Allt pekar på att mot Några gånger ( Gratis Ligg ) Olämpliga Domare ( R – G ) Tagit Bort Mina 4 Vittne !

0
67

Till : Tvistemål enheten !             Avdelning     2 !

Mål nr    T 6741 – 18

Till : Överrådman Fru ( N – S ) !

OBS : Till Mina Kära Sajt Besökare !

Den här Överrådman Fru ( N – S ) var den Ansvar Person som sedan cirka 2 år tillbaka som jag skrev till Domstolen att Jag vill ha en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare som vi skulle gå igenom ( Då var 4 år , nu är över 6 år ) ORÄTTVISAN i Mitt Mål , efter ett och ett halvt år , den här kvinna ( Överrådman Fru ” N – S ” ) valde en Manlig Domare ( R – G ) till Mitt Mål , trots att jag skrev Flera gånger och skickade flera gånger mejl , ändå Hon  ( Överrådman Fru ” N – S ” ) Jävlades och valde en Manlig Domare ( R – G ) till Mitt Mål !

Jag Protesterade många gånger som ni kan läsa Mina Skrifter , Ändå De ( Domstolen ) Tvingade den Olämpliga Manliga Domare ( R – G ) till Mitt Mål , Vilket som den 13 November var Första Dagens av Vårt Ärende och den 18 November var det den andra gången .

Den 13 November som var Första del av Ärendet , och Via Telefon Vi Fortsätt , flera gånger jag frågade när ska de 4 Vittne ( Som Domstolen redan tagit Bort en Vittne ” V – Ch ” ) med de andra 3 Vittne , skulle få höras liksom Vittne , Han ( R – G ) svarade på måndag den 18 November  efter klockan 13 : 00 de ( Vittnena ) ska få höras !

Vilket som samma dag ( Den 13 November ) efter cirka 4 timmar , kom ett mejl från Attunda Tingsrätten att den Olämpliga Manliga Domare ( R – G ) hade tagit bort Mina 3 Vittne , vilket som Absolut hade inte  Rätt att göra så här , att ta bort Mina VITTNE !

Samma Dag skickade  jag ett mejl till Domstolen både till den Avdelning Ansvar person ( Överrådman Fru ” N – S ” ) och även  till den Olämpliga Domare ( R – G ) , väntade 2 dagar , fick inget Svar från Attunda Tingsrätten .

Måndag den 18 November 2019 var jag på Attunda Tingsrätten , det var andra gången av Vårt Ärende som var klockan 09 : 00 . Jag gick en timme tidig , klockan 08 : 00 för att kunna Prata med den Överrådman Fru ( N – S ) för att Avboka Dagens Ärende som utan 3 – 4 Vittne skulle vara Lika med SKIT , på Receptionen bad att Receptionisten söker Överrådmannen Fru ( N – S ) efter en kvart , fick jag veta att den Kvinna , Överrådman Fru ( N – S ) jobbar inte längre där och en annan Man är Avdelning Chef !

Jag bad Receptionisten att söka Honom ( Nya Chefen till Avdelning 2 ) som Mitt Ärende Hamnar där , Hon ( Receptionisten ) sa : Han ( Nya Chefen ) är inte Anträffbar , men  Du kan säga till Domare till Målet att hjälpa Dig !

Tänk att Flera Veckor den Kvinnliga Överrådman ( N – S ) är inte där och flera gånger jag Skickade Mina Skrifter till Hennes Namn ( N – S ) ingen Meddelade Mig med 2 Rader e – mejl att jag skickar i Fortsättningen Mina Skrifter till Nya Chef , Skickar Mina Protester till Nya Chef , Det Betyder som Vanligt SKIT !

Är det inte så att när man Skickar e – mejl till någons e – mejl adress , Antigen mejlet går vidare till den personens nya adress , eller någon tar hand om ( Hans / Hennes ) mejl , men ingen , inte ens själva Överrådman  Fru ( N – S ) skrev ett mejl att jag jobbar inte längre där .                                                                                         

Jag ville bara säga Hur Dåliga  Svenska Domstolar Är  . Om Själva Domen , Vad Vi pratade om , Vad har hänt , Vad jag sa ,  Vad den Gata Kvinna ( Natasha ) sa , jag skriver sedan , måndag den 25 November ska Beslutet komma ut , vi väntar till den datum .

Nu Fortsättningen av detta e mejl :

Hej !  

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , Med Stolthet ” Made  In IRAN ” och Tyvärr och 1000 Tyvärr Till , även ( Låtsas Svensk ) sedan 30 eller 33 år Tillbaka !

Jag skickar detta till Dig Överrådman Fru ( N – S  ) för att Du är Chef på Avdelningen och Du Måste Veta Hur Olämpliga är De som Jobbar Under Dig och Ditt Ansvar !

Eftersom det var Du som Brydde inte om på Min Enkel Begäran , angående att Fixa en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare och det Verkar att JÄVLADES med Mig och Valde En Olämplig Manlig Domare ( R – G  ) som jag vet inte Är Han Verkligen Domare eller Praktikant eller Vad som helst utom DOMARE !

På Skriften nedan du Fattar bättre , det finns Mina Förklaring angående Förhandlingen igår onsdag den 13 november , och lite gran om Vad hade hänt !

Eftersom vill att skicka detta mejl , så fort som möjligt till dig , för att du ska ha lite tid att kunna Stoppa Mitt Mål som Fortsättningen är på måndag den 18 november , och Ta Bort den Olämpliga Manliga Domare ( R – G  ) som från Början jag Skrev och bad att vill inte ha Manliga Domare på Mitt Mål , speciellt denna Mannen  ( R – G ) , som ändrade Mina Ord och visade sin Olämpligheten redan från Början , vilket som ändå Du Överrådman Fru ( N – S  ) Brydde inte och Valde den här Olämpliga  Manliga Domare (  R – G  ) !

Skickar detta mejl som du  Överrådman Fru ( N – S  ) hinner att ta  bort den tid som är på måndag den 18 november , för att den Domare ( R – G  ) som tog Bort Mina Vittne , då detta handling är Automatisk OGILTIG , och den Domare ( R – G  ) också Automatisk blir OGILTIG , Vänligen Läs detta och ( Avboka ) Den tid som är på måndag den 18 november , tills du Hinner att Välja en Kunnig , Kvinnlig Domare , som är Själv Mamma , och Hinner att Läsa Några Skrifter för att Fatta Vad är Vad , Också Mina 4 Vittne ( 1 : Fru ” E – K  ” – 2 : ” V –  Ch ” – 3 : Den Äckliga , Smutsiga Arab ” M – A – F  ” – 4 : Den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ” A – L  ” ska vara på Mitt Ärende , för att Visar en gång till HUR  OLÄMPLIG är den Gata Kvinna ( Natasha  ) !

Jag vill ha Min Sons Ensamvårdnad och Varannan vecka till den Olämplig Mamma ( Natasha  ) .

Jag hann inte att Analyserar den Gata Kvinna ( Natasha ) s  e  – mejl till Domstolen , som Domstolen Skickade för 2 – 3 dagar sedan , Jag Analyserar och Skickar till Domstolen .

Då jag vill ha Skriftligt Meddelande att Du FATTADE , FÅTT Min  e – mejl och AVBOKADE den Tid på måndag den 18 november , och Hitta den Kunniga Kvinnliga Domare till Målet , och 4 Vittnen ska Vara med , Tack !

Meddela Mig idag  ( 14 november  2019 ) , eller Helst Imorgon ( 15 november 2019 )  , som inte Gå till Domstolen på måndag , i ONÖDAN , När Mina VITTNE ska inte Vara med , det Betyder detta är inte  GILTIG  DOMSTOL , och den Domare ( R – G  ) är inte LÄMPLIG , är inte GILTIG DOMARE , Tack !

