001

0
16564

Tack för att Ni lägger eran dyrbara tider för att läsa Mina skrifter ! Jag vet att jag är inte ensam när det gäller ( Svensk Orättvisan ) men som en Ansvar Författare , Ansvar Pappa , Ansvar Låtsas Svensk , Ansvar Människa , Hittills , lagt över 38 Månader Mina Dyrbara tider , och skrev över 1000 sidor och skickade till : Svenska Domstolar och Polisen , Säpo , några  Kommun , till Statsminister , några Ministrar , några Kvinnojour ( Den privata Bordellar ) ,  några Svenska SKIT Media , några Iranska Radioprogram ,  några Universitet som ge Certifikat till sådana Okunniga , Ohederliga ( Domare , Åklagare ) liksom De som var i Mina Ärende , till några Advoktbyrå , några Bok Förlag , till Migrationsverket , JK , DO , mm , Missa inte att läsa , då Ni får en ny Bild av Sverige ! En bild av Sverige , som är Lika SKIT som en Diktatoriskt Land , som en Skit Land som har inte Lag , som har inte Kunniga Lagman ! Som en Skit Land , som man tror inte att : Verkligen all detta hade hänt i Sverige ? Yes My Friend ! All detta hade hänt Mig i Sverige , Till de Svenskar som tror att Vi Utlänningar , Vi Låtsas Svenskar som Bor här ( Vi dansar på Rosor ) Nej Mina Vänner ! ( Vi dansar på Taggar )    i det här Land ! Så mycket Orättvisan som jag hade fått här , folk inte fått i Diktatoriska Länder !                        Åtminstone Folk som bor i Diktatoriska Länder , De har sin Familj , De har sina Barn hos sig , med sig , men i det här Land , Som nu Med ( Bevis ) säger jag  ( SKIT LAND ) till ( Mitt dröm Land )  . Även om i Paradis , om det finns inte ( Rättvisan ) jag Kallar för ( SKIT , HELVETE ) .            Systemet ( Polis , Kommun , Kvinnojouren )  kom hem till Mig ( Utan Min medvetande ) , tagit Min Fru och Barn och placerade Min Fru och Barn , Till den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) ( Efter ett Barnsligt Lögn och ett sjukt plan  )  och hjälpte att Min Fru sjunker till Botten , och  blev en Riktig ( Gata Kvinna ) och Barnen , som (  Föräldralösa Barn ) , Tack vare en Sjukt System , Tack vare en Sjuk Domstol , Tack vare Sjuka , Dumma , Domstol Folk , Dåliga , Okunniga Åklagare , Okunniga Poliser , Tack vare Den Privat Bordell ( Kvinnojouren ) s Dåliga Roll och  Manliga personal som jobbar där ( Bättre sagt : Utnyttjar kvinnor som hamnar där ) mm . Här är en riktigt bild av Sverige ! plus massa andra dumheter , som man kan inte tro , att är det sant ? Ja Min Vän ! Det är sant ! Därför skriver jag i Mina Skrifter , istället för ( Sverige ) ( ISverige ) . Läs Mina Skrifter som en Neutral  Människa , för att om Du läser som en ( Riktig Svensk ) , kanske Du tror inte att sådana Dumheter kan hända i Sverige , men Min Vän detta är Topen av Isberg ! Eftersom Vi har ( SKIT Media ) i Sverige , och de skriver inte i Media , folk vet inte om ( Riktigt Sverige ) ! Så , Tack att Du läser detta och Tack för Din Vänlighet och Mänsklighet !

Om du vill  veta Riktiga namn på de som är  i Mina Skrifter , och vill läsa Originala Skrifter , skicka ett e – mail till ( [email protected] ) eller sms till  073 – 655 39 85 då  skickar  jag till dig , alla Originala Skrifter ! Bara på det sätt man kan stoppa De Idioter som Gör Dumheter mot andra , att Sluta att Gör Andra illa , och vill leva som Normala Människor ! Och De Tjänstemännen ( Polis – Kommun Personal – Domare – Åklagare ) som Jobbar SKIT ska Skämmas för sitt SKIT Jobb , och Jobbar Korrekt i Fortsättningen ! Så länge Vi har inte någon Organisation som man Vänder sig ditt , för att få Sin Rättighet , Så länge Vi har SKIT MEDIA i Sverige , Då vi måste Göra på Enklaste sätt , Det Betyder att Väcka Folk , på det Sätt som jag gör . 

