Åklagare – Kammaråklagare Herr P – K , Fru S – N …..

0
13002

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

14:35 (0 minuter sedan)

till registrator.ak.

Till : Kammaråklagare Herr  P –  K !

Också alla andra som jobbar där från Dörrvakt till den Klokaste !

Ärende nr AM – 152116 – 15   Handlägare  101 – 19

Hej ! 

Det är Ahmad Valadi 570901 – xxxx 

Jag har fått ett brev , med ditt namn under och som vanligt , Typisk Svensk Beslut , det betyder utan att Använda Hjärna !

Härmed skickar jag några filer av Mina skrifter , du får läsa detta , tills jag skickar till dig , Domstolens Ljud fil , där den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) bara Pratade Skit , Bara Lögn , jag håller på att Från Domstolens Ljud Fil , ta ut den Äckliga Polska Kvinna ( A – L  ) och Skriva som Text , sedan följer Mina Kommentarer och Korrekta fakta , då får du även lyssna på Hennes ( Den Äckliga Polska Kvinna ” A – L  ” ) som jag skickar Domstolens Ljud fil , Vilket som ett Barn , Fattar , Hoppas på att Du också Fattar  .

Låt Ärende Vara Öppet , jag kommer häromdagen , när det blir färdigt , skickar till dig och Sollentuna Tingsrätt och Andra Formalitet Domstolar ( Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) Polisen , Säpo , Migrationsverket , Media , och några andra , också på Min Hemsidan (  falskaparadiset.se) och (fakeparadise.se) , kanske Hjälper att Domstol folk , jobbar bättre i Framtiden , Hittills Svenska Domstol , som ( Dumstol ) duger bättre , efter all Dumma Dom , i Mina Ärende , åtminstone  kanske Ni jobbar Normalt , korrekt i Framtiden . 

Så Låt ärende vara på Bordet , jag skickar häromdagen , Du får både lyssna och titta på Hennes , Den Äckliga Polska Nollan ( A – L ) s Vittnesmål . 

Till dess , försök läs detta , att Du bekanta dig med mitt ärende , för att inte skickar iväg bara eran Formalitet Svar : Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökning , Det saknas numera anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats .

Här är bara en del av Mina skrifter som jag skickade till Svenska Dumstolar ( Domstolar ) ! Lyckligtvis Min Hemsidan tills nu , efter 100 dagar ( 55,914 gånger blev besökts – 367 shared – 24 votes  upp till kl : 14 : 30 idag 10 – 11 – 2015 )

Om någon ska Döma korrekt , skulle kunna jobbet först , sedan läser all detta , sedan Domer en korrekt Dom , Annars det blir liksom Din Dom och alla andra tidigare SKIT DOM , som jag fått från Svenska DUMSTOLAR ( Domstolar ) ! 

Hoppas på någon dag jag ser Sveriges Rätt Rättvisan , inte liksom de SKIT DOM som jag fått Hittills .

Hej då så länge !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi 

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby  mobil : 073 – 655 39 85 

58 bilagor

Den Låtsas Svensk ( Ahmad Valadi )

Ahmad Valadi <[email protected]>;

03:40 (7 timmar sedan)

till registrator.ak.

Till : Fru  S –  N  !

och andra Duktiga , Välutbildade Svenskar som är Där ! och leker med människors Liv , Namn , Heder , mm .

Ärende  AM – 8067 – 15

Handling  243      Handläggare 101 – 15

Hej !

Jag är Ahmad Valadi 570901 –  xxxx

Tänkte skicka några filer med Mina skrifter till alla som deras namn var under Papper i Mina ärende , och Tyvärr ditt namn var och är i några Mina ärende , jag skrev Tyvärr för att Hittills någon som fattar lika Mycket som en 10 årig , var inte i Mina ärende , därför ett Barnslig Lögn , från den Olämpliga Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha ) kunde Lura ( Knulla ) så många Välutbildade Svenskar inom ( Poliser – Kommun Personal – Domare – Åklagare – Överåklagare – Överöveråklagare , mm ) .

På Persiska när någon Lurar Någon , Några , Vi säger ( Knullade ) inte Lurade .

Du Damen ! Här är Lite Material att Läsa , för att Du hänger med Situationen , Också bekanta Dig Hur Dina Kollegor , Andra Välutbildade Svenskar , Det var några Utländsk Namn  bland de också , Hur SKIT Jobbade , Mer än jag Skulle Bli Arg på De och Deras DUMHETER , och deras SKIT Jobb , Dom , Bedömning , Beslut , Tyckte Synd om De .

Under de 28 månader som jag håller på att ha kontakt med Svenska Dumstolar , som Ni tror är Domstol , varje gång som kommer ett Papper från någonstans ( Polis – Kommun – Domstol ” Dumstol ” – Åklagarmyndighets sidan – De 2 Formalitet Dumstolar ” Som Ni tror det är Domstol ” Svea Hovrätt och Högsta Domstol ) Jag undrar Oh Gud ! Om En Svensk Välutbildade Fattar så här Lite , Vad ska man säga till Vanliga Folk ! Verkligen Ni Gick i Universitet ?

En Analfabet Person som Kan inte ens skriva sitt namn , Fattar Mer än Alla som var inbladade i Mina Ärende ( Enligt Alla Papper som Kommit från ” Polis – Kommun – Domstol – Åklagarmyndighets sidan , som Du är en av De ) ingen Kränkning , ingen Foto shop , ingen trolleri , Rena Sanningen !

Sista Tiden , jag lägger flera Veckor och Analyserar vad Kommer från Dumstol ( Domstol ) sista tiden , jag Analyserade en Dumma Dom som det var 2015 – 09 – 23 , och en som det var 2015 – 09 – 28 , och 2015 – 12 – 08  (  När kom Deras Dumma Beslut , Dom )  , jag Analyserade de och Skickade tillbaka till DeIDIOTER , för att De  ser Sin SKIT Dom efter Analys också  och efter Edit , lagt  jag De SKIT Dom , på Min Hemsidan (falskaparadiset.se) och (fakeparadise.seför att Folk ser också Hur Duktiga , Skickliga Ni är !

Så , idag , Tisdag , den 02 – 02 – 2016 kom ett brev från Din sidan Också , Stämplade ( HEMLIG ) jag trodde Du skickade alla Sveriges  Hemliga Militära Koder , Alla Hemliga Affärer som Sverige Gör , Liksom ( Edward Snowden ) men sedan jag såg , det är en Vanlig papper , Som Förklarar Eran SKIT Förklaring , som Vanlig , vad var som behövde Stämpla ( HEMLIG ) ? Allt Ni gör är Konstigt ! Ändå jag Tackar Er , och       

( Natasha )  att Orsakade att jag Skriva över 1000 sidor , och över 1000 sidor till jag kommer att skriva i framtiden , när jag ser 100 tals sidor A4 jag har att jag behöver lite tid , Energi , att Skriva och Skicka Till Er Allihopa , som jobbade så här Dumt , Så här Skit i Mina ärende , vilket som en 10 årig skulle jobba bättre än Er Allihopa !

Så småningom , när jag får lite tid över , jag vill skicka alla Mina Skrifter , med Eran Skit Dom , Beslut , Bedömning , Förklaring ….. till De Universitet som gav Er ( Legitimation ) ! Också till andra Länders Domstolar , Media , För att De ska Lära Sig ( Svenska Rättvisan ) .