Det finns Mycket saker som jag ville Skriva och Skickar , men hinner inte nu , för att Vill att Du få detta mejl nu . Meddela Mig så fort som Möjligt , Tack .

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minne under 33 år i det här SKIT  LAND  

Ahmad Valadi     2019 – 11 – 14

                                                        ………………………………………….

Till den Olämpliga Domare ( R – G  ) !

Hej !

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .

Sedan ett och ett halvt år tillbaka jag skrev och bad Domstolen att Vänligen jag Vill inte Ha Manlig Domare till Mitt Mål , för att All Pekade  på att Olämpliga Manliga Domare i Mitt Mål  Efter Några Gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor liksom den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  )  Vänder Verkligheter och SKITER på RÄTTVISAN och DÖMER med Sin KUK , Vänligen Välj en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare till Mitt Mål , som själv är Mamma , för att Vi Slutar den här HELVETE , slutar det här MARDRÖM , som då var 4 och ett halvt år och nu är Över 6 År , Slutar det Här SKIT DOM som Från Början DÖMDES  FEL , DÖMDES SKIT !

Trots att så många gånger jag Skrev till Domstolen , ändå Domstolen Valde en Manlig Domare ( R – G  ) , Det Betyder att Domstol Folket efter 6 år PSYKISK TORTYR till Mig och Min Son ( D ) , ändå Domstolen , Överrådmannen Fru ( N – S  ) TVINGADE MIG att ACCEPTERA denna Manliga Domare ( R – G  ) !

När den här Manliga Domare ( R – G  ) ringde Mig sa : Hej ! Är det Ahmad Valadi ? Jag svarade : Ja ! Han presenterade sig : Jag är ( R – G  ) , jag är Rådman , Jag ringer från Attunda Tingsrätten , Det är så här att Jag läste en del av dina Skrifter och jag blev Vald som Domare till Målet !                

Jag sa : Vänta ! Vänta ! Vänta ! Du sa du läste en del av Mina Skrifter ?

Han ( R – G  ) sa : Ja !       Jag sa : Om du hade läst Mina Skrifter , Jag Skrev i Alla Mina Skrifter , i Början , i Mitten , på Slutet , jag skrev att Jag Vill inte ha Manliga Domare till Mitt Mål ! Han ( R – G  ) sa : Så funkar inte i Sverige , Tänk att din motpart ( Natasha  ) säger som Du att Hon ( Natasha  ) vill inte ha Kvinnliga Domare !

Jag sa : Det är inte ( Natasha  ) som Gäller , det handlar om Mig och Min Son som det är 6 år Helvete till Mig och Min Son !

Jag sa : Du kan Vara en Bra Domare , jag känner inte dig , men jag vill inte Manliga Domare till Mitt Mål ! Vänligen säg till din Chef att Du pratade med Mig och Ahmad Valadi vill inte ha Manliga Domare !

Han ( R – G  ) försökte att pratar mera , men jag ville inte och sa : Hejdå ! Vill inte prata mera , sa vad jag ville att säga !

Efter en Vecka kom ett mejl från Attunda Tingsrätt , från Överrådmannen Fru ( N – S  ) , det var några Rader som Fru ( N – S  ) skrev , och på slutet var några Rader från ( R – G  ) ! Viktigaste del av Fru ( N – S  ) var så : Ahmad Valadi Tror att Manliga Domare är PARTISK , men det stämmer inte !  Och Viktigaste del av ( R – G  ) var Så : Ahmad Valadi säger : Jag ( R – G  ) är Olämplig , bara för att jag är en Man !

Och Domstolen gav Mig en Vecka att Om jag vill Svara .        

Jag skrev All som vi pratade på Telefon , som tog bara 3 – 4 minuter och skrev : När Vi Pratade jag sa Aldrig att Du ( R – G  ) är Olämplig , för att Du är en Man , Tvärtom jag Gav KOMPLIMANG , och Sa : Du kan vara en Bra Domare , men jag vill inte ha Manliga Domare till Mitt Mål !

Men Nu jag Säger att : Du ( R – G  ) är OLÄMPLIG , för att Du ( R – G  ) kunde inte Överföra 3 – 4 Minuters Samtal mellan OSS ( Jag och ” R – G ”  ) till din Chef Fru ( N – S  ) på Korrekt sätt och på Mänsklig Sätt , Dig ( R – G  ) Absolut Vill inte Ha !

Igen efter en Månad Du ( R – G  ) Ringde och Ville Prata med Mig , Jag sa : Du ( R – G  ) Jag vill inte pratar med Dig ( R – G  ) , och Samtalet tog Slut !

Och Väntade att Domstolen efter ett och ett halvt år , och efter 6 år HELVETE till Mig och Min Son , vill Välja en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare , Därför Skrev inte under den ( Delgivningskvitto ) och Skrev till Domstolen att : Först vill jag veta Vem är Domare till Mitt Mål ? Valde Ni en Kunnig , Lämplig , Mänsklig , Kvinnlig Domare ?

Då kom ett Mejl från Attunda Tingsrätten och Skrev : Det är Han ( R – G  ) som är Domare till Målet !   Det Betyder att : Domstol Folket efter 6 År HELVETE till Mig och Min Son , efter 6 År SKIT  DOM och BESLUT , ändå Valde en Manlig Domare ( R – G  ) som Visade att är OLÄMPLIG !

Jag Skrev inte under den ( Delgivningskvitto ) och 3 dagar innan den Datum som var ( Muntlig Förberedelse ) Ringde en Kvinna från Domstolen och efteråt en annan Kvinna till , och De Kvinnorna Försökte att Via Telefon , Ställa Frågor att : Eller Hur Ahmad att Du har Fått den ( Delgivningskvitto ) ? De ville på det sätt Kopierar Min Röst och detta skulle vara Liksom att Jag Godkände detta ( Delgivningskvitto ) jag har fått !

Jag sa : Du damen ! jag skickade flera e – mejl till Domstolen och skrev att : Jag Skriver inte under detta ( Delgivningskvitto ) innan jag vet att Fattade Ni att Jag Vill inte ha Manliga Domare till Mitt Mål ? Detta Betyder att Jag Hade fått detta ( Delgivningskvitto ) , det Behövs inte på CHARLATANISM SÄTT Ställa Frågor , för att Spelar in Min Röst och få Mitt Svar .

Då en av Kvinnorna sa : Tyvärr Man kan inte Ändra detta , och sedan om Du kommer inte på ( Muntlig Förberedelse ) ( Natasha  ) kommer att VINNA  MÅLET !

Det betyder igen Svenska Dåliga Domstolar TVINGADE  MIG , och Håll Mig på ( KANTEN av BOX RING ) och Slår Mig !        Vilket som sedan 20 år tillbaka , Mitt Ärende med Min Första Dumma Fru ( F  – M ) och Sedan 6 år Tillbaka Mitt Ärende med denna Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) Domstol Folket DÖMDE  SKIT , och Ställde Mig och Mina Barn i HELVETE !

En dag innan den dagen som var ( Muntlig Förberedelse ) Ringde  Han ( R – G  ) och Sa : Hej Ahmad ! Det är Rådman ( R – G  ) , jag Lovar att det ska Bli en Bra DOM , jag vet att Du har Dålig Minne från Tidigare Dom , jag Lovar att det ska bli en Bra DOM !

Dagen efter var ( Muntlig Förberedelse ) , Jag Gick till Domstolen , Trots att det ÄCKLADE  MIG !

