör något Dumt , Miljoner Folk är på Gatan , och Protesterar .

Det var en bild som visade Franska Demonstranter , och De hade VÄST som denna TEXT var på den : ( Regeringen Kissar på Oss , Media säger : Det Regnar ) !

Det Betyder Fransmännen Lever , medan här Folk är ( DÖDA ) bara  är ( GÅENDE  )( Gående Död )  ( Så Vi säger på Persiska ) ironisk !

När i ett Litet Land som Sverige , ska Finnas 200 Kvinnojour ( Privat Bordell ) och 200 Tjejjour , Betyder : Landet är SKIT och Folket är PSYKISKT SJUKA  , och Vet inte ens Alfabet av Mänskligheten !

Det betyder :  Landet Behöver 400 ( Psykisk Sjukhus ) inte 400 Kvinnojour ( Privat Bordell ) !

Och Systemet , med Hjälp av ( Sex , Alkohol , Internet , Att Visar Andra Länders Dåliga Nyheter och Att Dölja ” Verkligheten ” om Sverige , som är ännu värre än Skitigaste Länders  , och försöker att Dölja Dåliga Nyheter och Dölja Korrekta Siffror inom ” Våld , Våldtäkt , Våldtäkt till Egna Barn , Psykisk Sjuka Folk , Olämpliga Domstol Folket  som Våldta Sina Sekreterare eller Kollegor , Olämpliga Domstol Folket som Våldta  Folkets RÄTTIGHETER , ORÄTTVISAN osv ) DÖLJA från Folket och Världen ,  Försöker att Visar Sverige liksom ett ” FINT  LAND ” !   Oh La La !  Vilket som ( SKIT  LAND ) Duger Bättre !

Enligt Verkligheten , och All ORÄTTVISAN som hade Hänt Mig hittills !

Det sägs att : Världen är SKIT , inte på grund av att Några Tusen , Några Miljoner personer som är SKIT , utan Världen är SKIT på grund av att : De som är Fina Människor är ” Tysta ” !

Detta gäller Sverige också , Om Sverige är så här Mycket SKIT , som är nu , är inte på grund av några Tusen Olämpliga Folk ( även Utlänningar ) som Gör Dumma Saker , som Gör Olagliga Saker  , utan är SKIT , på grund av ( Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Journalister , Svenska SKIT  MEDIA , och Passiva Svenska FOLKET  , mm !

För De som Undrar Varför jag Skriver så om Sverige ( Orättvisan i Sverige )  , För att Jag UPPLEVDE  ALLT som jag SKRIVER , och jag är en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , som Vill inte att Sverige ( Tyvärr Mitt Andra Land , och 1000 Tyvärr till , Mina Älskade Barns Födelseland ) Skulle Bli Ännu Värre , Ännu Skitigare !

Redan Sverige är SKITIGARE än den SKITIGASTE LÄNDER i VÄRLDEN ) !

Skulle säga :  Är det inte ROLIGT att  ett SKIT  LAND som Sverige som Vet inte ens ” ALFABET av MÄNSKLIGHETEN ” , ” VÅLDTA FOLKETS  RÄTTIGHETER ” ( Mina Rättigheter och Mina Barns Rättigheter ) och 1000 tals , 100,000 tals ,  Andra Folkets  Rättigheter liksom Oss , ( Och Massa Andra Omänskliga Saker som är bara Typisk Svensk , jag kan skriva Flera Böcker om det ) ändå  Varje År Ger ( FRED Nobel Pris ) till Någon som KÄMPADE för ( FRED , ORÄTTVISAN  , mm ) i Sitt LAND , Medan , Värre än Hela Världens ORÄTTVISAN  , även Värre än de SKITIGASTE LÄNDER , Vi har ( ORÄTTVISAN ) Här ( I det här Super SKIT DIKTATORISKT LAND ) och ( Nobel  Akademi ) som med FAKTA jag Kallar ( Nobel CIRKUS ) LURAR VÄRLDEN och Ger Varje År ( Nobel PRIS i FRED ) till Någon  / Några !

Är det inte CHARLATANISM ? Är det inte OMÄNSKLIG ? Är det inte FORMALITET ? Är det inte FALSK ? Är det inte FUSK ? Är det inte LÖGN ? Är det inte SKIT ( Svensk ) ?

Är det inte ROLIG att i Svenska SKIT  DOMSTOLAR , De ( Olämpliga Domstol Folket , liksom De som var i Mina Ärende ) som Själva ( VÅLDTA FOLKETS  RÄTTIGHETER ) ( Mina och Mina Barns RÄTTIGHETER ) och VÅLDTA På RIKTIG SKYLDIGA  KVINNOR i ett Ärende ( Också Syns på en gång i Mina Ärende , när det gäller den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ”  ) som skulle Få Fängelse Straff för Sina Dumheter , för Sina Olagliga Saker , För Sina Omänskliga Saker osv , efter Några gånger ( GRATIS  LIGG ) Hittills Var ( VINNARE , Fick Ensam Vårdnad av Barnen , Fick även SKADESTÅND , STÖD , BERÖMD , mm ) På Dagarna  DÖMER  FOLK för ” VÅLDTÄKT ” ?

Är det inte DUMT ? Är det inte SKIT ? Är det inte Svensk ? Är det inte OLAGLIG ? Är det inte Omänsklig ? Är det inte Charlatanism ?

Inom Sport , till exempel ( OLYMPIC ) När någon med ( FUSK )  , med ( DOPING ) VINNER , men efteråt som kommer upp , Avslöjas att ( Han / Hon ) FUSKADE , OLYMPIC Federation TAR TILLBAKA den ( TITEL och den MEDALJ  ) , från ( Honom / Henne ) och Straffar den Person  !

Vad jag menade med detta exempel ? Ju ! Jag menade att : Det skulle vara samma sak , när det gäller ett Land , en Organisation i ett Land , Liksom ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) som är FALSK , som är FUSK , Måste AVSLÖJAS , Måste STOPPAS , Måste STÄNGAS , Måste SLUTAS !        Allt som är FALSKT , Allt som är FUSK ska Slutas och Stängas !

Samma Sak , Svenska Dåliga Domstolar , När Kan inte DÖMA KORREKT , När kan inte DÖMA LAGLIG och MÄNSKLIG , När med Sina  ” SKIT  DOM och BESLUT ” bara Lämnar MISSNÖJDA  FOLK Bakom Sig , Vad Behövs att Ha Sådana Smutsiga Ställe ( Domstolar  ) och Sådana Olämpliga Folk ( Domare , Åklagare ) som kan inte Döma Korrekt , Kan inte Döma Laglig , Kan inte Döma Mänsklig ?

På Persiska Vi Säger : Den Kvinna som bara Föder Döda Barn , Bättre att inte Blir ” GRAVIDalls !

Måndag den 23 November 2020 kom ett Brev från Åklagarmyndigheten , eftersom Svaret som vanligt Var DUMT , som var SKIT ( Svenskt ) jag Klistrar Deras ( Åklagarmyndigheten ) s SKIT SVAR och Analyserar den och Skriver Mitt Svar ! ( Jag  Skriver på Slutet av detta Skrift ) , Nu Handlar om den FORMALITET AKADEMI ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) !

Landets Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) VET  SJÄLVA , Därför SKYDDAR  VARANDRA och Tillsammans LURAR  FOLKET  ( Svenska Lättlurade Folk , Svenska Dumma Folk , även Utlänningar ) , och LURAR VÄRLDEN .

Tro Mig ,  Kräver inte ( Höga IQ ) för att FATTA   DETTA , Även med Eran ( Låga IQ – Lilla Hjärna ) Ni  kan FATTA , Bara Om Ni Vill FATTA !

Som Ni vet ,  vi har ( Farsdag , Morsdag , Kvinnors dag , massa andra dags namn osv  )  På Persiska Vi säger : Önskade att vi hade ( Omänskliga Folkets dag ) Också , som man kunde Gratulera till en del Folk som är ( Omänskliga ) eller Följer inte Mänskliga Normer !

Vad jag menade med detta ? Ju ! Jag ville Ge Förslag till Er på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUSEN ) att Nu som Ni Har några Ämne ( Fysik , Kemi , Litteratur , Medicin  , Fred ) som Ni Ger ( Nobelpris ) till Folk som Förtjänar det , Tillägg Några Ämne Till , till exempel : ( Att Vara Dubbel Moral , Att Vara Charlatan  , Att vara Falsk , Att Lurar Världen  , Att Vara Omänskliga , Att Hålla Masken  , Att Vara Orättvis , mm ) att Ger ( Nobel Pris ) till sådana Ämne också .

Ni som LJUGER Hela tiden , Ni kan säga : Nyligen Vi hittade ett  ( Testamente ) från ( Alfred Nobel ) , som var Gömd bland en Bok  i Bokhyllan , och Nyligen Vi Hittade den , ( Alfred Nobel ) Bland De Traditionella Ämne ( Fysik , Kemi , Litteratur , Medicin , Fred ) även Ville att Sådana Ämne ( Att Vara Dubbel Moral , Att Vara Charlatan  , Att vara Falsk , Att Lurar Folk , Att Hålla Masken  , Att Vara Omänsklig , Att Vara Orättvis , mm ) också skulle vara bland ( Nobel Programmet ) , Svenska Folket är Lättlurade Folk , är Dumma Folk ,  Tror på det och Köper detta Lögnen också  , och på det sätt , Ni Svenskar som Har ingen Chans inom ( Fysik , Kemi , Medicin , Litteratur , Fred ) att ( Nobel Pris ) åtminstone Varje År Ni ( Svenskar ) Kan  Vinna  ( Nobel Pris ) inom : (  Att Vara Dubbel Moral , Att Vara Charlatan , Att vara Falsk , Att Lurar Folk , Att Vara Orättvis , Att Hålla Masken , Att Vara Omänsklig  ) !

Det Var Mitt  Förslag , Ni kan Fundera på det !

I alla fall ” Någonting ” är Bättre än ” Ingenting ” !

Sveriges SKIT MEDIA Skriver eller Visar om Allt som Händer i Världen , även Allt som Händer i en Liten By någonstans i Världen , som Finns inte ens på Världs Karta ,  Bara Blundar om All SKIT som Händer Här , speciellt om  en Svensk  är Bakom det ( Dåliga Händelser ) , MEN när  en Utlänning är Bakom en Dålig Händelsen , Alla Svensk SKIT MEDIA , Skriver om det med sina Största Bokstäver  , Visar om det , Pratar om det .

Varför Skrev jag det ? Ju ! För att Pekar på att ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUSEN ) Gör det Samma  Sak , Vet om Hela Världens Nyheter , Läser Alla Böcker som Publicerar i Hela Världen , Känner Alla Författare i Världen , som Deras Böcker är inte Så ( Wawwwwww ) , för att Nominerar till ( Nobel i Litteratur ) osv , medan jag Skrev över 2000 sidor Angående Orättvisan i Sverige , Dumhet av Ansvariga , Dumhet av Domstol Folket , Dumhet av Svenska Journalister , Kritik om Svenska SKIT MEDIA , Kritik om Allt som Skadar Landet , Kritik om Allt som Skadar Folket , Kritik om Allt som Ger Sverige  en Dålig RYKTE , Kritik om Svenska Barn och Ungdomar som Växer liksom ( Föräldralösa Barn )( Tack vare Olämpliga Domstol Folket , som för Några gånger ” Gratis Ligg ” från Olämpliga Mammor , liksom den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” i Vårt Ärende , Tar Bort Pappor från Barnens Liv )( Liksom Min Ärende )   , Kritiserade så här mycket ( Självmord , Psykisk sjuka Folk , Våld och Våldtäkt , så här mycket Omänsklighet , så här mycket Orättvisan , så här mycket Apartheid , så här mycket Mord , Bilbrand , Knivdåd , Skjutning , mm , och Skickade Alla Mina Skrifter  även till ER ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) s Olämpliga Personal  också , för att NI ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) s Olämpliga Personal , också Känner till Dagens Sverige , och Bekanta Er  med Sveriges Problem , för att Visar Reaktion och Göra Något  eller Åtminstone SKÄMS .

Många gånger jag skickade Mina Skrifter till Er ( Den Formalitet Akademi ” Nobel Akademi ” ” Nobel  CIRKUS ” och Förklarade Min SKIT SITUATION i det här SKIT LAND  , inte ens ett Brev  , inte ens ett e – mail från Er ( Ni Olämpliga Folk som är på ” Nobel Akademi ” ” Nobel CIRKUSEN ” ) att ( Vi har fått dina skickade skrifter , Vi läser de , Vi Vet det ……  osv ) , att jag tänker : Åtminstone Folk som Jobbar på den Svensk Formalitet Akademi ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) Fattar och Bryr sig inte bara om Världen , även Bryr sig om Sverige och Svenskarna , även Utlänningar också !

Det sägs att : Vill du att vi ska ha en Vacker och Ren och Fin Värld , Börjar att Hålla RENT framför ditt Hus ! Det Betyder : Om var och en Håller framför sitt Hus ” RENT ” , Automatisk VÄRLDEN Blir ( RENT ) !

Innan Ni på den Formalitet Organisation ( Nobel Akademi ) ( Nobel  CIRKUS ) vill att Tänka  på Världen , Tänk på Sverige  först !

Detta ( Nobel Akademi )( Nobel CIRKUSEN )  s Beteende ,  är liksom detta Iranska Skämt : Det sägs att : Det var en ” Astronom ” som hela tiden var på Taket av sitt Hus och med sin Teleskop tittade på Himmeln och Stjärnor osv , vilket som Visste Allt om ( Stjärnor , Månen , Meteor , Solen , mm ) Men Visste inte vad händer Hemma hos sig , för att Folk som Ville KNULLA  Någon , skulle gå Hem till den Astronomen , och KNULLADE Hans Fru , för att Alla , även Astronomens Fru Visste att Han ( Astronomen ) är Upptaget med Teleskop och Himmeln och Stjärnor osv , och Kommer inte ner !

Exakt liksom Sverige , Från ( Topp till Tå ) det Betyder från ( Statsminister till Alla Andra Skit Organisationer , även ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUSEN ) SKITER på LAGEN , Tänker på Allt Annat , Utom Sverige och Svenskarna (  även  Utlänningar ) !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , känner att det är Min Plikt , Skyldighet att Skriva om det , även om Svenskarna Gillar inte Bemöta ” Verkligheten  ” , eller Fattar inte !

Jag vet att Svenskarna är Vana att Få Höra ” LÖGN ” från Systemet , som Sopar ” All SKIT ” Under Matta , och Försöker att LURAR  Folket att Sverige är ( Riktiga Paradiset ) och Allt är som det ska , ( Liksom  Vissa Länder som bara Ljuger till sina Folk  ) men jag skulle säga : Ingenting är på sin Korrekta Plats , Ingen Ansvarig Följer LAGEN , Speciellt De som Borde Följa Lagen ( Liksom Domstol Folket ) , därför Landet är Totalt  ”  SKIT  ” !

Problemet i Sverige är : De som BORDE  FATTAR , FATTAR INTE !

Denna Dikt , jag skrev efter All Orättvisan mot Mig och Mina Älskade Barn : Dar aatash gor gereftan bas ajab nist ………….. Dar aab aatash gereftan , in ajib ast !

Med Min Dålig Svenska ungefär betyder : Att Brinna i ” ELD ” är inte så Konstig ……… Konstiga är att Man Brinner i ” VATTNET ”  !

Med Andra Ord Betyder : All sådana ORÄTTVISAN , hade inte hänt Mig i ett SKIT Land i Mitten av Tredje Värld , Utan hade hänt Mig i ett SKIT LAND i Mitten av Europa ( Sverige ) , som Varje År LURAR  VÄRLDEN med Sin ( Nobel CIRKUS ) !

För att Bekräfta Varför jag skriver så om ( Nobel Akademi ) som jag Kallar ( Nobel CIRKUS ) efter All BEVIS Material , vill skriva en Historia från Iranska Rik Gamla Litteratur : Det sägs att i Gamla tider , en FÅGEL var Törstig , och ville komma nära vatten och dricka vatten , men ser att några Barn är i närheten , tänker Bättre att Väntar att Barnen går , sedan kommer och dricker Vatten ( För att Barnen brukar att tar Sten och Kastar mot Fåglar ) på andra sidan det var en Äldre man med SKÄGG också .

Efter några Minuter Barnen Går , och Törstiga Fågeln kommer nära Vatten att Dricka , den Äldre Mannen med Skägg tar en Sten och Kastar mot Fågeln och Fågeln Blir Blind !

Fågeln går till Profeten ( Suleiman ) och Klagar från den Äldre Mannen !

Profeten Suleiman Kallar den Äldre Mannen och Ville Döma mellan De !

Enligt Lagen , Skulle Mannen blir Blind , för att Gjorde  Fågeln BLIND ( Öga mot Öga )  men Fågeln säger : Hans SKÄGG LURADE MIG , jag Trodde inte att en man i hans Ålder med Skägg , kan Göra så här Dumt ( Att Tar sten och Kastar mot en fågel ) då Hans Straff istället för att Blir BLIND , ska vara att ( RAKA BORT SKÄGGET ) för att Andra Fåglar inte Blir LURADE på grund av Hans ” SKÄGG  ” !

Med andra Ord , det Betyder att : Nobel Akademi ( Nobel CIRKUS ) kan LURA  FOLK ( Speciellt Invandrare ) att Folk ( Speciellt Utlänningar ) Tror att Sverige är ett ” FINT  LAND ” , som Har ” LAG ” , som Känner till ” MÄNSKLIGHETEN ” , som känner till ” RÄTTVISAN ” osv , ( Liksom SKÄGG i Historien Ovan ) därför ( GER  NOBEL  PRIS ) till Folk för ( FRED och LITTERATUR och andra ämne ” Fysik , Kemi , Medicin , mm ) Folk ( Speciellt Utlänningar ) Ska Tro Wawwww Vilket ” FINT LAND ” , Vilken ” PARADIS ” och därför Vill Komma Hit  vilket som vet inte att Verkligheten är att , Landet är SKITIGARE än den SKITIGASTE DIKTATORISKA LÄNDER ! ( Ni vet Själva , men Folk som Vill komma hit vet inte ) (  Beviset är all Orättvisan mot Mig och Mina Älskade Barn i Svenska SKIT DOMSTOLAR osv ) och Tusental Liksom Mig ( Oss ) ! ) och Mycket annat !

Därför Många ( Invandrare ) RISKERAR SITT LIV , för att Komma Hit , för att De ( Invandrare ) Tror att Här är ett ” FINT  LAND ” , Ni Har ” LAG ” , Ni Känner till ” MÄNSKLIGHETEN ” , Ni är  ” Fina MÄNNISKOR ” , Folk ( Även Utlänningar ) Har RÄTTIGHETER  Här , och Här är ( PARADISET ) , Vilket som Ni Själva Vet att Här är ett SKIT  LAND , är ( HELVETE  ) , är ( KVICKSAND ) är SKITIGARE än den SKITIGASTE LÄNDER i VÄRLDEN osv  , men Folk ( Utlänningar ) som Tror så och därför Vill komma Hit , vet inte !

Och detta ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) Bara LURAR  FOLK ! ( Liksom  ” SKÄGGET ” i Historien Ovan ! ) !

Det sägs att De som jämt LJUGER , efter ett tag , De själva Tror på Sina LÖGN , det verkar att Ni Svenskar är i detta NIVÅ ! (  System Ljugit hela tiden att ” Sverige ” är en av De ” Bästa Länder ” ) , och Ni ( Lättlurade Svenskar ) Verkligen Trodde på detta ( SKIT  LÖGN ) !

Samma sak som man behöver en Korrekt ( Måttband ) för att Mätta Korrekt Vad som helst , man behöver Korrekta Informationer för att Bedöma , till exempel ett Land osv !

På Persiska Vi säger : Man vet Hur ska Hantera , när Man Hamnar i ( Vatten ) eller Vad ska Man Göra när Man är inringad av (  Eld ) , Problemet är ( Kvicksand ) som Man Vet inte Vad ska Man Göra , för att  SYNS INTE , ser ut som normal Mark , men är Täckt med Löv osv , och Man blir Lurade och Hamnar i det och ” Sjunker och Sjunker  ” !

Med andra ord , det betyder : Landet som är BRA man Känner till vilka är de , Länder som är SKIT , man Känner till  vilka  är det , Men Landet som är liksom ( KVICKSAND ) , Landet som är FARLIGT , Landet som är SKIT ( Liksom Sverige ) och ingen Vet , är FARLIGASTE !

Andra Problem är att De som LJUGER , även om Någon Gång Säger SANNINGEN , ingen TROR  på det !

Tyvärr eller Lyckligtvis , Redan Svenskarna är Känd som  ( Dubbel Moral  Folk ) , Tack vare  All Sådana Falska Saker , och FORMALITET Organisationer , liksom ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) Orsakar att Svenskarna Stämplar liksom  ( Dubbel x Dubbel Moral  Folk ) !

Och Landets Ansvariga och Svenska SKIT MEDIA hela tiden Försöker att Hitta Någonting liksom ( CIRKUS ) och Gör att Folket ( Dumma Svenskarna  , Lättlurade Svenskarna  , enligt Landets Ansvariga och SKIT MEDIA ) Fokuserar på den , för att inte Använder sin Lila Hjärna , och Letar inte efter Allt som är Fel , Letar inte efter Allt som är SKIT i Landet !

Sista ( Svensk CIRKUS ) var den ( Greta Thunberg ) s CIRKUS !