Du Assistentåklagare ! De som var ( Cheföveråklagare ) i Mitt fall , Fattade inte , Vad ska jag säga till Dig , som är Praktikant . Försök läs Mina Skrifter , lär Dig lite , Jag Lovar om Du Läser detta , Du lär Dig , mer än vad Du Lärde Dig i Alla År i Svenska Universitet ! När Ni kan inte Upptäcka ett Barnslig Lögn ( Natasha ) s Lögn , Det betyder Vad Ni Lärde Er i Universitet , måste Vara Bara Skit , Det betyder Ni Har Fel Nyckel i handen , som Öppnar inte något Lås , inte bara Mitt Lås ! Läs mera ! Människors Liv , Namn , Heder , Nationalitet , Religion är inte Dildo , eller  Leksak !

Någonstans i Ditt Dumma Beslut , Du Skrev : Ahmad Valadi är nu ( Misstänkt ) för två fall av Överträdelser av kontaktförbud under den nu pågående förbudstiden och förundersökning pågår . Då det rör överträdelser som har skett under förbudstiden ska kontaktförbudet förlängas .

Du Assistentåklagare ! Som Vanligt , även den här del av eran arbete var och Är (  FEL ) för att Vi ( Jag och Min Advokat närvarande ) var cirka 2 timmar hos Polisen , och sedan Hon ( Den kvinnlig Polis  ” Ch –  D ”  ) försvan några Minuter för att Ringa dig , eller en annan Åklagare , Vad Hon Sagt , det vet jag inte , men Resultatet ( Förlängning av Kontaktförbud ) visar att Antingen , Beslutet var Bestämd i förväg , och detta ( Förhör ) var bara Formalitet , att Ni har Lag i Sverige , Eller Hon ( Den Kvinnliga Polis inspektör  ”  Ch –  D  ) Kunde inte Förklara korrekt under få minuter , Hon ( Ch –  D  ) Kunde inte Skriva Mitt Namn Korrekt i sin Rapport till Mig , Trots att jag Rättade till där att Mitt namn är ( Ahmad ) inte ( Ahmed ) , men i Pappret som kom från Täby Polisen , flera rader Mitt namn skrev ( Ahmed ) !

Är det inte bättre att om Någon Farlig Person som Jag ( Ahmad Valadi ) Författare , Diktare , Radioprogramledare , Litteratursamlare , Uppfinnare , som Har Publicerade en Bok ( 747 sidor ) Har 5 CD med Mina Dikter , Har i Min Arkiv , flera år Radioprogram ( Bästa Litteratur , Filasofiska Program ) , Bästa Frisör ( Enligt 1000 tals nöjda Kunder ) Bästa Pappa , Bästa Man , som enligt Svenska Sjuka System är Farlig  (  Misstänkt för två fall av överträdelser av kontaktförbud under den nu pågående förbudstiden och förundersökning pågår .

Väl ! Varför Ni IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! medan en Farlig Person , Misstänkt Person som Jag ( Ahmad Valadi ) är i Polis Huset för Förhör , Ni Kopplar inte Den IDIOT Åklagare via Telefon , eller Video Kamera att Direkt Kopplas till Förhör Rummet , och Hänger med Hela Förhöret , för att Om vill Ge Sin SKIT DOM , skulle Använda Sin Lila Hjärna , och inte Ge Sådant Skit Dom , som Jag Fick ! som Nu ska jag  igen Överklaga , igen Några IDIOTER till ,  ska Koppla Till Mitt Ärende , Igen Mina Dyrbara Tider , som skulle Tänka på Mina Barn , Mitt Liv , Mitt Jobb , Mina  Uppfinningar , Mina Dikter och nu för tiden även till Min Hemsidan , Ska Vara Liksom en DILDO i eran Händer !

Hittills Eran Dumheter , som Kunde inte Fatta ett Barnslig Lögn från den Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) Kostade Samhället över 1 Miljon Kronor , Kostade Mig , 28 Månader Dag och Natt Mitt Liv att sitter och Skriver till Ni IDIOTER , och Mina Barns Liv som är Helvete , och Själva ( Natasha )  som Sjunkit till Botten , Vem som helst KNULLADE och KNULLAR Henne ( Natasha ) Från ( Poliser – Advokat – Kvinnojour personal – Domare – Åklagare – Vem som helst – Svensk – Iranier – Kurd – Turk mm ) Tack vare Er , Tack vare Eran DUMHETER !

Det var 2 timmar jag pratade i Polis Station , Bland allt annat jag Sa : Trots att Eran Lag i Mitt Fall var Skit , Var Fel ,  ändå jag Respekterar , för att Jag är en sådan Typ , På 30 år jag slängde inte en Fimp på Svenska Gator , Jag är Ahmad Valadi  ( Made in Iran ) , Jag skriver till Miljoner Folk , Jag Sviker inte 80 Miljoner Iranier , Jag Sviker inte över 1,3 Miljarder Muslimer , jag Sviker inte 10 Miljoner Svenskar , Jag Sviker inte 7 Miljarder Människor i Världen !

Ni sitter på Eran Post och Position , för att Göra ett Korrekt Arbete , inte Vilket SKIT som helst ! Det känns att Ni inte ens kan Lag , inte ens Kan Jobbet , bara Ni sitter Där att  Trösta  Eran ( Komplex ) ! Att Vi Bestämmer Här ! IDIOTER Ni bestämmer om Ni Bestämmer Korrekt , inte Vilket Skit som helst ! och När en Svensk , i Eran Post och Position , Gör Fel Dom , Gör SKIT Dom , när man Överklaga , De andra IDIOTER ( Ahmaghhaa ) istället för att Rättar Till Hans / Hennes FEL , SKIT DOM , bara Skyddar Honom / Henne , Bara Godkänner Hans / Hennes  ( Domare – Åklagare ) s Dumheter ! Speciellt om det handlar om en Utlänning , En Låtsas Svensk som Jag !

Försök förre allt Var en Människa ! Förre än Om Du är Svensk , är Polis – Domare – Åklagare osv , Försök att Vara en Människa ! För att en Människa Gör inte Sådana Dumheter som Ni Gjorde och Gör , Speciellt i Det Här TABU plats ( Domstol ) som där ska ( Rätt vara Rätt ) , maximum 1 till 2 % fel , inte så Här SKIT som Ni gör som är 1000 % Fel ! Skäms Lite !

Eran sätt att Dömer vi Utlänningar så här Skit , Påminner Mig Detta : I Iran , det finns Allmänna Toaletter , med flera toaletter och en person som sitter där och sköter där och folk lämnar några kronor , Det var en gång en man hade brådska  , säg Hej till den Ansvarige , och ser att flera Toalett är Lediga , han försöker att gå till en av de , Mannen som var ansvar till Toaletten ropar på Honom : Du ! kom ut , gå inte ditt , gå till Toalett nr 5 , Mannen som hade bråttom går till toalett nr 5 , efteråt som ville betala  , frågar : Det var några toalett  lediga , vad spelade för roll , vilken jag skulle gå in ? Den Man som var Ansvar för Toaletterna Säger : Jag ville att Du skulle veta att : Här , Jag bestämmer !

Hittills Ni Bestämde bara Så ! inte Enligt Lag , inte ens att Använda Hjärnan , Eran Lila Hjärnan ! Det är inte Kränkning , Förnedring , som Ni är Duktiga att Stämpla sådana Skit Ord , istället för att Tänka på  att : Vad man gör , har ett namn , Hur man gör , har Också ett namn , Man Jobbar Bra , Man säger ( Bra jobbat ) man jobbar Skit , man säger ( Det var ett Skit jobbat ) !

