Åklagarmyndigheten från Dörrvakt till den Klokaste om det finns !

0
16091

Till : Åklagarmyndigheten från Dörrvakt till den Klokaste  Person inom Domstolen , vilket som är Bristvara i  Sveriges Domstolar  , detta är Mina Erfarenheter under 20 år i Svenska Dåliga Domstolar !

Hej !

Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx , som sedan 20 år tillbaka tills nu , har bara Dåliga Minnen från Svenska Dåliga Domstolar , med så många Olämpliga ( Domare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , Chef Överåklagare , mm  ) som var i Mina ärende hittills .

Mitt ärende kräver inte så Höga IQ att Fattar , det är så enkel som en 10 årig Fattar , en Handikapp med den Lägsta IQ Fattar , men jag vet inte VARFÖR  över 50 stycken ,  Välutbildade Svenskar ( Domare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , Chef Överåklagare , mm  ) , med så Höga Titel och så Höga Lön , FATTADE  INTE då ? Det gör inget , Världen är en Liten ( Village )( By ) tack vare Internet och Teknologi   , jag kommer att Skicka Alla Mina Skrifter och Alla Handlingar och Alla Dåliga Dom till Mig Hittills , till Andra Länders Domstolar , för att Andra Länders ( Domare , Åklagare ) LÄR  sig Svensk Sätt  att DÖMA , och LÄR  sig  Svensk RÄTTVISAN , eller Använder så här Skit Dom , liksom ( Stora Skämt Boken ) , eller kanske De ( Domstol Folket ) ville TESTA MIG , att Är jag  en Ansvar Pappa ? Vad jag gör för Mina Barn , vad jag gör för Min Son ? Vad jag gör för Mina Barns Rättigheter ! ?

 

Nu Fattar De ( Domstol Folket ) att  Mina Barn är Mitt Allt , för Min Lila sons dåliga situation , hittills skrev jag över 1200 sidor och spred i hela Världen , om det behövs , kan Skriva 1000 tals sidor till , för Mina Rättigheter , För Mina Barns Rättigheter , För Mitt Gott Namn och Heder , skriver 1000 tals sidor och Om Svenska Domstol Folk , Svenskarna Fattar inte , Visar till Hela Världen !

På Persiska , i Världskänd Diktare ( Molana Roumi ) det finns en Saga , som vill Bjuda till De Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende , Sagan är så : En man var kär i en kvinna , och för att visar sin Kärlek till Kvinnan , brukade komma varje dag och sitta nära kvinnans hem , för att om Kvinnan kommer , visar att är kär i Henne ! En dag som Mannen som ville träffa kvinnan , satt någonstans för att om kvinnan kommer , ser Henne , men Somnar , kvinnan kommer och ser att Han Somnade , lägger några Valnötter nära Honom och går ! Detta betyder att : Du är ett Barn , Du måste gå och Leker med Valnötter ( Förut som var inte Boll , Pojkar lekte med Valnötter ) Mannen vaknar och ser Valnötter , Fattar att Kvinnan passerade och såg att Han Somnade , lämnade några Valnötter , det betyder : Du är ett Barn , Duger inte att vara KÄR i Någon !

Med andra Ord det betyder : Om Andra Länders ( Domare , Åklagare ) ser Mina Skrifter som handlar om Så Dåliga Dom som Svenska Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende , vill Skicka några ( Tom and Jerry ) s DVD filmer till Er , det Betyder : Ni Passar inte att Jobba som ( Domare , Åklagare ) Ni måste gå och Se ( Tom and Jerry ) Tecknad Filmer ! Folk är Bästa DOMARE , vi säger på Persiska !

Roligaste är att Sverige gör vad som helst för ( Mänskliga Rättigheter ) I Världen , medan Värsta TORTYR Händer Här , i Svenska Domstolar , så mycket ORÄTTVISAN som man tror inte att all detta hände i Sverige , i Mitten av Europa !