Där Kom upp några saker , och Domaren ( R – G  ) Spikade 2 Tider ( Den 13 och den 18 ) jag Trodde det var ( December Månad ) därför Noterade på ( 13 och 18 December ) och Försökte att Hålla Kontakten med Domstolen Angående ( 4 Vittne ) , och Skickade information om Mina 4 VITTNE !

Sedan 2 veckor tillbaka , jag håll på att gå igenom 1000 tals gamla e – mejl för att Hitta De Viktiga Del av Gamla e – mejl , för att Kopiera och skicka till Domstolen , också en del av ( Fru ”  E – K  ” ) s e – mejl till Mig som är Full med information som visar Hur Smutsig är den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) och Hur Smutsig är den Äckliga Arab ( M – A – F  )  och en del av den Äckliga Arab ( M – A – F  ) s Smutsiga Berättelser  om ( Natasha ) s KNULLANDE , som Lämnade 2 Barn och gick till Den Äckliga Arab ( M – A – F  ) s Butik ( M –  Data ) på Jakobsberg Centrum , och Gick till Toaletten på Butiken och Naken Väntade att den Äckliga Arab ( M – A – F  ) skulle gå och KNULLAR Henne ( Natasha  ) och Många sådana Smutsiga Berättelser  från den Gata Kvinna ( Natasha ) till  Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) , och jag tänkte att till ( 13 och 18 December ) Jag har tid och hinner i God tid Skickar till Domstolen att Domaren ( R – G  ) hinner att Läsa och den här Gången skulle vara en KORREKT  DOM , efter 6 år SKIT  DOM  !

All  för att  Visar Hur OLÄMPLIG är den Gata Kvinna ( Natasha  ) som Tyvärr är Mamma till Mina Änglar ( ” V – Ch ”  och ” D ”  ) !

på Morgonen på onsdag den 13 November runt klockan 09 : 00 Ringde Telefonen , det var Rådmannen ( R – G  ) och sa : Är det Ahmad Valadi ? Jag svarade : Ja !

Då Han ( R – G  ) sa : Vi sitter här på Domstolen och Väntar på Dig , Var är Du ? Jag sa : Hemma , Vad då ? Om du skulle komma , hur snabbt kan du komma ? Jag sa : minst 1 Timme , Jag trodde att det var ( December Månad ) , jag skrev i Almanackan för ( 13 och 18 December ) , ändå frågade : Går det att Via Telefon vi gör detta ? Nu som blev MISSFÖRSTÅR !

Lyckligtvis Domaren ( R – G  ) Accepterade att detta skulle gå via Telefon !

Då ( R – G  ) Började Domen och Förklarade att på Domstol Salen är en Kvinnlig Tolk på Persiska , och 3 Nämndemän , och en Sekreterare ( Notarius ) och ville Börja , jag sa : Jag sa Flera Gånger att jag Vill Inte Ha ( Nämndemän ) i Mitt Mål , De som FATTAR INGENTING och Sitter som en STATY och GLOR på , jag kan inte Koncentrera !

Han ( R – G  ) sa : Detta är enligt Lagen ! Jag sa : Jag vill att om Domen blev SKIT , Veta till Vem ska jag Kalla ( IDIOT ) !

Detta som i Svenska Dåliga Domstolar , sitter Nämndemän , som i Mina Ärende Visade att FATTAR  INGENTING , och Fattar inte om Ärende , Fattar inte om Lagen och man vet inte Om De är ( Rasist , Feminist , eller överhuvudtaget är en Skit Människa ) och Ändå ( Hans / Hennes ) RÖST ska vara Lika VÄRDE som en DOMARE / ÅKLAGARE , s RÖST , Vilket som Även om en Domare DÖMER KORREKT , enligt LAG  , men om 3 Olämpliga Nämndemän , DÖMER  FEL , DÖMER  SKIT , Då Automatisk Påverkar den Domarens Korrekt DOM , och På Slutet Blir ALLT   SKIT ! Blir en SKIT  DOM ! Liksom Allt annat som är SKIT i det här SKIT  LAND !

För att Ni skulle Fatta , Ger ett Exempel , för att Kanske , Kanske , Kanske Ni Fattar : Tänk på Sjukhuset en Kirurg vill Opererar en Patient , Vad Tror Ni om det skulle Vara 3 Nämndemän som Vet ingenting om ( Anatomi , Medicin , Operation , mm ) och Nu Denna Kirurgen ska Fråga de 3 Nämndemän som Vet inget om ( Sjukdom , Operation , mm ) att :  Vad  Tror Ni ? Ska Vi Operera denna Patienten eller Inte ? Vem av Er Vill Göra Operationen ?

Vad Tror Ni att Vad Blir Resultatet ? Jag vill att Ni Domstol Folket som Visade Mig under den sista 20 år att Ni FATTAR  INTE Lika Mycket som en 10 årig , Använder Eran Lila Hjärna ?

Eller en Pilot ska Fråga 3 Nämndemän som Vet inget om ( Flygning , Flygplan , Flygplats , mm ) Att : Vad Tror Ni ? Vad ska vi Göra ? Vem vill sitta på Pilotens Stol och Köra  ( Flyga ) ?

Jag kan skriva 1000 exemplar , Tror Ni att , att DÖMA är inte Lika Viktig som en OPERATION ? Eller Lika Viktig som en FLYGTUR ?

Kan Vem som helst OPERERA ? Kan Vem som Helst Sitter på  PILOTENS  Stol och Köra ( Flyga ) en Flygplan ?

Varför ska Vanliga Människor , som för det mesta FATTAR  INGENTING , Speciellt om LAG , om att DÖMA KORREKT , inte ens Vet Situationen från Början , Liksom Mina Ärende , Sitter på Domstolen och LEKER med Människors LIV , HEDER , GOTT NAMN , osv ?

Domstolen är inte program ( Talang , Idol , Melodi Festival och Liknande ) att Vem som helst kan Sitter på ( Juri ) s Stol och Dömer att ( Denna Sångare Sjöng bättre än den Andra ) för att detta är inte ( LIV och DÖD ) Liksom en KIRURGS JOBB , Detta är inte liksom en DOMARE / ÅKLAGARENS JOBB som också Handlar om ( RÄTT och FEL ) som Handlar om ( RÄTTVISAN ) som Också Handlar om ( Folkets RÄTTIGHETER ) som med Svensk Metod , med så Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende , med så Olämpliga Nämndemän Hittills Blev SKIT , Blev VÅLDTAGNA , Blev GRUPP VÅLDTAGNA !

Om Nämndemän skulle Vara ( Advokater , Pensionärer som var en gång i tiden Domare , Åklagare , Advokat , och Liknande ) som vet lite om LAG , vet Lite om RÄTTVISAN , vet lite om Mänskligheten , då är Mer Acceptabel , och Resultatet blir nära 100 % Korrekt , men med sådana IDIOTER ( Ahmaghhaa ) , Olämpliga Folk ( Nämndemän ) som Kan SKITER på DOMARENS KORREKTA  DOM , och Resultatet Blir BARA  SKIT , som är TYPISK  Svensk !

Väl ! Efter några Minuter , jag Upprepade att När ska VITTNENA Få Höras ?

Du ( R – G  ) på Flera Tillfälle , sa : På måndag ( den 18 December ) efter klockan 13 : 00 , och För Säkerhets skull på Slutet av den FORMALITET DOMSTOL jag igen Ställde detta Frågan att : Har Ni Meddelat De VITTNENA , Vilken Tid ska VITTNENA Få Höras ?            Igen Du ( R – G  ) sa : På måndag ( den 18  November  ) efter klockan 13 : 00 !