Från Min sidan , förväntar inte ( Falska Komplimanger ) Jag Ljuger inte , jag ge inte falska Komplimanger( Det är skillnad , när ett barn gör det minsta bra sak , man ge Komplimang att Barn vågar att göra det , till exempel : barn vill lära sig att Cykla , man håller sadel , släpper 2 sekunder , kanske barn ramlar , man säger : Bravo , Du klarade , jag släppte min hand lite , du klarade , bra jobbat för att Han / Hon vågar att fortsätta och lära sig  ) .

Men till Eran SKIT JOBB  , jag Alltid skrev : SKIT JOBB ! Och jag står för Alla Mina Ord ! Om ändå Ni fattar inte , det beror på Eran Låga IQ , inget fel på Mina Sanna Skrifter !

Jag kommer att Skicka Mina Skrifter till De Universitet , som gav Er ( Licens  )

att efter att ha läst Mina Skrifter , efter Eran SKIT DOM osv , liksom IKEA , som när en vara är Fel , Farlig , De tar alla de grejer från Hyllan , också meddelar folk , om Ni köpte detta vara , lämnar tillbaka den Grej som är ( Fabrik fel , eller Farligt , mm )  och får pengarna tillbaka , om vi hade Lag , i det här Land , om vi hade folk som Fattade ( Inom ” Rättvisan ” ) som Ni känner inte till , ett Dugg !

Alla som Jobbade så här SKIT i Mina ärende , Den Universitet som Gav Er Eran ( Licens ) , skulle få tillbaka ( Fabrik Fel ) ! Felet måste vara i Svenska Universitet , som innan Lag , skulle Lära Er Mänskliga Lag !  Ni skulle börja från Första Ringen ! Ni sitter på Fel Stol , Allihopa !

I Min överklagande angående Den ( Fucking Kontaktförbud nummer 3 )jag skrev till Ni IDIOTER att Ni gav Min Sons Ensamvårdnad till en Olämplig Gata Kvinna ( Natasha ) och Hon ( Natasha ) gav Ensamvårdnad av 2 Barn ( Min son ” D ” 5 ½ år och Hans Syster ” V – Ch  ” 10 år ) till en Maffia Kille , som är en av Hennes ( Natasha  ) s KNULLARE ! För att Mamma ( Natasha )  , fortfarande är på kvällarna , på Nätterna är På Sitt Gata Liv , och den här Främmande Maffia Man ( Stora  ” V 2  ) är med Barnen hemma , Barnen bara ser Sin Olämpliga Mamma ( Natasha  ) några Minuter på Morgonen , Tack Vare Svenska SKIT Domstol och Domstol Folk !

Fattar Ni Detta ? Det tror jag inte att Ni Fattar ! Om Ni fattade , Skulle inte en Gata Kvinna ( Natasha ) Lurar Er , Bättre Sagt ( Knullar Er ) Som Vi Iranier säger !

Det är 28 månader , Mitt Liv , Mina Barns Liv är Helvete , bara för att ingen Fattade Hittills ett Barnslig Lögn , som en 10 årig fattar på en gång !

Lämna över mitt ärende till någon som Fattar ! De som var Kammaråklagare , Överkammaråklagare , Överöverkammaråklagare , i Mitt ärende Fattade inte ( Vilket som ett barn Kunde Fattar på en gång ) och nu Du ( Assistentåklagarevill träna i Mitt fall ? Jag hade fått tillräckligt problem  nog från Er sidan , Låt någon som fattar fortsätter med Mitt ärende , Tack !

Försök läs Mina Skrifter som jag skickar med detta e mail  , man behöver inte att vara ( Advokat – Domare – Åklagare – Kammaråklagare – mm ) för att fatta detta ,  det räcker om man  är en Människa kan fatta , att allt Ni gjorde Hittills , Var det Fel , var det SKIT !

Jag står för alla Mina Ord , för att all är Sanningen !

Den Låtsas Svensson  Ahmad Valadi    2016 – 02 – 03

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52    mobil : 073 – 655 39 85

119 bilagor

Till : Den Kloka Kammaråklagaren  (  Fru  R –  R ) !  

Ärende  :  AM -8067 – 15             Handläggare  101 – 5

Kontaktförbud Förlängs  Nr  : AM – 8067 – 15 – 7  Ext ärende nr A 021 .520 / 2015 

Hej ! 

Härmed vill jag ( Ahmad Valadi 570901 – xxxx ) Överklaga Din SKIT Beslut , som , som vanligt , liksomsom alla Andra Dumma Dom hittills i Mitt Ärende , Som Bara Idioter , Okunniga  som DU var inblandade i Mina Ärende , Du också Gav en SKIT DOM ! Utan att tänka , utan att använda HJÄRNA , Om Ni har förstås  , för att När man läser Eran Förklaring , man Undrar : Är Verkligen Ni är Utbildade , Välutbildade ? Varför Ni Tänker så här DUMT ? Varför Ni fattar inte den Minsta då ? 

Härmed  skickar jag  några Filer av Mina Skrifter som jag skickade till ( DUMSTOL ) inget fel , där som Ni jobbar så här SKIT , är inte ( DOMSTOL ) utan ( DUMSTOL ) passar Bättre  . Titta på Din DUMMA DOM , De andra också Liksom DU !

I Din Skit Dom , Du pekade på något Dumma Dom , som jag blev dömd ,  Om Du Fattar Lika mycket som en 10 årig , varsågod här är Analys av den Dumma Dom , och andra Dom som en (  Idiot Domare )  , Godkänner en Olämplig Gata Kvinna ( Natasha  )  som gjorde och gör Mina Barn illa , nu det blev 28 månader , som ( Lämplig ensamvårdnadshavare ) vilket som jag skrev till Honom ( Den Dumma Domare ) När en Domare godkänner en så Olämplig Kvinna ( Natasha )  som jag Listade Hennes ( Natasha ) s Dumheter , det betyder Han ( Domare ) Själv är Olämplig , eller För att KNULLA några gånger Gratis en sådan Kvinna liksom den Ukrainska Olämplig , Gata Kvinna ( Natasha ) Skydda Henne , Vilket som  om Vi hade Lag , om Vi hade Kunniga Lagman , Ärliga Lagman  ( Domare – Åklagare – Kammaråklagare – Överåklagare – Överkammaråklagare – Överöveråklagare – Överöverkammaråklagare , och massa sådana Skit Rubrik som Ni har för En Skit Arbete , som Ni gör där ) Om Vi hade Kunniga Folk , Hon ( Natasha ) Skulle få Fängelse Straff , för varje Dumheter som Hon ( Natasha ) Gjorde mot Mig och mot Barnen , och Sådana IDIOTER som Du och Andra ( Domare och Åklagare ) som  Bara Ge Henne ( Natasha ) Belöning !    Man skulle få Eran Legitimationer .

IDIOT !Naturligtvis Hon ( Natasha ) vill inte  att jag  kommer nära Henne ( Natasha ) för att Hon ( Natasha ) vill  Göra vad dumt Hon vill   mot Barnen , utan att jag vet om det att reagera och Anmäla Henne ( Natasha )  till ( Polis – Kommun – Domstol ) !