Ingen Frågade  sig : Vad som är Specialitet med Henne ( Greta Thunberg ) och Hennes ( Greta Thunberg ) s CIRKUS  ?

Att Bevara ” Naturen ” ” Miljö ” är inget Nytt , inget Nytt ämne som ingen Visste om det och nu en 16 årig Svensk Tjej ( Greta Thunberg ) Kommit på den Idé ( Att  Rädda  Naturen ) ( Att Rädda Världen ) osv !          Oh La La !    Mamma Mia !     Hallelujah !

All Detta är mer Liksom en ( CIRKUS ) än att Vara Något Nytt  Idé , eller Wowwwww Vilken Super IDÉ ! !   

Och Svenska SKIT  MEDIA kallar Henne ( Greta Thunberg ) ” AKTIVIST ” mm !

Det sägs : OM Alla Försöker att ( Hålla RENT framför sitt Hem ) , Världen Skulle bli en RENT och FINT Plats för att BOR  och LEVA  i  !

Det Borde ( Greta Thunberg ) s Familj och Svensk SKIT MEDIA säga till den Lilla Flickan ( Greta Thunberg ) Man ska Lära Sig Alfabeten från Första Bokstav , det betyder ( A ) sedan går vidare till Andra Bokstäver , tills kommer till ( X , Y , Z ) , man kan inte Börja från ( X , Y , Z )  Allt  är så , Mänskligheten och Allt Annat !

Man ska säga till ( Greta Thunberg ) Först Titta på  Sverige , Hur SKIT  Sverige är , Sedan , Tänk på VÄRLDEN och Rädda VÄRLDEN !

Detta CIRKUS ( Greta Thunberg ) s CIRKUS , Påminner Mig , för cirka 32 år sedan , när Täby Polisen Ville Ge Mig Min ”  Svensk Passport  ” !         

Den Polis Officer som ville Ge  Mig Min Svensk Passport , Skakade Hand med Mig och Gratulerade Mig och sa  : Detta Betyder att från och med NU Du ( Det betyder ” Jag ” ) är enSvensk ” och INNEBÄR att i framtiden , Var i Världen , Om Du ( Det Betyder ” Jag ” ) FÅR  PROBLEM , Svenska Systemet HJÄLPER DIG , exakt som  Vi Hjälper en ” Riktig Svensk ” !

Efteråt , När jag Fått Himla Mycket Problem tack Vare Olämpliga Domstol Folket osv , Skrev till Polisen Täby och Skickade till Andra Olämpliga Folket inom ( Riksdagen , Domstol Folket , mm ) också Att : FY FAN ! Alla Mina Problem är från Er ( Svenska SKIT SYSTEM ) , när Ni kan inte ( Vill inte ) HJÄLPA  MIG HÄR , Trots att Alla Mina Problem är från Er , Mina RÄTTIGHETER  , Mina Barns RÄTTIGHETER Blev VÅLDTAGNA Här  , i det här SKIT  LAND , på  Svenska SKIT DOMSTOLAR Och Ni ( IDIOTER )( Omänskliga Folk )  Kan inte ( Vill inte ) HJÄLPA MIG , ska jag TRO att Ni skulle HJÄLPA MIG , om jag Skulle Få Problem i Andra LÄNDER ?  IDIOTER  ( Ahmaghhaa ) ! LÖGNARE ! OMÄNSKLIGA  FOLK ! CHARLATANER !

Exakt liksom ( Greta Thunberg ) s CIRKUS ! Som är ( FALSK , FUSK , FORMALITET , SKIT ) !

Först Visar Henne ( Greta Thunberg ) Reelle Sverige , Sveriges Dåliga ANSIKTE  , Sveriges Dåliga Sidor ( Fattigdom , Orättvisan , Bostadslösa Folk , Arbetslösa Folk , Apartheid , Statliga Rån , Våld , Våldtäkt , Pensionärer som letar efter Tomma Burk från  Papperskorg , Skit Överallt ) !

Först  Visar Henne ( Greta Thunberg ) Reelle Sverige , att Om Hon ( Greta Thunberg ) vill Vara AKTIVIST , Vill Göra Någonting , Gör Här Först  , sedan Tänker på att Rädda VÄRLDEN !

Detta som Ni DUMMA  Svenskarna Använder ett Barn , Utnyttjar ett Barn ( Greta Thunberg ) för att LURAR VÄRLDEN , med Detta ( CIRKUS ) , i framtiden när Hon ( Greta Thunberg ) blir lite Större  , Fattar lite Mera , Fattar att Ni ( IDIOTER ) UTNYTTJADE  HENNE ( Greta Thunberg ) , Hon ( Greta Thunberg )  Får   Psykisk Problem  ( Mer än vad HON  har nu ) !

För att ” Verkligheten ” är Något Annat , Sådana ” CIRKUS ” är Något Annat !

Jag Tror att Svenska ” SKIT MEDIA ”  Försöker att BLÅSA  UPP Henne ( Greta Thunberg ) att Hon ( Greta Thunberg ) Kommer till den Nobelpristagare ( Malala Yousefzai ) s Nivå  , men det är DUMT Försök , för att Hon ( Greta Thunberg ) är inte ( LILLFINGER ) av ( Malala Yousefzai ) , Dels för att Hon ( Malala Yousefzai ) är ÄKTA , Är inte Svensk , Kämpade Hela Livet  på RIKTIGT , Riskerade Sitt Liv Hela Tiden , Blev Skjuten , Gjorde en STOR  GREJ (  Kämpade för  Orättvisan motTjejer och Kvinnor ” i Sitt Land ” ) , medan ( Greta Thunberg ) är FALSK  , Är Svensk , Svensk SKIT MEDIA Blåste upp Henne , och Hon ( Greta Thunberg )  Bara Satt på Marken och Lutade på en Väg och Hade en Handskriven Tablå i Handen , och Några ORD som var inte Någonting ( Wowwwwww ) som ingen Visste om det !

På Persiska Vi har en Dikt som är så : Ehsaase sookhtan , be tamaashaa nemishavad ….. Aatash begir , ke befahmi , che mi keshim !

Med Min Dålig Svenska ungefär betyder : Att ha sympati med den som är i mitten av ELD , det går inte att bara Titta  det från avstånd …….. Sätt ” ELD ” på dig , om du vill verkligen veta hur den person som är i mitten av ELD , mår och känner !

Eftersom jag är Säker på att Ni  FATTAR   INTE  Meningen av ” Dikten, Förklarar Lite :

Med Andra Ord ungefär Betyder : Om du är inte i Min Situation , Om dina Rättigheten , Om dina Barns Rättigheten Blev inte VÅLDTAGNA liksom ( Min och Mina Barns Rättigheter ) , i ett SKIT  LAND  liksom Sverige , då du kan inte veta HUR  KÄNNS det  för OSS ?

Låt att ger ett enkelt exempel att blir Lättare för Er på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) och ( Lättlurade Svenskarna ) att Förstå : Thailand är ett Vackert Land ( Jag har inte varit där , via Film , via Videoklipp på internet och de som har varit där vet lite om Thailand ) och Årligen Miljoner Turist Besöker ( Thailand ) , men för Själva Folket som är Födda där och är Fattiga , eller för de som är Tvungen att ” Sälja Sin Kropp ” för att ” Överleva ” , Thailand är ett ( SKIT LAND ) , eller för De som Förlorade sina ( Kära och Nära ) på ( Tsunami ) för några år sedan på Thailand ,  ” Thailand ” är ett ( SKIT  LAND ) , Trots att ( Tsunami ) var en ( Natur Katastrof ) man kan inte Jämföra med Min Situation och All Problem som jag och Mina Barn hade Fått i det här SKIT  LAND , från Olämpliga Domstol Folket ( som var i Mina Ärende ) och från Svenska SKIT  SYSTEM .

Samma sak , Kanske Sverige är ett BRA  LAND för en del , vad BRA , men För ( Mig och Mina Barn ) som Våran ” RÄTTIGHETER ” Blev ” VÅLDTAGNA ” i Svenska ” SKIT  DOMSTOLAR ” , Nu Sverige är ett ” SKIT  LAND ” ! Är ” SKITIGASTE   LAND ” i Världen !

 Är  ” FALSKA  PARADISET ”  Är ” KVICKSAND ” , Är Bara ” SKIT ” För OSS  !

Angående ( Greta Thunberg ) s CIRKUS  : Om någon gång Ville Ni Jämföra ( Greta Thunberg ) med den Nobelpristagare ( Malala Yousafzai ) , tänk på att den Svenska Tjej ( Greta Thunberg ) klarar inte att Leva även en dag i  samma situation  som ( Malala Yousafzai ) Levde och lever och blev även Skjuten osv !

Detta är SKILLNADEN  mellan Äkta Saker och Oäkta  Saker , och Falska  Saker  !

På Persiska Vi har ett Ordspråk som säger : Till ( Konstgjorda Blommor ) , man säger också        ” Blommor ” , men ( ÄKTA  BLOMMOR ) är Något Annat !

Är Liksom Skillnaden mellan  ( ÄKTA GULD ) och ( OÄKTA  GULD ) , är liksom Skillnaden  mellan ( HONUNG ) och ( SKIT ) är liksom Skillnaden mellan ( Malala Yousafzai ) och ( Greta Thunberg ) är liksom Skillnaden mellan ( HUNDRA ) och ( NOLL ) , är liksom Skillnaden mellan ( PARADISET  ) och ( HELVETE )( Sverige ) !

Jag vet inte varför Svenskarna  Förstår inte  sådana Enkla Saker och Gillar  Bara  ” CIRKUS ” !

Hon ( Greta Thunberg ) bara Förstörde Sin Barndom och Ungdom , och istället för att ha ett Normalt Liv , liksom Alla Andra Barn i sin Ålder , blev liksom Någon som jobbar på en CIRKUS , Vilken Karaktär i CIRKUS , är Upp till var och en !

Och ROLIGASTE är att här och där man få Höra att : Hon ( Greta Thunberg ) Ska Få ( Nobelpris ) !   Oh Gud ! Oh Gud ! Oh Gud ! För VAD ?  

Vilket SKIT  LAND !          Vilken CIRKUS ?           Hela Landet är som en  ” CIRKUS ” !

Det Verkar att Hon ( Greta Thunberg ) Gillade  inte go Skolan , och ” SKOLKADE ” , och med en Handskriven Tablå  i Handen , liksom De som har ( KOMPLEX ) och ( Vill Ha ATTENTION ) ,  ( Vill Ha UPPMÄRKSAMHET ) , Suttit  Någonstans att Några Tittar på Henne ( Greta Thunberg ) och Svenska SKIT  MEDIA istället för att Fokuserar på Viktiga Saker som Händer i det här SKIT  LAND , Fokuserade på Detta ( Greta Thunberg ) s  CIRKUS och  ( FÖRSTORADE  ) Detta ( Greta Thunberg ) s CIRKUSEN , vilket som var ingenting  , Absolut INGENTING !

 

All sådana ” CIRKUS ” är för att LURAR  FOLK  ( Dumma Svenskarna ) , för att Folk  (  Lättlurade Svenskarna , Dumma Svenskarna ) Tänker inte på ” VIKTIGA  SAKER ”  Tänker inte på Allt som är ” SKIT ” i det härSKIT  LAND ” , för att Svenskarna inte veta ” ORÄTTVISAN  ” är så Hög här !

Det verkar att  Svenska Folket Skickade Sin Lila Hjärna på  Semester ( Vi säger på Persiska ) !

Annars Vem som helst , (  Vilken TJEJ som helst ) , som ” Hatar Skolan ” och Har ” Komplex ” och Vill FåUppmärksamhet ”  och ” Attention ” kan sitta  Någonstans med en Handskriven Tablå i Handen ( ” Att Röka ” är Farlig till Hälsan  ) ( ” Att Dricka Alkohol ” är Farlig till Hälsa  och Trafiken ) ( ” Att Knarka ” är Farlig till Hälsan ) ( ” Att Knulla ” utan ” Kondom ” är Farlig till Hälsan  ) ( ” Att Hela tiden använda Mobil ” är Farligt till Hälsan ) ( Att Alla Tjej och Kvinna Har Rätt till Sin KroppDet är Min Kroppjag Får Göra vad jag vill med min Kropp  , Att ” ABORT ” är Tjejernas Rättigheter ) , och 100 tals till ,  ämne , om  Någon Tjej , som Skiter på att Går Skolan och vill ” SKOLKA ” och vill Några Tittar på Henne  , och Får UPPMÄRKSAMHET  exakt liksom ( Greta Thunberg ) !

För att Blir Svenska Nya ” CIRKUS ” kan Göra det !

Allt i det här SKIT  LAND är LiksomCIRKUS ” , Landet ser inte ut liksom ett Modernt Land i Mitten av Europa , Folk är Lättlurade , Bättre sagt ( DUMMA ) ( DÖDA som Rör sig )( Gående DÖD  , är Värre än Analfabetiska Folk , i Tredje Världen  , Ingenting är på Sin Rätt Plats , och Syns på en gång att Landet är ett ( SKIT LAND )  som  Har inte ” LÄMPLIGA  ANSVARIGA ”  , Har inte ANSVAR  MEDIA , Har inte KLOKA JOURNALISTER ,  inte ens Har ” KLOKA  FOLK ” !

På Persiska Vi hade en Väldigt Klok Statsminister ( Amir Kabir ) detta är Hans ( Amir Kabir ) s KLOKA  ORD : Först trodde jag att ett Land Behöver en ” Klok Kung ” , för att vara ett Bra LAND , sedan jag kom på det att : Ett Land Behöver en ” Bra och Klok Statsminister ” , för att Vara ett Bra LAND , men sedan jag kom på att : Ett Land Behöver ” KLOKA  FOLK ” , för att Vara ett ” FINT  LAND ” !

Ibland Folk som har läst Mina Skrifter , diskuterar med Mig att : Sverige jämför med många Länder , är Bättre , och Om har Dåliga Sidor , har Goda Sidor också  , eller : Om Sverige är ett SKIT Land , Vad gör Du här ? Varför Du Tar inte Din Väska och FLYTTAR INTE Härifrån !

Jag brukar att Förklarar Så : Man kan inte Bjuda Någon till MAT , men när Maten är Klar på Tallriken ,  Spotta på Tallriken , eller Kissa på Tallriken , eller Bajsa på Tallriken och säger : Varsågod och Ät !    I alla fall är Både ( Positiv och Negativ )( Positiven är att det är MAT ) ( Negativen är att : Har bara Lite ” Spot – Kissa , Bajs ” )  !       Detta är inte Mat längre !

Eller Blandar ( SKIT ) med ( HONUNG ) och Servera till någon , detta är inte ( HONUNG  ) längre !

Eller en Olämplig , Äcklig Pappa som Våldta Sina egna Barn , man kan inte säga att : Denna Pappa , om Våldtagit sina Barn , Gjorde och Gör massa andra Goda saker till Sitt Barn också , Köper Kläder , Köper Mat , Köper Godis , mm !

Eller en MÖRDARE kanske  Gjorde och Gör massa Fina och Mänskliga Saker också !

Eller en TJUV , Gjorde och Gör massa Fina Saker , kanske Hjälper Fattiga Folket  också !

Eller De som Hämtar Kvinnor från Fattiga Länder , för att ” PROSTITUERAR ” här , även  Ger några procent av pengarna som Tjänar , till De Kvinnor ( Horor ) också .

Eller , Kroppen Består av 100 tals delar , för att vara Frisk och Levande , Alla Kroppsdelar måste vara Friska , annars en litet FEL , till exempel ( Propp i Blodet , Propp i Hjärnan ) Kan Orsakar DÖD , trots att Resten av Kroppen är ( HELT  FRISKA ) !

Ett Land är Samma Sak ! Är liksom en KROPP !

Det går inte att till exempel : I ett Land , Försvaret är Bra , Vården är Bra , Ekonomi är Bra , men Rättssystemet är SKIT ! Då Helheten blir SKIT !

Och till De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) som istället för att Ser Hur SKIT Sverige Har Blivit , Hur Våran Rättigheter Blivit ( Våldtagna ) Bara Tänker som en IDIOT ( Ahmagh ) Pratar som en IDIOT ( Ahmagh ) jag Brukar att Skriva eller Säga : IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! HUR ? Kan jag Lämna Landet Nu  ( Efter 35 år ) , 35 År av Mina Bästa År , jag Bodde Här , Jobbade , Betalade Skatt och Moms , Följde Lagen , Bildade Familj Här , Skaffade Barn Här ,  Mina Barn är TYVÄRR Födda Här , Här är TYVÄRR Deras ( Mina Älskade Barn ) s FÖDELSELAND ?

Kan jag Lämna Mina Barn Här och Tar Bara Min Väska och Går ?

Det Verkar att De IDIOTER ( Svenskar ) som Säger så , om det var De i Min Situation , Skulle Lämna Sina Barn och Skulle Flyta till Annat Land !        Det verkar så !

De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) som säger : Om Du Gillar inte Sverige , Varför Du Lämnar inte Landet ( Sverige ) , Vet inte att : Om jag ska Lämna Landet ( Sverige ) är inte LÖSNINGEN , För att Problemet ( SKITEN ) är KVAR ( ett SKIT LAND med Olämpliga Ansvariga , med Olämpliga Domstol Folket , med Skit Media , med Olämpliga Journalister , med Skit Kommuner , mm )  och Dumma Folk som Tänker så här SJUKT är KVAR !

Inom  Medicin  , om Läkarna Hittar en ( Tumör ) i en Persons Kropp  ( Hjärna ) , Försöker att Få BORT ( Tumören ) för Gott , inte Ger Lugnande Medicin , att Blir ( Kortvarig LÖSNING ) eller säger till Patienten : Går på Bio , Tar Promenad , Tar en Varm Dusch , Resa till annat Land , Gå på Dans Kurs , Skaffa Hund , mm !  IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Man ska Få Bort ( TUMÖREN ) för Gott !

Även om jag Lämnar Landet , ( Det här SKIT LANDET ) detta är inte ” LÖSNINGEN ” !  LANDET är ” SKIT ” ändå !

Problemet var  inte ” JAG ” !    Problemet är ett ” SKIT SYSTEM ” i ett ” SKIT LAND ” !

IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! I ett Land ALLT ska Vara Bra , annars Blir Liksom Dagens Sverige , BARA  ”  SKIT  ” ! Och Detta SKIT , liksom ( Corona Viruset ) SMITTAR från en Organisation till Andra Organisationer , och Har ( Domino Effekt ) !

Jag vill Hjälpa Er ” IDIOTER ” att Få Bort detta ” DUMHETER ” ” PROBLEMET ” för GOTT !

Levande Exempel , Mitt Ärende , som Började från ( Täby Polisens Olämpliga Poliser den 2013 – 08 – 28 , 29 , 30  som den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” var där , för att LURAR  SYSTEMET  , för att Utnyttjar Svenskarnas DUMHETER ) Efter De ( Olämpliga Täby Polisen ) , Dumma Täby Kommuns Handläggarna ( Som var i Mina Ärende ) , Efter De (  Dumma Täby Kommuns Handläggarna ) Olämpliga Domstol Folket ( Attunda Tingsrätten – Åklagarmyndigheten – Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) som var i Mina Ärende Hittills !

Om Man inte Stoppa ett FEL , från Början ( i mitt fall ” Täby Polisen ” ) Går jätte Långt , som Nu , Mig och Mina Barns Liv Blev Förstörda på Grund av det ( Täby Polisen , Täby Kommun , Järfälla Kommun , Håbo Kommun , Domstol Folket ) s Dumheter , och  Orsakade att Jag Kallar Hela Ladet för ( SKIT  LAND ) nuförtiden med FAKTA , med BEVIS   !

Om Man Blandar ( SKIT ) med ( HONUNG ) Resultatet Blir ( SKIT ) , ( HONUNG ) RÄKNAS  INTE  Längre , ett Land är Samma Sak !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , Försöker Hur Som Helst , Förklarar till Er ( Svenskarna ) från ( Topp till ) Saker som Ni  BORDE  VETA  SJÄLVA !

Vilket som Mitt Ärende Visade att i det här SKIT  LAND , nästan INGEN  FATTAR !

Detta är inte  ” KRÄNKNING ” , eller ” FÖRNEDRING ” , utan är ” VERKLIGHETEN ” jag Visade med Bevis och Fakta och Analys , och kan Visa ännu Mera om Ni Vill !

Vilket som I Mina Skrifter jag Förklarade med Detaljer , och Deras ( Täby Polisen , Täby Kommunen , Järfälla Kommunen , Håbo Kommunen , Attunda Tingsrätten , Åklagarmyndigheten , Svea Hovrätten , Högsta Domstolen ) s DUMHETER , DUMMA  DOM , och Allt annat , jag Visade , Klistrade Deras SKIT ( Rapport , Utredning , Dom och Beslut ) i Mina Skrifter  och ANALYSERADE  Rad på Rad !

Kanske Ni har hört detta Sats : Alla Muslimer är inte Terrorister , men Alla Terrorister är Muslimer ! ( Med Full Respekt till Muslimer , men ibland man är Tvungen att använda allt för att komma till saken ) detta som flera år Domstol Folket visade Mig , jag kom på Detta : Jag vill inte säga att Alla Svenskar är DUMMA , men Alla DUMMA Var Svenskar ! ( Tyvärr  De som var i Mina Ärende hittills ,  Visade Mig så ) !

Också det var en Artikel , hittade på internet , journalisten var ( Thea Mossige ) som skrev om en kvinna från Andra Land ( Kommer inte ihåg var från Danmark , Norge , mm ) som denna kvinna hade sagt om Svenskarna : Alla i Sverige är Lika DUMMA !