Så här Mycket TORTYR som Mina Stackars Barn ( Mina första Barn sedan 20 år tillbaka , och Min Lila son som är 7 och ett halvt år nu ( 8 år ) , sedan 4 och ett halvt år tillbaka , och Min Sons stackars Syster ” V – Ch ” som är över 12 år nu , också sedan 4 och ett halvt år tillbaka ) Allt som Svenska Dumma ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende och Kallade ( Till Barnens Bästa – Bäst för Barnen ) Var TORTYR , vilket som jag kommer att visar till Hela Världen , att Detta som Svenska Olämpliga ( Domare – Åklagare ) som var i Mina ärende Gjorde och Räknade ( Rättvisan ) egentligen är ( Svenska Rättvisan ) som är Synonym till ” TORTYR ” vilket som är SOLKLAR , och jag kommer att Visar till Svenskar , Låtsas Svenskar ( Utlänningar ) och till Hela Världen !

Även om Svenska Dåliga Domstolar , Ge Oss ( Mig och Mina Barn ) Sveriges Hösta Skadestånds Belopp , Jag Kommer inte att ( FÖRLÅTA  ER ) kommer inte att ( GLÖMMA ER , och Vad Ni Gjorde med Oss )  och All Dessa TORTYR till Mig och Mina Barn !

Det ÄCKLAR Mig när jag tänker på att 32 år av Mina Bästa År , Bodde jag i ett SKIT LAND , som trodde det var Mitt DRÖMLAND  , men fått bara Problem , fått bara Tortyr , fått bara Mardröm , fått bara Helvete ! 
Vilket SKIT  LAND som jag kan inte ens Skydda Mina Barn , som kan inte ens Hjälpa Mina Barn , jag kan inte ens Se Mina Barn ! Tack vare så Olämpliga Domstol Folk i Mina Ärende , som för några gånger ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor i Ärendet , Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) , kan ändra DOMEN ! SKIT LAND betyder det !

Om Ni Svenska Olämpliga Domstol Folk Fattade , skulle Fatta från Början , skulle Döma Korrekt från Början , eller Andra gånger , eller Tredje gånger , eller Fjärde , Femte , ……. Tionde gånger !

Det verkar att Ni Svenska Domstol Folket har Svårt att Erkänna när Ni Gör FEL , när Ni Dömer SKIT ! Speciellt när Ni gör samma sak varje dag , varje gång , Liksom detta : De som bor nära Tågstation , eller De som bor nära Havet , efter ett tag , Hör inte Tåget går , eller Hör inte Ljudet av Våg ! Också läste någonstans att : Om man går på Offentlig Toalett som luktar illa , som luktar stark Urin och Bajs , efter 10 minuter att vara där , det luktar inte lika stark som i början , och efter en timme , man känner inte alls Lukten , så stark Lukt man känner inte ! Man vänjer sig till den Miljö man är !

Exakt liksom Ni Domstol Folket , speciellt De Olämpliga ( Domare , Åklagare ) som var i Mina Ärende , som att Döma SKIT , att Döma FEL är Deras Vardag , och värsta är att i det här SKIT LAND det finns ingen Kontroll på Vad Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ( Ni Dumma Domstol Folk , liksom De som var i Mina Ärende ) Gör , Värsta är de 2 Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätten och Högsta Domstolen ) som bara Godkänner all SKIT DOM som Olämpliga ( Domare , Åklagare ) ger ! Därför De ( Olämpliga Domare , Olämpliga Åklagare ) Lär Aldrig att Använda sin Lila Hjärna att Dömer Korrekt !

Att Skydda Varandra är Bra , Att Skydda sina Kollegor är Bra , men inte på andras Liv och Heders Bekostnad , inte på Sveriges Gott Ryktes Bekostnad !

