Åklagare – Angående ” Mened ” mm !

0
96

Svar till Åklagarmyndighetens Barnsliga , Idiotiska Förklaringar !
Dnr 2019 / 0038 Beslut datum 2019 – 02 – 18
Kammaråklagare Herr ( P – S ) !

Tidigare Dnr ÅM 2015 / 7803 Datum 2015 – 11 – 24 Ärende AM – 152116 – 15
Kammaråklagare Fru ( K – S ) !

Utvecklingscentrum Stockholm !
Vice Överåklagare Herr ( P – L ) !
Kammaråklagare Fru ( J – A – W ) !

Till : Kammaråklagare Herr ( P – S ) !

Hej !
Jag är Ahmad Valadi 570901 – xxxx .
Jag fått igen en e mail från dig Herr ( P – S ) , som som vanligt , bara Dumma Förklaringar , som kanske passar Svenskarna , inte Vi Låtsas Svenskar , inte Mig ( Ahmad Valadi ) i alla fall , För att Svenskarna Bryr inte om sina Rättigheter , Hur SKIT Ni Domstol Folket Dömer och Beslutar , men för Mig , Mina Rättigheter , Mitt Gott Namn och Heder , Mina Barn , Mina Barns Rättigheter är Jätte Viktig , och Eran SKIT DOM och BESLUT Påverkar Vårt Liv , därför Tillåter inte att Någon , även , eller Speciellt en Svensk ( Domare , Åklagare , Överrådman , Överåklagare , och flera ” Över ” framför alla eran Tomma Titel till ) Skiter på Mina Rättigheter och på Mina Barns Rättigheter !

Det verkar att Ni som eran Namn är i Mina ärende om ” Mened ” ” Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Förfalskning av Min Signatur – Barn Psykisk Misshandel ) som Lagts Ner ( Kammaråklagare Herr ( P – S ) – Kammaråklagare Fru ( K – S ) – Kammaråklagare Fru ( J – A – W ) – Vice Överåklagare Herr ( P – L ) Antingen Fattar Ni inte , Vill Ni inte Fatta , eller på vilken Orsak och Skäl , det är Meningen att Ni bara Ställde Mig Mera Problem , med Eran Dumma Dom och Beslut och Förklaring .
Trots att jag Skrev flera sidor varje gång , och Analyserade Eran Dumma Dom och Beslut och Förklaring , ( Sammanlagt över 1500 sidor ) men Det Verkar att Ni FATTAR INTE ÖVERHUVUDTAGET !
Konstigt Nog att Först Ni Beslutar Fel , Ni Beslutar SKIT , och när man ( Någon liksom Mig ) Överklagar , blir det ännu Värre , som en IDIOT ( Ahmagh ) Stolt Över sin Dumma Dom och Beslut , Stolt Över sin SKIT Dom och Beslut , Skriver : Jag Ändrar inte Min Dom eller Beslut , och Ännu Värre , när man ( Någon liksom Mig ) igen Överklagar , De Andra som Bär Högre Titel , som Normalt skulle Fattar Bättre och Mera , istället för att Rättar till den ( Domare , Åklagaren ) s SKIT Dom och Beslut och Förklaring , igen Skriver DUMMA FÖRKLARINGAR , Liksom ( En Åklagare , en Överåklagare , en Vice Överåklagare , mm eller Domare , Överrådman , Vice Överrådman , mm ) s Dom och Beslut och Förklaring , Ändras inte ( Hur Skit den är ) och Liknande SKIT FÖRKLARINGAR !

Väl ! Frågan är : Om Ni som är ( Överåklagare , Vice Överåklagare , Över Överåklagare , Igen Över Över Överåklagare , Överrådman , Vice Överrådman , Över Överrådman , Igen Över Över Överrådman , Andra Tomma Titel Till ) som kan inte Rätta Till en SKIT Dom och Beslut , Kan inte Ändra en SKIT Dom och Beslut , Varför ska Ni FINNAS DÅ ?
Varför ska gå så Höga Lön till Er då ? Vilket som Årligen Blir Miljoner och Miljarder kronor , Våran Skattepengar går till Eran Höga Löner , För VAD ? För att Ni bara Skriver några Rader , ( DUMMA FÖRKLARINGAR ) som man ser i Eran Brev och e – mail och Beslut , För Vad ? Att en gång till , flera gånger till , Bekräftar samma SKIT DOM och BESLUT ? Bekräftar Eran DUMHETER ?
Väl ! Detta kan en Vanlig Sekreterare som kan ingenting om JURIDIK , Göra , kan Skriva och Skicka till Folk , eller Liksom en Schablon , liksom en Logotype , Spara på Data , och när någon Liksom Mig Överklagar på en SKIT DOM och BESLUT , den Sekreterare Kopiera detta SKIT FÖRKLARING : ( En Domare , Åklagare ) s Dom och Beslut , Ändras inte !
Eller även det Behövs inte Sekreterare Heller , Den Person ( Domare , Åklagare ) som Ger en SKIT DOM och BESLUT , På Slutet skriver ( Min Dom och Beslut , Ändras inte , HUR SKIT DEN ÄN ÄR ! Det Behövs inte 100 tals Personer med så Höga LÖNER , med så Tomma Titel , När Ni Kan inte Ändra och Rättar till en SKIT DOM och BESLUT !