Under Målet , den Gata Kvinna ( Natasha  ) sa : Vad Händer om VITTNENA KOMMER INTE ? Jag sa : Det Verkar att Redan ( Natasha  ) och De Äckliga Folk ( Den Äckliga Smutsiga Arab ” M – A – F  ” och Den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ” A – L  ” ) Planerade att Inte BEVITTNAR , För att Allt SKIT  KOMMER UT !

För att Den Olämpliga Domare ( R – G  ) Fattar Bättre , Jag Ville Läsa en av Mina Egna Dikter som Passade i den Moment och Situationen och Den Gata Kvinna ( Natasha  ) HÖJDE SIN RÖST , exakt liksom en GATA  KVINNA , och Viste Väl att Det är Nära att Bli AVSLÖJADE , att är en Olämplig Mamma , att är en Olämplig Vårdnadshavare , speciellt en Olämplig Ensam Vårdnadshavare , Hela Tiden Sa : Vad Behövs detta Domstol , Använd Gamla Domens Dom , Även Föra Gången Domare , Minskade ( Ahmad Valadi ) s Andel att Träffa Sin Son , från Varannan Vecka , till En Gång i Månad , och Detta RÄCKER för Honom ( Ahmad Valadi ) och (  D  ) kan Träffa sin Pappa en gång i Månad och Träffar även Sina Kusiner !

Jag Svarade att Denna IDIOT  DOMARE DÖMDE så Här SKIT , Tack Vare att Du ( Natasha  ) Tackade Honom ( Den Olämpliga Manliga Domare som var på Sista Dom , som var cirka 2 – 3 år tillbaka ) På Ditt Sätt , som Alla Fattade , Också Berättade Vad Jag Skrev till Denna Olämpliga Manliga Domare som Dömde Så här SKIT , att Jag som Skrev en Lång Lista av ( Natasha  ) s DUMHETER mot Barnen , jag som Bad Domstolen att Jag Vill Ha ( Ensamvårdnad ) av Min Son som då Var ( 4 År ) TORTYR till Mig och Min Son ( D ) , Denna IDIOT  MANLIGA DOMAREN Godkände en Olämplig Kvinna  ( Natasha  ) , en Äcklig Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) till ( Lämplig Ensam Vårdnadshavare ) och Mig ( Ahmad Valadi ) Made in IRAN ( Författare , Diktare , Journalist  , Litteratursamlare , Radioprogramledare , Uppfinnare , Hår Stylist ,  Grundare till Sajten ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) som redan efter 3 – 4 år Besöktes över 100 , 000 gånger , som Lagt då ( 4 år ) nu är över ( 6 År ) Mina Dyrbara Tider och Skrev över 1700 sidor till Dumma Domstol Folket ( Liksom De som Var i  Mina Ärende Hittills ) Räknade Liksom ( Olämplig Vårdnadshavare ) därför Minskade Min Andel som Då Var Varannan Vecka till en Gång i Månad , och Hans ( Den Olämpliga Manliga Domarens Förklaring i Domen Var så IDIOTISK ( För att ” Ahmad Valadi ” KRÄNKER Henne ” Natasha  ” i Sina Skrifter ) !

I Alla Tidigare Dom som Manliga Domare var i Vårt Ärende , Den Gata Kvinna ( Natasha  ) som för sina Dumheter Mot Barnen Skulle Få Fängelse Straff , Bad Den Manliga Domaren ( Ingen Umgänge Alls till Ahmad Valadi ) och Hon ( Natasha  ) skulle Betala med Sin ( Smutsiga FITTA ) Hur många Gånger ( Gratis Ligg ) Det var Liksom ( KOD ) och Domarna Fattade ( Natasha  ) s Sätt att Pratar med KOD !

Jag Berättade via Telefon Vad jag Skrev till Den Olämpliga Manliga Domare , och det Var liksom Överklaga till ännu en gång till en Svensk SKIT  DOM !

Jag Berättade till De ( Domare ” R – G  ” och 3 Nämndemän , som också Min Tolk , och den Sekreterare och Själva Gata Kvinna ” Natasha  ” ) Hördes Förstås !

Jag Väljer lite av detta Tal : Jag skrev till den Manliga Olämpliga Domare så här : Du  IDIOT !

En kvinna liksom den Gata Kvinna ( Natasha  ) som Gjorde Alla Typ Olagliga , Omänskliga , Dumma saker Mot Barnen , som Skadade Barnen Psykisk , Du ( Dumma Domaren ) Räknar Henne ( Natasha ) Lämplig Ensam Vårdnadshavare ?

Vill Du säga Till Mig att Svenska Lämpliga Mammor , Svenska Lämpliga Vårdnadshavare är Liksom ( Natasha  ) ? Var Din Mamma , Din Fru lika Lämplig som den Gata Kvinna ( Natasha  ) ?

Detta är KRÄNKNING till Svenska Fina MAMMOR , KVINNOR som jag Känner ( Då var 30 år , nu är 33 år ) , och Mycket Förklaring till denna Olämpliga Manliga Svensk Domare , som Hoppar över att hinna med Resten !

Allt pekar på att Vi UTLÄNNINGAR är DÖMD i FÖRVÄG ! Resten är FORMALITET !

Det är så många gånger både på Domstolen och i Mina Skrifter jag Frågar De Olämpliga Domstol Folket : Vad Mer Skulle den Gata Kvinna ( Natasha ) GÖRA , att Enligt Svenska LAGEN , Enligt Ni Domstol Folket Skulle RÄKNAS som ( Olämplig Vårdnadshavare ) ? Att Dricka ( Coca Cola ) ? Eller ( Tugga Tuggummi ) ?

Här är Sverige , Allt SKIT är MÖJLIGT !

Den Gata Kvinna ( Natasha  ) även den här gången Pratade med ( KOD ) till Domaren , och jag vet inte om Bland Nämndemän Var också Manliga , att : Jag Orkar inte ! Jag Orkar inte !

Naturligtvis Domare ( R – G  ) och om bland Nämndemän Var Manliga Fått ( KODEN ) men eftersom Denna Skrift ska Skickas till Andra Domstol Folk , Till Statsminister , Andra Ministrar , Alla 340 Ledamöter , Hundratals Advokatbyrå , Hundratals Journalister , Flera Kvinnojouren ( Privata Bordeller ) , Många Organisationer , Barnens Skolan , Många Vänner och Bekanta , och Lägger på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) att Ännu mera Folk Läser och Känner att Hur Smutsig Blev Svenska Domstolar , Hur Olämpliga Folk Sitter på Den TABU  STOL ( Domare / Åklagare Stol ) Hur SKIT Dömer ( Domarna , Åklagarna ) och eftersom är en Ansvar Författare , Journalist och Levde 5 år med Den Smutsiga Kvinna ( Natasha  ) Förklara Vad ( KODEN ) Betyder : Jag Orkar Inte ! Jag Orkar Inte ! som denna Gata Kvinna ( Natasha  ) Sa Skrikande , Betyder : Oh Gud ! Jag ( Natasha  ) Orkar inte att KNULLA med ( V – B  ) för att Bo Gratis där , Jag ( Natasha  ) Orkar inte att KNULLA med den Äckliga Arab ( M – A – F  ) som Fortfarande Träffar Varandra , Jag ( Natasha  ) Orkar inte att KNULLA med den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) , Jag ( Natasha  ) Orkar inte att KNULLA Med så Många Män ( Kunder på Gatan ) , Nu Måste Jag ( Natasha  ) måste KNULLA med ( Domare och Manliga Nämndemän ) att De Hjälper Mig ( Natasha  ) !