Under det här 1 år som Hon ( Natasha ) Utnyttjade ERAN  DUMHETER , och Ni IDIOTER gav Mig först 6 Månader ( Kontaktförbud ) och igen på ( Natasha ) s Bestälning ( Som man Ringer och beställer Pizza ) Hon ( Natasha  ) Ringer och Beställer ( Förlängning Kontaktförbud ) och Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa )  , Gör Jobbet åt Henne ( Natasha ) utan att fattar att Hon ( Natasha ) gör så här för att få bort Mig från all Dumheter som Hon ( Natasha ) gör , vilket som lämnar spår på Mina Barn      ( ” D ” och ” V – Ch ”  ) och när jag få veta visa informationer från här och där och från ( D )  , och som en Ansvar Pappa meddelar ( Polis – Kommun – Domstol Folk ) ingen Fattar , ingenting händer , som Rör sig Oro till Barnen , men när en Gata Kvinna        ( Natasha  ) För sina Sjuka Plan , Utnyttjar Eran Dumheter , Hela Sverige står på Ben att hjälpa Henne ( Natasha  ) Vilket Skit Land ! Eller Hur ?

Det betyder All Dumheter som Hon ( Natasha  ) Gjorde Hittills , Hon ( Natasha  ) Gjorde Med Eran Händer , och med Eran Hjälp och Stöd ! Det betyder Ni ( Polis – Kommun – Domare – Åklagare mm )  är Medhjälpare till All Dumheter som den Olämpliga Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha ) gjorde och gör  ! Och Det Var Ni ( System ) som  Gjorde Henne ( Natasha )  som en Gata Kvinna ! ( Förklaring finns på Mina Skrifter , Bara en Kvinnojour Manlig Personal , En Äcklig Arab ” M –  A – F ” KNULLADE  ( Natasha )  26 månader Dag och Natt ” Non Stop ” Tack vare att här är Sverige  .

Du IDIOT ! När det handlar om Min son , och Dumheter som den här Olämplig Mamma , den Här Gata Kvinna ( Natasha ) Gör , med Vem ska jag komma i Kontakt , om inte Hon ( Natasha  ) som är Orsaken till Problemet ? 

Ska jag Kontakta Dig ( Du IDIOT ) som utan att Använda Hjärna , utan att Fatta Situation , bara Skickade Din SKIT BESLUT ! ( 6 Månaders Förlängning  Kontaktförbud ) utan att Du  Fattar , att Hon ( Natasha )  bara Utnyttjar Eran Dumheter ! 

Jag skriver några saker Hoppas på att Du med Din LILA HJÄRNA Fattar ändå ! 

Föra året som den Olämpliga Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha  ) som skickade Min Son 6 månader till Ukraina för att KNULLA 6 månader Barnfri , Dag och Natt , och när jag fick veta detta , jag åkte till Kallhäll , där som Hon ( Natasha  ) Bodde då , och såg Henne ( Natasha  ) att Kom med en av Sin KNULLARE , den Äcklig Arab ( M – A – F  ) som jobbar på den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) ,  på Natten  och Eftersom jag sa : Jag kommer att Polisanmäla Dig , Du hade inte rätt att Skicka Min Son ( en 4 Årig son  ) ensam till Ukraina , Då Hon ( Natasha  ) Tänkte att om jag kommer varje Kväll och Kollar Vilka KNULLADE Henne ( Natasha ) och Nu Kör Henne ( Natasha) Hem , På det sätt Hon ( Natasha ) skulle Bli Avslöjade åtminstone för Mig , Då Hon ( Natasha ) Polisanmälde Mig samma Kväll , för att dels vara Motvikt till Min  Polisanmälan mot Henne ( Natasha ) Dels för att på det sätt med så Okunniga , Idioter som Ni är , jag får Kontaktförbud , och Hon får göra vad Hon          ( Natasha ) Vill utan att jag Stör Henne ( Natasha  )  , Jag skrev till De IDIOTER ( Ahmaghhaa )  som gav den Fucking Kontaktförbud , IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! på Det sätt Ni Stänger Mina Armar och Ben , som kan inte Hjälpa Mina Barn , och Ni Öppnar (  Natasha ) s Ben ! 

Om Detta Händelse , om denna Kvällen som jag åkte till Kallhäll och Såg  ( Natasha )  med En av Hennes KNULLARE , den Äckliga Arab ( M – A – F  ) , Då  ( Natasha )  Berättade till sin Värd (  Fru  E – K  ) Som  ( Natasha )  bodde 11 månader hos Henne ( E – K  ) , ( Natasha ) sa Till  ( E – K ) : Att jag Lurade Polisen och Åklagaren och fick Kontaktförbud till Ahmad , och Skrattade till Eran Dumheter ( Ni välutbildade Svenskar inom Polis – Åklagare – Domare ) Den här Kvinna (  E – K  ) blev Min Vittne och berättade detta och många Andra Saker ( Dumheter som ”  Natasha ”  Gjorde ) , Om Du vill  ( E – K ) s  sms finns , även Hon ( E – K  ) kan bevittna Detta och många andra Saker till Dig och Andra IDIOTER ( Ahmaghhaa ) , Tyvärr jag kan inte kalla Er som Jobbade och Jobbar så här Dumt , för något annat än ( IDIOTER ) !

Även när Barnen kom från Ukraina , Hon ( Natasha  ) lämnade 2 Barn ( Min  5 årig son  ” D ”  till sin 9 årig dotter ” V – Ch  ” ) och själv var på sitt Gata Liv , KNULLADE med Vem som helst , antingen kom mitt på Natten klockan 01 : 00 – 02 : 00 , eller tidigt på morgonen 06 : 00 – 07 : 00 för att väcka Barnen – Även detta Den Kvinna ( E – K  ) Bevittnade på Domstolen , och Den här Dumma Domare Skrev i Sin Skit Dom    Att den Kvinnans  ” E – K  ” s Vittnesmål  är låga ! Vilken IDIOT ( Ahmagh ) !         Man vill Kräkas på så här mycket Dumheter och Orättvisan !

Även Nu som Hon ( Natasha  ) bor med en Maffia Man ( Stora ” V ” ) som jobbar som Vakt på någon Vakt Bolag  och är Kriminellt , och har många ärende hos Polisen , Nu Han ( Den Stora  ” V ” ) är Vårdnadshavare till Mina Barn (  ” V – Ch ” 10 år , ”  D ”5 ½ år ) för att Fortfarande Barnen är Utan Mamma , Mamma ( Natasha )  Fortfarande är på Sin Gata Liv , och den här Man , Stora ” V ”  ( Som jag beskrev vilken typ man han är ) är Hemma med Barnen , Duschar  Min son , Lämnar och Hämtar Barnen (  ” V  – Ch ”  till Skolan ,  ” D ”  till Dagis ) och Hämtar de ( Barn ) från Dagis och Skolan , och Mamma ( Natasha )  är Ute och KNULLAR fortfarande med andra Män   , och lämnar 2 Barn till en främmande , Kriminell , Maffia man ensamma , och Själv kommer hem På Natten , Och När Mamma ( Natasha )  Kommer Hem , Tackar Honom ( Stora  ” V ”  ) med Sin FITTA att Han Var Barnvakt till Barnen  !                           Jag är Säkert på att så småningom Kommer Upp att Han ( Den Stora ” V ”  ) Utnyttjade Sexuellt Den 10 Årig Flicka (  ” V – Ch ” ) , När Mamma ( Natasha )  är Ute på Nätterna , och lämnar 2 barn ensamma till en Främmande Kriminellt Man  , i Ett Skit Land som En del Äckliga Pappor ( Våldta sina egna Barn ) och en del Pappor SKITER i Sina Barn , och bara betalar ( Underhållsstöd ) och De tror De gjorde sin Pappas Roll ,  en Olämplig Ukrainsk Gata Kvinna ( Natasha  ) lämnar sin 10 årig Dotter  ( ” V – Ch ” ) ensam med en Kriminellt främmande Man ( Den Stora  ” V ”  ) , Om Han ( Den Stora  ” V ”  )  Utnyttjar Flickan (  ” V – Ch ”  ) och Hotar Henne (  ” V – Ch ”  ) om Du säger Till Mamma , eller någon , jag Dödar Dig , Jag Dödar Din Bror och Mamma , Vad Kan en 10 Årig Göra ? Hur många Liknande ärende Ni har Dagligen i Eran Domstolar att Sådana Äckliga Män bli Avslöjade , på något sätt , ibland efter flera år utnyttjande ,  Någon Lärare , Skolans  Personal , Kurator , märker  någonting , hos den stackars flicka liksom (  ” V – Ch ”  )  Larmade Polisen , Kommunen Osv , eller Flickan Blev Våldtagen flera år , och i 18 – 20 års ålder som vågade , berättade till någon och  då polisanmälde den Äckliga Mannen för Flera År Våldtäkt ! 