Eran Dumheter , Påminner Mig , Täby Kommunens DUMHETER , vilket som Föra Året jag Var där och Berättade att det är över 30 år ( Då var 30 år ) jag Jobbar och Betalar Skatt och Moms och Alla Eran Skit Påhittade Avgifter , Jag har ingenstans att Bo , Jag vill ha en Förstahandslägenhet , som är Täby Kommunens Ansvar att Ge Mig !
Den Handläggare som Tog emot Mig , sa : Vi har inte Lägenhet att Ge dig , eftersom du jobbar , Du måste Skaffa på egen hand , Antingen Låna Pengar från Bank ( Några Miljoner Kronor ) och Köpa en Lägenhet , eller Skaffa Andrahandslägenhet ! Jag Tackade för Deras DUMMA Rådet och Sa : Vad är Eran ROLL DÅ ?
Sedan Frågade Hur Många Jobbar på den Avdelning som Handlar om att Svara till Folk Liksom Mig att ( Täby Kommun Har inte Lägenhet ) , Svaret var 15 Personer !
Ser Ni ? För en Enhet som Har ingen Lägenhet att Ge till Folk liksom Mig , 15 Personer får Höga Löner ( från Våran Skattepengar ) , för att Bara säger : Vi har inte Lägenhet att Ge dig ! Vilket som man kunde skriva på en stor Skylt och Hänger på ( Information Rummet ) och Kastar ut 15 personer som deras Höga Löner är Miljoner Kronor varje Månad från Våran Skattepengar ! Dumhet efter Dumhet !
Jag vet inte Varför Ni Svenskarna ( Domstol Folk – Kommun Ansvariga – Andra Myndigheter , mm ) När Ni vill Spelar DUM , Alltid Ni Spelar DUMMASTE !

2 gånger 2 blir 4 , utom svaret 4 , vad som helst är FEL !
Samma sak , När Ni Domstol Folket ( Domare – Åklagare ) Ger en SKIT DOM och BESLUT , Vad Spelar det för ROLL , Hur Ni Förklarar ? En SKIT DOM och BESLUT är Liksom en SKIT SVAR på detta exempel ( 2 gånger 2 )( Jag använder enkla Exempel , för att Ni FATTAR ) , som någon ger något Svar , utom ( 4 ) , fast vad Ni Gör för FEL ( Det betyder : Att Döma och Beslutar Fel och Skit ) är 1000 gånger , 100,000 gånger , 1,000,000 gånger Större , för att Eran SKIT DOM och BESLUT handlar om Människors Liv , Människors Rättigheter , Människors Gott Namn och Heder och deras Framtid ! Om Ni Fattar Förstås !
Eftersom sådana SKIT DOM och BESLUT handlar inte om Er , Handlar inte om Eran Barn , Naturligtvis Ni FATTAR INTE !
Det är Liksom detta Berättelse som jag skrev några gånger , även i föra gångens Skrift , för att Kanske den här gången Ni Fattar , Jag skriver igen :
Det sägs att : En Kvinna går till Domstolen och säger till Domaren : Jag vill Skilja mig från Min man ! Domaren frågar varför ? Kvinnan säger : För att min man knullar mig Bakifrån , vilket som gör det mycket ont ! Domaren tittar på Lagboken , som till exempel är skriven av Herr Svensson , och säger : Enligt Lagboken i detta Ämne , som skrivit av Herr Svensson , Detta är inte Olaglig och Straffbar och är inte Orsaken till att Skilja sig !
Kvinnan säger : Jag Skiter på Lagboken och Dig och den Herr Svensson som skrev detta Skiten ( Lagen ) , Naturligtvis för Er det är OK , för att denna Stora KUKEN går inte i Eran ARSLET ( ANUS ) !
Med andra Ord det betyder : Eftersom det handlar inte om Eran Liv , om Eran Barns Liv , därför Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Fattar inte och Dömer och Beslutar så här SKIT , och LÄGGER NER Viktiga Ämne , Liksom ( MENED ) och ( Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Grov Barn Psykisk Misshandel ) osv ! För att det handlar inte om Er , Därför FATTAR NI INTE !