Detta ( Jag Orkar inte ! Jag Orkar Inte ) betyder Så , Hon ( Natasha  ) egentligen Sa till sig Själv , men Jag ska Ge Henne ( Natasha  ) Komplimang : Du Kan My Love ! Du kommer från en sådan Familj , Om Din Äckliga Mamma ( T ) Kunde , Du kan Också ! Du visade att Du Kan ! Jag Lovar Du Kan ! Du Kommer från en Sådan Familj , Du Kan !

Nu vill jag skriva Min Egen Dikt som Du ( R – G  ) Tillåt inte att jag Läser , för att Passade Dig ( R – G  ) och Passade den Gata Kvinna ( Natasha  ) !

Dikten är så : Taa tavaani ” aayeneh ” hargez be daste kas nadeh …………… Kas nemiikhaahad ke biinad chehree zesht o karihe khiish raa !

Med Min Dålig Svenska Betyder : Ger Aldrig ” Spegel ” till Någon ………… För att Folk vill inte se sin Äckliga och Fula Ansikte ( Reell Ansikte ) !

Vad betyder : Det Betyder : Folk Liksom ( Natasha  ) Vill inte att man ( Någon Liksom Mig ) Avslöjar De ) Den här Gata Kvinna ( Natasha  ) Ville inte att Jag Avslöja Mera Hennes SMUTSIGA  LIV !

Hon ( Natasha ) Ville inte att Någon Liksom ( Fru ” E – K  ” ) Berättar om Allt SKIT  LIV som ( Natasha  ) Själv Berättade till ( Fru ” E – K  ” ) och Allt SKIT som ( Fru ” E – K  ” Själv Hade Sett på 11 Månader ( Att 2 Barn är Ensamma Hemma , Sover Gråtande , Ensamma , medan ” Natasha  ” PROSTITUERAR och Sista Kunder efter sin KNULLANDE , Kör Henne ” Natasha  ” Hem , Klockan 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 med Påsar med Dyra Presenter , och Massa andra Saker som Den Äckliga Arab ( M – A – F  ) Berättade om ( Natasha  ) s Smutsiga LIV , också den Äckliga Arab ( M – A – F  ) Upptäckte att den Gata Kvinna ( Natasha  ) PROSTITUERAR !

 

Till Alla som Läser detta , från Domstol Folket , Statsminister , mm , och Alla som Följer Mina Skrifter på Min Sajt ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) :

Som jag Skrev några Rader innan , Domare ( R – G  ) Hade Sagt Flera Gånger , Står på e mejl som Kommit från Domstolen att Lämnar De Vittnenas Information , att Domstol Skulle Kallar De som VITTNE till Domstolen , Också Nämnde att Skickade ( Delgivningskvitto ) till De ( Vittnena ) och Några gånger jag frågade och Han ( R – G  ) Svarade Mig att på måndag den 18 November ( som jag Trodde att det var December ) efter klockan 13 : 00 skulle få Höras , och efter lite här och där dagens Dom Slutades cirka klockan 11 : 00 – 11 : 30 , och efteråt Gick jag till Mitt Jobb !

Och Min Hjärna var Upptaget att så fort som Möjligt Skickar De Skrifter som Jag Samlade från Tidigare Skickade Skrifter till Domstolen osv .

Då Klockan 15 : 45 kom ett mejl från Attunda Tingsrätt ( samma dag , det betyder : Onsdag den 13 November , klockan 15 : 45 , det betyder : cirka efter 4 timmar Allt Vände sig , och kom ett Mejl med sådana innehåll :

                                     Föreläggande

Mål  T 6741 – 18                             Avdelning 2

Ahmad Valadi – Natasha !

Angående Vårdnad om barn !

Av  Rättegångsbalken 35 kap. 7 § framgår följande :

” Rätten får avvisa bevisning

  • Om den omständighet som en part vill bevisa är utan betydelse i målet ,
  • Om beviset inte behövs ,
  • Om beviset uppenbart skulle bli utan verkan ,
  • Om bevisningen med avsevärt mindre besvär eller kostnad kan föras på annat sätt , eller
  • – Om beviset trots rimliga ansträngningar inte kan tas upp och avgörandet inte bör fördröjas ytterligare .

Tingsrätten avser att avvisa vittnesförhören som du åberopat med (  ” M – A – F ”  , ” A – L ”  , och ” E – K ”  ) .

Du får därmed tillfälle att yttra dig över frågan om avvisning , senast vid den muntliga förhandlingen den 18 november .

Fru ( J –  Ö )  

Tel : 08 – 561 69 500

                                              …………………………………..

Som ni ser , man fattar inte Vem hade skrivit detta ? Är det Domare (  R – G  ) har skrivit detta och lämnade till sekreterare  Fru ( J – Ö  ) skickar till Mig , den som skrev detta var det Dörrvakten ? Var det Städare ? när det finns inte något Namn och Titel , hur ska man veta vem har skrivit detta !  SKIT  SAMMA !

Jag läste flera gånger detta mejl , ingen av sådana Paragraf , Passade Mitt Mål , För att Alla De Vittnenas VITTNESMÅL skulle Vara Viktig till Mitt Mål , efter 6 År PSYKISK TORTYR till Mig och Mina Barn , Vad DETTA BETYDER ?

Vad har Hänt på den 4 timmar ? Detta är 180 Grader mot den som var under Förhandlingen ! Det Verkar att igen den Gata Kvinna ( Natasha  ) Gjorde ( MIRAKEL ) med sin ( Smutsiga FITTA ) och med den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) Ringer till Domstolen , eller till ( R – G  ) s Mobil Nummer och FÖRHANDLADE att ( Ta Bort VITTNENA ) Du Får Hur Många Gånger ( GRATIS  LIGG ) som Du Vill , 10 tals Gånger , 100 tals Gånger !

Den Gata Kvinna ( Natasha  ) en gång till Visade Mig att i Svenska Dåliga Domstolar ( FITTAN ) Går FÖRE ALLT ! Före LAGEN , Före RÄTTVISAN , Före MÄNSKLIGHETEN , Före Allt Allt !

Man kan inte TOLKA på ANNAT  SÄTT !

Vänligen om Någon kan TOLKA på Annat Sätt , eller FÖRKLARAR på Annat Sätt , Skriver till Mig , att jag LÄGGER på Min SAJT Också ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) ! Tack !

Du ( R – G  ) !

Kommer du ihåg att jag hela tiden Skrev i Mina Skrifter att Vänligen Jag Vill inte Ha Manliga Domare till Mitt Mål ? Detta var för det Första för Din Skull , att Du SMUTSAR inte Din RYKTE och KARRIÄR , att Du inte SMUTSAR Andra Lämpliga Domstol Folket , som Säljer inte Sitt HEDER till Några Gånger ( Gratis Ligg ) , som SMUTSAR  Inte Sveriges Domstol RYKTE för Några Gånger ( Gratis Ligg ) !

Du är en Oerfaren Rådman , Du är Ung , Jag vet inte om Du är PRAKTIKANT eller Vad , Vi Ser inte Eran Legitimation att : Är du Verkligen Domare eller är en Dörrvakt , som Lärde Hur en Domare Bete Sig , eller om det är Brist på Riktiga Domare , Vem som helst som kan några Ord sitter på den  ( TABU STOL ) det betyder ( DOMARE STOL ) ( ÅKLAGARE STOL ) ! Det är Dumt av Domstolen som skickar inte en CV , lite information om ( Domare , Åklagare ) till Målet att Man Bedömer att : Har Denna Person ERFARENHET att Dömer eller Inte !

Du ( R – G  ) !