Detta Oroa Mig , För att när en man Gnäller inte att säga till  ( Natasha )  : Jag är inte dina Barns Barnvakt , Då man ska Misstänka Situationen ännu mera  , och tvärtom , Han ( Den Stora ” V ”  )  fick Tjänsteledig och är liksom  ( Hemmafru ) Hemma  nu , sådana Oroa Mig ! 

Du IDIOT ! ( Ahmagh ) ! sådana saker är Min Plikt att ha Koll Som Pappa , När Ni Ger Mig den ( Fucking Kontaktförbud ) Hur kan jag ha Koll Till Barnen ? ,Tror Ni att Jag Skaffade Barn att Tillåta att Vem som helst Göra Mina Barn illa ? 

Eller Tillåta deras Dumma , Gata Kvinna Mamma ( Natasha  ) Lämnar De till en Främmande Kriminellt Man ensam Hemma ? 

Detta Betyder bland Allt Skit i Det här Land , Ni vet inte Ens vad ( Pappa ) Betyder , Vad ( Pappas Roll ) Är ! inte Heller Ni Fattar Vad ( Barn ) Betyder , Vad Betyder Barnens Bästa ? Vad betyder Barnens Psyke , Hälsa , mm . 

Samma Sak för cirka 2 år sedan , när ( V – Ch )  var 8 år , Den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) Borde inneboende hos en Äcklig Familj , En Äcklig Polska Kvinna ( A – L  ) och Hennes Äckliga Pedofil Man ( P – E – L  ) i Deras Stal – Stable som var 54 km2 , bodde 7- 8 personer , och den Äckliga Pedofilen ( P – E – L  ) Framför en 8 årig Flicka (  ” V – Ch ” )  ) och en Gata Kvinna ( Natasha ) var med Trosor ( Kalsonger som ser ut som Kvinnliga Trosor ) och Många gånger den Äckliga Pedofilen ( P – E – L )  var Ensamma hemma  med  ( ” V – Ch ” )  , också tänk 7 – 8 personer i en lite 2 :a på 54 km2 som fanns bara en Toalett , Dusch  i en plats , Det betyder att Han Kunde se Flickan (  ” V – Ch ”  )  Naken , eller Flickan kunde se Honom ( Den Äckliga Pedofilen ” P – E – L  ” )  Naken , när De Duschade , ena skulle använda Toa , eller borsta tänder osv . Eller Den 8 årige flicka (  ” V – Ch ”  ) var bara 2 – 3 meter från deras Fucking säng , när de Knullade !   Jag Polisanmälde Detta , och många Andra 

( Natasha ) s  Dumheter , men eftersom här är Sverige , Ett SKIT LAND som ingen tänker på Barnen , bara Ni är Orolig för en Gata Kvinna ( Natasha  ) att Min Kontakt kanske Stör Hennes ( Natasha )s  KNULLANDE !                                                        Och Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa )  tänker inte på Mina Barn , Vilka IDIOTER ( Ahmaghhaa ) är Ni ? 

Du IDIOT ! Liksom De Andra IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Skrev i Din SKIT BESLUT , Den Formalitet Schablon ( Risken finns att Han ” Ahmad Valadi ” Begått Brott och Kontakta  ” Natasha ” ) IDIOTER ! ( Ahmaghhaa ) ! Hon ( Natasha  ) som Gjorde och Gör alla Typer BROTT  hittills , Ni ser inte ?  , Ni är inte Oroliga för Mina Barn ?  , Ni är Oroliga För en ( Legitimerade Gata Kvinna  ” Natasha ”  ) ? Om jag Kontakta Mina Barns Olämpliga Mamma ( Natasha  ) Enligt Eran SKIT LAG , Är ( BROTT ) ? Vem ska Skydda Mina Barn , Om Inte Jag ( Deras Pappa ) ? 

DU IDIOT ! ( Ahmagh ) ! Du Skyddar Mina Barn ? Är Du orolig För Mina Barn , som är ensamma hemma med en Främmande Man , som är Maffia , som är Kriminellt ? 

Enligt Mig , Ett Land som Man Kan inte ens Skydda Sina Barn , Är SKIT LAND !

Ett Land som Jag har inte Rättigheter , Är SKIT LAND !

Ett Land som Domstol Folk Jobbar Så Här SKIT , är SKIT LAND ! 

Ett Land som Finns inte Kunniga Folk , inom ( Rättvisan ) , finns inte någon Organisation som man kan vänder sig Ditt och Överklaga Sådana SKIT DOM , Som Du ( IDIOT ) ! ( Ahmagh ) ! gav Mig , och Andra IDIOTER ( Ahmaghhaa ) är SKIT LAND ! 

ett Land som ( Polis – Domare – Åklagare – Kammaråklagare – mm ) för att Få Några gånger Gratis Ligg , från Kvinnor liksom ( Natasha  ) , och Skiter på Lag , Skiter på Rättvisan , Skiter på Mänsklighet  , Skiter på Allt , Detta Land är Ett SKIT LAND ! 

I Alla Eran SKIT DOM i Mina Ärende  , man Ser Eran ( RASISTISKA ) beteende , så Solklar , som man behöver ( Solglasögon ) för att om man vill  Läsa  Eran SKIT DOM ! 

Även Man ser att Våran Barn (  Utländska Barn , Vi Låtsas Svenska Barn ) heller har bättre än Vi Själva ! 

I ingen av Mina Ärende , Ni Tänkte på Mina Barn , Bara Ni Var Oroliga att Mina Väckande e – mail till Henne ( Natasha  ) Mina Telefoner till Henne ( Natasha  ) som var angående Barnen ,  Störde Hennes ( Natasha ) s  KNULLANDE , och De som KNULLADE Henne ( Natasha  ) , Det var enda Eran Orolighet ! 

Ingen Fattade om Mina Oro till Mina Barn ! , Trots att Jag Skrev Hittills över 1000 sidor och Skickade Till Er IDIOTER ( Ahmaghhaa ) , Som jag skrev tidigare , På Persiska Vi Säger ( Om en Åsna Skulle Läsa De Skickade Skrifter som är Väckande , och mycket att Lära Sig , Skulle vara Professor Nu ) men Fortfarande efter 28 Månader , efter att jag Skrev över 1000 sidor ,och Skickade Till Er , Fortfarande Ingen Fattar ! Det gör inget , jag skriver 1000 sidor till , tills Ni Fattar !

Typisk Sverige ! Eller Hur ? Eran Media Ännu Värre ; Lika SKIT , som allt Annat !