Jag är Författare , Diktare , Journalist , Litteratursamlare , Uppfinnare , mm , Jag kan Skriva om Vad som helst , nu håller på att skriva om Mitt Liv , om Sverige , om Svenskarna , Om All Orättvisan , Om Detta Land som en gång i tiden var Mitt Drömland och Nu har Blivit bara ett SKIT LAND för Mig , Jag kan Skriva Nya Dikter om Vad som Helst , Vilket som Några Dikter skrev jag bara om Sverige och jag Bjud Er i Mina Skrifter , vilket som det var inte positiva Dikter , utan Negativ om Sverige , Vad jag upplevt , och jag kan Tänka om vad som helst .
Det var jag som för första gången Upptäckt att : Att Gå på Minfält är fortfarande Säkrare än att Bo i ett SKIT LAND som Sverige , med så här Mycket Orättvisan och så här Många Olämpliga Ansvariga i Alla Organisationer och Myndigheter speciellt Domstolar ……… !
Också detta jag Upptäckt , Att : Att gå in i en Lejons Bur är Fortfarande Säkrare än att Hamna Någonstans liksom Här ( ISverige ) att : IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Bestämmer , och Utnyttjar sin Post och Position , Och Roligaste är att : Ni Tro att Ni har Lag , att Ni har Världens Finaste Mänskliga Lag , Vilket som Verkligheten är att : Ni Vet inte ens Alfabet av Mänskligheten , Vilket som Ni Visade Mig så och jag Bevisade med Fakta och Förklaring , för att det handlade om Mitt Liv och jag Upplevde Allt Helvete och Tortyr .
Även om Ni har Världens Finaste Lag , Världens Finaste Mänskliga LAG , men när Domstol Folket , Liksom De Olämpliga som var i Mina Ärende Hittills , Dömer FEL , Dömer SKIT , det Betyder att Antingen Ni har inte ens LAG , eller Ni har Världens Skitigaste LAG !

Sådana Skit Förklaringar ( Som Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende skrev i sina Dom och Beslut och Förklaringar ) kanske Passar Svenskarna , men inte för Någon Liksom Mig , som Gör inte Dumma Saker , som Gör inte Olagliga Saker , som Gör inte Omänskliga Saker !
Jag önskade att Istället för sådana Dumma Förklaringar , som bara visar Hur Dumma Ni är , Ni kunde skriva Sanningen att : Sådana Ämne ( Mened – Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Förfalskning av Min Signatur , Barn Psykisk Misshandel ) är FORMALITET , eller Skriva ännu Ärligare att : När det handlar om Utlänningar , Vi Dömer så här SKIT ! Det var Mycket Bättre , Åtminstone var Logiskt och Ärligt !

När Någonting är FEL , är FEL , Med Förklaring , FEL blir inte RÄTT IDIOTER ( Ahmaghhaa ) !
Jag har en egen Dikt som en bit av den är så : Mes ke ba taariife zargar , zar nemi gardad !
Med Min dålig Svenska det betyder : Koppar blir inte Guld , även om en Guldsmed säger !
Med Förklaring 2 gånger 2 blir inte 16 ! Låt att jag Bjuder Er detta Skämt , som jag skrev många gånger i Mina skrifter , skriver igen , Kanske , Kanske , Kanske den här gången Ni FATTAR !
Skämtet är så : Pappa frågar sin Lila Son : Älskade Son : Hur mycket blir 2 gånger 2 ? Sonen Tänker och Tänker efteråt säger : 16 ! Pappan Klappar Sonens Huvud och säger : Älskade Son ! 2 gånger 2 blir 4 , man kan Acceptera ibland 5 också , Maximum 6 , men Aldrig 16 !
Med Andra Ord det betyder : Jag kan Förlåta och Blunda till Eran ( Domstol Folket ) s Dumhet och SKIT DOM och BESLUT , om det är Liten , Jag kan Förlåta och Blunda Lite till , till Eran Dumheter , till Eran ( Ni Domstol Folket som var i Mina Ärende hittills ) SKIT DOM och BESLUT, Men Aldrig kan Förlåta Er ( Domstol Folket som var i Mina Ärende ) och Blunda till så här Mycket Dumheter och Skit Dom och Beslut och Orättvisan !

Sverige Kanske har inte Lag , har inte Mänskliga Lag , men Världen har Lag !
Om Ni ( Domstol Folket ) i Sverige FATTAR INTE , Vill inte FATTA , Vill Jävlas , det gör inget , Jag Ropar på Hjälp till Världen , Via Internet ! Vi Iranier säger : Folket är Bästa Domare !
Jag har Mänskliga Rättigheter , Även om Ni Svenska ( Domstol Folket ) Känner inte till Folkets Rättigheter , Jag Kan Visa detta ( ORÄTTVISAN ) till Världen , och Kräver Mina Mänskliga Rättigheter , Kräver Mina Barns Mänskliga Rättigheter som Våran RÄTTIGHETER Blev Grupp Våldtagna i det här SKIT LAND av Alla De Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende Hittills !
jag Visar detta till Världen ! Och jag gör det Lagligt och inom Mänskliga Rättigheter !