Det betyder det är inte bara jag som Upptäckte detta , utan Andra också Upptäckte !

Jag är inte en Oartig Person , Absolut inte , Miljoner Folk Går efter Mina Fotspår ( Mina Dikter , Mina Skrifter , Mina Tal , Min Radioprogram ) , Jag Kommer från ett Land som har Världens Bästa Litteratur  och är en av de Gamla Kultur  i Världen  ( Flera Tusen År Kultur , bara  över 2500 År Monarki ) Med Stolthet ( IRAN ) , Jag vet vad jag Skriver , Vad jag Säger .

Jag lagt över 7 år Mina Dyrbara År , på detta , och Skrev över 2000 sidor , angående ”  ORÄTTVISANmot Mig och Mina Barn , och Allt annat som är ” FEL ” , som är ” SKITi Sverige ! ( Vilket som Svenska SKIT MEDIA  inte ens skrev en Rad av dem , medan angående detta CIRKUSGreta Thunberg ” s CIRKUS , Månader eller Årtal håller på att LURAR  FOLK ( På TV , Radio , Tidning )  Medan Mina Skrifter som är ” Väckande ” är  till ” Landets Bästaär till ” Folkets Bästa ” är för att ” Olämpliga Ansvariga Vaknar ” och Jobbar för det                ” Ansvaret ” som Får så Höga Löner  , osv ) ingenting ! ( SKIT LAND ) betyder Det !

 IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Detta Betyder ” ANSVAR ” , Detta Betyder att jag ” ÄLSKAR  LANDET ” som Tyvärr är Mitt Andra Land och 1000 Tyvärr till är Mina Älskade Barns Födelseland , ( Trots All Problem som jag har fått från Dåliga Domstolar och Olämpliga Domstol Folkets SKIT DOM och BESLUT  och ett SKIT LIV som jag har på grund av det ) Om Ni ( Svenskarna ) Fattar inte  detta , det är Eran ” Negativa Sidor ” , Jag  Gjorde Allt för att Ni ( Svenskar ) FATTAR  , Jag Gjorde Allt för att Landets Olämpliga Ansvariga VAKNAR och FATTAR , jag Gjorde Allt för att Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var i Mina Ärende ) Vaknar och FATTAR , Jag Gjorde Allt för Svenska SKIT MEDIA och Olämpliga Journalister FATTAR , Jag Gjorde Allt för att Folk ( Svenskar ) FATTAR !

Om ändå Ni Fattar inte , Beror på många Saker , beror på många Faktorer , också beror på att   Här är ( Sverige  ) , och Ni är ( Svenskar ) !

Det verkar att : Det är meningen att Låta Folk ( Svenskar )  ( Inte Fattar ) , det är meningen att ( Lurar Folk ) , det är meningen attFolk inte Använder sin Lila Hjärna ) , det är meningen att ( Folk bara Följer liksom  en ” Flock LAMM ” ) !

Detta är egentligen ( KRÄNKNING ) till Svenskarna , inte från Min sidan , utan Svenska Systemet RÄKNAR  Svenskarna ( IDIOT , LÄTTLURADE , DUMMA  liksom ett LAMM ) !

Om Ni Fattar Förstås !

Om Ni ( Svenskarna ) Fattar inte , eller Vill inte Fatta , betyder inte att Mina Ord är ” FEL  , eller är ” KRÄNKANDENej Nej , Mina Skrifter är ” VERKLIGHETEN ” är 100 %  ” KORREKTA ” !

Bertolt Brecht ”  hade sagt  : Den som Fattar inte ( Verkligheten ) är IDIOT ( Ahmagh ) , men den som Vet ( Sanningen ) och ( Håller Tyst , Nekar , …… ) är en ” BROTTSLING ” !

På Persiska Vi har en Ordspråk som är så : Det var ( Termit ) som Förstörde ( Odlingen ) men Dumma Ägaren till Odlingen , satt ( Fågelskrämma ) för att Skrämma bort ( Fåglar ) !

Det betyder : Sverige är SKIT , på Grund av Olämpliga Svenskar  inom ( Landets Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Olämpliga Poliser , Olämpliga Kommun Ansvariga och Handläggarna , Olämpliga Folk i Andra  Organisationer , mm   ) inte på grund av Några Hundra , Några Tusen Olämpliga  ” Utländska  Brottslingar  ” ) !

Jag är Säker att Ni FATTAR  INTE DETTA , men det är SANNINGEN , det är VERKLIGHETEN !

När Landets  Olämpliga Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Ledamöter , Kommun Ansvariga ) Kan inte Fixa Jobb åt Folk ( Speciellt Utlänningar ) , Naturligtvis en del ( Speciellt Utlänning ) Gör Vad som helst ( Säljer Knark , Rånar Folk , Stöld från Butiker , mm ) för att Överleva .

När i Svenska SKIT DOMSTOLAR , Utlänningar är Dömda i förväg , och Deras ( Utlänningar ) s Rättigheter blir Våldtagna på  Svenska ( SKIT DOMSTOLAR ) Naturligtvis De ( Utlänningar ) SKITER Tillbaka och Gör Massa Andra Dumheter !

Detta är ( NATURLIGASTE  ) Mänskliga ” REAKTIONER ” !

Och detta är MOTVIKTEN till ( Olämpliga Domstol Folket ) s ORÄTTVISAN mot Utlänningar !

Skillnaden är bara så : Utlänningar som Gör Något ( BROTT  ) , Gör Något ( DUMT ) , Får ( STRAFF ) , medan Olämpliga Svenska Ansvariga liksom Olämpliga Domstol Folket som Gör 100 gånger mera ( BROTT ) , Får ingen  ( STRAFF ) !  

Detta är ( Huvud Orsaken ) att Sverige är ett ( SKIT  LAND ) !

När Utlänningar Gör Något Dumt , kallas  för ( BROTT  ) , och Får ( Straff  ) , och Räknas som ( Bryta mot LAGEN ) medan Olämpliga ( Domstol Folket ) Gör 100 gånger mera Brott , Skiter på Lagen , Skiter på Folkets Rättigheter  ( Speciellt Utlänningars Rättigheter ) , men ändå  Får så Höga LÖNER och Räknas  detta , som  ” LAG ” och De Får inget Straff !

Liksom detta Ordspråk : Polisen GRIPER små TJUVAR , men ESKORTERAR  STORA  TJUVAR !

Eller detta Ordspråk : När ( Någon Dödar Någon ) , Kallas för ( MÖRDARE ) , men när ( Någon Dödar Tusental , Miljonstall Människor ) , Kallas för ( HERO ) !

Ingen Födds ( Mördare , Tjuv , Brottsling , Våldtäktsman , Alkoholist , Knarkare , Terrorist , Hora , Laglösa , Maffia , mm ) Om i ett Land , det finns Folk som Gör sådana Dumheter (  Mördare , Tjuv , Brottsling , Våldtäktsman , Alkoholist , Knarkare , Terrorist , Hora , Laglösa , Maffia , mm ) Betyder att : Landet ( HAR  INTE  LÄMPLIGA  ANSVARIGA ) !

Jag skrev Många Gånger : I Smutsiga Miljöer Växer Bara ( Mikrober , Bakterier , Viruset , Parasiter , Mögel , mm ) , Samhället , ett Land är Samma Sak , Om i Förorterna Finns mera BROTT , Finns ingen TRYGGHET  , som även Polisen (  VÅGAR  INTE PATRULLERAR DÄR  ) , har bara en Förklaring : Landet ” Har inte Lämpliga Ansvariga  ” !    Landet ” Har inte LAG  ” , Landet är ” SKIT ! ” !

Folket ( Speciellt Utlänningar ) Har inte RÄTTIGHETER , därför Folk ( Speciellt Utlänningar ) SKITER  TILLBAKA till en sådant ” SKIT  LAND ” !  Det är NORMALT och MÄNSKLIGT !

När ett Barn , en Ungdom Gör Något FEL , Gör Något DUMT , man säger : Det är Föräldrarnas FEL och SKYLDIGHETEN som  Lärde inte Korrekta Saker till Barnen , Uppfostrade inte Barnen på Rätt Sätt !

Jag Bjuder en av Mina Egna Dikt : Tiir raa khaasiat aanast , ke poyad rahe raast ……. Gar ke tiri beravad kaj , ze tiirandaaz ast !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : En ”  PIL  ” går alltid ( RAKT  ) …….. Om en Pil Går ( SNETT ) är på grund  av ( Skjutare ) !

Samma Sak , När i ett Land ,  Någon Gör Något DUMT , Gör Något OLAGLIGT , är Tack Vare Landets Olämpliga Ansvarigas ( OLÄMPLIGHETER )   , som har inte KOLL på LANDET , Fixade inte Jobb åt Alla , Lärde inte Folket att Respekterar LAGEN och Följer LAGEN , för att De Själva Följer inte LAGEN !

På Persiska Vi Säger : Det är Min Hunds Olämplighet , som Tjuven Kommer Hem till Mig och Tar Mina Dyrbara Grejer !

Med Andra Ord , det Betyder : Det är Landets Ansvarigas ” OLÄMPLIGHETER ” som Landet ärSKIT ” och en del Folk ( Speciellt Utlänningar ) Gör DUMHETER !

Att Lära till ( Välutbildade IDIOTER )( Liksom Landets  Olämpliga Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende , mm ) är Mycket Svårare än att Lära ( Analfabetiska IDIOTER ) !

Det är Journalisternas ( Ansvar och Skyldigheten ) att : När ser Saker som är FEL , Saker som är SKIT , Saker som är ORÄTTVIST , Saker som SKADAR LANDET och Saker som Gör FOLKET ILLA , Saker som Ger en DÅLIG  RYKTE till LANDET , och ändå ” HÅLLER  TYST ” , Antingen ( FATTAR  INTE ) att Skriver om sådana saker  , eller är ( MEDHJÄLPARE ) till De        ( OLÄMPLIGA ANSVARIGA ) som bara Gör FEL , som Gör Bara SKIT , eller BÅDE  ALTERNATIV  ( Fattar inte och  är Medhjälpare ) !                                                                                           Dagens Sverige är SKIT , för att Har inte Lämpliga ” ANSVARIGA  ” Har inte Lämpliga Domstol Folket , även HAR  INTE  LÄMPLIGA  ” JOURNALISTER ” , HAR  INTE ”  ANSVAR  MEDIA ”  , Tyvärr även Har inte ens   ” KLOKA  FOLK ” !

Eftersom detta är jätte Viktig , som jag i Mina Skrifter  hela tiden Pekar på att : ( Sverige har inte Lämpliga Ansvariga ) vill stanna här och ger några exemplar , för att på Slutet Bekräftar  att : Sverige har Nästan (  ingen att ” FATTAR ” ) !

Vill skriva lite om ( Jimmie Åkesson ) Den ( Svenska ” Master – Mind ” )  , och Hans Sjuka Tankar och Skit Tal om ( Utlänningar ) vilket som hittills INGEN FATTADE vad Han ( Jimmie Åkesson ) säger om ( Utlänningar ) är IDIOTISK och är FARLIG till LANDET , och är StorKRÄNKNING ” till Vi ( Utlänningar ) vilket  som ( Utlänningar ) är en del av Sverige ( Egentligen Stor del av Sverige ) !

Innan jag Öppnar detta  ämne , innan jag Analyserar  detta , Skriver Några Dumma Sats från ( Jimmie Åkesson ) som Allt Pekar på att Han ( Jimmie Åkesson ) Tänker inte innan vill säga Någonting , utan Bara Öppnar Munnen , därför Vad Han ( Jimmie Åkesson ) säger , är SKIT ,  är Farlig till Landet och är Dumt !

En Riksdagsman , en Partiledare , en Politiker , en Ansvar Person ska Prata ( Diplomatisk ) det betyder : Att Tänker Först , Pratar på Något sätt ( Diplomatisk ) som Lämnar den Minsta Skadan till Landet och till Folket , medan Han ( Jimmie Åkesson ) Utan att Tänker , bara Öppnar Munnen , Vad kommer ut från Hans ( Jimmie Åkesson ) s Stora Mun , kan vara vad som helst , till exempel det här : ( Äldre och Sjuka betalar priset för invandringen . Sverige behöver ett asylstopp . ) !

Eller det här   DUMMA TAL  : (  De som kan inte anpassa sig med Sverige , bättre hittar ett annat Land . )

Vilket som i Tidigare Skrift , jag Skrev till Honom ( Jimmie Åkesson ) : De ( Utlänningar ) som Gör  Alla Typ ( DUMHETER  ) , Gör Alla Typ ( BROTT ) , egentligen ANPASSADE  SIG till Sverige !

Och många andra  DUMMA TAL  , med Liknande innehåll ( Utlänningar , Utlänningar , Utlänningar ) !

Eller det här : SD kommer aldrig någonsin att acceptera Sverige som ett ” PARADIS ” för KRIMINELLA  UTLÄNNINGAR från Världens alla hörn !

( Vill Svara Kort nu : Du ! ( Master – Mind ) ( Jimmie Åkesson ) ! Du skulle Veta : Hela det här SKIT  LAND är ( FÄNGELSE ) för Vi ( UTLÄNNINGAR )  , Vilken ( PARADIS ) ? !

När Vi Utlänningar har inte ( RÄTTIGHETER ) i det här SKIT  LAND , det betyder ( FÄNGELSE ) , det betyder ( HELVETE ) !

Du ( Jimmie Åkesson ) Tror att Svenska Fängelse ( Häkte ) är 5 Stjärnor Hotell ? Vilket som Hela Landet är ( SKIT ) , Hela Landet är ( FÄNGELSE ) , är ( HELVETE ) Vilken ” PARADIS ” ?

Kanske Är ( PARADIS ) för Dig ( Jimmie Åkesson ) och Folk som Du ( Jimmie Åkesson ) som har LÖN Över 100,000 : – kronor vilket som egentligen Förtjänar inte ens 10,000 : – kronor för VAD DU GÖR !

Eller detta : ( Ebba  Busch ) , KD Partiledares Ord : Vi ska bygga Fängelse Utomland  till Utländska Brottslingar ! ( Något Liknande ) !

Detta Kloka FÖRSLAG från denna Partiledare ( Ebba Busch ) påminner Mig detta Iranska Historien : Det sägs att det var en Stor Hål på en Gata , som Bilisterna  som såg inte det här Hålet  och med Bilen hamnade där och skadade sig och bilen , och hela tiden Ambulansen skulle Komma ditt ( nära  Hålet ) och Tog den ( Skadade  Föraren  )  till Sjukhuset !

Landets Kloka Ansvariga som var Liksom ( Sveriges Kloka Ansvariga ) , Ger sina Förslag , Några Säger : Antingen Vi ska Bygga en Sjukhus när Hålet , som om Någon Bilist hamnar i det hålet , ska inte Behöva Ambulans , Några Andra Kloka Ansvariga Säger : Nej ! Bättre Vi Reparerar  Hålet , och Gör Lika Hål nära Sjukhuset som redan vi har !

Exakt Liksom Vad ( Svenska Olämpliga Ansvariga ) Gör och Tänker !

Varför Ni Olämpliga Ansvariga , Letar inte efter ( ORSAKEN ) ? Varför en del ( Speciellt Utlänningar ) Gör Dumma Saker ?

Om Folk har den Minsta Standard för att LEVA , Gör inget DUMT ( Speciellt Utlänningar ) Om en Utlänning kan inte Hitta Jobb , kan inte Klara sig Ekonomisk och System Gör inget åt det , ( System och Olämpliga Ansvariga ) är ( SKYLDIGA ) !

På Persiska Vi säger : Man Lägger sina Fötter , där , som man Lägger Huvudet  ! 

Med Andra Ord det Betyder : När Ni Tar emot FOLK ( Invandrare ) Ni är Skyldiga att Garanterar Deras ( Jobb , Bostad ,  Deras Rättigheter , Säkerhet , mm  ) och De ( Utlänningar ) är också Skyldiga att FÖLJA  LAGEN och Jobbar , Betalar Skatt och Moms , och Sköter Sig som en Bra Människa , som  en Bra Medborgare !

Om en del ( Utlänningar ) Gör Dumma Saker  ändå , är för att De har inget annat VAL !

För att Sveriges Ansvariga är OLÄMPLIGA , och istället för att Kommer med Goda Förslag till Folket  ( Speciellt Utlänningar ) Kommer med sådana DUMMA  FÖRSLAG !

Det sägs att : Med varje Skolan som man Öppnar , är liksom att man Stänger en Fängelse !

Med andra Ord , jag menar att : Den Budget som ( Ebba Busch ) Tänker att Bygga Fängelse Utomland , eller Hyr Fängelse från Andra Länder osv , som är Lika DUMT som Allt Annat , som är Lika SKIT som Alla Andra Landets Olämpliga Ansvarigas ( FÖRSLAG  ) , Man Kan Använda De Pengar och Satsar på FÖRORTERNA , som Folket har Dålig Standard , Ungdomar Har ingen AKTIVITET att Göra , för att Bränna sina Energi ( Därför Bränner Bilar ) och Fylla i sina Lediga Tider , Att Ger Mera ( RESURSER ) Till Förorternas Skolan , för att blir Bra Skolan på Förorterna osv , istället för Sådana Dumma FÖRSLAG !

Det Sägs att : Att Förhindra ett Problem är Mycket Bättre än att Väntar att Problemet Händer och Sedan man Göra Någonting åt det !

Det är liksom All Säkerhet till exempel inom Bil och Körning Vi Gör ( Att använda Bilbälte , Att Besikta Bilen , mm ) är för att UNDVIKA stora Problem !

Även inom Medicin man säger : Korrekt Diagnos är Halva Väg till att BOTA !

Eller Att Förebygga är Mycket Bättre än att Väntar Folk Får Sjukdomen och sedan Ger Medicin osv !

Och Nu som är ( Corona Viruset ) All Förslag är för att Stoppa Spridningen , och är för att Folk ska Skydda sig mot Viruset !

Också kommer ihåg detta Historia : Det sägs att det var en Väldigt Känd Författare , som Levde med Dålig Ekonomi , och Staten ( Kommunen ) Istället för att Hjälpa Honom med Ekonomi ( Lite Bidrag ) Gör Hans Staty av ( BORENS ) som kostade flera Miljoner Kronor , för att Ställa  på en PARK  , som Minnen och Tack av Honom !

När Han ( Den Kända Fattiga Författare ) Fick Veta Hur Mycket Kostade ( STATYN ) sa : Ni kunde Ge Mig De Pengarna , för att Jag Levde Normal , och Jag Skulle Komma Varje Dag och Skulle Stå Här  flera timmar ( Istället för Staty ) !

Det var 2 år sedan tror jag , då Tidningen ( Metro ) publicerades , det var en Artikel , som en Polis Inspektör angående de Förorterna som en del Brände Bilar osv , hade sagt : Vi Poliser Behöver Mera Resurser ! ( För att Patrullerar i de Förorterna ) ! Jag skrev : Min Vän ! Det är Folket på Förorterna Behöver RESURSER inte Poliser !

Annars även om Polisen går med ” TANK ” på Förorterna som Folk Har Dålig Standard , det Hjälper Inte ! De ( Utlänningar på Förorterna ) Kommer från ( Krig , Inbördeskrigs  Land ) De är inte Rädd för ” TANK ” och Mera Vapen på Polisens Händer och Liknande !

Eller detta SATS från ( Elisabeth Svantesson ) också från SD partiet , som är Också IDIOTISK : Dina Skattepengar ska inte gå tillIslamister ” ! !

Också vill Svara Kort : Egentligen Muslimer som jobbar och Betalar SKATT och MOMS och Alla Påhittade AVGIFTER och BÖTER ska säga :  Vi vill inte Våran ( Skattepengar ) ska gå till Höga LÖNER  till Folk liksom ( Jimmie Åkesson ) och Du ( Elisabeth Svantesson ) och Andra !

Du IDIOT ( Ahmagh ) ! ( Elisabeth Svantesson ) Muslimer som är 100,000 tals i Sverige , JOBBAR  INTE ? Betalar INTE  SKATT och MOMS ?

Vill Låna detta Sats från en Känd , Populär , Aktiv Iransk / Svensk Advokat ( Nima Rostami ) som hade lämnat detta post 2020 – 12 – 11  : ( Fredrik Fedreley ) lämnar Politiken . Även när han lämnar politiken , ska SKATTEBETALARE försörja honom !

Läste en Artikel om Honom ( Fredrik Fedreley ) det var ÄCKLIG ! Som vanlig Typisk Svensk !

Jag skrev att ( Svenskarna ) i Normal Läge FATTAR  INTE , och med Sådana SKIT som Folk Liksom Du ( Elisabeth Svantesson ) och ( Jimmie Åkesson ) och Andra IDIOTER ( Ahmagh ) och SKIT Svenska Media som Skriver Sådana SKIT om MUSLIMER , Redan Finns FOBI om MUSLIMER som Bor Här och Följer LAGEN Bättre än Många Svenskar , Jobbar och Betalar SKATT och MOMS , mm , och med Sådana SKIT som Kommer Ut Från Eran Smutsiga MUN , Blir Bara KONFLIKT mellan ( Svenskar och Utlänningar , Speciellt Muslimer ) som vill känna sig en del av Landet och Samhället !

Eller för några månader sedan var Han ( Jimmie Åkesson ) på Gränsen ( Turkiet och Grekland ) och Liksom en ( Spring Pojke ) och Delade Reklamblad  bland De Stackars Folk ( Utlänningar ) som Förlorade Sitt Allt , Riskerade Sitt Liv , och För att Leva LUGNT någonstans i Världen ( Bland annat Sverige ) , På BLADET står ( Kom inte till Sverige , Vi har inte Pengar , Vi har inte Jobb , Vi har inte Bostad , mm ) ( Något liknande ) !