De tidigare ( Domare , Åklagare , och Några som var Överrådman , Över Överrådman , Överåklagare , Över Överåklagare , och Några till med Tomma Titel  ) Fattade inte Mitt Ärende som är så enkel som 2 x 2 = 4 , som ett Barn Fattar , som en Analfabetisk person Fattar , en Idiot Fattar , över 50 Namn Svenska Välutbildade Domstol Folk , med 20 år , 30 år Erfarenhet som ( Domare , Åklagare ) FATTADE  INTE , eller VILLE INTE  FATTA , eller DET ÄR MENINGEN att DÖMA SÅ HÄR SKIT när det Gäller Vi UTLÄNNINGAR ( LÅTSAS SVENSKAR ) !

Du ( R – G  ) !

Du igen Visade att Jag hade Rätt att Sa Du är Olämplig , Jag Ville  Absolut Vill inte Ha Dig , och Du BEKRÄFTADE detta !

Vänligen säg till din Chef , Överrådman Fru (  N – S  ) som VALDE DIG till Mitt Mål att : Ahmad Valadi Säger : Jag ( R – G ) Är Olämplig , Med Bevis och Allt Annat , och Ta Bort Detta Datum ( 18 November ) , tills att ( N –  S  ) Hittar en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare ( Om Det Finns en Sånt Överhuvudtaget i Svenska Dåliga Domstolar ) att FORTSÄTTER med Mitt MÅL , som Redan Hade Gått Över 6 År , som Bara ( IDIOTER ) ( Ahmaghhaa ) FASTNADE På MITT ÄRENDE !

Angående Nämndemän ! De som Visade att FATTAR  INTE i Övrigt , Nu efter 6 År vill FASTNAR på Mitt ÄRENDE , Utan att Vetta Vem är Vem , och Vad Gjorde den Gata Kvinna ( Natasha ) med Barnen , med Mig , med Samhället , med Svenska SKIT SYSTEM !

Du ( R – G  ) som Sa att Hade Läst Flera Mina Skrifter , FATTADE INTE ett Dugg , Hur De Nämndemän som i Vanlig Fall FATTAR  INGENTING , som har Visat , som Detta E – mejl som Skickades efter 4 Timmar , efter Förhandlingen , MÅSTE  VARA DERAS Också , och 4 Personer ( Du ” R – G  ” och de 3  ” Nämndemän ” LAGT Eran ( HJÄRNAN och IQ ) på Varandra , det blev DETTA  SKIT , som är Mindre än en ( IDIOT – DÅRE ) s Nivå , Vänligen Gå Ut från Mitt Mål , Får Din Höga LÖN , Få Din ( GRATIS  LIGG ) från De Äckliga Kvinnor ( Natasha ) och Den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) , och Låt Någon Kunnig Kvinnlig Domare Fortsätter med Mitt Ärende !

I Tidigare Skrift , Jag Skrev Till Dig ( R – G  ) Smutsar inte ditt Namn , Heder , Karriär för sådana SMUTSIGA  KVINNOR ( Natasha  ) och ( A – L  ) , Sådana Kvinnor Man Kan Få med 10 kronor , Tyvärr Du Lyssnade Inte och SMUTSADE ditt Namn , Heder , Gott Namn , och Karriär , Även SMUTSADE De Andra Lämpliga Domstol Folkets Gott Namn och Heder och Rykte !

Vi är Utlänningar , och Här är Sverige , men Betyder inte att Ni Får Göra Vad Ni Vill Med Oss , med Våran Barn , KNULLAR  Våran FRUAR och DÖMER HUR  SKIT SOM HELST !    

Ni Bara Hittills Visade att : Ni FATTAR  INTE ens ALFABET av MÄNSKLIGHETEN ! Ni Bara Visade att Ni FATTAR INTE VAD LAG BETYDER , VAD RÄTTVISAN BETYDER , Ni BARA Visade Mig Eran OMÄNSKLIGHET , Visade Mig Eran KOMPLEX , Visade Mig Eran OLÄMPLIGHET , Visade Mig Eran RASISTISKA  HAT , Ni Visade Mig Eran KLOR och VASA  TÄNDER !

Ni Visade inte Mig Svensk LAG ! Ni Visade Inte Mig Svensk RÄTTVISAN , Ni Visade inte Svensk  MÄNSKLIGHETEN !

Jag är Ahmad Valadi , Made in IRAN , För Mitt Gott Namn och Heder , Kämpade Hela Mitt Liv , Jag är Förebild till Miljoner Folk , Jag SMUTSAR INTE ALLT JAG BYGGDE i ALLA  ÅR , och Tillåter inte att Någon SMUTSAR DET ( MITT GOTT NAMN och HEDER ) och Tillåter inte att Någon Gör Mina Barn ILLA ! inte ens Deras Olämpliga Mamma !

Du Rådman ( R – G  ) !

Vänligen Gå ut från Mitt Mål , säg till Din Chef , Överrådman Fru ( N – S  ) att Väljer en Kunnig , Lämplig , Mänsklig , Kvinnlig Domare , som är Mamma Själv !

Vilket som om en Kunnig , Lämplig , Mänsklig Kvinnlig Domare DÖMER  SKIT , är Lättare att Analyserar , och Kritiserar .

Du ! Överrådman Fru (  N – S ) !

Jag har inte ens Sovit en Minut , Ville Sluta detta och Skickar till Domstolen , att Ni Hinner i God Tid , Ta Bort den Tid som är ( 18 November ) , och Ta Bort den Olämpliga Manliga Domare ( R – G  ) från Mitt Mål , Hitta en Lämplig , Kunnig , Mänsklig Kvinnlig Domare , Låt att Hon ( Den Valda Kvinnliga Domare ) som Själv är Mamma , en Vecka Läser en Del Mina Skrifter , och Alla Mina 4 VITTNE ska Vara Med !

Ni har Deras Namn och Deras Roll i Ärendet .

Vill Sluta , för att hinna med Mitt Jobb ! Trots att inte Sovit inte ens 1 Minut !

Vad kan man Göra i ett SKIT  LAND liksom Sverige , Livet är Så !

Med Detta Jag Skickar Några Filer , som jag Samlade , som det kan vara Bra till Den Kvinnliga Domare som Ska Blir Vald !

På Mina Lösa Papper det finns mycket Viktiga Saker , Om jag Orkar , Skriver och Skickar De också , men med Detta Man Kan  FATTA  , Om Ni FATTAR FÖRSTÅS !  

Som Vanligt , Som Alltid Jag Står för Mina Ord , även Alla Täcken i Mina Skrifter !

Som en Ansvar Författare , Journalist , Människa , Bästa Pappa som Upplevde All Detta Svensk RÄTTVISAN , det är Min Plikt , Mitt Ansvar , Min Skyldighet att Skriva detta och på Det Sätt , För att Jag Upplevde Allt .

Detta som Följer nedan , Jag Kopierade från Skrifter som Ni kan Hitta på Filen som Följer , som är ( Mina e – mejl till  Fru ” E – K  ” och Fru ” E – K  ” s e – Mejl till Mig , Som sagt jag trodde Vår Domstol är i December Månad , Därför ingenting är Klar , men Skickar Ändå att Ni Hinner att Ändra Datum och Byta Domare ! Tack !

                                ……………………………………………………..

OBS : Detta är Mina Ord , Min Förklaring ! Vill Förklara lite , om den Psykopaten ( V – B  ) och efteråt om den Äckliga , Smutsiga Arab ( M – A – F  ) och den Äckliga , Smutsiga , Pedofil ( P – E – L  ) och deras Äckliga ROLL i Dotter ( V – Ch  ) s Liv , med en så Olämplig Mamma ( Natasha  ) , med en Gata Kvinna Mamma ( Natasha  ) med en så Dålig Förebild Mamma ( Natasha  ) , som istället för att SKYDDA sin Dotter ( V – Ch  ) Själv Ställde sin Dotter ( V – Ch  ) i STOR   FARA , Lämnade och Lämnar sin Dotter ( V – Ch ) i närheten av ÄCKLIGA FOLK , SJUKA  FOLK , PEDOFILA  FOLK , liksom (  ” P – E – L ”  och ”  M – A – F ”och ”  ” V – B ”  ) och utan Tvekan 10 tals andra Äckliga Män till !