Du som läser Min Hemsidan , Tänk inte att jag är en Oartig Person , bara för att i Mina Skrifter jag skrev på Oartig sätt  , ibland man är Tvungen att skriva på det sätt som Hade Hänt , och vad man gör har ett namn . I Mina Skrifter jag Kallade , Mamma till Min Son , för ( Gata Kvinna ) Du måste läsa för att fatta varför jag Kallar Henne ( Natasha ) för ( Gata Kvinna ) eller ( Den Olämpliga Mamma ) ! Jag bara skrev och Beskrev vad Hon ( Natasha ) Gjorde och Gör , Jag var Tvungen att Skriva som det var , som det är , Räkna inte som ( Kränkning – Förnedring ) som jag skrev i Mina Skrifter till Domstolen ( Hon ” Natasha ” Kränkte sig själv , med sin Beteende , med sitt Liv Still ) jag bara skrev Hur Hon ( Natasha ) Lever ! Hon ( Natasha ) Kränkte själv och andra Kvinnor ! 

Jag Publiserade en Bok ( 747 sidor ) och har 5 CD med en del av Mina Dikter , jag Bjud Min Bok och 5 CD till Alla Mammor i hela Världen , För att jag Kallar Mammor ( Gud på Jorden ) ! Jag skrev att ( Mamma – Pappa ) för Barn , är Liksom Vingar till Fågel ! Men Om en Äcklig Pappa , Våldta sitt eget Barn , Tror Ni fortfarande har han den ( Respekt som Pappa ) ? Eller om en Olämplig Mamma , liksom den här Olämplig Gata Kvinna ( Natasha ) som själv gjorde Barnen illa ( Psykisk – Fysikalisk ) kan man Räkna som ( Gud på Jorden ) ? Människor väljer själv , hur de vill bli Kallade med sin Beteende ! Någon som Rånar en Butik , vet att folk kommer att kalla honom ( Rånare ) , någon som Döda någon , vet att folk kommer att Kalla honom / henne för ( Mördare ) En kvinna som Säljer sin kropp , vet att folk kommer att kalla Henne ( Gata Kvinna – Hora ) en som våldta någon , vet att folk kommer att kalla Honom ( Våldtäktsman ) osv ! Vad man gör har ett Namn , Jag bara skrev Vad Hon ( Natasha ) Gjorde och Gör , så Missförstå Mig Rätt ! Läs först , Använd Hjärna , sedan Bedöm , Döm som en Ansvar Människa ! Det finns plats i Hemsidan ,  för att Skriva sin Kommentar , Åsikt , Kritik , också Godkännande ! Tänkte det är viktigt att pekar på detta i början , Tack !

 Älskar Er jätte mycket ! Stor Kram    Ahmad Valadi

Kära Besökare !             Jag har lagt många nya Skrifter sista tider , De är verkligen Väckande ! Jag Blir tacksam om Du tipsar denna Hemsidan till dina vänner och bekanta !  Tack !

Kära Besökare ! Den här början av Hemsidan blev som en Tavla , som jag skriver och meddelar att vilka skrifter , jag lagt sista tiden . 

Hej Mina Kära Besökare ! Tack att Ni följer Mina Skrifter  , Hoppas på att Mina Skrifter Ge er någonting , Tillsammans Man kan Ändra alla Dåliga från Världen , till ett Bättre Värld ! Älskar Er ! Stor Kram !

 Hej Kära Besökare ! Vänligen Tipsa till eran Vänner och Bekanta att Besöker Min Hemsidan , och de Tipsar andra också , Detta som hade hänt Mig och Mina Barn , kan hända Er också , Jag lagt över  3 år Mina Dyrbara Tider för att Visar Hur SKIT Domstol Folket Jobbar , Hur SKIT DÖMER , Att Leka med Människors Liv , Namn , Heder blev deras Vardag , om Man inte gör något åt det , De kommer aldrig att vill jobba Normal , Korrekt som Dugger ett Vackert Land som Sverige , De ( Okunniga Domare , Åklagare ) bara ge Sverige en DÅLIG RYKTE ! Åtminstone Tipsa Folk att Besöka Min Hemsidan , Tack ! Stor Kram   Mvh Ahmad Valadi 

 Gärna Ni kan skriva eran Komentarer , Kritik , Liknande Dåliga  Erfarenheter  osv ! Stor Kram !  Mvh Ahmad Valadi 

 Hej Mina Kära Besökare !  Måndag    den 07  Mars  2017 lagt jag Min Senaste Skrift , som kommer direkt efter detta ! Hoppas på att  Ni Läser , Tänker , och Tipsa Andra ! Tack !   Älskar Er ! Stor Kram , Mvh Ahmad  Valadi

SHARE
Previous article2
Next articlefinal