Vilket som Jag Skrev till Honom ( Jimmie Åkesson ) Skickade Överallt och lagt på Min Sajt :

Du ( Jimmie Åkesson ) ! Så här FUNKAR  INTE ! Vill Du ( Jimmie Åkesson ) att Folk ( Invandrare ) Kommer inte till Sverige , Var Ärlig och Visar ( Reell Sverige ) Säg : Sverige är ett ( SKIT  LAND ) , Vi ( Svenskarna ) har inte ( MORAL ) , Vi har inte ( LAG ) i Sverige , Vi ( Svenskar ) Känner inte till ( Mänskliga RÄTTIGHETER ) , Vi ( Svenskar ) Känner inte ( Familj , Barn , Heder , mm )  Här ( Sverige ) är inte ( PARADISET ) som Ni  ( Invandrare ) TROR , utan är ( Rena HELVETE ) , För REFERENS , Pekar på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) och Se Hans ( Ahmad Valadi ) s LIV efter 35 år i Sverige ( Det här SKIT  LAND ) , som är ( Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , Litteratursamlare , Kalligrafi Elev , Uppfinnare , Grundare till Sajtenfalskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hår Stylist ) Har jobbat 33 år , Betalade Skatt och Moms , är Laglydigare än Svenskar , Har ingen RÄTTIGHETER och Har ett SKIT  LIV , Har inte Sin Familj , Har inte Sina Barn , Har ingenstans att Bo , för att Här är ett ( SKIT  LAND ) !

Om De ( Invandrare ) Vet Sanningen om Sverige , Stannar i Sitt Land , Trots ( Krig , Kris , Fattigdom , Svält , Inbördeskrig , mm ) för att Åtminstone kan Behålla  Sin ( Familj , Barn , Heder ) Kvar !              

Även De Utlänningar som Redan är Här ( Flera år ) Om Verkligen vet Sanningen om Sverige , De ( Utlänningar ) FLYTAR för Gott från det här SKIT  LANDET !

Ärligheten är LÖSNINGEN !       Så Funkar Bättre !

Även Nu ( Migrationsverket ) istället för att ha Flera Hundra Personal ( Som deras Höga Löner är Miljoner och Miljarder kronor Årligen ) för att Går igenom Varje UTLÄNNINGARS  ÄRENDE  , och efter Flera Månad , Flera År vill Bestämma att Vilka Får Stanna , Vilka ska Lämna Landet ( Som är Dumt , Som Kostar Landet , som Kostar UTLÄNNINGARS  TID osv ) Säg Sanningen om Sverige , och För REFERENS Översätt Mina Skrifter till Deras ( Utlänningar ) s Språk , som Är Här och Tror att Sverige är ( PARADISET ) och Vill Hur som helst Stanna i Sverige , Om Ni Visar ” REELL Sverige ” , som Är ( HELVETE ) som är ( SKIT ) jag LOVAR ingen Vill STANNA i det här SKIT  LAND , Gör som jag säger !

Detta säger inte Vem som Helst , utan Säger Ahmad Valadi ( Författare , Diktare , Litteraturssamlare , Journalist , Radioprogramledare , Kalligraf Elev , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hår Stylist , mm ) som Upplevde All Orättvisan och Eran Omänskligheten i 35 År .  

Nästan Allt som Kommer Ut från Hans ( Jimmie Åkesson ) s STORA Mun angående ( UTLÄNNINGAR ) är DUMT , är SKIT och är ( KRÄNKNING ) till Vi ( UTLÄNNINGAR ) och ( MOTIVERAR Svenskar Mot Utlänningar ) och Syns på en Gång , Hur Mycket Han ( Jimmie Åkesson ) HATAR Utlänningar , Vilket som Om Han ( Jimmie Åkesson ) Hade mera MAKT , Skulle Göra Sverige liksom ( NYA  HOLOCAUSTNYA  AUSCHWITZ  ) ! ( Med Full Respekt till  JUDAR , ibland man är Tvungen att ANVÄNDA ” Vad Som Helst  ” , för att Säga den KORREKTA FORMEN ! ) .  

Du ( Jimmie Åkesson ) ! Du har bara en ( RÖST ) Liksom Alla Andra  , inget Mer  , Fattar Du ? !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , Pekar på Sådana Saker som Han ( Jimmie Åkesson ) säger och är FARLIG till LANDET , som Redan är SKITIGARE än De SKITIGASTE   LÄNDER i  VÄRLDEN !

Vill Bjuda Några Mina Egna Dikter , kanske hjälper att Ni Fattar Bättre !

Naatavaanaan raa be cheshme kam mabiin ……. Etehaade ghatrehhaa , seyli khoroushaan mishavad !

Med Min Dålig Svenska , ungefär betyder : Räknar inte att saker som är liten , är inte farliga …………. När regn droppar blir tillsammans , blir en aggressiv översvämning !

Med Andra Ord , Betyder : Räknar inte ( Utlänningar , speciellt Muslimer ) Svaga ………. Om  De ( Utlänningar )( Speciellt Muslimer )  blir tillsammans , kan Ta Över Landet ( vilket som Redan har tagit Hälften ) !

Det verkar om man Tar Ordet ( Utlänningar ) från ( Jimmie Åkesson ) Han ( Jimmie Åkesson ) Har INGET att Pratar om !

På Persiska Vi har en Ordspråk som säger : Denna Kvinna dansar ” utan Musik ” , tänk vad Hon Gör ” med Musik ” !

Eftersom jag är säker att Ni ( Svenskar ) Fattar inte , Förklara på enklare sätt , med Min Dålig Svenska ungefär är så : Svenska Folket i Normal Läge använder inte sin Lila Hjärna om Saker och Ting , och FATTAR  INTE Tillräcklig , och Hatar Människor och Mänskligheten , Hatar ( Utlänningar ) , och med ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA  TAL , kommer att Hatar ( Utlänningar ) ännu Mera , och Ska Tro att om Sverige är SKIT , är på Grund av ( Utlänningar ) , och istället för att vara ( BREDVID  Varandra ) ( Svenskarna och Utlänningar ) och Tillsammans Bygger Sverige , Tillsammans Förbättra Sverige , Tillsammans Bevara Sverige , Ska Stå ( EMOT Varandra ) !

Sådana  ( DUMMA TAL )  från en Partiledare ( Jimmie Åkesson ) s STORA Mun , Ger Tillstånd till en del Svenskar att Vara DUMMA  mot Utlänningar och Visar sin Hat Öppet mot Utlänningar och Orsakar Bråk , Konflikt ( eller bättre sagt ” INBÖRDESKRIG ” ) mellan Svenskar  och Utlänningar !

Också Orsakar att Svenska Arbetsgivare , Anställer inte ( Utlänningar ) Trots att den Utlänningen Passar Perfekt till Jobbet !

Jag undrar Varför ( Statsminister , Andra Ministrar , Andra Partiledare , Andra Politiker , Andra Ledamöter , Journalister , mm Fattade inte , för att Stoppa Honom ( Jimmie Åkesson ) med sådana IDIOTISKA  TAL , som Lämnar Dåliga Spår på Utlänningars Minne !

Redan ( Utlänningar ) LITAR  INTESvenskar och Svenska SKIT  SYSTEM , på Svenska SKIT MEDIA , Var och en ( Utlänningar ) Har Sina Dåliga ERFARENHETER  och Dåliga Minne , från Sverige och Svenskarna och Sådana DUMMA TAL från Honom ( Jimmie Åkesson ) Gör Situationen ännu Värre !

En Grekisk Filosof  (  ” Aristoteles ”  tror jag ) hade sagt : Vill du Förstöra ett Land , det räcker att GER  POST och POSITION  till Olämpliga FOLK  , Exakt liksom Dagens Sverige !

På Persiska Vi säger : Att Kasta BEN framför FÅR och Lägga GRÄS framför HUND !

Med andra Ord : Att Göra DUMT ! Exakt vad Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Gör i Sverige !

Det enda som är Tur är att : För det mesta , Utlänningar Läser inte  Svenska SKIT Tidningar , Tittar inte på Svenska SKIT TV , Lyssnar inte på Svenska SKIT RADIOPROGRAM , Utan Tittar på Sitt Lands TV Program , via Internet och Parabol , och Lyssnar Sin Musik , därför Vet inte Exakt vad Hans ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA  TAL , Betyder ! Annars ………..

Samma Ordspråk Ovan ( Den Kvinna Dansar utan Musik , Tänk Vad Hon Gör med Musik ) Gäller Utlänningar Också , det Betyder : De Flesta Utlänningar Kommer från Länder som hade Sett KRIG , hade Sett Inbördeskrig , hade Sett Bråk , hade Sett Revolution mm , Om De ( Utlänningar ) Fattar att ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA  TAL , är för att Svenskarna ska Stå Emot UTLÄNNINGAR , De ( Utlänningar ) är REDO , De som Har Inget att FÖRLORAR , är inte RÄDD för Någonting , för att De ( Utlänningar ) Redan Har Förlorat ( Sitt Allt ) en Gång ( Sitt Land , Sitt Hem , Sina Vänner och Bekant , mm ) och  även i det här SKIT  LAND Förlorade Sin Familj ( Fru och Barn ) HEDER , därför är DUMT att LEKA med De ( Utlänningar ) !

De ( Utlänningar ) är Liksom (  KRUTFATET ) med en ( GNISTA ) kan ( EXPLODERA ) !

Om Svenskarna är ( Gående DÖD ) , De ( Utlänningar ) är ( RÖRLIG  ” BOMB ” ) !

Lek inte med ” ELDEN ” ! Det är Bra för Er och för Landet , Det är Bra för ALLA !

För Svenska Olämpliga Ansvariga och Andra skrev jag detta Iranska Ordspråk : Det spelar ingen Roll Om man slår ( Glas ) till ( Sten ) eller ( Sten ) till ( Glas ) i alla fall det är ( Glaset ) som Går SÖNDER !

Eller detta Ordspråk , Det sägs : Den som Bor i ( Glas  SLOTT  ) ska inte KASTA  STENAndras  ( STUGAN ) !

De Flesta UTLÄNNINGAR som bor här , har ingenting för att FÖRLORAR , För att De ( Utlänningar ) Har Förlorat en gång Sitt Allt , Försök inte att JÄVLAS med De ( Utlänningar )

Det sägs : ( Väcka inte Björnen som Sover ) !

De Flesta Utlänningar LITAR  INTE PÅ ER Överhuvudtaget , Gör inte MERA DUMHETER  , att De ( Utlänningar ) som Redan RESPEKTERAR LAGEN  och FÖLJER LAGEN , ska TAPPA  FÖRTROENDE  TOTALT och vill SKITA  Tillbaka , Vilket som De ( Utlänningar ) är EXPERT och PROFFS på det ( Att SKITA ) !

Det verkar att Han ( Jimmie Åkesson ) bara för att Få Några Procent mera Följare till Sin Parti , Säger Sådana DUMMA TAL , och RISKERAR Hela Landet , utan att Tänka att Sådana  DUMMA  TAL  om ( Utlänningar ) , för det Första är ( STOR  KRÄNKNING ) till ( Utlänningar ) och kan Göra Sverige ännu SKITIGARE  Att : ( Svenskarna och Utlänningar ) Stå Emot Varandra

Han ( Jimmie Åkesson ) Liksom Alla Andra har bara en ( RÖST ) inget mer !

 På Persiska Vi Säger : Att Pratar Du kan inte , Att Hålla Käften , Kan Du inte heller ?

När Du ( Jimmie Åkesson ) kan inte Prata i en ( Partiledare ) s NIVÅ , Bättre Hålla Käften !

Bättre att Förre Allt , Du ( Jimmie Åkesson ) Läser Lite om Sveriges Historia !

Svenskarna i Gamla Tider , Var ( VIKINGAR ) med Andra Ord ( SJÖ BANDITER ) , och när man Googlar ( Mellan 1851 och 1910 – 1930  emigrerade knappt en miljon människor  ) (  Vet inte varför skrev inte  ” Svenskar ” från Sverige till Amerika , varför skrev ” Människor ” . ) och jag Tillägger : (  på Grund av FATTIGDOM , och SVÄLT , ARBETSLÖSHET  , mm )  , och många andra Artiklar till !

Och jag googlade 660,000 Svenskar Bor för Gott på Andra Länder , i en annan Artikel som jag läste , det var 900,000 personer , på grund av ( Kärlek , Jobb , Klimat , Värme och Sol , Andra Länders Människors Varma Bemötande , osv ) Bor i Andra Länder !

Också detta :  Cirka 50 år Tillbaka (  SHAHEN ) av IRAN Hjälpte Sverige med ( Miljarder Kronor ) BIDRAG  , vilket som  Sverige  ALDRIG  Betalade Tillbaka !

Det Finns på Svenska då tidens Tidningar , Rubriken var så ( Iransk stor lån till Sverige ) och det finns Filmer , också när SHAHEN av IRAN Besökte Sverige osv ! ( Jag har De i Min Arkiv ) .

Om nu Sverige Tar emot Några Tusen UTLÄNNINGAR , som är på Grund av Världens SJUKA LEDARNA som Världen är så här SKIT ( Krig , Svält , Fattigdom , mm ) som Sverige är en av De LÄNDERNA som Tillverkar Vapen och Säljer och Orsakar KRIG , Orsakar att Miljoner DÖR , Miljoner är på FLYKT osv .

Första Delen ( Att Tillverka Vapen , Att Sälja till Andra Länder , Att Orsakar att Folk Skjuter Varandra , Att Döda Varandra , Att Orsakar att Folk Blir Tvungen att Lämnar Sitt Hemland , osv ) Är ( OMÄNSKLIG ) , men ( Att Tar Emot De som FÖRLORADE  SITT  ALLT ) under Kriget , med Eran VAPEN och Andra Länders VAPEN , Är ( MÄNSKLIG ) !

( Och Många Länder , bland annat Sverige , Skrev under  ” Genevé  Konvention ” s Avtal att Följa Visa Mänskliga Reglar ( Trots att det är också FORMALITET , för att nästan ingen Följer det , detta som många Europiska Länder Stänger sina Gränser mot Stackars Utlänningar , är EmotGenevé Konvention ” ) och Emot MÄNSKLIGHETEN och Emot MÄNSKLIGA LAG osv .

Du ( Jimmie Åkesson ) ! Du Tänker som en IDIOT ( Ahmagh ) ! Du Pratar som en IDIOT ( Ahmagh ) ! När Du Säger : Äldre och Sjuka Betalar priset för invandringen . Sverige behöver ett asylstopp !                                                                                                                                Dumma Svenskarna ( Som Dansar utan Musik )( Iranska Ordspråket Ovan )  Efter Dina ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA TAL , Tror att Alla Utlänningar Lever med Svenskarnas SKATTEPENGAR !

Du ( Jimmie Åkesson ) ! IDIOT ( Ahmagh ) ! Om Utlänningar Jobbar inte en DAG , Bara en DAG , Sverige Stannar  ” TOTALT ” !                                                                                                  Nästan Allt Stannar , Transport Stannar , Minsta är att Svenska Äldre Folk , DRUNKNAR i Sin ( KISSA och BAJS ) , och Du ( Jimmie Åkesson ) Ska Gå och Byta Deras ( Äldre Folket ) s BLÖJOR !

Du ( Jimmie Åkesson ) ! Under ( Corona ) Perioden som Du ( Jimmie Åkesson ) som Har Lön över 100,000 kronor , Var Hemma eller i Säkra Platser , för  att säga SKIT om UTLÄNNINGAR , Många Utlänningar som Jobbar inom ( Vård ) eller Jobbar med ( Svenska Äldre Folk )( som även deras egna Barn Vågade inte hälsa på sina sjuka Föräldrar ) Utlänningar som jobbar inom VÅRD  Riskerade Sitt Liv och även Några DOG på Grund av ( Corona Viruset ) !

De Flesta ( Utlänningar ) som JOBBAR  och Betalar Skatt och Moms och Alla Eran Fucking Påhittade Avgifter , och Böter och Följer Lagen Bättre än en Svensk  , och om en Svensk Jobbar 5 dagar i veckan , 8 timmar om dagen , inom  enkla jobb , som ( för det mesta är inte på sitt Jobb  , smiter från jobb ) Utlänningar Jobbar 7 dar i veckan och minst 13 – 15 timmar om dagen , inom Hårda Jobb , Smutsiga Jobb , Obekväma Jobb , Låga JobbNästan Alla Restaurang Bransch , Pizzeria , Taxi , Buss , Städ  , Vård , Att tar hand om Äldre Folk , Bygg bransch , mm ) som Kräver Varje dag Arbete , som kräver 13 – 15 timmars arbete , som är Slitsam , som är Smutsig Arbete , som är Låg Nivå Arbete , Utlänningar GÖR , ( Utlänningar är även på Höga Post och Positioner , Liksom ( Minister  , Partiledare , Ledamöter , på Kommunerna , Här och Där också )( Trots att jag Tror det är mest ” FORMALITET ”  att :  Titta i Sverige även Utlänningar kan BliMinister ” osv )( Häromdagen även ” Morgan Johansson ” också visade sin Reell Ansikte och sa : Vi vill stoppa invandringen av STÄDARE och DISKARE . Vi har nästan femhundra tusen arbetslösa här i landet som behöver Jobben ) !

( Ser Ni , även Han ” Morgan JohanssonSer Utlänningar bara Liksom ” Städare , Diskare ” och Vet inte Bland Utlänningar det finns Hundratusental som har ” Universitet Utbildning ” mer än HonomMorgan Johansson ” ) ( Tyvärr Svenska Olämpliga Ansvariga Ser Bara Framför sin Näsa , vi säger så på Persiska , annars Han ” Morgan JohanssonSkulle Först Andas Djup och Tänka Först och Säga på Bättre Sätt , i en ” Ministers Nivå ” , Vadå ” Städare , Diskare ” )  !

och Han  ( Jimmie Åkesson ) också med Sina DUMMA TAL , Försöker att PÅVERKAR  och LURAR Svenskarna att : Om Sverige är SKIT , är på Grund av ( UTLÄNNINGAR ) ?

Om Svenskarna är inte Dumma , Är inte Blinda , Ser att  NÄSTAN Alla Läkare , Alla Tandläkare , Alla Kirurger , Alla Sjuksköterskor , Alla Restauranger , Alla Pizzeria , Alla Taxi , Alla Bussar , Överallt är Bara ” UTLÄNNINGAR ” !

Som sagt , för det mesta Utlänningar Jobbar , Om en del ( Utlänningar ) är ARBETSLÖSA  , är BROTTSLING , är Tack vare att Sverige Har Olämpliga Ansvariga och Partiledare som DU ( Jimmie Åkesson ) och ( Morgan Johansson ) och ( Ebba Busch ) och Andra !

Om Folk , Speciellt ( Utlänningar )( De som har inte jobb , därför Gör visa Dumheter )  hade  den Minsta för att LEVA , Gjorde  inget DUMHETER  och BROTT !  

Det verkar att : Om man Tar Bort Ordet ( Utlänningar ) , Han  ( Jimmie Åkesson ) Har inget att Säga , Han ( Jimmie Åkesson )  Blir ” STUM ” !         

Har inget att Säga , Kan inte  Säga Något Annat !

För att Du ( Jimmie Åkesson ) är LITEN för det här Stor Ansvar ( Att vara Partiledare ) !

Vad har Du ( Jimmie Åkesson ) på din CV ?    Bara Dumma SAGT om ( UTLÄNNINGAR ) ! Hade Du ( Jimmie Åkesson ) Någon Förslag som Var Bra för LANDET ? Hade Du ( Jimmie Åkesson ) Någon Förslag som blev Jobb till 100 – 1000 personer ?    Hade Du ( Jimmie Åkesson ) Någon Förslag till exempel att Bygga 1000 Tals Billiga Lägenheter till Svenskar och Utlänningar ? till Nyanlända Folk ?

Hade Du ( Jimmie Åkesson ) Kommit Någon gång med en Bra Förslag som var Bra för Sverige och Svenskarna och även Utlänningar ? ( Jag kan tänka Mig att Du ” Jimmie Åkesson ” tänker påUtlänningarnas Bästa ” , därför  vill att De ” Utlänningar ” kommer inte till det här SKIT  LANDET  , bara på det sätt , är Acceptabel ) !

Men som sagt , Du ( Jimmie Åkesson ) måste säga TYDLIGT  och Visar ”  REELL  Sverige ” !

På Persiska Vi hade en jätte Känd Diktare ( Shivan Fomani ) en av Hans ( Shivan Fomani ) s Dikt handlar om Sådana Folk liksom ( Jimmie Åkesson ) som känner sig ( STOR  ) , men i Verkligheten är så ( LITEN ) !

Han ( Shivan Fomani ) säger : To paalode pachi , ghanaade dast panjeh sivaaye !

Han ( Shivan Fomani ) Jämför en Riktig ” Konditor ” som kan göra 100 tals sorter Tårtor  och Kakor  och Annat , med en Person som kan Knappast  göra en enkel  ” Tårta , Kaka  ) !            

Det betyder : Du ( Jimmie Åkesson ) ! Du kallar Dig ( Partiledare ) , men en RIKTIG PARTILEDARE , är något Annat !

Liksom detta Iransk Ordspråk : Till KonstgjordaBlommor ” man säger också ” Blommor ” men RiktigaBlommorär något annat !

Din ( Jimmie Åkesson ) Månadslön är över 100,000 kronor , vilket som Du ( Jimmie Åkesson ) Förtjänar inte ens 10,000 kronor för Vad Du Gör , Att Pratar DUMT , Att Pratar SKIT , Alla Kan , Utan Betalt , Utan Kostnad , Varför Ska Skattebetalarnas Pengar ( Som är Utlänningars Skattepengar också ) går till Dig ( Jimmie Åkesson ) med så Höga Månads Lön ( Över 100,000 kronor ) för Sådana DUMMA  TAL ?

Du ( Jimmie Åkesson ) ! Du Kunde Kontakta SKATTEVERKET och Frågar De ( Skatteverket ) att Ger Dig ( Jimmie Åkesson ) en RAPPORT , att Utlänningar som Jobbar och Betalar Skatt och Moms , Årligen Hur Många Miljarder Kronor Betalar till Statens Kassan , och Hur Mycket ( Miljoner Kronor , Miljarder Kronor ) Staten Spenderar för ( Utlänningar som jobbar inte , Hittar  inte Jobb , eller är Brottsling , mm ) ?

Naturligtvis efter Dina ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA TAL , Svenskarna som är ( Arbetsgivare ) har Möjlighet att Anställa Folk , vill inte Anställa ( Utlänningar ) !

Lyckligtvis Utlänningar ( Speciellt Muslimer ) Redan Har Tagit Över ” Hälften av Sverige ” ( Det Känns så ) för att i Visa Område , i visa Förorter , även Svenska Poliser VÅGAR  INTE att Patrullerar där , detta Betyder att den bit av Landet är under Deras ( Utlänningar , speciellt Muslimer ) s Makt och Kontroll , också Tack Vare Olämpliga Ansvariga , liksom  ( Jimmie Åkesson ) !

Jag Undrar VÅGAR DU ( Jimmie Åkesson ) att Gå på FÖRORTERNA och Säga Sådana SKIT där ? Trots att jag sa att Utlänningar Följer inte Svenska SKIT  MEDIA , Om De ( Utlänningar ) skulle Följa Svenska SKIT  MEDIA och Skulle Veta Vad Du ( Jimmie Åkesson ) och Andra IDIOTER ( Ahmaghha ) säger om ( Utlänningar )  Varje dag Tusental ( ARGA  UTLÄNNINGAR ) skulle vara på Sergels Torg  , eller framför Riksdagen , och Andra platser och Göra Så Stora Demonstrationer som Svenskarna skulle Få ( MARDRÖM ) på Nätterna , Även Du ( Jimmie Åkesson ) skulle få också ( MARDRÖM ) och en LÄXA !

Var Glad att ” Utlänningar ” är Upptagna med Sina TV Program och Paraboler och Problem och för det mesta Har Umgås med Sina Landsmän , osv , och Följer inte Sådana SKIT som Du ( Jimmie Åkesson ) och Andra  Olämpliga Ansvariga Säger , Annars Du ( Jimmie Åkesson ) och Andra som säger sådana SKIT om ( UTLÄNNINGAR ) , skulle inte Våga att Säga ett ” ORD ” TILL , och Skulle LEVA  ” ANONYMTresten av Livet  , eller Byta KÖN och Leva som en Helt Annan person !

När jag tittar på Svenska Ansvariga , när jag  Följer Deras Tanke och Tal , den här Iransk Ordspråk kommer i Mina Tankar : Fina Kläder , som finns inte Någon Människa i den , Bara Tomma Titel !

Jag Skrev i Mina Tidigare Skrifter att : Redan Sverige är Skitigare än den Skitigaste Länder , Gör inte Landet Värre med Sådana DUMMA  TAL ( Vad ” Jimmie Åkesson ” säger ) !

Jag Undrar Varför ( Statsminister , Andra Ministrar , Andra Partiledare , Andra Ledamöter , Journalister , mm ) Fattar inte Sådana , att Stoppa Honom ( Jimmie Åkesson ) att inte Pratar Mera Sådana ” SKIT ” om ” UTLÄNNINGAR ” !

Detta är ( GROV ” KRÄNKNING ” till Vi UTLÄNNINGAR ) , som Älskar Vårt  ” Andra Land ” , det betyder ( Sverige ) Jobbar Hård , Betalar  vår  Skatt och Moms , och Respekterar Lagen , även Bättre än en Svensk !

Detta är Rena ( DISKRIMINERING ) ! All SKIT som kommer ut från ( Jimmie Åkesson ) s STORA Mun , om ” UTLÄNNINGAR ”  är ( DISKRIMINERING ) !

Andra Olämpliga Ansvariga är likadana , är lika SKIT  !

Jag Själv hade Bott cirka 35 år i det här SKIT LAND , och Förstörde 35 år av Mina Bästa År i det här SKIT LAND , Trots att Alla Mina Rättigheter , Mina Barns Rättigheter Blev VÅLDTAGNA i det Här SKIT  LAND , Tack Vare Olämpliga Domstol Folket och Andra , Ändå Respekterar LAGEN , Ändå som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , Skriver och Pekar på Saker och Tings som är ( FEL ) , som är ( SKIT ) , som ( SKADAR  LANDET  ) , som ( SKADAR  FOLKET ) osv !

Under 35 år Kastade jag inte ens en Cigarettfimp på Svenska Gator , Dels för att Jag är Ahmad Valadi , Kommer från IRAN , dels för att Jag är Förebild till Miljoner Folk , Dels för att det ÄCKLAR  MIG om en Svensk skulle Se Mig att Jag Slänger Cigarettfimp på Marken , Skulle Säga till Mig : Papperskorg är där , Man Slänger inte sin Fimp på Marken  i Sverige !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk skulle säga : Hans ( Jimmie Åkesson ) s Dumma Tal , kan Orsakar ( Inbördeskrig  mellan Svenskar och Utlänningar ) småningom ,  Tveka inte  !

Jag skrev detta Ordspråk för Landets Olämpliga Ansvariga , och Olämpliga Domstol Folket och Andra : Hundar kan Bråka med Varandra , men när De ser VARGAR , blir Tillsammans !

Räknar inte Utlänningars Makt , LITEN , jag Googlade , Över 2 Miljoner Utlänningar Bor i Sverige , det betyder en femte del av Befolkningen är UTLÄNNINGAR  , och för att Ni fattar Bättre , skulle Bjuda , några Mina Egna Dikter : Naatavaanaan raa be chashme kam mabin        Etehaade gharehhaa , seyli khoroshan mi shavad !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : Räknar inte att små saker är Ofarliga ………… När droppar blir tillsammans , blir aggressiv översvämning !

Eller detta Min Egen Dikt : Ghatre taa tanhaast , tanhaa ghatreist ………… Seyle joshaani shavad , aangah ke baa ham mishavand !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : En dropp regn , är bara en dropp  så länge som är ensam ………….. Men när blir tillsammans , blir aggressiv översvämning !

Och en Iransk Världskänd Diktare ( Saadi ) hade sagt över 700 år tillbaka : Moorchegaan raa cho bovad etefaagh …………… Shire zhiaan ra , bedaraanand poost .

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : Om Myror blir tillsammans ………. Kan riva även en Lejons Skin !

Folk ( Svenskar och Utlänningar ) som Skulle Respektera Varandra ( Säger inte Älskar Varandra , åtminstone Respekterar Varandra ) , men med Hans ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA TANKAR , DUMMA  TAL , Svenskarna som i Normal Läge , Använder inte sina Lilla Hjärnan och Bara Väntar att Någon  Liksom ( Jimmie Åkesson ) skulle Säga , Vad Skulle De ( Svenskarna ) Göra , kan GÅ ” VILSE ” !             Svenskarna som Redan är i ” VILSE ” !

Jag Undrar Varför Landets Olämpliga Ansvariga ( Statsminister , Andra Ministrar , Andra Partiledare , Politiker , Ledamöter ) Olämpliga Journalister Fattar inte detta ?

Varför Ingen Kritiserar  Honom ( Jimmie Åkesson ) med sådana SJUKA TANKAR , som Han ( Jimmie Åkesson ) Har jämt ?

Antingen  De  Andra ( Statsminister , Andra Ministrar , Andra Partiledare , Politiker , Ledamöter , Olämpliga Journalister ) har Samma Åsikt som Han ( Jimmie Åkesson ) , bara  Vågar inte att Säga Sina Dumma Tankar liksom ( Jimmie Åkesson ) , eller (  FATTAR  INTE  ) att Säga  Någonting  åt ( Jimmie Åkesson ) Sjuka TAL !

Annars Borde Reagerar på ( Jimmie Åkesson ) s DUMMA TANKAR , DUMMA  TAL  !

All sådana Sjuka ( Tankar och Tal ) , är DISKRIMINERING även enligt Svensk SKIT  LAG , jag undrar varför ingen Fattar då?

Inte Landets Ansvariga , inte Domstol Folket , inte Olämpliga Journalister , inte ens Folket  ingen FATTAR  DETTA ! Är det inte Konstigt ?

På Persiska Vi har en Ordspråk som Passar nu : Det sägs att en man för första gång ser en     ” Valnöts Träd ” vilket som ni vet att är jätte Stor och Hög , och Tänker  : När en VALNÖTS TRÄD är så här ( STORT ) , Hur Stor kan det vara en ( Mellon , Vattenmelon ) s Träd då ?

Med Andra Ord , ironisk , Betyder , Man undrar : i ett SKIT  LAND som Sverige , när Ministrar och Partiledarna och mm FATTAR så HÄR (  LITEN ) , Hur  ( LITEN ) FATTAR  VANLIGA  FOLK  Då ?   Speciellt De som Följer Sådana Dumma ( Ministrar och Partiledarna ) ?

Också detta Iranska Dikt kan hjälpa till , med Min Dålig Svenska översättningen är så : När man tar några matsked från Maten i en Kastrull och smakar , Resten av Mat i den här Kastrull Smakar det samma !

I en Skit Diktatorisk Land , finns bara en DIKTATOR , medan i det här SKIT  LAND , Alla som har något ( Post och Position ) , liksom ” Olämpliga Domstol Folket ” ( Domare , Åklagare ) ( liksom de som var i Mina Ärende ) , Var och en , är en ( DIKTATOR ) för sig .

Sådana Olämpliga Ansvariga Liksom ( Jimmie Åkesson ) med sina DUMMA TANKAR  och TAL ,  är FARLIGARE och  VÄRRE än ( BROTTSLINGAR )( Speciellt Utländska ” Brottslingar ” ) , till Sverige , är Farligare än en ( TERRORIST ) till Sverige , Är Farligare än en ( SPION ) till Sverige , Är Farligare än en ( FIENDE )  till Sverige  , Om Ni Fattar Förstås !

Till ( Jimmie Åkesson ) och Andra Olämpliga Ansvariga skulle Bjuda detta Ordspråk : Om du känner ” Värk ” , du är ” LEVANDE ”  , men om Du Känner Andra Människors ” Värk ” , du är en ” MÄNNISKA ” !

Till Svenska Olämpliga Ansvariga Liksom ( Jimmie Åkesson ) och ( Morgan Johansson ) och ( Ebba Busch ) och Andra , även Svenska Folket : Amerika blev Amerika , på Grund av UTLÄNNINGAR från Hela Världen  , och sista 40 – 50 år tack vare Iranier som Bor i USA !

Bara för att Amerika Hade och Har ( Kloka och Lämpliga ) Ansvariga , som Använder Utlänningars ( POTENTIELL ) och är inte liksom Sveriges Olämpliga Ansvariga  som Ser Utlänningar bara liksom ( Städare och Diskare ) !

Naturligtvis Bland Miljoner Utlänningar som Bor i Amerika , finns  Tusentals  BROTTSLINGAR  också !

Du ( Jimmie Åkesson ) Bland De Svenskar som Immigrerade till USA (  över 1 Miljon Svenskar för ca 100 år tillbaka ) Naturligtvis fanns Många Svenska BROTTSLINGAR !

Om jag skulle skriva om Iranier som Bor i USA , De ( Iranier ) tillhör  mest Välutbildade Grupper , som är bland annat i ( NASA , i Många Universitet som Professor , inom Business , Tusentals Läkare , Många Uppfinnare , mm ) En Iransk Kvinna som var ” GENI i Matematik ” Fru ( Maryam Mirzakhani ) som var Berömd att är Lika Duktig som ( Albert Einstein ) Tyvärr Dog av Cancer för några år sedan , och Många Andra !

Själv har över 400 Uppfinningar , som Ville FÖRVERKLIGA de ( Mina Uppfinningar ) här , som Trodde är Mitt ( Andra Land ) , som Trodde har Lag , som Trodde är ett Land i Mitten av Europa , som har Kloka Ansvariga , men Efter All Orättvisan och Omänskligheten Mot Mig och Mina Älskade Barn , ( Sverige ABSOLUT FÖRTJÄNAR  INTE )  Mina Uppfinningar , Letar efter ett Land som Vet Åtminstone ( Alfabet av MÄNSKLIGHETEN ) om har inte ” LAG ” !   

Bara för att ( Jimmie Åkesson ) och Alla andra som Tänker som Han ( Jimmie Åkesson ) och Resten av Svenskar , ville bara påpeka om Några Svenskar som i Världen Gjorde Dumma Saker , och Ni kan tänka att Verkligheten är Tusentals Gånger  mera !

Jag börjar från en dålig nyhet som hade hänt ca 33 år tillbaka ( Tror jag ) i Amerika , och det handlade om en Svensk Tjej som Bodde i USA , och började att Prostituera från 15 års ålder , var  Knarkare  och Gjorde alla typ Dumma saker och till slut med sin Pojkvän , när var 20 – 22 år ( Tror jag ) under en Smuggling av Knark , i bråk med Polisen , Dödar 2 Amerikanska Poliser och fick 30 års fängelse , vilket som för några år sedan  , Hennes Straff tog slut och Hon skrev en Bok om sitt Liv , jag såg Henne på TV , när hon kom tillbaka till Sverige !

Eller för några år sedan , en 18 årig Svensk ungdom i Grekland , i Diskotek , eller utanför Diskotek , med Kniv DÖDAR en 20 årig Grek !

Eller : Förut Svenska Skit Media hade mera Artikel om Äckliga och Sjuka Svenska Män , Äldre Män som på Thailand och Filipin och liknande Fattiga Länder Köpte SEX från ( Gatubarn ) , vilket som Nu för tiden Svenska SKIT MEDIA , Publicerar  inte om Sådana Äckliga saker som Svenskar Gör över hela Världen ! ( På Persiska vi säger : Kanske De Svenskar som Köpte SEX från ” Gatubarn ” blev ” Muslimer ” , därför Gör inte sådana Äckliga Saker längre ) !

Eller : Det var en Rapport om Svenska Äldre Kvinnor som går på Sergels Torg på Kvällarna och Hittar Unga och Papperslösa Afrikaner , tar de Hemma , ger de Mat , för att sedan Har SEX med De ! ( Det var på  den Tidning eller TV program som Gjorde detta Artikel , på deras Sajt , Sidan , tror jag ) .

Eller : Svenska Tjejer som PROSTITUERAR i Andra Länder , och Jobbar som ESKORT eller NANNY  ( Baby – Sitter ) ( Barnvakt )  osv !

Man kan Googlar nu för tiden för att  veta Hur många Svenskar i Världen Över Gjorde och Gör Dumheter och är i Fängelse i Andra Länder osv !

Det Betyder : FINNA och ONDA Människor finns i alla Nationalitet , och Ni Svenskar är Inte UNDANTAG  heller !

Bara för att Svenska SKIT  MEDIA Publicerar inte sådana Äckliga Saker som Svenskarna Gör Här eller i Andra Länder , Betyder inte att Svenskarna är PRICKFRIE eller Har blivitMuslimer ” Därför  Gör inte Smutsiga Saker ( Vi säger så på Persiska ) !

Under ( Corona tider ) Många Länder släppte ut Siffror på sina Döda Folk som Dog på grund av  ( Corona Viruset ) , eftersom inget Land  hade sagt Korrekta Siffror , Folk som känner  de Länderna , brukar att själva Gissa Korrekta Siffror , på det sätt att :  Siffror på Döda , som Landets Talesman Släppte ut , gånger 2   , 5  , 10  , 50  , 100  , mm ) med tanke på Vilket Land , då Korrekta Siffror , ungefär , med Några procent ( Upp och Ner ) kommer upp  .

Samma Sak med Dåliga Saker som händer i ett Land , Till exempel : När Svenska SKIT  MEDIA Publicerar Något Artikel om till exempel ( det var en Artikel på SvD angående : Svenska Smutsiga Domstolar , som Olämpliga ManligaDomare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , Över Överrådman , Över Överåklagare , mm ) Sexuell Utnyttjar ( Bättre sagt ” VÅLDTAR  ” ) sina Kvinnliga KollegorSekreterare , Domare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , Över Överrådman , Över Överåklagare , mm ) man vet att Riktiga Siffror är 100 Gånger Mera ( Om inte 1000 ) för att Svenska SKIT  MEDIA , Soppar All Sådana SKIT under Mattan , och Publicerar inte .

Eller detta Skandal som hade hänt föra året på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) , eller Några Polischeffar som Själva Var Våldsamma mot Kvinnor och Våldtagit De osv , Eftersom Alla sådana Smutsiga Händelser kommer inte Upp , Publiceras inte , man ska Gissa Själv !

Kommer ni ihåg ( Metoo ) Rörelsen ? Trots att Svenskarna Brukar att HÄRMAR allt som Sker i Amerika , eller HÄRMAR från Andra Länder ( På Persiska Vi säger : Härmar som enAPA ” ) i Början Många Kvinnor Avslöjade ( Vem , Vilka ) som Utnyttjade De ( VÅLDTAGIT  DE ) helt Plötsligt detta STOPPADES , för att om det skulle FÖRSÄTTAS , Många ( Minister , Advokat , Domare , Åklagare , Företags Chef , Läkare , Polis , Lärare , Alla Alla ) skulle Bli AVSLÖJADE att Vilken SKIT PERSON är de , därför på en gång , Media fick Sluta att Publicera sådana , istället Fokuserade på att Publicerar och Förstorar ( All DUMT ) som  Några Få (  Dumma Utlänningar ) Gjorde och Gör !

Därför De som Känner Sverige och Sveriges SKIT och SJUKT System , SKIT Media , mm Vet Hur ska TÄNKA om SVERIGE ! Och Verkligheten om Sverige !

Det är inte Svårt att Veta Sådana , i alla fall för Någon i Min Nivå ( Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Kalligrafi Elev  , Uppfinnare , Grundare till Sajten ” falskaparadise.se ” och ” fakeparadise.se ” , Hår Stylist ) som Följer Världens Nyheter , Sveriges Nyheter , är inte Svårt !

Många Saker är BaraFORMALITET ” , liksom  ( Nobel Akademi )( Nobel CIRKUS ) som är för att LURA VÄRLDEN , för att Sverige Täcker Sina Andra SKIT och OMÄNSKLIGA  SAKER !

 Kanske Ni på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) Undrar varför jag skriver Sådana till Er ,  Ni på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) ? Ju ! Svarar med en Iransk Skämt : Det sägs att ett Par går till en Hotell , och får ett Rum , efter några timmar , Mannen Ringer till Receptionen och säger : Jag Bråkade med min Fru , och Hon ( Frun ) Vill Kasta Sig Ut från Fönstret , Vänligen så Fort kom till Oss , Rum 55 , 5 Trappor !

Hotell Ansvarig säger : Familjebråk  Angår inte Oss !

Mannen säger : Men detta som Fönstret ÖPPNAS  INTE , är Eran Ansvar ! Eller hur ?

 Med andra Ord Betyder : Ni på den Formalitet Akademi ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) , för det FÖRSTA ( LURAR VÄRLDEN ) Folk kan inte Veta SANNINGEN om Sverige , för det ANDRA , Ni ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) som Har Koll på Hela Världen ( Utom Sverige ) Har Koll på Hela Världens Författare , Kemist , Fysiker , Fred Aktivist , mm ) innan det , Ha ett ÖGA på det här SKIT LAND , Ser lite Runtomkring och LÄS Mina Skrifter , som är över 2000 Sidor ( Finns på Min Sajt ” falskaparadiset.se ” och ” fakeparadise.se ” ) om Ni vill Läsa Originalen , Be Mig , Jag kan Skicka en gång till , för att Ni Lära Känna Sverige FÖRST  och BÄTTRE  , sedan Andra Länder och Världen !

 

Och istället för att Letar efter Någon Som Kämpade för ( Rättvisan i Hela Världen ) istället för att Leta efter en ( Författare i Hela Världen ) , Läs Mina Skrifter !

På Persiska Vi har en Ordspråk som säger : Bästa Fiskar  , Stora Fiskar finns framför mitt hus ( Sjön nära mig ) och jag tar båten och går i mitten av sjön , ändå  får  Små och Dåliga Fiskar !

Med andra ord , det Betyder att : Härmed , jag ( Ahmad Valadi ) Vill att Ni på ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) innan Ni Läser Hela Världens Litteratur , Letar efter en ( Fred Aktivist ) i Hela Världen ) Läser  Mina Skrifter Först , eller Läs Mina Skrifter Också , Kanske  efter att Läste  Mina Skrifter , Behöver Ni ( Ni på ” Nobel Akademi ” ” Nobel CIRKUS ” ) INTE att LETA MERA  EFTER ( ” FÖRFATTARE ”  , ” FRED AKTIVIST ” )  Det är Över 7 år jag KÄMPAR mot ALL  ORÄTTVISAN i det här SKIT  LAND och Skrev Över 2000 sidor om det !