Hon ( Natasha  ) Vet att allt som handlar om Barn , jag Anmäler till Polisen , Kommunen , Dumstolen ( Domstolen ) även Nu för Tiden Lägger i Min Hemsidan , Då är Bättre att Hon ( Natasha  ) Utnyttjar Eran Dumheter och beställer Förlängning Kontaktförbud , för att Göra Vad Som Helst Med Barnen , utan att någon märker , för att reagerar . Om jag har fucking  kontaktförbud , jag kan inte ha närmare koll på Hennes ( Natasha ) s Dumheter mot Barnen för att väcka ( Kommun , Domstolens Dumma Folk ) . Hon ( Natasha  ) vill ha Mig borta för att Hon ( Natasha  ) vill inte att jag från närhåll , med bevismaterial , visar Er , Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) att Fortfarande Hon ( Natasha  ) lever som en Gata Kvinna , och lämnar 2 Barn till en Främmande Maffia Man  ( Stora ” V ” ) , som Hon ( Natasha  ) KNULLAR med nu för tiden , parrallellt med de andra Män , som Hon ( Natasha  ) KNULLAR i Sin Gata Liv ! ( Allt man kan Bevisa , Utan Själva KNULLANDE , som sker i folkets Lägenheter , Hus , Bil osv !

 Allt som jag Sa om Henne ( Natasha  ) Hade hänt , ingenting jag Hittade På , Det är liksom rapport till Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ! Trots att all detta är bara Toppen av ( Isberg ) , Verkligheten är 100 gånger mera .  Allt man kan Bevisa , Bara Själva KNULLANDE Ni Missade , men Resten man kan bevisa , om Eran Hjärna Räcker inte till att Hur man kan veta sådana saker hade hänt  , Jag kan Hjälpa Er , Jag är Författare , Diktare , Uppfinnare , Litteratursamlare , Var flera år Radioprogramledare , mm , och det är 28 Månader , håller på med detta Ärende ( Natasha ,s Lögner , Dumheter ) och Eran Dumheter som Hittills fattade ingenting , och gav Mig och Mina Barn , bara Problem , bara Besvär , bara ( Helvete ) !  Jag Hjälper Er , Också Allt som jag säger om Er och Eran Dumheter  jag bevisar det , Allt  är Självklar , Solklar , Ni Känner Till Själva , Det Behövs inte ens att Bevisa , Det syns på en gång ,  Det Syns på Eran  Skit Text , På Eran Skit  Bedömning , på Eran Skit Beslut , på Eran Skit Dom osv !

 Ändå ,  Jag Analyserade Några av Eran SKIT DOM , Även ( den här )  är också Analys av DIN SKIT BESLUT , DU Kammaråklagare  fru ( R – R )  !      Man bli Avundsjuk nästan , på Eran Dumheter !

Trots allt Skit Jobb som Ni Gör , ändå får Ni så höga Lön ! Det Borde vara Obligatorisk att Ni som Jobbar så Här SKIT , efter att Skriver Eran Namn och Titel , Skriver Hur Mycket Ni Får Lön  i Månadslön , Att När Någon Som Jag Vill Kritiserar Eran SKIT DOM ; eran SKIT Beslut , pekar på i sina Skrifter till Folk som Läser Mina Skrifter liksom Mina Besökare av Min Hemsidan så här : Titta Han / Hon får 50 ,000 Tusen , 60,000 osv i Månadslön , har sådana Titel ( Domare – Åklagare – Överåklagare – Överöveråklagare – Kammaråklagare – Överkammaråklagare osv ) och Jobbar så Här SKIT , som en IDIOT skulle Jobbar Bättre än ( Honom / Henne ) , Ett barn skulle Jobba Bättre än ( Honom / Henne ) .

Ni som jobbar inom Domstolen ( Rättvisan – Justice  ) som Ni känner inte Ett Dugg av vad är ( Rättvisan – Justice ) Ni sitter där , för att Göra ett Korrekt Jobb , inte Vilket Skit som Helst ! Som Ni gjorde Hela Tiden i Mina ärende , sedan 20 år tillbaka tills Nu ! och utan tvekan , i andras ärende likadana !

Tänk att  Du ( Kammaråklagare fru  R – R  ) för en lätt Förkylning  går till Läkare , och den Läkare är ( Idiot Som Ni var i Mina ärende )   , och för en Lätt Förkylning Beslutar att ena , eller både dina Vackra Ben skulle Amputeras från Knän ! Vad gör du Då ? Bara för att Han / Hon är Läkare du tillåter att den (  Idiot Läkare ) ( Amputera Dina Vackra Ben , för en Lätt Förkylning ? eller Du kallar Honom / Henne ( Läkare ) för IDIOT  , och Du går Därifrån , och Tar Hans / Hennes ( Läkarens ) Dumma  Beslut  som är på pappret , Skriftligt , med Hans / Hennes ( Läkarens ) Namn och Signatur ,som Bevis  och Försöker att Anmäla Honom / Henne ( Läkare ) för att Den Organisation som har Koll på Läkarnas Jobb , Tas Hans / Hennes ( Läkarens ) Legitimation , för att Han / Hon ( Läkare ) är inte Lämplig att Fortsätta jobba som Läkare , som Kräver ( Kunskap , Ansvar ,  Moral , Mänsklighet , Samvete , mm ) .

Vad Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Gjorde hittills i Mina ärende , var likadana  ,ännu  1000 gånger mera , Ni Allihopa med Eran SKIT Jobb , SKIT Beslut , SKIT Dom , SKIT Förklaring , Gjorde Mitt Liv , Mina Barns Liv till ( Helvete ) , Smutsade Mitt Namn och Heder , Och När man Överklaga Eran SKIT ( Dom – Beslut ) till  nästa och nästa Dumstol ( Som Ni tror det  är Domstol ) jag menar  ( Svea Hovrätt ) och       ( Högsta Domstol ) Där istället för att sitter Klokare Folk , som kan Lag , som kan Rättvisan , De är Ännu ( Dummare ) detta är inte Kränkning , är inte Mina Ord , utan detta är Resultat av Deras Dumma Förklaring , Deras beteende med den Tumma , Dumma Schablon som skickade till Mig : Vi ger inte Prövningstillstånd – Vi gick igenom allt , hittade inget Fel , Domen ( Hur Skit än är ) Sitter fast , och liknande SKIT , som Ni känner väl )  , Det känns att DE  Sitter Där på  ( Svea Hovrätt – Högsta Domstol ) och får så höga Löner , bara för att Skydda Varandra , Skyddar De Dumma ( Domare – Åklagare ) s Skit Dom ( Liksom Du )  , istället för att RÄTTA TILL Er och Eran Skit Dom  , istället för att Lära Er  att Ni  IDIOTER ( Ahmaghhaa )  jobbar Korrekt och Bättre i Framtiden , Istället för att Göra att ( Rätt ska vara Rätt ) De Skiter på Lag , De Skiter på Rättvisan , De Skiter på Mänsklighet och allt , Bara Skyddar och Stödjer En Svensk ( Dumma Domare – Åklagare  – Överåklagare – Kammaråklagare mm ) mot en Utlänning , Låtsas Svensk liksom (  Jag ) .