Det är över 4 år och 8 månader , Dag och Natt , skrev jag över 1000 sidor för att hjälpa Er ( Ni Olämpliga Domstol Folk i Mina Ärende ) Fattar , men det är Svårt att Lära IDIOTER ( Ahmaghhaa ) som Lovade sig att inte Fattar !

Jag är Ahmad Valadi , Made in IRAN , ( Tyvärr ) också Låtsas Svensk , Jag Tillåter inte någon / några Leker med Mitt Liv , med Mina Barns Liv , Smutsar Mitt Gott Namn , Mitt Heder ! Mitt Heder Hänger ihop med 80 Miljoner Iranier , jag kom inte hit för att bli Behandlade så här SKIT , bara för att här är Sverige , och Ni är Vanna att Döma SKIT , Jag Skaffade inte Barn att Mina Barn ska Leva så här SKIT under TORTYR ! Jag tillåter inte att någon Gör Mina Barn ILLA !

Alla som varit i Mina ärende , och Dömde som en IDIOT ( Ahmagh ) MÅSTE OFFICIELLT BER OM URSÄKT från Mig och Mina Barn !

Metro Tidning tisdag 10 April 2018 , sidan 6 – Åklagare stäms – kan påverka kollegorna . Om tre åklagare skulle dömas för tjänstefel vore det en historisk händelse . Brott . Tre åklagare som stämts i ett enskilt åtal för tjänstefel frias av Göteborgs tingsrätt . Men om sådana åtal blir vanliga är det risk att åklagare påverkas negativt i sitt arbete , varnar förre överåklagaren Sven . Erik Alhem . …….. 54 – åringen hävdar att de åtalade åklagarna gjort sig skyldiga till tjänstefel på fem punkter . Bland annat anser mannen att åklagarna , i samband med en rättegång där han själv inte var misstänkt , utpekat honom som skyldig till brott han inte dömts för . Tingsrätten friar dock åklagarna . Domstolen anser att man visserligen talat om brottsmisstankar mot 54 – åringen under den omtvistade rättegången , men att han inte utpekats som skyldig . ……. Det är inte unikt att någon väcker enskilt åtal mot åklagare om tjänstefel . Men ofta har resultatet blivit att domstolen funnit åtalet uppenbart ogrundat , och avskrivit det utan huvudförhandling , säger Sven – Erik Alhem , tidigare överåklagare och nu förbundsordförande för Brottsofferjouren . ( Några sidor till , jag hoppar över ) .

Allt Ni Gör är Fel , är Tjänstefel , Mina Ärende Allt är Tjänstefel , Tjänsteskit !

Om vi hade Lag i det här SKIT LAND , om vi hade Lämpliga Domare , Åklagare i det här SKIT LAND , Om vi hade Någonstans att man skulle vända sig ditt och Överklaga de SKIT DOM som några Olämpliga ( Domare , Åklagare ) ger , Någon Lämplig Ansvarig ska Rätta till detta ORÄTTVISAN , men eftersom här är ett SKIT LAND , det har vi inte en sådan Organisation , vi har inte en sådana Lämpliga Ansvariga , SKIT LAND betyder det !

Igen vill jag bjuda Er detta Ordspråk , som Matchar Er Perfekt : Ju mer jag känner MÄNNISKOR , desto mer jag Beundrar ( Respekterar ) VARGAR !

Väl ! Här är Min senaste Skrifter , vänligen skickar till alla som Leker där ( Det äcklar Mig att säga Jobbar där , för att detta som Ni gör är inte JOBB , är mer som Lek , Ni leker med Människors Liv , med Människors Heder och Namn , och Våran Barns Liv ) skickar till Alla , från Dörrvakt , Städare till den som bär den Högsta Titel ! Tack !

Den Låtsas Svensk som 32 år av sina Bästa år Bodde i det här SKIT LAND Ahmad Valadi

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   Mobil : 073 – 655 39 85

E – mail   : [email protected]

2018 – 04 – 30