 Jag kommer att Skickar  Mina Skrifter till Andra Länders Domstolar , till Andra Länders Media , Andra Länders Förening som Också Kämpar mot ( ORÄTTVISAN ) osv , tills Världen Vet att : Landet som Varje År Ger ( Nobel Pris ) till Någon / Några för ( FRED och LITTERATUR  ) , mm , Inte ens VET ALFABET av MÄNSKLIGHETEN !       Inte ens Vet Vad ( RÄTTVISAN ) Är , är bara en ” CIRKUS ” !

All Orättvisan som hade Hänt Mig och Mina Barn är ( BÄSTA BEVISET  och REFERENS ) , Vilket som Fortfarande Svenska SKIT DOMSTOLAR , Olämpliga Domstol Folket , vill Inte ERKÄNNA , och Försöker bara SKYDDA VARANDRA och SKITER på LAGEN och RÄTTVISAN , och Våran ( Min och Mina Barn ) s RÄTTIGHETER , för att De Vet att Här är Sverige  !

Detta som De som Skulle Vara FÖREBILD , Själva SKITER på ALLT , är VÄRSTA !

DOMSTOLEN som skulle vara en ( TABU STÄLLE ) , som Skulle vara RÄTTVIST , Folk skulle Få Sina RÄTTIGHETER , Själva SKITER på Folkets RÄTTIGHETER , Själva VÅLDTA Folkets RÄTTIGHETER osv .

Exakt liksom en Äcklig Pappa som istället för att SKYDDA Sina BARN , VÅLDTA Sina BARN !

Är liksom detta Iransk Dikt : Chon kofr ze kaabe bar khizad …………….. Kojaa maanad ronaghe mosalmaani ? !

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : ( Mecka ) är en HELG Plats för Muslimer , om Dåliga saker händer där ( Mecka ) ………. Då ingen Muslim Litar på ISLAM längre !

Eller Jag Skickade Alla Mina Skrifter till ( DO )( Diskriminerings Ombudsman ) och ( JO ) ( Justitie Ombudsman ) Förklarade All HELVETE som Hade Hänt Mig i det här SKIT  LAND , och ( DO ) och ( JO ) s REAKTION ( Att Göra Inget ) Själv Var ( DISKRIMINERING ) , Det Betyder : Ännu en FORMALITET  Svensk ORGANISATION  till  , som Miljoner och Miljarder kronor Folkets Skattepengar går till det här FORMALITET Organisation ( DO ) och ( JO ) för att Göra  ” INGENTING  ” !!

Exakt som ( Nobel Akademi ) som jag Kallar  för ( Nobel CIRKUS ) !

Att Respekterar LAGEN är ÖMSESIDIG , Om Folk Måste Respekterar LAGEN  , LAGEN ska Respektera Folkets RÄTTIGHETER också !

Detta är liksom ett AVTAL mellan 2 Personer , som när en av de Följer inte Avtalet , Den Andra kan SKITA på Avtalet också !

Exakt när Domstol Folket som SKITER på FOLKETS RÄTTIGHETER ( Speciellt Utlänningar ) Ger Fria Händer till FOLK ( Speciellt Utlänningar ) att SKITER  Tillbaka !

Är Liksom en Giftermåls Avtal , som man ska vara TROGEN i en Relation , och om en av De är OTROGEN , Ger Fria Hand till den Andra att Göra Vad som Helst , Att Göra det Samma , eller Slutar Relationen osv !

När i ett Land , Folk Tappar sin Förtroende till Sitt Lands System , till Landets Rättssystem , då är Körd , Resten är bara SKIT , även om De ( Folk ) ( Speciellt Utlänningar ) visar inte Sin Missnöje eller Vad Skit de vill Göra !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk Försöker att Skriver och Skriver tills Landets Olämpliga Ansvariga och Landets Olämpliga Domstol Folket som är Mest HUVUD ORSAKEN till att Landet är SKIT och Folket ( Speciellt Utlänningar ) Gör ALL  SKIT , FATTAR !

Det sägs att : En kvinna var i Sängen och var Döende , och ville för Sista gången ERKÄNNER All DUMMA  SAKER som Gjorde i Relationen med Sin Man !

Säger : Jag var OTROGEN många Gånger , Jag hade Tagit Många Gånger Pengar från din Fickan , Jag Var Oärlig och Oartig till Dig och Din Familj , Jag Lagade Mat och häll mycket Salt i den , när Din Familj var Gäst och Många Andra Dumheter !

Mannen Lyssnar Lugn och Säger : Eftersom Du var Ärlig och Erkände , Låt att Jag också vara Ärlig och Erkänner , Vet Du Varför Du Håller på att DÖ ?

För att Jag FÖRGIFTADE  DIG !

Med Andra Ord det Betyder : Ni Olämpliga Landets Ansvariga , Ni Olämpliga Landets Domstol Folket Kan SKITA på Folket ( Speciellt Utlänningar ) s RÄTTIGHETER , men till SLUT , det är De ( Folket , Speciellt Utlänningar ) som AVGÖR , och det är ( Att SKITER  på en sådantSKIT  LAND ” ! ) !

Annars om Folket ( Speciellt Utlänningar ) Var NÖJDA i Landet , om var Nöjda med Sina RÄTTIGHETER , skulle Inte SKITA på LANDET , Var och en På Sitt Sätt !

Det skulle inte Finnas så här Mycket ( Våld , Våldtäkt , Knivhugg , Skjutning , Bedrägeri , Rån  , Bråk mm ) !

Det skulle inte vara så här Många Psykisk Sjuka Folk ( Bland Svenskarna ) !

Det Betyder : Trots att Folk ( Speciellt Utlänningar ) Gör DUMHETER , Gör DUMMA  SAKER , men HUVUD  ORSAKEN är NI (  Landets Olämpliga Ansvariga , Landets Olämpliga Domstol Folket )  som SKITER på FOLKETS  RÄTTIGHETER !

Det Verkar att Allt i Sverige är ( TVÄRTOM ) , Ingenting har den Mening som har i Andra Länder , Här när man säger ( Rättvisan ) det betyder ( Orättvisan ) , När man Säger ( Honung ) det Betyder ( SKIT ) , När man säger ( LAG ) det betyder ( SKIT , ORÄTTVISAN , FORMALITET , FUSK , mm ) Allt annat utom ( LAG ) !

Jag Lagt Över 7 År Mina Bästa År och Mina Dyrbara Tider , för det här ( Att Skriva om ” Orättvisan i Sverige ” ) och Mycket Annat , och Allt är För Sveriges Bästa och för Folkets Bästa , och Våran ( Jag och Mina Älskade Barn ) s RÄTTIGHETER  , Förstås !

Ingen FATTADE Hittills  !

Är det inte ROLIG att  ( Sverige ) Ger Varje År ( Nobel Pris ) till ( Någon / Några ) som KÄMPADE för ( ORÄTTVISAN ) i Sitt Land , medan Ännu Värre och 100 Gånger Mera ( ORÄTTVISAN ) Händer Här ( Sverige ) ingen pratar om det ? 

 Är det inte ROLIGT att ett SKIT  LAND liksom Sverige , som Händer så här Mycket ORÄTTVISAN här , och ingen Blir Informerade , och nu  ( Nobel Akademi )( Nobel CIRKUS ) Ger ( Nobel Pris ) till Någon från Andra Länders ( AKTIVIST ) som Kämpade för ( ORÄTTVISAN ) i Sitt Land ?

Detta är Lika ( ROLIG ) som på Svenska Dåliga Domstolar , Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var hittills i Mina Ärende ) som Själva VÅLDTA Folkets RÄTTIGHETER  , och även VÅLDTA På RIKTIG , Skyldiga Kvinnor i ett Ärende , Liksom Mina Ärende ( Enligt alla Bevis och Beteende och Själva Dumma Dom och Beslut och Förklaring  , också Hänvisar den Reportage från SvD om  Smutsiga Domstolar och Olämpliga Domstol Folket som Sexuell Utnyttjade sina Kvinnliga Kollegor och Sekreterare  osv ) , på Dagarna DÖMER  FOLK för ( VÅLDTÄKT ) ! Är det inte ROLIGT ?

Är liksom detta Äckliga Historia : Det sägs att en Man går till KYRKA för att BE , ser att ( PRÄSTEN , BISKOPEN ) håller på att KNULLA ( VÅLDTA ) ett BARN i mitten av KYRKAN ( Altare ) Blir Arg och Förbannade och SPOTTAR på den Äckliga ( Prästen , Biskopen ) s Ansikte och säger : Du som skulle vara FÖREBILD till Folk , i en så TABU STÄLLE ( KYRKAN ) och en sådant ÄCKLIG  SAK ( Att KNULLA ett BARN ) ( Att VÅLDTA ett BARN ) ?

( Prästen , Biskopen ) medan Fortsätter sin  KNULLANDE  ( VÅLDTA ) säger : SPOTTAR Du på en Sådan TABU STÄLLE ( KYRKAN ) ?

 Det sägs att i en PARK på en BÄNK satt 2 kvinnor som kände inte varandra , en av Kvinnan  ville börja en Samtal och Säger : Vilket Härligt Väder ? Vad Jobbar Du med ?

Den andra Kvinna säger : Varje dag efter Frukost , Går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem och Duschar , Går ut igen Träffar Någon , Kommer Hem , Duschar , Äter Lunch , går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem Duschar , går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem , Duschar , Går ut , Träffar Någon , Kommer Hem , Duschar , Äter Middag , Går ut , Träffar Någon , Kommer Hem och Duschar och SOVERVad Gör Du då ?

Den andra Kvinnan säger : Jag är också ( HORA ) som Du , Bara DUSCHAR INTE efter varje gång  KNULLANDE !

Exakt Vad Ni Gör i Sverige ! Och Tror att ingen FATTAR vad Ni GÖR !

Hoppas på att Mina Skrifter ” VÄCKER ER ” !

Jag Bjuder en av Mina Egna Dikter : Kaah raa mibinad oo dar chashme khalgh amaa ………… Nemibinad khod aan tiri , ke hast dar cheshme khish !

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : ( Han / Hon ) ser ett ögonfrans i andras ögon ………. Men ser inte den ” PIL ” som finns i sitt  Öga  !

Eller detta Min Egen Dikt : Natavaan hamisheh kardan nazari be eybe mardom ………. Kami ham be khod nazar kon , ke oyobe khod bebini !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : Man kan inte jämt tittar på andras ( DEFEKT  ) …….   Tittar då och då på Dig själv att Ser Dina Egna ( DEFEKTER ) !  

Jag brukar att skriva att : Mina Skrifter är Liksom en ( SPEGEL ) för att De som jag Skickar Mina Skrifter till De , ska Se sin REELLE  ANSIKTE !

Och Bjuder en av Mina Egna Dikter : Taa tavaani aayeneh hargez be daste kas madeh ……… Kas nemikhaahad ke binad chehree zesht o karihe khish raa !

Med Min Dålig Svenska , Ungefär Betyder : Ger aldrig SPEGEL till Någon …………. För att INGEN vill se Sin REELL  FUL ANSIKTE !

Med Andra Ord Betyder : Ingen vill höra ( SANNINGEN ) , ingen vill Höra ( KRITIK ) , speciellt  ( DÅLIGA  KRITIK )  som är ( SANNINGEN )  om Sig !

Vad Ni ( Ni på ” Nobel Akademi ” ” Nobel CIRKUS ” ) Gör , Påminner Mig , De MAFFIA Filmer som jag hade sett , som MAFFIA  FOLKET som Säljer KNARK , som Förstör 1000 tals Folkets Liv , som Dödar Folk så Lätt , Hjälper KYRKOR och Hjälper De Organisationer som Tar Hand om ( FÖRÄLDRALÖSA BARN ) mm !

Det är cirka 6 – 7 år , vad jag skriver om Mina Problem som jag har Fått från ( Olämpliga Täby Polisen , Olämpliga Täby Kommuns Handläggarna , Olämpliga Domstol Folket , mm ) Skickade bland annat till Olämpliga Riksdags Folket ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politiker , Ledamöter ) också , Bara 3 Svarade Kort (  Minister ” Ardalan Shekarabi ” s Sekreterare Skrev : Vi skickade dina skrifter till : Morgan Johansson !

En Kvinnlig Ledamot skrev : Oj Oj Oj ! Du skickade många sidor !

En Manlig Ledamot skrev : Hej ! Om du vill vi läser dina skrifter , åtminstone FÖROLÄMPA INTE OSS !      UtanHejdå ” , utan Med vänlig hälsning , väldigt OARTIG !

Vilket som jag Svarade Honom ( Den Manliga Ledamoten ) på 3 Sidor och Skrev : Min Vän !  Ni  ” FÖROLÄMPADE  ” ER SJÄLVA , jag bara Skrev ALLT som hade Hänt Mig , Mina Skrifter är liksom en ” SPEGEL ” , en Spegel Visar Allt som det är !

Under det här 6 – 7 år  bland Ansvarig ( Statsminister , Ministrar , Partiledare , och resten av Ledamöter ) Ingen Skickade  ett mejl , att : Vi fått Dina Skrifter , Läser och Funderar och Svarar Dig efteråt och Liknande ! Ingen , ingen , ingen  Svarade !

För att De Vet ( HUR  SKIT dagen Sverige ÄR ) !

När en ” Lärare ” Själv Fattar Inte , Hur vill Lära sina ” Elever ” Någonting ?

När Landets Ansvariga ( Statsminister , Ministrar , Partiledarna , Politikerna , Ledamöter ) Själva Fattar Inte , Hur kan  Tänka  på Landets Bästa  och Folkets Bästa  ?

Ni dagens Olämpliga Landets Ansvariga även Smutsar De Tidigare Svenska Lämpliga Ansvarigas GOTT RYKTEMan kan inte LURA ALLA  FÖR  EVIG !

Låt att jag Bjuder Er en av Mina Egna Dikter : Mitavaan hataa khodaa raa ham , be yek skekli farift ………… Lik nashaayad kas faribad khiish raa !

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : Man kan även Lurar GUD på något sätt …….. Men man kan inte lura sig Själv !

Hoppas på att ( Landets Olämpliga Ansvariga ) Åtminstone , LURAR  INTE  SIG  SJÄLVA !   

Och Slutar med en av Mina Egna Dikter  : Gorg haaye hame aalam , hamegi mesle hamand !

Med Min Dålig Svenska , ungefär är så : Världens VARGAR är lika Varandra  ( Lika Farliga ) !

Också detta som är Mina ORD : ( ÄKTA  SKIT ) är Fortfarande Mycket Bättre än ( OÄKTA   HONUNG ) ! Hoppas på att Ni Fattar Meningen !

Det var en bild av ( Jimmie Åkesson ) med detta Text : Bättre att bli HATAD för SANNINGEN än ÄLSKAD för LÖGNER ! ( Jag tror inte att Han ” Jimmie Åkesson ” Själv Tror på den ) !

Som Vanlig , Jag Står för Alla Mina ORD i Mina Skrifter  , även Alla Täcken i Mina Skrifter !

För resten : Aldrig , Aldrig , Aldrig i Mitt Liv , jag Hade sett så här Många ( Välutbildade IDIOTER ) på en gång !  

Den Låtsas Svensk  som har bara Dåliga Minne under 35 år i det här SKIT  LAND

Ahmad Valadi       2020 – 12 – 20

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil :  073 – 655 39 85

E – mail : [email protected]

Sajt :  ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )

                                                     ………………………………………

Lovade att skulle Klistra det Brevet som Kom från ( Åklagarmyndigheten ) med DUMMA  TEXT , som är Typisk Svensk , men innan det , Bjuder detta Ordspråk :

Ju mer jag Känner MÄNNISKOR ( Svenskar ) desto mer jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !

                                                    ……………………………………………

ÅKLAGARMYNDIGHETEN                                                            Handling        71

Tillsynsavdelningen                                                                      Ärende          AMR – 818 – 20

Kammaråklagare  Fru ( Å –  I )            2020 – 11 – 19           Handläggare      040 – T – T3

                                                               Sökanden

Angående dina skrivelser den 12 – 16 november 2020 

Riksåklagaren kommer inte expediter beslutet den 2 november 2020 till någon annan än dig .

Att riksåklagarens beslut inte kan överklagas framgår av 24 § Åklagarförordningen ( 2020 : 1265 ) .

Utöver denna information föranleder dina skrivelser inte någon åtgärd från riksåklagarens sida .

Ytterligare skriver från dig av likartat innehåll som den som du nu har inkommit med kan komma att lämnas utan åtgärd av riksåklagaren utan att du underrättas om det .

På riksåklagarens vägnar

Fru ( Å –   I )  

                                                  ……………………………………………….

Nu Mina ORD och och Min Analys och Försvar och Kritik och Överklagande :

Före allt skulle säga att : Jag har märkt att Ni Svenskar , Överdriver om Allt , även när Ni vill Visa Er ( DUMMA  ) Alltid Visar Er ( DUMMAST ) !

Så här Mycket ENERGI som Ni ( Domstol Folket ) Lägger ( för att  INTE  FATTAR ) , ( för att  FATTAR ) Kräver bara ( En Hundra Del ) av ENERGI , Tro på Mig !

Det är liksom att : Ni hade Lovat ER , liksom ( Nyårslöfte ) att ( INTE  FATTAR ) !

Det är Min ” MOTTO ” : Om man inte Fattar ( FRÅGAN ) kan inte Ge en ( KORREKT  SVAR ) !

Eran Svar Trots att det är DUMT och SKIT , ändå är inte KORREKTA  SVARET till Min FRÅGA !

Jag Frågade : Är sådana Ämne (  Grov Förtal , Grov Bedrägeri , Barn Psykisk Misshandel , Mened , Olaga Hot , mm ) som Jag Polisanmälde  och Är Mina ( Mänskliga Rättigheter ) enligt Svenska Lagboken , ärBROTT ) eller INTE ?

Om sådana Grov Förtal , Grov Bedrägeri , Barn Psykisk Misshandel , Mened , Olaga Hot , mm )  är Brott , det betyder , Det är Min Rättighet att Anmäla Folk som Gjorde Sådana ( BROTT ) Mot Mig , och en  Olämplig ( Åklagare , Överåklagare  , Riksåklagare ) ABSOLUT HAR INTE  RÄTT att SKITER på Mina RÄTTIGHETER och LÄGGA  NER DE , och När jag ÖVERKLAGA detta DUMMA BESLUT , Ni Från ( Åklagarmyndigheten ) Svarar  Mig DUMT : En Åklagarens Beslut , en Riksåklagare , en Överåklagarens Beslut kan inte överprövas eller  inte Överklagas , eller Ändras !                                                                                                                                                   Det Betyder : Först Ni (  Åklagarmyndigheten ) Gör DUMT , (  att SKITER på FOLKETS RÄTTIGHETER ) ( Liksom Mina Ärende ) med Eran DUMHETER och sedan med ännu DUMMARE Förklaring , Förklarar att en ( Åklagare , Riksåklagare , Överåklagare ) s SKIT BESLUT , kan inte Överprövas eller Överklagas eller Ändras ?

Och Ni Kallar detta ( SKIT ) för ( LAG ) ?

 

Ibland inom Domstol och Lag och Ärende , det kan hända att det är Svårt att Komma Åt VERKLIGHETEN , och en ( Domare , Åklagare ) som vill inte Använda sin Lila Hjärna för att Tar fram Verkligheten , Skriver : På grund av ” BRIST på BEVISMATERIAL ” , Ärendet LÄGGS  NED ( NER ) , men Mina Ärende , Allt var SOLKLAR , en Olämplig ÅKLAGARE , Absolut Hade inte Rätt att STRUNTA Mina RÄTTIGHETER , att SKITA  I MINA RÄTTIGHETER , att LÄGGA NER MINA Ärende , som är Mina RÄTTIGHETER !

Samma sak Mina Ärende på Attunda Tingsrätten , vilket som Från Början DÖMDES  FEL , DÖMDES  SKIT , Trots att ALLT VAR SOLKLART , och har gått över 7 år , Fortfarande De IDIOTER ( Ahmaghhaa ) VILL INTE  ERKÄNNA sina DUMHETER !

Detta är liksom att till exempel : En Olämplig ( Domare , Åklagare ) Ger Min Lägenhet , Mitt Hus , som är Helt Laglig och är Min , Ger till Någon Annan , eller Vill Ta ifrån Mig , med Våld , Bara för att Har Makt som ( Domare , Åklagare ) är samma sak som en IDIOT ( Ahmagh ) med Pistol Hotar Mig att Få Min Lägenhet , Mitt Hus !

Skillnaden är att den Idioten med Pistol kan göra sådana DUMHET , men inte en LAGMAN ( Domare , Åklagare ) som Skulle Vara FÖREBILD , som Skulle Vara RÄTTVIST , som Skulle FÖLJA  LAGEN , som Skulle Respektera Folkets Rättigheter !

En Polis har också PISTOL , men det Betyder inte att Kan HOTA VEM SOM HELST med sin PISTOL , eller SKJUTER Vem som Helst , bara för att Har PISTOL , samma sak en ( Domare , Åklagare ) Får inte att Göra VAD SOM HELST , bara för att Har MAKT som ( Domare , Åklagare ) att VÅLDTA Vems RÄTTIGHETER , eller VÅLDTA på RIKTIGT vilken  SKYLDIG KVINNA i ett Ärende , för att ÄNDRA  ALLT på den Skyldiga Kvinnans Sidan ( Levande exempel , alla Mina Ärende ) !

Vilket som  i Mina Ärende Hittills , Olämpliga Domstol Folket ( Domare , Åklagare ) Mot Några Gånger ( GRATIS  LIGG ) från den Skyldiga Kvinna ( Den Ukrainska Gata Kvinna  ” Natasha ” ) Allt som var Mina Rättigheter , Gav Henne ( Den Ukrainska Gata Kvinna ” Natasha ” ) bara Mot Några Gånger ( GRATIS LIGG ) enligt Alla Tecken och Själva SKIT  DOM och BESLUT , och Hennes ( Natasha ) s Beteende ( som istället för att Vaknar , istället för att Skämmas för Sina Dumheter , istället för att inte Upprepar sina Dumheter , Gjorde och Gör Värre och Värre , för Varje Gång , för att Viste att med Några Gånger ( GRATIS LIGG ) till Svenska Olämpliga ( Domare , Åklagare ) Allt Kommer att Blir BRA  !

Om det Finns Fina Saker på Lagboken , men finns inte på VERKLIGHETEN , det Betyder att Det Finns Inte LAG i alla fall !      

Det betyder är BLUFF , Är SKIT , Är Liksom en ( HINK ) som ( har inte BOTTEN ) , då är inte ( HINK ) längre .

När jag säger att : Vi har inte LAG i Sverige  ( Med all Orättvisan som hade hänt Mig och Mina Älskade Barn ) , Ni ( Domstol Folket ) med Eran DUMHETER , med Eran SKIT  DOM och BESLUT , med Eran SKIT Förklaring ( Att riksåklagarens beslut inte kan överklagas . eller detta : Riksåklagarens beslut kan inte överprövas eller överklagas . ) Bara GODKÄNNER och BEKRÄFTAR  MINA ORD !

Detta Betyder att : Även om Vi har LAG , ändå en ( Domare , Åklagare ) s SKIT  DOM och BESLUT  är ( TYNGRE ) än LAGEN !

Detta påminner Mig detta Iransk Historia  : Det sägs i Gamla Tiden , det var en KUNG som var Kär i sin Syster och Ville Gifta sig med sin Syster ( Bättre sagt : KNULLA sin Syster ) men enligt Lagen Kunde inte Göra det .

Kungen Brydde sig inte om LAGEN och säger till sina Lagmän , Hitta en Lösning till detta .

Lagmännen Letar och Letar i Lagboken och Hittar detta ( Lagstift ) : ( Kungen får Göra Vad som Helst ) Det betyder : Även Gifter sig med sin Syster ( Bättre sagt KNULLA sin Syster ) !

Exakt liksom Svensk Lag , som kanske är FIN i LAGBOKEN , men en ( Domare , Åklagare ) Kan SKITER på LAG  och DÖMER  HUR SKIT som HELST , även DÖMER med sin ( KUK , FITTA ) som Alla Olämpliga ( Domstol Folket ) Gjorde Hittills i Mina Ärende !    Detta är inte LAG !

IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! LAGEN är för  FOLKETS  BÄSTA , är för att FOLKET  ska Ha BRA , det betyder Fortfarande MÄNNISKAN , Människans RÄTTIGHETER , MÄNSKLIGHETEN är Högre än LAGEN , är Över LAGEN !

Det betyder : LAGEN är för MÄNNISKORS  SKULL och BÄSTA !

Detta Lagstift ( 24 § Riksåklagarens beslut i brottsfrågor får inte överklagas . ) Har inte Förklarats  att : Om Riksåklagarens Beslut , Var FEL , Var OLAGLIGT , Var SKIT  , Fortfarande den Olämpliga Riksåklagarens SKIT  BESLUT , ska därför ( STÅ  FAST ) och inte Rättas till ?

Om det är så : Vilket SKIT LAG  Ni Har !

Även om på LAGBOKEN , allt är FIN , men på Verkligheten antingen Finns inte , eller Olämpliga Domstol Folket Får DÖMER HUR SKIT som HELST , även DÖMER med sin ( KUK och FITTA ) och Vi skulle bara Tacka  och Inte Överklaga , Bara kan Säga : Vilket SKIT LAND , Vilka SKIT  LAG !

Är exakt liksom den Historia Ovan , som en KUNG ville Gifta sig med sin Syster ( KNULLA sin Syster ) men Enligt Lagen Kunde inte , men det var en Lagstift som var så : En Kung får Göra Vad som Helst ! ( Även KNULLA sin Syster ) !

Exakt liksom vad Ni Gör i Sverige ! På Lagboken Allt är FINA , men på Verkligheten , Antingen Finns Inte , eller är SKIT , eller en Olämplig ( Domare , Åklagare ) Får Göra Vad som Helst , Dömer Hur SKIT som Helst , Även SKITER på LAGEN , SKITER på FOLKETS  RÄTTIGHETER , VÅLDTA  FOLKETS RÄTTIGHETER , VÅLDTA även på Riktig , SKYLDIGA  KVINNOR  i ett Ärende , Liksom Mina Ärende !

Och jag ska vara Tacksam och Glad att jag Bor i Sverige Mitt i Europa som har LAG !

Tack ! Tack ! Tack ska Ni Ha !        Oh Gud ! Vad Glad och Lycklig jag är ,  att BOR i Sverige  som Har LAG och Jag har RÄTTIGHETER ! Tusen Tack !

Bara kan säga : Ju mer jag känner MÄNNISKOR , desto mer jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !

Nej Min Vän ! Detta Betyder att : Vi har inte LAG i Sverige !

Detta Formalitet Motto ( Alla är Lika framför Lagen ) Man kan Struntar , för att Alla Vet att är TOMMA  ORD !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , som Själv är ( Utlänning ) ( Låtsas Svensk )   Lära Er någonting : Utlänningar är inte LIKA  DUMMA som Svenskarna , En sak till ,  De ( Utlänningar ) Glömmer inte om Någon Gjorde och Gör De ( Utlänningar ) en TJÄNST  , Också Glömmer inte Om Någon Gjorde och Gör De ( Utlänningar ) ILLA !

Liksom den Iransk Dikt : Gar nashod paaye pedar , daste pesar mishekanad !

Med Min Dålig Svenska , ungefär Betyder : Om kan inte Bryta Pappas Fötter , Bryter Sonens Hand !

Detta som en del ( Utlänningar ) , Gör Dumma Saker , kan det vara så att De ( Utlänningar ) Känner sig ( Orättvis Behandlade ) Därför Gör Sig ” KVITT ” med detta SKIT LAND , Hur Dumt som Helst !

Egentligen man kan Tolka att : Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) är ORSAKEN  till att en del ( Utlänningar ) Gör Dumma Saker , för att Blir KVITT med Eran Dumheter mot De ( Utlänningar ) , för att Blir KVITT med Eran ORÄTTVISAN  mot De ( Utlänningar ) , Det är Deras ( Utlänningar ) s SÄTT att VISAR Sina PROTEST , ANGER , MISSNÖJE , Problemet att Landet  (  Har inte KLOKA ANSVARIGA ) att FATTAR  Sådana !

Jag kanske kan inte Skriva Liksom en Advokat , liksom en Lagkunnig , men jag kan Skriva Liksom en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk , som det är 45 år Skriver till Miljoner Iranier , Har skrivit över 10,000 Vackra , Korta Dikter , Har över 400 Uppfinningar , Har Skrivit Över 2000 sidor bara Angående ORÄTTVISAN i Svenska Skit Domstolar ,  Struntar om en del Olämpliga Folk Känner Sig HOTADE  ( De Olämpliga Folk i Mina Ärende , liksom ” Poliser , Kommun Handläggarna , Domstol Folket , mm ” ) , för att Vad jag Skriver är SANNINGEN och är till LANDETS BÄSTA och till FOLKETS BÄSTA , Även om Landets ANSVARIGA  FATTAR INTE !

I alla fall någon gång Någon Fattar ! Min Plikt och Skyldighet som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , är att Skriva KORREKT , För att Skrifter , Sitter Kvar , Tusentals År

Är det inte Bättre att : Istället för att Skriva så här DUMT , så här SKIT , efter en SKIT  DOM , och BESLUT , vara Ärlig och Skriver : Lagboken är FORMALITET , är SYMBOLISK , är för att Vi Svenskar skulle Visar att Vi också Har ” LAG ” , men Verkligheten är ALLT DUMT som HADE  HÄNT DIG  ( Det betyder ” Jag ” ) !

Jag tror är Bättre att Istället för att Spelar DUMT , och Letar efter ORD för att TÄCKA Eran LÖGN och Omänsklighet , Dumheter , Vara ÄRLIG och Skriver : Ni Utlänningar har inte Någon RÄTTIGHETER alls och Våran Lag och Lagstift och Lagbok är FORMALITET , Så är det !

Tror på Mig , Så är Mycket Bättre !

Tänk att inom Medicin , en Läkare Skriver FEL MEDICIN , Till någon som Har ( Diarré  ) istället för att skriver någon Medicin som stoppar ( Diarré ) skriver någon Medicin som ( Diarré ) blir ännu Värre , eller Någon som Har ( Förstoppning ) istället för att ( Förstoppning ) Försvinner , Ger någon Medicin som ( Förstoppning ) Blir ännu Värre , ännu Hårdare !

Är det inte DUMT ? och När Man Protesterar , Klagar , Läkaren säger : En Svensk Läkarens Beslut om Medicin , Ändras inte , och Får inte KLAGAR och PROTESTERAS  eller  ÄNDRAS  , även om är FEL  MEDICIN !

Svenska Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende Hittills , Gjorde exakt Samma Sak , liksom exempel om den Olämpliga Läkaren ( Diarré – Förstoppning ) ,  Ovan !  

I Diktatoriska Länder , som Ni Svenskarna , Speciellt ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) som Hela Tiden KRITISERAR Andra Länders ( Omänskliga Lagar ) och Ger ( Nobel Pris ) till De som Kämpar mot Orättvisan i sitt Land och är BLIND för Svenska SKIT  LAG , och bara Ser Andra Länders SKIT  LAG , Detta är Exakt liksom De Skit Diktatoriska Länders Skit Lag som den Dumma Diktaturens Omänskliga ORDER , som Kan inte Kritisera , kan inte Överklagas , kan inte Överprövas , Kan inte Ändras , därför Sitter FAST och Måste  ” GÖRAS ” !

Ser Ni något Skillnad mellan Eran SKIT LAGSTIFT och SKIT FÖRKLARING med den Dumma Diktaturens SKIT och OMÄNSKLIG  ORDER ?

Det sägs att i en PARK på en BÄNK satt 2 kvinnor som kände inte varandra , en av Kvinnan  ville börja en Samtal och Säger : Vilket Härligt Väder ? Vad Jobbar Du med ?

Den andra Kvinna säger : Varje dag efter Frukost , Går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem och Duschar , Går ut igen Träffar Någon , Kommer Hem , Duschar , Äter Lunch , går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem Duschar , går ut , Träffar Någon , Kommer  Hem , Duschar , Går ut , Träffar Någon , Kommer Hem , Duschar , Äter Middag , Går ut , Träffar Någon , Kommer Hem och Duschar och SOVERVad Gör Du då ?

Den andra Kvinnan säger : Jag är också ( HORA ) som Du , Bara DUSCHAR INTE efter varje gång  KNULLANDE !

Exakt Vad Ni Gör i Sverige ! Och Tror att ingen FATTAR vad Ni GÖR !

Detta som Svenska Olämpliga ( Domare , Åklagare ) och efter De Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som DÖMER  SKIT , och när Man Överklagar , Olämpliga Domstol Folket  på de 2 FORMALITET  DOMSTOLAR ( Svea HovrättenHögsta Domstolen ) s SKIT BESLUT och SKIT FÖRKLARING , Påminner Mig detta Iransk Historia : Det sägs att i Gamla tider , en Betjänt som Jobbade på ( Kungens Harem ) , när Kungen kommer ut från sitt Rum , Betjänten Stoppar sitt ( Fuck Finger ) till Kungens Arslet !

Kungen Blir Arg och Förbannade och Skriker : Vad Gjorde Du Idiot ?

Betjänten säger : Ojdå ! Jag Trodde det Var DROTTNINGEN !

Det Betyder : ÄNNU VÄRRE !

Vad Ni Olämpliga Domstol Folket som var i Mina ärende Gjorde Hittills , var och är exakt liksom  den Äckliga Betjäntens ( Beteende och ännu Äckligare Förklaring ) i Historien Ovan !

IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Om en Dom och Beslut är Korrekt , Man Överklagar inte !

Man Accepterar och Respekterar och Går Vidare till Livet !

Man Överklagar när det är FEL  , när det är OMÄNSKLIG  , när det är SKIT !

Är Verkligen SVÅRT att FATTAR en så Enkel Sak ?  Använd Eran ” LILA  HJÄRNAN  ” !

Är det inte Roligt att : Först De ( Domstol Folket ) Dömer SKIT , Beslutar SKIT , och när man Överklagar , istället för att De ( Olämpliga Domstol Folket ) OFFICIELLT BER OM URSÄKT och Rättar Till Sin SKIT DOM och BESLUT , Skriver : En Åklagare , en Riksåklagare , en Överåklagarens SKIT DOM och BESLUT kan inte Överklagas , eller Överprövas , eller Ändras !

Var i Eran Lagboken Står att : En Domare , en Åklagare FÅR DÖMA  Hur SKIT som helst , och ändå FOLK Får inte Överklaga , eller Den ( SKIT BESLUT ) Får inte Överprövas ?

Även på SKITIGASTE LÄNDER man ser inte en Sådan SKIT  LAGSTIFT och en Sådan DUM och SKIT FÖRKLARING , en Sådan SKIT FÖRKLARING , kan Finnas Bara i Sverige !

Och ROLIGASTE är att ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUSEN ) Ger ( Nobel Pris ) till Folk från Andra Länder som Kämpade Mot ORÄTTVISAN i Sitt Land , medan  100 gånger Mera ORÄTTVISAN Händer Här , i det här SKIT LAND , utan att ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUSEN ) Lägger Märke på det !

Åtminstone De Länder som är SKIT , Överdriver inte att De är Bäst och Deras Lag är Korrekt och Mänsklig osv !

Vilket som Sverige är 100 gånger Mer SKITIGARE än den SKITIGASTE LÄNDER , och Lurar Världen med Sin ( Nobel Akademi ) ( Nobel  CIRKUS ) , Landet som Vet inte ens ” ALFABET AV MÄNSKLIGHETEN ”  Försöker att Vara  liksom ( FÖRSVARARE ) till Andra Länder om de Följer inte ( Mänskliga Rättigheter ) !

Jag undrar : Spelar någon Roll Hur Man DÖDAR  FOLK  ( Avrättar FOLK ) ?

Dödar med ( AvrättningSkjutningGiljotinGas RumElektriska StolLuftampull – eller en Mjuk och Fin Kudde på Någons Ansikte , mm ) !

( SKITEN  ) i Alla Språk är ( SKIT ) även om STAVAS  OLIKA i  varje Lands SPRÅK och SKRIFT ! ( Är Mina Egna Ord ) !

Också är Mina Egna Ord : Gorg haaye hame aalam , hamegi mesle hamand !

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : Världens VARGAR är Lika Varandra !

Om Andra Länders Dåliga Nyheter liksom ( ORÄTTVISAN osv ) kommer ut , är Tack vare Lämpliga och Modiga Journalister i de ( Diktatoriska Länder ) , som trots att efteråt hamnar i Fängelse , ändå Skriver om ORÄTTVISAN , men i Sverige , Ni även Har inte ens ( Lämpliga Journalister ) att Pekar på så här Mycket ORÄTTVISAN , trots att  är 100 gånger mer än De SKITIGASTE   LÄNDER !

Är det inte ROLIGT att ett SKIT  LAND liksom Sverige , som Händer så här Mycket ORÄTTVISAN här , och ingen Blir Informerade , och nu  ( Nobel Akademi )( Nobel CIRKUS ) Ger ( Nobel Pris ) till Någon från Andra Länders ( AKTIVIST ) som Kämpade för ( ORÄTTVISAN ) i Sitt Land ?

Detta är Lika ( ROLIG ) som på Svenska Dåliga Domstolar , Olämpliga Domstol Folket ( Liksom De som var hittills i Mina Ärende ) som Själva VÅLDTA Folkets RÄTTIGHETER , och även VÅLDTA På RIKTIG , Skyldiga Kvinnor i ett Ärende , Liksom Mina Ärende ( Enligt alla Bevis och Beteende och Själva Dumma Dom och Beslut och Förklaring  , också Hänvisar den Reportage från SvD om  Smutsiga Domstolar och Olämpliga Domstol Folket som Sexuell Utnyttjade sina Kvinnliga Kollegor och Sekreterare  osv ) , på Dagarna DÖMER  FOLK för ( VÅLDTÄKT ) ! Är det inte ROLIGT ?  

Är liksom detta Äckliga Historia : Det sägs att en Man går till KYRKA för att BE , ser att ( PRÄSTEN , BISKOPEN ) håller på att KNULLA ( VÅLDTA ) ett BARN i mitten av KYRKAN ( Altare ) Blir Arg och Förbannade och SPOTTAR på den Äckliga ( Prästen , Biskopen ) s Ansikte och säger : Du som skulle vara FÖREBILD till Folk , i en så TABU STÄLLE ( KYRKAN ) och en sådant ÄCKLIG  SAK ( Att KNULLA ett BARN ) ( Att VÅLDTA ett BARN ) ?

( Prästen , Biskopen ) medan Fortsätter sin  KNULLANDE  ( VÅLDTA ) säger : SPOTTAR Du på en Sådan TABU STÄLLE ( KYRKAN ) ?

Vill Bjuda en av Mina egna Dikter : Dar aatash gor gereftan , bas ajab nist ………… Dar aab aatash gereftan , in ajib ast !

Med Min Dålig Svenska , ungefär betyder : Att brinna i eld , är inte så konstigt ………. Men Att brinna i vatten , är konstigt !

Med Andra Ord det betyder : Om Allt sådana ” ORÄTTVISAN ” skulle hända Mig i ett annat SKIT LAND , det skulle Göra Mindre ONT , men att Hända Mig i ” Sverige ” , Det Gör ONT  !

För att Jag Trodde att Sverige är ett Land i Mitten av Europa , som Har LAG , som Har Välutbildade Ansvariga , som Folk ( även Utlänningar ) Har RÄTTIGHETER , som Har Välutbildade Folk , och Massa andra Fina Saker som jag hade Hört om Sverige , men jag måste Erkänna som : jag Blev LURADE ,  Jag  FÖRLORADE  35 År av Mina Bästa År i ett SKIT  LAND ( Sverige ) som Allt som Jag Trodde att Ni Har , Var LÖGN , Var BLUFF , Var FORMALITET , Var SKIT , Landet är ( SKITIGARE än de SKITIGASTE  LÄNDER )  , det Finns inte ens LAG !  

Djungel Har LAG och Ni Har inte !

Beviset är ” All Orättvisan ” som hade hänt Mig  och Mina Älskade Barn i det här SKIT  LAND !

Ni Känner inte ens ” ALFABET av MÄNSKLIGHETEN ” , Resten jag Bjuder på !    

 Bara kan säga : Vilket SKIT  LAND ! Vilket SKIT  LAND ! Vilket SKIT LAND ! Och 1000 gånger till : Vilket SKIT LAND !

Jag brukar att Säga : SKITEN  är ” SKIT ” , även om är  i enGYLLENE  SKÅL ) !

Så ! Du Damen ! Kammaråklagaren  Fru ( Å –  I )  !

Sluta sådana DUMMA FÖRKLARINGAR , som kanske duger en Svensk  , som för ( Honom / Henne ) ( Svenska ) det spelar ingen Roll Hur SKIT Ni ( Olämpliga Domstol Folket ) Dömer , och för De ( Svenskar ) ( ” SKIT ” och ” HONUNG ” ) är Lika , Annars om Det spelade Någon Roll  för De ( Svenskar ) , Skulle Protestera , och Olämpliga Domstol Folket skulle inte Fortsätta DÖMA så här SKIT !

Så ! En sådan SKIT BESLUT är ” OLAGLIG ” , är ” OGILTIG ” , är ” SKIT ” ( är SVENSK ) , är         ” OMÄNSKLIG  ” och Måste  ÄNDRAS  , och Ni Skulle OFFICIELLT  BER OM URSÄKT !

Så ! Härmed Jag Ahmad Valadi    570901 – xxxx vill att Mina Ärende skulle Tas Upp från Början och en Lämplig , Kunnig Kvinnlig Kammaråklagare ska Ta hand om Mina Ärende ( Vill inte Ha De Olämpliga Folket som hittills var i Mina Ärende , De visade att är OLÄMPLIGA  ) !  Och SLUTAR  med detta :  

( SKITEN  ) i Alla Språk är ( SKIT ) även om STAVAS OLIKA i  varje Lands SPRÅK och SKRIFT ! ( Är Mina Egna Ord ) !

Också är Mina Egna Ord : Gorg haaye hame aalam , hamegi mesle hamand !

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : Världens VARGAR är Lika Varandra !        TACK !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minne under 35 år Liv i det här SKIT  LAND !

Ahmad Valadi     2020 – 12 – 20  

Åkerbyvägen  96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52     Mobil : 073 – 655 39 85

E – mail : [email protected]

Sajt :  ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )

                                                ………………………………….

Till : Kammaråklagare Fru  ( Å –  I )  ! 

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901- xxxx .