I Vissa Yrke , Vi har inte så mycket att Göra , utan den Ansvarige måste göra sitt jobb , för att Ni ( Domstol Folket ) Fattar och De som Följer Min Hemsidan ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se ) Fattar , ger några exemplar :
När vi går till en Läkare , Vi säger hur vi mår och säger var i kroppen vi känner ONT och VÄRK osv , och Läkaren Antingen på en gång fattar problemet , eller skriver några prover osv , efter att ser Resultatet av Prover , ger sin Bedömning och Mediciner , det betyder Vi har inte så mycket att Göra , utan det är Läkarens Roll och Andra på Lab. Osv .
Eller : När vi sitter på Flygplan , vi har ingenting att Göra , Utan Piloten styr allt med hjälp av Andra Pilot och med hjälp av Kontrolltornet mm .
Eller : När vi får problem med våran Bilar , vi lämnar Bilen till en Bilverkstad och berättar om problemet som bilen har och Mekaniker gör Felsökning med Data och Reparerar Felet , det betyder även här Vi har inget att Göra , utan Mekaniker gör sitt jobb .
Och hundratals exemplar till , men nu vill komma till Domstol Folkets Yrke !
Domstol Folket ( Domare – Åklagare , många Över framför Domare och Åklagare , vilket som i Sverige finns Gott om Tomma Titel med så Höga Lön ) s Yrke är Annorlunda !
Ni ( Domstol Folket ) ska Lyssna Motparterna , Motparternas Advokat om De ( Motparterna ) har , Att få Höra ( Vittne ) om det finns , att Tittar och Lyssnar på Bevis Material , liksom ( Bilder , sms , mail , Video Filmer , mm ) sedan Lägger Alla Bitar , liksom Pussel Bitar bredvid varandra , och med hjälp av LAG , med hjälp av Hjärnan och Känslan , med hjälp av Eran Kunskap , Liksom en Skicklig Inspektör ( Inte Svensk Inspektör förstås , för att i Mina Ärende , Täby Polisens Inspektör , Fattade inte lika Mycket en 10 årig i Sin Tid , 2013 – 08 – 28 , 29 , 30 , när den Gata Kvinna ” Natasha ” går för att Falsk Polisanmäla Mig , De inspektörerna Fattade inte lika mycket som en 10 årig , All Papper Finns , man tror att Barn som går på Dagis Tog emot Henne ” Natasha ” eller Barn som går Första klass , inte en Svensk Inspektor , Jag Analyserade efteråt , efter över 3 månader som jag fått detta Falska Polisanmälan ) , Vilket som i Sverige som Vanlig även detta är Tvärtom , Ni ( Domstol Folket ) som skulle Jobba inom LAG och med hjälp av Hjärnan och Känslan , med Hjälp av Verkliga informationer , Bedömer , Beslutar , De Olämpliga Domstol Folket , liksom De som var i Mina Ärende , Antingen ( Lagt Ner ) Ärendet , Liksom Mina Ärende ( ” Mened ” – ” Grov Förtal ” – ” Grov Bedrägeri ” – ” Förfalskning av Min Signatur ” – ” Barn Psykisk Misshandel ” – ” Olaga Hot , mm ) eller Dömde SKIT , Dömde med sin ( Kuk och Fitta ) inte Enligt LAG , inte Enligt Verkligheten , inte ens Använts sin Lila Hjärna ! Det syns på en Gång i Mina Ärende ! Ändå Fått så Höga Lön som ( Domare , Åklagare , mm )

När Ni ( Domstol Folket ) Följer inte Lagen , Varför ska jag Tro att Sverige har LAG ?
Detta Berättelse jag skrev flera gånger , eftersom passar här och nu , skriver igen , Kanske , Kanske , Kanske den här gång , Någon bland Ni ( Domstol Folket ) Fattar .
Det sägs att ett Barn frågar sin Pappa : Pappa ! Vad är det ” Verkligheten ” och vad är det ” Fantasy ” och ” Dröm ” ? Pappan ville med ett exempel förklara , för att Sonen Fattar Bättre , och jag hoppas på med detta ( Berättelse ) , Ni Domstol Folket Fattar Också !
Pappa Säger till sin Son : Gå till Mamma och Fråga Henne ( Mamma ) om man betalar en Miljon kronor , knullar du med 10 män samtidigt ? och kom tillbaka med Mammas Svar .
Sonen går till Mamma och ställer frågan ! Mamman Utan tvekan säger : Javisst det !
Sonen går till sin Pappa och säger Mammas Svar .
Pappa säger : Nu går till din Syster och Ställ samma Fråga och kom till Mig med Svaret . Sonen går till Systern och ställer Frågan , Systern utan att Tänka svarar : Javisst det !
Pojken går till sin Pappa med sin Systers Svar .
Pappa säger : Väl ! Min Son ! ” Fantasy ” och ” Dröm ” betyder att vi har 2 Miljoner kronor , men ” Verkligheten ” är att Vi har 2 ( Horor ) hemma .

Med andra ord det betyder : Exakt liksom Sverige , I Lagboken kanske Ni har Fina Lagstift , och Allt är Perfekt , men Verkligheten är Bara SKIT , Bara HELVETE , Som jag och Mina Barn Upplevde , ( som man ser i Mina Ärende ) !
När Allt som är Mina ( Mänskliga Rättigheter ) liksom ( Mened – Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Förfalskning av Min Signatur – Olaga Hot mot Mig , mm ) Läggas ner , När Ni ( Domstol Folket ) Dömer SKIT , och när Man Överklagar , Händer ingenting , Det betyder : På Verkligheten Ni Har inte LAG , eller Ni har Skitigaste LAG , det betyder : ett ( SKIT LAND ) !
( Domstol Folket ) i Mina Ärende , Först Dömde FEL , Dömde SKIT , när jag Överklagade De andra IDIOTER ( Ahmaghhaa ) ( Domstol Folket ) som tog emot Mina ( Överklagan ) istället för att Rättar till tidigare SKIT DOM och BESLUT , bara Skyddade sina Kollegor , Hur Skit än De tidigare Kollegor ( Domare , Åklagare ) Dömde och Beslutade !
Trots att Deras Höga Lön är från Vi Folkets Skattepengar !

( Domstol Folket ) s beteende påminner Mig detta Skämt : Det sägs att en Äcklig Man Håll på att Knulla ( Våldta ) ett Barn , Stackars Barnen Gråtande Ropade på Hjälp !
Den Äckliga Mannen Säger : Bättre att Du Håller Käften , för att även om Någon kommer , kommer att Hjälpa Mig ! ( Det betyder : Även De som Kommer för att Hjälpa , Knullar dig ) .
Exakt som Mina Ärende i Svenska Dåliga Domstolar , med så många Olämpliga , Omänskliga Domstol Folket som var i Mina Ärende Hittills !
Fattar Ni nu varför jag Kallar Sverige ( Mitt Dröm Land ) för ett SKIT LAND ? !

Nästan Allt Ni gör är FEL , nästan Allt Ni Gör är KONSTIGT , nästan Allt Ni Gör är SKIT !
Jag skrev Flera gånger : För att Kallar Någon för ” MÄNNISKA ” Kräver ” MÄNSKLIGHETER ” och ” MEDMÄNSKLIGHETER ” ! Det räcker inte att bara Ser Ut som en MÄNNISKA !

Jag lämnade Mitt Vacker och Kulturellt Land ( IRAN ) för att Uppleva ett Nytt Land , som jag Trodde att Ni har Lag , som jag trodde att Ni har Mänskliga Lag , Finns Rättvisan här , och Landet har Välutbildade Ansvariga , mm .
Jag Förväntade inte Mig ett sådant SKIT LAND med så här mycket Olämpliga Ansvariga inom Domstolen ( Liksom de som var i Mina Ärende ) , så här mycket Orättvisan , Så här mycket Helvete till Mig och Mina Barn , så här mycket Skit överallt !
Det är därför Erkänner jag att , jag blev Lurade , Förlorade , Knullade i det här SKIT LAND ! I det här LÖGN LAND , i det här FALSKA PARADISET !
Att vara Ärlig , att Erkänna Sina Fel , Sina Misstag , Sina Dumheter , är en del av Mänskligheten !
Nu efter 33 år i Sverige , jag Erkänner att detta var Mitt Livs Största FEL , Största Misstag , att valde ett SKIT LAND ( Sverige ) som Mitt Andra Land , som TYVÄRR Blev Mina Barns FÖDELSELAND , som De som Borde Fattar , FATTAR INTE !
Ett SKIT LAND utan Mänskliga Lag , ett SKIT LAND Värre än SKITIGASTE DIKTATORISK LAND i Världen !
Jag Förstörde 33 år av Mina Bästa År i det här SKIT LAND ! Även Förstörde Mina Barns Liv , att ett SKIT LAND liksom Sverige som Känner inte till Mänskliga Rättigheter , blev Deras ( Mina Barn ) s FÖDELSELAND ! Hoppas på att Mina Barn Förlåter Mig !

När man bor i ett SKIT Diktatorisk Land som har inte Mänskliga Lag , man vet att detta Land är så , Problemet är när man Bor i ett SKIT LAND liksom ( Sverige ) som man Trodde att Har Lag , man trodde att Har Välutbildade och Ärliga Ansvariga , som man trodde att Åtminstone ( Domstol Folket ) är Ärliga och Följer Lagen , men det Stämmer inte , här Allt är FALSK , Allt är SKIT , Detta är Värre än vilket Skit Diktatorisk Land .
Att Leva I Ett SKIT Diktatorisk Land , åtminstone man blir inte Lurade , man blir bara Dåligt Behandlade , man vet att De är Äkta ( SKIT ) men i ett SKIT LAND liksom Sverige , Situationen är Lika SKIT som Diktatoriska Länder , Kanske ännu Värre , plus att här Man Blir även LURADE Också ! Vilket som på Persiska ( LURADE ) är Lika med att Blir ( KNULLADE ) !
Som sagt i Början Man Blir Lurade , i Fortsättningen Blir Dålig Behandlade , till Slut Man Känner Sig KNULLADE !
Jag ska Bjuda Er en av Mina egna Dikter , och det är så : Dar aatash gor gereftan , bas ajab niist ………….. Dar aab aatash gereftan , in ajiib ast .
Med Min dålig Svenska , ungefär betyder : Att brinna i eld är inte så konstig ……………. Konstig är att brinna i vatten !
Trots att Dikten är själv talande , ändå jag menade så : Att Ha ett Helvete i ett Skit Diktatorisk Land , är Normalt , men att Ha ett SKIT LIV , ett HELVETE i ett Land liksom Sverige , som man Trodde att Har Lag , är Ännu VÄRRE !

Jag valde Sverige att Bo , för att Jag Trodde att Ni har LAG , som jag Trodde att Ni Känner till Mänskliga Rättigheter , som jag Trodde att Ni Vet vad Betyder ” Familj ” , som jag Trodde att Ni Vet vad Betyder ” Barn ”, därför Valde jag att Bo här , Därför Bildade Familj här , Därför Skaffade Barn här , Men Ni Visade Mig att : Jag TÄNKTE FEL !
Ni Visade Mig att : Ni har inte LAG , Ni Känner inte ens Alfabet av Mänskligheter , Ni Känner inte Vad Betyder ( Familj ) , Ni Känner inte Vad Betyder ( Barn ) , Ni Känner inte Medmänskligheten , Ni Känner inte Många Mänskliga Saker !
Ni visade Mig att Människor har inte ( Mänskliga Rättigheter ) här , och Värre blir det , för Vi Utlänningar , Vi Låtsas Svenskar , och Våran Barn !
I ett SKIT LAND som en Pappa ( Liksom Mig ) Ser inte Tillräcklig Sitt Barn som Min son för några månader sedan sa : Jag Trodde du var DÖD ! ( Eftersom ser sin Pappa så liten ) .
I Ett SKIT LAND som en Pappa ( liksom Mig ) , kan inte ens Hjälpa Sitt Barn , kan inte Kämpa för Sitt Barns Mänskliga Rättigheter . Vill fråga Er : Vad kan man säga till en sådant Land , om inte ett ( SKIT LAND ) ! ? Kan Ni Svara Mig ?

Svenskarna går en vecka Charter resa någonstans , om De blir dåligt Behandlade på någon sätt , när De kommer tillbaka , brukar skriva en Bok , eller skriver i sin Blogg , Facebook , Instagram , mm , Men jag skriver om 33 År Psykisk Tortyr , 33 år Helvete , i det här SKIT LAND , 33 År Orättvisan . Av den 33 År , sedan 20 år tillbaka , Eran ( Domstol Folket ) s Omänskliga Beteende och SKIT DOM och BESLUT!

För att Ni ( Domstol Folket ) Fattar bättre , Vad betyder ( Dålig Rykte ) till Sverige och Sveriges Rättssystem efter Eran SKIT DOM och BESLUT , försöker med ett Exempel förklara , trots att Vad Ni gör för Dumheter , är Miljoner gånger större än detta exempel : Tänk att man har en så Dyrbara Klänning , som har en eller Flera Prickar med Smuts och Färg , som är från till exempel Frukt Färg eller Vin osv ! Alla Dumma Saker som Ni Gör , är Liksom en Prick Smuts på den Dyrbara Klänningen ( Med andra ord det Betyder ” Sverige ” ) om Ni Fattar Förstås !
På Persiska Vi säger : en Liten Bit Moln , kan Täcka Solen !
Eran ( Ni Domstol Folket ) s Dumma Dom och Beslut , Ger Dålig Rykte till Landet och till Rättssystem och till De Ärliga , Lämpliga Domstol Folket !
Samma sak Eran ( Olämpliga Domstol Folket ) s SKIT DOM och BESLUT , Lämnar Dåliga Rykte till Folkets Gott Namn och Heder ( Någon Liksom Mig ) och 1000 tals liksom Mig ! Vilket som Ni ( Domstol Folket ) Absolut Har inte Rätt att Göra Vi Utlänningar ILLA !

Tänk att Alla Andra Yrke Gör samma sak som Ni ( Olämpliga Domstol Folket som var i Mina Ärende ) GÖR ! Det betyder Att Få Höga Löner , istället för att Jobba sitt Jobb Korrekt enligt Lagen , Antingen Lägga Ner Sitt Jobb , eller Jobbar som en IDIOT ( Ahmagh ) , Bara FEL , Bara SKIT ! Några Exemplar för att blir lättare att Fattar :
Tänk att Kirurger vill Jobbar liksom Er ( Ni Olämpliga Domstol Folk som var i Mina Ärende ) Får så Höga Löner , Antingen ( Lägga Ner ) Operationer , eller Opererar FEL och SKIT !
Tänk att Piloter vill jobbar Liksom Er ( Ni Olämpliga Domstol Folk som var i Mina Ärende ) det betyder att få Höga Löner , Antingen ( Lägga Ner ) Flygningen , eller Flyger FEL och SKIT !
Tänk att Polisen som ska Gripa Tjuvar , få sin Lön , Antingen ( Lägga Ner ) struntar Gripande , eller Hjälper Tjuvar att Stjäl ännu mera !
Tänk att en Bil Mekaniker , Istället för att Reparera Folkets Bilar , som Fick Betalt för det , Antingen ( Lägga Ner ) Reparation av Bilar , eller Reparerar FEL eller Reparerar SKIT !
Och 1000 tals exemplar till , exakt som Sverige , som Har Passiva och Sömniga Folk , som man Tror att Folk är nästan ligger i KOMMA , för att Visar ingen Tecken att De Lever , visar ingen Reaktion att De Lever , ( Gnäller inte , Kritiserar inte , Protesterar inte , mm ) Hur SKIT som situationen är , Även om får SKITIGASTE DOM och BESLUT , Visar ingen Reaktion , Visar ingen Protest , Visar ingen Täcken att De Lever !
Ett SKIT LAND som Ansvariga har ingen KOLL och KONTROL om LANDET , Landet är ” KALI BALI ” och Ansvariga Gör Vad som Helst utan Sitt Jobb och Ansvar ( Liksom Domstol Folket , som var i Mina ärende ) och ändå får sina Höga Löner , När jag säger att Sverige har Blivit ett SKIT LAND , jag menar med det , jag vet vad jag säger !
Det räcker om Man Öppnar Ögonen och Ser Runtomkring sig , och Följer Nyheterna , Nästan Allt är SKIT !

I hela Världen ” Journalister ” är från Välutbildade Grupper som har Koll på Världens Nyheter och sitt Lands Nyheter Förstås , Här Journalisterna är Mera Dumma , värre än Vanliga Dumma Folk , Annars det skulle inte Finnas så här Mycket SKIT och ORÄTTVISAN Överallt !
Även Landets Ansvariga som skulle vara från Välutbildade Typer , Ärliga Typer , Ansvara Typer , Tyvärr är så Olämpliga som Man Ser från Själva Landet som är SKIT Överallt . Och det verkar att De har inget Koll och Kontroll om Landet , bara Njuter av sina Höga Löner och Skiter på Allt Annat !
Samma sak Domstol Folket som Skulle Vara från Välutbildade Folk Grupp , Ärliga Folk , Lämpliga Folk , Fattade inte Lika Mycket som ett Barn ( vilket som Syns på en gång i Mina Ärende , Deras Dumma Dom och Beslut , Bekräftar Mina Ord ! ) .
Och Roligaste delen är att : Svenskarna Tror att Sverige är ett FINT LAND , som Alla är Nöjda ! Oh La La !
Det finns ett Ordspråk som säger : Alla Tittar , men Alla Ser inte !
De som Tror att Sverige är ett Bra land , Antingen FATTAR INTE , eller är BLINDA som SER INTE så här Mycket ORÄTTVISAN , så här MYCKET SKIT ÖVERALLT ! Så Blir det när Man INTE ANVÄNDER sin LILA HJÄRNA !
När Svenska SKIT MEDIA skriver inte om All Problem , Visar inte All Problem , Pratar inte om All Problem , Döljer Dåliga Verkligheter , och Lurar sina egna Folk , Naturligtvis Folk TROR att Sverige är ett FINT LAND ! Vilket som om Folk bara Skulle Öppna lite sina Vackra Ögon , Vänder Huvudet lite till Vänster och Höger , SER ALL SKIT !

Till Domstol Folket , och Folk som Följer Mina Skrifter på Min Hemsidan ( falskaparadise.se ) och ( fakeparadise.se ) , När Ni får Höra att Visa Mina Ärende liksom ( Mened – Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Förfalskning av Min Signatur , Psykisk Barn Misshandel , mm ) LAGTS NED , Tänk inte att på Grund av ( Brist på Bevis Material osv ) Nej Nej !
Allt Finns , Personerna som Ärende handlar om , FINNS , Deras ( Aktörer i Mina Ärende ) All Skit Lögn och Förklaring Finns , Mina Analys på Deras ( Aktörer ) Skit Lögn och Förklaring Finns , och Domstol Folket SKIT BESLUT ( Att Lägga Ner ) Mina Ärende Finns , Tänk inte Eftersom Det var Svårt att Bevisa att ( Mened ) Hade hänt , därför Ärendet LAGTS NER , det finns Min Analys på varje rad av den Äckliga Polska Kvinna ( A – L ) s Skit Vittnesmål , eller Tänk inte att eftersom det var svårt att Bevisa att Hon ( Natasha ) Hade Ljugit från Början tills nu , All LÖGN syns på en gång , plus Min Analys på Varje Rad av Hennes ( Natasha ) s Skit Lögn , eller Förfalskning av Min Signatur , Eller Psykisk Barn Misshandel , Jag skrev flera hundra sidor bara angående detta , Eller Olaga Hot från den Psykopaten ( V – B ) som är så Tydligt osv .

Varför ska en Olämplig Åklagare LÄGGA NER Alla Mina Ärende , som är Mina Rättigheter ?
Kallar Ni detta för LAG ? Att SKITA i på Folkets RÄTTIGHETER ? Det är därför jag Kallar SKIT LAND , för att Man har ingen Rättigheter här ! Bara när det gäller PENGAR , som Ni vill Liksom TJUVAR tar från Oss , speciellt Vi Utlänningar , då Sverige har LAG !
Om man inte Betalar 100 kronor av sin Skuld , sin Skatt och Moms , Regeringen förföljer 100 år för att få den 100 kronor , som med åren blir mer och mer med Ränta och Förseningsavgift , Hur vill Ni att Jag Struntar Allt som är Mina Mänskliga RÄTTIGHETER ?
Hur vill Ni IDIOTER ( Ahmaghhaa ) att Jag Blundar till All Eran SKIT DOM och BESLUT , som hänger ihop med Mitt Liv , hänger ihop med Mina Barns Liv , hänger ihop med Mitt Gott Namn och Heder och Framtiden ?
Bara för att Ni ( Domstol Folk ) vill ha så ? Bara för att Ni ( Domstol Folket ) vill jobba så Lite , men ändå får så Höga Lön ? Bara för att Ni ( Domstol Folket ) vill Utnyttja Eran Post och Position ? Bara för att en Del Olämpliga Manliga ( Domstol Folk ) ska Få ( Gratis Ligg ) från Skyldiga Kvinnor i Ärendet Liksom den Gata Kvinna ( Natasha ) osv ? Bara för att detta är Dolda Rasism ? Bara för att här är Sverige ? Skäms Lite !
I Hela Världen Symbol till RÄTTVISAN ( Justice ) är en Människa eller ( Ängel ) som har en Tyg runt Ögonen , med en Våg i Handen med 2 Plattor , det Betyder Rättvisan ( I Iran vi säger ” Rättvisans Ängel ” ) Vilket som I Sverige , Antingen ingen Våg Alls , eller Våg bara med en Platta , för att Män , speciellt Utländska Män Har ingen Rättigheter i Sverige ( Så Ni Visade Mig ) , därför Ni Behövs inte ens Våg liksom ( Rättvisans Symbol ) heller !

Du ! Kammaråklagare Herr ( P – S ) !
Dina Barnsliga och Dumma Förklaringar och andra Folk som deras Namn var också i Mina Ärende angående ( Mened , mm ) och Deras Dumma Förklaringar är ingenting för Mig , Vänligen Koppla Mig till din Chef , jag vill Fråga ( Honom – Henne ) ( Din Chef ) : Har Vi Lag i Sverige Överhuvudtaget ?
Om Vi har , Vad betyder ” Mened ” ? Vad betyder ” Grov Förtal ” ? Vad betyder ” Grov Bedrägeri ” ? Vad betyder ” Förfalskning av Signatur ” ? Vad betyder ” Psykisk Barn Misshandel ” ? Vad betyder ” Olaga Hot ” ? Finns sådana Ämne i Svensk Lagbok ? Är sådana saker Straffbar ? Eller om Någon Gör Sådana Omänskliga Saker ( Mened – Grov Förtal – Grov Bedrägeri – Förfalskning av Signatur – Psykisk Barn Misshandel – Olaga Hot , mm ) även Får Belöning ? Jag vet att Här är ett SKIT LAND ( Ni visade Mig så ) , bara Vill Veta ( Hur Mycket ) SKIT är det !
Och vad betyder ( Lägga Ner ) ? Lägga Ner betyder att : Ni ( Domstol Folk , Speciellt Åklagare ) Har Ni Fria Händer att SKITA i till Våran RÄTTIGHETER ? Att Lägga Ner eller Dömer Hur SKIT Ni Vill ? Är Lagen i Sverige Säger Så ? Eller Man ska TOLKA SÅ ? Eller Vad ?
Jag Vill Ha Logiska Förklaringar , Lagliga Förklaringar , inte Dumma Förklaringar , inte Barnsliga Förklaringar , inte Diktatoriska Förklaringar , som Hittills en del Olämpliga Domstol Folk , Skrev till Mig !
Tack ska Ni ha !

Vill Igen Bjuda Er ( Ni Domstol Folket ) detta Iransk Ordspråk : Bättre att man själv är Idiot ( Ahmagh ) än att Hamnar någonstans att IDIOTER ( Ahmaghhaa ) Bestämmer !
Också På Slutet av Min Skrift vill Bjuda Er ( Domstol Folket ) en av Mina egna Dikter :
Man nemigoyam ke in kon ya ke aan kon , ya che kon ……….. In vali goyam ke feele ma , cho ” Bumerang ” be ma bargashtanist !
Med Min Dålig Svenska ungefär blir så : Jag vill inte säga gör det , eller gör det andra ……… Bara vill säga att : Vad Vi gör , liksom ” Bumerang ” , kommer tillbaka till oss!
Med andra ord det betyder : ( Till Domstol Folket ) Tänk inte bara Ni kan SKITA i till Folk och Deras Rättigheten , Folk också SKITER tillbaka till Er och till Samhället , var och en på Sitt sätt , även med Ränta ! Om Ni följer Nyheterna , och Statistik då Fattar Ni Förstås ! Och Ni ( Domstol Folket ) är Huvudorsaken till att Samhället är SKIT och Folk SKITER Tillbaka till Landet och Samhället och Lagen !
Som en Ansvar Författare och Journalist , vill säga att : ” Orättvisan ” i Samhället som mest kommer från Er sidan ( Domstol Folket ) s sidan , är Stora Orsaken ! Om Ni Fattar Förstås !

Den Låtsas Svensk som har bara Dåliga Minnen från Olämpliga Domstol Folket i Mina Ärende Ahmad Valadi 2019 – 02 – 05
Åkerbyvägen 96 – 183 35 Täby – Salong Mirakel
Tel : 08 – 792 45 52 Mobil : 073 – 655 39 85
E – mail [email protected]
Hemsidan : ( falskaparadiset.se ) och ( fakeparadise.se )