Jag lovar Er , att jag samlar Mina Krafter att Skickar alla Mina Handlingar som Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa )  gav till Mig , Skickade till Mig  , med Mina Skrifter ( Vilket som är över 1000 sidor ) till Europa Domstol , Andra Länders Media , för att De  Lära ER vad ( Rättvisan ) Är ! Kanske när Världen skrattar åt Er , efter en  så SKIT Dom , Ni vaknar , efter att Ni gav Sverige , en Dålig Rykte , Ni Vaknar och jobbar Korrekt med Ansvar och Respekt till Alla , även Vi Utlänningar ( Falska Svenskar , Låtsas Svenska ) ! 

För Mina Rättigheter och för Mina Barns Rättigheter , jag Ropar På Hjälp till Hela Världen ! Jag kommer att Lära Mig Hur kan man Använda Internet , för att Nå hela Världen , för att Visa Sverige , s ( Rättvisan )  !

Ni kan inte Göra Vilket Skit som Helst , bara för att Ni har Makt , Ni kan inte  Utnyttja Eran Post och Position ! Eller Manliga Domare , Åklagare för att Få Några Gånger(  Gratis Ligg ) från Kvinnor liksom den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) Utnyttjar sin Post och Position och Skiter på Lag , Skiter på Rättvisan och visar en Olämplig , Gata Kvinna liksom ( Natasha  ) som skulle få Fängelse Straff för all Hennes ( Natasha  ) dumheter  ,  Visar Henne ( Natasha  ) som en Oskyldig person , En Hederlig Person , En Lämplig Mamma och Mig som det är 28 månader , Kämpar dag och Natt , skrev över 1000 Sidor till Ni  IDIOTER som sitter på Domstolen och Leker med Människors Liv , Namn och Heder , Som en Mönster , som en Gärningsman ! Fy På Er ! Skäms Lite !

Hittills all Dumheter som den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha  ) gjorde och gjort mot Mig och Barnen , Hon ( Natasha  ) Gjorde med Eran ( System ) Hjälp och Händer ! Gjorde Mina Barn Psykisk skada , istället för Fängelse Straff , fick Hon ( Natasha  ) hela tiden ( Belöning ) det Känns att för Er Idioter ( Ahmaghhaa ) Utländska Barns Rättigheter , Hälsa , Psyke , Framtid , betyder inget , All Dumheter som Ni gjorde Hittills med Eran SKIT DOM , Pekar på det !

Tror Ni jag skaffade barn , att tillåta att de lever så här Skit ? Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Ni Domstol Folk egentligen Gav Ensamvårdnad av Min Son ( D )   och Hans Stackars Syster (  ” V – Ch ”  ) till en Främmande , Kriminellt , Maffia Man ( Stora ” V ” )  , inte till ( Natasha  ) och man vet inte , efter Honom ( Den Kriminellt Maffia Man ” Stora  ” V ” ) Vilka ska vara Ensamvårdnad av Mina Barn ? Idioter ! Ahmaghhaa !

På Persiska Vi säger : Man kan dölja sin  Knullande , man kan dölja sin Graviditet också , men Man kan inte Dölja ( Födandet ) och Själva ( Barnet ) ! 

Vad betyder ? Ju ! Det betyder : Ni kunde dölja Eran Dumheter under Eran Falska Titel  ( Domare – Åklagare – Kammaråklagare – Överåklagare – och andra Falska Rubriker ) men Eran Själva Arbete ( Skit Dom – Skit Beslut ) visar att Ni är bara en IDIOT ( Ahmagh ) Detta Ni kan inte Dölja !

Jag försökte att Analysera Eran Skit Dom , Eran Skit Beslut , för att vem som helst se att Ni Fattar ingenting ! Bara för att Här är ( ISverige ) och De som Borde Fattar , Fattar inte , och Ni ( Domstol Folk ) Bara skyddar Varandra , och Ni tror att Detta är              ( Lag – Rättvisan ) men som en Ansvar Författare jag säger : Att detta är Bara SKIT !

Allt i Mitt ärende var Skit från Början tills nu ! Från dagen ( 2013 – 08 – 28,29,30 ) som den Olämpliga Ukrainska Gata Kvinna ( Natasha ) för sina Sjuka Plan ,Falsk  Anmälde Mig , tills Nu , när man lägger alla Skit Dom , bredvid varandra , man ser bara Eran Dumheter ! Bara !

Tyvärr i det här Skit Land , om man vill bry sig om sina Barn , Skydda sina Barn, Man får Problem ! Om jag skulle Skita i på Vad den Gata Kvinna ( Natasha  ) gör med Barnen , jag hade inget Problem , Om jag skulle Skita i på Eran Skit Dom , jag hade inget problem , Mina Problem är på Grund av att Här är Sverige , Ett Skit Land med Okunniga Lagman , Ett Skit Land som ( Rättvisan ) är bara Tomma Ord ! Ett Skit Land som om man är en Ansvar Pappa ( Liksom Jag ) får Problem !

Lag måste vara Mänsklig , Korrekt , Lagmän ska vara Kunnig , Neutral , Människa !

Tyvärr hittills i Mina Ärende , Lagmännen Var ( Dumma , Rasister , Okunniga ,  Utnyttjade ” Natasha  ” Trampade på Lag , Trampade på Mänsklighet , Trampade på Allt , och i Högre och ännu högre Domstol ( Svea hovrätt och Högsta Domstol ) Ännu Dummare Folk , ännu Värre Dom , Ännu Mera Rasistiska Beteende , Vad är det för Land Här ?

Folk som kommer från andra Länder , De flesta har andra Kultur , andra Tradition , andra Språk , andra Religion  , andra Tolkning av visa saker till exempel ( Familj – Barn – Heder – Namn – m.m ) och detta  måste bli Respekterad , måste Räknas , Vilket som det verkar att Ni Fattar inte att Vi Utlänningar ( Låtsas Svenskar ) är inte här för att Vilket Dumheter som Ni ( System ) Gör , som är inte Lagligt , som är inte Mänskligt , som är inte Korrekt , Vi ska Acceptera , Bara för att Ni Säger , Bara för att Ni Bestämmer , Bara för att Ni Dömer !

Om någonting är Fel , Det är Fel ! Vad spelar det för roll , om Svenskarna Gör det  , eller  om Någon Annan i andra länder gör , Fel är Fel ! Vilket som Ni Gör massor med Fel , och Ni  är Stolt Över dem !  Vilket som om jag ska pekar på dem ,  det blir lika Tjok som Eran Lagbok ! Eller på Lagboken står Korrekt , men Ni Okunniga Gör Fel , i alla Fall det är Fel !

Om till exempel , Hela världen äter med händerna , Svenskarna vill äta med fötterna , vilket som är ( Fel ) och Nu Ni vill Tvinga Vi Utlänningar att Ni måste göra som Vi Gör , Vi är Här , Vi Respektera Eran Lag , Vi Följer Svensk Lag , men samtidigt det måste vara Korrekt , Mänskligt , Rymligt ! liksom det Exempel som jag skrev några rader innan ( Om man för en enkel Förkylning går till Svensk Sjukhus ,och den Idiot Svensk Läkare beslutar att för att Bota Förkylning , de måste Amputera Fötterna från Knän ) Eran Dumma Dom Hittills i Mina Ärende , var exakt som detta exempel . Vi ska följa Lagen om ( Ni använder Lag på Korrekt sätt , inte så SKIT som Ni gjorde Hittills , och när Jag pekade på Eran Skit Dom , Överklagade Eran Skit Dom , Ni bara Skyddade Varandra , Dummaste som Ni kunde Göra , På det sätt Man känner inte att man Bor i Ett Land som Har Lag , eller bor i ett Land som Välutbildade bestämmer , Ni Allihopa Jobbade så Skit ,  Som ” IDIOTER ” i Mina Ärende ! jag står för alla Mina Ord , och Försöker att i hela Sverige , och hela Världen visar !  ) .