Här är Svaret på ditt Svar till Mig . Jag väntar på en Korrekt , Laglig , Logik , Inte Dumt Svar

Fortfarande jag vill att en Kunnig , Ärlig , Lämplig Kvinnlig Åklagare Fastnar på Mitt ärende , att Få Mina Rättigheter .

Vill inte ha De Olämpliga Åklagare som hittills var i Mina Ärende hittills , Tack ! 

Skrifter är tillräcklig Själv Talande , Trots Min Dålig Svenska , Alla FATTAR , Hoppas på att Du och Andra på Åklagarmyndigheten FATTAR Också ! ( På Persiska Vi säger : Även en ÅSNA kommer att FATTAR ) ! Tack !

Den Låtsas Svensk som har Förlorat 35 år av sina Bästa År i det här SKIT  LAND       

Ahmad Valadi      2020 – 12 – 21

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52     Mobil : 073 – 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                                         ………………………………………..

Till : Enhet 2 !

Till : Rådman Herr ( R –  B )  !

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Detta är Mina senaste skrifter , har inte Direkt med dig att göra , men Indirekt Ju !

Vänligen Läs om du har tid , och Spara på din Arkiv , på Mitt namn , och be din Sekreterare att skickar till de andra Olämpliga Domare som också varit i Mina ärende . Tack !

Trots Allt ……    God Jul och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi    2020 – 12 – 23

Åkerbyvägen 96 – 183 35   Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt  : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                   …………………………….

Till : Tvistemåls Enhetens Chef !

Hej ! 

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Det är över 7 år jag håller på att Visar Eran Olämplighet i Mina Ärende , som Ni Dömde FEL , DÖMDE SKIT från Början , och istället för att Officiellt BER OM URSÄKT , istället för att RÄTTAR TILL Eran SKIT DOM och BESLUT , Försöker att bara JÄVLAS med Mig !

Vill Ni Visa Mig att : Ni är Svenskar och Har Makt och jag är bara en Utlänning ( Låtsas Svensk ) ? Är det Så ? 

Sista 3 – 4 år jag bad Domstolen att Väljer en Kunnig Kvinnlig Domare till Mitt Mål , vilket som efter 3 år , Ni valde en Olämplig Manlig Domare ( R –  G  ) ( Som inte ens Passade till att vara Dörrvakt till Domstolen ) och Blev igen en Super SKIT DOM  ( som ni vet Bättre än Mig förstås ),  Efteråt jag skrev Många Gånger igen och Bad Domstolen ( Tvistemåls Enheten ) att Vänligen Boka en Tid , Välj en Kunnig , Lämplig Kvinnlig Domare ( Om det finns Över huvud taget ) som själv är Mamma , som Ska Rätta till All SKIT DOM och BESLUT Hittills , men det Verkar det finns ingen Ansvarig där , det känns att Alla är DÖDA , för att jag har inte Fått något Besked från Er sidan .

På Persiska Vi har ett Ordspråk som säger : Jag väntade REGN , men det kom så Mycket Regn , som Blev ÖVERSVÄMNING ! Med Andra Ord det betyder att : Jag Visste att Sverige är SKIT  LAND , Svensk RÄTTSSYSTEM är SKIT , men Ni Visar Mig 100 Gånger Mer än vad jag Trodde , att Ni är !

Allt Ni Gör , All DUMT Ni Gör , är bara liksom att Ni BEKRÄFTAR Mina Skrifter om Sverige och Sveriges SKIT RÄTTSSYSTEM .

Som detta Iransk Dikt som jag skrev många gånger till Er : När man tar några matsked av en mat i en Kastrull och smakar , eller Äter , Resten av Maten  i den Kastrull smakar det samma

Med andra Ord , det betyder : När i ett Land Rättssystemet är så här SKIT , Resten är SKIT , om är inte SKITIGARE

SKÄMS  LITE ! Om Ni vet Vad Betyder ( Att SKÄMMAS ) !

Åtminstone Var Ärlig , Var Modig att Skriva till Mig  Att : Vår Rättssystem är SKIT , Så är det , Att Ni är FORMALITET , som jag kan Lägga i Min Sajt och Visar till Svenskarna och Hela Världen , att Varför Jag Säger att Sverige är ett SKIT  DIKTATORISKT  LAND

Också i Framtiden visar till Mina Älskade Barn att : Som en Pappa , Bästa Pappa Gjorde ALLT , Lagt över 7 år för att Kämpa med ORÄTTVISAN i Dåliga Svenska Domstolar , men det Verkar att INGEN FATTAR , därför Landet är så här SKIT

Väl ! med detta jag kommer att Skickar igen de gamla Skrifter som kanske Hjälper att Ni FATTAR och om Ni vill SKÄMMA , gör det .

Härmed Jag Ahmad Valadi 570901 – xxxx Med Stolthet Made in IRAN och Tyvärr och 1000 Tyvärr till även Låtsas Svensk , vill Be Domstolen ( Attunda Tingsrätten ) ( Tvistemåls Enheten ) Att Väljer en Lämplig , Kunnig Kvinnlig Domare till Mitt Mål , att Vi går igenom över 7 År ORÄTTVISAN , Hoppas på att Trots Min Dålig Svenska , Ni Förstör Vad jag Vill , Tack !

Trots Allt ……….. En God Jul och ett Gott Nytt År Önskar för Er !

Den Låtsas Svensk som har Förlorat Över 35 År Sitt Bästa År i ett SKIT LAND     

Ahmad Valadi    2020 – 12 – 21 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85 

e – mail  : [email protected] 

Sajt  : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )          

                         ……………………………

Till : Tvistemåls Enhetens Chef ! 

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx . 

Jag skickade nyss Min Begäran , Glömde att PÅPEKA att  : Vill inte De Olämpliga Kvinnliga Domare som var i Mina Ärende hittills , De visade att De FATTAR  INGENTING , det syns på en gång  , Tack ! 

Också i gamla skrifter , jag Bad att 4 Personer skulle vara VITTNE till Mitt MÅL , som står deras ( Vittne ) namn och Adress och Telefonnummer i de tidigare skrifter , Ni kan ta från gamla Skrifter som jag Skickade även nyss . Tack !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi  2020 – 12 – 21

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil  : 073 – 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

Trots Allt ………. God Jul och Gott Nytt År !  

                                    ……………………………………………….   

Till : Landets Olämpliga Ansvariga , från Topp till Tå ! 

( Statsminister , Ministrar , Partiledare , Politiker , Ledamöter ) !

Hej ! 

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx . Med Stolthet Made in IRAN , och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , även Låtsas Svensk ! 

Har bott 35 år i det här SKIT DIKTATORISKT  LAND ( Bättre sagt : Har Förlorat 35 År av Mina Bästa År i det här SKIT LAND ! ) ! ( Jag har Förklarat  flera gånger , Varför jag säger så ,  Varför jag skriver så ! ) , När ett Land har Olämpliga Ansvariga , När ett Land har SKIT RÄTTSSYSTEM med Olämpliga Domstol Folket , liksom De Olämpliga som var i Mina Ärende hittills , Naturligtvis Folk i det SKIT LAND Har HELVETE , speciell till Vi UTLÄNNINGAR ( Låtsas Svenskar ) Liksom Mig ! 

På Persiska Vi har ett Ordspråk som Duger Er ( Ni Olämpliga Landets Ansvariga , Olämpliga Domstol Folket , Liksom De som Var i Mina Ärende , Olämpliga Kommun Handläggare som var i Mina Ärende , Olämpliga Täby Poliser som var i Mina Ärende , mm ) Ordspråket är Så : Det är Min Hunds Olämplighet som Tjuven Kommer till Mitt Hem och Tar Mina Dyrbara Grejer !

Eftersom jag är Säker att Ni Fattar inte Vad jag menade med detta Ordspråk , Förklarar Enklare Tills Ni Fattar !

Innan jag Förklarar detta , Låt att Skriva en Annan Iransk Dikt : Chon sar o kaare to baa koodak fetaad ……… Pas  zabaane koodaki baayad goshad ! 

Med Min Dålig Svenska ungefär Betyder : När du ska prata med ett Barn ……… Pratar på något sätt att Barn Förstå ! 

Med andra Ord , det betyder : Jag måste Skriva på något sätt som Ni Fattar , för att Om Ni Fattat , Min Situation var inte Så här SKIT som är Nu !

Men Förklaring till den Iranska Ordspråk ( Det är Min Hunds Olämpligheter som Tjuven Kommer Hem till Mig och Tar Mina Värdefulla Grejer ) , Det Betyder : Jag ( Ahmad Valadi , Författare , Diktare , Journalist , Radioprogramledare , Kalligrafi Elev , Litteratur Samlare , Uppfinnare , Hår Stylist , Grundare till Sajtenfalskapadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) som skriver över 45 år , har Publicerat en Bok ( 747 sidor ) Har Publicerad 5 CD av en del av Mina Dikter , Har 35 Videoklipp av en del av Mina Dikter på ( Youtube ) också Några Mina Radioprogram på ( Youtube ) , Har över 10,000 Fina , Korta Filosofiska , Kärleksdikter , Har över 400 Uppfinningar som Ville Förverkliga De ( Mina Uppfinningar ) Här , men efter All Orättvisan och Dumheter Mot Mig och Mina Barn , det här SKIT  LANDET ABSOLUT INTE FÖRTJÄNAR DET , och jag är Vägvisare till 80 Miljoner Iranier , Jag är Förebild till 80 Miljoner Iranier och Jag är Representant för 80 Miljoner Iranier , och jag är Laglydigare än 99,99 % av Svenskar , Dels för att Jag Lärde Mig Så , att Följa Lagen , Följa Mänskliga Lagen , Dels för att Det ÄCKLAR  MIG om jag Gör Något FEL , Göra Något DUMT , Göra Något OLAGLIG att en Svensk Ska Rätta till Mig !

I Början ( 35 år sedan ) jag Ville Lära Mig någonting av Er ( Ni Svenskar ) men Såg att Ni Kan Inte ens ALFABET av MÄNSKLIGHETEN , Alla Fina Saker som jag hade Hört om Er , Var FALSK , Var LÖGN , Var SKIT .

Och Saker som man kan Lära från Er är ( Att vara Dubbelmoral , Att Vara som ett Lamm , Att Vara Dumskalle , Att Vara Otrogen , Att Vara en Människa med Fina Mask på Ansikte , Att Vara ………… ) som ABSOLUT Passade inte Mig och Min Karaktär och Uppfostran och Nationalitet och Ras ! 

Om Någon Liksom Mig Får så Här Mycket Problem , Så här Mycket Orättvisor osv , det  betyder att Här är SKIT med Olämpliga Ansvariga , som Har inte Koll till Landet , Har inte Koll på Dåliga Domstolar ,  Har inte Koll på Någonting ! 

Bara är en TOM TITEL , liksom en Fin Kläder , Kostym , som Finns ingen i den

Annars Någon i Min Nivå , som Följer Lagen inte 100 % utan 200 % skulle inte Ha ett SKIT  LIV , Skulle inte Få så här Mycket Problem från Landets SKIT  RÄTTSSYSTEM osv !

Det är Över 7 år jag Hade fått Problem Tack vare ( Täby Olämpliga Poliser , som var i Mina Ärende , Täby Kommun , Järfälla Kommun , Håbo Kommuns Olämpliga Handläggare , Olämpliga Domstol Folket , mm ) och skrev Över 2000 sidor och Skickade nästan Alla Mina Skrifter till Er ( På Riksdagen ) Allihopa ( Från TOPP till TÅ ) , inte en Rad Svar från Er ( Ni Olämpliga  Riksdagsmän ) ! 

Det Betyder : Ni Sitter på Någon Stol , Ni är på Någon Post och Position som Ni ABSOLUT  INTE  DUGER ! 

Detta Betyder : Bara när det Närmar sig att Folk ska Rösta , Man ser Eran Falska Skyltar här och där , och Ni är bara ute efter att LURAR  FOLK med Eran LÖGN , att denna Vecka man ser eran SKYLTAR med FALSKA  MOTTO  på de , som Aldrig kommer att Hända . 

Även i det Skrift som är till ( Nobel Akademi ) ( Nobel CIRKUS ) jag pekade lite på Eran Olämplighet ! 

Vilket som i Tidigare Skrifter , jag Pekade lite på , Varje Skrifter som jag Skriver och Skickar till Er och Andra , Alltid Finns Saker som är Bra till Er , är Bra till Landet , är Bra till Folket , Men När Ni ( Landets Olämpliga Ansvariga ) FATTAR  INTE , Resultatet Blir ( NOLL ) ( SKIT ) som ska Passar ett SKIT  DIKTATORISKT  LAND som Sverige !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Iranier , Låtsas Svensk , Min Plikt och Skyldighet är att Skriva Korrekt , Vilket Jag Gjorde och Gör , även om Ni FATTAR  INTE , eller BRYR  INTE OM ! 

Väl ! Trots Allt , Önskar Er en God Jul och ett Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk som Har Förlorat 35 År av Sitt Bästa År i ett SKIT  LAND     

Ahmad Valadi    2020 – 12 – 22 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52    Mobil  : 073 – 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                                          ………………………………………..

Till : Polismyndigheten !

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Här är Min Senaste Skrifter , är Själv Talande , är om ett SKIT  LAND , som Ni vet Själva , Upprepar inte .

Vänligen Läs ,  Spara i eran Arkiv på Mitt Namn , Skicka en Kopia till Täby Polisen , Sollentuna Polisen , och Alla Andra Polisstationer , det kan hjälpa mycket att Alla Poliser Lär sig Någonting av Mina Skrifter . Tack !

Trots Allt ……………….. God Jul och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk som har Förlorat 35 år av sina Bästa År i det här SKIT  LAND       

Ahmad Valadi      2020 – 12 – 21

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel : 08 – 792 45 52     Mobil : 073 – 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och( fakeparadise.se )                                                     

                                           …………………………………….

Till : Svenska SKIT MEDIA och Olämpliga Journalister ! ( Som Ni visade Mig Så ) .

Hej ! 

Mitt namn är Ahmad Valadi , jag har skickat Mina Skrifter flera gånger  tidigare , här är Mina senaste Skrifter . 

Vänligen Läs de , att Åtminstone Lär Er Någonting , Allt som Ni skulle Lära Er ( Hemma , Skolan , Universitet , Samhället ) men det syns att Ni hade inte Lärt så mycket , åtminstone de Viktigaste som en Journalist , en Medieansvarig Borde Veta , Ni vet inte , Allt visar så , Allt pekar på det . 

Om ni kan inte Eran Roll som Journalist , jag som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , som Över 45 år Skriver , Skriver till Er Också , Människor Lär av Varandra , Hoppas på att Ni kan Lära Någonting av Mina Skrifter Också ! 

Resten finns i Mina Skrifter , som är Själv Talande !

Trots Allt ……… Önskar Er en God Jul och ett Gott Nytt År ! 

Den Låtsas Svensk som har 35 År Dåliga Minne i ett SKIT LAND 

Ahmad Valadi    2020 – 12 – 21       

                                                            ………………………………………

Till : De 2 FORMALITET Domstolar ( Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) Från Dörrvakt till  den Klokaste ( Om det finns Förstås ) !

Hej !

Mitt namn är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , med STOLTHET Made in IRAN och Tyvärr och 1000 Tyvärr till , även LÅTSAS Svensk .

Är Författare , Diktare , Litteratur  Samlare , Journalist , Kalligraf , Radioprogramledare , Uppfinnare , Hår Stylist , Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise ) , Har Publicerat en Bok ( 747 sidor ) Har Publicerat 5 CD , över 45 år håller på att Skriva , Har skrivit ca 10,000 Fina , Filosofiska , Kärleksdikter , Har över 400 Uppfinningar , har skrivit Över 2,000 sidor Om Orättvisan och Domstol Folkets Dumheter osv .

Skrev lite om Mig för att Ni skulle inte Tänka att jag är en Analfabetisk Utlänning och är Brottsling .

Har bott cirka 35 år i det här SKIT  LAND , och Förklarade varför jag Kallar Dagens Sverige för SKIT LAND .

Härmed Skickar jag Mina Senaste Skrifter , Allt som Står i Skrifter Handlar om Er ( Ni på de 2 Formalitet Domstolar ” Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ” ) också .

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist Vad jag Skriver är inte bara om Mig och Mina Barn , utan är För Alla och är För Landets Bästa , Även om Ni Fattar inte det !

Detta Skrift kanske är inte Direkt med Er ( Ni Olämpliga Folket på ” Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ” , som var i Mina Ärende ) att Göra , men Indirekt JU , för att eran SKIT  ROLL är Värre än Vanliga Olämpliga Domstol Folket ( Attunda Tingsrätten ) ( Som var i Mina Ärende ) .

Eftersom Vad jag Skriver Skickar även till Riksdagen och Många andra och Lägger på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) Hoppas på att Bland Ansvariga , Bland Domstol Folket , Bland Kommun Ansvariga , Bland Folk Någon Fattar !

Trots Allt …………. God Jul och Gott Nytt År !

Den Låtsas Svensk    Ahmad Valadi  2020 – 12 – 23

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel 

Tel . 08 – 792 45 52   Mobil : 073 655 39 85 

e – mail : [email protected] 

Sajt  : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) 

                                                           ………………………………………………     

Hej,

Diskrimineringsombudsmannen, DO har tagit emot ditt meddelande som riktas till flera mottagare.

Vad händer nu?

DO betraktar ditt meddelande för kännedom och gör inget mer med dina uppgifter.

Behöver du information eller vägledning?

Från och med 14 april är DO:s upplysningstjänst per telefon tills vidare stängd av resursskäl på grund av coronaviruset covid-19.

Du är välkommen att kontakta oss via e-post på adressen [email protected] så svarar vi på dina frågor.

Dina personuppgifter

DO behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår webbplats, http://www.do.se/personuppgifter-offentlighet/.

Med vänlig hälsning,

Registrator

Diskrimineringsombudsmannen (DO)
Box 4057 | 169 04 Solna | Besök Råsundavägen 18
Telefonväxel 08-120 20 700 | Fax 08-120 20 800
www.do.se | [email protected]

DO arbetar för ett samhälle fritt från diskriminering.
Läs mer om vår verksamhet på www.do.se

                                             ……………………………………………………

OBS :

Mina Ord nu angående en till Svensk FORMALITET ORGANISATION ( DO ) som deras Budget måste vara Miljoner eller  Miljarder Kronor för att GÖRA  INGENTING !

Ser Ni deras DUMMA  SVAR  ?

Det måste vara 100 tals personer som Jobbar i ( DO ) med så Höga LÖNER , för att bara Svara så DUMT (  DO betraktar ditt meddelande för kännedom och gör inget mer med dina uppgifter . ) .

Verkligen  Behöver Vi en sådan FORMALITET ORGANISATION ( DO ) som Kostar Miljoner , Miljarder Kronor Skattebetalarnas Pengar för att Bara Svara med en RAD , som en IDIOT  (      ” DO ” betraktar ditt meddelande för kännedom och gör inget mer med dina uppgifter . ) !

När De på ( DO ) ” kan inte Göra Någonting ” , ” Vad Behövs att ska FINNAS ” ?

Varför ska Miljoner , Miljarder kronor Skattebetalarna går till sådana Organisationer liksom ( DO ) som är Bara en FORMALITET ORGANISATION ? Som deras ROLL är ( NOLL ) ! Och GÖR  INGENTING !           Är det inte BÄTTRE att Använda sådana Stora Summor Pengar till Saker och Tings som är VIKTIG  ? Som är VÄRT ?

Tänk inte att Bara ( DO ) är en FORMALITET ORGANISATION som deras Roll är ( NOLL ) även De 2 FORMALITET  DOMSTOLAR ( Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) som  Också Deras  ROLL är ( NOLL ) , jag visade i Tidigare Skrifter med FAKTA och BEVIS och FÖRKLARING och ANALYS , exakt som De Själva Visade Mig !

Också Miljoner , Miljarder Kronor går till Deras ( Svea Hovrätten – Högsta Domstolen ) s Folkets Höga Löner , för att Göra ( INGENTING ) !

I Tidigare Skrifter jag Förklarade att : Sådana Formalitet Organisationer och de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten – Högsta Domstol ) s Dåliga ROLL och All ORÄTTVISAN är Värre än Alla BROTTSLINGAR , FIENDE , KATASTROF till Sverige !

Som en Ansvar Författare , Diktare , Journalist , Låtsas Svensk är Min Plikt och Skyldighet att Skriva Korrekt och Allt med FAKTA , BEVIS , FÖRKLARING och ANALYS , som jag Kan STÅ till Mina Skrifter , vilket som jag Gjorde hela tiden , Om det är FRÄMMANDE för Er Svenskar , är Upp till Er , Om Ni Öppnar Lite Eran Ögon , Om Ni Använder Lite Eran Lilla Hjärna , Då Mina Skrifter Blir inte FRÄMMANDE för Er Längre ! Inte heller , TOLKAR som ( KRÄNKNING ) som är inte Min Grej , är inte Mitt Mål  heller !

Mina Skrifter är För Landets Bästa , är för Folkets Bästa , Om Ni Fattar Förstås !

Verkligheten och Sanningen , Man kan  Skriva bara på ett sätt , Som det Var , som det Är !

Vad det inte Bättre att istället för detta DUMMA  SVAR , De ( DO ) skulle skriva VERKLIGHETEN att : ” DO ”  är en FORMALITET ORGANISATION , VI GÖR INGENTING HÄR , bara att skicka ett ( e – mejl ) med en RAD DUM FÖRKLARING (  ” DO ” betraktar ditt meddelande för kännedom och gör inget mer med dina uppgifter . ) .

SKIT  LAND Betyder det !