Jag försöker att skriva KORT om De ( De Äckliga Folk ” P – E – L ” och ”  M – A – F ” och ” V – B ”  ) och lite om Vad De ( De Äckliga Folk  ”  P – E – L ” och  ” M – A – F ” och  ” V – B ”  ) Gjorde med ( ”  V – Ch  ” !

Jag börjar från den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) som med sin Äckliga Polska Fru ( A – L  ) Lurade Täby Kommuns Handläggare och fick den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) och 2 Barn , då ( V – Ch  ) var 8 år , Min son ( D ) var 4 år , tänk att den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) Lurade Täby Kommuns Handläggare att ( Natasha  )  och hennes 2 Barn ( ” V – Ch ” och ” D ”  ) kan Bo ( inneboende ) hos Mig ( A – L  ) på Min ( A – L  ) s Lägenhet som är 54 km2 , och där jag ( A – L  ) Bor med Mina ( A – L  ) s 2 Barn ( som var då 3 år och den andra 5 år ) och inte nämnde att även Hennes ( A – L  ) s Äckliga Pedofil Man ( P – E – L  ) också Bor där , och för detta fick varje Månad 8570 : – kronor från Täby Kommun , vilket som för 4 månader , fick över 34,000 : – kronor !

Vilket som på 54 km2 bodde 7 personer , och 3 veckor ( Natasha  ) s Äckliga Mamma ( T ) var också där , det betyder 8 personer på 54 km2 , med en ( Toalett och Dusch ) som är på samma plats , att 7 – 8 Personer skulle Duscha , skulle Kissa , Bajsa , Borsta Tänderna , Tänk Hur ? Vilket Smutsig och Farlig Miljö till Stackars ( V – Ch  ) , Jag Polisanmälde Detta , jag Polisanmälde Den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) , Jag Polisanmälde den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) för att Lurade Täby Kommuns Handläggaren och Ställde Mina Barn , speciellt ( V – Ch  ) i FARA , där en Äcklig Pedofil Man ( P – E – L  ) bor , Jag Polisanmälde den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) , jag Polisanmälde den Täby Kommuns Handläggare som var inte så Noga och Ställde ( V – Ch  ) i FARA , men eftersom här är ett SKIT  LAND , och Sådana OMORALISKA är eran Vardag och är Vanlig och Naturlig , INGEN  FATTADE och INGEN  REAGERADE !

Vilket som den Äckliga Pedofil Man ( P – E – L  ) framför en NY SKILD Kvinna ( Natasha  ) och en  8 – 9 årig Flicka ( V – Ch  ) går hemma nästa Naken , med sådana Kalsonger som är liksom Kvinnliga TROSOR , som bara Täcker ( Penis och Testiklar ) men ändå för en 8 – 9 årig Tjej ( V – Ch  ) som i den Ålder Tänker på SEX , Tänker på Manliga KÖN ORGAN , Tänker på KNULLANDE osv , också framför en Ny Skild Kvinna ( Natasha ) som också är ute efter ( KNULLANDE ) går med ( TROSOR ) , vilket som är ( OMÄNSKLIG , OMORALISK , OLAGLIG ) Om Ni Fattar Förstås !

Och den Flicka ( V – Ch  ) var för det mesta ENSAM  med den Äckliga Pedofil man ( P – E – L  ) hemma , för att andra Barn ( 3 pojkar ) var ute och Lekte , och ( Den Olämpliga Mamma ” Natasha  ” och den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” ) var ute och Handlade , eller när De Äckliga PAR ( A – L  ) och den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) Turades om , att kör Barnen Från och Till Skolan och Dagis , Då Även den Gata Kvinna ( Natasha  ) och Den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) hade Tillräcklig tid att KNULLA VARANDRA , ( Det var All Inklusive , även Knullande  ) även på Mina Skrifter , även på Domstolen , jag sa till den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) att Du är den SMUTSIGASTE  Kvinna , nånsin jag känner , Du spelar ( HALLIK ROLLEN ) till Din Äckliga Pedofil Man ( P – E – L  ) , Annars Vilken Kvinna tar en NY SKILD Vacker Kvinna , som är 100 gånger Vackrare än Dig ( A – L  ) hemma hos sig , som är bara 54 km2 , som redan är LITEN för 4 Personer !

Om Ni Domstol Folket FATTAR  INTE ( Vilket som Hittills Ni FATTADE INTE ) Ni kan Fråga 1000 tals Män och Kvinnor , Är det NORMALT vad de Äckliga Par ( Den Äckliga Polska KvinnaA – L  ” och Den Äckliga PedofilenP – E – L  ” ) Gjorde ?

Bara Äckliga Män , Sjuka Män som har Sjuka TANKAR kan Acceptera att 3 personer till ( Natasha ) och då ( 8 Årig ” V – Ch  ” och Min 4 årig Son ” D ” ) skulle Bo i en sådant STABLE ( STALL ) som inte ens 7 – 8 GRISAR få plats på 54 km2 , Bara De som har SJUKA  TANKAR !

Det betyder den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Även Ställde sin Dotter ( V – Ch  ) i FARA , att Bo i en Sådan Smutsig Miljö , som Bor en Olämplig Man , en Omoralisk Man , en Äcklig Pedofil man , som inte ens Respekterade att Inte gå Framför en 8 – 9 årig Flicka ( V – Ch  ) och en Ny skild Kvinna ( Natasha  ) går inte med sin ( TROSOR ) ( Kalsonger som är liksom kvinnliga Trosor , och Deras Fucking Säng , när De Äckliga Par ( Den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” och Den Äckliga Pedofilen ” P – E – L  ” ) när De Knullade Varandra , var bara 2 meter från där som en 8 – 9 årig Flicka ( V – Ch  ) och Den Olämpliga Mamma ( Natasha ) hade sina Madrass !   Så Äcklig !

Efter detta , Kommer den Äckliga Arab ( M – A – F  ) s Smutsiga ROLL , som bland annat Jobbar på Den Privata Bordeller , som Ni kallar för ( Kvinnojouren ) , där Kvinnor Liksom ( Natasha  ) Blir ( KNULLADE och VÅLDTAGEN ) Helt LAGLIG , från Första Dagen som Hamnar i De ( Privata Bordeller ) ( Kvinnojouren ) s Manliga Personal , liksom den Äckliga Arab ( M – A – F  ) , Det är också ( All Inklusive ) och Efteråt Kvinnor Liksom ( Natasha  ) Blir ( Legitimerade Gata Kvinna ) Tack Vare en sådana Smutsiga Platser ( Kvinnojouren ) som är ( Privata Bordeller ) !

Vilket som från Första Dagen som den Gata Kvinna ( Natasha  ) Hamnar på Den Privata Bordell ( Kvinnojouren ) upp till 26 Månader ( KNULLAR och VÅLDTA ) ( Natasha  ) och i Fortsättningen även Sexuell Utnyttjar ( V – Ch  ) som även Min Vittne  Fru ( E – K  ) Berättade många saker , som jag Skrev i Mina Skrifter , och Kort Fattad skriver jag här och nu lite .

Den Period som den Gata Kvinna ( Natasha  ) och Barnen Bodde hos den Äckliga Par ( Den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” och Den Äckliga Pedofilen ” P – E – L  ” ) , Lämnade ( V – Ch  ) hos den Äckliga Pedofil ( P – E – L  ) och Själv ( KNULLADE ) med den Äckliga Arab ( M – A – F  ) och Den Äckliga , Olämpliga Advokaten ( D –  B ) !