 Jag skrev över 1000 sidor , och i alla de sidor försökte att så Tydligt visar ( Eran Dumheter ) , Ni Gjorde Fel från början , istället för att Rättar till på en gång , i nästa steg , Bara för att Dölja den Första Svenska Dumma Dom , hittills 28 Månader , Bara Skit på Skit , Fel på Fel , Dumma Dom på Dumma Dom ,  Liksom ( Natasha )  som Började med sin Sjukt Lögn , För att Dölja Första Lögn , hittills som är 28 Månader hade gått , Bara Lögn på Lögn , Exakt vad Ni ( Dumma Domstol Folk ) Gjorde och Gör ! I Längden , ( Lögn ) Vinner inte ! i Längden ( Fel ) vinner inte !

Som en Ansvar Författare , om det behövs att skriva 1000 tals sidor till , jag gör det ,  för att Väcka den Olämpliga Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha  ) för det första   och väcka Er ,  Ni ( Dumma Domstol Folk ) som Sover på Låtsas , jag skriver tills Ni Vaknar  !

Exakt liksom väckaklockan som först ringer med normal volum , sedan stegvis höjer och höjer volum  tills den person vaknar !

Jag är Ahmad Valadi ( Made in Iran ) jag är inte här att Göra ( Fel , Dumt , Omänskliga , Olagliga Saker ) Därför Tillåter inte någon , inte heller Svenska Okunniga ( Domstol folk ) , Okunniga Poliser , Kommun Personal mm , Smutsar Mitt Namn , Mitt Heder , Min Nationalitet , Min Religion  ! Jag är inte här för att om ( Ni Domstol Folk ) Dömer Fel , Jag bara Acceptera , utan att Protestera ! Om jag ville bara Acceptera vilket Dumt som helst , varför jag kom hit ? jag kunde bo i ett annat Land som Dömer så Här Skit som Ni Okunniga Domstol Folk gjorde , åtminstone där man hade  sin Familj , sitt Barn , man hade sol , bättre kontakt med folk osv !

Jag valde Sverige , för att jag trodde Ni hade Lag , jag valde Sverige , för att jag trodde att här Välutbildade Folk jobbade på Känsliga Post och Position ( Liksom Domstol ) Nu med så Skit Arbete ,  Dumma Dom som Ni gjorde hittills , i Mina ärende , Jag ser ingen Skillnad mellan Sverige och ( IS ) som eran SKIT Media hela tiden tittar vad ( IS ) gör med Folk , och ser inte vad Ni ( Svensk System ) gör med Oss !

Om Verkligen Ni vill Fortsätta så här , jag ge ett förslag att ändra namnet ( Sverige )  till ( ISverige ) ! som passar med vad Ni gör !

Ju mer jag känner Människor , dessto mer jag beundrar Vargar ! Hoppas på att Ni Fattar ( Meddelandet ) i detta Ordspråk !

Jag är inte här för att Vad Dumt Ni ( Domstol Folk ) gör , jag bara Acceptera ! Ni Gör Mina Barn illa , och Jag Acceptera , och Tacka Er ! Hittills Ni Förstörde bara  Mitt Liv ,Mina Barns Liv , Smutsade Mitt Namn , Heder , Nationalitet , Religion osv ! Ni har inte Rätt att Göra Så här DUMT ! Fattar Ni ! Ni har inte RÄTT att göra Så här Dumt !

Ni  Ge Sverige bara  ett Dåligt RYKTE ! Ni ge Svensk Domstolar ett Dåligt RYKTE !

Så ! Härmed jag ( Ahmad Valadi ) Vill Överklaga Detta SKIT Beslut ( Nya Fucking Kontaktförbud ) som bara ger den Ukrainska Olämpliga Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha  ) att Göra ännu mera Dumheter mot Barnen , speciellt Min son ( D ) vilket som Hon ( Natasha )  Redan skadade tillräckligt Barnen Psykisk och Fysikisk !       Om Ni fattar Förstås ! Också det räcker Hur mycket Dumheter Ni ( Domstol Folk )      ( Åklagarmyndighets Folk ) ( Svea hovrätts Folk ) ( Högsta Domstols Folk )  Gjorde hittills !     Skäms lite ! Ni visade hittills ,  Kunskap Ni hade inte , Samvete , Ni hade inte , Mänsklighet , Ni hade inte , Åtminstone , Skäms Lite !

Också Angående Min Begäran om ( Ensamvårdnad ) av Min Son , Om det finns någon bland Er ( Domstol Folk ) och på ( Svea Hovrätt ) och ( Högsta Domstol ) de 2 Formalitet Domstolar , Finns någon som fattar lika mycket som en (10 årig ) , räcker det , för att Mitt ärende , är så enkel , som även en 10 årig fattar perfekt , utan att veta Lag och sådana Formalitet som Ni gömmer er bakom det  , kan Döma Mitt ärende ! Jag Vill att Den Dumma Domarens Dumma Dom ,som godkände en Olämplig Ukrainska Legitimerade Gata Kvinna ( Natasha ) , Lämplig som ( Ensamvårdnadshavare )  ska Någon som Fattar lika mycket som en 10 årig , tar Upp och Döma igen , som Dömer inte liksom den här Dumma Domaren , Med sin KUK , istället dömer med Hjärnan , och Mänskligt , enligt Svensk Lag ( !!!!!!! ) Om Eran Lagbok är inte Formalitet Förstås !

Jag vet att för Er som jobbade så här Skit hella tiden , det är Svårt att Nu en ( Utlänning – en Låtsas Svensk som Jag ) vill att Ni ska Jobba Anorlunda ( Korrekt ) från och med Nu, Det är Svårt i Början  men Hur länge Vill Ni Fortsätta så Här SKIT ?

Även ett barn , är inte alltid Barn ! De växer , de fattar mer och mer , Nu är ( Internets tid ) man kan Lura en , för evigt , Lura Alla , för en Period , men man kan inte Lura Alla för Evigt !  Skäms lite !     Vakna ! Vakna !

Jag vill sluta nu , resten av Mina Missnöje , Protest , Överklagande , jag skriver i nästa och nästa och många andra nästa Skrifter !

Jag vill bjuda Er , Ni som jobbade så Skit , så Skit i Mina Ärende , att Lukten av Skit känns av Eran SKIT Dom i Mina Ärende , Detta :

I en Park i Amerika , en Hund atakerar ett Barn , folk bara tittade , helt Plåtsligt en man går fram och håller hunden och räddar Barnet och Dödar den vilda hunden ! En Journalist bland alla som tittade detta var där , Han ( Journalisten ) går fram och presentera sig och säger : Jag jobbar på en väldigt känd tidning , jag vill skriva om Dig att en Amerikan Hero , rädade ett Barns Liv  ! Mannen säger : jag är inte Amerikansk ! Journalisten säger : Ok , jag skriver : En Europisk Hero räddade ett Barns Liv ! Mannen säger : Jag är Från Pakistan och är Torist här !

Dagen efter Rubriken på Tidning var så Här : En Terorist Muslims Man Dödade en Hund i Parken !  Detta måste vara bekant för Er , för att Ni gör nästan samma Sak !

Hejdå till nästa Hej !

Den Låtsas Svensk   Ahmad Valadi    2016 – 01 – 26

Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel

Tel : 08 – 792 45 52   mobil : 073 – 655 39 85