Efter 4 Månader som  den Olämpliga Mamma ( Natasha ) , Den Smutsiga Mamma ( Natasha  ) med hjälp av den Äckliga Arab ( M – A – F  ) som Kände Min Vittne Fru ( E – K  ) Flyttar  till ( E – K  ) s Lägenhet , liksom Inneboende , Vilket som under 11 Månader som den Olämpliga Mamma ( Natasha ) Bor Hos Fru ( E – K  ) , ( E – K  ) hade sett Allt , att under 11 Månader , Barnen var ENSAMMA hemma och den Gata Kvinna ( Natasha  ) KNULLADE med den Äckliga Arab ( M – A – F  ) och efteråt PROSTITUERADE på Gatan , och Sista Kund , efter sin KNULLANDE , Körde den Gata Kvinna ( Natasha  ) Hem Klockan 01 : 00 – 02 : 00 – 07 : 00 , medan Barnen var Ensamma och Sovit Gråtande , och Fru ( E – K  ) Hade sett Allt !

 Även Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) hade sett 100 tals gånger att den Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Lämnade sin Dotter ( V – Ch  ) hos den Äckliga Arab ( M – A – F  ) både på Butiken ( M –  Data ) på Jakobsberg Centrum , och Den Äckliga Arab ( M – A – F  ) s Lägenhet på Hässelby och Själv ( Natasha  ) Gick på Stan att PROSTITUERAR , vilket som Min Vittne ( Fru ” E – K  ” ) i sina Skrifter PÅPEKADE på Detta !

Också Min VITTNE ( Fru ” E – K  ” ) Hade Sagt att ( V – Ch  ) som då var 9 – 10 år , hade Många Bilder och Filmer av den Äckliga Arab ( M – A – F  ) och när pratade i Telefon med den Äckliga Arab ( M – A – F  ) för ( ÄLSKLING ) !

Vilken Tjej i den Ålder ( 9 – 10 År ) Kallar sin Mammas KNULLARE ( M – A – F  ) för ÄLSKLING ?

FATTAR  NI detta ? Detta Betyder att den Äckliga Arab ( M – A – F  ) Utnyttjade SEXUELLT den Stackars Flicka ( V – Ch  ) och Bad Henne ( V – Ch  ) att detta är Vår HEMLIGHET , ingen ska veta Nånting om detta !

Annars en Flicka i den Ålder ( 9 – 10 år ) säger inte till Sin Mammas KNULLARE ( Den Äckliga Arab ” M – A – F ” ) ( ÄLSKLING ) !

Den Stackars Flicka ( V – Ch ) hade och har en Olämplig Mamma ( Natasha  ) som Istället för att Skydda Barnen , Ställer Barnen , Speciellt sin Dotter ( V – Ch  ) i FARA , och är en Dålig FÖREBILD till sin Dotter ( V – Ch ) och i Fortsättningen , sedan 4 år tillbaka , Bor hos en PSYKOPAT ( V – B  ) , som även i Min Vittne ( Fru ” E – K  ) s Berättelser och Tal , Finns att Varför Hon ( Fru ” E – K  ” ) kallar ( V – B  ) för ( PSYKOPAT ) .

Även nu den här Psykopaten ( V – Ch  ) som för det mesta är Ensam med ( V – Ch  ) som är nu cirka 14 år med TROSOR ( Sådana Kalsonger som är liksom Kvinnliga TROSOR , och Fortfarande den Olämpliga Mamma ( Natasha ) efter sitt Dag Jobb , Går på sin Nattjobb ( PROSTITUERAR ) och Lämnar Barnen Ensamma med en PSYKOPAT ( V – B ) .

När den Gata Kvinna ( Natasha  ) kom till Mitt Liv med sin då 3 årig Dotter ( V – Ch  ) , Aldrig jag Visade Mig till ( V – Ch  ) med Short ( Boxer Short ) Alltid med Byxor eller Pyjamas , och 5 år var Bästa Pappa till ( V – Ch  ) , och därför Tillåter inte Någon , även ( V – Ch  ) s Olämpliga Mamma ( Natasha  ) vill Göra Min Dotter ( V – Ch  ) ILLA !   

Vilket som redan över 6 år den Stackars Flicka ( V – Ch  ) Levde i HELVETE och Var Ansvar till Sig och Sin Bror ( D ) !

Om Vanliga Folk Fattar inte Detta det är Acceptabel , för att i det här SKIT  LAND , sådana ÄCKLIGA NYHETER Kommer inte Ut , Publiceras Inte , men Ni Domstol Folket som Dagligen har 100 tals Ärende som även Riktiga Äckliga Pappor VÅLDTA sina Barn , SEXUELL UTNYTTJAR sina Barn , Kvinnors Sambo , Kvinnors Pojkvän , som VÅLDTAR sin Sambos Dotter , SEXUELL UTNYTTJAR sin Sambos Dotter , Varför Ni FATTAR  INTE ?

Den Gata Kvinna ( Natasha  ) i sina Tal på Domstolen och i sina Skrifter till Domstolen , Kallar den PSYKOPATEN ( V – B  ) för SAMBO , vilket som Stämmer inte , utan Den Gata Kvinna ( Natasha  ) mot ( GRATIS  LIGG , GRATIS  SEX ) till den Psykopaten ( V – B  ) får Bo GRATIS hos Honom ( V – B  ) , liksom ( Sex Köp och Sälj ) annars hur kan ( Natasha  ) bor 4 år hos den Psykopaten ( V – B  ) och KNULLAR VARANDRA och ( Natasha ) s Adress är ( xxxxxxxxx x  – Lgh xxxx   –  xxx xx  Bålsta – C/O  ” V – B ”  ) ?

Om en Kvinna är Sambo med en Man , Bor tillsammans 4 år , Knullar Varandra 4 år , Kvinnan skriver inte jag bor ( C/O den här mannen ) ! Om Ni FATTAR Förstås !

Ville Fortsätta att Klistra ännu Mera e – mejl från ( E – K  ) och Mina e – mejl till Fru ( E – K  ) , eftersom kom e – mejl från Domstolen att den Olämpliga Domare , med Hjälp av 3 Olämpliga Nämndemän , Tagit Bort Mina Vittne , därför skickar jag nu , att Vara Liksom PROTEST mot detta SJUKA och SKIT DOM !

En gång till den Gata Kvinna ( Natasha  ) Bevisade att ( FITTAN ) går Före LAGEN , Före RÄTTVISAN i Sverige !

Jag Fortsätter i separat Skrift , vad jag vill säga till Er ( Olämpliga Domstol Folket ) !

Mina Vittne ( E – K  ) den Äckliga , Smutsiga Polska Kvinna ( A – L  ) och den Äckliga , Smutsiga Arab ( M – A – F  ) och (  V – Ch  ) Ska Vara på Mitt Mål , som jag Visar Hur OLÄMPLIG  MAMMA är den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) för Min Son ( D ) s Skull och Min Dotter ( V – Ch  ) !

Ni Har ABSOLUT  INTE  RÄTT att Ta Bort Mina VITTNE , Oavsett Hur Många GÅNGER ( GRATIS  LIGG ) Du Domare Kommer att Få från den Gata Kvinna ( Natasha  ) , Vad Du Rådman ( R – G ) Gjorde , TOLKAS  BARA så !

Därför jag Ville inte Ha Dig ( R – G  ) som Domare i Mitt Mål !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minne under 33 år i det här SKIT  LAND

Ahmad Valadi  2019 – 11 – 14

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil  : 073 – 655 39 85

Sajt : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )